#mascaramurah

MOST RECENT

Ready Stock! Mascara Doll Fiber Mesra Wudhuk..Dah Try Sekali Confirm Jatuh Love..Effect Volume..Lentik Dan Blacky!
RM30
#mascara #mascaradoll #mascaramurah #mascaramalaysia #mascarawudukfriendly #mascaralentik #mascarafiber #mascarafibermalaysia

Ready Stock! Mascara Doll Fiber Mesra Wudhuk..Dah Try Sekali Confirm Jatuh Love..Effect Volume..Lentik Dan Blacky!
RM30
#mascara #mascaradoll #mascaramurah #mascaramalaysia #mascarawudukfriendly #mascaralentik #mascarafiber #mascarafibermalaysia

Ready Stock! Mascara Doll Fiber Mesra Wudhuk..Dah Try Sekali Confirm Jatuh Love..Effect Volume..Lentik Dan Blacky!
RM30
#mascara #mascaradoll #mascaramurah #mascaramalaysia #mascarawudukfriendly #mascaralentik #mascarafiber #mascarafibermalaysia

CABARAN CANTIK DI PAGI RAYA DENGAN DYXY COSMETICS

WAJIB ADA 5 ITEM DYXY NI
💕BC CREAM
💕MINERAL FACE MIST
💕BRUSH
💕LIPSTICK
💕MASCARA

NAK LAGI BEST?
Set ni kita OFFER harga promo LESS RM45
Korang boleh jimat RM45 tau
.
.
Beli Set Complete DYXY dengan Ayu, korang juga akan dapat
🎁Cosmetics Gift
🎁Tshirt DYXY
🎁Exclusive Scarf for Raya
🎁Ramadhan Goodies

Berbaloi ke tak?
Eh jap,
Jom usha kelebihan 5 item POWER ni dulu .
.
💖Bc Cream
🔸Tekstur ringan
🔸Tak perlu pakai compact powder
🔸Full Coverage. Boleh tutup cela keseluruhan muka
🔸Tak berminyak dan tak bercapuk
🔸SPF50
.
.
💖Mineral Face Mist
🔸Glowing sepantas 5 saat
🔸Mengecutkan jerawat
🔸Memudarkan parut jerawat
🔸Mengurangkan alahan pada kulit
🔸Sesuai untuk kulit sensitif
🔸Cepat meresap pada kulit wajah
.
.
💖Brush
🔸Mudah untuk blend BC CREAM pada muka
🔸Mudah dicuci dan dibersihkan
🔸Berus yang lembut dan padat
.
.
💖Lipstick
🔸3 warna menarik
🔸Tidak mudah melekat pada cawan
🔸Melembabkan bibir walaupun matte
🔸Mudah dioleskan pada bibir
.
.
💖Mascara
🔸Melebatkan bulu mata
🔸Melentikkan bulu mata
🔸Mudah ditanggalkan
🔸Tidak menggatalkan mata

Amacam? Best kan? Nak grab SET OFFER ni? Whatsapp Ayu laju²

Kalau payment HARI INI, lagiii dapat EXTRA GIFT

BANYAK KE BANYAK ayu offer kat korang ni? SPECIAL untuk #dyxyLovers

Cepat Whatsapp Ayu 📲 📲 0173413848
.
.
#bccream
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist #facemist #greenteafacemist #makeupspray
#dyxybydyana #foundationbrush
#foundationviral #foundationmesrawudhuk #spf50 #muamalaysia #bccreammurah #bccreambydyana
#mascaradyxy #mascaramurah #lipstickdyxy #mascaramelentik #mascaraviral
#DramaMrGrey #CintaFatamorgana #Raya2018 #dyxyshahalam #dyxybangi #dyxysaujanautama #dyxymeru #codshahalam #codpuncakalam

BE PERFECT WITH DYXY ❤ COVER UP YOUR FLAWS PRETTY 🙆 dengan pembelian 4 items sahaja korang akan dapat FREE GIFTS MELIMPAH RUAH 😍 BOLEH TERBELIAK LAH BIJIK MATA 😜😂
.
.
SENANG DAH NAK CANTIK ZAMAN LA NI. HANYA GUNAKAN DYXY 😍
.
.
Perlukan consultation? Jangan segan segan untuk dm atau ws kay. Iols beri you layanan 5⭐⭐⭐⭐⭐!
.
.
Nadiah fauzi:
📲 012-361-2159
🌸 cod sungai buloh selangor
🎁 Free gift
🎀 TeamFL
🎈 TeamNaddy
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #muatutorial #surprisebirthdaymalaysia #facemistgreentea #dropshipdyxy #lipstickmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #dyxykuantan #dropshipwanted #mascaradyxy #bccreambydyana #unimas #mascaramurah #dyxysungaibuloh #surpriseplannermalaysia #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia #dyxymascara

IDR 50.000
DELIGHT CIRCLE LENS MASCARA .

#1 PINK (volume)
Membuat bulu mata lbh tebal. Jika ingin kelihatan lbh tebal lagi,setelah sisir bulu mata dr bwh ke atas ,lakukan gerakan zig zag ,maka bebrp bulu mata akan bersatu menciptakan efek tebal

#2 BLUE (curling & longlash)
Melentikkan bulu mata dengan menyisir setiap bagian dr akar hingga ke ujung bulu mata.jika ingin buku mata terlihat panjang,pegang sikat secara vertikal dan lakukan gerakan dr bawah ke atas sehingga buku mata menjadi lbh lurus ke atas.

#3 CLEAR (transparan) '
Membuat bulu mata anda lbh terlihat rapi dan mengkilap serta tdk menumpuk

Dengan memakai maskara ini, bola mata lebih terlihat bundar spt memakai softlens krn bulu mata terangkat dengan rapi :) Net. 80gr

#tonymolydelightcirclelensmascara #jualtonymolydelightcirclelensmascara #tonymolydelightcirclelensmascaramurah #delightcirclelensmascara #delightcirclelensmascaramurah #mascaramurah #mascaratonymoly #kosmetik #kosmetiksurabaya #kosmetiksidoarjo #theraskin #theraskinsurabaya #produkkorea #kosmetikkorea #makeuptutorial #makeupmata #mascara #bulumata #mua #kosmetikbandung #kosmetikjakarta #kosmetikjawatimur #kosmetikmojokerto #followforfollow

75K
TONYMOLY DELIGHT CIRCLE LENS MASCARA

Ready :
1 PINK (volume)
Membuat bulu mata lbh tebal. Jika ingin kelihatan lbh tebal lagi,setelah sisir bulu mata dr bwh ke atas ,lakukan gerakan zig zag (spt di foto) ,maka bebrp bulu mata akan bersatu menciptakan efek tebal.
2 BLUE (curling & longlash)
Melentikkan bulu mata dengan menyisir setiap bagian dr akar hingga ke ujung bulu mata.jika ingin buku mata terlihat panjang,pegang sikat secara vertikal dan lakukan gerakan dr bawah ke atas sehingga buku mata menjadi lbh lurus ke atas (spt foto).
3 CLEAR (transparan)
Membuat bulu mata anda lbh terlihat rapi dan mengkilap serta tdk menumpuk.

Dengan memakai maskara ini, bola mata lebih terlihat bundar spt memakai softlens krn bulu mata terangkat dengan rapi.

#mascara #mascaraori #maskara #mascaraoriginal #mascaralonglasting
#mascaramurah #mascarakorea #mascarakoreamurah #mascarakorean #mascarakoreanloox #makeupkoreaori #makeupkorea #makeup #makeupkoreaready #tonymoly #tonymolyliptint #tonymolymurah #tonymolyoriginal #tonymolymurah #tonymolykorea #tonymolykoreamurah #tonymolykoreaori #tonymolydelightcirclelensmascara

Complete set DYXY 😍 fuh mereciks set ni. dalam satu harga jimat korang akan dapat 5 ITEMS ye gais + extra 10 FREE GIFTs LAGI 😍 fuh mereciks ke idok yop 😘 TAWARAN TERHAD TAUUU. Grab now!
.
.
Nadiah fauzi:
📲 012-361-2159
🌸 cod sungai buloh selangor
🎁 Free gift
🎀 TeamFL
🎈 TeamNaddy
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #dyxysubang #surprisebirthdaymalaysia #facemistgreentea #dropshipdyxy #lipstickmurah #dyxykotadamansara #brushmurahmalaysia #brushmurah #dyxykuantan #dropshipwanted #mascaradyxy #bccreambydyana #unimas #mascaramurah #dyxysungaibuloh #dyxydamansara #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia #dyxymascara

Beauty lady set 👀

Lentiks kan mata korang dengan mascara DYXY 😘😍 GRAB one set dengan harga special tau ❤ FREE GIFT MELIMPAH FOR YOU 😍
.
.
Perlukan consultation? Jangan segan segan untuk dm atau ws kay. Iols beri you layanan 5⭐⭐⭐⭐⭐!
.
.
Nadiah fauzi:
📲 019-3282-159
🌸 cod sungai buloh selangor
🎁 Free gift
🎀 TeamFL
🎈 TeamNaddy
.
.
#dyxygreenteafacemist #dyxy #dyxybccream #bccreamdyxy #foundationmalaysia #foundationmurah #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundation #muamalaysia #muatutorial #surprisebirthdaymalaysia #facemistgreentea #dropshipdyxy #lipstickmurah #basicmakeup #brushmurahmalaysia #brushmurah #dyxykuantan #dropshipwanted #mascaradyxy #bccreambydyana #unimas #mascaramurah #dyxysungaibuloh #surpriseplannermalaysia #concelearmurah #lipstickmatte #lipstickmurahmalaysia #dyxymascara

Wow uolls! Lawakan mata sis ni. Lentik lebat oi. Memula dulu keras kejung je bulu mata dia. Pastu la ni. Dah hari hari pakai lembut dan lentik bulu mata dia. Kata mascara ni ada castor oil sebagai serum bulu mata. Membantu merawat sekali tau bulu mata uolls nanti 😍
.
#WHATSAPP📲01135578225
#COD : KELANA JAYA | SUBANG BESTARI
.
.
.
.
.

#mvmnorafurla #norafurla #norafurlamascara #mascaranorafurla #maskara #sayajual #promoraya #sayajualnorafurla #skinnymascara #norafurlamaskara #tatimascara #norafurlasubang #norafurladamansara #maybelline #duoyamascara #omgmascara #maskaraviral #sayajualmascara #norafurladamansara #mua #mascaraviral #mascaramurah #muamalaysia #mekapmalaysia #norafurlaselangor #norafurlakajang #norafurlakelanajaya
#mvmnorafurla #norafurlasubang
#teampowernorafurla #sayajualmaskara

First of a few posts on my most recent @poundland_uk branded makeup finds was this mascara by outdoor girl (do I remember this brand from literally years ago because I feel like I do???) #poundland #foundatpoundland #bargain #mascara #outdoorgirl #outdoorgirlmascara #mascaramurah #eyes #eyelashes 👍👍👍

Maybelline the magnum barbie mascara IDR 75

Melentikan dan menebalkan bulu mata, menghasilkan bulu mata yang seperti boneka. Waterproof, tahan seharian. Bersihkan dengan pembersih yang berbahan dasar minyak

PO 5-7 hari, close setiap hari Jumat

Katalog Maybelline 👉 #ufs_maybelline

#maybellinemurah #jualmaybelline #mascarawaterproof #mascaramurah #themagnumbarbie #makeupori

Mau bulu mata terlihat tebal dan bervolume ? Pakai aja mascara dari oriflame 😍

Order sama ucik biar dpt harga khusus
#mascara #mascaramurah #mascarabagus #cosmetic #eyelash #penebalbulumata #bulumata

Most Popular Instagram Hashtags