#masalahkulit

MOST RECENT

JAMU RAHSIA WANITA BYK KEISTIMEWAAN ANTARANYA👇👇👇👇👇👇👇👇👇 💕 Memulih @ Mengembalikan Tenaga Batin
💕 Melancarkan Perjalanan Haid
💕 Merawat keputihan Dengan Sangat Berkesan
💕 Mengatasi Masalah Segugut Ketika Haid
💕 Mengembalikan Kitaran Haid Yang Normal
💕 Mengeluarkan Sisa-Sisa Darah Haid @ Nifas Yang Tidak Lawas
💕 Mengeluarkan Angin Dalam Badan
💕 Mengatasi Sakit Urat

Boleh WhatsApp mira 📲+6011-19826007
💕 Menghilangkan Lesu & Letih Badan
💕 Membuang Toksin Dalam Badan
💕 Mengecut & Menguatkan Rahim Bagi Wanita Lepas Bersalin @ Keguguran
💕 Melancarkankan Susu Dari Tersumbat
💕 Memulih Urat Saraf & Dalaman Wanita
💕 Memberi Kesuburan Wanita Potensi Mudah Mengandung
💕 Melawaskan Pembuangan Air Besar Dan Air Kecil
💕 Membakar Lemak @ Membantu Menurunkan Berat Badan
💕 Mencegah Dari Barah Payudara & Rahim
💕 Memulihkan Tenaga Wanita Kuat Bekerja
💕 Menghangatkan Keintiman Wanita Seperti Dara
💕 Merapatkan Mengetatkan Faraj
💕 Mengurangkan Air Faraj Yang Berlebihan
💕 Mencairkan Keputihan/Sisa Air Mani Suami yang Menempel Di Dinding Faraj
💕 Menghilangkan Bau Darah Period Atau Bau Faraj
💕 Mencantikkan/Melembutkan Kulit Menjadikan Wajah Berseri & Awet Muda 📌Jangan Fikir Ianya Hanya Bahan Ketat rapat Meraih Keinginan "BERSAMA" Sahaja tp MANJAKANI ni adalah utk AWET MUDA LUAR & DALAM! Sbb tu org dulu², dorang amalkan air rebusan manjakani @ makan manjakani sbg ulam dlm nasi dr umur remaja lg..Utk AWET MUDA.

Sesuai golongan 👇
✏Wanita Yang Sudah Berkahwin
✏Pasangan Yang Ingin Mendapatkan Cahaya Mata
✏ Anak Dara 16tahun keatas& warga tua
✏Pengantin Baru atau Pengantin Lama
✏Ibu Menyusukan Bayi
✏ibu dalam pantang

MANJAKANI 👇🏻 ❣Awet Muda
❣Pencegahan Kencing Manis
❣Pencegahan barah payudara dan rahim
❣Pencegahan bau yang tidak diingini
❣Merawat otot-otot di dalam faraj
❣Mengawal lendir dan lelehan faraj
❣Membersihkan lelehan haid dan nifas
❣Mengecutkan semula tisu-tisu
❣Menegangkan dan mencantikkan kulit
❣Mata yang sihat
❣Rawatan payudara
❣Perawatan kronik ulser
❣Gigi dan tulang
❣Kulit kering dan berminyak 🙅 🙅 WANITA HAMIL DILARANG❗
🚫 PERIOD DILARANG❗

Manfaat Cream Temulawak NOVE BPOM
Membantu memutihkan kulit,
Membantu meratakan warna kulit,
Membantu menghilangkan flek tebal,
Hasil akan terlihat dalam 2 mggu dg pemakaian teratur no lengket dan mudah meresap.recomendasi para klinik & dokter. *Disclaimer : Hasil positif yang didapat bisa berbeda pada setiap orang. Kami tidak dapat menjamin apabila hasil yang Anda peroleh berbeda dengan pelanggan kami lainnya.

harga 150.000/ paket
Isi 5 (Sabun, toner, krim siang, krim malam, serum)
BEST PRICE IN TOWN
GARANSI ORIGINAL PUNYA 😘😘
.
Order / konsultasi
WA : 0815.9399.369
line @ : @xinthiadewi (pakai @ ya)
(pilih salah satu)
.
Format order :
Nama :
Alamat lengkap :
Kecamatan :
No Hp :
(pengiriman setiap hari Via JNE)
.
Happy Shopping .
Reseller & stockist welcome
#temulawak#whiteningdaycream#krimpemutih#krimpagi#krimracikan#skincare#sunblock#perlindungankulit#kulitsehat#skincare#perawatankulit#kulitwajah#supplierskincare#supplierskincarejakarta#jakartaskin#trusted#theraskin#serumVitaminC#vitaminC#serummuka#serumwajah#theraskincare#solusikulit#jerawat#flek#purging#masalahkulit#solusijerawat#ootdindo

17tahun lamanya menanti seorang zuriat😊
Alhamdulillah asbab Jamu rahsia wanita akhirnya dapat membantu wanita ini mendapat zuriat.. dan semua nya dengan izin Allah s.w.t.. JAMU RAHSIA WANITA BYK KEISTIMEWAAN ANTARANYA👇👇👇👇👇👇👇👇👇 💕 Memulih @ Mengembalikan Tenaga Batin
💕 Melancarkan Perjalanan Haid
💕 Merawat keputihan Dengan Sangat Berkesan
💕 Mengatasi Masalah Segugut Ketika Haid
💕 Mengembalikan Kitaran Haid Yang Normal
💕 Mengeluarkan Sisa-Sisa Darah Haid @ Nifas Yang Tidak Lawas
💕 Mengeluarkan Angin Dalam Badan
💕 Mengatasi Sakit Urat
💕 Menghilangkan Lesu & Letih Badan
💕 Membuang Toksin Dalam Badan
💕 Mengecut & Menguatkan Rahim Bagi Wanita Lepas Bersalin @ Keguguran
💕 Melancarkankan Susu Dari Tersumbat
💕 Memulih Urat Saraf & Dalaman Wanita
💕 Memberi Kesuburan Wanita Potensi Mudah Mengandung
💕 Melawaskan Pembuangan Air Besar Dan Air Kecil
💕 Membakar Lemak @ Membantu Menurunkan Berat Badan
💕 Mencegah Dari Barah Payudara & Rahim
💕 Memulihkan Tenaga Wanita Kuat Bekerja
💕 Menghangatkan Keintiman Wanita Seperti Dara
💕 Merapatkan Mengetatkan Faraj
💕 Mengurangkan Air Faraj Yang Berlebihan
💕 Mencairkan Keputihan/Sisa Air Mani Suami yang Menempel Di Dinding Faraj
💕 Menghilangkan Bau Darah Period Atau Bau Faraj
💕 Mencantikkan/Melembutkan Kulit Menjadikan Wajah Berseri & Awet Muda 📌Jangan Fikir Ianya Hanya Bahan Ketat rapat Meraih Keinginan "BERSAMA" Sahaja tp MANJAKANI ni adalah utk AWET MUDA LUAR & DALAM! Sbb tu org dulu², dorang amalkan air rebusan manjakani @ makan manjakani sbg ulam dlm nasi dr umur remaja lg..Utk AWET MUDA.

Sesuai golongan 👇
✏Wanita Yang Sudah Berkahwin
✏Pasangan Yang Ingin Mendapatkan Cahaya Mata
✏ Anak Dara 16tahun keatas& warga tua
✏Pengantin Baru atau Pengantin Lama
✏Ibu Menyusukan Bayi
✏ibu dalam pantang

Boleh whtsApp mira utk order 📲+6011-19826007

Manfaat Cream Temulawak NOVE BPOM
Membantu memutihkan kulit,
Membantu meratakan warna kulit,
Membantu menghilangkan flek tebal,
Hasil akan terlihat dalam 2 mggu dg pemakaian teratur no lengket dan mudah meresap.recomendasi para klinik & dokter. *Disclaimer : Hasil positif yang didapat bisa berbeda pada setiap orang. Kami tidak dapat menjamin apabila hasil yang Anda peroleh berbeda dengan pelanggan kami lainnya.

harga 150.000/ paket
Isi 5 (Sabun, toner, krim siang, krim malam, serum)
BEST PRICE IN TOWN
GARANSI ORIGINAL PUNYA 😘😘
.
Order / konsultasi
WA : 0815.9399.369
line @ : @xinthiadewi (pakai @ ya)
(pilih salah satu)
.
Format order :
Nama :
Alamat lengkap :
Kecamatan :
No Hp :
(pengiriman setiap hari Via JNE)
.
Happy Shopping .
Reseller & stockist welcome
#temulawak#whiteningdaycream#krimpemutih#krimpagi#krimracikan#skincare#sunblock#perlindungankulit#kulitsehat#skincare#perawatankulit#kulitwajah#supplierskincare#supplierskincarejakarta#jakartaskin#trusted#theraskin#serumVitaminC#vitaminC#serummuka#serumwajah#theraskincare#solusikulit#jerawat#flek#purging#masalahkulit#solusijerawat#ootdindo

Manfaat Cream Temulawak NOVE BPOM
Membantu memutihkan kulit,
Membantu meratakan warna kulit,
Membantu menghilangkan flek tebal,
Hasil akan terlihat dalam 2 mggu dg pemakaian teratur no lengket dan mudah meresap.recomendasi para klinik & dokter. *Disclaimer : Hasil positif yang didapat bisa berbeda pada setiap orang. Kami tidak dapat menjamin apabila hasil yang Anda peroleh berbeda dengan pelanggan kami lainnya.

harga 150.000/ paket
Isi 5 (Sabun, toner, krim siang, krim malam, serum)
BEST PRICE IN TOWN
GARANSI ORIGINAL PUNYA 😘😘
.
Order / konsultasi
WA : 0815.9399.369
line @ : @xinthiadewi (pakai @ ya)
(pilih salah satu)
.
Format order :
Nama :
Alamat lengkap :
Kecamatan :
No Hp :
(pengiriman setiap hari Via JNE)
.
Happy Shopping .
Reseller & stockist welcome
#temulawak#whiteningdaycream#krimpemutih#krimpagi#krimracikan#skincare#sunblock#perlindungankulit#kulitsehat#skincare#perawatankulit#kulitwajah#supplierskincare#supplierskincarejakarta#jakartaskin#trusted#theraskin#serumVitaminC#vitaminC#serummuka#serumwajah#theraskincare#solusikulit#jerawat#flek#purging#masalahkulit#solusijerawat#ootdindo

Semoga yg like n komen aamiin , segera d berikan momongan, aamiin 🙏😇 . .
AYOO HAMIL.." SEANDAINYA ANDA MERASAKAN..? Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki keturunan, maka dari itu penting menjaga kesehatannya.

Faktor kesuburan ataupun penyakit tertentu bisa menjadi penyebab masalah seorang wanita sulit hamil. Demikian juga dalam masa kehamilan juga tidak terlepas dari yang namanya masalah penyakit.
------------------------------------------------------------------
Sebuah metode cepat hamil yang sudah teruji selama 6 tahun. Segera konsultasikan keluahan Anda kepada kami. " PROGRAM HAMIL DALAM 60 HARI "
------------------------------------------------
INFO:
PIN. D4E8C350
WA. 082146794756
Tekan ♥ dan mention teman ataupun pasangan kamu untuk saling berbagi ❤💞
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛
Follow👇
🌟 @pregnancy_solutions_
🌟 @pregnancy_solutions_
🌟 @pregnancy_solutions_

Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌

9 Tanda Rahim Tidak Sihat. Kalau Tak Mahu Rahim Jatuh, Kena Peka Terutamanya Nombor 7
RAHIM TIDAK SIHAT

Wanita terutamanya yang telah melahirkan anak, jangan sesekali pandang remeh dengan petunjuk rahim tidak sihat ini. Sikap tidak prihatin anda itu, mungkin boleh menjadi punca anda mengalami masalah rahim yang serius seperti rahim jatuh.

1. Sakit tumit📌

Bahagian tumit sering rasa sakit, berdenyut-denyut dan mencucuk-cucuk adalah salah satu petunjuknya.
Lebih-lebih lagi jika rasa itu kerap dialami setelah anda banyak berjalan, berdiri lama atau selepas mengangkat benda berat.

2. Sakit telapak kaki📌

Anda juga mungkin berasa sengal dan bisa urat pada tapak kaki. Antara lain, ada juga tanda-tanda lain seperti anda berasa kejang dan mencucuk di sekitar telapak kaki.

3. Sakit ari-ari📌

Bahagian bawah perut hingga ke pangkal paha pun rasa sakit. Anda mungkin rasa sengal dan lenguh pada pangkal paha dan ia merebak sehingga ke lutut.

4. Kerap terbuang angin faraj📌

Sering mengalami kentut di bahagian faraj. Ini bermakna rahim anda sedang bermasalah dan faraj dalam keadaan kembang.

5. Faraj sentiasa basah📌

Faraj sentiasa berair dan berbau. Mungkin juga berlaku keputihan luar biasa. Dipercayai ia adalah salah satu tanda peranakan kembang.

6. Kerap kencing📌

Apabila anda mudah terkencing selepas bersin, batuk atau ketawa, maka ia adalah tanda-tanda awalnya. Selain itu juga, anda juga mudah dijangkiti penyakit kencing kotor dan rasa ngilu di bahagian saluran kencing ketika membuang air kecil.

7. Sakit semasa hubungan kelamin📌

Mengalami kesukaran sewaktu mengadakan hubungan asmara dan sering merasa sakit pada bahagian ari-ari. Hal ini perlu perhatian segera memandangkan ia boleh merosakkan hubungan suami isteri.

8. Sakit pinggang📌

Sering kali sakit di sekeliling pinggang hingga ke punggung dan atas urat belikat merupakan salah satu tanda. Sakit pinggang ini biasanya dialami seperti lenguh dan rasa senggugut tetapi ia berlaku di luar waktu kitaran haid.

9. Selalu kembung perut📌

Badan anda sering berangin dan perut pun kerap kembung. Dalam keadaan ini, anda kerap sengal badan.

WhatsApp Mira 📲+6011-19826007

Manfaat Cream Temulawak NOVE BPOM
Membantu memutihkan kulit,
Membantu meratakan warna kulit,
Membantu menghilangkan flek tebal,
Hasil akan terlihat dalam 2 mggu dg pemakaian teratur no lengket dan mudah meresap.recomendasi para klinik & dokter. *Disclaimer : Hasil positif yang didapat bisa berbeda pada setiap orang. Kami tidak dapat menjamin apabila hasil yang Anda peroleh berbeda dengan pelanggan kami lainnya.

harga 150.000/ paket
Isi 5 (Sabun, toner, krim siang, krim malam, serum)
BEST PRICE IN TOWN
GARANSI ORIGINAL PUNYA 😘😘
.
Order / konsultasi
WA : 0815.9399.369
line @ : @xinthiadewi (pakai @ ya)
(pilih salah satu)
.
Format order :
Nama :
Alamat lengkap :
Kecamatan :
No Hp :
(pengiriman setiap hari Via JNE)
.
Happy Shopping .
Reseller & stockist welcome
#temulawak#whiteningdaycream#krimpemutih#krimpagi#krimracikan#skincare#sunblock#perlindungankulit#kulitsehat#skincare#perawatankulit#kulitwajah#supplierskincare#supplierskincarejakarta#jakartaskin#trusted#theraskin#serumVitaminC#vitaminC#serummuka#serumwajah#theraskincare#solusikulit#jerawat#flek#purging#masalahkulit#solusijerawat#ootdindo

Manfaat Cream Temulawak NOVE BPOM
Membantu memutihkan kulit,
Membantu meratakan warna kulit,
Membantu menghilangkan flek tebal,
Hasil akan terlihat dalam 2 mggu dg pemakaian teratur no lengket dan mudah meresap.recomendasi para klinik & dokter. *Disclaimer : Hasil positif yang didapat bisa berbeda pada setiap orang. Kami tidak dapat menjamin apabila hasil yang Anda peroleh berbeda dengan pelanggan kami lainnya.

harga 150.000/ paket
Isi 5 (Sabun, toner, krim siang, krim malam, serum)
BEST PRICE IN TOWN
GARANSI ORIGINAL PUNYA 😘😘
.
Order / konsultasi
WA : 0815.9399.369
line @ : @xinthiadewi (pakai @ ya)
(pilih salah satu)
.
Format order :
Nama :
Alamat lengkap :
Kecamatan :
No Hp :
(pengiriman setiap hari Via JNE)
.
Happy Shopping .
Reseller & stockist welcome
#temulawak#whiteningdaycream#krimpemutih#krimpagi#krimracikan#skincare#sunblock#perlindungankulit#kulitsehat#skincare#perawatankulit#kulitwajah#supplierskincare#supplierskincarejakarta#jakartaskin#trusted#theraskin#serumVitaminC#vitaminC#serummuka#serumwajah#theraskincare#solusikulit#jerawat#flek#purging#masalahkulit#solusijerawat#ootdindo

Manfaat Cream Temulawak NOVE BPOM
Membantu memutihkan kulit,
Membantu meratakan warna kulit,
Membantu menghilangkan flek tebal,
Hasil akan terlihat dalam 2 mggu dg pemakaian teratur no lengket dan mudah meresap.recomendasi para klinik & dokter. *Disclaimer : Hasil positif yang didapat bisa berbeda pada setiap orang. Kami tidak dapat menjamin apabila hasil yang Anda peroleh berbeda dengan pelanggan kami lainnya.

harga 150.000/ paket
Isi 5 (Sabun, toner, krim siang, krim malam, serum)
BEST PRICE IN TOWN
GARANSI ORIGINAL PUNYA 😘😘
.
Order / konsultasi
WA : 0815.9399.369
line @ : @xinthiadewi (pakai @ ya)
(pilih salah satu)
.
Format order :
Nama :
Alamat lengkap :
Kecamatan :
No Hp :
(pengiriman setiap hari Via JNE)
.
Happy Shopping .
Reseller & stockist welcome
#temulawak#whiteningdaycream#krimpemutih#krimpagi#krimracikan#skincare#sunblock#perlindungankulit#kulitsehat#skincare#perawatankulit#kulitwajah#supplierskincare#supplierskincarejakarta#jakartaskin#trusted#theraskin#serumVitaminC#vitaminC#serummuka#serumwajah#theraskincare#solusikulit#jerawat#flek#purging#masalahkulit#solusijerawat#ootdindo

Selamat Malam our flawless Queenies 👑 Jangan lupa Apply @hiqqueen_cream sebelum tidur jadikan masker, lotion atau krim malam ye?? Jangan risau bahan semulajadi kami akan membuatkn kulit lebih sihat setiap hari ✨ Seindah bulan Ramadhan🌛 Semoga Ramadhan kali ini lebih indah dr sebelumnya 🌹 Jom cantik sebelum Raya 💕
#Ramadhan #promopuasa #promoramadhan #beaqueen #Hiqqueen #Hiqqueencream #giveaway #mysterygift #freegift #tanaka #tanakalotion #tanakacream #Krimpemutih #krimpencerah #krimacne #krimjerawat #Multipurposecream #whiteningcream #acnecream #masker #lotion #krimsiang #krimmalam #pencerahkulit #masalahkulit

Ibu yang minum anak pun dapat khasiat, tak percaya? tengok feedback atas ni baby ni full breastfeeding umur baby dalam lingkungan 3-4bulan so memang ibu dia je yang minum susu maaez.
.
.
Kesiannya tengok baby ni kena ruam mesti asyik merengek je tak selesa, bukan baby je tak selesa ibu pun mesti stress tengok anak merengek-rengek haa tu lah punca susu badan kita susut, urmm taknak lah macam tu kan? sebab tu lah Mira suggestkan minum susu maaez ni susu ibu bertambah & anak pun dapat khasiat.
.
.
Nak tahu tak? Mula-mula customer ni minum 1sachet je sehari, tapi bila dia tengok feedback customer yang minum 2sachet sehari kesannya lebih cepat, dia pun start minum 2sachet sehari. Alhamdulillah memang terbukti perubahan pada baby dia. Mira pun happy tengok baby dia dah takde lagi ruam-ruam merah.
.
.
Nak sembang pasal produk? Nak Order? Boleh whatsapp Mira 📲 +6011-19826007 Atau klik link di BIO. Ada special price untuk korang sempena bulan Ramadan ni. 😘

Mira nak kongsikan Feedback customer ni, dia ada masalah kulit gatal + luka yang sangat teruk, cuba bayangkan macam mana situasi dia setiap hari? nak tahan pedih luka dengan gatal lagi, kesian kan? .
.
Untuk masalah customer ni Mira memang suggestkan minum susu maaez, sebab apa? dah beribu kali Mira bagi info yang susu maaez ni sesuai sangat untuk sesiapa yang ada masalah kulit kering, bersisik, kasar, eksema, kudis, kurap dan lain-lain.
Alhamdulillah Feedback kat atas ni luka dan kulit gatal dia makin kurang so Mira memang suruh dia konsistan sampai betul-betul sembuh.
.
.
Kalau yang takde masalah kulit pun boleh minum susu maaez ni jangan risau sayang-sayang ku, susu maaez ni pun fungsi dia adalah mencantikkan dan menggebukan kulit!! haa gitu, nak putih nak gebu nak kulit sihat minum susu maaez.
.
.
.
Nak sembang pasal produk? Nak Order? Boleh whatsapp Mira 📲 +6011-19826007 Atau klik link di BIO. Ada special price untuk korang sempena bulan Ramadan ni. 😘

Ini Mira share cara minum susu maaez ya. Moga anda akan merasai khasiat selepas minum susu maaez ni. In shaa Allah dengan Izin-Nya. 😍 📣Cara Pengambilan Susu Maaez 🤗Untuk bayi menyusu badan :
ibu perlu minum Susu Maaez agar zat / manfaat akan diperolehi oleh bayi yang disusui (anak & ibu akan mendapat khasiat sama serentak!) Untuk anak2 yang minum Susu Formula : 
masukkan 1 sudu kecil Susu Maaez dalam botol susu mereka dan dibancuh bersama. Minum pagi dan malam. 🤗Untuk lelaki dan wanita dewasa :

Jadikan Susu Maaez sebagai minuman harian semasa bersarapan / sebelum tidur malam. Bancuh dalam secawan (150ml) air panas/suam. ** Untuk yang mengalami masalah sakit kulit Kronik, amalkan minum 2x sehari (pagi & malam).
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Mira📲 +6011-19826007 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba susu maaez yang power ni. 😘

"SEJAK PAKAI GLOWING SERUM NIH, SEMAKIN MENJADI-JADI GLOWINGNYA"
.
"Macam tak caye tapi itulah realitinya. Tiap pagi bila tengok muka kat depan cermin mesti tersenyum lebar tau ! Ni semua penangan lepas pakai GLOWING SERUM. Serius terbaik !"
~Syahirah, Perak .
.
----------------------------------
SEBAB UTAMA GLOWING SERUM NI JADI KEGILAAN RAMAI
----------------------------------
.
[+] Menghalau kulit kusam
[+] Mengurangkan masalah kulit berminyak di wajah
[+] Bertindak meengecutkan jerawat dengan cepat
[+] Mengecilkan pori-pori diwajah
[+] Melawan masalah parut degil
[+] Mencerahkan kulit wajah
[+] Mendapat kelulusan KKM dan dijamin tiada MERKURI .
.
"NICE LAA GLOWING SERUM NIH, MENYESAL TAK JUMPA DARI DULU LAGI" 😍
.
.

Ok let's straight forward
.
Harga sebotol GLOWING SERUM .
---> RM28 SEBOTOL ONLY !
---> RM28 SEBOTOL ONLY !
---> RM28 SEBOTOL ONLY ! .
.
SO BERTINDAK UNTUK ORDER SEKARANG !
.
Whatsapp 01126895939

#serum #serummurah #beadollbeauty #glowingserum #jeragat #foundation #jerawat #facemist #theoil #produkorganik #jerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitcerah #kulitkusam #kulitcantik #sunbrun #serumkoreamurah #masalahkulit #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahkulitkusam #skincare #skincareterbaik

Mana yang berminat join free COD #AztecClayMask besok di Kota Kinabalu area ✅CosmoPoint Inanam
✅Harbor city
✅Riverson
✅Hospital queen 2
✅Likas
✅ Bandar KK

Boleh roger2 sebelum pukul 12 besok ya. Tengah PROMO ni. RM38 jurrr

www.wasap.my/60134756586

#aztecclaymaskbyilayusof
#aztecclaymask #aztecclaymasktawau
#aztecclaymasksabah
#lahaddatu #tawau #sandakan #sabah #jesselton #mytawau #letscantik #maskviral #claymask #aztecclaymaskmurah #aztecclaymaskmalaysia #jerawat #jeragat #peloles #kulitbersih #sandakankini #masalahkulit

*SWIPE LEFT* 😱😱😱
.
Nangisss tengok kulit Founder @claypatra_ 😭 Lepas detox guna Claypatra Mineral Mask lagi lah smooth gilerrr...
.
Satu jerawat pun takda! Liang pori hilang terusss..lepas make up pun smooth je.. takda bumps ke, parut ke.. 😍
.
Korang taknak ke kulit macam ni before raya? Korang tak malu ke jerawat nanah satu muka? 😮
.
Kalau sis kata kulit korang boleh pulih dengan mineral mask ni korang percaya tak? Korang nak cuba tak? Korang nak flawless before raya tak? Kalau NAK whatsapp sis sekarang, sis nak bantu 7 orang yang terawal. Jangan tunggu lama lama. 📲
.
#claypatra #claymaskmalaysia #claymask #maskertanahliat #masalahkulit #roadtoflawlessskin #kulitkusam #kulitrosak #kulitcantik #kulitsihat #mineralmask #masker #tanahliat #produkskincare #produksemulajadi #produkselamat

Gatal-gatal bahagian muka dah hilang. Kulit yang berair dah kering. .
Mendapat kelulusan
.
✅GMP
✅KKM .
.
Merawat penyakit -:
.
✔️sunburn
✔️RUAM
✔️psoriasis
✔️KUDIS .
✔️kurap
✔️MELECUR
✔️Bernanah
. .
019-6800687

MANFAAT SHEA BUTTER

Mommies tahu tak apa itu Shea Butter???
.
.
Tak tahu? Ok meh kami kongsikan 😊
.
Shea Butter ni adalah bahan yang dihasilkan dari 100% semulajadi dari tumbuhan tau mommies. Ia adalah sejenis butter (mentega) yang diperoleh daripada kacang pokok Shea yang tumbuh liar di Afrika. Shea Butter ni diguna secara meluas dalam produk dermatologi dan kosmetik di seluruh dunia disebabkan kandungan yang ada di dalam Shea Butter yang boleh rawat masalah kulit.
.
.
Jadi mommies, kenapa kita perlukan Shea Butter??? Sebabnya mommies, Shea Butter ini amat kaya dengan Vitamin A yang bagus untuk kulit dan tinggi antioksidan. Vitamin A dalam nya bantu untuk baiki kulit dan mengekalkan kelembapan pada kulit.
.
.
Mommies, Vitamin A adalah penting sangat2 untuk baiki dan rawat masalah-masalah yang dihadapi oleh kulit seperti eczema, dermatitis, psoriasis, kulit alergik, gigitan serangga, kulit terbakar akibat terdedah kepada matahari.
.
.
Antara bahan yang terkandung dalam Kiddiesoft adalah shea butter yang berkualiti tinggi tau. Jadi, sebab tu Kiddiesoft boleh membantu melegakan masalah kulit anak-anak.

10 makanan yang mengawal alahan.

Most Popular Instagram Hashtags