#matacantik

61245 posts

TOP POSTS

⁠⁠⁠Dulu… bulu mataku sering rontok karena keseringan pakai penjepit bulu mata.. Sekarang… Uda ngga lagi!! Karena aku sudah pakai produk @ritzglam.id dari @ritzglamserum Lash & Brow Growth yang mampu menguatkan bulu mataku sehingga tidak mudah rontok. Jadi lebih tebal dan panjang padahal baru pakai 1 minggu.
.
Buat kalian yang lagi cari2 serum untuk bulu mata coba saja bahannya alami loh jadi tidak perlu was-was.. dan juga isinya banyak lebih irit bisa untuk jangka lama. Bisa sampai 1 tahun. .
Buruan aja follow Ignya lagi ada diskon 50rb. @ritzglam.id
Paket Glamour 3 in 1 nya diskon sampai 200rb. Wooow kan. .
ini ya kontaknya
LINE: @ritzglam.id (pakai@)
WA: 085330211988
BBM: DA6FB086
.
#openendorse#endorsement#penebakbulumata#penghitambulumata#matacantik#matalentik#lfl#lenzyendorsement

Hari ni kite masak SAKURA LAYU DITELAGA JEPUN😁😁😁😁 khas utk korang yg stress di saat ini....
Selamat mencuba... jangan lupa bismillah ok.. pakai pes miso ... kene cari yg halal k.. kalau susah nak cari pakai taucu pon ok😘😘😘😘
@monstalabhq
@dollitahq
@dollitabeaute
@shuibsepahtu
#bersih
#kurus
#kulitbersih
#matacantik

Hahahhaha dia buat halll lagiii....masakkk ape lagiii niii my Senorita.... 😊😊😊
.
.
.
@Regrann from @sitisarahraissuddin - Hari ni kite masak SAKURA LAYU DITELAGA JEPUN😁😁😁😁 khas utk korang yg stress di saat ini....
Selamat mencuba... jangan lupa bismillah ok.. pakai pes miso ... kene cari yg halal k.. kalau susah nak cari pakai taucu pon ok😘😘😘😘
@monstalabhq
@dollitahq
@dollitabeaute
@shuibsepahtu
#bersih
#kurus
#kulitbersih
#matacantik - #regrann

Hey anda wanitah... cuss tumbas, biar gk usah tanem lagi..😘😘😂
.
. #eyelashes #matacantik #matalentik #original

Kalo kata kawan gua mah ikhlasin aje sans aje 😁 yeh gk dher haha 🚬

#fotolamarasabaru #maenbarengbukanjaimbareng #lfl #matacantik

Tatap mata sayaaa jar khansa #matacantik #buahhati #kesayanganku

MOST RECENT

Tegaskan mata Anda agar menjadi lebih dramatis dan menakjubkan dengan The ONE Kohl Eye Pencil ini. Pilih warna yang sesuai dengan karakter yang ingin Anda tonjolkan kapanpun Anda mau. .
Miliki keempatnya dengan harga special hanya 59.000 rupiah saja perproduk!
.
Sumber: FB Page Oriflame

#jualoriflame #jualoriflameklaten #jualoriflamejogja #jualeyeliner #jualeyelineroriflame #jualeyelinermurah #matalentik #matacantik #matatajam #theonekohl #kohleyeliner #hess_beautytipshop

Set penjagaan mata😍😍😍 .
.
Dari mata turun ke hati❤. Idamkan mata yang cantik? Tak nak hidup dibayangi lingkaran gelap bawah mata, mata lesu, mata sembap lagi? Yess set inilah yang anda cari!!! .
.
Ramai orang bersungguh jaga kulit tapi x bersungguh2 nak jaga mata. Sedangkan mata yang cantik adalah aset penting setiap orang x kira lelaki mahupun perempuan .
.
Bila mata cantik, keseluruhan wajah kita pasti nampak menarik! . Ada yang nak cuba ke? .
.
Berminat whatsapp sis ye utk consultation & order 😘 .
.
📱013 6671986 - Aina
Your trusted beauty consultant .
.
#soothingeyegel #eyesoothinggel #marykayeyecare #marykaymalaysia #firmingeyecream #undereyecorrector #matacantik #beautyeyes #mata #darkcircle #eyebag #matapanda #lingkarangelapbawahmata #krimmata #eyecream #concealer

🐼 EYE TREATMENT ZIESHA. 🐼 .
.
👍 KKM APPROVED - NOT150900749K 👍
.💰 RM40SM / RM45SS 💰 .📦 FREE POSTAGE 📦
.
.
Sapo² hok nok order buleh whatsapp mimi cepat² deh :
📲 WhatsApp : 019-996 2457 💌📱 .
.
KELEBIHAN 🌈⤵
. ⏩ Merawat masalah dark circles/ lebam bawah mata. .
⏩ Merawat eyebags/puffy eyes berkilo bawah mata.
⏩ Melembabkan bahagian sekeliling mata.
⏩ Mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
⏩ Merawat kekusaman pada bahagian mata.
⏩ Menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan bermaya.
.
. 🎈 Ingredients : 🌌
Coconut oil, seaweed, argan oil, glycerin,carbopol,propylene glycol, phenochem, . .
.🎈 Kesan : Seawal 7-14 hari. .
.
#SayaJual #JomTry #sayajualeyecream #sayajualkrimmata #byematapanda #EyeTreatment #BestEyeCream #MataCantik #MataLawa #MataBermaya #StayYoung #TrustedSeller #StayBeautiful #Darkcircles #Eyebags #Puffyeyes

🌸LA NINA MAKEUP STORE🌸
💯%ORIGINAL
MUST HAVE ! RECOMMEND🖒
READY STOCK
MAYBELLINE ERASER REWIND BRIGHTENER
IDR 150.000

Online Order :
LINE: lanina.makeupstore (fast respond)
WA : 0811 6666 739

For offline dapat kunjungi ke :
Lanina makeupstore
CHIP jln. Adinegoro no 11A Padang
Open from 11.00 a.m to 8.00 p.m
Happy shopping 🛍

#bestsellerpadang #chippadang #laninamakeupstore #kosmetikcewek #maybellinepadang #conceallermatapadang #matacantik #originalproduk #recomended #kosmetikpadang

Kini Eye Treatment Ziesha dalam packaging baru! Anda ada masalah berikut?
.
💢MATA PANDA?
💢DARK CIRCLES?
💢WRINKLES?
💢EYEBAG?
💢MATA LETIH?
💢MATA TAK BERMAYA?
💢GARIS HALUS DI MATA?

Jom selesaikan masalah tersebut dengan EYE TREATMENT ZIESHA! Berbaloi dan berpatutan, harga pun jimat kurang dari RM50!!! ✨
.
KELEBIHAN:
⏩Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata.
⏩menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar.
⏩Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang.
⏩Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata.
⏩Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag.
⏩Membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata.
⏩Menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan segar.
.
Ingredients
Coconut oil, seaweed, argan oil, carbopol, propylene glycol, phenochem.
KKM APPROVED - NOT170503731K

CARA GUNA
- SAPU GERAKAN MEMBULAT PADA KELILING MATA SETIAP PAGI & MALAM

COD: PETALING JAYA & NEARBY
PRICE: RM40 SM / RM45 SS
FREE POSTAGE/COD

WHATSAPP: +60134447044

#eyetreatment #eyetreatmentziesha #rawatanmata #matapanda #matacantik #hilangeyebag #hilangdarkcircle #rawatdarkcircle

BUY 4 FREE 1 😘
Cari lens untuk wedding ? photoshoot? ootd? event? .
🌸 PRETTY DOLL 🌸
.
Adele
avail gray,brown,blue
size 14.5mm
.
.
.
Boleh tambah power, boleh campur dengan sweetyplus brand lain untuk promosi ini❤❤
💬WS NOW : 011-33952130
.
.
#lenskoreamurah #ootdmalaysia #bazarpaknil #buy4free1 #rembau #senawang #seremban #malaysionlineshopping #originalsoftlens #meletop #sweetyplusmalaysia #hotlens #matacantik #matacantiktertawan #softlensmurah #softlenscantikori #koreanlens

BUY 4 FREE 1 😘
Cari lens untuk wedding ? photoshoot? ootd? event? .
🌸 PRETTY DOLL 🌸
.
Adele
avail gray,brown,blue
size 14.5mm
.
.
.
Boleh tambah power, boleh campur dengan sweetyplus brand lain untuk promosi ini❤❤
💬WS NOW : 011-33952130
.
.
#lenskoreamurah #ootdmalaysia #bazarpaknil #buy4free1 #rembau #senawang #seremban #malaysionlineshopping #originalsoftlens #meletop #sweetyplusmalaysia #hotlens #matacantik #matacantiktertawan #softlensmurah #softlenscantikori #koreanlens

BUY 4 FREE 1 😘
Cari lens untuk wedding ? photoshoot? ootd? event? .
🌸 PRETTY DOLL 🌸
.
Adele
avail gray,brown,blue
size 14.5mm
.
.
.
Boleh tambah power, boleh campur dengan sweetyplus brand lain untuk promosi ini❤❤
💬WS NOW : 011-33952130
.
.
#lenskoreamurah #ootdmalaysia #bazarpaknil #buy4free1 #rembau #senawang #seremban #malaysionlineshopping #originalsoftlens #meletop #sweetyplusmalaysia #hotlens #matacantik #matacantiktertawan #softlensmurah #softlenscantikori #koreanlens

FRESHLOOK COLOR CONTACT LENS 👀 GRAY

Comes With Eight Basic Colors Thats Will Suite Your Eyes To Wear It Everyday 😍
.
.
Details Lens : 
3 Months Lasting 
Size 14.5
No power
High Water Content
Month Lasting : 3 Months .
Color Available : Grey, Brown,Green, Blue,
Turquoise, Pure Hazel, True Sapphire, Honey. .
Power : 0 Degree (No Power)
.

Rm40 free postage !
.
To order, Whatsapp Shida +60172851571🌸
.
#nobluklens #contactlens  #noblukmurah #pitchylens #freshlookcontactlens #freshlookmalaysia #freshlookmurah#batismurah #batislens #batisspartax #lensmurahmalaysia #lensmalaysia#lensmurah #janganmengata #jangancakapaabangtakpayung #awekcun #rozitachewan #matacantik #janganmengata #jangancakapakaktakpayung #awekcun #abangsado #sayajuallens #sayangidirimu #sayajual #lenscantik

🎉 NEW ❕❕❕🎉⠀
👀 SHEER BROWN (14.5 mm)⠀
.⠀
.⠀
OFFER..!!! 🎉🎉⠀
2 PAIRS RM45..⠀
🆓 free case⠀
👏 include postage⠀
💰 normal price :: rm20⠀
.⠀
.⠀
👏 POWER HARGA SAMA⠀
📆 TAHAN 6 BULAN / SANGAT SELESA⠀
📲 WHATSAPP :: 0169616191 (yin)⠀
.⠀
#sayajual #korealens #lenscantik #lensmurah #lensmalaysia #bigeyes #matacantik #mataraya #sayajualonline #goodqualitylens

🎉 NEW ❕❕❕🎉⠀
👀 SHEER GRAY & BROWN (14.5 mm)⠀
.⠀
.⠀
OFFER..!!! 🎉🎉⠀
2 PAIRS RM45..⠀
🆓 free case⠀
👏 include postage⠀
💰 normal price :: rm20⠀
.⠀
.⠀
👏 POWER HARGA SAMA⠀
📆 TAHAN 6 BULAN / SANGAT SELESA⠀
📲 WHATSAPP :: 0169616191 (yin)⠀
.⠀
#sayajual #korealens #lenscantik #lensmurah #lensmalaysia #bigeyes #matacantik #mataraya #sayajualonline #goodqualitylens

🎉 NEW ❕❕❕🎉⠀
👀 SHEER GRAY (14.5 mm)⠀
.⠀
.⠀
OFFER..!!! 🎉🎉⠀
2 PAIRS RM45..⠀
🆓 free case⠀
👏 include postage⠀
💰 normal price :: rm20⠀
.⠀
.⠀
👏 POWER HARGA SAMA⠀
📆 TAHAN 6 BULAN / SANGAT SELESA⠀
📲 WHATSAPP :: 0169616191 (yin)⠀
.⠀
#sayajual #korealens #lenscantik #lensmurah #lensmalaysia #bigeyes #matacantik #mataraya #sayajualonline #goodqualitylens

Calit calit WD je tiba tiba terkurus, nampak lebih muda dan setentunya warna kulit akan menjadi lebih cerah. Bukan cerah muka taw. Cerah satu badan. Itu yang dialami oleh pengguna WD ni taw. Tu belum cerita lagi kulit anjal dan awet muda lepas guna WD ni.
.
Kenapa boleh jadi macam tu? Takkan pakai krim cinonet WD ni dapat semua semua tu? Ya hanya calit calit WD je taw. Sebabnya dalam WD ni ada :
✔Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen anda .
✔Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan anda. .
✔Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. .
✔Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat. .
✔Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering .
✔Glycerin - Mengurangkan kesan parut pada kulit anda
.
Nak kesan lebih pantas, pastikan minum 3L air setiap hari. Nak cantik kenalah komitmen. Yg penting, kena rajin mencalit WD ni taw. Sedar2 dah cantik.
-
Testimoni Ini adalah perkongsian dari PENGGUNA WD selepas menggunakan produk ini,
Produk ini adalah produk Krim Kecantikan,Tak sangka pengguna kami terima manfaat lain.
.
WD free postage free gift.
011-1065 4065.
Whatsapp taw kalau nak respon pantas.
.
#cantik #cerah #putih #pinkish #gebu #flawless #kurus #lembap #anjal #matacantik #atasisengugut #haidteratur #teknologinano #calitcalitcantik #kkm #gmp #womendesiree

"MATA MENAWAN ABG TERTAWAN"
.
Nok hok colour lens simple tak terover sekali pandang nampak comel & ayu. gabungan warna lens brown dengan tambah sikit pembanyang mata pink soft.sesuai dibawa apikasi setiap hari jalan,jumpa kekasih mahupun melaram di shopping mall.tak perlu risau brown warna neutral menjadi comel tanpa ketelaluan di mata..
inginkan lens #preciousbrown sila inbox .
.
#lenscantik #lensmalaysia #contactlenses #cute #matacantik#murah #selamat#love #kualititinggi #brand #kantalekap #nobluk #bazaar #bazaarpaknil knil
#ootd ##girl #siscoba #umum #like4like #lensmurah

STOCK AQUA EYE BALM MENDARAT LAGI ! KORANG AWESOME SANGAT 😘😘
-
Semua nak mata cantik ! betul tak ? Jangan tunggu lama2 nnti habis sebab AEB memang laku keras ! RUGI SANGAT TAK GRAB ! JIMAT RM 5.90 -
Hanya Rm 40 exclude postage !
-
watsapp miza 01112439710 -
#aquaeyebalm #rawatmasalahmata #makeupmurah #kosmetikmurah #matacantik

ATTN : KEPADA2 PENGEMAR MAKEUP
MAIIII MAIIII KAMI NAK HABAQ KAT HAMPAAA MataLawoo ADA JUAL MOISTURIZER XTRA C BY YARRA.... Rugi2 kalo hampa tk order skg STOCK TERHAD harga HQ dh habaq rm31(50ml) tapi tapi tapi
Kami bg hampa harga
RM30 !!!!!!
RM30 !!!!!!
RM30 !!!!!! STOCK TERHAD !!!!! STOCK TERHAD !!!! WHATSAPP KAMI SEKARANG ...!!!! 📞 whatsapp kami 0139445091( Rien) 0179383119 ( Mimi) 📞 whatsapp kami 0139445091 Rien) 0179383119 ( Mimi) 📞 whatsapp kami 0139445091( Rien) 0179383119 ( Mimi)
p/s: Jangan lupe like page kami MataLawoo
#darimataturunkrhati
#MataLawoo
#newstock
#cantik
#nipis
#selesa
#selamat
#pakatpm
#murahmurah
#matalawoo
#lensmurah
#lensmurahkuantan #contactlensmurah
#letscantik
#matacantik
#nakcantik
#barangmurah
#barangbaik
#barangpanas
#bazarpaknil
#sabun viral
#putihmelepak

Most Popular Instagram Hashtags