#mascarawand

MOST RECENT

Is your mascara on point? It has never been easier to gain precision with your mascara! Simply use the Opal Black Mascara precision wand to create individually defined lashes. If you're wanting a thicker lash look, use the volume wand which also comes with our incredible mascara., and live like the mascara queen you are! ⠀

#livelikeanxip #mascara #volume #precision #makeup #beauty #mua #makeupartist #makeuplover #makeuplove #instamakeup #mascarawand #makeupproduct

Hallo guys..... .

Buat anda yg bingung mau cari bahan2 perlengkapan untuk Sulam Alis , eyelash extension dan Nailart yuk kepoin IG @Beauty_supplierbali .

Harga bersahabat dan tentunya lengkap smua ada disini .

Untuk wilayah area denpasar bisa kirim via gojek ato COD Loh .

Untuk order dan info lebih lanjut yuk langsung contact dibawah ini ya... .

Jullie
Wa.081239664848
Line.Jullie_wangli .

GESER 👉👉👉👉👉 #suppliersulambali#suppliersulamterlengkap#mascarawand#suppliereyelashextension#suppliernailart#onlineshopbali#tokosulamalis#trustedonlineshop#termurah#DenpasarBali#likesforlikes#

READY 🎀

Lash Beauty Qeelasee Premium
Tersedia ukuran :

O.20 C 12 mm
0.20 C 11mm
0.20 C 10 mm
0.20 C Mix size mm
0.20 D 12 mm

IDR RP 135.000

#suppliersulambali#suppliersulamterlengkap#mascarawand#suppliereyelashextension#suppliernailart#onlineshopbali#tokosulamalis#trustedonlineshop#termurah#DenpasarBali#likesforlikes#

With & Without using these wand!❤️
[Coming Soon].
.
3 in 1 mascara shield guard eyelash comb applicator.
.

Functions:
Upper Eyelid Apron.
Lower Eyelid Apron.
Eyelash Comb.
.
Sape sini ada masalah macam fara? Bila pakai mascara, comot sampai kena bahagian mata yang dah pakai eyeshadow tu? End up kena cuci😭. Fara akan keluarkan produk ni tak lama lagi, khas untuk korang yang ada masalah sama macam fara ni! Sekarang takyah risau dah. Senang kan!

[Coming Soon].
.
3 in 1 mascara shield guard eyelash comb applicator.
.

Functions:
Upper Eyelid Apron.
Lower Eyelid Apron.
Eyelash Comb.
.
Sape sini ada masalah macam fara? Bila pakai mascara, comot sampai kena bahagian mata yang dah pakai eyeshadow tu? End up kena cuci😭. Fara akan keluarkan produk ni tak lama lagi, khas untuk korang yang ada masalah sama macam fara ni! Sekarang takyah risau dah. Senang kan!

My life in text 😂
.
.
This is too true, who’s with me? Haha
.
.
#happyfriday #weekend #lashes #lashtech #lashesbyme #mascarawand #brush #fleek #mylashlounge

Ready stock
50 bji 40rb

#mascarawand #sisirbulumata

L A S H T I P: ✅Μην ξεχνάτε να παίρνετε το δωρεάν mascara wand σας μετά απο κάθε ραντεβού. ❌Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεται ότι π ρ έ π ε ι να τα διατηρείται καθαρά, γιατί οποιαδηποτε μικρόβια μαζευτούν αναμεσα στις τριχουλες θα μεταφερθούν στις βλεφαρίδες σας με κάθε χτένισμα τους! ❌ ✅ Πετάξτε τα παλιά και πάρτε το καινούργιο στην συντήρηση σας για αποφυγή μικροβίων!
#tips #mascarawand #eyelashextensions

Most Popular Instagram Hashtags