[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#masjidupm

578 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah.. Sedap adik ni makan pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ ..tpi dia suka mkn pulutnya jer.. Rendang dia amik kuahnya jer.. Itu kata ibunya dri #FeldaSendayan #Sendayan.. .
Tetap sedap mantap hingga ke malam.. .
Order utk hari Ahad pickup di #palmmallhotel -Seremban
#MasjidUpm -Serdang
#BangiGateway -Bangi
Masih di buka hingga Sabtu 7ptg. .
Pe2 terus whatsapp 0127879949 untuk order.😍😍

Assalamualaikum
Hai orang Kemaman jumpa petang ni di #femesfestival
Saya bawak sekali pulut kuning rendang ayam rendang daging bersama
Untuk Putrajaya dan kawasan sekitarnya 👇・・・
Bismillah..
Asalamualaikum..
OPEN ORDER pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ yang superr marveles viral di instagram...di masak seikhlas hati..sedap hingga menjilat jari..yang lambat order jangan smpai gigit jari ..😁😁😃.
.
Nak order dan segala pertanyaan terus #WHATSAPP0127879949 Kak Sumi.
.
Refer pickup point di bawah:-
.
Hari JUMAAT .
===========
🌸Dataran Gemilang - Putrajaya
🌸Bukit Mahkota Bangi
🌸Giant Nilai
.
Hari AHAD
==========
🌸Masjid UPM -Serdang
🌸Bangi Gateway -Bangi
🌸Bukit Mahkota - Bangi
🌸Nilai 3 - Nilai
🌸Taman Semarak 2 -Nilai

Jika adik kakak nk produk2 dari @addura_malaysia juga boleh..screenshot jer gambar .
Whatsapp tauuu!!! 012.7879949.
.
#Datarangemilangputrajaya #BukitMahkota #Nilai3 #GiantNilai #MasjidUPM #BangiGateway #tamansemaraknilai #Sepang #bandarbarusalaktinggi #salaktinggi #BandarBaruNilai #DataranNilai #Upm #Ukm #Usim #inticollage #Kotaserimas #kotawarisan #Mantin #pajam #Bandarbarubangi #bandarsriputrabangi #Serdang #SriKembangan #Sgbesi #klia

Apapun kita lakukan kebahagiaan dan segalanye dtg dari Allah.
Nasihat ni utk kawan2 saya.

Kasih bertaut di Tautan Mahabbah kat masjid UPM. Bersama ayah hepa kite.

#upm #tautanmahabbah #masjidupm #makanfree #pusatalumniupm

donee ! feel tired 😴😴 btw salam isyak #masjidupm #partimejob

After kelas tadi di bangi.. Mengimbau kenangan semasa bergelar siswi UPM... #masjidUPM

Ustazah kata pakai jubah putih agar kelihatan spt butir2 mutiara yg sedang berjalan menuju ke syurga Allah....
#mjlskhatamquran
#masjidupm

Both times I went to UPM, both times hujan. Hahaha. I guess UPM just loves me too much that it gives me rain both times I went there :p

Photo was taken at the left wing of the Masjid of UPM, during sunset. My camera didn't do much justice to the beauty of Allah's creation though soo, here's the best I can make of it!

Also, special thanks to @amatullahsiddiq for showing me around UPM today! Else I'm sure I would've gotten lost in that humongous campus.

#vsco #UPM #masjidUPM #sunset #raaaaiiinnnnnn

Si penjual pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ ..setia menunggu kedatangan customer di #MasjidUpm .
#pulutkuningrendangdaging
#pulutkuningrendangayam
#BangiGateway

Ini abang ipar saya dalam cerita #kukirimcinta akasia @tv3malaysia
@royazman30
Selalu gaduh dalam cite ni saya tak sebulu dengan dia sebab dia pun sama naik dengan bekas laki saya.. @shahrolnizam gatalllll.. Dalam cite ni jer gatal nye pun,realitynya roy ni baik orangnya.. Okay arini ada pulut kuning rendang ayam rendang daging sapa nak #whatsaap0173743341bedah tak jawap terus call
Untuk orang orang Putrajaya dan sewaktu dengannya
Esok kak sumi ada
Bismillah.. Pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ order utk hari Ahad masih di buka .
.
Wasap terus Kak Sumi 012-7879949 untuk pertanyaan lanjut..
.
BACA CAPTION YE 😊😊😊
.
Cepat2 order sayang2 semua..jangan dah close baru nk wasap utk order..
.
AHAD PICKUP POINT
1)-#MasjidUPM
2)-#BangiGateway
3)-#BukitKepayang -S2
.
Adik2 yang nak lipstick dari @addura_malaysia juga boleh...SS pic pastu terus wasap Kak Sumi..infm code no..nnti boleh collect di pickup point yg di atas..👄👄
.
#UKM #upm #uniten #Serdang #terapiinstagram #Bangi #Bandarbarubangi #Seremban2 #seremban #Senawang #PortDickson #Sendayan #Labu

MOST RECENT

first time dtg masjid ni..ofc lh amik gmbr lu sblm blk utk buat kenangan
#upm#masjidupm#lastyear#spm

1915 28052017
.
Ramadhan Day 2:
Mosque. Masjid UPM, Selangor, Malaysia. One of the mosque that provide free iftar for public, including students. I remembered when i went to Madinah and Makkah, so many people eat together for free.
.
Collab drawings with @kembara_rantau_03
.
#sketch #art #architecture #masjid #mosque #masjidupm #upm #frsb #landscapearchitecture #klsketchnation #ramadhansketchchallenge2017 #akmallandscape91 #ramadhansketchchallenge2017akmallandscape91 #uniputra #universitiputramalaysia #ramadhansketchchallenge2017collab #sketchcollab

Ustazah kata pakai jubah putih agar kelihatan spt butir2 mutiara yg sedang berjalan menuju ke syurga Allah....
#mjlskhatamquran
#masjidupm

All I want is nothing more.Just to find somebody..find somebody 😶 -Kodaline




#masjidupm #210517 #adiwiraku #kamianakmalaysia #igersmalaya #gila_shoot #peramgallery #igfeedsmenarik #familystory #throwback #bagandatok #myfirst #negaraku

Bismillah...Asalamualaikum..
SILA BACA CAPTION SYG2 SEMUA..😍😍
Hello orang-orang Singapura jangan lupa malam ni pulut kuning rendang ayam rendang daging akan sampai ke expo hall 5A,
@megaxpress
Sapa dah order datang collect kul 6 petang ke atas yea..sapa tak order datang jer kita ada bawak lebih arini yea

Dan untuk orang-orang Putrajaya dan seangkatan dengannya
👇.
Cepat2 sape yang nak mengoder Pulut Kuning Rendang @zarinazainuddin_ untuk hari Jumaat dan Ahad...tiada limit nk order bape2 pun ..DIJAMIN 1 PACK MESTI TAK CUKUP..😁😁
"Di masak seikhlas hati..sedap hingga menjilat jari 😋"
.
Yang berminat dgn produk2 dari @addura_malaysia juga boleh..screenshoot jer pic dan wasapkan.
.
Jangan dah close baru nak oder sayang2 semua..TERUS #WHATSAPP0127879949 Kak Sumi..untuk segala pertanyaan..Fast Respon..JGN CALL/ DM PLS!!
.
Pickup point Jumaat 🌸DataranGemilang-Putrajaya 🌸BukitMahkota-Bangi
🌸GiantNilai-Nilai
.
Pickup point Ahad
🌸MasjidUpm- Serdang 🌸BangiGateway -Bangi
🌸BukitKepayang- Seremban2
.
#cyberjaya #Dengkil #Kajang #SriKembangan #MasjidUpm #Serdang #Nilai #ceritakita #terapiinstagram #DataranGemilangPutrajaya #Bangi #BangiGateway #Bandarbarubangi #Seremban2 #nilaiimpian #Bandarbarunilai #Sepang #salaktinggi #Upm #Ukm #Unikl #Sendayan #Senawang #Labu #pajam #Mantin #usim

Most Popular Instagram Hashtags