[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#marykaysingapore

8736 posts

TOP POSTS

Ah Chek selling lipstick 😁
#mkmen #lipstick #marykaysingapore #promotion

Watch them on Facebook Malaysia & Singapore live tonight at 7.30 pm for Mary Kay Dream Beautiful Finale #mkdreambeautiful #marykaymalaysia #MaryKaySingapore #beautytransforms @hsingooi @mahirahkhan17 @damnnjayla

Suke sgt guna eyebrow ni.
Brunette clor.
Dah kontot dah.. Heheh
#marykaymalaysia
#marykaysingapore
#marykay
#marykayterengganu

Once again, thank you @marykaymysg it has always been an honour to be able to share my experiences 💞 til next week!

✨💃🏻Gatsby Night Gala Dinner with 👔🎩👑President of Mary Kay AP Region 🌠🌌tonight
#gatsby #diva #marykaysingapore

.
SET BOTANICAL EFFECTS
UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG
.
Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh macam cendawan!
.
Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kpd jenis kulit masing-masing
.
Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda
.
Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak
.
Pada yang;
1- Jerawat sangat banyak
2- Kulit terlalu kering/berminyak
3- Oily dekat T-Zone
4- Liang pori besar
5- Banyak Whitehead/blackhead
6- Muka gelap kesan sunburn
7- Kulit rosak sbb salah pakai produk
.
Botanical Effects paling sesuai utk awak!
.
Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat
.
My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! Bersih & Segar sangat muka lepas pakai botanical mask! Jerawat pun takde naik dah tau.
.
Tahan penggunaaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome!
.
Nak consultation just dm atau Whatsapp ya 😘 .
☎️ 013.4398906 | Surie
MaryKay Beauty Consultant
.
#botanicaleffects #beautymarykay #marykaymalaysia #marykaysingapore

Pamper my face with DIY hydrate mask using TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask & Timewise Moisture Renewing Softener. It's so cooling!
#marykaysingapore #timewise #marykay

Congratulations to Mahirah @mahirahkhan17 The Face of Mary Kay Dream Beautiful Asia Pacific and her Independent Beauty Consultant, Lorraine Ramadas @bebeautiful546 #mkdreambeautiful #beautytransforms #marykaymalaysia #MaryKaySingapore #marykay

MOST RECENT

To all my dear followers and friends,

I stumbled across Mary Kay products being sold in *****a online shopping and was rather shocked as the prices stated have been marked up by 30% to 45% from our selling price!

Please be wise ladies and gentlemen. Do research on the pricing too before you decide to purchase.

Mary Kay beauty consultants are always available and ready to provide you with free consultation.

So, why hesitate?

Love,
Juju a.k.a Madam Cantik

#makcuns #marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #marykayselangor #marykayjohor

❗❗AKU DAH TUA ❗❗
.
Cuba tengok muka anda kat cermin nampak tak KEDUT? kulit KUSAM? Sedih tak ? 😭😭😭
.
Hari² pergi kerja balik kerja atau sepanjang umur menjadi surirumah. Lama² anda TUA. Sedar tak kulit anda juga mula menunjukkan tanda PENUAAN?😱😭
.
Apabila umur meningkat, melanin dalam kulit akan menjadi bertambah aktif dan mula menghasilkan bintik bintik hitam dengan lebih banyak. Kulit juga akan menjadi semakin kering kerana ia tidak lagi menghasilkan sebum yang secukupnya. Hasilnya, kulit mula menjadi berjeragat, kusam, berkedut dan hilang kekenyalan.😔
.
Jangan risau, Mary Kay ada set khas menentang kedut dan penuaan. Timewise Repair boleh membantu !😍😘
.
Dengan penggunaan yang konsisten ia dapat :-
.
●menegangkan dan menganjalkan kulit
●kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber
●mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan² pada kawasan leher
●memulihkan keremajaan kulit dan keserian
●kulit berasa segar, lembut dan mulus sepanjang hari
●meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera . ●malah ia tampak bertahun2 lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata.
.
Ingin tahu lebih detail ? Berminat ? Nak free consultantion dpd miya ? Soal budget ? Korang dm/pm je miya lelaju yunk 🤗Kalau korang malas nak save no miya korang click je dkt je dkt atas bio miya 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻🙈
.
Free postage 😍Free consultation 😍Fast service 😍Free sample 😍 Warranty 90 hari😍 Sape nak bg dekat korang warranty ,hanya produk berkualiti tinggi je bg kt korang 😊🤗
.
Sincerely 🌸
Miya
0135976493
Independent Beauty
Consultant Marykay Malaysia .
.
.
#lovemarykay #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykaykedah #marymelaka #marykayjohor #marykayterengganu #marykaykelantan #maryk.miya #minaz #noncomedogenic

JERAGAT ? PARUT JERAWAT ? 😱
.
Rata- rata semua perempuan luar sana memang ANTI betul dengan dua benda kat atas tu kan? Parut dan jeragat 😡
.
.
Anda tahu tak? seawal usia 20-an jeragat dah mula muncul tau! Ada yang awal tapi ada yg lambat, tapi kalau tak cegah, lama kelamaan dia akan naik lagi banyak! Jeragat sangat2 susah nak hilang tau 😭😭
.
Jadi lebih baik cegah dari merawat kan? Sementara muda remaja ni, 😒jom jaga kulit dengan betul, jangan pakai sebarangan NO NO NO nanti sayang kulit tu rosakkkk weh 😥.
.
So apa yg cik Noor amalkan sekarang? Hari-hari WAJIB apply MELACEP ULTIMATE SERUM ! Serum ni sangat2 lah berkesan utk pudarkan parut jerawat, jeragat dan juga untuk sama kan skin tone kita tau! Jadi tak lah kusam kulit tu 👍🏻
.
Ramai pelanggan dah puas hati kulit muka makin cerah berseri. Anda bila lagi😉

Cik Noor
601139434032
Yr trusted beauty consultant

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #marykaysingapore #skin #skincare #botanical #effects #hydrate #melacepserum#jeragat#jerawat#hydration#smile#happy#ilovemymarykay#essential#skintypes#sabah#sarawak#brunei#singapore#bazaronline#bazarpaknil#igshop#kedaionline#kosmetikmurah#ajimaura#terapiinstagram

Intense Moisturizing Cream

Tahu tak kulit yang KERING boleh menyebabkan kedutan pada kulit muka.?
.
Bagaimana cara anda utk mengatasi masalah tersebut? .
Fungsi Intense Moisturizing Cream adalah :- .
😉 Kulit serta-merta kelihatan berseri, membelai dengan sungguh halus dan lembut
.
😉 Melembapkan kulit sehingga 10 jam .
😉 Sesuai untuk kulit sensitif, kering, menggelupas dan nipis

Cik Noor
601139434032
Yr trusted beauty consultant

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykaypuncakjalil#skincare #botanical #effects #hydrate#smile #ilovemymarykay #essential #syjualonline#skintypes#sabah#sarawak#brunei#singapore#bazaronline#bazarpaknil#igshop#kedaionline#kosmetikmurah#ajimaura#terapiinstagram#borongmurah

Beauty Tool Mary Kay pon ada warranty !😱 . Tahukah anda salah satu ciri ciri produk yang berkualiti tinggi ialah produk yang memberi jaminan atau warranty ? 😊 .
. 🌺SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌺.
. .
Jom cuci muka dengan Skinvigorate Cleansing Brush 😍😍 .
.
Beauty Tool Pembersih Wajah Terbaik Di Abad Ini !!! Sangat lembut pada wajahh !! Brush yang berkualiti tinggi !! Halus !!! Wajahh bersih 85% menggunakan tangan !! 😍😍 .
.
🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari
.
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 .
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! .
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. 🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini
.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas
.
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja
.
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. .
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah
.
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja
.
. 🌷Yang pasti betkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran.

Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau ya!Jom grab satu dgn miya 🙆🏻wajib ada satu dkt rumah korang ni 😍😊
.
Sincerely,
Miya
0135976493
Independent Beauty
Consultant Marykay Malaysia 🇲🇾 .
#lovemarykay #marykaymalaysia #marykaysingapore #berusskinvi #berusajaib #cantik #gebu

~KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA~

Di suatu ketika di musim nan lalu..
Percubaan pertama utk dinner... Boleh cuba lg tuk annual school dinner...
Tq Allah...
Tq to make up artist i... @afnie_ghapar
Tq to supporter... @oyapeace
Tq to advisor... @norezhenie

#cguenasempoi #beautyconsultant #marykay #flawless #marykaymalaysia #marykaysingapore

KENAPA KULIT SAYA TIDAK MCM KOREA????
.
🙊 Penjagaan kulit muka kita hanya bermula bila kita ada duit dan bekerja!
Orang korea?
Bermula dari sekolah menengah...
.
🙈 orang korea sangat obses dengan sunscreen!
Kita?? 😌😌😌 pergi pantai atau ikut kawad atau hari sukan baru berlari-lari membeli sunscreen..
.
Beli product entah apa2 yg spf tinggi konon..
Tiada kajian pun buktikan spf dia tu..
.
🙊 langkah penjagaan kulit korea?
7 langkah... kita ni? .
4 langkah asas pun liat.. 😂
1. Membersih
2. Mask
3. Penyegar
4. Pelembab
Langkah asas ya kawan-kawan 😳
.
🙈makeup remover sentiasa ada sebab orang korea mementingkan double cleansing..
Make sure semua kotoran hilang..
.
🙊 sentiasa pakai penyegar sebab penyegar memastikan tiada sisa cleanser atau sisa makeup di muka..
.
🙈 mask tidak pernah skip sebab? Exfoliation tu sangat penting.. buang kulit mati.. 😥😥😥😥
.
🙊serum sangat penting.. sbb dia bagi extra everything di kulit kita!
.
🙈 pelembab tak tinggal! Sebab pelembab balance kan semua benda di kulit kita plus dia buat serum bekerja lebih baik.. 💪🏻💪🏻💪🏻
.
🙈 pemakanan mmg terjaga kalau korea..
Kita bantai semua..
.
🙊Sebab tu makeup korea comel-comel tidak berlapis-lapis kalau untuk foundation.. 😘
.
🙈 Tak guna putih sampai nampak urat hijat kalau guna benda bermercuri ..sebab dalaman badan tak sihat..
.
🙊 sihat memang automatik cantik.. 😍❤️
.
🙈 ala korea bedah memang la cantik.. mak jemah...
Dorang bedah untuk besarkan mata.. mancungkan hidung.. tiada la bedah tukar kulit..😭😭😭😭😭
.
Nak ala korea dengan Marykay?
Jom ber Melacep!
.
Nak belajar cara jaga muka dengan betul?Nak tips kecantikan ? Nak free Consultantion ? Soal budget korang dm/pm je miya lelaju 💃🏻🐣Miya bantu korang smpai kulit korang sihat 😍Kalau korang malas nak save no miya korang click je dkt atas bio miya 👆🏻👆🏻👆🏻🙈
.
Miya
0135976493
Independent Beauty
Consultant Marykay Malaysia .
#marykay #marykaymalaysia #marykaysingapore #lovemarykay #beautyconsultant #produkterjamin #minaz
#maklumatdihujungjari

BOTANICAL EFFECTS SKINCARE SET
.
Hai remaja! Ramai yg mengadu skincare yg dipakai takde kesan omaigaddd. Worries no more Mary Kay kan hado hihi. Set Botanical Effects ni ada 3 formula khusus iaitu utk kulit kering, normal, dan berminyak. Pada yang ada masalah kat bawah ni wajib grab tau!
.
1 - Berjerawat, kulit rosak sbb salah produk
2 - Kulit terlalu kering/berminyak/oily dekat T-zone
3 - Liang pori besar/banyak whitehead/blackhead
4 - Muka kusam dan gelap kesan sunburn
5 - Perlukan lembapan optima pada kulit
.
All in One. Awesome dan jimat! Satu set tahan 6 bulan. Harga pulak terlalu affordable kalau nak dibandingkan international product yang good quality macam Mary Kay! Tak tahu nak pilih? Meh sini sis consult sampai cantiks 😊
.
Lily Suraya
+60175961077
www.lilysurayamarykay.blogspot.com
Independent Beauty Consultant
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayTimewise #MaryKaySkinvigorate #BotanicalEffect
#MaryKayJohorBeautyConsultant #MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore #TerapiInstagram

@Regrann from @thekechaa.marykay - Baru balik keje..mandi and terus apply baby blue ni..hohemji😱😱😱😱sejuk segar nya rasa😭😭hilang penat hadap komputer daripada pagi tadi..eca klu penat, tengok mata..nampak kuyu layu tu haa betul lah tu penat lah tu..korang pon mcm tu jugak kan..so korang boleh amalkan apa yg eca share dgn korang ni sebab pakai dy memang tiptop👌👍
.
.
Kalau mata bengkak eyebag sekilo, mata panda hitam mcm pakai crayon, rasa penat dan lesu bahagian mata...haaaa eloklah dialu²kan try
.
.
Bukan apa, dia dibuat dr bahan semulajadi yg memang mcm cooling agent..macam timun..haaa timun tu salah satu bahan yang digunakan untuk menghasilkan soothing eye gel ni
.
.
Kiranya korang dah xpayah susah² beli timun sebiji tp guna dua hiris utk letak dan segarkan mata..membazir!!!! Sebab timun fresh bkn blh tahan lama, busuk nt..so klu soothing eye gel ni, memang khusus research dijalankan bg memudahkan pengguna utk menggunakan bahan semulajadi sbg set penjagaan kulit..terutamanya kulit dibahagian mata yang sangat² nipis berbanding kulit dibahagian lain
.
.
Eca
019-3661572
Senior Beauty Consultant Marykay
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykay #noradanish #neelofa #ajscreamer #malaysia #malaywedding #uia #uitm #upm #marykaykotabharu #marykaypasirgudang #marykay #marykaykelantan #marykayperlis #marykayperak #marykayselangor #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykaysingapore #marykayindonesia - #regrann - #regrann

MARY KAY LIPSTICK GEL SEMI MATTE HIGH IN DEMAND!
.
KELEBIHAN SEMI MATTE LIPSTICK
.
💋 Sangat pigmented iaitu melekap dgn baik pada bibir
💋 Tidak mengeringkan bibir walaupun ia semi matte
💋 Tahan lama di bibir (guna gel technology)
💋 Sangat lembut pada bibir
💋 Tidak comot dan kurangkan tampilan kedutan bibir
.
Huish best kan? Pada yang gilakan lipstick matte macam I tapi takut bibir nampak kering, meh sini try MK Lipstick Gel Semi-Matte! 😊
.
Psttttt bulan ni ada promo best iaitu FREE MASCARA! 😱
.
Lily Suraya
+60175961077
www.lilysurayamarykay.blogspot.com
Independent Beauty Consultant
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayTimewise #BotanicalEffects #MaryKayGelSemiMatteLipstick
#MaryKayJohorBeautyConsultant #MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore #TerapiInstagram

Ramai sangat sangat yang suka Semi Matte Lipstick ni kan? Hampir setiap hari sis dapat order dari customer. Ada yg lepas beli sebatang, fall in love dan terus nak semua color noks!
.
1. Guna gel technology supaya warna lipstick kekal lama
2. Guna Soft Focus teknology supaya bibir nampak penuh
3. Bibir rasa moist dan tak kering
4. Warna tetap nampak matte even bergambar dgn flash
.
Jadi meh sini sis nak umumkan. BULAN INI ADA PROMO BEST! Dapat free Lash Love Mascara 😘😘😘
.
LASH LOVE MASCARA untuk nampak lebih banyak bulu mata sebab design berus boleh capai bulu mata yang halus dan asingkan bulu mata. Nampak natural 😘
.
Macam mana dan apa syaratnya? Jom whatsapp sis sekarang sebab sangat sangat terhad. Selagi stock di HQ masih ada!
.
Lily Suraya
+60175961077
www.lilysurayamarykay.blogspot.com
Independent Beauty Consultant
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayTimewise #BotanicalEffects #MaryKayGelSemiMatteLipstick
#MaryKayJohorBeautyConsultant #MaryKayBeautyConsultant #MaryKaySingapore #TerapiInstagram

Bh tolong jeles OK!! cantik ka tdk kulit muka mama² Mary Kay sy 2 org ne 😏
.
Rasa²nya brapa lama sdh ya drg ne pngguna tegar Mary Kay produk smpai kulit muka brsih, sihat n cantik.. Lg 1 rasa²nya brapa ya usia mama² Mary Kay sy yg 2 org ne ermmhhh pikir dulu skjp brapa yaaaa?? .
.
Makin lama pakai produk Mary Kay makin nmpk cantik btul tu kulit muka. bonus tmbhan adalh nmpk awet mudaaa woww 😱😱 siuk ka tdk nmpk muda dr usia sbnar 😏
.
Mau kulit muka sprti drg?? Rahsia dia adalh #MaryKay 😍
.
Credit to : SSD @melnahmartin
& ESSD Salinda Salim

Ind. Beauty consultant Mary Kay
Mis Barbara
01131638682

#Mklife #lovemarykay #marykayjob #top5skincarebrand #skincare #botani #marykayskincare #marykaysandakan #marykaysabah #marykaymalaysia #marykaysingapore

MELACEP PLUS WHITENING SYSTEM 💖💖 Set MELACEP WHITENING SYSTEM ni terdiri daripada :

1) MelaCEP Foaming Cleanser
2) MelaCEP Freshener
3) MelaCEP Mask
4) MelaCEP Ultimate Cream
5) MelaCEP Ultimate Serum

Kelebihan set MELACEP WHITENING SYSTEM ini adalah : 💖 Utk menjadikan kulit wajah JERNIH
💖 MENCERAHKAN kulit wajah
💖 SEKATAKAN TONA warna pada kulit
💖 Memudarkan JERAGAT dan KUSAM pada wajah
💖 Mengelakkan kesan PENUAAN sebelum usia

Siapa boleh pakai ??
💝 Semua orang sama lelaki atau wanita. Tiada had umur.. 💝 Bahan utama
1. Edelweiss Extract ✅ sejenis tumbuhan yang tumbuh di atas gunung di tempat sejuk.. sgt mahal dan baik utk mengurangkan pembentukkan- melamin atau warna gelap pada wajah

2. Algae Extract
✅utk mencegah kedutan dan memberi kesan awet muda

3. Veg amino acid
✅ berfungsi utk mencerahkan lg warna kulit
✅ meratakan warna kulit😘😘 For an overall skin radiance and healthy glowing skin from within. .
.
Cik Noor
Yr trusted beauty consultant

#MelaCEP #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #Marykaypuncakjalil#sabah#sarawak#brunei#singapore#igshop#kosmetikmurah#bazarpaknil#kedaionline#borongmurah#Brightening #Radiance #UltimateCream #UltimateSerum #Luminous #Translucent #Flawless

Most Popular Instagram Hashtags