[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#masalahjerawat

78652 posts

TOP POSTS

KEBAIKAN DONNA GLOW SERUM 🌹Kaya Anti Oxida
🌹Kaya dengan Vit C untuk memperbaiki kulit
🌹Menjadikan kulit lembut dan tampak segar
🌹Mengekalkan kelembapan kulit mula
🌹Mengembalikan keremajaan kulit
🌹Tidak melekit
🌹Tidak berminyak
🌹Tiada penglupasan
🌹Boleh dipakai berkali kali 🌹Bebas bahan kimia berbahaya
Lai‼️lai‼️lai‼️..rugi uolssss klu x cuba..dh byk testimoni kami yg meletop kebabommm❗️❗️❗️❗️❗️
Sis dh try,anda bila lg❓
✔️sebotol rm30..postage rm8 sm/rm12 ss✔️
#donnaglowserum#bynybeauty#teamdonna#teamkakmiz#serumorganikmalaysia #OrganicproductMalaysia #BeautyproductMalaysia #masalahjerawat #masalahjeragat #kulitkusam #kulitkering #serumajaib #serumorganik #sayapakaisayajual #serumwajah #serummurah #hargamampumilik #organicskincare #parutjerawat #mukabreakout #mukabreakoutteruk #bazarpaknil #bazar #malaysiaproduk #malaysiaonlineshop #produkorganik #glowingskin #hilangparut #serumjerawat
Wasap sis📲01121186585

Product
#Mary Jardin

Face Oil,Face Soap,
Detox Clay Mask and Collegen Serum

#sayajualmaryjardin #maryjardin #masalahjerawat #masalahjeragat

Pueraria yg saya jual ini asli dari thailand, 100% pueraria tidak ada tambahan lain. Fungsinya antara lain : - membesarkan payudara
- mengencangkan payudara
- meringankan gejala menopause
- menghaluskan kulit
- menyembuhkan jerawat
- mengurangi rambut rontok
- mengencangkan bokong
- merampingkan badan

HARGA: 266rb

1 pouch CUKUP UNTUK 2 BULAN
Hasil permanen, efek berbeda2 tiap orang, tidak ada jaminan berhasil
*perubahan awal bisa dilihat dalam 1-2 minggu pertama *bisa naik brp cup?
1-2 cup, biasanya mulai terasa di 3-4 bln

Yuk segera konsultasikan dgn OWNER yg sudah terbukti BERHASIL

Line@ : (pakai @) @ggr5735x

BBM: DA10B07A
WA: +6285775741636

#pembesarpayudara #alatpembesarpayudara #minyakbulus #payudara #bandung #jakarta #payudaraindah #minyakbuluspapua #creampayudara #krimpayudara #pueraria #pengencangpayudara #wanita #sexy #montok #jasatitip #jasatitipbeli #masalahjerawat #areawanita #obatpayudara #infowanita #MHCA #pembesarbokong #suntikpayudara #bibitpemutih #pemutih #lotionpemutih #pemutihkulit #pembesarsusu #suntikputih

Sgt teruja dgn mask ni sbb tgk minah2 instafemes luar negara dok viral kan benda ni, tp nak beli luar negara posting mahal lah pulak! Rupanya kt malaysia pun ada jual, cari punya cari sus jumpa ig ni jual @selfie_ready_hq apa lg bergegas lah sus order, dpt2 terus sexited nak try, nah sus belanja video iolls pkai mask ni

Korg yg dah pernah cuba cer share pengalaman korg kt bwh👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻, .

Selfie Ready Black Mask is an innovative peel-off mask formulated to help boost skin clarity and help minimize the appearance of pores.
.
.
This jet black, mineral rich mask works by removing dirt, impurities and absorbing excess oil to reveal a healthy, glowing complexion.
.
.
It’s main ingredients are Activated Charcoal, Papaya, Banana, Lemongrass, Brown Seaweed Extract, and Vitamin C which work together to detoxify, protect, brighten the skin tone, and reduce the look of fine lines among other benefits. 😱
.
.
ARE YOU SELFIE READY?
.
.
#pembuangblackhead #tanggalkanblackhead #moodrepublik #putihkankulit #masalahjerawat #masalahkulit #masalahparut #blackmask

Sebelum korang membuta tu kan, belek-belek muka nampak jerawat. Ehh geramkan. .
Ok. Sblm tidur mak nana nak sharing ubat jerawat yg power ni ! Serius power.
.
Uolls boleh gunakan straight 3 hari sapu berturut-turut. Ajaibnya Spot Solution ni ia akan bantu kecutkan jerawat malah atasi kecelaan yg sedia ada. .
.
Ini bukan calit-calit mengandung. Tapi calit-calit jerawat dengan bekas jerawat sekali hilang tanpa kesan.. Osemkan? 😍
.
Good night !

Check out this before and after result after our acne laser treatment!

Acne is a tough nut everyone wants to crack. Regain your self confidence with our range of laser treatments provided with the help from professionals at any DR. KO Clinic.

Send in your enquiries to info@koskinspecialist.com or visit any DR. KO Clinics near you today!

#drkoskinspecialist #drkoskincare #lookyourbestfeelyourbest

Ramai yg suka komen "alaaa eira tu mmg dah putih".. Tetapi taukah beza putihnya dulu dan putihnya sekarang?

Kerana #putehcandyyengyeng bukan sekadar fokus untuk mencerahkan kulit je, tp ia telah membuatkan kulit Eira Syazira makin gebu, makin cerah pink pink, kulit makin nampak soft .. Yg penting cerah lebih dr dulu2.. Kannn.. Baik la uols cuba dulu, bru tau kenapa Puteh Candy ni ramai org repeat order.. ❤️❤️💪🏻 #igers #masalahjerawat #jeragat #jerawat #rahsiarambutlebat #rahsiaputih #cerah #testimonial #produkmalaysia #produkputih #gmp

SERO LICIN MUKO WEII 😁.
.
Ore kato doh lepas guno glowing face scrub muko merelip relip uii ..
.
✅ Kaya dgn VITAMIN C
✅ Mencerahkan kulit
✅ Memberi kesan glowing & seri pada muka
✅ Menyihatkan kulit .
✅ Menegangkan kulit
✅ Menghilangkan kedut & garis-garis halus
✅ Antioxidants, Anti-aging
✅ Kulit akan kelihatan halus, gebu dan pinkish..
.
Price : RM 20.
.
Postage : RM8 sem, RM12 ss
.

.
.
.
.
Mary Kay Botanical Effects skincare🌺
.
Set untuk anda yang berusia 24 tahun ke bawah atau anda yang memakai produk yang mengandungi chemical yang tinggi dan terlarang sehingga menyebabkan peeling, kulit kering, berminyak, berjerawat, berjeragat, dan kulit menipis😭😭😭 .
.
Set ni sesuai untuk semua even untuk kulit sensitif kerana ia didatangkan dengan 3 formula: .
.
F1 Kulit Kering .
F2 Kulit Normal/kombinasi .
F3 Kulit Berminyak .
.
Seperti yang semua sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk kami akan menjalani kajian bebas haiwan ( no animal tested) ia diuji ke atas manusia sendiri sebelum sesuatu produk itu dikeluarkan. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima .
.
🌸BOTANICAL EFFECT FORMULA 1 :
9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat . 90% mengatakan set ini: .
✅Memberikan kelembapan serta-merta .
✅Meninggalkan kulit berasa selesa .
✅Mengurangkan kekusaman kulit .
✅Memulihkan keseimbangan kulit .
.
.
Nak kulit cantik , bersih dan sihat...bertukar LAH ke produk kecantikan Marykay yang semestinya produk y berkualiti, selamat , tiada kesan sampingan.. 100% Based On Botanical dan mineral ..
.
.
DM /PM / Whatsapp
☎️ 019 458 2016 AYZZA
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
#flawlessmakeup
#masalahjerawat #skinsensitif
#marykayayzzatestimoni
#marykayayzzafeedback
#setjerawat#ariani
#flawlessskin#glowingskin
#skinsensitif #cikgukulim
#nursemalaysia
#ariani #marykaykulim
#setantipenuaan #partimeincome
#partimejob
#orangkulim
#marykaybaling
#marykaypendang
#ptsbkulim

MOST RECENT

Jangan berkira untuk cantik, jangan kedekut untuk tampak menarik. Semuanya mampu milik. Dari bahan semulajadi pun berupaya menjaga kulit.😍😍 .
.
👇👇👇 BODY SCRUB BY TBH
=================== .
Kakak bermasalah kulit badan kering, selulit, tona kulit tak sekata, bahagian ketiak dan celah paha gelap, masalah jerawat badan dan kulit kusam??? .
.
Kami ada BODY SCRUB yang mampu menyelesaikan masalah kakak. Terdiri daripada KUNYIT, ASAM JAWA dan BERAS. Kesemuanya dengan bahan utama semulajadi yang boleh didapati dari dapur sahaja.
.
Make order 0183749849 .
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #sukansea2017 #kualalumpur2017 #malaysia #thebeautyhacks #thebeautyhacksmalaysia #beautyhacks #thebeautyhackslovers #bahansemulajadi #naturalbeauty #beauty #bahanorganik #jerawat #acne #jeragat #masalahjerawat #nochemicals #nomercury #kahwin #weddingcard #wedding #nikah #tunang #baranghantaran #flawless #mukaflawless #nakflawless #pretty

Pertama di Malaysia.
.
Alhamdulillah, lepas 3 minggu trial pada golongan smoker, erdina perfect white dental powder dapat result yang sangat2 best dan positive.
Kuning2 gigi smoker malah plak keras di belakang gigi pun berkurangan seawal 2-3 minggu.
Last stage ni, kami hanya perlu tambah sedikit lagi mint untuk rasa lebih pedas.
Satu2nya dental powder yang menggunakan rasa blueberry dan tiada base dari charcoal di Malaysia.
.
Stay tuned! 😍
.
#erdinabeautywithmaya #erdinabeautybyhafizsuratman #erdinabeautyfeedback #erdinabeauty #erdinabeaute #perfectwhiteskincare #erdinabeautyskincare #masalahkulit #masalahjerawat #lippowder #erdinalippowder #skincaremalaysia #kulitsensitif #bebasjerawat #teamcikmisi #erdina #erdinacosmetic #erdinalipmattepowder

KANDUNGAN : 30 BIJI (SEBULAN).
.
💗 vitamin c 1000mg (organic).
💗 orange extract
💗 strawberry extract,
💗 lemon extract
💗 rosehip extract
💗 acai berry extract.
.

CARA PENGAMBILAN :
💗Kemam sebiji sehari sebelum tidur/selepas Sarapan.
🌸 SIAPA YANG BOLEH AMBIL? ✔Lelaki & Wanita.
✔ 14 tahun ke atas.
✔ Wanita Hamil.
✔ Ibu menyusu.
✔ Semasa datang bulan.
.
Sila dapatkan nasihat doktor jika anda ada penyakit kronik.
.
Note : jarakkan masa pengambilan 3-4 jam jika ada ambil supplement lain.
.
Jom cantik gebu dengan Dewy Glow vitamin C. Wasap ⏩ DW 011-3232 8082

pening nak pilih yang mana?
.
sebab tu ada saya..perunding kecantikan awakk.
.
saya akn bantu pilih mana sesuai..ikut..
✅umur ✅jenis kulit ✅masalah kulit ✅impian
✅bajet
.
sebab tu best bile beli dgn perunding kecantikan..boleh tanya seribu macam soalan...nnt saya terang dengan terbaik..
.
yg penting jangan malu2 nak startkan langkah wassap saya dulu.
.
+6017.6484318
+6017.6484318
+6017.6484318

#masalahjerawat #setkulitjerawat #setkulitkering #setkulitberminyak #setlawanjeragat #setlawanpenuaan #setkembalimuda #kulitberminyak #kulitkering #kulitnormal #kulitkombinasi #marykaybeautyconsultant

JERAWAT AKIBAT RESDUNG.
.
Boleh pulih dengan hanya menggunakan VITAMIN C SERUM by Annona.

Jerawat Kecut😱.
.
Runsing dengan jerawat?
Gelisah dengan parut?
.
Sekarang tidak lagi!

Tadaaaa!

Ni laaa bahan-bahan premium dalam Detox Clay Mask Mary Jardin.

#sayajualmaryjardin #MaryJardin #maryjardinmalaysia #masalahkulit #masalahjerawat #masalahjeragat #bazaarpaknil

JANGAN HARAP NAK CANTIK KALAU HADAP SKINCARE ADA MERKURI DAN HIDROKINOIN!! Jangan sebab nak cantik cepat sanggup pakai bahan beracun kat kulit! Dah sah-sah pihak berkuasa kata tak boleh pakai jangan pakai la ye.. Ni pakai BEE VENOM 4in1 ni untuk kulit cantik, gebu semulajadi..yang penting tiada bahan beracun dan ORGANIK!

Kesan amat lembut,selesa dipakai dan sesuai untuk segala jenis masalah kulit!

Kesan penggunaan SEAWAL 5HARI,sangat lembut dan InsyaAllah berkesan untuk menghilangkan masalah kulit yang rata-rata di alami rakyat Malaysia.

SET 4in1 mengandungi: 🐝Honey Cleanser NOT170502353K
🐝Moisturiser & Repair skin NOT170501442K
🐝Sunscreen NOT170501443K
🐝Ipink propolis serum NOT170502351K
.
.SEMUA 4 ITEM INI MEMPUNYAI KELULUSAN KKM DAN HALAL!

Nak tahu fungsi Bee Venom 4in1
=======================
📌Merawat jeragat dan tompok hitam.
📌Menyejukkan kulit dan mengurangkan merah kulit.
📌Mengurangkan kesakitan kulit akibat kulit nipis.
📌Memperbaiki lapisan kulit agar tidak nipis
📌Menghilangkan jerawat dan mempercepatkan pengecutan jerawat.
📌Memudarkan parut jerawat dan hitam kulit
📌Menghaluskan kulit
📌untuk ekzema kulit
📌Mengekalkan kelembapan kulit
📌sebagai mekap primer
📌Membuatkan kulit halus,gebu dan bersih
📌Untuk masalah kegatalan kulit dan tompokan merah
📌Menganjalkan kulit dan anti penuaan.

Meh whatspp kami dan kami akan bantu anda untuk dapatkan kulit idaman setiap orang!

DAPATKAN DENGAN HARGA PROMOSI RM50 !! #beevenom #skincare #organik #beevenomoriginal #kulitkusamdanjeragat #masalahjerawat #skincareviral #buatanmalaysia #Original #sesuailelakidanwanita #viral #sukasangat #memangohsem #shopingdenganbijak #mama2anakshope

PERHATIAN!!!📣📣📣📣😱😱😱😱
♥OFFER TERHEBAT AFTER RAYA ( valid sehingga 30 SEPT sahaja)
.
♥ DISCOUNT POTONGAN HARGA LEBIH DARI RM50 hingga RM100 UNTUK SETIAP COMBO
♥ GRAB CEPAT LAJU3 SEBAB STOK TERHAD LAKU KERAS
♥ FREE GIFT SPECIAL AND LIMITED
♥ DAPATKAN THE BEST SET EVER OF DYXY YANG TENGAH VIRAL TEROKK SKRG NIHH😍😍
.
👝FREE PAPER BAG! 🎁FREE GIFT! 📦FREE POSTAGE SM! 💓SS+RM5 .
CEPAT wasap 📲📲
011-51181464 (klik link IG okey? 😉)
.
#dyxybest #dyxycosmetic #nakflawless #nakglowing #nakcantik #nakjimat #jimatmasa #jimatfoundation #masalahjerawat #tutupjerawat #tutupcela #facemistspray #facemistsegar #wangi #dyxylover #orderdyxy #setdyxycantik #repeatorder
#lawa #puashati #best #jerawatpudar
#foundationtahanlama #setdyxypuashati #setdyxybydyana

WAWA JAMU KUNYIT KENCUR.. Jamu paling sedap rasanya..rasa manis manis masam..NAK CANTIK AMALKAN JAMU, SUDAH TERBUKTI JAMU ADALAH YG TERBAIK!!! KHASIATNYA : *menaikan seri wajah
*menghilangkan masalah jerawat
*menganjalkan payudara & punggung
*meguatkan saraf intim wanita (RAPAT 200%)
* megatasi kelesuan
*merawat sembelit & melawaskan pencernaan
*anti bakteria terbaik untuk tubuh
*merawat luka dalaman selepas bersalin
*membuang angin dalam badan
*menghilangkan gatal-gatal di MISS V
*meguatkan peranakan
*melancarkan haid *menghilangkan senggugut
*sesuai untuk semua wanita
*menambahkan susu badan *BEBAS BAHAN KIMIA
* 200% BAHAN SEMULA JADI *HOMEMADE, DAPAT MEMANG FRESH *SESUAI UNTUK PEREMPUAN DAN LELAKI 👦👧 💰RM18 -> 500ml
📮 POSTAGE DAN COD 📲 WHATSAPP / DM 0177345232

#jamukuncit #jamumalaya #jamuratu #jamudara #jamumontok #jamuperapat #jamukuat #jamucantik #jamujerawat #masalahjerawat #jamumurah #jamusedap #jamukunyitkencur #jamujelita #juslega #murah #sale #jamu #wawajamukunyitkencur
#juskolestrol #juslega #jusmalaya #jusmurah #jusjantung #jusdetox #detox #jusperapat #sale #murah #madu #halia #cukaapple
.

Face Scrub Milk sesuai untuk kulit sensitif. Tekstur lembut halus untuk merawat kulit anda. Kulit sunburn disarankan untuk guna Face Scrub Milk, merangsang pertumbuhan kulit baru tanpa penggelupasan. Banyak testimoni sunburn yang dirawat oleh TBH. Hanya bermodalkan RM33 sahaja untuk kulit lebih sihat.
.
Whatsapp 0146855992💋
_
#thebeautyhacks #naturalskincaremalaysia
#facescrubmalaysia #bodyscrubmalayisa
#sabunberasmurah #sabunberasmutiara
#sabunberasasli #hantaranmurah
#kulitsihat #kulitbermasalah
#masalahwanita #masalahkulitmuka
#masalahkulitkusam #bazaarpaknil
#masalahkulitberjerawat #masalahjerawat
#masalahjeragat #sayajual #facescrubmalaysia #facescrubmurah #facescrubmilk

Siapa disini yg ada masalah parut jerawat berlubang-lubang, tona wajah tak sekata, pori-pori besar, kulit wajah kasar.. .
.
Nak hilangkan masalah tuu tak?..sis nk share dgn anda produk dr MARY KAY yg boleh hilangkan semua tu .
.
TIMEWISE MICRODERMABRASION PLUS SET .. Di mana set ini boleh membantu masalah anda.
.
💖TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE .
✔menyuburkan kulit dr bawah
✔menambahbaikan tekstur kulit & tampilan garis halus
✔mengecilkan pori2
✔menanggalkan sel kulit mati akibat dr jerawat yg kecut secara lembut .
.
. 💖💖TIMEWISE PORE MINIMIZER
✔mengecilkan pori2 dgn lebih cepat
✔menegangkan kulit muka
✔menghaluskan kulit ✔muka lbh nampak flawless & mekap lebih cantik😘 .
.
So, anda tak perlulah nak berhabis duit nk buat treatment .. Gunakan set ni utk kembalikan tekstur kulit yg HALUS & LICIN... .
.
Tidak perlu guna hari2 tau..Guna 2 -3 kali seminggu aje..Harga mampu milik pula ye.. .
.
Jimat kan ??😊 Satu set tahan 7-8 bulan ke atas 😱😱sangat-sangat jimat kan utk produk terbaik macam ni 😘 .

Berminat?bleh ws

Yati 0136774025
Marykay Beauty Consultant

#marykaynegerisembilan
#marykay #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykaymakeup #makeup #microdermabrasion #poriporiterbuka #masalahjerawat #liangromabesar #mac #losyenkurus #ubatjerawat

PARUT HILANG DENGAN ESP 😘😍😍😍
.
.
Minum esp pun boleh hilangkan parut tau cuma kalau nak tau cepat or lambat dye ikut jenis kulit plus consistency korg consume esp ni 😎
.
.
Benefit esp ni :
.
🌼 mengurang parut jerawat 🌼refines pores
🌼 melembapkan kulit
🌼mengurangkan berat badan 🌼menyenyangkan .
.
Plus sesiapa yang nak start diet tu kan better amik ESP ni sbb kalau korg minum boleh rasa kenyang lama plus korg akan dpt buat kerja tanpa rasa perut kosong huhu😘
.
.
Kalau ad duit lebih boleh add on vita c sbb dye akan jadi pelengkap korg dpt lose weight plus dgn rawat kulit muka sekali...why nottt kannn ..😍
.
.
Kalau nak selit order or nak tnya ape ape pasal shaklee boleh dm or ws me at .
0135224583
.
MAYA
.
YOUR SID 😘🌼🌼💕💐
.
.
#masalahjerawat
#masalahkulit
#nakkurus
#shakleeperak
#shakleeworldwide
#esp
#shaklee
#postageworldwide

.
.
Jika nak kulit cerah sekata haruslah ada Melacep Ultimate Cream.
.
Sebab ultimate cream ni kan banyak kelebihannya:
.
🌼 Menyediakan kelembapan 24-jam apabila digunakan siang dan malam, kesan penghidratan serta-merta.
🌼 Memberi manfaat pelembab yang luar biasa.
🌼 Menyediakan peningkatan yang ketara dalam kecerahan kulit selepas 4 minggu penggunaan.
🌼 Menyediakan peningkatan yang ketara dalam pigmentasi kulit selepas 12 minggu penggunaan.
🌼 Kulit menjadi berseri.
🌼 Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit.
.
🌼 Creamy texture 79% wanita menunjukkan peningkatan dalam kecerahan kulit.
🌼 90% wanita menunjukkan peningkatan dalam tekstur kulit.
🌼 Keputusan berdasarkan kajian klinikal bebas di mana 43 wanita menggunakan Ultimate Cream dua kali sehari selama 12 minggu.
.
If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp sis sekarang tau! 😘
.
Nak cuba dan nak dapatkan kulit yg sihat!!.
Selain tu ade free gift istimewa dari Ina👜🎁.
.
Whatsapp
☎️ 019 6627794 INA
Mary Kay Beauty Consultant
___________________________________________
#syukuralhamdulillah
#flawlessmakeup
#masalahjerawat
#flawlessskin#marykayselangor
#marykaymalaysia#marykayampang
#youcandoit#shaklee
#glowing#aidijuma#marykaywangsamaju
#marykaykeramat#marykaysetiawangsa

PARUT HILANG DENGAN ESP 😘😍😍😍
.
.
Minum esp pun boleh hilangkan parut tau cuma kalau nak tau cepat or lambat dye ikut jenis kulit plus consistency korg consume esp ni 😎
.
.
Benefit esp ni :
.
🌼 mengurang parut jerawat 🌼refines pores
🌼 melembapkan kulit
🌼mengurangkan berat badan 🌼menyenyangkan .
.
Plus sesiapa yang nak start diet tu kan better amik ESP ni sbb kalau korg minum boleh rasa kenyang lama plus korg akan dpt buat kerja tanpa rasa perut kosong huhu😘
.
.
Kalau ad duit lebih boleh add on vita c sbb dye akan jadi pelengkap korg dpt lose weight plus dgn rawat kulit muka sekali...why nottt kannn ..😍
.
.
Kalau nak selit order or nak tnya ape ape pasal shaklee boleh dm or ws me at .
0135224583
.
MAYA
.
YOUR SID 😘🌼🌼💕💐
.
.
#masalahjerawat
#masalahkulit
#nakkurus
#shakleeperak
#shakleeworldwide
#esp
#shaklee
#postageworldwide

Most Popular Instagram Hashtags