[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mascaramixiu

997 posts

TOP POSTS

Whatsapp +6010-7686251

Postage
RM8 SM / RM12 SS

#bbia #bbialipstick #mixiumascara #mascaramixiu #bbiamattelipstick

Alamak mama lupa nak buat kening la hari ni. Patut la nampak pelik je. Hehe. Ok skrg focus kat bulu mata mama, lentik tak? Mama guna mascara mixiu tu la. Ni baru pakai 1 coat je dah lentik bukan main lagi. 😘😘😘
.
#mascaramixiu #rm18 #codmachang .
Whatsapp 013-9105110

The best mascara 👍🏻👍🏻senang 2 in 1 utk bulu mata atas n utk bulu mata bwh.. yg penting nmpk pjg .. #mascaramixiu #sayajual #murahmurah #cepatcepat #readystok

Mascara Efolar

Rm10 cod bandar #kualaterengganu
Postage rm8

Pm sis 0169627840
#mascaraanastasia #mascaraefolar #mascaramixiu #mascaradouya

MASCARA MIXIU
RM28
RM7 SM / RM10 SS
.
.
📱011-12349737
.
.
#mascaramixiu #mascaraanzalna #makeupcantik #sisjualmurah #secretshop92

Mixiu Mascara 2in1 Under & upper eyelash💕💕
Sangat best pakai , senang sgt nk tanggal dan tidak meleleh2 ok😘
Tidak berkesan tidak hitam2 tepi mata tidak berterabur
Korang try la rm15 atas bawah boleh guna😍

WHATSAPP 0172323858 0172323858 0172323858

#MUA #muakl #muamurah #muaklang #muameru #muakelantan #muabest #mua #kedaibukakharihari #kedai #kedaimakeupmurah #mascara #mascaramurah #mascarabest #mascaramixiu #mascaraanzalna #kedaimalaysia #kedaimakeupsc7

Gojes ke idokk??? Sekali guna pon boleh lentik taw. Insyaallah☺☺. MIXIU MASCARA ALA ANZALNA-HARGA MURAH JER 😍Waterproof 😍 Tak comot langsung
😍 Memanjangkan bulu mata
😍Melebatkan bulu mata
😍 Melentikkan bulu mata
😍No panda eyes
😍 Tak perlu lagi bulu mata palsu
😍 Tak perlu pengepit bulu mata
😍 Senang dicuci
😍Wudhu friendly
😍All in 1 tak perlu 2 stick mascara
Laku macam goreng pisang cheese tambah coklat..nyum2😆😆 RM 40 inc pos

#mascaramixiu
#originalmixiu
#macaramixiumurah

😵😵😵😵Meh lentikkan bulu Mata uolls dgn Mascara mixiu. .. dijamin Lentikk Kompem xcari lainn... Harga Mampu Milik... RM20 exc pos... .
.
Whtspp
📲019-5811125✅
.
.
#Mascaramixiu
#mascaramurahmurah
#kamijualbarangmakeup

MOST RECENT

Senorita Mascara

RM20

Jika berminat

Screen shoot gambar ini dan ===================================
Klik http://narabeauty.wasap.my/ untuk order atau pertanyaan
=================================== Cod area bandar Kuala Terengganu dan sekitarnya

#senoritamascara #omgmascara #efolarmascara #mascaraanzalna #mixiumascara #mascaramixiu #trustedsellermalaysia #unisza #mascara #douyamascara #mascaradouya #

.
Magic Mascara Mixiu .
Price ; RM18
.
Postage ; RM8 sm / RM12 ss
.
Dm/Whtsp 📲 www.wasap.my/60176246898/
.
#magicmascara
#mascaramixiu
#panjanggler
#lebatbetol
#murahhabis
#norhidayu_cosmetics

MIXIU REAFY SYG RM15 JE..
HIGH QUALITI OKEY
#mascaramixiu

mixiu mascara

rm15

postage rm6sm/rm10ss 👄0183121406👄
#mascaramixiu
#mascaracantik

Mixiu Mascara

RM18

Jika berminat

Screen shoot gambar ini dan ===================================
Klik http://narabeauty.wasap.my/ untuk order atau pertanyaan
=================================== Cod area bandar Kuala Terengganu dan sekitarnya

#mixiumascara #mascaraanzalna #mascaramixiu #mascaraefolar #efolarmascara #omgmascara #mascaraskinny #skinnymascara #skinnymicrocara #trustedsellermalaysia #lentikbulumata #mua #muamalaysia #muabellaz

Readystok

KKW XXL Mascara by Kylie (Inspired)
Mascara 2in1

Hitam
Putih

Jika berminat

Screen shoot gambar ini dan ===================================
Klik http://narabeauty.wasap.my/ untuk order atau pertanyaan
=================================== Cod area bandar Kuala Terengganu dan sekitarnya

#kkwbeauty #kkwkylie #kkwlipstick #kkwmascara #kyliemascara #kylielipstick #sekmung #unisza #umt #uitmchendering #trustedsellermalaysia #mascara #omgmascara #mascaraomg #mascaraanzalna #mascaraefolar #efolarmascara #douyamascara #mascaradouya #mixiumascara #mascaramixiu

Mascara harga ++ ?? 😱😱 mascara apa tu? itu lah mascara mixiu . new mascara atau lebih dikenali sebagai mascara Anzalna . Disamping melebatkan bulu mata , mascara ni juga boleh memanjangkan bulu mata , ada dua berus , satu utk bulu mata atas , satu lagi utk bulu mata bawah , patutlah harga dia standard mcm fungsi dia . tapi jgn risau , By.shahfain jual murah2 saja , kenapa x update harga dekat post? sis x maw lah harga sis kacau harga seller yg lain ya . sebab nanti ada yg kondem sis . kalau maw order blh mesenger ya atau whatsapp 011-16026309 (ain) . Siapa mahu COd kita cod area bandar kk-sembulan-tg aru- putatan- 1borneo. .
#mixiu #mascaramixiu #mascaramixiu #penjualkosmetiksabah #mascaramurah #mekap #mekapsabah #kotakinabalu #mekapkk #mekapkotakinabalu #mekapsabah #penjualmekapsabah #penjualmakeupsabah #penjualmekapdisabah #penjualkosmetiksabah #kosmetiksabah #kosmetikkotakinabalu #foundationnars #foundationnarsmurah #foundationdermacol #dermacol

✨sale - 24 Oct 2017🔥 mascara mixiu Rm15only 💕✨✨whatapps fatinhttp://www.wasap.my/ 60192327062✨ sy jual normal price Rm25 jual makeup supplemen & household #aurainsta #bazaarpaknil #mascaramixiu #terapiinstagram #sayajualmekap berpatutan #makeupmurah #whitening #setmekapmurah makeup servis #apps murahmalaysia .. jom dapatkan sebelum sold out..boleh dijadikan hantaran as #wedding gift #birthday gift too ..whtsp sis utk ptanyaan boleh fatin 0192327062 kosmetik .. #travel #mekapmurah #instamagik #boom #boomback sesuai utk #makeupnikah jom borong here #makeupsale #rose #instafamous trustedseller #assalamualaikum #likeforlike #zizanmall #instagood #goodvibes #deepavalisale #deepavali #deeparaya #oli2017 #alhamdulillah interested whatapps fatin 0192327062 ✨

🌻MIXIU MASCARA🌻
RM15

Klik link di bawah utk sebarang pertanyaan atau order 👇👇 http://rashaaa.wasap.my
http://rashaaa.wasap.my
http://rashaaa.wasap.my

#mixiumascaramurah #mixiu #mascaramixiu #maskaramixiu #jamukacipmalam #bccreamkorea

MASCARA MIXIU
RM17.00 .
.

WOW..waterproof u olls..
Restock lagy sbb ramay yang suka pakay mascara mixiu nie sbb ☟☟☟☟☟ .
.

Mascara nie menampakan effect pnjang n lebat bulu mata.. .
.

adew 2 jenis brush
Satu bahagian ats mata..stu bwah mata.. .
.

Sng dicuci..just guna air or wett tissue..
Mmg best pakay mascara niew..letak sikit jew da lentik.. .
.

Xdk mngglkan kesan panda dibawah mata after u olls cuci.. .
.

Wasap Dnt Kristal for order..
WWW.wasap.my/60122822504

#mascara #mixiu #mascaramixiu #mascaralentik #lentik #lentiksangat #waterproof #bazaarpaknil #bazaarsogo #igonline #onlinebisnes #sayajualonline #lokalah #empiredamansara #pantaidalam #bangsar #duniakecantikan #bazaarsogo #midvalley #malaysia #kualalumpur

Makeup santai2 ke waterway point 💓⚘ seronok gak buat fb live makeup ngan ank2 so ni hasilnya 🤣#obsessddcushion
#pixypowder
#canmakemascaraeyebrow
#rholomeyebrow
#simplysitygoldeditionblushershader
#colorpoplipmattesolow
#mascaramixiu
FB Live Thank You for Watching💓⚘

Mixiu mascara 2 in 1
RM18.00

POSTAGE RM6SM RM10SS

Mascara paling latest masuk ...yeayyyyy😁😁 Brand International pilihan artis kita .. Memanjang dan melentik ... Didatangkan dengan 2 fungsi berbeza untuk satu harga yang super jimat nih 😍😍😍
kalau sekali pakai mmg xmau tukar mascara yang lain dah.. sbb 2in1.. 1 utk bulu mata atas.. 1 utk bulu mata bawah.. senang apply.. senang lentik.. #mascaramurah #mascaramixiu #mixiu #mixiumascaramurah #kosmetikmurah #sayajual #kosmetiktermurah
#kosmetikkorea #mekapmurahmalaysia #mekapmurah #lipstik #lipstickmurah #mekaptutorial #mekapsimple
#mekapartis #eyeshadowmurah #highlightermurah #shadingmurah #contourmurah #sayajualmekap #blushermurah #jomcantik #mekapnatural #eyelinermurah #mascaramurah #concealermurah #murahmurah #mekapmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #murah #mekapset

cara order
❤printscreen gambar produk bsama harga
❤sertakan nama, alamat & no hp kpd sis hani melalui dm/wasap/telegram: 0182099149 (klik kt bio utk wasap)

Mixiu Mascara Rm15 👁curling & nutrition 👁contains plants extract carefully protected from harm
👁extremely elongated black paste formulation 👁containing three fold increase fibre
👁instant elongated 80%
👁instantly rendering thicker stunning eye makeup
👁immediately have amazing eyelashes charming & rejuvenated ...
#mixiumascara #mixiumascaramurah #mixiu #mixiumurah #mascara #mascaramixiu #mascaramixiu2in1

Readystok

Pengepit bulu mata viral bersama mascara kesukaan anda

Efolar + ngepit RM18
April + ngepit RM18
Douya + ngepit RM25
Mixiu + ngepit RM25

Harga xtermasuk postage

Open order untuk COD esok area bandar Kuala Terengganu dan sekitarnya sebelum pukul 2 petang esok.
Jika berminat

Screen shoot gambar ini dan ===================================
Klik http://narabeauty.wasap.my/ untuk order atau pertanyaan
=================================== Cod area bandar Kuala Terengganu dan sekitarnya

#mixiumascara #aprilskinmascara #douyamascara #efolarmascara #skinnymascara #skinnymascarahengfang #mascaraefolar #mascaramixiu #mascaradouya #trustedsellermalaysia #ngepitviral #pengepitbulumatamini #pengepitbulumata #pengepitbulumataviral#mua #muabellaz

MIXIU MASCARA ALA ANZALNA

1 X RM 13
10 X RM 8.50 📲 WA: 012-6382659
#mixiu
#mixiumascaramurah
#mixiumascara
#mixiumurah
#mascaramixiu
#sayajualmixiu
#mixiumascaraborong
#rosetyracorrector
#rtblingblingspray
#rtbakawalispray
#barangmakeupmurah #kosmetik #makeupmurah #mua #kosmetikmurahmalaysia #nrminyakherbanika #nrbengkung #unisel #uitm #raya2017 #sayajual #hotselling #bestseller #trustedseller #sayajualnyx
#iklanvisitig #visitmyig #igmalaysia #bazaarpaknil #readystock
Stunning Cream Mascara
✔ 2 in 1 {nutrition+curling}
✔ New batch expired 2019
✔ waterproof
✔Containt plant extracts
✔ Amazing eyelashes charming

wowwwww!! terpikat dengan MIXIU MASCARA ala ANZALNA 🌹 Waterproof 🌹 Tak comot langsung
🌹 Memanjangkan bulu mata
🌹 Melebatkan bulu mata
🌹 Melentikkan bulu mata
🌹 No panda eyes
🌹 Tak perlu lagi bulu mata palsu
🌹 Tak perlu pengepit bulu mata
🌹 Senang dicuci
🌹 Wudhu friendly
🌹 All in 1 tak perlu 2 stick mascara
💐 Laku macam goreng pisang cheeseeee💐

Readystok

Mascara Efolar
RM10

Jika berminat

Screen shoot gambar ini dan ===================================
Klik http://narabeauty.wasap.my/ untuk order atau pertanyaan
=================================== Cod area bandar #kualaterengganu dan sekitarnya

#efolarmascara #skinnymascara #mixiumascara #douyamascara #trustedsellermalaysia #mascaraefolar #mascaramixiu

😵😵😵😵Meh lentikkan bulu Mata uolls dgn Mascara mixiu. .. dijamin Lentikk Kompem xcari lainn... Harga Mampu Milik... RM20 exc pos... .
.
Whtspp
📲019-5811125✅
.
.
#Mascaramixiu
#mascaramurahmurah
#kamijualbarangmakeup

Mixiu mascara
RM16 x 1
Borong RM9.50 x 5
Jika berminat, sila whatsapp 0135310624

#mascara
#mascaramalaysia
#mascaramurah
#mascaramixiu
#mascaramixiu2in1
#mascaramixiumurah

PERGHHH RAMAINYA GUNA MASCARA NI 😱

uolsss..! kita nak share mascara terbaik abad ni 😱😱 Kita dahh guna mascara ni so nak share sbb best giler 😍!!
Harga berbaloi baloi💥💥 MIXIU MASCARA 2 IN 1.. ✔ Pada siapa yang dah beli 💯 PUAS HATI DAN AKAN REPEAT ORDER BALIK TAUU!!
.
✔ YANG PALING BEST MASCARA NI SENANG SGT NAK CUCI! Plus mascara ni takkan buat mata korg JADI 🐼🐼 bila lepas cuci tau. Bersih je bawah mata sebab dia jenis fiber.
Tak comot hokey.
.
✔ MASCARA NI ADA DUA BERUS TAU, 1 berus utk bulu atas mata, second utk berus bulu bawah mata. So bila apply tkde la comot. Sbb dia ada khas berus utk bulu bawah mata yg kecik comey molek.
.
✔ Mascara ni kalau nak basuh cuci dengan air je tau. Haaa camna tu? Haa basuh ngan air then tanggalkan pelan2 senang jee ataupun tekap je ngan wet tissue 3 saat then sapu pelan2 dia xmenghitamkan mata pon..
.
✔ MASCARA ni memanjangkan & melebatkan serta melentikkan bulu mata uol..
.
✔ MASCARA NI TAK SAMA MACAM MASCARA
BIASA!! Memang bulu mata akan jadi panjang dan lebat 💯 PUAS HATI ❤

Berminat whatsup 0194716384
#mascaramixiu
#mascaramurahja
#mascaralentikdanpanjang
#mascara
#codareaalorsetar
#kosmetikkedah

MASCARA MIXIU
.
RM15
.
Tekan link bawah utk order 👇
http://www.wasap.my/60139105110
http://www.wasap.my/60139105110
http://www.wasap.my/60139105110

#mascara #mascaramixiu #codMachang

MASCARA MIXIU
.
RM15
.
Tekan link bawah utk order 👇
http://www.wasap.my/60139105110
http://www.wasap.my/60139105110
http://www.wasap.my/60139105110

#mascara #mascaramixiu #codMachang

MASCARA MIXIU
.
RM15
.
Tekan link bawah utk order 👇
http://www.wasap.my/60139105110
http://www.wasap.my/60139105110
http://www.wasap.my/60139105110

#mascara #mascaramixiu #codMachang

A: eh awak lawa la pakai apa tu?
B: kita pakai BEADOLL BEAUTY la, murah memang berbaloi;

GLOWING SERUM RM28 60ML
MOISTURIZER FACE MIST RM25 30ML
GLOWING FOUNDATION RM42 15G

whatsapp 0193713948-kak adha
cod telok panglima garang, sijangkang, kebun baru batu 9 dan batu 10, jenjarum, banting da sekitar kawasan dengannya

#agenkdoll #agenbeadoll #agenurraysa #detox#medinadesire #mascaramixiu #brushmakeup #NURRAYSABEAUTY #kdollbeauty #beadollbeautyglowingserum #beadollbeauty #eyebrowmenowmurah

assamualaikum hai semua stok BEADOLL BEAUTY sudah smpai pada kak adha,
kak adha jual murah je
GLOWING SERUM RM28 60ML
MOISTURIZER FACE MIST RM25 30ML
GLOWING FOUNDATION RM42 15G

whatsapp 0193713948-kam adha ye

#agenurraysa #agenbeadoll #agenkdoll #NURRAYSABEAUTY #beadollbeauty #kdoll #eyebrowmenowmurah #mascaramixiu #brushmakeup #detoxtea #medinadesire

penjagaan kulit wajah lebih mudah dengan Glowing Serum Beadoll Beauty
60ML RM28 sajaa

whatsapp 0193713948-kak adha
cod telok panglima garang, sijangkang, kebun batu 10 & batu 9, banting dan sekitar kawasan dengannya.

#beadollbeautyglowingserum #beadollbeauty #kdollbeauty #NurraysaBeauty #agenbeadoll #agenurraysa #agenkdoll #mascaramixiu #brushmakeup #detoxtea #medinadesire

🍃khasiat dan fungsi tea by medinadesire

SLIMMING & DETOX TEA:-
✔MELANGSINGKAN BADAN
✔MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT/URIC ASID TINGGI
✔KOLESTROL TINGGI
✔OBESITI
✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN 🌷 KAKICANTIQ TEA(LEGS TEA)
Kakicantiq tea adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia untuk mengecilkan peha dan lengan. Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing

promosi set combo rm40

whatsapp 0193713948-kak adha

#agenurraysa #NURRAYSABEAUTY #Azzarichteam #detoxtea #medinadesire #mascaramixiu #eyebrowmenowmurah #beadollbeauty #kdoll #brush

NEW MIXIU MASCARA - MASCARA ANZALNA.

Pada siapa yang dah beli 󾭻 PUAS HATI DAN AKAN REPEAT ORDER BALIK TAUU!!. YANG PALING BEST MASCARA NI SENANG SGT NAK CUCI! Plus mascara ni tkkn buat mata korg JADI 󾇟󾇟 bila lepas cuci tau. Bersih je bawah mata.

MASCARA NI ADA DUA BERUS TAU, 1 berus utk bulu atas mata, second utk berus bulu bawah mata. So bila apply tkde la comot. Sbb dia ada khas berus utk bulu bawah mata.

Mascara ni kalau nak basuh cuci dengan air je tau. Haaa Camna tu? Haa basuh ngan air then tanggalkan pelan2 senang jee ataupun tekap je ngan wet tissue 3 saat then sapu pelan2.
MASCARA ni memanjangkan & melebatkan. .
MASCARA NI TAK SAMA MACAM MASCARA BIASA!! Memang bulu mata akan jadi panjang dan lebat 󾭻 GUARANTEE AND SATISFACTION !! promosi rm20

whatsapp 0193713948 -kak adha

#mascaramixiu
#agennuuraysa
#azzarichteam
#nurraysabeauty
#detoxtea
#kdoll
#beadollbeauty
#eyebrow
#brush

.
.
🙂PROMOSI HAPPY HOUR 🙂 .
SEHARI SAHAJA
❗❗❗❗29 JULY 2017❗❗❗
.
019-3423745
Ig: @kosmetik _murah_rn83
Fb: Kosmetik murah RN83
BELI 1 DPT HARGA BORONG❗
.
.
💥10 ITEM SAHAJA 💥
.
👩‍🌾 MASKER JSD RM16.00
👩‍🌾 SHAMPOO SANTAN RM19
👩‍🌾 LIDA RM23
👩‍🌾 OBUSE KENING RM8 KOTAK MERAH
👩‍🌾 MORPHE EYESHADOW M21
👩‍🌾 KOPI SCRUB BOTOL RM14
👩‍🌾 VESALINE PINK @ WHITE RM6
👩‍🌾 APRIL SKIN RM15
👩‍🌾 MASCARA MIXIU RM14
👩‍🌾 PALLAZO RM30
.

EX-POSTAGE RM8SM/12SS
.
.

BELI 1 DPT HARGA BORONG❗
.
.

#maskerjsd #syampusantan #lida #obusekening #morpheeyeshadow #kopiscrubbotol #vaseline #vaselinepink #aprilskin #mascaramixiu #pallazo

.
.
🙂PROMOSI HAPPY HOUR 🙂 .
SEHARI SAHAJA
❗❗❗❗29 JULY 2017❗❗❗
.
019-3423745
Ig: @kosmetik _murah_rn83
Fb: Kosmetik murah RN83
BELI 1 DPT HARGA BORONG❗
.
.
💥10 ITEM SAHAJA 💥
.
👩‍🌾 MASKER JSD RM16.00
👩‍🌾 SHAMPOO SANTAN RM19
👩‍🌾 LIDA RM23
👩‍🌾 OBUSE KENING RM8 KOTAK MERAH
👩‍🌾 MORPHE EYESHADOW M21
👩‍🌾 KOPI SCRUB BOTOL RM14
👩‍🌾 VESALINE PINK @ WHITE RM6
👩‍🌾 APRIL SKIN RM15
👩‍🌾 MASCARA MIXIU RM14
👩‍🌾 PALLAZO RM30
.

EX-POSTAGE RM8SM/12SS
.
.

BELI 1 DPT HARGA BORONG❗
.
.

#maskerjsd #syampusantan #lida #obusekening #morpheeyeshadow #kopiscrubbotol #vaseline #vaselinepink #aprilskin #mascaramixiu #pallazo

Most Popular Instagram Hashtags