#masalahjerawat

72049 posts

TOP POSTS

.
.
Alhamdulillah rezeki 2017..
.
tqvm Mary Kay kerna memberi kepercayaan dan menghadiahkan sebuah kereta buat sis.. .
.
Kerja sebagai pensyarah mmg agak sibuk .. tp sis bersyukur sgt kerna mampu bersama Mary kay sehingga ke tahap ini... dan kini sis happy sgt kerna dpt pelbagai reward drpd Mary Kay...hadiah setiap bulan, peluang melancong ke luar negara secara percuma, income melebihi dari gaji seorang pensyarah .. cincin berlian .. kereta pink Camry..bestnyaaaa
.
syukur sgt2 .. kerna mengenali Mary Kay.. .
.
Tqvm Mary Kay for special reward for me..
.
Sape nak cari side income , nak bantu keluarga.. dan berimpian seperti sis.. pm sis skg.. sis akan bantu anda.. dr biasa-biasa menjadi luar biasa
.
DM /PM / WhatsApp
☎️ 019 458 2016 AYZZA
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
#syukuralhamdulillah
#flawlessmakeup
#masalahjerawat #skinsensitif
#marykayayzzatestimoni
#marykayayzzafeedback
#setjerawat#ariani
#flawlessskin#glowingskin
#cikgukulim #setskincareremaja
#ariani #marykaykulim
#setantipenuaan #partimeincome
#partimejob#ump #uthm #uitm #usm
#ptsb #barangmurah #um #utp #utm
#marykaykulim#ptsbkulimq

Try out the NEW Dual Yellow Light Laser treatment at our DR. KO Clinic branch in Malacca! It's recently launched and is the ONLY aesthetic clinic in Malacca to conduct the Yellow Light treatment.
This treatment is great for-
✓ Acne, Blemish and Pigmentation Reduction
✓ Melasma Reduction
✓ Rejuvenation ✓ Sensitivity Reduction ✓ Collagen Production
First-Trial Price: RM600 per session (Ori price: RM800)
Or, you can get the 5+2 DYLL Treatment Package at a special price of RM3000 (Original Price RM5600). This promo is running from 1st of May - 31st of May 2017 and is only valid for the DR. KO Clinic branch in Malacca.
Klinik Dr Ko
25,25a,25b
Jalan Melaka Raya 24
Taman Melaka Jaya
75000 Melaka

T: +606 2818 100
F: +603 2818 001

Pueraria yg saya jual ini asli dari thailand, 100% pueraria tidak ada tambahan lain. Fungsinya antara lain : - membesarkan payudara
- mengencangkan payudara
- meringankan gejala menopause
- menghaluskan kulit
- menyembuhkan jerawat
- mengurangi rambut rontok
- mengencangkan bokong
- merampingkan badan

HARGA: 266rb

1 botol CUKUP UNTUK 2 BULAN
Hasil permanen, efek berbeda2 tiap orang, tidak ada jaminan berhasil
*perubahan awal bisa dilihat dalam 1-2 minggu pertama *bisa naik brp cup?
1-2 cup, biasanya mulai terasa di 3-4 bln

Yuk segera konsultasikan dgn OWNER yg sudah terbukti BERHASIL

Line@ : (pakai @) @ggr5735x

BBM: DA10B07A
WA: +6285775741636

#pembesarpayudara #alatpembesarpayudara #minyakbulus #payudara #bandung #jakarta #payudaraindah #minyakbuluspapua #creampayudara #krimpayudara #pueraria #pengencangpayudara #wanita #sexy #montok #jasatitip #jasatitipbeli #masalahjerawat #areawanita #obatpayudara #infowanita #MHCA #pembesarbokong #suntikpayudara #bibitpemutih #pemutih #lotionpemutih #pemutihkulit #pembesarsusu #suntikputih

.
Assalaamualaikum & selamat petang sahabat semua.
.
Ada di antara u all yang mengalami kulit rosak akibat dari pengunaan produk salah yang mengandungi bahan kimia?
.
Akak selalu suggestkan untuk mereka yang mempunyai masalah ini untuk memperbaiki kulit mereka dari dalam. U all kena beri masa kulit anda untuk baik, sembuh dan sihat semula. Kena banyak bersabar ya.
.
Akak suggest u all amik 3 produk ni (ESP, Vita E & Vita C) untuk kecantikan & kesihatan.
.
Kelebihan ESP:
🔸Kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔸Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
🔸Pudarkan parut
🔸Mengawal pertumbuhan jerawat
🔸Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
🔸Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔸Kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔸Menghalang penyakit batu karang
🔸Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
🔸Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
🔸Elakkan kencing manis
🔸Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
🔸Melindungi dan menjaga rahim.
🔸Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
🔸Mengandungi protein yang lengkap
🔸Mengurangkan risiko kanser payudara
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS:
🔸Perlindungan daripada sinar UV
🔸Mengurangkan kesan sunburn
🔸Membantu prevent masalah jerawat degil
🔸Tona kulit menjadi lebih sekata
🔸Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
🔸Mencerahkan kulit secara semulajadi.
🔸Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan ekzema.
🔸Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
🔸Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
🔸Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
🔸Kulit lebih glowing dan radiant.
.
VITAMIN E (GRAPE SEED)
🔸Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🔸Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🔸Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🔸Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
🔸Membantu mengurangkan eyebag
🔸Mengawal masalah kulit berminyak
🔸Mengatasi masalah jeragat
🔸Boleh buat sebagai masker
🔸melambatkan proses penuaan
.
Blh wasap akak untuk details & harga.
.
Kak Mas
Pengedar Sah Shaklee Kok Lanas
.
👉🏻012-7052712
👉🏻012-7052712
👉🏻012-7052712

Sgt teruja dgn mask ni sbb tgk minah2 instafemes luar negara dok viral kan benda ni, tp nak beli luar negara posting mahal lah pulak! Rupanya kt malaysia pun ada jual, cari punya cari sus jumpa ig ni jual @selfie_ready_hq apa lg bergegas lah sus order, dpt2 terus sexited nak try, nah sus belanja video iolls pkai mask ni

Korg yg dah pernah cuba cer share pengalaman korg kt bwh👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻, .

Selfie Ready Black Mask is an innovative peel-off mask formulated to help boost skin clarity and help minimize the appearance of pores.
.
.
This jet black, mineral rich mask works by removing dirt, impurities and absorbing excess oil to reveal a healthy, glowing complexion.
.
.
It’s main ingredients are Activated Charcoal, Papaya, Banana, Lemongrass, Brown Seaweed Extract, and Vitamin C which work together to detoxify, protect, brighten the skin tone, and reduce the look of fine lines among other benefits. 😱
.
.
ARE YOU SELFIE READY?
.
.
#pembuangblackhead #tanggalkanblackhead #moodrepublik #putihkankulit #masalahjerawat #masalahkulit #masalahparut #blackmask

SELAMAT TENGAHARI SEMUA !!! Nak muka cantik bersinar bak permata ...
Pakai la MEERACLE ... Ualls akan dapat rasakan kenikmatan bila sapu permata di muka .... #teammeeracle
#teammeeracleputrajaya
#masalahjerawat

ACNE CITRO RODOTEX HOLOGRAM
Rp. 235.000

Obat Injeksi Acne Citro Rodotex adalah produk dengan manfaat ampuh sebagai penghilang jerawat dan mengatasi masalah kulit lainnya seperti luka bakar, luka yang terganggu penyembuhannya, dll. metode pemakian Acne Citro Rodotex di suntik pada Intravena (IV) atau intramuscular (IM). berikut review dan deskripsi produk yang di import original dari negara asal asli Germany ini :

Komposisi dan Kandungan :
* Zincum Gluconiucum 3ml
* Acidum Citricum 671mg
*
Isi Kemasan :
* 5 ml x 10 Ampul/Pack 
untuk 10 kali pemakian

Fungsi Suntik :
* Penyakit kulit seperti acne (jerawat)
* eksim
* luka yang terganggu penyembuhannya
* luka bakar * Cepat lelah
* sakit kepala
* defisiensi (kekurangan) air susu pada masa menyusui
* Alergi dan Rematik
* Patah tulang
* pertumbuhan tulang yang lambat karna kekurangan zinc
* * Dosis dan Cara Pemakaian :
* Suntik satu ampul Acne Citro Rodotex pada IV seminggu sekali secara teratur untuk mendapatkan hasil dan efek yang maksimal

#acne #masalahjerawat #obatjerawat #penghilangjerawat #acnecitrorodotex #mengatasijerawat

ATASI KULIT BERJERAWAT !!! 😍😍
-
-
Ada masalah Kulit jerawat ? Nasi / Nanah / Batu ? Rasa rendah diri hanya disebabkan jerawat, boleh solve kan hanya dengan VITAMIN C PLUS & GARLIC COMPLEX sahaja 😊
-
-
🌸 Kelebihan Garlic Complex:
- Garlic bersifat antibakteria, antifungus dan antiviral
- Memiliki antioksidan yang tinggi
- Bertindak sebagai antibiotik untuk melawan bakteria
- Menguatkan sistem imun terhadap bakteria jerawat
- Menghalang penyakit berjangkit seperti selsema dan kulat
- Mengurangkan rasa sakit dan pedih akibat luka jerawat
- Membantu pertingkatkan sistem keimunan badan menghalang sakit berjangkit (selesema,kulat, kuman, virus dan yis candida)
- Membantu atasi masalah alergi hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis
-Meningkatkan dan membantu dalam masalah sistem penghadaman
- Menstabilkan tekanan darah tinggi
- Melindungi sel-sel darah dari kemusnahan kehadiran logam dalam tubuh
- Membantu menurunkan paras kolestrol, melindungi jantung, strok.
- Membantu merawat kanser
- Membantu menangani masalah organ-organ pernafasan tersumbat akibat selesema dan resdung (sinus)
- Bagi yang mempunyai Diabetes
- Mampu melawan bakteria kuman dalam badan
-
-
🌸 Kebaikan VITA C PLUS:
-Membentuk kolagen dalam kulit
-Kulit menjadi tegang.
-Mencerahkan kulit muka & badan.
-Melambatkan proses penuaan.
-Merawat masalah jeragat.
-Merawat masalah Jerawat pasir & batu
-Meningkatkan sistem imunisasi badan.
-Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung & eczema
-Mengatasi masalah gusi berdarah.
-Kulit kelihatan Glowing
-Merawat masalah Parut Jerawat
-Memudahkan proses penghadaman
-Atasi masalah Whitehead & Blackhead
-Atasi Masalah Kulit Kusam
-Atasi Masalah Kulit sensitif & Sunburn
-
-
For more info boleh dm or ws me on 😘
-
MAYA
0135224583
-
YOUR HEALTH AND BEAUTY CONSTULTANT -
-
#shakleeipoh
#shakleebrunei
#shakleeworldwide
#shakleekl
#shakleeselangor
#masalahjerawat
#mayashaklee

Alhamdulillah.. done PRP customer dari Wangsa Maju mai dtg shah alam buat PRP ngan mimie😘😘 customer ni sebelum ni buat Dermapen kt medispa lain..tapi Dermapen pakai serum,dia kata xberapa puas hati sbb kesannya lambat sgt so nak try PRP, Dermapen PRP + Mesotherapy PRP utk result yg lbh better.. InsyaAllah dear...nnt kte tgk hasilnya ok😉😉 customer amek pakej 2x treatment... Alhamdulillah.. 📲 WhatsApp +0193897820 utk pertanyaan/info dan appointment.

#prpfacial
#prptherapy
#dermapenprp
#mesotherapyprp
#dermapenkajang #prpinjection #prpmalaysia #prpselangor #prpputrajaya
#prpwangsamaju #prpshahalam #prptreatment #prpmurah #homespa #vampiretreatment #masalahjeragat #masalahjerawat #masalahkulit #masalahparut #breastprp #aesthetic #beautician #nakcantik #naksihat #nakflawless #trending #rawatluardalam

MOST RECENT

.
.
Masih memcuci muka dengan tangan ke? 😁
.
Jom cuba skinvigorate brush dari Mary Kay ni? Best sangat tau! Lembut je berusnya ... Kulit pun akan jadi lebih bersih, segar... dan dapat mencerahkan wajah sebab segala kotoran dan daki serta sel kulit mati semua ikut keluar sekali masa mencuci. 😍
.
Yang bestnya bila urutan berus ni rasa macam kat Spa tau! Ia membantu melancarkan peredaran darah, so makin berseri la kulit wajah kita. 👍🏼
.
Dan untuk kekal awet muda, mestilah dipadankan dengan Cleanser Marykay yang mempunyai pelbagai faedah. .
Jom dapatkan free consultation about your skin with me! Sis akan cadangkan set yang sesuai dengan budget uolls. .
.

Contact sis utk free skincare dan makeup class
.
DM /PM / Whatsapp
☎️ 019 458 2016 AYZZA
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
#syukuralhamdulillah
#masalahjerawat #skinsensitif
#marykayayzzatestimoni
#marykayayzzafeedback
#setjerawat#ariani
#flawlessskin#glowingskin
#skinsensitif #cikgukulim
#nursemalaysia
#ariani #marykaykulim
#setantipenuaan #partimeincome
#partimejob
#orangkulim
#marykaybaling
#marykaypendang
#ptsbkulim

.
.
Masih memcuci muka dengan tangan ke? 😁
.
Jom cuba skinvigorate brush dari Mary Kay ni? Best sangat tau! Lembut je berusnya ... Kulit pun akan jadi lebih bersih, segar... dan dapat mencerahkan wajah sebab segala kotoran dan daki serta sel kulit mati semua ikut keluar sekali masa mencuci. 😍
.
Yang bestnya bila urutan berus ni rasa macam kat Spa tau! Ia membantu melancarkan peredaran darah, so makin berseri la kulit wajah kita. 👍🏼
.
Dan untuk kekal awet muda, mestilah dipadankan dengan Cleanser Marykay yang mempunyai pelbagai faedah. .
Jom dapatkan free consultation about your skin with me! Sis akan cadangkan set yang sesuai dengan budget uolls. .
.

Contact sis utk free skincare dan makeup class
.
DM /PM / Whatsapp
☎️ 019 458 2016 AYZZA
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
#syukuralhamdulillah
#masalahjerawat #skinsensitif
#marykayayzzatestimoni
#marykayayzzafeedback
#setjerawat#ariani
#flawlessskin#glowingskin
#skinsensitif #cikgukulim
#nursemalaysia
#ariani #marykaykulim
#setantipenuaan #partimeincome
#partimejob
#orangkulim
#marykaybaling
#marykaypendang
#ptsbkulim

.
.
💜OIL FREE EYE MAKEUP REMOVER.
.
Makeup remover terbaik dunia..tidak perlu dah nak gosok kuat-kuat..boleh hilang hanya dengan sekali dap.. Ia juga dapat memulihkan oil seed (bintil putih) sekitar kawasan mata.
.
Water-based dan mempunyai silikon yang dapat menegangkan serta melembutkan kukit sekitar mata dan bibir.
.
✔Fasa atas membersihkan solekan mata kalis air, manakala fasa bawah menanggalkan solekan mata tidak kalis air. Goncang sekata untuk keberkesanan maksimum.
.
✔Produk dua fasa yang unik ini mampu menanggalkan mekap kalis air dengan lembut tanpa melelas, menegang atau mengeringkan kulit.
.
Berminat boleh..
.
DM /PM / Whatsapp
☎️ 019 6627794 Ina
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
.
#syukuralhamdulillah
#flawlessmakeup
#masalahjerawat
#flawlessskin#marykayselangor
#marykaymalaysia#marykayampang
#youcandoit#shaklee
#glowing#aidijuma

Scrub yg sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan anda pasti tak mahu lepaskan scrub yg buat anda lagi segar 😚 #rossicoscrub #coconutlemonscrub #thebestscrubsever #masalahjerawat #acne #masalahkulit #kulitberminyak #kulitkering #coconutoilfacialscrub #facialscrub

Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay
😱 Mata SEMBAB
😱 EYEBAG menganggu
😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
😱 Mengadap laptop lama
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
😱 Menangis lama
😱 Pakai spec mata
😱 Fine lines
😱 Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 Berfungsi untuk
💖menegang
💖menganjal
💖mengurangkan kesembapan mata
💖menjadikan mata nampak lebih muda
👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan
.
Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya
.
Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna 🌸☎️0195157097 SHIMA
Mary Kay Senior Beauty Consultant.
_____________________________________
#marykay
#botanical
#skincare
#lips
#timewise
#melacep
#clearproof
#masalahjerawat
#timewiserepair
#skincareselamat
#tiadabahankimia
#beautiful
#cantik
#lipstick
#flawless
#foundation
#marykayconsultant
#marykayperak
#marykaykl
#marykaypenang
#marykaykedah
#photooftheday
#photogrid
#politeknik
#upm
#ump
#uum
#unikl
#uum

MENCERAHKAN KULIT! JERAWAT! JERAGAT! KULIT KUSAM! KULIT SENSITIF! HANYA 3-5 HARI SUDAH MENDAPAT PERUBAHAN!! Lain2 rawatan dengan menggunakan MAGIC SKINCARE
.
✔️Jerawat/Jerawat Batu
✔️Blackhead/whitehead
✔️Parut jerawat & cela
✔️Pori-pori terbuka
✔️Jeragat
✔️ Mencerahkan bahagian muka & badan
✔️Meratakan tona kulit muka
✔️Mengurangkan kedutan
✔️Mengawal minyak berlebihan
✔️Memberi kelembapan kulit
✔️Menghilangkan parut samada parut jerawat dalam atau nipis
✔️Membaiki lapisan kulit yang bermasalah =======================
🎀 Menggunakan ekstrak herba mas cotek yg membantu menghapuskan bakteria dan membaiki teksture kulit rosak secara mendalam.
.
.
Cara Order
--------------
.
sm.s atau whatsapp ke 014.528.3091
sm.s atau whatsapp ke 014.528.3091
sm.s atau whatsapp ke 014.528.3091
.
[PEMBORONG DIPERLUKAN]
.
Follow instagram kami:-
.
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
@magicskincarebysyaa @magicskincarebysyaa @magicskincarebysyaa 🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
#magicskincare #magicskincarebysyaa #testimonimagicskincare #skincare #skincareterbaik #sayajualskincare #flawlesscepat #lofattah #sepahtu #visitmyig #sayanakputih #magicproduct #nakglowing #sayajualproductterbaik #terlajaklaris #kulitbermasalah #putihdengancepat #masalahjerawat

MENCERAHKAN KULIT! JERAWAT! JERAGAT! KULIT KUSAM! KULIT SENSITIF! HANYA 3-5 HARI SUDAH MENDAPAT PERUBAHAN!! Lain2 rawatan dengan menggunakan MAGIC SKINCARE
.
✔️Jerawat/Jerawat Batu
✔️Blackhead/whitehead
✔️Parut jerawat & cela
✔️Pori-pori terbuka
✔️Jeragat
✔️ Mencerahkan bahagian muka & badan
✔️Meratakan tona kulit muka
✔️Mengurangkan kedutan
✔️Mengawal minyak berlebihan
✔️Memberi kelembapan kulit
✔️Menghilangkan parut samada parut jerawat dalam atau nipis
✔️Membaiki lapisan kulit yang bermasalah =======================
🎀 Menggunakan ekstrak herba mas cotek yg membantu menghapuskan bakteria dan membaiki teksture kulit rosak secara mendalam.
.
.
Cara Order
--------------
.
sm.s atau whatsapp ke 014.528.3091
sm.s atau whatsapp ke 014.528.3091
sm.s atau whatsapp ke 014.528.3091
.
[PEMBORONG DIPERLUKAN]
.
Follow instagram kami:-
.
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
@magicskincarebysyaa @magicskincarebysyaa @magicskincarebysyaa 🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
#magicskincare #magicskincarebysyaa #testimonimagicskincare #skincare #skincareterbaik #sayajualskincare #flawlesscepat #lofattah #sepahtu #visitmyig #sayanakputih #magicproduct #nakglowing #sayajualproductterbaik #terlajaklaris #kulitbermasalah #putihdengancepat #masalahjerawat

MENCERAHKAN KULIT! JERAWAT! JERAGAT! KULIT KUSAM! KULIT SENSITIF! HANYA 3-5 HARI SUDAH MENDAPAT PERUBAHAN!! Lain2 rawatan dengan menggunakan MAGIC SKINCARE
.
✔️Jerawat/Jerawat Batu
✔️Blackhead/whitehead
✔️Parut jerawat & cela
✔️Pori-pori terbuka
✔️Jeragat
✔️ Mencerahkan bahagian muka & badan
✔️Meratakan tona kulit muka
✔️Mengurangkan kedutan
✔️Mengawal minyak berlebihan
✔️Memberi kelembapan kulit
✔️Menghilangkan parut samada parut jerawat dalam atau nipis
✔️Membaiki lapisan kulit yang bermasalah =======================
🎀 Menggunakan ekstrak herba mas cotek yg membantu menghapuskan bakteria dan membaiki teksture kulit rosak secara mendalam.
.
.
Cara Order
--------------
.
sm.s atau whatsapp ke 014.528.3091
sm.s atau whatsapp ke 014.528.3091
sm.s atau whatsapp ke 014.528.3091
.
[PEMBORONG DIPERLUKAN]
.
Follow instagram kami:-
.
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
@magicskincarebysyaa @magicskincarebysyaa @magicskincarebysyaa 🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁
#magicskincare #magicskincarebysyaa #testimonimagicskincare #skincare #skincareterbaik #sayajualskincare #flawlesscepat #lofattah #sepahtu #visitmyig #sayanakputih #magicproduct #nakglowing #sayajualproductterbaik #terlajaklaris #kulitbermasalah #putihdengancepat #masalahjerawat

Alhamdulillah.. Done PRP customer kat puchong...kte dtg rumah customer...paling best same geng suke kucing..kucing dia comel gila😍😍😍 customer ni xlame ag ade photoshoot utk model muslimah jd die nak buat PRP kasi makin flawless muka walaupun customer ni memang dah cantik..hehe... Cuma ade sikit2 je bekas jerawat insyaAllah boleh licin.. 😘😘 📲 WhatsApp +0193897820 utk pertanyaan/info dan appointment.

#prpfacial
#prptherapy
#dermapenprp
#mesotherapyprp
#dermapenkajang #prpinjection #prpmalaysia #prpselangor #prpkajang #prppuchong #prpshahalam #prptreatment #prpmurah #homespa #vampiretreatment #masalahjeragat #masalahjerawat #masalahkulit #masalahparut #breastprp #aesthetic #beautician #nakcantik #naksihat #nakflawless #trending #rawatluardalam

Alhamdulillah.. done PRP customer dari Wangsa Maju mai dtg shah alam buat PRP ngan mimie😘😘 customer ni sebelum ni buat Dermapen kt medispa lain..tapi Dermapen pakai serum,dia kata xberapa puas hati sbb kesannya lambat sgt so nak try PRP, Dermapen PRP + Mesotherapy PRP utk result yg lbh better.. InsyaAllah dear...nnt kte tgk hasilnya ok😉😉 customer amek pakej 2x treatment... Alhamdulillah.. 📲 WhatsApp +0193897820 utk pertanyaan/info dan appointment.

#prpfacial
#prptherapy
#dermapenprp
#mesotherapyprp
#dermapenkajang #prpinjection #prpmalaysia #prpselangor #prpputrajaya
#prpwangsamaju #prpshahalam #prptreatment #prpmurah #homespa #vampiretreatment #masalahjeragat #masalahjerawat #masalahkulit #masalahparut #breastprp #aesthetic #beautician #nakcantik #naksihat #nakflawless #trending #rawatluardalam

Memulai harii dengan closing FRUTABLEND 😍
READY STOCK 100 botol Frutablend
Siap kirim seluruh Indonesia
.
.

TERBUKA peluang menjadi distributor Resmi dengan Modal sangat kecil
Dan Reseller TANPA Modal 💪🏻💪🏻 .
.
Hanya di siniii :
dist HWI 👠
📩 / 📞 : 081361443838
#nesvjakarta #nesvmedan #nesvbanjarmasin #nesvmartapura #nesvciledug #nesvsurabaya #hwishop #hwiasli #viahwi #jualnesv #wmp #dtozym #paketdiet #dietcepat #dietenak #frutablend #lotionprimeskin #frutahwi #masalahjerawat #kulitkorea #kukitmulus

Memulai harii dengan closing FRUTABLEND 😍
READY STOCK 100 botol Frutablend
Siap kirim seluruh Indonesia
.
.

TERBUKA peluang menjadi distributor Resmi dengan Modal sangat kecil
Dan Reseller TANPA Modal 💪🏻💪🏻 .
.
Hanya di siniii :
dist HWI 👠
📩 / 📞 : 081361443838
#nesvjakarta #nesvmedan #nesvbanjarmasin #nesvmartapura #nesvciledug #nesvsurabaya #hwishop #hwiasli #viahwi #jualnesv #wmp #dtozym #paketdiet #dietcepat #dietenak #frutablend #lotionprimeskin #frutahwi #masalahjerawat #kulitkorea #kukitmulus

Memulai harii dengan closing FRUTABLEND 😍
READY STOCK 100 botol Frutablend
Siap kirim seluruh Indonesia
.
.

TERBUKA peluang menjadi distributor Resmi dengan Modal sangat kecil
Dan Reseller TANPA Modal 💪🏻💪🏻 .
.
Hanya di siniii :
dist HWI 👠
📩 / 📞 : 081361443838
#nesvjakarta #nesvmedan #nesvbanjarmasin #nesvmartapura #nesvciledug #nesvsurabaya #hwishop #hwiasli #viahwi #jualnesv #wmp #dtozym #paketdiet #dietcepat #dietenak #frutablend #lotionprimeskin #frutahwi #masalahjerawat #kulitkorea #kukitmulus

.
.
Mary Kay Lip Liner.
.
※Untuk penampilan cantik, tahan lama yang anda pasti suka, gunakan Mary Kay® Lip Liner untuk membentuk, menggaris atau mengisi bibir anda secara mudah dengan warna lembut berkrim. .
※Tidak melangkau, tidak tersentak, tidak berganjak! Mekap penting ini sesuai untuk wanita yang inginkan penampilan yang kemas atau sesiapa sahaja yang mendambakan penampilan bibir yang kekal seperti asal tanpa terjejas sedikit pun selepas berjam-jam.
.
※ Lebih menakjubkan lagi, formula kalis air ini didatangkan dalam bentuk pensel halus boleh sentut dengan tudung pembentuk bina dalam untuk memastikan hujungnya sentiasa ditajamkan secara sempurna.
.
※Sememangnya amat mudah untuk menonjolkan bibir anda secara sempurna dan membantu mengelakkan warna bibir anda daripada meleleh atau menjadi comot.
.
Berminat boleh..
.
DM /PM / Whatsapp
☎️ 019 6627794 Ina
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
.
#syukuralhamdulillah
#flawlessmakeup
#masalahjerawat
#flawlessskin#marykayselangor
#marykaymalaysia#marykayampang
#youcandoit#shaklee
#glowing#aidijuma

.
.
Mary Kay Lash & brow Building serum..💋
.
Kepada anda yang impikan bulu mata panjang, lebat, lentik, cantik, memukau & seksi sangat2 digalakkan serum ini.
.
Ia mengalakkan pertumbuhan bulu mata kita.Caranya mudah saja sapu tiap2 malam pada bulu mata anda. dalam masa sebulan dah nampak kesannya.
.
Berminat boleh..
.
DM /PM / Whatsapp
☎️ 019 6627794 Ina
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
.
#syukuralhamdulillah
#flawlessmakeup
#masalahjerawat
#flawlessskin#marykayselangor
#marykaymalaysia#marykayampang
#youcandoit#shaklee
#glowing#aidijuma

Malam ni makan #seribella esok jerawat dah kecut!!! 😱😱😱💕💕💕 Okay sape nak dating esok, ada meeting penting dgn client, nak jumpa bakal mak mertua, atau apa apa yg seangkatan dengannya, JOM CONSUME #seribella dan terima keajaiban nyaaa !!! Cepat cepat! 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️ Ya Allah seronok dpt feedback positif mcm ni. 🤧☺️💞 Untuk korang yg belum tahu dan nak tahu, seribella ni banyak kebaikannya tau. 🌹mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan
🌹mengatasi masalah jerawat & parut jerawat
🌹melembapkan & menaikkan seri kulit
🌹antipenuaan & atasi masalah jeragat
🌹diperkaya dengan vitamin, mineral, antioksida/detox
🌹memberi tenaga sepanjang hari
Harga: RM60 sebotol (exclude postage)
Postage: RM8 sm RM11 ss 👆sebotol (30 biji)
👆2-3 biji sehari. Jangan lupa banyakkan minum air tau "Seri Hari Ini, Seri Selamanya" 😍
Utk dapatkannya, 📲ws sya 💁🏻0194747967
#seribella #seribellabeauty #seribellalovers #nakcantik #kulitputih #kulitcerah #berseriseri

Ni salah satu kandungan #seribella yg buatkan kulit korang lembut macam bayi 😘
-
Ada yg nak kulit halus mulus macam bayi tak ? Tekan link dkat bio fiz terangkan dkat korang . Sapa cepat dapat freegift tau !
-
#seribella #seribellahq #kapsultomato #masalahjerawat #masalahkulit #kulitgelap #kulitcerah #kulitkusam #kapsul #masalahjerawat #kapsulmutiara #antioksida #masalahberatbadan #antijeragat #bazarpaknil #freegift #facemask #hariraya #ootdmalaysia #lofattah #neelofa #fattahamin #moodrepublik #frizfeedback #aurainsta #aurainstabacth10

Siapa pregnant 🤰?? Hee jgn risau anda still boleh guna kan #seribella dgn menjadikannya masker!!! So jgn lepas kan peluang utk berseri seri kayyyy 😘😘😘🌹🌹🌹 Ya Allah seronok dpt feedback positif mcm ni. 🤧☺️💞 Untuk korang yg belum tahu dan nak tahu, seribella ni banyak kebaikannya tau. 🌹mencerahkan kulit berkali ganda seluruh badan
🌹mengatasi masalah jerawat & parut jerawat
🌹melembapkan & menaikkan seri kulit
🌹antipenuaan & atasi masalah jeragat
🌹diperkaya dengan vitamin, mineral, antioksida/detox
🌹memberi tenaga sepanjang hari
Harga: RM60 sebotol (exclude postage)
Postage: RM8 sm RM11 ss 👆sebotol (30 biji)
👆2-3 biji sehari. Jangan lupa banyakkan minum air tau "Seri Hari Ini, Seri Selamanya" 😍
Utk dapatkannya, 📲ws sya 💁🏻0194747967
#seribella #seribellabeauty #seribellalovers #nakcantik #kulitputih #kulitcerah #berseriseri

ROYAL JELLY BODY COMPLEX JAFRA~

Ada masalah dengan 👇
➡ Selulit
➡ Stretch mark
➡ Bekas oprasi
➡ Bekas luka

Jangan galau takut bilang gak ilang-ilang 😜
Ini JAFRA punya solusinya loh, pake ROYAL JELLY BODY COMPLEX JAFRA aja, di jamin basmi tuntas semuanya dan kulit kembali mulus seperti semula 😍😘 Selain itu ROYAL JELLY BODY COMPLEX JAFRA punya manfaat untuk mengencangkan payudara loh, rekomen banget untuk yg baru selesai melahirkan ☺

Mau ?
Segera chat yah dear .....
GRATIS tuk area PURWAKARTA

Note : ada harga khusus untuk kamu yang mau menjadi reseller atau member jafra
Hubungi :
Wa 087827833773 (iffa)

Jangan lupa juga ikutan give away ya stay tune di ig @niffayourbeauty.care
Dan @niffajafraskin.care

#joinjafra #bisnisjafra #niffayourbeautycare #niffajafraskincare #jualjafra#kosmetikjafra#jafrahalal
#jafra #jafrakosmetik #jualjafra #jualkosmetikaman #onlineshop #jerawat #masalahjerawat #jualobatjerawat #mudmask #blemishtreatment #clearblemish #solusijerawat

Most Popular Instagram Hashtags