#mashkitchen

1455 posts

TOP POSTS

#Latepost πŸ™ˆ Cheesy baked potatoes πŸ₯”πŸ₯”πŸ₯” for @arznur 😊 Available this Sunday, 5th of March from 10am above - PICK UP ONLY at Pelindung Beserah 🏑 Whatsapp us at 012 635 8154 πŸ“²

Colourful Kiss Meringue 😘😘😘 #meringue #kissmeringue #mashkitchen

Enjoyed the beautiful evening, and had a pulled bacon sandwich from #mashkitchen πŸ˜† #lincolnsquare #chicago #bacon #foodporn

#Latepost πŸ™ˆ Happy 58th Birthday untuk mama Sarah πŸŽπŸŽˆπŸŽŠπŸŽ€πŸŽ‰ 2 years in a row tetap dengan #MASHkitchen πŸ’• Thank you Sarah. Whatsapp us for more info of our surprise slots ya πŸ“² CLICK THE LINK ABOVE (in our profile) πŸ‘†πŸ»

Sambil cuci mata tengok brownies, cake πŸŽ‚ & cookies πŸͺ tu, jangan dilupakan kegilaan ramai wanita & lelaki ini --- Japanese Cheese Tart 🀀 Available in 16 & 25 pieces! Book your now untuk Raya tak lama lagi! Whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours πŸ‘ŒπŸ»

Brownies might seems like the easiest food to bake 😊 BUT still it took me at least 90 minutes to prepare, bake & cooling down each tray πŸ™ˆ Then try to decorate it with your own idea. Each brownies took me up to 30 minutes to decorate --- full of fruits & chocolate πŸ‡πŸ“πŸ₯πŸ« washing, unwrapping, some items can't be exposed too long in room temperature... Orang pantai timur kata "renyoh" (read: leceh) πŸ˜‚ then it comes to packaging πŸ“¦ & when you look at that particular brownies, you know it's from #MASHkitchen πŸ‘©πŸ»β€πŸ³ cause I bake & made it the way I like it πŸ’ƒπŸ» Millions could bake, but everyone should has their own signature ❀️

Sandwich prawn 🦐 & crabstick πŸ¦€ WAJIB tempah at least 4-7 hari sebelum! Nak segar kan? 😊
.
Also available egg / tuna / chicken sandwich πŸ₯šπŸŸπŸ“ 18 set per box. Whatsapp ONLY 012 635 8154 πŸ“² for more info. Replies within 48 hours

MOST RECENT

Sandwich prawn 🦐 & crabstick πŸ¦€ WAJIB tempah at least 4-7 hari sebelum! Nak segar kan? 😊
.
Also available egg / tuna / chicken sandwich πŸ₯šπŸŸπŸ“ 18 set per box. Whatsapp ONLY 012 635 8154 πŸ“² for more info. Replies within 48 hours

YES! It is the most expensive cake πŸŽ‚ from us but still is one of our best seller ❀️ Thank you Faizah
.
Buttery fluffy cake (i love it so bad 😍) + Cream cheese πŸ˜‹ + Strawberry homemade jam πŸ“+ Berries on top .
.
Whatsapp 012 635 8154 for any questions regarding our products ya! πŸ“² Replies within 48 hours

36 pieces with 4 toppings brownies 😍 Kinder Bueno + Ferrero Rocher + Kitkat + Nutella 🍫🍫🍫
.
Thank you pn Rasidah for choosing us πŸ’• Whatsapp 012 635 8154 for any questions regarding our products ya! πŸ“² Replies within 48 hours

Happy birthday Ahmad Aliff Azam 🎁🎈🎊 Dari jauh family kirimkan 😊 .
.
Thank you pn Rasidah 🌸 For inquiries / order, please whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours

So sexy! So tempting! So beautiful 😍 Nutella & almond nibs + Chocolate with crushed Hershey's kisses 🍫
.
For inquiries / order, please whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours

Thank you Atie & kak Zuriana 😊 2 boxes of sandwich πŸ₯šπŸŸπŸ“ + Apam pisang 🍌🍌🍌
.
Apam pisang & sandwich kami buat setiap hari based on order ONLY 😊 Tak buat ready stock ❌ Sebab nak fresh! Semua ingredients beli hari-hari based on order ya πŸ’•
.
For inquiries / order, please whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours

Largest brownies (10 inch / 64 pieces brownies) with strawberry πŸ“+ kiwi πŸ₯ on top .
.

Requested by Shira 😊 Thank you! 🌸 For any inquiries / order, please whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours

Tak boleh lupa itu CakeNcheese 🀀 Tetamu datang rumah, makan, terus order lagi 2 kotak πŸ’• Thank you uncle!
.
Cake πŸŽ‚+ Cheese + Berries πŸ“ Major love, personal favorite! My family & I sukaaa sangat! Everytime customer request mesti terliur πŸ˜‹
.
For any inquiries / order, please whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours

Lepas raya, EVERY Friday sangat amat full πŸ˜‚ Will reply every Whatsapp by tonight ya 🌸 .
.
8 inch praline chocolate cake πŸŽ‚ I'm not into chocolate cake (mad about cheese) BUT ini sedap! πŸ˜‚ Cake + Chocolate Cream + Cream Cheese Caramel 🀀
.
Thank you Azrina! Hopefully, Maklang suka 😊 Whatsapp ONLY 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours. Kalau tak reply, mugkin terlepas pandang, please whatsapp semula 😊 Thanks!

Salam Jumaat 😊 64 pieces brownies with 4 toppings for en Faez. Thank you! .
.
- 1 part choc & strawberry πŸ“
- 1 part of nutella & kitkat 🍫
- 2 parts of nutella & almond nibs + chocolate with crushed Hershey's kisses
.
Whatsapp ONLY 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours. Kalau tak reply, mugkin terlepas pandang, please whatsapp semula 😊 Thanks!

Chocolate galore 🍫🍫🍫 Brownies available in 25, 36 & 64 pieces 😊 Harga berbeza bergantung kepada toppings πŸ«πŸ‡πŸ“πŸ₯πŸ’
.
Whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours. Kalau tak reply, mugkin terlepas pandang, please whatsapp semula 😊 Thanks!

Esok berkotak-kotak apam pisang 🍌🍌🍌 Tak boleh selit dah πŸ˜‚
.
Apam pisang ni ramai sangat yang suka. Sebab dia gebu πŸ˜† & lembut. Rasa pisang sebenar, bukan perisa tiruan πŸ™…πŸ»
.
Thank you pada semua yang order hampir setiap hari 🌸 untuk order minggu depan boleh whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours. Kalau tak reply, mugkin terlepas pandang, please whatsapp semula 😊 Thanks!

8 inch Red Velvet Cake ❀️ Pure butter with cream cheese 😊 This is a MUST for any occasion πŸŽ‚
.
Thank you kak Shida for repeating your order 🌸 Whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours. Kalau tak reply, mugkin terlepas pandang, please whatsapp semula 😊 Thanks you!

Praline Chocolate Cake πŸŽ‚ Betul suami cakap, kalau kita describe macam mana pun, orang tak akan tahu macam mana sedapnya kek ni SELAGI BELUM RASA! .
.

Ini boleh merosakkan diet πŸ˜‚ 100% positive feedback from chocolate & cream cheese lover ❀️
.
Chocolate cake πŸŽ‚+ chocolate cream + cream cheese caramel & walnuts on top πŸ’•

Nutella Oat πŸ’• Bolehlah acah-acah nak diet tapi nak makan benda manis πŸ™ˆ Jangan habiskan sorang-sorang pulak 🀣
.
Layer of oat - Chocolate 🍫 & nutella - oat crumb & nutella on top! Less sweet, no worries πŸ˜‰πŸ‘ŒπŸ»
.

Whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours. Kalau tak reply, mugkin terlepas pandang, please whatsapp semula 😊 Thanks 🌸

Frambozen Kenari πŸ•Š in a smaller version. Butter-shortbread + raspberry jam ❀️+ Meringue + Sliced almond 😊
.
Whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours. Kalau tak reply, mugkin terlepas pandang, please whatsapp semula 😊 Thanks 🌸

11 inch Victoria Sandwich Cake πŸŽ‚ especially for YAB. Dato' Sri Diraja Haji Adnan Yaakob, Menteri Besar Pahang.
.
Thank you Sri Affa 😊 Fluffy buttery cake with homemade strawberry jam πŸ“+ cream cheese frosting + Strawberry & blueberry on top .

Assalamualaikum ✨ Happy Monday! 36 pieces with 4 toppings brownies requested by @tirahashim_ for her fiance πŸ’
.
Thank you again dari jauh buat surprise untuk yang tersayang ❀️ Whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours. Kalau tak reply, mugkin terlepas pandang, please whatsapp semula 😊 Thanks 🌸

Half egg πŸ₯š+ half tuna 🐟 sandwich & 8 inch carrot cake πŸ₯• with cream cheese ❀️ Thank you Arina sudi repeat order 😊
.
Whatsapp 012 635 8154 πŸ“² Replies within 48 hours. Kalau tak reply, mugkin terlepas pandang, whatsapp semula ya 😊 TQ

Most Popular Instagram Hashtags