#massageoil

45667 posts

TOP POSTS

"The Healing Science of Tibet includes a vast ocean of therapeutic techniques, capable of restoring health, treating disease and rejuvenating the body. As the bodywork system of Tibetan Medicine, the art of Ku Nye Massage is based on the philosophy and yogic science of Tantric Buddhism. This lineage has been passed down through millennia within the lineages of Tibetan doctors, and is now available worldwide thanks to the kindness of Eric Rosenbush + Dr. Nida Chenagtsang.” #RobertThurman #ThrowbackThursday
🎓 To Learn more about #KuNye #Massage + #TraditionalMedicine of #Tibet Join my friend Eric this June 9th- 14th at #MenlaRetreat in #UpstateNY #CatskillsMountains: http://bit.ly/KuNyeRetreat2017 ⭐️#Buddhism #TibetanBuddhism #HudsonValley #MassageTherapy #massagetherapist #massageoil #MassageSchool #aromatherapy #essentialoils #livingnaturally #holistic #holisticliving #holisticmassage #holistichealth #holisticwellness #holistictherapy #naturalhealing #Catskills #Spa #Sauna #Phoenicia

Pastiin kamu udah ikutan ya Safeian, hadiah jutaan rupiah menanti apalagi pas banget buat yang mau liburan atau mudik nih. Lihat caranya di postingan sebelumnya dan ajak yang lainnya.
.
.
Selalu #BawaSafeCare dan keep safe 😚
.
.
#BawaSafeCare #safecare #aromatherapy #rollon #minyakangin #traditional #alami #natural #nature #refreshingoil #medicatedoil #essentialoil #massageoil #keepsafe #challenge #photochallenge #lombafoto #kompetisifoto #hadiah #instagramphotochallenge

🌿 Essential oil massage is an excellent way to bond with your babe. Connecting with them physically can cultivate a sense of security and togetherness. It also nurtures their sense of well being and self care.

I'd like to share with you my process and experience giving my children massage with essential oils. This series is not based on any method of massage nor am I a masseuse. It's just massage in its most basically beneficial form.
.
With some experimentation, I have found essential oil massage to be very beneficial for my children. The oils oils are restorative and balancing. Adding massage to the topical application just seems to take our experience to the next level.
.
I like to layer the oils on their bodies. This means that I apply the oils one at a time along their spine. Here is a recipe that I use for my children (6 and 8 years old) for everyday care:
.
2 drops Wild Orange
2 drops Frankincense
2 drops Balance
.
These oils are very gentle and Balance blend is prediluted. (Wild Orange is photo sensitive so no sun exposure for 24 hours!) I use this recipe when I want an opportunity to connect with my kids. I only spend a minute or two applying each oil. I apply the oils on their back and use a light touch to massage. Keeping it short and sweet keeps my kids happy and more willing to get a massage next time around.
.
.
.
.
.
#doterra
#doterramom
#doterrakids
#doterraessentialoils
#essentialoil
#essentialoils
#massage
#bondingwithmom
#familybonding
#massageoil
#naturalhealth
#Healthandwellbeing

SO excited for the Blissiplined signature range I made For Shivani Sara-Shivani " breast caress" and it s going to TOKYO today 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 yah 🌎🌎🌎 #secretscentaromatherapy #aromatherapyoil #massageoil #cronulla #tokyo

Ayurvedic treatments and therapies heal the mind, body and soul 🌾🕯🌜Book you next session with me. I'm always honored to support my clients in their ultimate journey of health and wellness. ॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰ॐ॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰॰
#bemindful #yoga #ayurveda #ayurvedicmedicine #ayurvedictreatments #ayurvedictherapy #abhyanga #oil #herbaloil #dharana #meditation #heal #journey #massageoil #ayurvedicherbs #plantpower #plantsofinstagram #plantmedicine #meditate

GWスタート💛WELEDAのArnika Massage Oil で最近痛いアキレス腱のマッサージして☺旅は行かないけど雑誌を読んで☺こういう普通ののんびりが心地よい💕#weleda #massageoil #off

🇬🇧we are preparing for the #summer with our favorite combo ☀️ Almond Massage Oil & Salt and Oil Body Scrub Anti-Cellulite 💛 #walentistore #spa #natural #handmade #cosmetic #almondoil #massageoil #bodyscrub #anticellulite _____________________________________________🇷🇺подготовка к лету с нашим любимыми средствами по уходу за телом ☀️Миндальное Массажное масло + Масляно-Солевой Скраб для тела Анти-Целлюлит💛#спа #уходзателом #массажноемасло #миндальноемасло #антицеллюлит

Lenguh kaki lepass marathon???😩 meh try #masssageoilcaptivating_sutra ☺️🤗 #aromatherapy #massageoil #captivatingoil_sutra

新买的精油居然是七星瓢虫的味道……醉了
#massageoil#essentialoils#jurlique

MOST RECENT

Скрабы нужны всегда!😍
А натуральные с эфирными маслами просто необходимы😋
🌱Без консервантов
🌱Без сульфатов
🌱Не тестируется на животных (чесслово😂) 📦Заказать можно на pride-shop.ru или в Директ
#prideshop #prideshopru #прайдшоп #naturalcosmetics #натуральнаякосметика #скраб #scrub #скрабдлятела #bodyscrub #coffeebodyscrub #sugarscrub #бальзамдлягуб #lipbalm #naturalbalm #cuticleoil #средстводляростаресниц #wakeuplashes #lashes #cleansinglotion #naturallotion #очищающийлосьон #маслодлятела #bodyoil #bodybutter #footcream #soycandle #massageoil #beautybox #serum

Complete Love Spell package (Bath Bomb, Fizzy Powder, Body Scrub, Massage Oil, Body Oil and Room Spray) $30
#lovespell #bathbombs #bathandbodyproducts #massageoil #bodyscrubs #fizzy #bodyoil

#Repost @sutraofficial (@get_repost)
・・・
TENANG-TENANGKAN DIRI ANDA
Tak tahu macam mana? SUTRA Calming Blended oil dan Tranquillizing Massage oil mampu membantu anda mendapatkan ketenangan tersebut. Gabungan minyak pati di dalamnya meningkat emosi serta menghindarkan perasaan suram. Sangat sesuai bagi mereka berada di dalam situasi tegang dan tertekan.

Anda boleh menyebarkan bauan SUTRA Calming Blended Oil menggunakan 'ceramic burner', 'Diffuser ' atau paling mudah dengan menggunakan potpurri.
Anda juga boleh mengguna SUTRA Tranquilizing Massage oil sebagai minyak urutan. Hanya sapu ke seluruh badan. Mudah kan?

#sutra #sutramemangbest #yourscentsoflife #calming #tranquilizing #massageoil #aromatherapy #essentialoil
#Relaxing

www.sutra.com.my

Been a while since you booked your last massage? Maybe it's time to do something about that ... 1 hour full body relaxation massage with bonus hand or foot treatment just $85! Call 0422 540 783 to book yours now 📲

Sharing is caring
Spread our love

Salam kak watie.
Baby saya ni kak doktor diagnos ada SAWAN RANGSANGAN. Sawan yang melibatkan salah satu anggota badan. Makna kata KALAU DIA TARIK, tangan kirinya yang akan tertarik kuat. Doc juga dah buat MRI dan CT scan brain kat dia. Dan keputusannya ada satu sel dekat cerebral mati sebab komplikasi sawan tu.

Baby saya sedang buat rawatan ubat sementara waktu. Saya sebagai ibu ingin juga ikhtiar secara sampingan.

Bolehkah akak cadangkan produk sutra yang boleh saya guna pakai utk anak saya kak... Sekurangnya dapat kuatkan segala saraf-sarafnya. - Salam. Boleh guna TRANQUILIZING massage oil. Sapu dari tengkuk ke spine serta tangan.

Diffuse guna BLENDED EO CALMING setiap hari. ~En Mohd Khairil Said~ (Perkongsian atas izin pengguna) **Elakkan penggunaan yang ada EO Rosemary bagi mereka yang ada sawan.
#tranquilizing #massage #massageoil #aromatherapy #wellness #blendedoil #blendedessentialoil #calming #blendedessentialoilcalming

Is your skin is breaking out and you can’t bear to go out? Here's the solution for you. Take 1-2 drops of tea tree oil and place directly on the breakout. The results will surprise you! Check out these useful remedies.

#AncientMantraNaturals #Nature #Handmade #HealthySkin #Herb #HealthWellnessLifestyle #MassageOil #Relax #EssentailOils  #Beginners #Tips #TeaTreeOil

Helloooo mummy and daddyyy . Good news❤❤❤
Set bersalin / pantang @tanamera_my tengah ada discount kat MAMA'S LOVE BABYSHOPPPPPPP. Good news untuk daddy jugak boleh bagi hadiah nie set nie kat isteri tersayang .
Dalam set nie ada: 🌼Herbal bath
🌼Feminine herbal wash
🌼Herbal tea
🌼Herbal massage oil
🌼Virgin coconut oil
🌼Brown formulation body soap 🌼Boreh body scrub
🌼Calming herbal blend
paste
🌼Firming herbal blend paste
🌼Bengkung
Sangat bagus set nie serious👍👍👍
.
.
Jangan lupa datang ke Butik kami🎈🎈
Mai jangan x mai🚙🚙
Kabo jangan x kabo📢📢
"Butik EKSKLUSIF, Harga MAMPU MILIK"💲💲
.
🏢Mama's Love Babyshop
Urban 360, Taman Sri Gombak
(Sebelah Dominos's Pizza)
Batu Caves, Selangor
☎️03-6730 4533
.
🏢Mama's Love Babyshop,
Puncak Alam Jaya 10,
Bandar Puncak Alam, Selangor
(Bersebelahan Domino's Pizza)
☎️03-3393 8686
.
Whatsapp untuk sebarang tempahan
📱012-2930 466

Link in bio to know what else this Chinese Mountain clay can do for yuh! Ps- we'll send you a FREE recipe card to make a couple awesome masks for different needs! #staytuned #whiteleaf #natural #organic #apothecary #handcrafted #whippedbodybutter #bathandbodyworks #sale #scrubs #faceandbody #thebodyshop #allnatural #vegan #massageoil #coconutoil #mangobutter #sweetalmondoil #apricotoil #kimk #smallbusiness #smallbusinesslove #love

Calorie Off Thigh Massage Shaper

ada 2 warna :
- Black
- Nude (Beige)
.
* Size : All Size ( 40 58 cm)
* Material: Nylon 88%, Polyurethane 12%
* Kemasan 1 pack isi sepasang ( 2 pcs )

Berfungsi membentuk paha lebih langsing dengan membakar lemak paha.
Dapat digunakan sehari-hari dan saat berolah raga.

Manfaat dan kelebihan Calorie Off Thigh :
🌼Membantu melancarkan peredaran darah dalam tubuh dan mencegah selulit
🌼Sangat efektif melakukan pembakaran lemak di area paha atau betis
🌼Membantu mengencangkan dan mengecilkan paha atau betis anda agar tampak semakin seksi
🌼Calorie Off Thigh menggunakan bahan-bahan berkualitas dan nyaman, yaitu nylon serta tension textile fibre sehingga membuat setiap penggunanya merasa nyaman ketika memakainya
🌼Dapat digunakan kapan saja, dan tidak memberikan efek samping yang buruk

Cara Penggunaan cukup mudah, Calorie off Thigh dapat digunakan ketika sedang tidur, bekerja, berolahraga dan sebagainya, untuk hasil yang lebih optimal anda dapat menggunakannya ketika anda sedang melakukan aktivitas / berolahraga.
Gunakan Calorie Off Thigh sekitar 4-6 jam dalam sehari, sehingga anda akan mendapatkan hasil yang optimal.

Cara Mencuci Calorie Off Thigh
✔Gunakan air hangat untuk mencuci
✔Cukup rendam, jangan masukan dalam mesin cuci ataupun di sikat
✔Keringkan dengan cara mengangin-anginkan saja, jangan langsung di bawah sinar matahari

Penting:
*Jangan digunakan dalam jangka waktu 24 jam, agar darah tetap mengalir dengan lancar
*Tidak disarankan untuk digunakan oleh ibu hamil

#GhaniiShop #ghanii_shop #calorieoffarm #calorieoffmurah #calorieoffwaist #calorieoffperut #calorieoffthigh #calorieoffthighori #calorieoffthighmurah #calorieoffthight #shapers #shaperepost #massage #massagetherapy #massager #massageoil #pengecilpaha #pengecilpahamurah #pengecilpahaampuh #pengecilpahamurmer #pembakarlemak #pembakarlemakperut #pembakarlemaktubuh #pembakarlemakwanita #olshopbandung #olshopbanten #olshopjakarta #olshoptangsel

Sale: $14.99
Wet Inttimo Aromatherapy Massage And Bath Oil Forbidden Fruit 4 Ounce
Unleash your sensual power through the ancient healing art of #Aromatherapy. Inttimo by Wets silky blend of five Vitamin enriched natural oils glide on easily and leave your skin irresistibly soft and delicately scented for hours. Whether massaged into the skin, sprinkled in your bath water, or used to pamper every inch of your body... Inttimo Aromatherapy Oil will balance your mind, body, and spirit.
#TheAdultConnection #WetLube #bathnbody #massageoil www.theadultconnection.com

Sale: $20.49
Jo All In One Warming Massage Glide 4 Ounce
1 bottle of JO Massage Glide equals 10 bottles of other massage oils. Enjoy the pleasures of giving or receiving a sensual massage using System JO Sensual Massage Glide. softens the movements between two bodies allowing your sense of pleasure to soar! A silky, smooth feeling, never sticky or tacky. No taste. Super long lasting. Latex compatible and can be used as a lubricant.
#TheAdultConnection #systemjo #Massage #massageoil #Lubricant #bathnbody #massageglide www.theadultconnection.com

RepostBy @saltylicioushimalayansalt: "Saltylicious H2O WATER DISPERSIBLE Lemongrass Massage Oil
Phone orders welcome! Call 0430458899 For WHOLESALE info@saltylicioushimalayansalt.com.au

Ingredients : #sunfloweroil #jojobaoil #triglycerides #massageoil #lemongrass #essentialoil #moisturiser #polysorbate85 #Vitamine #natural #wholesale #handmade #handmadeinaustralia #australianmade #organic
www.saltylicioushimalayansalt.com.au" (via #Quick reposter @AppsKottage)

Sale: $19.99
Jo All In One Massage Glide Strawberry 4 Ounce
Enjoy the pleasure of giving or receiving a sensual massage using System JO Strawberry Massage Glide. System JO Massage Glide softens the movements between two bodies allowing your sense of pleasure to soar!
#TheAdultConnection #systemjo #Massage #massageoil #bathnbody #massageglide www.theadultconnection.com

#Repost @safecare (@get_repost)
・・・
Mau 10 juta rupiah? Makanya selalu #BawaSafeCare dan langsung ikutin cara gampangnya ini travellers👇
.
Cara gampangnya :
* WAJIB Follow Instagram @safecare
* Upload foto isi tas kamu yang berisi botol Safe Care (upload di instagram)
* Tag Instagram @safecare
* Buat caption sekreatif mungkin dan awali dengan kalimat : Selalu #BawaSafeCare
* Mention 5 teman kamu
.
💰Info Hadiah
* Periode Challenge : 16 Mei - 16 Juni 2017
* Pengumuman Pemenang : 23 Juni 2017
* Hadiah Uang Tunai bagi para Pemenang :
--Rp 4.000.000 (pemenang 1)
--Rp 3.000.000 (pemenang 2)
--Rp 2.000.000 (pemenang 3)
--Rp 1.000.000 (pemenang 4)
--10 finalis akan mendapatkan Goodie Bag menarik dari Safe Care
* Keputusan juri bersifat mutlak dan tidak dapat diganggu gugat
* Peserta tidak boleh mengunci atau private akun pribadinya, agar post foto dapat dilihat
* Boleh post foto lebih dari 1 foto
.
Buruan, jangan sampai kehilangan kesempatan buat dapet jutaan rupiah dan jangan lupa selalu #BawaSafeCare ya😉
.
.
.
#BawaSafeCare #safecare #aromatherapy #rollon #minyakangin #traditional #alami #natural #nature #refreshingoil #medicatedoil #essentialoil #massageoil #keepsafe #challenge #photochallenge #lombafoto #kompetisifoto #hadiah #instagramphotochallenge

Tak lama je lg Ramadhan bakal menjelma. Jadi apa kata 👇

TENANG-TENANGKAN DIRI ANDA
Tak tahu macam mana? SUTRA Calming Blended oil dan Tranquillizing Massage oil mampu membantu anda mendapatkan ketenangan tersebut. Gabungan minyak pati di dalamnya meningkat emosi serta menghindarkan perasaan suram. Sangat sesuai bagi mereka berada di dalam situasi tegang dan tertekan.

Anda boleh menyebarkan bauan SUTRA Calming Blended Oil menggunakan 'ceramic burner', 'Diffuser ' atau paling mudah dengan menggunakan potpurri.
Anda juga boleh mengguna SUTRA Tranquilizing Massage oil sebagai minyak urutan. Hanya sapu ke seluruh badan. Mudah kan?

Whatsapp 019 2699674 for more details.

#sutra #sutramemangbest #yourscentsoflife #calming #tranquilizing #massageoil #aromatherapy #essentialoil
#Relaxing
#sutramanjesbnkl

www.sutra.com.my

Most Popular Instagram Hashtags