#marykaypasirputeh

MOST RECENT

*Mary Kay Makeup Finishing Spray by Skindinavia*
.
Skindinavia ialah syarikat pengeluar Make Up Finishing Spray terkenal di dunia. Mmg menjadi pilihan Makeup Artist antarabangsa! Lady Gaga dan Madonna pun pakai !
.
Yg menariknya Skindinavia telah bekerjasama dgn Mary Kay untuk menghasilkan Make Up Finishing Spray yg super awesome. 😄
.

Apa kelebihan Finishing Spray ni?
.
✅Make Up akan tahan lama selama 16 jam
✅ Make Up serta merta nampak cantik glowing
✅ Bertindak sebagai penyegar wajah utk pastikan kulit muka sentiasa nampak segar & bermaya
✅ Mengering dengan cepat dan tak melekit
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit

Love,
Ind Beauty Consultant
0179417380
Noriah Che Ismail

#marykaymalaysia
#marykaykelantan
#marykaykotabharu
#marykaypengkalanchepa
#marykaypasirputeh
#majalaheh
#beautywithconfidence
#beautycometoyou
#enrichingwomenlives
#shudsparklingswan
#kosmetikmurah
#businesonline
#bazaarpaknil

Never imagine nak ada facial tool sendiri. Bila dah guna si skinvi brush ni sis jatuh hati & joint BC terus..ohoo itulaa penangannye 😂
.
Yg paling best tang hidung tue licin dah xpayah tiap2 mggu nk tepek mask hitam, dahlaa sakit nk tarik2 blackhead yg degil tue.
.
So if u guys nak ada facial tools yg mmg best seller kat MK ni, bole pm sis k 👇
.
Need Consultant??
www.wasap.my/601121988200
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykelantan
#marykaymachang #marykaytanahmerah #marykaypasirputeh #marykaytokbali
#uitmmachang #freeskincareclass #freemakeupclass #skincareterbaik #kosmetikterbaik #jaminan90hari #promobotanicaleffects

🌹APRIL PROMOTION FROM MARY KAY🌹
.
Buy Botanical Effects Promo and get FREE SATIN LIPS SET bernilai RM90!!! Best wehh.. Dah ramai yg grab set ni sebab mmg set yg sangat BERBALOI!!
.
First user Mary Kay?? Atau korang mempunyai masalah kulit yg sensitif?? BOTANICAL EFFECT (BE) ada 3 formula mengikut jenis kulit iaitu normal, kering dan berminyak. Pastinya sesuai dengan uols! 😍
.
Need Consultant??
www.wasap.my/601121988200
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykelantan
#marykaymachang #marykaytanahmerah #marykaypasirputeh #marykaytokbali
#uitmmachang #freeskincareclass #freemakeupclass #skincareterbaik #kosmetikterbaik #jaminan90hari #promobotanicaleffects

Anda mempunyai masalah kulit berjerawat. Dah bertahun2 tapi masih tiada penyelesaiannya 😪
.
Sis setiap masalah, ada jalan keluar. Macamtulah kalau ada jerawat, ada Mary Kay Clearproof Spot Solution ni. Bukan pakai macam krim biasa. Ini hanya untuk disapu pada jerawat sahaja.
.
Setakat ni dah setahun saya punya tak habis lagi. Kalau kulit yang berjerawat sesuai sangat. Jangan usik dengan jari tau. Nanti kuman lagi merebak.
.
DM/Wsp 011-21988200 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601121988200

#marykaymalaysia #marykaykotabharu
#marykaymachang
#marykaytanahmerah
#marykaypasirputeh
#marykaytokbali #botanicalskincare #organikskincare #freeskincareclass #freemakeupclass #freefacial #foundationterbaik #skincareterbaik #kosmetikterbaik #jaminan90hari #promosimarykay #marykaymurah

"Sis, Mary Kay ni takde krim malam krim siang ke? Kalau skincare lain, benda tu yg wajib, takbest laa kalau malam tak pakai apa apa" 😅
.
.
.
Sayangkuu, Mary Kay mmg takde krim malam dan siang
🙅kerana salah satu ciri2 peeling product adalah, TERDAPAT KRIM MALAM DAN KRIM SIANG di dalam set itu...Dan selalunya, product international mmg takkan🙅 keluarkan krim siang malam tu
.
Tapi!! Mary Kay ada... Day & Night solution mcam dalam gambar ni. Ini SERUM yee guys, bukan KRIM❌... Day & Night solution ni bertindak seperti Serum
✅ tekstur nya yg halus dan mampu menembusi sehingga lapisan paling dalam
.
Nahh baca keistimewaannyaa :
.
🎀Timewise Day Solution Suncreen SPF35
- Sel perlindungan
- Cegah pembentukan garis halus dan kerosakan kerana UVA/UVB
- Bantu kurangkan garis halus
.
🎀Timewise Night Solution
- Penyampaian vitamin berkapsul
- Penggalak kolagen utk mmbantu pudarkan garis halus dan kedutan
- Mengandungi mikrokapsul Nutribeads.

Love your skin 😍
.
DM/Wsp 011-21988200 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601121988200

#marykaymalaysia #marykaykotabharu
#marykaymachang
#marykaytanahmerah
#marykaypasirputeh
#marykaytokbali #botanicalskincare #organikskincare #freeskincareclass #freemakeupclass #freefacial #foundationterbaik #skincareterbaik #kosmetikterbaik #jaminan90hari #promosimarykay #marykaymurah

Pakai foundation sahaja tanpa pakai primer foundation spf 15 seolah2 naik kereta tanpa tinted haaa percaya x? .
naik kereta tanpa tinted mesti rasa panas kn.. sinar uv tertembus masuk dlm kereta.. mesti rasa panas.. silau..xselesa... betul x? .
tp klu kereta ada tinted sinar uv akan terpantul keluar.. so kita yg dkt dlm kereta akan rasa lbh selesa dan nyaman.. .
mcm tu la jgk kulit muka kita.. klu tanpa sunscreen kulit akan cepat burn dan kulit kita akan rasa tidak selesa.. .sinar uv senang tertembus masuk dlm skin.. makeup pon x cantik dan x flawless...
.
jom sy bantu utk kekalkan makeup awk
.
www.wasap.my/601121988200
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykotabharu
#marykaymachang
#marykaytanahmerah #marykaypasirputeh
#marykaytokbali #freeskincareclass #freemakeupclass #skincareterbaik #kosmetikterbaik #jaminan90hari #promobotanicaleffects #promomakeup #promosatinbody #promoclearproof #foundationprimer

👉BOTANICAL EFFECTS

Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸
Didatangkan dengan 3 formula:

F1 Kulit Kering
F2 Kulit Normal
F3 Kulit Berminyak

Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊

Formula 1:
9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini:
- Memberikan kelembapan serta-merta
- Meninggalkan kulit berasa selesa
- Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit

Formula 2:
90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Meninggalkan kulit berasa sihat
- Mencergaskan kulit
- Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan

Formula 3:
90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Memulihkan keseimbangan kulit
- Mengurangkan saiz pori
- Membantu mengawal minyak
- Kulit kelihatan muda dan segar

Jadi, nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all skin problems tau. Tp mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita.

Bukan suka2 je beli mesti ikut skin kita barulah result meletop. 😍👍 Love,
Ind Beauty Consultant
0179417380
Noriah Che Ismail

#marykaymalaysia
#marykaykelantan
#marykaypengkalanchepa
#marykaypasirputeh
#botanicaleffects

MARY KAY BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION SKINCARE
.
Khas buat kulit-kulit yang masih remaja,13-24 tahun..biasanya dulu-dulu,range umur ni lah kulit kita datang segala minyak, telaga & jerawat batu yang tidak diundang kan..sisters,jangan biar jerawat bermaharajalela, jangan taksub untuk putih segera..parents, jangan abaikan masalah kulit anak..jangan cakap diorang budak-budak lagi untuk pakai semua ni..kalau tak rawat sekarang, bila lagi nak mula, kan??
.
100% diyakini kerana diperbuat dpd 100% bahan organik..So,jangan risau sebab sesuai untuk semua jenis kulit..
.
Aloe vera & dragon fruit bukan sekadar gambar hiasan Its real ! Digabungkan kerana:-
.
DRAGON FRUIT ❤Kaya dengan B Complex
❤Kaya dengan mineral
❤Antipenuaan
❤Antioxidant
.
ALOE VERA
❤Memberi kelembapan maksima
❤Membekalkan nutrien kpd kulit
❤Membantu memulihkan masalah kulit
.
🍓GEL PEMBERSIHAN
🌸Mencuci setiap hari, pagi dan malam, untuk bersih yang mendalam. 🍓SCRUB 🌸Membuang kulit mati dan kusam serta membersih sehingga ke liang pori. 🍓 TONER
🌸Membersihkan kesan kotoran 🌸Menutup liang pori 🌸Menanggalkan sel-sel kulit mati 🍓 GEL PELEMBAP
🌸Penyerapan gel yang cepat, tidak berasa berminyak, namun ia melembapkan kulit untuk 12 jam. 🍓LOSYEN PELEMBAP SPF 30 PERLINDUNGAN MATAHARI
🌸Mendapat perlindungan cahaya matahari ditambah dengan 12 jam kelembapan dalam satu langkah mudah.

For more details or info

Whatsapp or DM

Nur
www.wasap.my/60179698951

#marykayselayang #marykaybatucaves #marykaysentul #marykaygombak #gombak #selayang #sentul #batucaves #marykaybesut #marykayjerteh #marykaypasirputeh

Marykay Botanical Effects Skin Care Set ------------------------------------ Botanical Effects Skin Care MaryKay ini di panggil sebagai Set Baikpulih kerana? 👉Ia adalah set asas untuk membaikpulih kulit kita yang selama ini telah terdedah pada bahan2 chemical yang kuat dari produk2 peeling juga pemutihan. 👉Jadi sebagai asas kita perlu menggunakan set botanical ini untuk menyingkirkan bahan2 yang merbahaya di kulit kita dahulu untuk mendapatkan kulit wajah sihat dan berseri
Sharing sedikit tentang set skincare botanical ini... Ada 3 jenis formula iaitu;

1.Formula 1 (Dry Skin),
2.Formula 2 (Normal Skin)
3.Formula 3 (Oily Skin). ● Formula 3 utk kulit berminyak diformula dgn KANUKA mendapat faedah penulinan utk membantu pengurangan bakteria, sementara JAMBU BATU membersih liang roma & mengurangkan minyak berlebihan utk kulit
sihat dan seimbang. ● 1. PENCUCI / CLEANSER - Pembersih mendalam yg mampu membersih sehingga
ke liang pori kulit utk membersih lebihan minyak pd kulit. ● 2. TONER / FRESHEN - Menanggalkan minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit dan mengurangkan penampilan pori pd kulit. ● 3. PELEMBAB / HYDRATE - Memberikan penghidratan yg seimbang sambil mengawal minyak berlebihan & meniggalkan kulit yg cantik & kemas tanpa berminyak. ● 4. MASKER / MASK - Membantu membersih pori dan memperhaluskan penampilan, meninggalkan kulit yg lebih cerah & segar

For more info or details, whatsapp or DM

Nur
www.wasap.my/60179698951

#marykayselayang #marykaybatucaves #marykaysentul #marykaygombak #gombak #selayang #sentul #batucaves #marykaybesut #marykayjerteh #marykaypasirputeh

Mary Kay®Intense Moisturizing Cream 🌸Minyak dan lembapan adalah dua perkara yang berbeza. Kulit berminyak juga boleh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yang kering. 🌸Intense Moisturizing Cream membantu meningkatkan lembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan bagi meminimumkan pemeluwapan. 🌸MANFAAT & KEISTIMEWAAN  Kulit serta-merta kelihatan berseri dan terasa sungguh halus dan lembut  Melembapkan kulit sehingga 10 jam

For more info, whatsapp or DM

Nur
www.wasap.my/60179698951

#marykayselayang #marykaybatucaves #marykaysentul #marykaygombak #gombak #selayang #sentul #batucaves #marykaybesut #marykayjerteh #marykaypasirputeh

Sapa tau ni apa??
.
Oil free hydrating gel atau nama glamornya OFHG 😘 👉 Ini MOISTURIZER anda yg terbaik!
👉Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement.
👉Oil free hydrating gel sesuai digunakan utk orang yg kulit COMBINATION TO OILY.

Jom kita go through satu-satu.😱😱 Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
.
🍭Texture gel yang sangat ringan & cepat meresap
🍭Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
🍭Dpt mengawal pengeluaran minyak y berlebihan pd wajah 🍭blh dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
🍭Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
🍭Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
🍭Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone

Untuk free consultation meh whatsapp or DM

Nur
www.wasap.my/60179698951

#marykayselayang #marykaybatucaves #marykaysentul #marykaygombak #gombak #selayang #sentul #batucaves #marykaybesut #marykayjerteh #marykaypasirputeh

Yuhuuu....💜💙💜💙💜
.
Assalammualaikum uolls....sajelah sis nak bgtau ni....kita kalo nak makan sedap mesti ada letak perisa tambahan kan....😊
.
Mcm tu juga jika kita nak cantik dn sihat, mestilah kita ambil supplement.....lebih2 lagi untuk kulit kita sendiri.....
.
Kelebihan Mary Kay, supplement kulit sebaris dgn international brand yg lain......
.
Pelik kenapa masih ragu2 😅 harga pun lebih murah dari yang lain. Xpercaya? Jom tanya
.
Sharing is caring
.
Ainioth
www.wasap.my/601121988200
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykotabharu
#marykaymachang
#marykaytanahmerah #marykaypasirputeh
#marykaykedah
#marykayperak #freeskincareclass #freemakeupclass #skincareterbaik #kosmetikterbaik #jaminan90hari #promobotanicaleffects #promomakeup #promosatinbody #promoclearproof #serumc #awetmuda

Bukan nak cakap apa la kan. Sejak buat facial kat rumah guna berus magic ni i dah x de taw masalah blackhead whitehead yang sekian lama menghuni kat muka ni terutama dibahagian hidung 👃
.
Kulit pun dah tak kusam macam dulu. Alhamdulillah. Korang tak nak ke dapatkan kulit yang sihat tanpa blackhead whitehead? Kalau kulit dah tak kusam, muka nampak berseri je walaupun berkulit sawo matang / hitam manis. Yg paling penting bersih 😉
.
Jimat penggunaan tau, didatangkan dengan 2 headbrush, so laki bini boleh share guna. Tak digalakkan guna headbrush yg sama utk semua orang dlm jgka masa yg lama sebab masalah kulit kan lain2 x sama 🌹
.
Nak free try? Kita set masa dan tempat jom 💋
.
DM/Wsp 011-21988200 (IG) or click link dibawah utk FB www.wasap.my/601121988200

#marykaymalaysia #marykaykotabharu
#marykaymachang
#marykaytanahmerah
#marykaypasirputeh
#marykaytokbali #botanicalskincare #organikskincare #freeskincareclass #freemakeupclass #freefacial #foundationterbaik #skincareterbaik #kosmetikterbaik #jaminan90hari #promosimarykay #marykaymurah #kulitsihat #promoapril #beautyconsultantmarykay #jomduit #extraincome
#uitmmachang

👉BOTANICAL EFFECTS

Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸
Didatangkan dengan 3 formula:

F1 Kulit Kering
F2 Kulit Normal
F3 Kulit Berminyak

Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊

Formula 1:
9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini:
- Memberikan kelembapan serta-merta
- Meninggalkan kulit berasa selesa
- Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit

Formula 2:
90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Meninggalkan kulit berasa sihat
- Mencergaskan kulit
- Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan

Formula 3:
90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Memulihkan keseimbangan kulit
- Mengurangkan saiz pori
- Membantu mengawal minyak
- Kulit kelihatan muda dan segar

Jadi, nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all skin problems tau. Tp mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita.

Bukan suka2 je beli mesti ikut skin kita barulah result meletop. 😍👍 Psssttt bulan ade promo hebat taww botanical effect PLUS free lips spa taww. Nak tahu lebih lanjut boleh whatsapp noriah ok⤵⤵⤵⤵ Love,
Ind Beauty Consultant
0179417380
Noriah Che Ismail

#marykaymalaysia
#marykaypasirputeh
#marykaypengkalanchepa
#marykaykotabharu
#beautywithconfidence
#beautycometoyou
#shudsparklingswan
#majalaheh

Memperkenalkan product terbaru Mary Kay

Marykay Satin Body

Diadun daripada ekstrak pokok SHEA Africa .Mentega SHEA telah digunakan sejak berabad untuk melindungi, melembut di samping dapat menghidratkan kulit secara semulajadi dengan hasil yang luar biasa. 🤷🏽‍♀Mentega SHEA diambil daripada buah pokok shea yang berupa seperti kacang.Pokok SHEA banyak tumbuh di Ghana 🇬🇭 🤷🏽‍♀sememangnya kaya dengan antioksida yang mampu merawat penyakit kulit

Terdapat 3 regimen lengkap menghasilkan seperti rawatan seperti di SPA

SATIN BODY REVITALISING SHEA SCRUB
💆🏼Membantu menyental dan membuang sel kulit mati
💆🏼Menghasilkan kulit yang segar dan berseri

SATIN BODY INDULGENT SHEA WASH
💆🏼Dengan buih mewah dapat membersih dan melembabkan kulit
💆🏼Menjadikan kulit lembab

SATIN BODY SILKENING SHEA LOTION
💆🏼Dirumus dengan mentega SHEA yang diperkaya dengan VITAMIN E
💆🏼kulit akan lembut dan licin

For info whatsapp

Linda
www.wasap.my/60172662684

#marykayselayang #marykaybatucaves #marykaysentul #marykaygombak #gombak #selayang #sentul #batucaves #marykaybesut #marykayjerteh #marykaypasirputeh #promotion

Memperkenalkan product terbaru Mary Kay

Marykay Satin Body

Diadun daripada ekstrak pokok SHEA Africa .Mentega SHEA telah digunakan sejak berabad untuk melindungi, melembut di samping dapat menghidratkan kulit secara semulajadi dengan hasil yang luar biasa. 🤷🏽‍♀Mentega SHEA diambil daripada buah pokok shea yang berupa seperti kacang.Pokok SHEA banyak tumbuh di Ghana 🇬🇭 🤷🏽‍♀sememangnya kaya dengan antioksida yang mampu merawat penyakit kulit

Terdapat 3 regimen lengkap menghasilkan seperti rawatan seperti di SPA

SATIN BODY REVITALISING SHEA SCRUB
💆🏼Membantu menyental dan membuang sel kulit mati
💆🏼Menghasilkan kulit yang segar dan berseri

SATIN BODY INDULGENT SHEA WASH
💆🏼Dengan buih mewah dapat membersih dan melembabkan kulit
💆🏼Menjadikan kulit lembab

SATIN BODY SILKENING SHEA LOTION
💆🏼Dirumus dengan mentega SHEA yang diperkaya dengan VITAMIN E
💆🏼kulit akan lembut dan licin

For info whatsapp

Linda.
www.wasap.my/60172662684

#marykayselayang #marykaybatucaves #marykaysentul #marykaygombak #gombak #selayang #sentul #batucaves #marykaybesut #marykayjerteh #marykaypasirputeh #promotion

"Sis, Mary Kay ni takde krim malam krim siang ke? Kalau skincare lain, benda tu yg wajib, takbest laa kalau malam tak pakai apa apa" 😅
.
.
Sayangkuu, Mary Kay mmg takde krim malam dan siang
🙅kerana salah satu ciri2 peeling product adalah, TERDAPAT KRIM MALAM DAN KRIM SIANG di dalam set itu...Dan selalunya, product international mmg takkan🙅 keluarkan krim siang malam tu
.
Tapi!! Mary Kay ada... Day & Night solution mcam dalam gambar ni. Ini SERUM yee guys, bukan KRIM❌... Day & Night solution ni bertindak seperti Serum
✅ tekstur nya yg halus dan mampu menembusi sehingga lapisan paling dalam
.
Nahh baca keistimewaannyaa :
.
🎀Timewise Day Solution Suncreen SPF35
- Sel perlindungan
- Cegah pembentukan garis halus dan kerosakan kerana UVA/UVB
- Bantu kurangkan garis halus
.
🎀Timewise Night Solution
- Penyampaian vitamin berkapsul
- Penggalak kolagen utk mmbantu pudarkan garis halus dan kedutan
- Mengandungi mikrokapsul Nutribeads.

Ind Beauty Consultant
Noriah Che Ismail
www.wasap.my/60179417380

#marykaymalaysia
#marykaypasirputeh
#marykaykelantan
#marykaypengkalanchepa
#skincareclassfree
#beautywithconfidence
#beautycometoyou
#shudsparklingswan

April Promotion.

Beli Botanical Skincare Set dapat Free Lips Scrub and Lips Balm berharga RM90...
.
Suka kan free gift???
.
Ainioth
www.wasap.my/601121988200
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykotabharu #marykaymachang
#marykaytanahmerah #marykaypasirputeh
#marykaytokbali #freeskincareclass #freemakeupclass #skincareterbaik #kosmetikterbaik #jaminan90hari #promobotanicaleffects #promomakeup #promosatinbody #promoclearproof #skinvigoratebrush #buangblackheads #buangselkulitmati
#uitmmachang

🌼SKINVIGORATE™ CLEANSING BRUSH 🌼
.
✔Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush⤵️⤵️⤵️
🌸15 saat pipi kanan
🌸15 saat pipi kiri
🌸15 saat dahi
🌸7.5 saat hidung
🌸7.5 saat dagu
.
👉Gunakan setiap hari 👉basahkan muka terlebih dahulu /Cleansing Brush dan sapukan pencuci muka sedikit shj. 👉on suis battery dan putarkan membulat keatas 👉cuci muka dgn air secukupnya 👉just a few second dan alami kulit selembut sutera dan anda akan mengalami kesegaran selepas penggunaan.
👉boleh lihat jelas kekotoran melekat di brush yg sangat lembut itu
.
JANGAN TEKAN!! Letak dengan lembut.. Taraaa....YOUR SKIN WILL BE MORE SOFT, FRESH, AND VERY CLEAN.. Best sangat2 tau...sapa2 nk try bleh whatsapp 👇👇👇
.
Ainioth
www.wasap.my/601121988200
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykotabharu #marykaymachang
#marykaytanahmerah #marykaypasirputeh
#marykaytokbali #freeskincareclass #freemakeupclass #skincareterbaik #kosmetikterbaik #jaminan90hari #promobotanicaleffects #promomakeup #promosatinbody #promoclearproof #skinvigoratebrush #buangblackheads #buangselkulitmati
#uitmmachang

Dua supplement yang sangat best😍sesuai untuk kulit kering dan kulit berminyak..
.
🌷Intense Moisturizing Cream🌷(kulit kering)
.
➡Menjadikan kulit anda berasa dihidrat sehingga 10jam krn ia menyeduh kulit anda dgn ekstrak marin, vit E dan mineral ➡membantu menyuburkan kulit. ➡Sesuai utk kulit kering
.
🌸Oil Free Hydrating Gel🌸(berminyak)
.
Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering. .
Kelebihan OFHG: ➡Gel yg tidak berminyak
➡Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt
➡Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah
➡Menghidrasi kulit sehingga 10jam
➡Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah
➡Sesuai utk kulit sensitif/berminyak
.
So tak tahu nak gunakan yang mana 1,,
.
Ainioth
www.wasap.my/601121988200
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykotabharu #marykaymachang
#marykaytanahmerah #marykaypasirputeh
#marykaytokbali #freeskincareclass #freemakeupclass #skincareterbaik #kosmetikterbaik #jaminan90hari #promobotanicaleffects #promomakeup #promosatinbody #promoclearproof #skinvigoratebrush #buangblackheads #buangselkulitmati
#uitmmachang

Most Popular Instagram Hashtags