#masalahjerawat

MOST RECENT

Punya masalah jerawat? Kadang emang bikin insecure ya guys ๐Ÿ˜ญ Pengen gitu kan punya wajah mulus bebas jerawat, flek, dan bopeng
.
Tapi jangan biarkan kepercayaan dirimu terus menurun karena jerawat guys! Orang berjerawat juga berhak bahagia dan percaya diri๐Ÿ˜‰ #KamuTidakSendiri
Jerawat tuh juga dipengaruhi oleh tingkat stress kita lho guys, daripada terus stress mikirin jerawat lebih baik kalau kita mulai menyayangi diri sendiri dan membangun kepercayaan diri kita guys, percaya deh its work! Everything comes from within and it all starts with you ๐Ÿ˜˜
Photo: mypaleskinblog
.
#beautyandsharing #masalahjerawat #acnestory #acnejourney #acneproblem #tipsjerawat #tipsflek #ceritajerawat #jerawat #mengatasijerawat #sharingjerawat #beautysharing #skincare #skincareroutine #pejuangjerawat #kisahjerawat #acneproblems

Nak sihat? Nak kulit cantik? Sila jangan abaikan pengambilan Vitamin C ok.
.
Vitamin C โ€“ antioksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan. Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.
.
Keistimewaan Shaklee
Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.
.
Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.
.
Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesanannya
.
www.wasap.my/60192275759
.
#shaklee #shakleebyeina #shakleeusj #shakleesubangjaya #shakleeselangor #terapiinstagram #kulitcantik #putihgebu #masalahkulit #masalahjerawat #bebasjerawat #ajimaura #bazaaronline #bazaarpaknil #awetmuda #parutjerawat #hilangkanparut #ctdk #produkkecantikan #produkkesihatan #vitaminshaklee #shakleemurah #shakleepromo #nakcantik #vitamincshaklee #meletop #hilangkanjerawat #vitaminc #vitamincshaklee #kulitputih

Nak sihat? Nak kulit cantik? Sila jangan abaikan pengambilan Vitamin C ok.
.
Vitamin C โ€“ antioksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan. Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.
.
Keistimewaan Shaklee
Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.
.
Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.
.
Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesanannya
.
www.wasap.my/60192275759
.
#shaklee #shakleebyeina #shakleeusj #shakleesubangjaya #shakleeselangor #terapiinstagram #kulitcantik #putihgebu #masalahkulit #masalahjerawat #bebasjerawat #ajimaura #bazaaronline #bazaarpaknil #awetmuda #parutjerawat #hilangkanparut #ctdk #produkkecantikan #produkkesihatan #vitaminshaklee #shakleemurah #shakleepromo #nakcantik #vitamincshaklee #meletop #hilangkanjerawat #vitaminc #vitamincshaklee #kulitputih

Nak sihat? Nak kulit cantik? Sila jangan abaikan pengambilan Vitamin C ok.
.
Vitamin C โ€“ antioksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan. Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.
.
Keistimewaan Shaklee
Sustained Release Vita-C PlusTM adalah produk semula jadi yang diperolehi daripada ekstrak jagung yang sesuai untuk mereka yang mempunyai perut sensitif.
.
Ia mempunyai sistem pelepasan berperingkat yang melepaskan 500mg vitamin C dalam masa lima jam untuk meningkatkan penggunaan vitamin C dan mengurang pembaziran. Ini bersamaan dengan pengambilan satu setengah biji oren setiap jam selama lima jam.
.
Diperkayakan dengan 120mg bioflavonoid sitrus yang bertindak secara sinergi dengan vitamin C, untuk meningkatkan lagi keberkesanannya
.
www.wasap.my/60192275759
.
#shaklee #shakleebyeina #shakleeusj #shakleesubangjaya #shakleeselangor #terapiinstagram #kulitcantik #putihgebu #masalahkulit #masalahjerawat #bebasjerawat #ajimaura #bazaaronline #bazaarpaknil #awetmuda #parutjerawat #hilangkanparut #ctdk #produkkecantikan #produkkesihatan #vitaminshaklee #shakleemurah #shakleepromo #nakcantik #vitamincshaklee #meletop #hilangkanjerawat #vitaminc #vitamincshaklee #kulitputih

Did you know? Our new rose clay is formulated to cater extra-sensitive skin. With new base, the kaolin, is also child-safe to assist on irritation and rashes. .
.
Besides that, Kaolin contains silica that helps in:
โœ… removing dead skin cell
โœ… maintains skin moisture
โœ… has anti-inflammatory properties that is also very good for ACNE!
.
.
#testimonijelitakl #feedbackjelitakl #jelitakl #homemade #naturalproducts #toner #saffrontoner #tonermalaysia #saffrontonermalaysia #roseclaymask #roseclaymalaysia #jelitaroseclay #claymask #claymaskmalaysia #scrub #scrubmalaysia #greenteascrub #greenteascrubmalaysia #jerawat #masalahjerawat #pimple #pimplemalaysia #blackheads #blackheadsmalaysia #jeragat #whiteheads #whiteheadsmalaysia #agentjelita

"PERUBAHAN YANG TAK DIJANGKAKAN! BARU 2 MINGGU...."
.

Cuba uols tengok before and after bro kita ni. Allahu, kami pun bersyukur sangat sebab produk banyak membantu ke arah kebaikan.
.

Tapi tula, lepas ni putih korea dah takde kan. Korang rasa nak kami teruskan ke tak?
.

KORANG SUKA KE TAK PUTIH KOREA?
.

KALAU SUKAAA KOMENN ------> " SUKA PUTIH KOREAA "
.
Kalau nak order????
๐Ÿ“ฒWs 0173568858
.
COD SLURUH MELAKA ๐Ÿ’•
.
#thejunni #thejunnimayla#thejunnipinkishwhite #putihkorea #codpk #putihpinkish #masalahjerawat #masalahkulit #putihgebu #putihkorea #melakapeople #melakau #melaka #alorgajah #tampin #bukitkatil #ayerkeroh #bandarmelaka #merlimau

SERUM BOTOX@REPLENISHING SERUM C
๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน ๐ŸŒน

New packaging Replenishing Serum C Mary Kay ..๐Ÿ˜ dengan harga yg mampu milik..๐Ÿ˜˜
.
Siapa nak kulit anjal , tegang seperti disuntik botox? hihi. You better try Replenishing Serum C ini.. dan tak perlu cucuk sana sini pun!
.
Serum C ini kaya dengan antioksidan dan Vitamin dari sumber botanical :)
Tambahan pula ia mengandungi bahan yang dikenali untuk meningkatkan penghasilan kolagen baru dan membantu mengekalkan kolagen sedia ada menyokong elastin. Wajah kembali muda berseri secara pantas! ๐Ÿ˜„

Opss bulan ni ada promosi utk Replenishing Serum C..
Belian 1 Serum C + free Orange Coin Purse.. Pm cepat selangi stok masih ada.
.
โ˜Ž019-5157097 SHIMA
Mary Kay Senior Beauty Consultant.
_____________________________________
#marykay
#botanical
#skincare
#lips
#timewise
#melacep
#clearproof
#masalahjerawat
#timewiserepair
#skincareselamat
#tiadabahankimia
#beautiful
#cantik
#lipstick
#flawless
#foundation
#marykayconsultant
#marykayperak
#marykaykl
#marykaypenang
#marykaykedah
#photooftheday
#photogrid
#politeknik

Murah Bukan Berarti asli Yo bisa aja palsu.
AWASS JANGAN TERGIUR DENGAN HARGA MURAH..
.
FRUTABLEND (SUPLEMEN KESEHATAN)
100% ORIGINAL,
.
.
WAJIB BACA
HATI2 DENGAN YANG JUAL DIBAWAH 120 RIBU.
KARENA BONUS SEBESAR APAPUN TIDAK AKAN BISA MENUTUPI KERUGIAN DENGAN JUAL DIBAWAH 120 K !!! .
.
.
Khasiat Dan Manfaat:
Manfaat utama:
- Memutihkan kulit tubuh, tangan, wajah dan lainnya secara menyeluruh
- Membuat kulit bersih dan bersinar
- Membuat kulit menjadi kenceng dan kenyal
- Mencegah timbulnya jerawat dan mempercepat proses penyembuhannya
- Menghilangkan bintik hitam bekas jerawat
- Dan lainnya
.
.
Manfaat lainnya:
- Menjaga Kesehatan Jantung
- Mencegah Stroke, Antiaging (Menjaga kekeknyalan Kulit) + menambah colagen!
- Membantu Fungsi Pencernaan
- Memelihara Daya Tahan Tubuh
- Dan lainnya
.
.
Nomor BPOM TR. 113326151
1 BOTOL ISI 30 KAPSUL (UNTUK 2 MINGGU)
.
.
CONTACT US
๐Ÿ‘‰๐Ÿ’Ž Lisa Dist. HWI Terverified Se-Indonesia ๐Ÿ’Ž๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ‘‘ LISA BOSS HWI ๐Ÿ‘‘
๐Ÿ“Œ Line: lis_angg ๐Ÿ“Œ
๐Ÿ“ง Wa: 082176942974 ๐Ÿ“ง
๐ŸทIg: @findmehwi๐Ÿท
#frutablend #frutablendmurah #frutablendori #frutablendhwi #frutablendtermurah #frutablendoriginal #frutablendasli #frutablendindo #frutablendindonesia #frutablendmurahbanget #frutablendimpor #frutablendjkt #frutablendjakarta #fruitablend #fruitablendasli #fruitablendmurah #fruitablendori #fruitablendoriginal #fruitablendindo #fruitablendhwi#masalahjerawat
#obatjerawat#promo

๐Ÿ˜LAGI KES RAMBUT GUGUR SETTLE!!๐Ÿ˜! Credit to sis Ara Arib
Her customer, Rose's feedback pas guna guna shampoo ni utk rambut gugur: ๐Ÿง–โ€โ™€๏ธ Rambut dah tak gugur ๐Ÿง–โ€โ™€๏ธ Kulit kepala bersih ๐Ÿง–โ€โ™€๏ธRambut makin panjang n tebal! ๐Ÿง–โ€โ™€๏ธrambut lurus mcm buat REBONDING!
Jom dapatkan rambut cantik macam Rose juga... Order harini esok dah bole dapat.. Dalam kawasan hari ni pun boleh dapat.. Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ skrg juga ok!!! ๐Ÿ˜

wasap.my/+60132941475/promoSHAMPOO

#shampoo #rambutgugur
#kelemumur #kulitkepalagatal
#sayasukabarusayajual
#marineessence #jomcantik #masalahjerawat #masalahrambut #hairloss #sayajual

KENAPA BELI YG FAKE..? "Tanya harga promo dgn HQ, tp beli yg fake di kedai2 jamu. Bila guna takde perbezaan, duk meroyan di page HQ marah2.."
.
"PASTIKAN GUNA YG ORIGINAL" .
(SELAMAT-TERBUKTI DGN UJIAN MAKMAL)
"APPROVED BY KKM : NOT170806291K"
.
Pernah dengar sabun honey glow?
BEST SGT TAU
.
Kat mane blh pakai?
DARI A SAMPAI Z (SELURUH TERMASUK WJAH)
.
Mcm mana nak tahu yg original?
HANYA ONLINE DARI HQ TEAM
.
Mcm mana nak order..?
WHATSAPP "HG" 0165550600 ATAU KLIK LINK SEKARANG UTK HARGA PROMOSI

http://bizapp.la/teamhoneyglowhq
Atau komen jer "NAK" di bawah .
.
Whatsapp terus..Cepat utk Harga Kasih Sayang dari HQ..๐ŸŒธ
.
Mudahkan..??๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Jumpa di whatsapp, saya janji akan bg harga mampu milik & kasih sayang diskaun 56%..!!
.
Mtk tlg uollss "share & tag" kwn2 yg ada masalah da.ki , sun-burn & tompok lebam-2 serta jaragat๐Ÿ˜˜ .

#sabunhoneygloworiginal #honeyglow #honeyglow #feedbackhoneyglow #neelofa #igshopmalaysia #situnurhaliza #sitinordiana #masalahjerawat #nur #janganbencicintaku #fattzura #dianzvitamin #nelydiasenrose #parut #jerawat #emmamaembong #quputeh #bajumurah #aydajebat #fattahamin #miaahmad #mirafilzah #jannanick #fazura #bazarpaknil #meletop

Saffron Toner by Jelita.Kl
RM20/100ml
.
โœจ Antioxidant
โœจ Anti-inflammatory
โœจ Treat acne & blemishes โœจ Make skin radiant & smooth
โœจ Lighten skin
โœจ Treats dull skin
โœจ Skin toning
โœจ Improve skin texture
โœจ Hydrate skin
.
.
.
.
.
.
.
.
#jelitakl #homemade #naturalproducts #toner #saffrontoner #tonermalaysia #saffrontonermalaysia #claymask #claymaskmalaysia #scrub #scrubmalaysia #greenteascrub #greenteascrubmalaysia #jerawat #masalahjerawat #pimple #pimplemalaysia #blackheads #fattzura #borongmalaysia #blackheadsmalaysia #jeragat #whiteheads #whiteheadsmalaysia #dramasangat #barangmurah #igersmalaysia #siakapkeli #jelitaklmelaka #melakaunited

๐ŸƒYOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER๐Ÿƒ.
.
Ia bertindak pada kulit wajah dengan Tiga Fungsi utama.
.
โœ”Sebagai make up remover dengan membersihkan sisa make up sebersih bersihnya.
.
โœ”Membersihkan dan membasuh kulit daripada kotoran dan habuk dengan lembut termasuk juga menanggalkan sel sel kulit mati.
.
โœ”Melembapkan kulit sewaktu proses pembersihan wajah tanpa mengganggu PH kulit wajah.
.
--------------------------------------------------
KANDUNGAN BAHAN BOTANIKAL AKTIF
--------------------------------------------------
.
๐Ÿ€MUSCADINE GRAPE
.
๐Ÿ€LAMINARA (ALGA HIJAU)
.
๐Ÿ€MINYAK AVOKADO
.
๐Ÿ€EKSTRAK YIS
.
whatsapp Fatihah laju laju untuk special price ๐Ÿ˜Š.
.
FATIHAH SHAKLEE
0189465910

#codsetapak #codsetiawangsa #codjelatek #ShakleeSepang #setkulitjerawat #setkecantikan #setkurus #setberpantang #sethamil #vivix #ikhtiarhamil #slimmingset #omegaguardshaklee #masalahperiod #masalahtulang #ostematrixshaklee #masalahcramp #masalahsembelit #masalahjerawat #setjantungsihat #setdetox #setkanakkanak #setperempuan #setresdung #setsenditulang #shakleeskincare #youthskincare #setkulitlelaki #setkulitwanita #shakleeupm

dptkan produk dgn pengedar sah @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - Masa mula Siti Rahayu datang shooting, jelas kegembiraan di wajah beliau. Sebab selama ni terpaksa bergantung pd ubat alahan sejak remaja. Dgn Nosygone, alhamdulillah alahan sudah sangat berkurangan walaupun tersalah makan, habuk atau persekitaran yg mudah mengundang alahan sinus
.

Whatsapp su 0172180235 utk pembelian

#sendayutinggi #tipsjerawat#jerawatresdung #stsandakan#tipsresdung #resdung #hidungberdarah #hidunggatal#tipsjerawatbernanah #masalahresdung #masalahjerawat #jerawat #skincare #rawatanresdung #rawatanwajah#nosygone#lucimax #jerawatbatu#sendayutinggijohor #sendayutinggiperak #sendayutinggipahang #sendayutinggisabah#jerawatbatu#sinus#acne#sendayutinggikualalumpur

PRIMER OIL bersifat multi advanced vitamin dirumus khas dari 5 jenis pure oil : - SUNFLOWER OIL - GRAPESEED OIL
- MARULA OIL
- VIRGIN COCONUT OIL
- JOJOBA OIL

bertindak sebagai oil yang mampu mengawal
- kelembapan kulit
- melembutkan kulit
- menghilangkan parut parut - kekeringan pada kulit
- memudarkan jeragat - memberi effect glowing - terus menyerap ke dalam kulit sepantas 3saat

sesuai untuk semua jenis skin kerana telah di formulakan untuk skin orang asia iaitu โ€œsummertimeโ€
bau โ€œsummertimeโ€ yang sangat mengasyikkan tetapi tidak terlalu kuat. Boleh apply seluruh kulit wajah & badan.
Hanya berharga RM32.00 (15ml)
tahan 4-6minggu (mengikut cara kegunaan)

" PERHHHH kulit makin hari makin cerah gebu selepas try pinklady, parut pon slow2 pudar..berbaloi sngt dgn harga. mmg x rugi la try produk yg tgh viral ni " .
.
Bukan untuk payudara aje yer. Untuk skincare jgk, xkan xnk kulit putih gebu halus berseri ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Selepas 1 botol pinklady
๐ŸŒธ Tiada lagi kulit kusam gelap
๐ŸŒธ Kulit semakin cerah putih melepok
๐ŸŒธ Jerawat cepat mengecut, parut pudar
๐ŸŒธ Skin semakin flawless bak awek korea๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Whatsapp "PL" KE 010-2345289
Whatsapp "PL" KE 010-2345289
Whatsapp "PL" KE 010-2345289
.
PINKLADY BODY PERFECTION
.
#pinkladybodyperfection #asetwanita #letscantik #kesayangan #payudarategang #payudaramontok #ubatkurus #ubatparut #parutpudar #kulitputih #takpernahtaksayang #johor #batupahat #melaka #pulaupinang #kedah #n9 #kuantan #terengganu #sabah #sarawak #perak #perlis #selangor #wanitahariini #masalahwanita #masalahjerawat #jerawatkecut #keputihan #tudungmurah

Kenali masalahmu
Jeraway seperti menurunkan percaya diri kan
Yuk konsultasi gratis bersama member oriflame ๐Ÿ˜Š

#cantikalami #masalahjerawat #penghilangjerawat

Frutablend telah diakui sebagai produk terfenomenal pada Mei 2015 oleh On The Spot Trans Tv
Bagaimana bisa?
.
Frutablend telah memberi perubahan bagi masyarakat mulai dr:
1. Kesehatan Kulit
2. Kesehatan Mata
3. Kesehatan Jantung
4. Kesehatan Tubuh
.
Kita tidak mungkin bisa setiap hari mengkonsumsi 11 jenis buah dan 11 jenis sayuran, tetapi berkat teknologi ORAC yg mengolahnya menjadi 30 kapsul dalam 1 botol Frutablend, kini kita bs menjaga kesehatan kita ๐Ÿ˜Š
.
Contact info and order :
HWI VERIFIED DISTRIBUTOR
More info chat ya
๐Ÿ‘‰๐Ÿ’Ž Lisa Dist. HWI Terverified Se-Indonesia ๐Ÿ’Ž๐Ÿ‘ˆ
๐Ÿ‘‘ LISA BOSS HWI ๐Ÿ‘‘
๐Ÿ“Œ Line: lis_angg ๐Ÿ“Œ
๐Ÿ“ง Wa: 082176942974 ๐Ÿ“ง
๐ŸทIg: @findmehwi๐Ÿท
#testimonifrutablend
#frutablend #frutablendhwi #jualfrutablend #frutablendoriginal #jualfrutablendmurah #frutablendmurah #frutablendasli #frutablendori #frutablendjakarta #agenfrutablend #distributorfrutablend #obatjerawat #jerawat #maskerjerawat #hwi #penghilangjerawat #creamjerawat #jerawatan #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #putihalami #kulitputihalami #carahilanginjerawat #masalahjerawat #kulitberjerawat #hilangkanjerawat #obatbekasjerawat #kulitcerah

Nak cantik? Nak putih? Nak bergaya?.
.
.
Tapi tak tau nk selesaikan masalah awak? Jangan risau #putihkorea dan skincare #thejunni akan menyelesaikan masalah awak๐Ÿ˜Š
.
.
Dengan harga mampu milik awak akan dapat kulit yng putih, flawless dan lain2
.
Lepastu awak mesti ada confident untuk bergayaโ™ก
.
.
Tapi ada 1 syarat kalau nk cantik.
1) kene konsisten

2)banyakkan bersabar

3)banyak minum air kosong
.
.
Kalau nk boleh order blh ๐Ÿ“ฒWs 0173568858 ๐Ÿ˜˜
.
#thejunni #thejunnimayla#thejunnipinkishwhite #putihkorea #codpk #putihpinkish #masalahjerawat #masalahkulit #putihkoreareseller #tjmelaka #pkmelaka #codmelaka #codpkmelaka #melaka #alorgajah #tampin #bukitkatil#ayerkeroh #melakapeople

Most Popular Instagram Hashtags