#maskaraindo

MOST RECENT

Punya bulu mata minimalis seperti aku?
Ga suka pake bulu mata paslu?
So bearti kamu harus wajib punya JAFRA HD WATERPROOF MASCARA ini karena bantu memanjangkan bulu mata dan menebalkan 😍😍😍 Jadi gak Pakai sambung Bulu mata
Katena hasilnya lebih dari itu

Yuks tampil lebih beda dan lebih cantik juga 😍😍
.
info order
085813432562
Amelia Etin
.

#mascara #eye #makeup #makeupartis #makeuptutorial #maskara #maskaramurah #maskarajafra #maskaraori #mascaramurah #maskarawaterproof #jualmaskara #bulumata #kosmetikmurah #maskarabagus #jafra #maskaraoriginal #maskaraindo #jualmascara #mascaraori #jafra #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrawaterproofmascara #maskarawaterproofjafra #jafra #jafratangerang

Punya bulu mata minimalis seperti aku?
Ga suka pake bulu mata paslu?
So bearti kamu harus wajib punya JAFRA HD WATERPROOF MASCARA ini karena bantu memanjangkan bulu mata dan menebalkan 😍😍😍 Jadi gak Pakai sambung Bulu mata
Katena hasilnya lebih dari itu

Yuks tampil lebih beda dan lebih cantik juga 😍😍 info order
081295092228 .
#mascara #eye #makeup #makeupartis #makeuptutorial #maskara #maskaramurah #maskarajafra #maskaraori #mascaramurah #maskarawaterproof #jualmaskara #bulumata #kosmetikmurah #maskarabagus #jafra #maskaraoriginal #maskaraindo #jualmascara #mascaraori #jafra #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrawaterproofmascara #maskarawaterproofjafra

MASKARA VIRAL!
_
Fiber Makara 💕
_
Stok limited, sape cepat dia dapat 😉
_
Mesra wudhu
Senang nk cuci
Tak hitamkan bawah mata
_ 📲019 5512454

MASCARA DYXY COSMETICS 💜

Sebab apa mascara dyxy ni jadi pilihan terbaik?
_
💚Waterproof & mudah cuci 💚Melentikkan bulu mata dengan hanya sekali sapuan
💚Tidak mencomotkan mata
💚Melebatkan bulu mata
💚Tahan lebih 8 jam
_
Mata semakin menawan dengan Mascara DYXY 😍

Berminat?
Klik link 👇 📲 www.wasap.my/60195512454 📲 www.wasap.my/60195512454

Free postage 💛 Freegift

IN LOVE MASKARA DYXY ❤
_
Awakk.. Kalau belom try lagi maskara dyxy niii..memang awak rugi teruk taw 😋
_
Tak cayaa, meh try wasap kak fynn and grab teghuih maskara lentiks nih
_
Murah, jimat & berbaloi2 taw 😉
_
📲 019 551 2454

MASKARA LENTIKS ❤
SENANG CUCI
_
Dengan hanya sekali calitan jee dah lentiks tinggi sampai cecah kening taw awakk
_
RINGAN 💚 JIMAT 💚CANTIK
_
Mesra wudhu'
Basahkan, tarik.. Bersih!
_
I LOVE IT 💛

_
Jom cepat wasap kak fyyn lelaju ehhh
Harga promo April meletups kebaboommm 💜 📲019 551 2454

✨Woowww THE BEST MASCARA uols ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls 😆😆
.
Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 mmg available untuk order tauu 💕
.
.
Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊
.
Best sebab 😘😘
✔Waterproof
✔Senang cuci
✔Melentik dengan pantas
✔Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan 🤗
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata .
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah dibawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan dibawah mata
.
.
❎Tidak menggatalkan mata
❎Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh 😉😉
.
❤️ ORDER NOW ❤️
📲019 551 2454

Most Popular Instagram Hashtags