#marykayserum

MOST RECENT

Loneliness adds beauty to life. It put a special burn on sunsets and makes night air smell better.
.
#marykay
#marykaymasker
#marykayserum

the greatest satisfaction is to transform one’s feeling into action...

Kulit semakin cerah sekata, jeragat semakin pudar, kulit lebih licin dan lembut dengan serum Lumivie!❤️ .
.
#serumlumivie
#marykayserum
#serumjeragat
#putihgebu
#skincareputih
#skincaremarykay

🍇 Serlahkan kecantikan kulit dengan kebaikan Vitamin C!
.
Vitamin C sgt penting dalam diet harian kita dan semestinya ia memberi lebih kebaikan kalau kita juga gunakan Vitamin C untuk penjagaan kulit. Betol tak?
.
Pernah dengar Suntikan Vitamin C tak? Ayat suntikan tu pun dah seram kan?
.
Mary Kay memperkenalkan Timewise Replenishing Serum+ C. Kita hanya perlu sapu je untuk dapatkan kulit yg berseri dan anjal! Tak perlu suntik2 ni.
.
🍇Bagaimana Vitamin C melindungi kulit kita
.
Serum+ C akan menghalang kulit dr ancaman radikal bebas. Apa itu radikal bebas? Radikal bebas ialah pencemaran di udara, habuk, debu, asap dan dedahan kepada matahari secara berpanjangan.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291 (WhatsApp link at bio profile)
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykayserum #serumctimewise #serumvitaminc #vitaminc #vitamincmalaysia #suntikanvitaminc #vitamincinjection #marykaymalaysia #serummalaysia #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #putihgebu #putihsemulajadi #skincaremalaysia

🍇 Serlahkan kecantikan kulit dengan kebaikan Vitamin C!
.
Vitamin C sgt penting dalam diet harian kita dan semestinya ia memberi lebih kebaikan kalau kita juga gunakan Vitamin C untuk penjagaan kulit. Betol tak?
.
Pernah dengar Suntikan Vitamin C tak? Ayat suntikan tu pun dah seram kan?
.
Mary Kay memperkenalkan Timewise Replenishing Serum+ C. Kita hanya perlu sapu je untuk dapatkan kulit yg berseri dan anjal! Tak perlu suntik2 ni.
.
🍇Bagaimana Vitamin C melindungi kulit kita
.
Serum+ C akan menghalang kulit dr ancaman radikal bebas. Apa itu radikal bebas? Radikal bebas ialah pencemaran di udara, habuk, debu, asap dan dedahan kepada matahari secara berpanjangan.
.
Love, Linda
☎ 012-6434291 (WhatsApp link at bio profile)
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykayserum #serumctimewise #serumvitaminc #vitaminc #vitamincmalaysia #suntikanvitaminc #vitamincinjection #marykaymalaysia #serummalaysia #kulitcantik #kulitputih #kulitcerah #putihgebu #putihsemulajadi #skincaremalaysia

Super 3! Timewise Day solution spf 35, Timewise repair day cream broad spectrum spf 35 & timewise replenishing serum C!
.
Perlindungan yang sis perlukan setiap hari!
.
Day solution timewise & day cream timewise repair tu sis tak pakai serentak tau. Akan pakai gilir2 sbb nak khasiat dari 2 2 . So far 2 2 day solution & cream + spf ni mmg the best! Melindungi kulit sis dari sinaran UVA & UVB yg berbahaya tanpa buatkan muka rasa melekit! Best sangat!😍. Nak keluar pun rasa konfiden sbb kulit kita dah dilindungi!
.
.
Replenishing serum C tu mmg utk sis pakai setiap hari, best sgt! kulit improve a lot!😍👍. Rasa lebih lembap, tone kulit lbh sekata, garis2 halus kat muka makin berkurang & pipi jadi lagi anjal tau! dan sis akan perasan kulit sis makin cerah! dark spot pun dah pudar! Yippie!!!💃💃💃
.
.
Wlupun umur belum sampai 40 tapi kalau dah nak masuk 3 series ni dah kena dah jaga kulit! Tak nak nampak tua sebelum usia. Jom dear, kita jaga kulit sama2. If belum ada skincare routine yg lengkap, masih bertukar2 produk kat luar tu, jom cuba Mary Kay dan try setia dgn Mary Kay selama setahun! Sis dah pakai 2 tahun lebih, & my skin love it more! .
.
Whatsapp sis for consultation & order ya😘 . Click link wsap sis di bio profile❤️
.
Najwa
0188701229
Beauty consultant
.
#daysolutiontimewise
#daysolutionsunscreen
#timewisedaysolution
#timewiserepairskincare
#daycreammarykay
#marykaybeautyconsultantmalaysia
#timewiseserumc
#marykayserum
#serumjeragat
#serumvitaminc
#serumbotoks

Serum lumivie pengganti sayang kite ultimate serum 😁 sbb sblm nie ramai syg2 kite xdan out of stock, jadi hat nie jgn tunggu out of stock plok ye 😆
.
Extrak dari black pearl tahitian. Tahu apa tu black pearl tahitian?? Boleh tgok post yana sblm nie 😉
.
Lebih cepat, lebih efektif, lebih glowing dan yg penting lebih berbaloi baloi murah 😍
.
Yana
BC Mary kay
Paper rojer 👉 www.wasap.my/601125563602
#marykay #marykayserum #marykaypromo #marykaylipstik #marykayterengganu #visitterengganu #letcantik #janganmengata 😆

Soalan : 
Kenapa before dengan after tu lama sangat process nya? Dah la dalam setahun dah perabih banyak ratus tapi hasilnya lambat nye..🤔
.
Memang sifat kita sebagai manusia, kalau tak nampak hasilnya, susah nak percaya. Tapi kita kene berpegang pada Prinsip ' Beauty is pain '. Dan pain dia merangkumi pelbagai aspek, tak kira dari segi duit, kesabaran dan kestabilan mental. Eh. 😂
.
" The longer the process, the longer it will stay with you " .
.
Kulit kita ni, kalau slow slow kita baja dengan keperluan, lama lama makin peloleh laa dia dan inshaa Allah mungkin terbawa sampai ke liang lahad.
.
Kenapa saya cakap macam tu?
.
Sebab product Mary Kay ni kan based on bahan organic, so process dia memang slow banding yang ada bahan chemical. Dan nak mencantikkan ni bukannya kejap, kene lalui process pembaikan dulu baru boleh mencantikkan. Dan bahan botanic ni, lagi long lasting dia punya result banding bahan chemical. Ya, product yang based on bahan chemical ni memang cepat nampak hasil tapi lama ke hasilnya mampu bertahan? Dan kalau tak, macam mana kulit kita jadinya nanti? 🤔 Hurm, tepok dada tanya selera.
.
Dan gambar ini sebenarnya menunjukkan transformasi sales director dari sebelum join dan pakai mary kay sehinggalah sekarang. Dan nak jadi sales director ni bukannya sekejap. Ada ambil masa dalam 8 bulan sehingga setahun atau lebih. Dan gambar gambar yang 2-4 tahun tu bermakna mereka sudah menggunakan mary kay sejak sekian lama. Kan nampak awet muda je walau ada yang umur 50 lebih. Dan ini laa yang saya bagitau long term punya effect. Testimoni ni bukan sahaja pada kulit, tapi penampilan serta pembangunan diri. Anda tak percaya boleh tengok macam mana kerjaya diorang sebagai beauty consultant berjaya mengubah hidup diorang dari segi kewangan, kecantikan dan keyakinan diri. 😄 .
Nak tahu tentang asas penjagaan wajah, nak belajar tentang kulit sihat dan nak consultation mengenai masalah kulit wajah boleh contact saya...nak tahu tentang kerjaya di Mary Kay pun boleh 🤗🤗
.
❤❤❤
Aziah
0133332060
Yout Trusted Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaylipstick #marykaymakeup #marykayskincare #marykayserum #kerjayadimarykay

My super 3! Timewise Day solution spf 35, Timewise repair day cream broad spectrum spf 35 & timewise replenishing serum C! .
.
Perlindungan yang sis perlukan setiap hari! .
.
Day solution timewise & day cream timewise repair tu sis tak pakai serentak tau. Akan pakai gilir2 sbb nak khasiat dari 2 2 . So far 2 2 day solution & cream + spf ni mmg the best! Melindungi kulit sis dari sinaran UVA & UVB yg berbahaya tanpa buatkan muka rasa melekit! Best sangat!😍. Nak keluar pun rasa konfiden sbb kulit kita dah dilindungi! .
.
.
Replenishing serum C tu mmg sis akan pakai setiap hari, best sgt! kulit improve a lot!😍👍.Rasa lebih lembap, tone kulit lbh sekata, garis2 halus kat muka makin berkurang & pipi jadi lagi anjal tau! dan sis perasan kulit sis makin cerah! dark spot pun dah pudar! Yippie!!!💃💃💃 .
.
.
Wlupun umur sis belum sampai 40 tapi sejak2 masuk 3 series ni sis mmg nak serius dah jaga kulit! Tak nak nampak tua sebelum usia. Jom dear, kita jaga kulit sama2. If belum ada skincare routine yg lengkap, masih bertukar2 produk kat luar tu, jom cuba Mary Kay dan try setia dgn Mary Kay selama setahun! Sis dah pakai 2 tahun lebih, & my skin love it more! .
.
Whatsapp sis for consultation & order ya😘 . Click link wsap sis di bio profile❤️
.
#daysolutiontimewise
#daysolutionsunscreen
#timewisedaysolution
#timewiserepairskincare
#daycreammarykay
#marykaybeautyconsultantmalaysia
#timewiseserumc
#marykayserum
#serumjeragat
#serumvitaminc
#serumbotoks

Soalan : 
Kenapa before dengan after tu lama sangat process nya? Dah la dalam setahun dah perabih banyak ratus tapi hasilnya lambat nye..🤔
.
Memang sifat kita sebagai manusia, kalau tak nampak hasilnya, susah nak percaya. Tapi kita kene berpegang pada Prinsip ' Beauty is pain '. Dan pain dia merangkumi pelbagai aspek, tak kira dari segi duit, kesabaran dan kestabilan mental. Eh. 😂
.
" The longer the process, the longer it will stay with you " .
.
Kulit kita ni, kalau slow slow kita baja dengan keperluan, lama lama makin peloleh laa dia dan inshaa Allah mungkin terbawa sampai ke liang lahad.
.
Kenapa saya cakap macam tu?
.
Sebab product Mary Kay ni kan based on bahan organic, so process dia memang slow banding yang ada bahan chemical. Dan nak mencantikkan ni bukannya kejap, kene lalui process pembaikan dulu baru boleh mencantikkan. Dan bahan botanic ni, lagi long lasting dia punya result banding bahan chemical. Ya, product yang based on bahan chemical ni memang cepat nampak hasil tapi lama ke hasilnya mampu bertahan? Dan kalau tak, macam mana kulit kita jadinya nanti? 🤔 Hurm, tepok dada tanya selera.
.
Dan gambar ini sebenarnya menunjukkan transformasi sales director dari sebelum join dan pakai mary kay sehinggalah sekarang. Dan nak jadi sales director ni bukannya sekejap. Ada ambil masa dalam 8 bulan sehingga setahun atau lebih. Dan gambar gambar yang 2-4 tahun tu bermakna mereka sudah menggunakan mary kay sejak sekian lama. Kan nampak awet muda je walau ada yang umur 50 lebih. Dan ini laa yang saya bagitau long term punya effect. Testimoni ni bukan sahaja pada kulit, tapi penampilan serta pembangunan diri. Anda tak percaya boleh tengok macam mana kerjaya diorang sebagai beauty consultant berjaya mengubah hidup diorang dari segi kewangan, kecantikan dan keyakinan diri. 😄 .
Nak tahu tentang asas penjagaan wajah, nak belajar tentang kulit sihat dan nak consultation mengenai masalah kulit wajah boleh contact saya...nak tahu tentang kerjaya di Mary Kay pun boleh 🤗🤗
.
❤❤❤
Aziah
0133332060
Yout Trusted Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaylipstick#marykaymakeup #marykayskincare#marykayserum #kerjayadimaryka

Soalan : 
Kenapa before dengan after tu lama sangat process nya? Dah la dalam setahun dah perabih banyak ratus tapi hasilnya lambat nye..🤔
.
Memang sifat kita sebagai manusia, kalau tak nampak hasilnya, susah nak percaya. Tapi kita kene berpegang pada Prinsip ' Beauty is pain '. Dan pain dia merangkumi pelbagai aspek, tak kira dari segi duit, kesabaran dan kestabilan mental. Eh. 😂
.
" The longer the process, the longer it will stay with you " .
.
Kulit kita ni, kalau slow slow kita baja dengan keperluan, lama lama makin peloleh laa dia dan inshaa Allah mungkin terbawa sampai ke liang lahad.
.
Kenapa saya cakap macam tu?
.
Sebab product Mary Kay ni kan based on bahan organic, so process dia memang slow banding yang ada bahan chemical. Dan nak mencantikkan ni bukannya kejap, kene lalui process pembaikan dulu baru boleh mencantikkan. Dan bahan botanic ni, lagi long lasting dia punya result banding bahan chemical. Ya, product yang based on bahan chemical ni memang cepat nampak hasil tapi lama ke hasilnya mampu bertahan? Dan kalau tak, macam mana kulit kita jadinya nanti? 🤔 Hurm, tepok dada tanya selera.
.
Dan gambar ini sebenarnya menunjukkan transformasi sales director dari sebelum join dan pakai mary kay sehinggalah sekarang. Dan nak jadi sales director ni bukannya sekejap. Ada ambil masa dalam 8 bulan sehingga setahun atau lebih. Dan gambar gambar yang 2-4 tahun tu bermakna mereka sudah menggunakan mary kay sejak sekian lama. Kan nampak awet muda je walau ada yang umur 50 lebih. Dan ini laa yang saya bagitau long term punya effect. Testimoni ni bukan sahaja pada kulit, tapi penampilan serta pembangunan diri. Anda tak percaya boleh tengok macam mana kerjaya diorang sebagai beauty consultant berjaya mengubah hidup diorang dari segi kewangan, kecantikan dan keyakinan diri. 😄 .
Nak tahu tentang asas penjagaan wajah, nak belajar tentang kulit sihat dan nak consultation mengenai masalah kulit wajah boleh contact saya...nak tahu tentang kerjaya di Mary Kay pun boleh 🤗🤗
.
❤❤❤
Aziah
0133332060
Yout Trusted Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaylipstick #marykaymakeup #marykayskincare #marykayserum #kerjayadimarykay

Soalan : 
Kenapa before dengan after tu lama sangat process nya? Dah la dalam setahun dah perabih banyak ratus tapi hasilnya lambat nye..🤔
.
Memang sifat kita sebagai manusia, kalau tak nampak hasilnya, susah nak percaya. Tapi kita kene berpegang pada Prinsip ' Beauty is pain '. Dan pain dia merangkumi pelbagai aspek, tak kira dari segi duit, kesabaran dan kestabilan mental. Eh. 😂
.
" The longer the process, the longer it will stay with you " .
.
Kulit kita ni, kalau slow slow kita baja dengan keperluan, lama lama makin peloleh laa dia dan inshaa Allah mungkin terbawa sampai ke liang lahad.
.
Kenapa saya cakap macam tu?
.
Sebab product Mary Kay ni kan based on bahan organic, so process dia memang slow banding yang ada bahan chemical. Dan nak mencantikkan ni bukannya kejap, kene lalui process pembaikan dulu baru boleh mencantikkan. Dan bahan botanic ni, lagi long lasting dia punya result banding bahan chemical. Ya, product yang based on bahan chemical ni memang cepat nampak hasil tapi lama ke hasilnya mampu bertahan? Dan kalau tak, macam mana kulit kita jadinya nanti? 🤔 Hurm, tepok dada tanya selera.
.
Dan gambar ini sebenarnya menunjukkan transformasi sales director dari sebelum join dan pakai mary kay sehinggalah sekarang. Dan nak jadi sales director ni bukannya sekejap. Ada ambil masa dalam 8 bulan sehingga setahun atau lebih. Dan gambar gambar yang 2-4 tahun tu bermakna mereka sudah menggunakan mary kay sejak sekian lama. Kan nampak awet muda je walau ada yang umur 50 lebih. Dan ini laa yang saya bagitau long term punya effect. Testimoni ni bukan sahaja pada kulit, tapi penampilan serta pembangunan diri. Anda tak percaya boleh tengok macam mana kerjaya diorang sebagai beauty consultant berjaya mengubah hidup diorang dari segi kewangan, kecantikan dan keyakinan diri. 😄 .
Nak tahu tentang asas penjagaan wajah, nak belajar tentang kulit sihat dan nak consultation mengenai masalah kulit wajah boleh contact saya...nak tahu tentang kerjaya di Mary Kay pun boleh 🤗🤗
.
❤❤❤
Aziah
0133332060
Yout Trusted Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaylipstick#marykaymakeup #marykayskincare#marykayserum #kerjayadimarykay

Soalan : 
Kenapa before dengan after tu lama sangat process nya? Dah la dalam setahun dah perabih banyak ratus tapi hasilnya lambat nye..🤔
.
Memang sifat kita sebagai manusia, kalau tak nampak hasilnya, susah nak percaya. Tapi kita kene berpegang pada Prinsip ' Beauty is pain '. Dan pain dia merangkumi pelbagai aspek, tak kira dari segi duit, kesabaran dan kestabilan mental. Eh. 😂
.
" The longer the process, the longer it will stay with you " .
.
Kulit kita ni, kalau slow slow kita baja dengan keperluan, lama lama makin peloleh laa dia dan inshaa Allah mungkin terbawa sampai ke liang lahad.
.
Kenapa saya cakap macam tu?
.
Sebab product Mary Kay ni kan based on bahan organic, so process dia memang slow banding yang ada bahan chemical. Dan nak mencantikkan ni bukannya kejap, kene lalui process pembaikan dulu baru boleh mencantikkan. Dan bahan botanic ni, lagi long lasting dia punya result banding bahan chemical. Ya, product yang based on bahan chemical ni memang cepat nampak hasil tapi lama ke hasilnya mampu bertahan? Dan kalau tak, macam mana kulit kita jadinya nanti? 🤔 Hurm, tepok dada tanya selera.
.
Dan gambar ini sebenarnya menunjukkan transformasi sales director dari sebelum join dan pakai mary kay sehinggalah sekarang. Dan nak jadi sales director ni bukannya sekejap. Ada ambil masa dalam 8 bulan sehingga setahun atau lebih. Dan gambar gambar yang 2-4 tahun tu bermakna mereka sudah menggunakan mary kay sejak sekian lama. Kan nampak awet muda je walau ada yang umur 50 lebih. Dan ini laa yang saya bagitau long term punya effect. Testimoni ni bukan sahaja pada kulit, tapi penampilan serta pembangunan diri. Anda tak percaya boleh tengok macam mana kerjaya diorang sebagai beauty consultant berjaya mengubah hidup diorang dari segi kewangan, kecantikan dan keyakinan diri. 😄 .
.
Nak tahu tentang asas penjagaan wajah, nak belajar tentang kulit sihat dan nak consultation mengenai masalah kulit wajah boleh contact saya...nak tahu tentang kerjaya di Mary Kay pun boleh 🤗🤗
.
❤❤❤
Aziah
0133332060
Yout Trusted Beauty Consultant .
#marykaymalaysia #marykaylipstick #marykaymakeup #marykayskincare #marykayserum #kerjayadimarykay

Banyaknyaaa serum Mary Kay 😱
.

Jom Kenali Serum Mary Kay !!!😍😍😍
.
Kenapa perlu Serum ya ! Dan kenapa orang yang menggunakan serum kulit lebih cantik berbanding wanita yang hanya menggunakan basic set sahaja! 🤔🤔
.
👉🏻Serum wajah berupaya melembapkan dan membantu melambatkan proses penuaan. .
👉🏻Serum mempunyai kelembapan yang tinggi berbanding pelembap (moisturizer) yang biasa. .
👉🏻Struktur serum yang cair berupaya untuk meresap dengan cepat pada kulit dan meningkatkan kolagen wajah anda
.
Setiap serum ada fungsinya
.
♥️Replenishing Serum C - untuk awet muda
.
♥️Timewise Repair Lifting Serum - untuk menganjalkan kulit, agar kulit muka sentiasa tegang dan tidak jatuh
.
♥️ Pore Minimizer - membantu mengecilkan masalah pori yang besar & terbuka
.
♥️ Pore Purifying Serum For Acne Prone Skin - untuk menghalang jerawat
.
♥️ Melacep Ultimate Serum - membantu mencerahkan kulit dari dalam & memudarkan pigmentasi/parut
.
#marykaymalaysia #marykayserum

Hanya menggunakan Cleanser Botanical Effect Formula 1 Khas utk kulit kering/sensitive dan Oil Free Hydrating Gel....muka yg rosak kesan penggunaan produk local, muka kembali sehat..
Kuncinya adalah SABAR...produk Botanical membantu merawat dan memulih. .
Bukan pakai seminggu terus hilang semua jerawat ...Tu confirm produk peeling..bahaya ya..... Dua item ni dulu pakai utk kurangkan keradangan secara perlahan².. skrg kulit beliay dah semakin sehat Dan cantek... Siapa yg Ada masalah mm adik ni?jom pm sha www.wasap.my/60193258449
.
.
#marykayterengganu #marykaypuncakalam #marykaydanaukota #marykaybandarkinrara #marykaykl #marykaypuncakperdana #marykaymurah #marykaypuchong #marykayshahalamsek13 #marykayampangpoint #marykayash #marykaytamansentosa #marykaybk5
#marykayash #marykayhuluselangor #marykaybukitinggi #marykayselangor #marykayserum #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykayselangor #marykaymurah #marykaymeru #marykaysetiaalam #marykaykapar #marykayjalanyadi #marykayfacial @sweetapple_candyshop

BLACK PEARL FROM TAHITI ⚫
.
.
Diesktrak khas dari Black Pearl Tahiti, Lumivie Serum adalah sangat sangat istimewa! .
.
Black pearl berfungsi meng impak kan proses pencerahan dan kelembapan kulit dengan lebih efektif ! .
.
PAKAR KULIT CERAH dan PAKAR PUDAR PARUT serta JERAGAT 💪
.
.
#lumivieserum #pearlserum #marykayserum #lumivieserum #marykaybeautyconsultant

BOTANICAL EFFECTS
💜MASK MARY KAY

MASK:
Fungsinya untuk membantu
1) Menanggalkan sel2 kulit mati
2) Mengecilkan pori2, membersihkan pori2 tersumbat
3) Menganjalkan kulit..jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal
4) Membersihkan wajah dari whitehead dan blackhead .
5) Juga membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
6) jg boleh dijadikan sbgai skrub wajah .. 🌺Mask sangat penting bagi wanita yg benar2 ingin menjaga kecantikan dan ia sangat wajib di miliki..😉 .. 🌺 Bukan wanita sahaja lelaki pon boleh memakainya
.
Whatsap sha untuk order atau consultation secara percuma www.wasap.my/60193258449📲📲📲
.
#marykayterengganu #marykaypuncakalam #marykaydanaukota #marykaybandarkinrara #marykaykl #marykaypuncakperdana #marykaymurah #marykaypuchong #marykayshahalamsek13 #marykayampangpoint #marykayash #marykaytamansentosa #marykaybk5
#marykayash #marykayhuluselangor #marykaybukitinggi #marykayselangor #marykayserum #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykayselangor #marykaymurah #marykaymeru #marykaysetiaalam #marykaykapar #marykayjalanyadi #marykayfacial @sweetapple_candyshop

Charcoal Mask Mary Kay ni menggunakan ACTIVATED CHARCOAL .

Sesuai bagi sesiapa yg ada masalah seperti:
📌Jerawat bernanah
📌Jerawat yang tiada mata
📌Jerawat pasir
📌Whitehead n blackhead

Walaupun kita sapu sikit tapi dia mampu absorb banyak kotoran, bakteria & minyak yg tersumbat dalam pori. Pori tersumbat adalah punca kepada masalah jerawat & kulit kusam .
.
Memang best mask charcoal ni tau..sis pun dah guna..pakai 10 minit je dah cukup! lepas cuci mask rasa bersih sangat muka.️ Best sgt!!! .
.
Jom tengok kelebihan Charcoal Mask Mary Kay ! 💖 .
.
🌚 Kelebihan :
▪ Menghidrat Kulit Anda.
▪ Menghilangkan minyak berlebihan
▪ Menarik kekotoran.
▪ Bersih ke dalam pori, menarik keluar sebum yang menyumbatkan pori
▪ Membuatkan kulit lebih cerah dan glowing.
▪ Mengurangkan penampilan liang-liang pori .
.
Whatsap sha www.wasap.my/60193258449/charcoalmask
.
#marykayterengganu #marykaypuncakalam #marykaydanaukota #marykaybandarkinrara #marykaykl #marykaypuncakperdana #marykaymurah #marykaypuchong #marykayshahalamsek13 #marykayampangpoint #marykayash #marykaytamansentosa #marykaybk5
#marykayash #marykayhuluselangor #marykaybukitinggi #marykayselangor #marykayserum #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykayselangor #marykaymurah #marykaymeru #marykaysetiaalam #marykaykapar #marykayjalanyadi #marykayfacial @sweetapple_candyshop

Most Popular Instagram Hashtags