#masalahkulit

MOST RECENT

BUNUH KUMAN HINGGA 99.9% 💪
.
Sendiri Lawan Bakteri, Siapa Takut !!
Pakai Aja #HydrogenESTEO dari #LiveWellGlobal yg TERBUKTI 99,9% Antibakteri Bagi Kulit kamu 😎
.
Kulit manusia memang rentan dg kehadiran bakteri yg jumlahnya bisa mencapai miliaran, baik bakteri yg menguntungkan ataupun merugikan. Jadi agar kulit juga bebas dari infeksi bakteri yg berlebih, sangatlah penting bagi kita untuk merawat kesehatan kulit dg skincare alami #HidrogenESTEO yg kandungan air hidrogennya telah terbukti 99,9% antibakteri 👏
.
Hasil uji dari Korea Conformity Laboratories menunjukkan bahwa #AirHidrogen yg dihasilkan #ESTEO memiliki kekuatan sterilisasi bakteri dan jamur hingga 99,9%. Tak hanya dapat membantu melawan bakteri berlebih pd kulit, kandungan air hidrogen dari ESTEO juga mengandung kaya #Antioksidan , dan ukuran molekul hidrogen yg dihasilkannya pun berukuran sangat kecil hingga 150 picometer (6X lebih kecil dari nanometer), sehingga dapat menembus kulit hingga ke pori-pori terdalam dan membantu menetralisir kuman, bakteri, serta radikal bebas yang masuk. .
#HydrogenEsteoLWG merupakan satu-satunya hydrogen water pico spray di Indonesia yg mampu menghasilkan air hidrogen dg ditunjang oleh 1000 penelitian yg terbukti membantu mengatasi 170 jenis penyakit, diantaranya 14 penelitian untuk kulit.
.
Hydrogen ESTEO didukung dg sertifikat2 internasional untuk keamanan dan kualitas produk, diantaranya :
* Sertifikat Hak Paten dari Korea Selatan, Jepang, Amerika Serikat & Tiongkok
* Sertifikat KCL (Korean Conformity Laboratories)
* Sertifikat KBSI (Korea Basic Science Institute)
* Sertifikat JFRL (Japan Food Research Laboratories)
.
Info lengkap produk, order dan bisnis #LWG , hub saya :
"Stokis Resmi LWG"
-YULIANTO-
WA 085267394616
HP 081806213553
.
Dapatkan CICILAN KARTU KREDIT selama 3,6 hingga 12bulan 😎
.
Order via TOKOPEDIA
https://tokopedia.link/lvPt01s46P
.
Order via SHOPEE
https://mall.shopee.co.id/Hydrogen-20ESTEO-20LWG-20New-20Hidrogen-20Esteau-i.14355288.992971107
.
#SincereFamily #JualHydrogenESTEO #JualESTEO #AntiBakteri #Antijerawat #ObatJerawat #PerawatanKulit #DokterKulit #DokterKecantikan #lingkarhitam #kulitkakipecah #BebasJerawat #masalahkulit #kulitsehat

Sebelum nie kulit kusam, jerawat banyak di dahi.
Sekarang... 😍😍😍
.
"Zira amal Aloe berry nectar , Aloe vera gel , Pomesteen, Aloe hand n face wash , aloe gelly"
.
💗💗💗💗💗.
.
Supplement dalaman: Aloe berry nectar, Aloe vera gel, Pomesteen power
.
Supplement luaran: Aloe hand & face wash, Aloe gelly
.

#sitinadjiraflp
#ikhtiarsihat
#detox
#kulitcantik
#masalahkulit
#jerawat
#wangsamaju
#setiawangsa

PENTING KE?
..
Umum mengetahui vitamin c amat penting dalam tubuh kita dan kajian menunjukkan kita memerlukan 500mg vitamin c setiap hari..nak cukup 8gelas air sehari belum tentu cukup apatah lagi nak ambil buah oren hari-hari..maunya sakit perut then duk ulang alik toilet..eee tak sanggup..😩
..
That’s why sis ambil vitamin c Shaklee..telan jea..takkan laa hari2 nak ambil sumber lain ganti vita c..antara sebab kenapa vitamin c Shaklee?
..
🍊Sustained Release Vita-C Plus merupakan produk pertama yang menawarkan vitamin C dengan kawalan pelepasan secara semulajadi yang menggunakan proprientari dengan sistem penyaluran semulajadi yang melapaskan vitamin C sedikit demi sedikit dalam masa lima jam.
..
🍊Sebagai agen anti penuaan,keradangan dan mengekalkan kesihatan badan..awet muda tu..hehe..
🍊Ianya mudah larut dalam air dan tidak disimpan dalam badan..tak adalah bila ambil masih melekat kat badan..
..
that's why laa ramai kat luar sana nak ambil suntikan VITAMIN c..kenapa perlu menyusahkan diri sedangkan ada yang terjamin SELAMAT,SEMULAJADI dan TAHAN SELAMA 6 bulan..TOLAN JA..susah ke? tak kan..
..
yg nak cantik dari dalam terserlah di luar haa boleh ambil vitamin c nie..badan cergas cun pula tu..amboii kan..
..
sihatcantikgembira
0129817525�#student#cantikdengansihat#pengedarshakleekelantan#kulitgebugebas#ikhtiarhamil#letihdanpenat#vitaminsemulajadi#masalahkulit#saynobotox#ibuhamil#cantikdaridalam#siapataknaksihat#tenaga#lelakiwanita#ibubapa#sumberprotein#rokok#diet##kurusdengansihat#sumberprotein#ibuberpantang#toksindalambadan#

NSA beauty mmg produk yg luar biasa...beribu2 testimoni telah brjya mmulihkan kulit muka mereka ... Jom tgok video 👆
.
#nsaputrajaya
#nsabeautyyaya
#nsarangersteam
#ainaserumluluskkm
#ainaaputrajaya
#kulitsihat
#masalahkulit

Dapat breakfast macam ni pun sedap kan. Yang penting sentiasa ditemani Rizqi. Morning y'all 😃
.
#testimonisusurizqi
#testimonimamadil
#mamadilfeedback
.
📱Whatsapp 0194663952
🚚COD Bandar Baru Sg Buloh, Saujana Utama, Puncak Alam, Kuang, Subang Bestari, Kota Damansara, Damansara Damai, Denai Alam
✅CONSULTATION provided
.
Sabihah Sidek (🆔M300416),
Top Mamadil Sg Buloh
.
#MAMADIL
#agenmamadilsgbuloh
#mamadilsgbuloh
#mamadilsungaibuloh
#mamadilsaujanautama
#mamadilsubangbestari
#mamadilkuang
#mamadilpuncakalam
#mamadildenaialam
#mamadilbukitsubang
#mamadilkotadamansara
#mamadildamansaradamai
#womenlovemamadil
#mamadilsusurizqi
#susurizqi
#medilskincare
#compactpowdermamadil
#loosepowdermamadil
#milkbooster
#milkboostermalaysia
#masalahkulit
#jeragat
#jerawat
#ekzema
#kulitkusam

Siapa kata kulit gelap tak cantik ?

Kulit jerr gelap , tapi muka bebas jerawat bebas masalah kulit rasa rasa cantik tak ?

Mestilah.. bila tona kulit sekata, akan menyerlahkan lagi kecantikkan seseorang even kulit gelap sekalipun .

So , jom amalkan Puteh Candy.. sedap, berkhasiat dan berbaloi . Lelaki/perempuan boleh makan . Best kan ?

#produkyeng2 #delgado #jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2 #jamusedap #produkmalaysia #masalahrambut #masalahberatbadan #masalahkuku #masalahkulit #jamumoden #wanitamalaysia #lelakimalaysia
#produkmalaysia #supplement #tipskurus #senggugut #keputihan #masalahdalamanwanita #haidtakteratur #petuamengandung #ibuberpantang #resdung
#sayamakansayajual #agendiperlukan #stokisdiperlukan #jerawat #jeragat #kulitkusam #sunburn

#TIPSOFTHEDAY: Always remember to apply AINAA SERUM before you start your day and have a good day 😍
.
📲 0109262610 .
#nsabeau #nsabeauty #nsabeutykelantan #teammadiha #ainaaserum #ainaacleanser #ainaacosmetic #codkb #codkelantan #cantikselalu #parutjerawat #jeragat #masalahkulit #kotabharu

Siapa kata kulit gelap tak cantik ?

Kulit jerr gelap , tapi muka bebas jerawat bebas masalah kulit rasa rasa cantik tak ?

Mestilah.. bila tona kulit sekata, akan menyerlahkan lagi kecantikkan seseorang even kulit gelap sekalipun .

So , jom amalkan Puteh Candy.. sedap, berkhasiat dan berbaloi . Lelaki/perempuan boleh makan . Best kan ?

Meh dm/whtsapp NURUL http://www.wasap.my/601161084564

#produkyeng2 #delgado #jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2 #jamusedap #produkmalaysia #masalahrambut #masalahberatbadan #masalahkuku #masalahkulit #jamumoden #wanitamalaysia #lelakimalaysia
#produkmalaysia #supplement #tipskurus #senggugut #keputihan #masalahdalamanwanita #haidtakteratur #petuamengandung #ibuberpantang #resdung
#sayamakansayajual #agendiperlukan #stokisdiperlukan #jerawat #jeragat #kulitkusam #sunburn

Another feedback yang kami dapat dari customer susu maaez...
.
Memang ramai ketagih minum susu maaez ni..sebab sedap sangat..tak rasa pun hamis..uall yang nak tau mcm mn rasa sedapnya susu maaez ni..uall boleh whatsapp or dm kami
.
.
#susumaaez #susumaaezkuantan #codkuantan #susuajaib #susuviral #susuuntukrawatkulit #masalahkulit #enzema #kulatair #luka #pudarkanparutjerawat #parutjerawat #jeragat

essenzo - tea tree oil
.
Manfaat :
• untuk mengatasi jerawat • mengatasi infeksi saluran pencernaan
• membantu menyembuhkan cacar air
• untuk perawatan rambut, mengobati kulit kepala
. kering, ketombe, dan kutu tambut
• untuk masalah kulit seperti jamur dan kurap
• mengobati luka dan mecegah infeksi
.
Cara penggunaan :
• jika baru menggunakan pertama kali, dilute/campurkan 2-3 tetes tea tree oil pada kurang lebih 10ml carrier oil (contoh : virgin coconut oil), kemudian oleskan
• jika sudah terbiasa menggunakan essential oil, langsung oleskan 1-2 tetes di telapak kaki (tempat dimana titik-titik syaraf berada) atau langsung daerah yang sakit (misal perut, leher, dsb)
• jika menggunakan diffuser, campurkan 3-4 tetes tea tree oil dengan kurang lebih 50-100ml air.
.
• untuk konsultasi gratis dan pemesanan, silahkan :
📱 Text / WA : 087875826222
.

http://bit.ly/oilteatree
http://bit.ly/oilteatree
http://bit.ly/oilteatree
.
Harga :
10ml : 255rb
20ml : 400rb .

#essentialoil #minyakatsiri #lavenderoil #lemonoil #citronellaoil #gingeroil #essenzoessentialoil #essenzo #teatreeoil #essentialoils #jualessentialoil #jualessentialoils #alami #natural #masalahkulit #obatlukaalami #obatjerawat #jerawat #obatjerawatalami #atasijerawat #hidupsehat #hidupsehatalami #jualessenzo #jualessentialoils #aromatherapy #solusijerawatalami

TESTIMONI LAGIIII!! 👇👇 Dulu aku benci cermin and selfie 🤳🏻 dekat2 .. Tp skrg tidak lagi .. stelah 9thun aku bersabar dgn keadaan kulit muka aku .. bermacam2 product I try .. Tp tiada kesan ..Skrang I dah tau jalan penyelsaiannya .. 5month working for my skin type 😍
Meh I share sedikit tentang Product lasoul ni.. So I digalakan utuk Mengunakan Acne no more set.. Acnenomore set ada 4 category..
1)face wash
2)toner
3)repairing cream dan
4) acne no more dual solution .. Walaupun hrga set ni kebabom tapi Set ni bertahan dlm 6 ke 7bulan ikut cara u guna.. if banyak Cpt la abis 😜
So this is best choice for me and worth too ..Im using sleeping mask too ☺☺☺ .. sleeping mask digunakan sebelum tidur ..fungsi ny untuk membantu membaik pulih kulit muka .. Lastly from me.. I thanks to La'souls product cause u make me feel more confident 😘😘😘😘😘 The best product ever 👏🏻 so bgi siapa2 yg ada masalah kulit muka blh try skin care ni 😘 I share sedikit gmbar ye guys 🤳🏻 Whatsapp for more info ⤵️ http://wasap.my/60168664358/ANMset

#lasoul #lasoulskincare #acnenomore #jerawat #masalahkulit #sne #1mg

.
♥ mengurangkn mslh keputihan
♥ Melewatkan proses penuaan, baik utk nak kulit sntiasa muda
♥ Mengecutkan rahim sesuai bg bru lepas bsalin
♥ Melancarkan peredaran darah (terutama yang bermasalah haid tak teratur)
♥ Anti-flatulence iaitu membantu membuang angin berlebihan dalam badan
♥ Mengurangkan symptom buasir dan memecahkan lemak berlebihan malah mampu mengembalikan berat ideal
♥ Mengurangkan rasa sakit sendi dan sengal
♥ Menstabilkan hormone
♥ Menambahkan tenaga badan terutama selepas bersalin
♥ Menegang tisu faraj yang longgar dan menyempitkan miss V
♥ Menegangkan/memontokkan payudara
♥ Mengurangkan bengkak selepas bersalin, amat sesuai ketika pantang
♥ Pencegahan diabetes melalui khasiat Gallic Acid
♥ Merawat luka dalaman dan luaran (terutama selepas bersalin)
♥ Mengurangkan masalah faraj berbau
♥ Mencegah kanser servik dan payudara
♥ Boleh menambahkan susu badan
❤ mencegah kanser
❤ menaikkan seri wajah jamu ni tak panas
tak perlu pantang macam2 senang nk makan
selamat untuk ibu menyusu, pesakit darah tinggi, kencing manis jg sesuai utk pesakit cyst/fibroid
.
#produkyeng2 #delgado #jamuchocoyeng2 #putehcandyyeng2 #jamusedap #produkmalaysia #masalahrambut #masalahberatbadan #masalahkuku #masalahkulit #jamumoden #wanitamalaysia #supplement #tipskurus #senggugut #keputihan #masalahdalamanwanita #haidtakteratur #petuamengandung #ibuberpantang #agendiperlukan #jerawat #jeragat #kulitkusam #sunburn #stokisyeng2kl #yeng2damansara #yeng2selangor #gombak #selayang

Most Popular Instagram Hashtags