[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#maskermalaysia

2732 posts

TOP POSTS

MANJA SIREH 120 ML & TRAVEL PACK MANJA SIREH 30 ML
===================
.
Untuk pengetahuan korang,manja sireh ni ada 2 packaging. Satu dalam botol besar yg 120 ML.Satu lg dalam botol kecil (travel pack) 30 ML.
.
Kandungannya,teksturnya semua sama tau.Tiada perbezaan. .
Nak lg bagus,korang beli kedua duanya. Botol besar letak kat bilik air kat rumah,travel pack letak dalam handbag,hehe.
.
JOM KORANG GRAB HARGA PROMOSI!!.
.
#promosiharimalaysia
.
.
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
.
.
#perfume #perfumerm10 #perfumetravelmurah #perfumehantaran #perfumeparadiseexclusive #perfumemuabella #perfumemurah #perfumeoriginal #manjasireh #kesihatan #kecantikkan #beautiful #manjasirehmurah #manjasirehhoriginal #keputihan #hilangkeputihan #sunburn #pencerahwanita #missv #whiteningcream #blackheads #blackheadkiller #blackheadremover #byeacne #skincare #skin #masker #maskermalaysia #blackmaskmurah

☘Timewise Renewing Gel Mask☘
.
Mask Mary Kay yang sgt best kalau anda ingin miliki Baby Skin, wajib pakai Gel Mask ni .
.
Ada 10 kelebihan Gel Mask 👇 .
✅ menghidrat kulit
✅ mengunci kelembapan
✅ de-stress kulit yg stress
✅ meredakan kulit (calming)
✅ melembut
✅ menegang
✅ mengecilkan pori
✅ membersih
✅ memelihara kulit dr kering sepanjang hari .
.
Sesuai untuk anda yang .
✔ kulit kering
✔ nk kulit lebih licin sehalus semulus bayi
✔ nak nampak muda
✔ sukakan hasil mcm di spa
✔ wajah kusam & jatuh ( kurang anjal) .

Best kan ?? Sapa nak try, whatsapps sis ye ❤❤❤❤❤ .
.
📲 013 6671986 - Aina
Your Mary Kay Beauty consultant .
.
#gelmask #timewise #hydrate #renewinggelmask #maskmarykay #beauty #timewisegelmask #marykaybeautyconsultant #skincaremalaysia #marykaymalaysia #mask #maskermalaysia

Wow!!gosok-gosok je dah boleh kecutkan jerawat,kurangkan jeragat, effect glowing wing wing 😍😍
.
.
Sambil bermasker sambil scrub. .
.
Kalau uolls perasan, tekstur cik kunyit masker ni kasar kan? Itu bermaksud ia juga boleh dibuat scrub kat muka. .
.
Caranya, lepas pakai masker, masa nak cuci tu gosok perlahan kat muka. Lepas cuci nanti kulit muka akan rasa lebih lembut dan bekas parut makin pudar. Syokk woo.

Berminat boleh cuba masker cik kunyit 2 in 1 viral.

www.wasap.my/601110802054

#maskercikkunyitviral
#homemadmasker
#maskerviral
#maskermalaysia

- Mencegah jerawat
-Mengurangkan radang kulit
-Mengeluarkan minyak serta toksin pada kulit
-Melicinkan kulit
-Bebas blackhead / whitehead pada pada kulit
-Menjadikan kulit muka cerah serta berseri.
.
.
Tips : Regular use can help to regulate the problem of skin, So that the skin back to the health.
Make skin fresh and comfortable, full of vitality. Anti acne moisturizing great to remover peel off face blackhead.
Pores shrink which is great to clean your face.
Fit for people : Due in part because skin caused by acne.
Oily skin strawberry nose.
Nose large pores blackhead.
.
Useful tips : For best result please remember to use the hot towel to open pores before smear our mask.
.
.
.
#sayajual #sayajualskincare #blackmaskmalaysia
#sayajualblackmask
#blackheadremover #whiteheadremover
#blackheadremovermalaysia #sayajualmurah
#malaysia #blackmaskremover #maskermalaysia #bazaarmalaysia #makeupmurah #kosmetikmurah #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia
#moisturizer #deepcleanser #naturalproduct #organicproduct #claymask #mudmask #mungbeanmask #kacanghijaumasker #originalproduct #koreanskincare #koreanproduct

Jom dekat sini kaknun nak bisik sikit 🙊
_

Kaknun ada rahsia untuk masalah tona kulit tak sekata di sebabkan oleh sunburn. Untuk awak yang selalu sangat bekerja bawah terik matahari sampai kulit jadi kering, berbelang dan merah-merah, kaknun syorkan sangat awak pakai Lurveya Lemon Mask Vit C.
_

Nak tahu?
_

LURVEYA FRESH LEMON MASK VITAMIN C
✅Memberikan kelembapan
✅Memberikan pencerahan berganda
✅Mengangkat kekotoran dan sel kulit mati untuk penyerapan nutrien ke dalam kulit
✅Rasa sejuk dan nyaman bila pakai
✅Bau lemon yang enak *make sure jangan bancuh buat air minum okay 😉
_

Dah tahu rahsia kaknun? Bisik kat member sebelah pula. Dapatkan sekarang baru boleh tahu keajaiban masker ni.
_

Awak whatsapp je <MASKER> ke 0179266441. Jangan tunggu lama-lama.
_

#Masker #LemonMasker #VitaminCMasker #LemonUntukKulit #LurveyaMask #LurveyaLemonMask #LurveyaLemonMaskVitaminC #MaskerMalaysia #MaskerMurah #MaskerMuka

Miracle Clay Powder didatangkan dengan 3jenis clay untuk merawat masalah kulit mengikut kesesuaian kulit. 100% pure clay. Trial pack dah ready untuk yang nak try RM15/pack
do whatsapp for details ya 📱0173939677

@Regrann from @hasya.co_ - Sblm tidur try la pakai black mask tu ye ❤ BLACK MASK .READY STOCK .
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
-mengeluarkan blackhead and Whitehead .
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (20-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih ATAU sapukan saja ais batu utk menutup liang pori yang terbuka.
6. Apply moisturizer untuk melembapkan kulit wajah(tak digalakkan)
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
Still open order untuk black mask 💜.boleh Click the link in the BIO to order or whatsapp 01112900185
-----------------------------------------------------
RM29 FREE POSTAGE -----------------------------------------------------
#sayajual #sayajualskincare #blackmaskmalaysia
#sayajualblackmask
#blackheadremover #whiteheadremover
#blackheadremovermalaysia #sayajualmurah
#malaysia #blackmaskremover #maskermalaysia #originalproduct #koreanskincare #koreanproduct

FAST SELLING ! ❤❤
.
.
🌾 SHISEIDO GOLD WHITENING MASK 🌾 .
.
🌹 Harga : RM1/pcs
🌹 Borong 50pcs ke atas RM0.50/pcs .
🌹 Postage : RM7 (sm) / RM11 (ss)
📲 Whatsapp 011-3373 9537 to order.
.
.
Fungsi:
-Membersih & menanggalkan sel kulit mati (blackhead & whitehead).
-Mengecilkan pori-pori.
-Mengurangkan kedutan & penuaan.
-Mencerahkan wajah.
.
.
Cara Penggunaan:
1.Cuci muka terlebih dahulu.
2.Wapkan muka dengan air panas agar pori-pori terbuka (tidak wajib).
3.Sapukan masker di muka terutama di bahagian yang diinginkan seperti hidung (jauhkan dari terkena kening, bibir & kawasan mata).
4.Biarkan selama 30 minit@masker betul-betul kering & keras.
5.Tanggalkan masker perlahan-lahan & lihat sendiri blackhead & whitehead yang keluar pada masker.
6.Bersihkan wajah dengan air. .
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik.
*Sepeket boleh pakai 2-3x mengikut penggunaan. *Simpan dalam bekas tertutup selepas dibuka.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
#madihahmasker #maskermalaysia #maskshiseido #sayajualmask #sayajualmaskmalaysia #maskborong #maskborongmurah #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kl #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

MOST RECENT

PERFUME PARADISE EXCLUSIVE😘
======
.
.
🌷Perfume pilihan ramai.
🌷Perfume tahan wangi lebih 72 jam
🌷Perfume mesra solat
🌷Perfume ni ada 30 pilihan wangian FOR HER dan 10 pilihan wangian FOR HIM
🌷Perfume yang baunya sebijik bau original yang beratus ringgit tu.
🌷Perfume yang harganya RM 40,Pen perfume RM10
.
Korang nak perfume ni?
📲Meh PM/WS laju-laju .
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
.
======
❗❗❗
.
GILA KAW KAW MURAH WEHH.
.
Jangan sampai korang gigit jari,bila promosi dah tamat😂😂
.
.
#promosiharimalaysia
.
.
.
#perfume #perfumerm10 #perfumetravelmurah #perfumehantaran #perfumeparadiseexclusive #perfumemuabella #perfumemurah #perfumeoriginal #manjasireh #kesihatan #kecantikkan #beautiful #manjasirehmurah #manjasirehhoriginal #keputihan #hilangkeputihan #sunburn #pencerahwanita #missv #whiteningcream #blackheads #blackheadkiller #blackheadremover #byeacne #skincare #skin #masker #maskermalaysia #blackmaskmurah

SUSAH BETOL NAK CARI PERFUME BAU SAMA ORIGINAL DENGAN HARGA RM50!!
.
.
Masa raya haji haritu, tegur cousin punya perfume. Bau wangii sangatt. Biasa lah perempuan2 kann. Tolong kat dapurr, basuh pinggan, masak2. Peluh tak payah cerita lah kan hehee.
.
Tapi yang buatkan saya tertarik, wangian yg cousin pakai tu still wangiii lagii sampai ke malam.. Tu yang macamm tertarik nak belii.
.
BETOL LAH KATA BELLA, WANGIAN DARI PERFUME PARADISE NI TAHAN LAMA.. Series weh tak tipuu
.
======
❗❗❗
.
Korang tau tak?
.
PROMOSI PERFUME PARADISE EXCLUSIVE
1 BOTOL. RM40
2 BOTOL RM75
3 BOTOL RM105
.
GILA KAW KAW MURAH WEHH.
.
Jangan sampai korang gigit jari,bila promosi dah tamat😂😂
.
.
#promosiharimalaysia
.
.
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
.
.
#perfume #perfumerm10 #perfumetravelmurah #perfumehantaran #perfumeparadiseexclusive #perfumemuabella #perfumemurah #perfumeoriginal #manjasireh #kesihatan #kecantikkan #beautiful #manjasirehmurah #manjasirehhoriginal #keputihan #hilangkeputihan #sunburn #pencerahwanita #missv #whiteningcream #blackheads #blackheadkiller #blackheadremover #byeacne #skincare #skin #masker #maskermalaysia #blackmaskmurah

SUSAH BETOL NAK CARI PERFUME BAU SAMA ORIGINAL DENGAN HARGA RM50!!
.
.
Masa raya haji haritu, tegur cousin punya perfume. Bau wangii sangatt. Biasa lah perempuan2 kann. Tolong kat dapurr, basuh pinggan, masak2. Peluh tak payah cerita lah kan hehee.
.
Tapi yang buatkan saya tertarik, wangian yg cousin pakai tu still wangiii lagii sampai ke malam.. Tu yang macamm tertarik nak belii.
.
BETOL LAH KATA BELLA, WANGIAN DARI PERFUME PARADISE NI TAHAN LAMA.. Series weh tak tipuu
.
======
❗❗❗
.
Korang tau tak?
.
PROMOSI PERFUME PARADISE EXCLUSIVE
1 BOTOL. RM40
2 BOTOL RM75
3 BOTOL RM105
.
GILA KAW KAW MURAH WEHH.
.
Jangan sampai korang gigit jari,bila promosi dah tamat😂😂
.
.
#promosiharimalaysia
.
.
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
.
.
#perfume #perfumerm10 #perfumetravelmurah #perfumehantaran #perfumeparadiseexclusive #perfumemuabella #perfumemurah #perfumeoriginal #manjasireh #kesihatan #kecantikkan #beautiful #manjasirehmurah #manjasirehhoriginal #keputihan #hilangkeputihan #sunburn #pencerahwanita #missv #whiteningcream #blackheads #blackheadkiller #blackheadremover #byeacne #skincare #skin #masker #maskermalaysia #blackmaskmurah

Nak try manja sireh?
.
Jika tak nak terus beli botol besar,korang boleh try manja sireh travel pack 30ml.
Rm15 sahaja tauu.
.
Selamat digunakan ya. Lulus kkm ya.
.
JOM KORANG GRAB HARGA PROMOSI!!.
.
#promosiharimalaysia
.
.
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
.
.
#perfume #perfumerm10 #perfumetravelmurah #perfumehantaran #perfumeparadiseexclusive #perfumemuabella #perfumemurah #perfumeoriginal #manjasireh #kesihatan #kecantikkan #beautiful #manjasirehmurah #manjasirehhoriginal #keputihan #hilangkeputihan #sunburn #pencerahwanita #missv #whiteningcream #blackheads #blackheadkiller #blackheadremover #byeacne #skincare #skin #masker #maskermalaysia #blackmaskmurah

Nak try manja sireh?
.
Jika tak nak terus beli botol besar,korang boleh try manja sireh travel pack 30ml.
Rm15 sahaja tauu.
.
Selamat digunakan ya. Lulus kkm ya.
.
JOM KORANG GRAB HARGA PROMOSI!!.
.
#promosiharimalaysia
.
.
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
.
.
#perfume #perfumerm10 #perfumetravelmurah #perfumehantaran #perfumeparadiseexclusive #perfumemuabella #perfumemurah #perfumeoriginal #manjasireh #kesihatan #kecantikkan #beautiful #manjasirehmurah #manjasirehhoriginal #keputihan #hilangkeputihan #sunburn #pencerahwanita #missv #whiteningcream #blackheads #blackheadkiller #blackheadremover #byeacne #skincare #skin #masker #maskermalaysia #blackmaskmurah

PROMOSI DATANG LAGI📣📣📣📣📣
.
🎀HARGA PROMOSI UNTUK MANJA SIREH SEMPENA HARI MALAYSIA & SEMPENA ULANG TAHUN KELAHIRAN PENGASAS 🎀
. *BERMULA DARI 16 SEPT 2017 - 30 SEPT 2017*
.
==============
Hari tu,tak sempat grab harga promosi merdeka ye? .
Haa,jangan sedih2,jangan buang masa lagi. Cepat2 dapatkan harga promosi kami sebelum terlambat.
.
Jangan sampai korang gigit jari,bila promosi dah tamat😂😂
.
.
#promosiharimalaysia
.
.
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
.
.
#perfume #perfumerm10 #perfumetravelmurah #perfumehantaran #perfumeparadiseexclusive #perfumemuabella #perfumemurah #perfumeoriginal #manjasireh #kesihatan #kecantikkan #beautiful #manjasirehmurah #manjasirehhoriginal #keputihan #hilangkeputihan #sunburn #pencerahwanita #missv #whiteningcream #blackheads #blackheadkiller #blackheadremover #byeacne #skincare #skin #masker #maskermalaysia #blackmaskmurah

MANJA SIREH 120 ML & TRAVEL PACK MANJA SIREH 30 ML
===================
.
Untuk pengetahuan korang,manja sireh ni ada 2 packaging. Satu dalam botol besar yg 120 ML.Satu lg dalam botol kecil (travel pack) 30 ML.
.
Kandungannya,teksturnya semua sama tau.Tiada perbezaan. .
Nak lg bagus,korang beli kedua duanya. Botol besar letak kat bilik air kat rumah,travel pack letak dalam handbag,hehe.
.
JOM KORANG GRAB HARGA PROMOSI!!.
.
#promosiharimalaysia
.
.
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
.
.
#perfume #perfumerm10 #perfumetravelmurah #perfumehantaran #perfumeparadiseexclusive #perfumemuabella #perfumemurah #perfumeoriginal #manjasireh #kesihatan #kecantikkan #beautiful #manjasirehmurah #manjasirehhoriginal #keputihan #hilangkeputihan #sunburn #pencerahwanita #missv #whiteningcream #blackheads #blackheadkiller #blackheadremover #byeacne #skincare #skin #masker #maskermalaysia #blackmaskmurah

PROMOSI DATANG LAGI📣📣📣📣📣
.
🎀PROMOSI SEMPENA HARI MALAYSIA & SEMPENA ULANG TAHUN KELAHIRAN PENGASAS 🎀
. *BERMULA DARI 16 SEPT 2017 - 30 SEPT 2017*
.
==============
Hari tu,tak sempat grab harga promosi merdeka ye? .
Haa,jangan sedih2,jangan buang masa lagi. Cepat2 dapatkan harga promosi kami sebelum terlambat.
.
Jangan sampai korang gigit jari,bila promosi dah tamat😂😂
.
.
#promosiharimalaysia
.
.
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
whatsapp 01126642820
.
.
#perfume #perfumerm10 #perfumetravelmurah #perfumehantaran #perfumeparadiseexclusive #perfumemuabella #perfumemurah #perfumeoriginal #manjasireh #kesihatan #kecantikkan #beautiful #manjasirehmurah #manjasirehhoriginal #keputihan #hilangkeputihan #sunburn #pencerahwanita #missv #whiteningcream #blackheads #blackheadkiller #blackheadremover #byeacne #skincare #skin #masker #maskermalaysia #blackmaskmurah

AVAILABLE ! ❤❤
.
.
🌾 MYBEAUTY DIARY MASK (BROCOLI) 🌾
.
.
🌹 Harga RM3/pcs
🌹 Borong 10pcs ke atas RM2.50/pcs
🌹 Postage RM7 (sm) / RM11 (ss)
📲 Whatsapp 011-3373 9537 to order.
.
.
Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.
.
.
Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah.
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
#madihahmasker #maskermalaysia #maskshiseido #sayajualmask #sayajualmaskmalaysia #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kl #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #uia #unisza #unimas #upm #uitm #uthm #utp #usas

AVAILABLE ! ❤❤
.
.
🌾 MYBEAUTY DIARY MASK (BROCOLI) 🌾
.
.
🌹 Harga RM3/pcs
🌹 Borong 10pcs ke atas RM2.50/pcs
🌹 Postage RM7 (sm) / RM11 (ss)
📲 Whatsapp 011-3373 9537 to order.
.
.
Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.
.
.
Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah.
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
#madihahmasker #maskermalaysia #maskshiseido #sayajualmask #sayajualmaskmalaysia #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kl #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #uia #unisza #unimas #upm #uitm #uthm #utp #usas

AVAILABLE ! ❤❤
.
.
🌾 MYBEAUTY DIARY MASK (BROCOLI) 🌾
.
.
🌹 Harga RM3/pcs
🌹 Borong 10pcs ke atas RM2.50/pcs
🌹 Postage RM7 (sm) / RM11 (ss)
📲 Whatsapp 011-3373 9537 to order.
.
.
Fungsi:
-Melembut & melembabkan wajah.
-Membaiki sel kulit yang rosak.
-Menyihat & mencerahkan kulit wajah.
.
.
Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah.
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan.
.
.
*Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
#madihahmasker #maskermalaysia #maskshiseido #sayajualmask #sayajualmaskmalaysia #perlis #kedah #penang #perak #selangor #negerisembilan #melaka #kl #kualalumpur #johor #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak #uia #unisza #unimas #upm #uitm #uthm #utp #usas

🌾KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 🌾
.
🌷YELLOW
-Mengurangkan kedutan di muka. 🌷PINK
-Melembabkan wajah. 🌷WHITE
-Menyihat & mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah.
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
💖1 PCS = RM4 EXC POS .
.
🐣WHATSAPP - 0163217730 .
.
#kanebomask #kanebomaskmalaysia #maskermuka #maskmurah #maskermalaysia #kanebomaskmurah

🌾KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 🌾
.
🌷YELLOW
-Mengurangkan kedutan di muka. 🌷PINK
-Melembabkan wajah. 🌷WHITE
-Menyihat & mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah.
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
💖1 PCS = RM4 EXC POS .
.
🐣WHATSAPP - 0163217730 .
.
#kanebomask #kanebomaskmalaysia #maskermuka #maskmurah #maskermalaysia #kanebomaskmurah

🌾KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 🌾
.
🌷YELLOW
-Mengurangkan kedutan di muka. 🌷PINK
-Melembabkan wajah. 🌷WHITE
-Menyihat & mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah.
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
💖1 PCS = RM4 EXC POS .
.
🐣WHATSAPP - 0163217730 .
.
#kanebomask #kanebomaskmalaysia #maskermuka #maskmurah #maskermalaysia #kanebomaskmurah

🌾KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 🌾
.
🌷YELLOW
-Mengurangkan kedutan di muka. 🌷PINK
-Melembabkan wajah. 🌷WHITE
-Menyihat & mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah.
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
💖1 PCS = RM4 EXC POS .
.
🐣WHATSAPP - 0163217730 .
.
#kanebomask #kanebomaskmalaysia #maskermuka #maskmurah #maskermalaysia #kanebomaskmurah

🌾KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 🌾
.
🌷YELLOW
-Mengurangkan kedutan di muka. 🌷PINK
-Melembabkan wajah. 🌷WHITE
-Menyihat & mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah.
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
💖1 PCS = RM4 EXC POS .
.
🐣WHATSAPP - 0163217730 .
.
#kanebomask #kanebomaskmalaysia #maskermuka #maskmurah #maskermalaysia #kanebomaskmurah

🌾KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 🌾
.
🌷YELLOW
-Mengurangkan kedutan di muka. 🌷PINK
-Melembabkan wajah. 🌷WHITE
-Menyihat & mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah.
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
💖1 PCS = RM4 EXC POS .
.
🐣WHATSAPP - 0163217730 .
.
#kanebomask #kanebomaskmalaysia #maskermuka #maskmurah #maskermalaysia #kanebomaskmurah

🌾KANEBO MASK (YELLOW/WHITE/PINK) 🌾
.
🌷YELLOW
-Mengurangkan kedutan di muka. 🌷PINK
-Melembabkan wajah. 🌷WHITE
-Menyihat & mencerahkan wajah.

Cara Penggunaan:
1.Bersihkan wajah.
2.Pakai masker pada wajah sekurang-kurangnya selama 30minit atau sehingga kering.
3.Tanggalkan. *Gunakan 2-3x seminggu untuk kesan terbaik. *Single-used.
*Jika mendapat sebarang alahan boleh berhenti menggunakan mask ini.
.
.
💖1 PCS = RM4 EXC POS .
.
🐣WHATSAPP - 0163217730 .
.
#kanebomask #kanebomaskmalaysia #maskermuka #maskmurah #maskermalaysia #kanebomaskmurah

Most Popular Instagram Hashtags