#masjidupm

565 posts

TOP POSTS

Semoga dipermudahkn... Korang duk rumah.. Den nak menjemput rezeki di hari minggu...jom amik pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ 😋😋😋😋
.
#MasjidUpm #BangiGateway #Seremban2

Ustazah kata pakai jubah putih agar kelihatan spt butir2 mutiara yg sedang berjalan menuju ke syurga Allah....
#mjlskhatamquran
#masjidupm

#Repost @sumi_collectionshoppe with @repostapp
・・・
Bismillah...Asalamualaikum..
SILA BACA CAPTION SYG2 SEMUA..😍😍
.
Cepat2 sape yang nak mengoder Pulut Kuning Rendang @zarinazainuddin_ untuk hari Jumaat dan Ahad...tiada limit nk order bape2 pun ..DIJAMIN 1 PACK MESTI TAK CUKUP..😁😁
"Di masak seikhlas hati..sedap hingga menjilat jari 😋"
.
Yang berminat dgn produk2 dari @addura_malaysia juga boleh..screenshoot jer pic dan wasapkan.
.
Jangan dah close baru nak oder sayang2 semua..TERUS #WHATSAPP0127879949 Kak Sumi..untuk segala pertanyaan..Fast Respon..JGN CALL/ DM PLS!!
.
Pickup point Jumaat 31/3
🌸DataranGemilang-Putrajaya 🌸BukitMahkota-Bangi
🌸GiantNilai-Nilai
.
Pickup point Ahad 2/4
🌸MasjidUpm- Serdang 🌸BangiGateway -Bangi
🌸BukitKepayang- Seremban2
.
#cyberjaya #Dengkil #Kajang #SriKembangan #MasjidUpm #Serdang #Nilai #ceritakita #terapiinstagram #DataranGemilangPutrajaya #Bangi #BangiGateway #Bandarbarubangi #Seremban2 #nilaiimpian #Bandarbarunilai #Sepang #salaktinggi #Upm #Ukm #Unikl #Sendayan #Senawang #Labu #pajam #Mantin #usim

donee ! feel tired 😴😴 btw salam isyak #masjidupm #partimejob

Menoreh... Pulut kuning rendang @zarinazainuddin_
#MasjidUpm
Last trip sblum puasa.. Akan ada lgi selepas Syawal nnti yunk.. #semogasabarmenanti
#salamramadhan

After kelas tadi di bangi.. Mengimbau kenangan semasa bergelar siswi UPM... #masjidUPM

Both times I went to UPM, both times hujan. Hahaha. I guess UPM just loves me too much that it gives me rain both times I went there :p

Photo was taken at the left wing of the Masjid of UPM, during sunset. My camera didn't do much justice to the beauty of Allah's creation though soo, here's the best I can make of it!

Also, special thanks to @amatullahsiddiq for showing me around UPM today! Else I'm sure I would've gotten lost in that humongous campus.

#vsco #UPM #masjidUPM #sunset #raaaaiiinnnnnn

orang kawen. kita pon nak jugak gambar kawen kawen. hee #orangkahwin #masjidUPM

Assalamualaikum
Hai orang Kemaman jumpa petang ni di #femesfestival
Saya bawak sekali pulut kuning rendang ayam rendang daging bersama
Untuk Putrajaya dan kawasan sekitarnya 👇・・・
Bismillah..
Asalamualaikum..
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ yang superr marveles viral di instagram...di masak seikhlas hati..sedap hingga menjilat jari..yang lambat order jangan smpai gigit jari ..😁😁😃.
.
Nak order dan segala pertanyaan terus #WHATSAPP0127879949 Kak Sumi.
.
Refer pickup point di bawah:-
.
Hari JUMAAT .
===========
🌸Dataran Gemilang - Putrajaya
🌸Bukit Mahkota Bangi
🌸Giant Nilai
.
Hari AHAD
==========
🌸Masjid UPM -Serdang
🌸Bangi Gateway -Bangi
🌸Bukit Mahkota - Bangi
🌸Nilai 3 - Nilai
🌸Taman Semarak 2 -Nilai

Jika adik kakak nk produk2 dari @addura_malaysia juga boleh..screenshot jer gambar .
Whatsapp tauuu!!! 012.7879949.
.
#Datarangemilangputrajaya #BukitMahkota #Nilai3 #GiantNilai #MasjidUPM #BangiGateway #tamansemaraknilai #Sepang #bandarbarusalaktinggi #salaktinggi #BandarBaruNilai #DataranNilai #Upm #Ukm #Usim #inticollage #Kotaserimas #kotawarisan #Mantin #pajam #Bandarbarubangi #bandarsriputrabangi #Serdang #SriKembangan #Sgbesi #klia

MOST RECENT

Ustazah kata pakai jubah putih agar kelihatan spt butir2 mutiara yg sedang berjalan menuju ke syurga Allah....
#mjlskhatamquran
#masjidupm

Menoreh... Pulut kuning rendang @zarinazainuddin_
#MasjidUpm
Last trip sblum puasa.. Akan ada lgi selepas Syawal nnti yunk.. #semogasabarmenanti
#salamramadhan

Semoga dipermudahkn... Korang duk rumah.. Den nak menjemput rezeki di hari minggu...jom amik pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ 😋😋😋😋
.
#MasjidUpm #BangiGateway #Seremban2

All I want is nothing more.Just to find somebody..find somebody 😶 -Kodaline




#masjidupm #210517 #adiwiraku #kamianakmalaysia #igersmalaya #gila_shoot #peramgallery #igfeedsmenarik #familystory #throwback #bagandatok #myfirst #negaraku

Bismillah...Asalamualaikum..
SILA BACA CAPTION SYG2 SEMUA..😍😍
Hello orang-orang Singapura jangan lupa malam ni pulut kuning rendang ayam rendang daging akan sampai ke expo hall 5A,
@megaxpress
Sapa dah order datang collect kul 6 petang ke atas yea..sapa tak order datang jer kita ada bawak lebih arini yea

Dan untuk orang-orang Putrajaya dan seangkatan dengannya
👇.
Cepat2 sape yang nak mengoder Pulut Kuning Rendang @zarinazainuddin_ untuk hari Jumaat dan Ahad...tiada limit nk order bape2 pun ..DIJAMIN 1 PACK MESTI TAK CUKUP..😁😁
"Di masak seikhlas hati..sedap hingga menjilat jari 😋"
.
Yang berminat dgn produk2 dari @addura_malaysia juga boleh..screenshoot jer pic dan wasapkan.
.
Jangan dah close baru nak oder sayang2 semua..TERUS #WHATSAPP0127879949 Kak Sumi..untuk segala pertanyaan..Fast Respon..JGN CALL/ DM PLS!!
.
Pickup point Jumaat 🌸DataranGemilang-Putrajaya 🌸BukitMahkota-Bangi
🌸GiantNilai-Nilai
.
Pickup point Ahad
🌸MasjidUpm- Serdang 🌸BangiGateway -Bangi
🌸BukitKepayang- Seremban2
.
#cyberjaya #Dengkil #Kajang #SriKembangan #MasjidUpm #Serdang #Nilai #ceritakita #terapiinstagram #DataranGemilangPutrajaya #Bangi #BangiGateway #Bandarbarubangi #Seremban2 #nilaiimpian #Bandarbarunilai #Sepang #salaktinggi #Upm #Ukm #Unikl #Sendayan #Senawang #Labu #pajam #Mantin #usim

Ready stock!!!
Bright crystal by Versace
Jom beli dengan saya...
Free gift 1tester setiap pembelian 2botol dexandra 35ml... Jom Whatsapp
01131514662
01131514662

Like fanpage @dexandrabySR
#sayajualonline #onlineshop #sayajualmurah #sayajual #sayajualsayapakai #terlajaklaris #travel #firstaidbeauty #upmserdang #upm #serikembangan #masjidupm #jombelidengansaya #sayajualdexandra #dexandrainspiredperfume #jombeli #minyakwangimurah #wangiankehidupan #weekend #wangi #murah2

Minyak angin Aromatherapy
10ml
RM10

Senggugut, Sakit dan Kembung Perut
1. Anda disarankan untuk memilih aroma Cirtus untuk membantu mengurangkan simptom-simptom tersebut.
2. Boleh digunakan pada kanak-kanak yang mengalami masalah kembung perut tetapi harus mendapat pengawasan dari orang dewasa.
Jom beli dengan saya Whatsapp
01131514662
01131514662

Like fanpage @dexandrabySR
#sayajualonline #onlineshop #onlineshopping #hotitems #viral #motifviral #minyakanginfreshcarearomatherapy #minyakangin #freshcare #freshcaremurah #sayajualmurah #sayajual #sayajualsayapakai #terlajaklaris #minyakanginfreshcare #sport #citrus #igshop #sabah #sarawak #igshopmalaysia #travelkit #masjidupm #upmserdang #jombelidengansaya #aromatherapy #rm10 #murah

Assalamualaikum
Mesej dari kak sumi
Sila baca syg2 ku
#Repost @sumi_collectionshoppe with @repostapp
・・・
Asalamualaikum..
Uolls.. ni Kak Sumi nak gitau la yea...hari ni last day hakak buat penghantaran pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ di #Seremban2 pasni dah xde dah..
.
MAAF SANGAT2 YUNK..org Seremban dan kawasan sekitarnya kalau nk order hari ini sempat lgi..
.
Untuk #MasjidUPM dan #BangiGateway masih kekal. Good news buat warga #Nilai ..kini hari Ahad boleh order..😍😍😍
.
#Seremban2 #Nilai #Bangi #SriSerdang #SriKembangan #Bandarbarubangi #Bandarbarunilai

#Repost @sumi_collectionshoppe with @repostapp
・・・
Bismillah...Asalamualaikum..
SILA BACA CAPTION SYG2 SEMUA..😍😍
.
Cepat2 sape yang nak mengoder Pulut Kuning Rendang @zarinazainuddin_ untuk hari Jumaat dan Ahad...tiada limit nk order bape2 pun ..DIJAMIN 1 PACK MESTI TAK CUKUP..😁😁
"Di masak seikhlas hati..sedap hingga menjilat jari 😋"
.
Yang berminat dgn produk2 dari @addura_malaysia juga boleh..screenshoot jer pic dan wasapkan.
.
Jangan dah close baru nak oder sayang2 semua..TERUS #WHATSAPP0127879949 Kak Sumi..untuk segala pertanyaan..Fast Respon..JGN CALL/ DM PLS!!
.
Pickup point Jumaat 31/3
🌸DataranGemilang-Putrajaya 🌸BukitMahkota-Bangi
🌸GiantNilai-Nilai
.
Pickup point Ahad 2/4
🌸MasjidUpm- Serdang 🌸BangiGateway -Bangi
🌸BukitKepayang- Seremban2
.
#cyberjaya #Dengkil #Kajang #SriKembangan #MasjidUpm #Serdang #Nilai #ceritakita #terapiinstagram #DataranGemilangPutrajaya #Bangi #BangiGateway #Bandarbarubangi #Seremban2 #nilaiimpian #Bandarbarunilai #Sepang #salaktinggi #Upm #Ukm #Unikl #Sendayan #Senawang #Labu #pajam #Mantin #usim

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags