#masjidkristal

17960 posts

TOP POSTS

Dari kecik lagi nok mari masjid kristal, finally 😱
#masjidkristal

Istikharah cinta 😘

#masjidkristal #ganukite #kopoklekor

Itu bukan Tajmahal lho Nak 😘😘
#MasjidKristal #Jogja

fuhhh..selesai sudah percutian..thanks semua sbb bg kenangan yg trindah..ad mse kite g lg..
#pulauperhentian
#masjidkristal
#bestgiler

Brightness kne lbih skit almklumlh abg kn gelap πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #masjidkristal #kakibesi #uratdawaitulangbesi #abgakkadik

Kena udara nyaman dulu #ganukita #masjidkristal

The Crystal Mosque or Masjid Kristal is a mosque in Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia. A grand structure made of steel, glass and crystal. The mosque is located at Islamic Heritage Park on the island of Wan Man.Β Lighting crystal on night..
#visitbeautifultetengganu2017
#hayatihomestay
#masjidkristal
#ttikt
# let'stravel

MOST RECENT

Dari kecik lagi nok mari masjid kristal, finally 😱
#masjidkristal

. Thank you dik repeat order.
.
Repeat order second time, terus tiga kotakπŸ™ˆ
.
Hati mana lagi bebelah bahagi nak order tu..
.
Siap nak bawak balik pahang nak bg kawan kawan rasa.. .
Thank you dik.
.
Ws 0139197057
Ws 0139197057
#kualaterengganu #terengganu #ganu #uitm #umt #dapokontena #pantaibatuburuk #kualaterengganu #terengganu #ganu #uitm #umt #dapokontena #pantaibatuburukkualatrengganu #choctart #pavlova #creampuff #creampuffganu #hsnz #codterengganu #codkualaterengganu #uitmterengganu #aliffsatar #pulauperhentian #pulauredang #pulaukapas #masjidkristal

selamat pagi sabtu dari daim cake 😍 jom order! to whatsapp just click link di bio πŸ˜‰
.
.
All Cake :
Daim Cake
RM60/box 🍫
Stock very limited!
.
.
setiap negeri ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi nama and area korang, saya akan cari agent utk cod kpd anda πŸ˜‡
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daim #daimcake #chocolatecake #importcake #unisel #msushahalam #daimsedap #familyday #penangbridge #kekdaimpenang #secretrecipe #tapakurbanstreetdining #kekdaimipoh #aeonshahalam #klcc #kekdaimklcc #alorsetar #serembangateway #kekdaimjohor #kekdaimseremban #kualaterengganu #kemaman #masjidkristal #codunisza #fightersteamnina

limited stock πŸ‘‘ only certain agent je yang ada stock toblerone cake which is for area shah alam, damansara, bukit jelutong and Singapore!! πŸ’ž whatsapp utk order . Click link di bio πŸ˜‰
.
.
Toblerone Cake
RM60/box 🍫
Stock very limited!
.
.
setiap negeri ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #kektoblerone #tobleronemurah #daimmurah #kekdaimmurah #daim #daimcake #chocolatecake #importcake #unisel #seksyen7shahalam #bangigateway #daimsedap #familyday #shahalam #alamvenue #kekdaimipoh #aeonshahalam #klcc #kekdaimjohor #singaporefood #kekdaimsingapore #codkotadamansara #kekdaimseremban #codsingapore #masjidkristal #codunisza #fightersteamnina

dah weekend ni agent free utk keluar cod yayyy πŸ’ž whatsapp utk order . Click link di bio πŸ˜‰
.
.
Daim Cake
RM60/box 🍫
Stock very limited!
.
.
setiap negeri ada agent yg boleh cod kpd anda! meh whatsapp, bagi nama and area korang, saya akan deal dgn agent utk cod kpd anda πŸ˜‡
.
.
#kekdaim #cakedaim #kekdaimhalal #daimmurah #kekdaimmurah #daim #daimcake #importcake #unisel #seksyen7shahalam #bangigateway #daimsedap #familyday #shahalam #alamvenue #codbangi #kekdaimbangi #kekdaimipoh #aeonshahalam #klcc #codampang #alorsetar #serembangateway #kekdaimjohor #codkotadamansara #kekdaimseremban #kualaterengganu #masjidkristal #codunisza #fightersteamnina

Most Popular Instagram Hashtags