#masjidupm

585 posts

TOP POSTS

Semoga dipermudahkn... Korang duk rumah.. Den nak menjemput rezeki di hari minggu...jom amik pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
#MasjidUpm #BangiGateway #Seremban2

Ustazah kata pakai jubah putih agar kelihatan spt butir2 mutiara yg sedang berjalan menuju ke syurga Allah....
#mjlskhatamquran
#masjidupm

Bismillah...Asalamualaikum..
SILA BACA CAPTION SYG2 SEMUA..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Hello orang-orang Singapura jangan lupa malam ni pulut kuning rendang ayam rendang daging akan sampai ke expo hall 5A,
@megaxpress
Sapa dah order datang collect kul 6 petang ke atas yea..sapa tak order datang jer kita ada bawak lebih arini yea

Dan untuk orang-orang Putrajaya dan seangkatan dengannya
๐Ÿ‘‡.
Cepat2 sape yang nak mengoder Pulut Kuning Rendang @zarinazainuddin_ untuk hari Jumaat dan Ahad...tiada limit nk order bape2 pun ..DIJAMIN 1 PACK MESTI TAK CUKUP..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
"Di masak seikhlas hati..sedap hingga menjilat jari ๐Ÿ˜‹"
.
Yang berminat dgn produk2 dari @addura_malaysia juga boleh..screenshoot jer pic dan wasapkan.
.
Jangan dah close baru nak oder sayang2 semua..TERUS #WHATSAPP0127879949 Kak Sumi..untuk segala pertanyaan..Fast Respon..JGN CALL/ DM PLS!!
.
Pickup point Jumaat ๐ŸŒธDataranGemilang-Putrajaya ๐ŸŒธBukitMahkota-Bangi
๐ŸŒธGiantNilai-Nilai
.
Pickup point Ahad
๐ŸŒธMasjidUpm- Serdang ๐ŸŒธBangiGateway -Bangi
๐ŸŒธBukitKepayang- Seremban2
.
#cyberjaya #Dengkil #Kajang #SriKembangan #MasjidUpm #Serdang #Nilai #ceritakita #terapiinstagram #DataranGemilangPutrajaya #Bangi #BangiGateway #Bandarbarubangi #Seremban2 #nilaiimpian #Bandarbarunilai #Sepang #salaktinggi #Upm #Ukm #Unikl #Sendayan #Senawang #Labu #pajam #Mantin #usim

Apapun kita lakukan kebahagiaan dan segalanye dtg dari Allah.
Nasihat ni utk kawan2 saya.

Kasih bertaut di Tautan Mahabbah kat masjid UPM. Bersama ayah hepa kite.

#upm #tautanmahabbah #masjidupm #makanfree #pusatalumniupm

donee ! feel tired ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด btw salam isyak #masjidupm #partimejob

Both times I went to UPM, both times hujan. Hahaha. I guess UPM just loves me too much that it gives me rain both times I went there :p

Photo was taken at the left wing of the Masjid of UPM, during sunset. My camera didn't do much justice to the beauty of Allah's creation though soo, here's the best I can make of it!

Also, special thanks to @amatullahsiddiq for showing me around UPM today! Else I'm sure I would've gotten lost in that humongous campus.

#vsco #UPM #masjidUPM #sunset #raaaaiiinnnnnn

orang kawen. kita pon nak jugak gambar kawen kawen. hee #orangkahwin #masjidUPM

Syukur dengan topik tazkirah zohor hari ini..
#tazkirah #pmiupm #masjidupm

Memenuhi permintaan uolls warga Serdang dn kawasan sekitarnya..pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ menanti utk di ambil oleh customer di #MasjidUpm ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿ’
.
#menjemputrezeki
#syukurselalu
#takgamakdah
#syukuralhamdulillah

MOST RECENT

Selesai majlis nikah kakak sepupu. Jom kita ke jamuan makan pula ๐Ÿ˜€

#masjidupm #radiusite #radiusiteraya2017 #bellaammara #duckscarvres #thealhambraduck

Dah lama tak post sambal garing Che Nor ni kn..masih setia di tapak niaga #datarangemilangputrajaya ..
Sambal yg sesuai utk apa shj..tersangat mudah..ngapppp jer terus...tak perlu ssh2 nk pnaskn atau masuk peti sejuk bagai..
Sesuai utk pelajar yg duk asrama, yg suka g ober C..g camping2..pekena nasi panas2.. Duk dlm hutan...tepi sungai..perghhhh..mulalah terbyg2..
Harga Rm10 / 150gram..

Memenuhi permintaan uolls warga Serdang dn kawasan sekitarnya..pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ menanti utk di ambil oleh customer di #MasjidUpm ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿ’
.
#menjemputrezeki
#syukurselalu
#takgamakdah
#syukuralhamdulillah

Bismillah..Asalamualaikum wbt
#alhamdulillah .
Salam hujung minggu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Jangan lupa temujanji kita yang dah order pulut kuning rendang @zarinazainuddin_ di #MasjidUpm
#BangiGateway
Semoga dpt pickup tepat masa spt yg dijanjikan ye uolls..
.
Yang nak selit2 order cepat2 whatsapp #0127879949

Dah lama kami tak bergambar bersama.. #helmieaffandi #jgnsedih2 #bestrong #1syawal #upm #masjidupm

Selamat Pagi.
.
Atau lebih tepat lg, SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI buat semua.
.
Saya Muhamad Hasif ingin memohon maaf, zahir dan batin, kalau ada tersalah bicara, tersilap laku dan mcm2 ter lagi lah.
.
Moga hari kemenangan ni disambut dengan gembira dan mendapat berkatNya.
.
Doakan saya selamat naik bas (harap2 laa xterlepas bas sebab dah ngntok sgt dah ni ๐Ÿ˜‚), dan jugak selamat sampai Kedah. .
#berayadiperantauan #solatraya #masjidupm #upm #hariraya2017 #xbalikkampunglagiwoii #ngantokteruk #jetlag #pffttt

first time dtg masjid ni..ofc lh amik gmbr lu sblm blk utk buat kenangan
#upm#masjidupm#lastyear#spm

Most Popular Instagram Hashtags