[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#matahari2017

41 posts

TOP POSTS

When I saw Taekwoon leaving after Matahari
.

We had been waiting a little while when they suddenly turned all the lights out, which made everyone groan lol. And before he came out, the leading lady came out, hobbling on a painful foot (she had been in performing in pain in heels all night and noone knew)), and we didn’t realise it was her because she had a mask on. Too late, we couldn’t congratulate her because she was truly stunning onstage and I felt sorry she was leaving without any fanfare.
.
Taekwoon went in all made up and charismatic and came out looking cheerful and freshly washed. He chatted with starlight once in the car and they circled round the block to drive by to wave again.
.
I was with my non kpop sister, and she offered to hold up her phone light to light up his face for me, but i said no in case it was considered rude - she got caught up in my enthusiasm and wanted me to get the best out of the moment - so i am glad she was there to share it with me 🤗
.
Check @tovixxortob’s post of him arriving before the show - we both went the same day! Unfortunately we didn’t meet but am hoping we will one day:)
.
#vixx #vixxleo #matahari2017 #jungkittysmile #jungtaekwoon

Pengalaman adalah masa lalu tapi masa lalulah yang akan mengajari masa depan
#malamtahunbaru2017 #matahari2017 .
.
.
.
Bersama teman-teman tercinta

Leo from Vixx going home after Matahari. .
.
*whispers* he was awesome
.
#annyeonghaseyorow #matahari2017 #sejongcenter

Selamat pagi di tahun 2017.

Photo by@stefangle0811

#infobadung #matahari2017

Apabila sesorang dapat mengalahkan ego dalam hubungannya,maka dia telah dewasa dengan namanya c i n t a... #sunrise #matahari2017 #pandeanbeach #situbondo #pothograptongsis

semoga awal baru tahun ini adalah awal untuk memberikan semua kekuatan,kemampuan,serta keinginan supaya menjadi yang lebih baik

#01012017 #matahari2017 #sunrise #kebahagiaan #pengorbanan #keindahan #keajaiban

MOST RECENT

Смотрю и думаю.... красные занавески что ли повесить дома?🤔 Классно же?! 😉
#IAmHappyHappy #Real스베틀라나 #MyKorea #Seoul #КакЯПровелЛето #MataHari2017

Matahari photobook
.
.
Oke sejujurnya gue belum pernah nonton musical siapapun termasuk babang leo 😂😂 secara langsung, tpi dari hari pertama nih musical tayang di korea sana gue selalu ngikutin berita apa aja tentang musical ini, tentang pemain utamanya apalagi, tentang babang leo yg kalo dateng ke hall teater udah kaya peragaan busana aje 😂😂😂, dan gue nonton musical babang leo cuman satu yang waktu sama eunji apink itu juga lewat youtube 😂😂, belum ada kesempatan buat nonton langsung....
.
Btw pemain yg ceweknya juga cantik kok suara nya busseet bagus bgt 👍👍👍, yah walaupun lebih tua dari babang leo, but it's okay mereka cuman lawan main 😀😀
.
And semakin kesini babang aktingnya makin luar biasa, emosi nya makin dapet, he's really talented in acting 👍👍😘😘😘😘😘
.
.
Cr : @kaypreciation
Ann
.
#vixx #leo #musical #matahari #armand #realvixx #jungtaekwoon #mataharimusical #matahari2017

В прошлом году мне посчастливилось посмотреть мьюзикл #MataHari2016 и он оставил большое впечатление о себе. ❤ В этом году снова поставили #MataHari2017 и мне было очень интересно, изменится ли что-то или нет. Знаете, изменилось все! 😍
Я даже не думала, что одну и ту же историю можно так по-разному преподнести, не потеряв при этом самой сути постановки! 💖 Великолепная работа, бесподобная игра актеров, шикарные голоса. Я под впечатлением! 💓
Очередной раз удостоверяюсь, что театр- это то место, куда стоит сходить хотя бы раз.😊
#MataHari #뮤지컬 #마타하리 #레오 #빅스 #택르망 #IAmHappyHappy #Real스베틀라나 #MyKorea #Summer2017 #Seoul #SejongCenter

Most Popular Instagram Hashtags