[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#marykaysingapore

11177 posts

TOP POSTS

3months in Mary Kay and here I am.. This red jacket the recognition of my hardwork and of course with the support from all of my value customers!
I will continue to strive and achieve more!

Pm or whatsapp me If you are keen to be where I am now..!
Time wait for no one!
#iuhismk#marykay#marykaysg#marykaysingapore

Want to know how I got all these free?!? Pm or whatsapp 98579442 now!
I am more than happy to share!

#iuhismk#marykay#marykaysg#marykaysingapore

Welcome to my Personal Mary Kay Web page... you may shop at your own convenience now 24/7 @ https://www.marykay.com.sg/vincentchew

#mkmen
#marykaysalesdirector
#marykaysingapore
#skincareandcosmetics

Thanks to the support of my value customers!😘😘😘😘 Arranging delivery soon!😇😇😇 #iuhismk#marykay#marykaysg#marykaysingapore

Without her motivation, I wont be where I am today in Mary Kay.. Thanks @kimiiethea for believing in me! 😘
I will continue to strive towards my Dreams.

In Mary Kay, we don't sell juat products! We help each other to achieve our dreams!
If you are looking for an opportunity, pm or whatsapp me!

#iuhismk#marykay#marykaysg#marykaysingapore

Hand care set is here! 😍😍😍
Sorting and will deliver soon!! Great for Xmas gift!

Pm or WhatsApp me to order!

#iuhismk#marykaysg#marykay#marykaysingapore

MOST RECENT

Once dah cuba mesti jatuh hati haha. My SIL yg try ni. Boleh rasa terus taw tangan lembut. Memang best 💗
:
.
NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi: .
.
PROTECTING SOFTENER
-Membantu menyokong penghalang kelembapan kulit, menguncikan kelembapan .
-Formula bebas wangian dapat melembap dan melindungi kulit, menyediakan kulit untuk pengalaman spa yang mengujakan! .
.
NEW! REFINING SHEA SCRUB .
-Mengelupaskan kulit dengan lembut dan berkesan. Ia juga boleh menghilangkan sel-sel kulit mati yang kusam dan kering di tangan dan kaki anda! .
-Mengandungi Shea Butter agar kulit tampak lebih licin dan lembut .
.
NEW! NOURISHING SHEA CREAM .
-Krim yang mengandungi Shea Butter Menyuntikkan kelembapan ke dalam kulit dengan segera .
-Secara klinikalnya terbukti kulit dapat dilembapkan sepanjang 24 jam .
-Mengandungi minyak aprikot, kesumba, dan bunga matahari, kesemua ini terbukti kaya dengan vitamin A, E dan omega - 3 .
.
Bukan muka je tau yang kena jaga tangan pon penting jugaa..berminat nak tahu lebih lanjut..whatsapp sis ye 😘
.
.
Ain syafinas 📲0132744885
#timewiserepair #marykayskincare #melacepserum #serummelacep #timewiserepair #botanicaleffects #marykayeyeshadow #melacep #timewisemarykay #elysianboosterserum #duckscarves #duckscarvestoletgo #minaz #botanicaleffects #lipstickmarykay #jerawatbatu #jeragatpudar #jeragatdegil #antiaging #antiacne #ootd #oilyskin #marykaypeneng #marykayperlis #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysingapore #marykayipoh #marykaykedah

Our #MaryKay TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask is on every girl’s (and guy’s) holiday wish list!
People who sleeps late at night/ very busy & no time, this mask is definitely suitable for you guys! ❤️ Ingredients : 👉 Sodium Hyaluronate- attracts and preserve moisture
👉 Glycerin- Balance and maintain skin moisture levels
👉 Chestnut Seed Extract- Firm and calm skin and strengthen skin barrier.
👉 Acai Berry Extract- Super Powerful Antioxidants, that neutralizes free radicals at a potency rate more than 80 times that of Green Tea.
👉 Vitamin B3, Vitamin E
👉 Chamomile, Rosemary- Aromatic scent 🎀 Very simple, only need to apply before Beauty Sleep until the next day, rinse off.
⚠ Suitable for all skin types ❤️ PM to get yours now!
#iryanzmk
#marykaysg
#marykaysingapore
#sleepingmask
#moisturemask

Multibenefit, multifunctional marvel! Plus, it’s buildable and blendable, and it has a quick-dry finish every girl on the go will love.
With Mary Kay® Perfecting Concealer, you’ve got the perfect cover-up, so you can be at your beautiful best every day! 💋
#iryanzmk
#marykaysg
#marykaysingapore
#bestconcealer

🦄Mary Kay Special-Edition† Believe + Wonder™ : PAINT THE SKY🦄
Grab a paintbrush from the clouds, and let the sky be your canvas. A whimsical arrangement of Apple Blossom, Freesia and Orange Blossom creates an enchanting moment. Let this floral fruity blend lift you off the ground.
💫OPENING :Black Currant, Apple Blossom, Rhubarb
💫HEART :Freesia, Sandalwood, Orange Blossom 💫FINISH :Velvet Musk, Blonde Woods, Golden Amber

Be tantalised by the scent! Enjoy special promotion just for this month!
Great for gifts in this season of giving! 🎁

#iryanzmk
#marykaysg
#marykaysingapore
#pefectgiftideas

Ramai wanita suka pakai lipstik tapi tak semua lipstik bagus tuk bibir kite...ni akak nak share lipstik mary kay yg super besstt..oles sekali pasti jatuh cinte😍😍lagi2 skg musim kenduri kendara kan pasti ramai nak pilih lipstik yg tahan lama dan selesa..jom buat pilihan yg bijak😉
.
Apa yang bestt sangat dengan True dimension lipstik lmary kay ni ??
🌷Melembapkan bibir
🌷Tahan lama di bibir
🌷Sesuai untuk bibir sensitif
🌷Mengandungi vitamin c & e
🌷skincare khas utk bibir
🌷No chemical
.

marykaybeautyconsultant #marykay #marykaykl #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykayjohor #marykayjb #marykaysingapore #marykaysingapura #marykayselayang #marykayselangor #marykaybatucaves #marykaylipstick #mauvemoment #alwaysapricot #lipstickmarykay #makeup #marykaymakeup #mattelipstick #alwaysapricot #bibirmerah #lipstickmarykay #marykaybest #marykaynaturalproduct
#syapakaisayajual #bibirlembab

Ada yang baru balik dari kenduri ke majlis2? Mesti pakai cantik2 make up glamour fabulous kan...balik penat jangan terus tido tau bersihkan muka tu dulu...before cuci muka cuci make up dulu ya..mmg cuci muka boleh hilang make up tu tapi x sepenuhnya hilang..kan? Nak try make up remover Mary Kay ni? Mmg bagus, sekali wipe dah boleh tanggal make up, bagusnya ia x berminyak, muka jd mcm wet je..i dh try dh... #makeupremover #moisturizer #remover #makeup #marykaysingapore #marykaymalaysia #marykay #marykaybeautyconsultant

MARY KAY SATIN LIPS MASK AND BALM

Diperbaharui dengan Shea Butter, White Tea dan Citrus formula 😊

OK cuba check bibir sekarang. Nampak kering tak? Pernah tak bibir terlampau kering pastu awak gatal tangan kopek berdarah? Saya pun sama,sejak zaman sekolah lagi.
Jom try Satin Lips ni. Bibir saya jadi segar, lembut, sihat, lembap dan pink semulajadi!

1. Rawat bibir yg kerap menggelupas supaya sihat
2. Rawat bibir gelap supaya merah jambu semulajadi
3. Rawat bibir sensitif & alergik
4. Lembapkan bibir secara semulajadi

Buang masalah bibir kering dan menggelupas jom!

Emma
+60126229144
Independent Beauty Consultant

#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayTimewise #MaryKaySkinvigorate #MaryKayLipBalm #MaryKayLipMask #MaryKaySatinLips #SatinLips
#MaryKayJohorBeautyConsultant #MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore
#MkbyEmma

MK MEN
Bukan perempuan je yg kena jaga muka tau. Lelaki pun sama. Tiada alasan awak tu lelaki tau. Kalau muka pun berminyak, berjerawat, takkan nak biar mcm tu aje kan?
:
So jagalah muka korang dgn range MK Men dari Mary Kay ni.
:
1)MK Men Daily Facial Wash
Membantu membersihkan kulit wajah dan mengurangkan lebihan minyak di muka
:
2) MK Men Facial Toner
Memberikan kebaikan pada texture kulit wajah
:
3) MK Men Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30
Perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10jam. Kompleks MKMen terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan
:
4) MK Men Advanced Eye Cream
Menghidrat dengan segera dan menegangkan tampilan kulit disekitar mata. Mengurangkan tampilan lingkaran hitam
:
Bagi mendapatkan hasil yang lebih baik, cuci muka anda dengan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush #skinvigoratebrush. Anda akan tampak lebih cerah berbanding sebelum ni dan tampil segar dan bersih.
:
For more details atau nak free consultation just whatsapp ya!
:
Ain syafinas 📲0132744885
#timewiserepair #marykayskincare #melacepserum #serummelacep #timewiserepair #botanicaleffects #marykayeyeshadow #melacep #timewisemarykay #marykay #duckscarvestoletgo #marykaysg #botanicaleffects #lipstickmarykay #jerawatbatu #jeragatpudar #jeragatdegil #antiaging #antiacne #ootd #oilyskin #marykaypeneng #marykayperlis #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysingapore #marykayipoh #marykaykedah

Anti aging skincare series~

Let time stop~

Pm me for details

#iuhismk #marykay #marykaysg #marykaysingapore #antiaging #skincare

Harini iqa rasa mcm supee exsaited sebab ada orang tegur muka iqa makin berseri tak macam dulu dah rosak teruk , jerawat sana sini . .
.
Ni lah set kesayangan alam yang iqa guna untuk rawat masalah iqa and alhamdulillah the result super letops! .
.
.
1)membantu menyihatkan kulit yang rosak akibat pakai produk yang mengandungi chemical . So mana yang dah sihat tu bertambah cantikssss lah hikss 🙊😋 .
2)mengurangkan kekusaman pada wajah .
3) melembapkan kulit muka .
.
.
Sangat sesuai untuk remaja yang berusia 11-22 tahun kerana masa umur ni tiada proses penuaan dan hanya membersih dan melembapkan sahaja . Tapi uols kena tahu produk mary kay 100% natural sangat selamat digunakan . .
.
.
Terdapat dlm 3 formula : .
♥formula 1 : kulit kering/sensitif . ♥formula 2 : kulit normal/combination . ♥kulit berminyak .
.
How to know your skin type ? Meh whatsapp iqa . Iqa consult sampai cantiks hihi . .
.
Nurhafiqa syahida.
011 11177781
Professional beauty consultant .
..
.
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaykulai #marykaysenai #marykayskudai #marykaygelangpatah #marykaybeautyconsultant #timewisemarykay #fattzura #jerawat #terapiinstagram #marykaykl #marykaymelaka #marykayshahalam #marykaypasirgudang #marykaysingapore #sayajual #marykayselangor #tipscantik #jerawatnanah #makeup #makeuptutorial #marykaykedah #marykayterengganu #marykaypahang #marykayuitm #ajimaura #terapiinstagram

Repost from @marykaymysg @TopRankRepost #TopRankRepost This advanced exfoliation method also significantly smooths skin, reducing the “hills and valleys” associated with a drier, rougher texture. - TimeWise Repair® Revealing Radiance® Facial Peel. #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #SkinCare #Exfoliater #Exfoliate #Radiance #Beauty

Mary Kay microdermabrasion set

Remove dead skin cells and minimize your pores

Pm or WhatsApp 9857 9442 for details

#iuhismk #marykay #marykaysingapore #marykaysg #skincare #mircodermabrasion

#Repost @marykaymysg (@get_repost)
・・・
This advanced exfoliation method also significantly smooths skin, reducing the “hills and valleys” associated with a drier, rougher texture. - TimeWise Repair® Revealing Radiance® Facial Peel.

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #SkinCare #Exfoliater #Exfoliate #Radiance #Beauty

Who have 7 or more??? The first 3 ladies to
1) like my instagram
2) comment "i have" below and tag 2 friends
3) like my Facebook page @iuhismk

Will get a marykay skincare samples from me!

#iuhismk #marykay #marykaysingapore #marykay #lipsticks #makeup

Get this limited edition cheek colour for your love ones this Christmas!

#iuhismk #marykay #marykaysingapore #marykaysg #Xmasgift #Christmas #makeup

🦄Mary Kay Special-Edition† Believe + Wonder™ : Chase A Rainbow🦄
Like a rainbow against the backdrop of a bright blue sky, this fruity floral blend bursts with color. Refreshing top notes of Crisp Pear and Mango give way to watery fresh florals. Getting lost in a daydream has never been so exquisite.
🌬OPENING : Watery Melon Kiss, Crispy Pear, Alphonso Mango 🌬HEART :Jasmine, Watery Floral Accord
🌬FINISH : Violet Leaves, Amber, Blue Musk

Be amaze by this refreshing smell! Enjoy special promotion just for this month.

Great for gifts in this season of giving! 🎁

PM me to get yours now 🤗

#iuhismk #marykaysg #marykaysingapore
#marykay #Christmas #Xmasgift

🦄Mary Kay Special-Edition† Believe + Wonder™ : Chase A Rainbow🦄
Like a rainbow against the backdrop of a bright blue sky, this fruity floral blend bursts with color. Refreshing top notes of Crisp Pear and Mango give way to watery fresh florals. Getting lost in a daydream has never been so exquisite.
🌬OPENING : Watery Melon Kiss, Crispy Pear, Alphonso Mango 🌬HEART :Jasmine, Watery Floral Accord
🌬FINISH : Violet Leaves, Amber, Blue Musk

Be amaze by this refreshing smell! Enjoy special promotion just for this month.

Great for gifts in this season of giving! 🎁

PM me to get yours now 🤗

#iryanzmk
#marykaysg
#marykaysingapore
#perfectgiftideas

🌻Reduce the appearance of cellulite with TimeWise Body Smooth-Action Cellulite Gel Cream .🌻
.
Whatsapp me now!😉
0193095153 | Syarina😉
.
.
#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #marykaysingapore #timewise #body #cellulite #smooth #action #gel #cream #bodycare #new #reduce #skin #musthave #ilovemymarykay

BRIGHTENING MALACEP SERUM
.
Dah berapa banyak Malacep Serum ni sapu award. Yang latest, Her World Beauty Award 2017!
.
Terkenal untuk hasilkan kulit cerah tanpa pedih, peeling, dan merah. Menyerap dgn baik kedalam kulit termasuk rongga-rongga kulit yang rosak. Sebaik saja kulit di-repair dari dalam, kulit yg sihat dan glowing akan terpancar. Nak I share kelebihan item ni? Boleh!
.
1. Percepatkan proses pencerahan.
2. Skin tone akan sekata dan mengecikkan pori.
3. Bintik2 hitam/parut akan pudar dengan cepat.
4. Tekstur kulit jadi lebih smooth dan tegang.
5. Freckles pun akan menghilang secara perlahan.
6. Cerah yg nampak kulit sangat healthy.
.
Tolong tinggalkan product peeling yang instant putih melepak macam tepung gomak dan putih dari kulit tangan tu. Seram mak! Oh kalau nak full details pasal Malacep Serum ni, jom ler whatsapp I 😊
.
DARE TO TRY AND SEE THE RESULT?
.
Nori 017 969 59 73
Independent Beauty Consultant
.
#manir #kualanerus #uitmpuncakperdana #freelancemodel #models #artistsoninstagram #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayTimewise #BotanicalEffect #MaryKayJohorBeautyConsultant #MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore
#MaryKayMalacepSerum #TerapiInstagram #MaryKayUltimateCream

Anda ingin mencuba lip mask & lip balm Mary Kay? Sangat best bila anda sendiri telah mencubanya. Sebelum itu mari saya tunjukkan cara-cara menggunakannya.
1: Bersihkan bibir dari lipstik.Picit sikit jer lip mask dan sapu ke seluruh bibir (jgn gosok) dan biarkan selama 5 min.

2. Setelah 5 minit, basahkan jari tengah dan bersihkan bibir dengan gerakan membulat supaya daki2 kulit mati tanggal. Bilas bibir dan kemudian pakai lip balm.

3. Ambil tisu dan tekapkan pada bibir utk buang lebihan balm tadi.

4. Pakai lipstik kegemaran anda.

Tadaaa anda akan dapat bibir yang gebu dan sihat, senangkan?
Anda ingin mencubanya? Hubungi perunding kecantikan anda atau anda boleh hubungi saya di sini. A
nda sendiri boleh rasakan betapa bestnya lip mask & lip balm Mary Kay. 😘😘😘
#lips #lipscare #lipscrub #lipbalm #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykay #marykaybeautyconsultant #flawless #beautiful #beauty #onlineshopping #onlinebusiness

6 Tips Pilih Produk Kecantikan Kulit Yang Diyakini Selamat Dan Diuji Secara Klinikal

Assalamualaikum & Salam Ceria,

Hari ini terlalu banyak produk penjagaan kecantikan kulit wajah di luar sana. Disini kita sebagai pengguna harus bijak memilih dan meneliti produk penjagaan kecantikan yang sesuai dengan kulit kita. Tawaran harga yang murah dan iklan yang menarik minat pastinya membuatkan kita akan tertarik untuk memiliki produk itu. Tapi awas, kerana kecuaian keputusan kita maka risiko masalah kulit adalah tanggungjawab kita.

Jom semak adakah anda telah mengaplikasikan tips di bawah untuk memilih produk untuk kecantikan kulit wajah anda. ✔ Pilih produk berasaskan bahan-bahan semulajadi ✔ Semak kandungan untuk memastikan tiada bahan kimia berbahaya ✔ Pilih produk yang tidak merengsakan kulit melalui pengelupusan yang melampau ✔Pilih produk yang tiada pewangi dan tiada alkohol ✔ Pilih produk yang halal kerana lebih terjamin kandungannya ✔Pilih ikut kemampuan bajet diri sendiri supaya tidak rasa terbeban pada setiap bulan.

Anda telah pun mengambil langkah 6 tips di atas tetapi masih lagi mengalami masalah pada kulit wajah?

Begini, anda perlu ambil tahu jenis kulit anda kerana ianya penting untuk memilih dan memastikan anda menggunakan penjagaan kulit yang betul. Jenis-jenis kulit adalah seperti berikut;

Kulit Normal dan tiada masalah

Mempunyai masalah JERAWAT atau tidak

BerJERAWAT kerana mempunyai masalah KULIT YANG SENSITIF

Kulit muka berminyak atau kering

Jika anda jenis yang mementingkan 6 tips di atas walaupun hanya pencuci muka sahaja, tetapi mahukan yang berkualiti dan setanding dengan jenama mahal di pasaran dan pastinya berkualiti dan jimat penggunaannya.

Mary kay solutions utk setiap kenyataan di atas 👍👍 Love 💞💞💞
Nur's Mary Kay Beauty Consultant
https://www.wasap.my/60189873665

#Marykay#Marykaymalaysia
#MaryKayShahAlam
#MaryKayKempas
#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKayPenang
#MaryKayKL 
#MaryKayJB_Malaysia
#marykayjb 
#marykaysabah 
#MaryKaySingapore
#MaryKayKedah 
#MaryKay_Skincare 
#MaryKay_Cosmetic
#MaryKayPasirGudang
#MaryKaySriAlam
#MaryKayMelaka
#MaryKaySkudai 
#MaryKayShahAlam 
#MaryKayPahang
#MaryKayAlorSetar 
#MaryKayp

#Repost @marykaymysg
・・・
This advanced exfoliation method also significantly smooths skin, reducing the “hills and valleys” associated with a drier, rougher texture. - TimeWise Repair® Revealing Radiance® Facial Peel. #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #SkinCare #Exfoliater #Exfoliate #Radiance #Beauty

TimeWise Miracle set is the BEST ! 👍
.
Khas untuk uolls yg berumur 23 tahun dan ke atas. So semua yg umurnya lebih dari 23 tahun, sila lah bertukar atau upgrade kepada TimeWise. Memang akan rasa bertapa best timewise ni tau! 😍😍😍
.
Kulit uolls sentiasa nampak sihat, bersih, cantik dan lembut serta kekal muda 10 tahun dari usia sebenar sebab TimeWise ni mengandungi formula anti penuaan....
.
Untuk hasil yang extra hebat, boleh guna kan below item sebagai tambahan:.
1. TW Softener
2. TW Renewing gel mask
.
If yang ada jeragat, uolls boleh menggunakan MELACEP Serum untuk memudarkan jeragat pada kulit wajah tu tau!
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaytimewise  #timewisemiracle #timewiseskincare #kusam  #jeragat #jerawat #marykaysingapore #antiaging

TimeWise Miracle set is the BEST ! 👍
.
Khas untuk uolls yg berumur 23 tahun dan ke atas. So semua yg umurnya lebih dari 23 tahun, sila lah bertukar atau upgrade kepada TimeWise. Memang akan rasa bertapa best timewise ni tau! 😍😍😍
.
Kulit uolls sentiasa nampak sihat, bersih, cantik dan lembut serta kekal muda 10 tahun dari usia sebenar sebab TimeWise ni mengandungi formula anti penuaan....
.
Untuk hasil yang extra hebat, boleh guna kan below item sebagai tambahan:.
1. TW Softener
2. TW Renewing gel mask
.
If yang ada jeragat, uolls boleh menggunakan MELACEP Serum untuk memudarkan jeragat pada kulit wajah tu tau!
.
Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaytimewise  #timewisemiracle #timewiseskincare #kusam  #jeragat #jerawat #marykaysingapore #antiaging

Good morning uolls!! Sis hrp semua ursn kite hr ni berjln lncr..amin.. U ols2.. bgn pg mesti gsk gg tau..jika tidak mulut ade bau 😀😀..
BUT!!
JANGAN LUPE CUCI MUKE JUGA TAU!!
.
Supaya wajah kita bersih setiap hari, kulit sihat, dan wajah tidak kusam 😘. Tips kecantikan utk u olls..
❤ jangan abaikan cara kita mencuci muka ya especially yang suka make up! Cuci bersih bersih ya! ❤
.
Nak skin bersih?? Gunalah Beauty Tool 2014 iaitu Skinvigorate Cleanser Brush!!.
.
💋 SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 💋
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.
.
🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas.
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari.
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah.
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.
.
🌷Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada warranty 12 bulan.

Love 💞💞💞
Nur's Mary Kay Beauty Consultant
https://www.wasap.my/60189873665

#Marykay#Marykaymalaysia
#MaryKayShahAlam
#MaryKayKempas
#MaryKayBeautyConsultant
#MaryKayPenang
#MaryKayKL 
#MaryKayJB_Malaysia
#marykayjb 
#marykaysabah 
#MaryKaySingapore
#MaryKayKedah 
#MaryKay_Skincare 
#MaryKay_Cosmetic
#MaryKayPasirGudang
#MaryKay

Mary kay brush ni paling best tawww. Lembut sgt haiiiii. Bila pakai make up pun finishing jadi cantik sebab olesan brush nya yg cantik. Hari2 takde brush ni tak lengkap hehe.
:
Nak tahu brush ni full set. So x pyh susah2 pg beli lagi. Lengkap semua ada.
:
Nak bergaya dgn brush #marykay contact ain okay? 💗
:
Ain syafinas 📲0132744885
#timewiserepair #marykayskincare #melacepserum #serummelacep #timewiserepair #botanicaleffects #marykayeyeshadow #melacep #timewisemarykay #duckscarves #duckscarvestoletgo #minaz #botanicaleffects #lipstickmarykay #jerawatbatu #jeragatpudar #jeragatdegil #antiaging #antiacne #ootd #oilyskin #marykaypeneng #marykayperlis #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysingapore #marykayipoh #marykaykedah

Mary kay brush ni paling best tawww. Lembut sgt haiiiii. Bila pakai make up pun finishing jadi cantik sebab olesan brush nya yg cantik. Hari2 takde brush ni tak lengkap hehe.
:
Nak tahu brush ni full set. So x pyh susah2 pg beli lagi. Lengkap semua ada.
:
Nak bergaya dgn brush #marykay contact ain okay? 💗
:
Ain syafinas 📲0132744885
#timewiserepair #marykayskincare #melacepserum #serummelacep #timewiserepair #botanicaleffects #marykayeyeshadow #melacep #timewisemarykay #duckscarves #duckscarvestoletgo #minaz #botanicaleffects #lipstickmarykay #jerawatbatu #jeragatpudar #jeragatdegil #antiaging #antiacne #ootd #oilyskin #marykaypeneng #marykayperlis #marykaymelaka #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaysabah #marykaysingapore #marykayipoh #marykaykedah

#Repost @marykaymysg
・・・
This advanced exfoliation method also significantly smooths skin, reducing the “hills and valleys” associated with a drier, rougher texture. - TimeWise Repair® Revealing Radiance® Facial Peel. #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #SkinCare #Exfoliater #Exfoliate #Radiance #Beauty

www.marykay.com.my/jackdahun

BRIGHTENING MALACEP SERUM
.
Dah berapa banyak Malacep Serum ni sapu award. Yang latest, Her World Beauty Award 2017!
.
Terkenal untuk hasilkan kulit cerah tanpa pedih, peeling, dan merah. Menyerap dgn baik kedalam kulit termasuk rongga-rongga kulit yang rosak. Sebaik saja kulit di-repair dari dalam, kulit yg sihat dan glowing akan terpancar. Nak I share kelebihan item ni? Boleh!
.
1. Percepatkan proses pencerahan.
2. Skin tone akan sekata dan mengecikkan pori.
3. Bintik2 hitam/parut akan pudar dengan cepat.
4. Tekstur kulit jadi lebih smooth dan tegang.
5. Freckles pun akan menghilang secara perlahan.
6. Cerah yg nampak kulit sangat healthy.
.
Tolong tinggalkan product peeling yang instant putih melepak macam tepung gomak dan putih dari kulit tangan tu. Seram mak! Oh kalau nak full details pasal Malacep Serum ni, jom ler whatsapp I 😊
.
DARE TO TRY AND SEE THE RESULT?
.
Nurul jamaludin / 0103662673
Independent Beauty Consultant
.
#wangsamaju #gombak #uitmpuncakperdana #freelancemodel #models #artistsoninstagram #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayTimewise #BotanicalEffect #MaryKayJohorBeautyConsultant #MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore
#MaryKayMalacepSerum #TerapiInstagram #MaryKayUltimateCream

6 SEBAB UTAMA MESTI ADA SKINVIGORATE
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
.
🌷Penyebab utama terjadinya whitehead, blackhead & jerawat ialah bila liang pori wajah tersumbat dgn kotoran. Dgn skivigorate, setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer, jadi ia dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer.
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut buat kite rasa macam di spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari.
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.
.
🌷Boleh digunakan dgn semua jenama cleanser.
.
Nurul jamaludin | 0103662673
Mary Kay Independent Sales Director
.
#wangsamaju #gombak #taiping #perak #taipingperak #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayTimewise
#MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore #TerapiInstagram #skinvigoratecleansingbrush

MOST SATISFYING CLEANSING TOOL EVER!
.
OK kali ni sis nak cerita. Asalnya sis ada 5 unit Skinvigorate yg ready stock. Wajib order 5 kotak keatas sebab sap sap soi je terus yilek. Sis kadang sampai bergegas order skinvigorate je sebab taknak customer menunggu lama. Tapi nak dijadikan cerita ada sorang regular customer sis ni. 3 hari lepas dia purchase sbb katanya tona kulit tak sekata, kusam takde seri dan terasa macam pori tersumbat giteww.
.
Sis pun recommend this best beauty tool in the world lah. Guess what? Today dia BORONG 4 terus! Untuk emak dan adik beradiknya yg duduk jauh. Kalau duduk serumah of course boleh share je kan, tukar brush head je hihi. Nampak tak penangan Skinvigorate?
.
Sekarang sis ada 2 ketul je yg ready stock dan sis rasa cemas. Jadi kul doblas tghr tadi sis order lagi 4 ketul supaya kalau chuols order, sis ada. Servis mesti bagus maaa hehe. Scroll lah ig sis ni baca info tentang Skinvigorate, video pun ada tau.
.
Nurul jamaludin | 0103662673
Mary Kay Independent Sales Director
.
#wangsamaju #gombak #taiping #perak #ipoh #johor #kl #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayTimewise
#MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore #TerapiInstagram #skinvigoratecleansingbrush

A good man’s face wash should be the first step in every man’s skin care routine. MKMen® Daily Facial Wash is tough on dirt and oil while being gentle on skin. Pores feel deep-down clean, and the cleanser won't leave skin feeling stripped.

pm or whatsapp 98579442 to order

#iuhismk #marykay #marykaysg #marykaysingapore #mkmen #menskincare #mkmensg

Multibenefit, multifunctional marvel! Plus, it’s buildable and blendable, and it has a quick-dry finish every girl on the go will love. With Mary Kay® Perfecting Concealer, you’ve got the perfect cover-up, so you can be at your beautiful best every day.

pm or whatsapp 98579442 to order

#iuhismk #marykay #marykaysg #marykaysingapore #makeup #xmasgift

Taking care of your skin should be tailored to you and your budget. Botanical Effects® Mask for normal skin gently removes impurities in your skin while revitalizing it and leaves skin looking healthier and feeling nourished. The mask is part of the Botanical Effects® Skin Care Collection – a simple regimen infused with the goodness of botanicals that are personalized to your skin type to bring out skin’s healthy radiance. Try it and see the difference today!

This is 1 of my favourite!

Pm or whatsapp 98579442 to order

#iuhismk #marykay #marykaysg #marykaysingapore #Christmas #xmasgift

Did you know? The shea tree is rooted in the depths of the West African savannah. Towering 60 feet tall, it lives for hundreds of years. It is here, among this ancient wilderness, that local women congregate to gather shea nuts, which are then ground and roasted to ultimately produce precious, soothing shea butter. Shea butter is known to contain omega-3s. Omega-3s are known to help maintain skin's natural moisture barrier, and when skin's barrier is protected, precious moisture is less likely to escape. A perfect ingredient for your everyday spa experience, shea butter wraps skin in creamy hydration bliss.

pm or whatsapp 98579442 to order

#iuhismk #marykay #marykaysg #marykaysingapore #xmasgift #Christmas

As much as we pamper ourselves, remember to treat your man or dad with the entire day of pampering this coming chirstmas!

pm or whatsapp 98579442 to order

#iuhismk #marykay #marykaysg #marykaysingapore #Xmasgift #Christmas

Lip-cushioning gel comfort. A long-wear lipstick your lips can love. Semi-matte lipstick delivers lasting wear without drying lips.
❤️Highly pigmented shades deliver stay-true color.
❤️Gel formula cushions lips for soft, velvety comfort.
❤️Optical enhancers deliver a soft-focus effect. #marykay #marykaysg #marykaysingapore #marykaysemimattelipstick #semigelmatte #semigelmattelipstick #lipstick

1 more week to Christmas and have you got your Xmas gift prepared? Pm me for Marykay great deals this month and pamper your woman with the luxury and quality skincare or body care! #marykaysg #marykaysingapore #marykay #玫琳凯 #enrichingwomenlives #onewomancan #skincare #bodycare #limitededition

Anda ada masalah bibir kering, bibir gelap & hitam?? Jom saya share SATIN LIPS SET yg boleh rawat bibir secara natural. 💋💋 .
.
Terdiri dari 2 items:
1. SHEA SUGAR SCRUB
● bertindak sbg exfoliate
● menanggalkan sel kulit mati pada bibir
● menanggalkan kepingan2 kering pada bibir. Tak perlu lg kopek atau kikis smpi berdarah.
● memerahkan semula bibir
● mungilkan bibir
.
.
2. SHEA BUTTER BALM
● bertindak sebagai protector
● preserve bibir dari dehydrated
● kekalkan kelembapan bibir dan kilatkan bibir
● kalau selalu kering, digalakkan guna setiap malam sebelum tidur. Bangun pagi bibir kekal mungil

Berminat, dm atau wasap www.wasap.my/60122446732

#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaykl #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayselayang #marykaykualalumpur #marykaysingapore #marykayselangor #marykaymalaysia #marykayskincare #timewiserepair #sheabutter #sugarscrub #lipsscrub #marykaylipbalm #marykaylipscrub #marykaynatural #marykaynaturalproduct #marykaybest #timewisemarykay #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #freegift #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincareclass #marykayskincare

LIPSTICK GEL SEMI MATTE MARY KAY! 💋

Lipstick Gel Semi Matte ini mempunyai 8 warna yang sangat menarik dan mengikut trend terkini! Pasti anda terpesona dengan kecantikan warna lipstick ni tau!

KELEBIHAN lipstick ini-
💋 sangat pigmented/dap2 sikit dah cantik.
. .
💋 tidak mengeringkan bibir walaupun ia semi matte.
. .
💋 tahan lama di bibir dan memberikan fokus yang lembut.
. .
💋 tidak comot dan kedutan juga kurang kelihatan.

Best kan? 😍

Dm or wasap me
www.wasap.my/60122446732

#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaykl #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykayjohor #marykayjb #marykaysingapore #marykaysingapura #marykayselayang #marykayselangor #marykaybatucaves #marykaylipstick #mauvemoment #alwaysapricot #lipstickmarykay #makeup #marykaymakeup #mattelipstick #alwaysapricot #bibirmerah #lipstickmarykay #marykaybest #marykaynaturalproduct
#syapakaisayajual #bibirlembab

*MARY KAY BAKED CHEEK POWDER*
.

Blusher yang sangat best yang akan membuatkan muka bertambah berseri! Muka pun tak akan nampak pucat 😍
Blusher best ni wajib ada setahun pun tak habis pakai tau!

Antara kelebihan blusher ni ialah: . 📍 Pigmented and silky formula
📍 Lightweight and highly blendable
📍 Two shades : Giving Heart (Pretty soft pink ) and Kind Heart (Baby peach)
📍 Natural glow no chunky glitters or over the top sparkles
.

So sesiapa yang suka blusher yang boleh memberikan effect glowing selepas pakai tapi masih nampak natural boleh la grab dua both. Bila grab both, akan dapat free pouch dari Mary Kay tau! 😍😍😍
.
.
Wassup sis sekarang sebelum kehabisan stock! .
. ☎ www.wasap.my/60122446732
MaryKay Beauty Consultant

#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaykl #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykayjohor #marykayjb #marykaysingapore #marykaysingapura #marykayselayang #marykayselangor #marykaybatucaves #marykaylipstick #mauvemoment #alwaysapricot #lipstickmarykay #makeup #marykaymakeup #mattelipstick #alwaysapricot #bibirmerah #lipstickmarykay #marykaybest #marykaynaturalproduct
#syapakaisayajual #bibirlembab #marykayblusher #blushermarykay #blushermarykaygivingheart #blushermarykaykindheart

*MARY KAY BAKED CHEEK POWDER*
.

Blusher yang sangat best yang akan membuatkan muka bertambah berseri! Muka pun tak akan nampak pucat 😍
Blusher best ni wajib ada setahun pun tak habis pakai tau!

Antara kelebihan blusher ni ialah: . 📍 Pigmented and silky formula
📍 Lightweight and highly blendable
📍 Two shades : Giving Heart (Pretty soft pink ) and Kind Heart (Baby peach)
📍 Natural glow no chunky glitters or over the top sparkles
.

So sesiapa yang suka blusher yang boleh memberikan effect glowing selepas pakai tapi masih nampak natural boleh la grab dua both. Bila grab both, akan dapat free pouch dari Mary Kay tau! 😍😍😍
.
.
Wassup sis sekarang sebelum kehabisan stock! .
. ☎ www.wasap.my/60122446732
MaryKay Beauty Consultant

#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaykl #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykayjohor #marykayjb #marykaysingapore #marykaysingapura #marykayselayang #marykayselangor #marykaybatucaves #marykaylipstick #mauvemoment #alwaysapricot #lipstickmarykay #makeup #marykaymakeup #mattelipstick #alwaysapricot #bibirmerah #lipstickmarykay #marykaybest #marykaynaturalproduct
#syapakaisayajual #bibirlembab #marykayblusher #blushermarykay #blushermarykaygivingheart #blushermarykaykindheart

Who loves lipstick ? Tapi pernah tak awak scrub bibir awak ? If tak iqa nak kenalkan satin lips crub and satin lip balm by mary kay ni . .
.
🌹 menanggalkan sel kulit mati pada bibir .
🌹 menyihatkan bibir .
🌹 menjadikan bibir lebih mungil .
🌹 bibir jadi cantik je sbb hitam hitam tu dah hilang . 🌹 membuatkan bibir sentiasa moist .
.
.
Seronok kan kalau bibir kita cantik ? Pakai lipstick pun cantik je tak berkerak kerak sbb bibir merekah .
.
.
Bulan ni ada promo lips satin ni tau . Nak tahu pm iqa okay ? .
.
.
Love , iqa .
011 11177781
Independent beauty consultant
.
.
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaykulai #marykaysenai #marykayskudai #marykaygelangpatah #marykaybeautyconsultant #timewisemarykay #fattzura #satinlipscrub #jerawat #terapiinstagram #marykaykl #marykaymelaka #marykayshahalam #marykaypasirgudang #marykaysingapore #sayajual #marykayselangor #tipscantik #jerawatnanah #makeup #makeuptutorial #marykaykedah #marykayterengganu #marykaypahang #lipsatin #lipsatinmarykay #bazaarpaknil

MOOD SELALU SWING TAU 😭😭 .
.
.
kalau iqa kan time stress ke takde mood ke kan iqa suka cari something yang boleh hilangkan stress mcm cari bau bau yang wangi . Pelik kan ? Tak pelik lah sebab wangian pun salah satu cara hilangkan stress tau .
.
.
Set mandian ikut mood korang wajib ade tau . Jadi hari hari mood ada je 😂😂 . Sail to the moon untuk mood ke bulan . Chase a rainbow untuk mood luncur pelangi gitchuuu . Paint the sky untuk mood terbang ke langit . Wahhhh kemain noks 😂😂😂 .
.
.
Ada yamg kurang ke ? Kalau kurang meh whatsapp 011 11177781 . K lah nak amek mood tidur pulak 😂😂 .
.
.
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaykulai #marykaysenai #marykayskudai #marykaygelangpatah #marykaybeautyconsultant #timewisemarykay #fattzura #neelofa #jerawat #terapiinstagram #marykaykl #marykaymelaka #marykayshahalam #marykaypasirgudang #marykaykotatinggi #marykaysingapore #sayajual #marykayselangor #tipscantik #jerawatnanah #terapiinstagram #ajimaura #setmarykay #marykaykedah

Baked cheek powder kind heart & giving heart Mary Kay.. Beli 2 item ini dapat percuma Sunscreen Lotion atau beli either 1 + 1 item lain yang sedang promosi.. Nak tahu apa lagi yang promosi bulan ini bolehlah contact saya ;-)
#marykaybeautyconsultant #bakedcheekpowder #cheek #powder #cosmetics #kosmetik #makeup #promo #marykay #marykaymalaysia #marykaysingapore #cantik #onlineshopping #onlinebusiness

Most Popular Instagram Hashtags