[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#masalahjerawat

MOST RECENT

Bersihnya muka adik ni. Beza kan dari sebelum calit-calit WD..

Kutil?

Lelaki pon boleh calit-calit cantikss tau uollss

Glow Glowing Gitew..

Satin Skinz Premium / Gluta Tabs
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Harga RM104 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲017-907 9990
📲017-907 9990
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
KEBAIKAN
💥Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
💥kulit lebih gebu, lembap dan tegang
💥Menaikkan rona merah jambu pada wajah
💥Wajah lebih segar dan berseri
💥Menyekat pembentukan jerawat
💥Menghilangkan parut 5x lebih cepat
💥Memutihkan kawasan intim dan pelipat
💥Merangsangkan peningkatan kolagen
💥Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
💥Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
💥Mengurangkan kedutan halus
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️Sebiji dr botol pink dan sebiji dr botol biru ditelan atau dihisap serentak
➡️Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #satinskinz #satinskinzglutatabs #satinmurah #satinskinzori#satinskinzmalaysia #serumjerawat #satinskinzpremium #satinskinzmurah #satinskinzoriginalmurah #satinskinzpremiummurah #satinskinzglutatabsmurah #satinskinzglutatabsoriginal #glutatabs #acneserum #masalahjerawat #mukabanyakjerawat #satinskinzserum #igkosmetikmurah #satinskinzbotanicalacneserummurah #satinskinzbotanicalacneserumoriginal #satinskinzoriginal

Makin cerah berseri kulit abam ni.

The PERFECT THREE untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
SAL |019-9298389
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebysal
#shakleeusim
#shakleenilai

The PERFECT THREE untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
SAL |019-9298389
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebysal
#shakleeusim
#shakleenilai

The PERFECT THREE untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
SAL |019-9298389
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebysal
#shakleeusim
#shakleenilai

Bila customer happy dgn service kita,kita pun makin semangat nak buat yg terbaik utk customer kan😍 InsyaAllah niat cari rezeki sambil membantu org lain❤❤ 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang#prpshahalam # prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #vampirefacial #masalahjeragat #masalahjerawat #parutjerawat #aesthetic #beautician #trending

.
.
TIMEWISE MOISTURE RENEWING SOFTENER
.
🌀bebas alkohol
🌀bebas minyak
🌀bebas perfume
🌀menutup dan mengecilkan pori yang terbuka
🌀mencuci kotoran di kulit muka yang tidak dapat di cuci dengan sempurna dengan pencuci muka.
.
NAK TAU APA LAGI YANG BEST ?
.
🌀mengandungi AIR PITERA sama macam dalam SK 11, air pitera tu lah yang akan melembutkan dan menghaluskan kulit. Kulit akan jadi sangat lembab, lembut dan anjal tau!
.
Whatsapp Cik Mala for free consultation.
.
Much Love
Cik Lismala
60126317930 or click link on bio ☝🏻
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
.
#dianzvitamin #vitaminc #vitamin #vitaminkulit #kulitkusam #kulitcantik #cantikgebu #masalahkulit #produkcantik #produkkulit #tipscantik #kulitcantik #kulitanjal #kulitflawless #kolagen #jomcantik #flawless #produklakukeras #produkjerawat #masalahjerawat #jerawat #poribesar #bebaskimia #bebasmerkuri #sayajualprodukkecantikan #produkputih #fattahamin #fattzura #rahsiakulitcantik #parut

.
.
Anda suka bau manis buah buahan dan haruman lembut bunga?
.
PAINT THE SKY BODYCARE SET yang mengandungi Body Mist, Body wash dan juga Body LOTION yang akan membuat badan anda terasa wangi dan segar sepanjang hari! Especially body mist nye yang sangat wangi dan tahan lama! Mmg sngt sngt berbaloi!! Saiznya juga sesuai untuk travel.
.
Merangkumi 3 stage wangian yg memukau!
.
OPENING
Black Currant, Apple Blossom, Rhubarb
.
HEART
Freesia, Sandalwood, Orange Blossom
.
FINISH
Velvet Musk, Blonde Woods, Golden Amber
.
Nak wangi sepanjang hari???
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut tentg skincare Mary Kay, whatsapp sis for skin consultation & order ya.. semua ready stock👍🏼
.
💞Enriching Women's lives 💞
.
DM /PM / Whatsapp
☎️ 019 458 2016 AYZZA
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
#syukuralhamdulillah
#masalahjerawat #skinsensitif

Alhamdulillah... Done PRP customer...customer first time buat PRP.. Customer pernah buat rawatan laser 6kali.. 1x treatment Rm1000++ .. Customer bgtau dia xpuas hati sbb xnampk perubahan... Dah 6x byr dah brp ribu... Lepas tu ade buat rawatan utk scars tp cust kata sakit sgt2 mcm kene jahit muka...Mi xingt ape rawatan customer bgtau tu... Customer ckp dia dah lama simpan no. Mi nak buat PRP tp baru skg ade keberanian nk buat.. Customer ade masalah whitehead dh tersumbat sbb xboleh keluar whitehead tu dan bekas parut jerawat.. Bila buat treatment ni cust bgtau sakit sikit je itupun lepas dah lame buat,mula2 xrasa.. Lg sakit buat kt klinik tu cust kata mcm kena jahit muka...ini yg cust cerita ye..cust kata treatment PRP ni still ok pada dia xde terlampau sakit... Customer pun puas hati Mi pun lega n happy.. InsyaAllah see u in next appointment dear😘 📲 WhatsApp 0193897820 utk sebarang pertanyaan& info serta appointment😉😉 #prpklang#prpshahalam # prpkl #prpmurah #prphair #prpbreast #dermapenprp #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prppetalingjaya #prpbangi #prpdamansara #prpputrajaya #homespa #vampirefacial #masalahjeragat #masalahjerawat #parutjerawat #aesthetic #beautician #trending

MENCERAHKAN KULIT! JERAWAT! JERAGAT! KULIT KUSAM! KULIT SENSITIF! HANYA 3-5 HARI SUDAH MENDAPAT PERUBAHAN!! Lain2 rawatan dengan menggunakan MAGIC SKINCARE
.
✔️Jerawat/Jerawat Batu
✔️Blackhead/whitehead
✔️Parut jerawat & cela
✔️Pori-pori terbuka
✔️Jeragat
✔️ Mencerahkan bahagian muka & badan
✔️Meratakan tona kulit muka
✔️Mengurangkan kedutan
✔️Mengawal minyak berlebihan
✔️Memberi kelembapan kulit
✔️Menghilangkan parut samada parut jerawat dalam atau nipis
✔️Membaiki lapisan kulit yang bermasalah =======================
🎀 Menggunakan ekstrak herba mas cotek yg membantu menghapuskan bakteria dan membaiki teksture kulit rosak secara mendalam.
.
.
Cara Order
--------------
.
sm.s atau whatsapp ke 01111414820
sm.s atau whatsapp ke 01111414820
sm.s atau whatsapp ke 01111414820
.
[PEMBORONG DIPERLUKAN]
.
Follow instagram kami:-
.
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
@magicskincarebysyaa @magicskincarebysyaa @magicskincarebysyaa 🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
#magicskincare #magicskincarebysyaa #testimonimagicskincare #skincare #skincareterbaik #sayajualskincare #flawlesscepat #lofattah #sepahtu #visitmyig #sayanakputih #magicproduct #nakglowing #sayajualproductterbaik #terlajaklaris #kulitbermasalah #putihdengancepat #masalahjerawat #neelofa #fattzura

“KULIT JADI LEMBUT DAN LICIN LEPAS MINUM SUSU NI.”😍😍😍.
.
CLOSE UP dari feedback sebelum ni (boleh refer previous post).
.

Wahhhh bestnya feedback terbaru yang anis dapat dari customer anis ni😍 Tengok la perubahan kulit dia, makin cerah dan putih kan? Kalau nak tahu, customer yaney ni order Set Combo Ufora + Susu Maaez + Sabun Odarkie tau! Memang complete set untuk dapatkan kulit putih gebusssss. That’s why kesan pun lebih superbbbbb👍🏻.
.

Ramai yang tanya, apa rasa Susu Maaez ni? Betul ke sedap? Takutlah tak boleh telan sebab tak suka minum susu. 👈🏻Haaaa jangan risau, ramai yang mengadu macam ni. Tapi bila dah try Susu Maaez ni, terus jatuh cinta dengan susu! Sebab rasa Susu Maaez ni memang sedap dan tak sama macam susu tepung yang lain. Jadi jangan takut okay? Nak cantik kenalah berani mencuba. Lagipun kalau amalkan Susu Maaez, bukan setakat kulit jadi lembut dan cantik, malah boleh merawat masalah kulit jugak tau. Seperti masalah kulit bersisik, gatal-gatal, kulit berparut, kasar, ekzema, kudis dan lain-lain masalah kulit.
.

Ehhhhh korang! Sekarang ada PROMOSI tau. Kalau korang nak grab Combo Set complete macam customer anis ni, inilah masanya. Sebab harga memang MURAH, JIMAT dan anis siap bagi FREE GIFT lagi kalau korang beli banyakkk😘.
.

Meh whatsapp +6013-9587737 atau DM anis untuk dapatkan harga promosi. Ataupun boleh komen “NAK HARGA PROMOSI”.

ANTARA BAHAN2 DAN KEBAIKAN YANG TERDAPAT PADA ACNE CARE CANDY
.
.
Buah delima
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas.
.
.
SERBUK JUS EPAL
Mempunyai antioksidan yang tinggi
Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan
Memperlambatkan penuaan sel
Menghalang pertumbuhan sel kanser.
.
.
PUREWAY C
-Mengandungi vitamin C
-Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah
-Mencerahkan kulit
-Menghilangkan bintik bintik hitam
-Menghilangkan kekusaman.
.
.
LACTOFERRIN
merangsang system imun dalam badan
membantu menghilangkan jerawat dan parut
mencegah kulit rosak
mengurangkan aktiviti jerawat
Pada zaman yg serba moden ini lebih mudah untuk mendapatkan bahan seperti diatas untuk mencegah jerawat.
.
whatsapp 'acne' ke +6017 2929684
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller

ANTARA BAHAN2 DAN KEBAIKAN YANG TERDAPAT PADA ACNE CARE CANDY
.
.
Buah delima
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulitvyang terjadi kerana radikal bebas.
.
.
SERBUK JUS EPAL
Mempunyai antioksidan yang tinggi
Melindungi sel2 radikal, atom reaktif yang menyumbang kepada kerosakan dalam badan
Memperlambatkan penuaan sel
Menghalang pertumbuhan sel kanser.
.
.
PUREWAY C
-Mengandungi vitamin C
-Lebih cepat diserap ke dalam saluran darah
-Mencerahkan kulit
-Menghilangkan bintik bintik hitam
-Menghilangkan kekusaman.
.
.
LACTOFERRIN
merangsang system imun dalam badan
membantu menghilangkan jerawat dan parut
mencegah kulit rosak
mengurangkan aktiviti jerawat
Pada zaman yg serba moden ini lebih mudah untuk mendapatkan bahan seperti diatas untuk mencegah jerawat.
.
whatsapp 'acne' ke +6017 2929684
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikan #trustedsaller

Most Popular Instagram Hashtags