[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#marykaypasirputeh

889 posts

TOP POSTS

Ketiak berbau je ke yg boleh pakai ni??😜
Taklah. Ni utk org yg xnak pakai deodorant, sbb tahu xelok yg anti-perspirant tu kn. tapi kalau xpakai deodorant, nak pakai apa la kt ketiak. Maunya masam jeee.. So yg ni lah utk awak. Guna yg ni, bukan je selamat, tapi sape2 yg ada masalah bau badan and bau ketiak yg kritikal pn akan hilang. Work like magic. Sembur pagi, sampai ke malam bau fresh wangi. Segar sugguh2..Langsung xmelekit, macam spray air je.

Sekarang ni, kakak kita yg mengajar pn dok sembur ni lah, dia ckp konpiden lebih cket nak menulis dlm kelas🤣
Mak kita pn sekarang nk berjalan p jmpe org pn sembur ni, takut badan berbau katanya.

Eceli, ni cod brg customer. Dah customer xdtg lagi, kita posing sat dgn deo body spritzer dia ni😜

#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh
#deobodyspritzer

Good morning 💕 Selamat tahun baru gaiss 😘 #1439H #marykaypasirputeh #marykaykuantan #semimattegellipstick #love

Wow.. Cantiknya.. Jom cantik raya Nanti. Pakai lipstik ni lagi cantik... Semi Gel Matte lipstik by Mary Kay
#marykayjerteh
#marykaybesut
#marykaypasirputeh
#marykaybesut
#Marykayterbaik
#maryprodukselamat

Ramai yang tertanya-tanya apa PERBEZAAN setiap skincare MARY KAY ni? Dan banyak soalan yg biasa ditanya oleh customer2 kak El.
.
ANTARA nya ialah👇
.
"Kulit saya bermasalah & pernah pakai peeling produk. Boleh tak saya nak pakai Time Wise Miracle Set?"
.
"Boleh tak saya tak nak pakai Botanical Effects, nak pakai set yang putihkan kulit terus?"
.
NO NO NO dear. Nak pakai Mary Kay tak boleh pakai ikut suka kita tau. Kena dengar apa yang beauty consultant kita suggest kn.
.
Sebab tu setiap kali ada yg bertanya mengenai Mary Kay, Kak El akan consult & banyak soalan akan di tanya. Sebab nak pastikan uols dapat skincare yang sesuai dgn kulit uols😍
.
Satu lagi, bila dh pakai, xboleh fikir minggu depan dah CANTIK tertarik da BOOM tau. JANGAN JANGAN JANGAN. Kena sabar & terus consistent pakai. .
Jadi, uols nak tau tak skincare mana yg sesuai utk kulit uols? PM/DM me for free consultation🤗
.
ELLA
MARY KAY BEAUTY CONSULTANT
0194430651
.
#marykaybeautyconsultant #marykaybera #marykaypasirputeh #marykaypahang #marykaytemerloh #marykaykelantan #marykayjerteh #marykaybachok #marykaybesut #cikgucikgi #cikgu #cikgumalaysia #cikgusekolah #misi #jururawat #baazaronline #bazaarpaknil #lipstick #alatmakeup #gelsemimattelipstick #pencucimukamarykay #pencucimuka #skincare #skincaremarykay

Aktiviti cod marykay siang tadi., Ada yg area bachok, kota bharu, pasir puteh nak marykay, insyaallah nad boleh cod kn.

Yg nak free skincare class, boleh wasap aje.. kita set date and tempat.. boleh try segala produk marykay baik skincare mahupun makeup.. FREE FREE.. #marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh
#freegift
#freeskincareclassmarykay

Sharing daripada salah seorang BC Mary Kay 👇🏻 Di KLCC td SKII ada buat free skin analyse menggunakan tools Magic Ring Test 😍 so apa lg, meh la kita analyse skin setelah pkai MaryKay selama 10months.

Wahhhh amazingnya, tau dak umur kulit bc ni brpe? Ce tgk dlm gmbr tu, skin berumur 13tahun 😱😱💃🏻💃🏻 happy kemain sbb muda berbelas tahun dari usia sebenar! Alhamdulillah keseluruhannya kulit sy amat sihat. Itu pn cek time petang, kulit pn dh penat seharian. Ini klau cek pepagi boleh score 100% paaa 🙊

Menurut Beauty Consultant td, kulit kita akan muda 10 tahun klau guna skincare yg bagus. wah2, kulit sy muda 16tahun ni pe citeeeee 😂

Bila dia tnya skincare apa sy pkai skrg, sy ckap lah pkai Marykay. dia diam sajooo 🙊 diam tandanya setuju kannn.

Sapa nk kulit muda 10tahun dr usia anda, meh wassap sy. sy bg free skin consultation. sy bg free skincare class, cara penjagaan wajah yg betul.
Well, kami mmg tahu hanya Mary Kay dpt membuatkan kulit kami jaoh lebih muda drpd usia.. #marykaykelantan
#marykaykotabharu
#marykaybachok
#marykaypasirputeh
#freeskincareclass

Sempena hari raya ni

Meh la kita luangkan sedikit masa menyental sel-sel kulit mati yang bersarang di badan.
Guna lah scrub ataupun paling senang loofah body cleanser ni.
Dah la wangi pastu tak sakitkan kulit lak. Kuantiti yang di gunakan sangatlah sedikit utk satu badan. Sangat jimat

Tunggu apa lagi

Jom dapatkan sekarang!
Nak cuba sendiri di tempat anda?
Whatsapp
Nur
www.wasap.my/60179698951
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayselayang #marykaysetul #marykaybatucaves #marykaypasirputeh #marykaybesut #marykayjerteh #foundation #cccream #makeup #semimatte #semimattelipstik #shahalam #bukitjelutong #subang #cyberjaya #sungaibuluh #kepong #putrajaya #melacep #timewise #mask #charcoalmask #loofah

Nak mekap tahan lama dan segar haruslah cuba finishing spray dari mary kay ❤️ Boleh membuatkan mekap kekal cantik dan kekal berbelas jam lamanya 😍
.
0135644929
Zahidah
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykoklanas #marykayterengganu #marykaypasirputeh #skincare #makeup #kulitsihat #tipscantik #kolejmatrikulasikelantan #politeknikkoklanas

Nah belanja Foundation terbaikk dr Mary kay Timewise Liquid Foundation.

Haa... sampai ke padang stadium larkin tau. Kecik molek senang nak bwk g mane2.. Sambil2 tengok bola jangan lupa calit calit foundation ni. Calit calit dah cantik.
Tak bercapuk kalau pakai..😙 Berminat eh. Meh PM/ DM kak hani.

Hanie
#marykaybeautyconsultant
#foundation
#marykay
#marykaykotabharu #marykaypasirputeh

MOST RECENT

Nak mekap tahan lama dan segar haruslah cuba finishing spray dari mary kay ❤️ Boleh membuatkan mekap kekal cantik dan kekal berbelas jam lamanya 😍
.
0135644929
Zahidah
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykoklanas #marykayterengganu #marykaypasirputeh #skincare #makeup #kulitsihat #tipscantik #kolejmatrikulasikelantan #politeknikkoklanas

whats your skin type? jom tanya kiteee whatsapp: 0145168344
#marykaybesut #marykaypasirputeh #marykaybest

wuuu highly recommended especially yang 24hours stay dalam air conditioned!
selalu pikir kenapa jerawat keep keluar kan? salah satu sebab nyaaa kulit terlalu kering! "eh biar betul kulit berminyak gila tapi sebenarnya your skin tengah sangat2 kering?" tak paham kenapa kulit berminyak tapi kite cakap sebenarnya kulit anda tengah kering? jom whatsapp kita for free skincare class! so how to reduce miss j dekat muka? rehydrate!! come on give the best to your skin.
whatsapp: 0145168344
#hilangkanjerawat
#marykaybesut #marykaypasirputeh #marykayjerteh

apa yang penting bila nak pilih skincare?
mana boleh taram je sis.
yang paling penting know ur skin condition!
need help? just whatsapp me
0145168344
#marykayjerteh #marykaybesut #marykaypasirputeh

kulit kering sangat sejak keje ni dah. pity my skin! but then yuhuuu here's the best bff ever for my skin. rehydrate sepantas kilat kulit kering especially sebab duk berkurung dalam aircond je. so lets talk about mary kay thingy
whatsapp: 0145168344
#marykaybesut
#marykaypasirputeh
#marykayjerteh
#marykaybest
#gigirlstalk

Hppy holiday n hpoy deepavali , Sempena hari raya ni

Meh la kita luangkan sedikit masa menyental sel-sel kulit mati yang bersarang di badan.
Guna lah scrub ataupun paling senang loofah body cleanser ni.
Dah la wangi pastu tak sakitkan kulit lak. Kuantiti yang di gunakan sangatlah sedikit utk satu badan. Sangat jimat

Tunggu apa lagi

Jom dapatkan sekarang!
Nak cuba sendiri di tempat anda?
www.wasap.my/60192372334
#ukaybeautycare
#ukayperdana #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayselayang #marykaysetul #marykaybatucaves #marykaypasirputeh #marykaybesut #marykayjerteh #foundation #cccream #makeup #semimatte #semimattelipstik #shahalam #bukitjelutong #subang #cyberjaya #sungaibuluh #kepong #putrajaya #melacep #timewise #mask #charcoalmask #loofah

Sempena hari raya ni

Meh la kita luangkan sedikit masa menyental sel-sel kulit mati yang bersarang di badan.
Guna lah scrub ataupun paling senang loofah body cleanser ni.
Dah la wangi pastu tak sakitkan kulit lak. Kuantiti yang di gunakan sangatlah sedikit utk satu badan. Sangat jimat

Tunggu apa lagi

Jom dapatkan sekarang!
Nak cuba sendiri di tempat anda?
Whatsapp
Nur
www.wasap.my/60179698951
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayselayang #marykaysetul #marykaybatucaves #marykaypasirputeh #marykaybesut #marykayjerteh #foundation #cccream #makeup #semimatte #semimattelipstik #shahalam #bukitjelutong #subang #cyberjaya #sungaibuluh #kepong #putrajaya #melacep #timewise #mask #charcoalmask #loofah

Penghasilan lapisan kulit baru bergantung kepada usia seseorang 👶🏻 Bayi : 14 hari 👩🏻‍🎤 Remaja : 21-28 hari 🙎20-an : 24-30 hari 👩‍💼30-an : 28-35 hari 👩🏼‍🔧40-an : 30-42 hari 👵🏻50-an dan ke atas : 45-84 hari

Jadi, pada pendapt anda sekiranya ditawarkan kulit cerah seawal 3 hari adakah mustahil ?? 🤔🤔 fikirkan sejenak. Bersabarlah dalam menjaga kesihatan kulit. Bukan harga yg menjadi ukuran ❌ 👇🏻boleh membantu untuk anda yg mahu kulit sihat semula jadi 😍😘 #settreatmentmarykay
#ofhg
#botanicaleffect
#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh
#marykayjelawat
#marykaykelantan

👣Mint Bliss Energizing Lotion for Feet and Legs! 👣

Formulanya dirumus khas untuk memberikan,
✏️kesegaran pada kaki
✏️melembutkan kulit
✏️melegakan kaki yang letih
✏️melembapkan kaki dan tapak kaki 👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣
Lotion kaki & tumit ni tak sama macam lotion yang lain sebab ramuan pudina sejuk dan bahan utama bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki.

Pm/wasap 0195534483 untuk pertanyaan dan konsultasi

#marykaylover #marykaypenang #marykaykedah #marykaypasirputeh #mintbliss #losyenkakidantumit #beautyconsultantmk

Jom kita tengok siapa yang perlu pakai SET RAWATAN MARYKAY ni. 👇👇👇👇 👩Seseorang yang pernah memakai produk peeling/mengelupas..Produk trsebut mngndungi bahan terlarang/racun yg tinggi.. 👩Tidak pernah guna produk peeling tetapi mengalami masalah kulit berjerawat, sun burn akibat aktivity harian dan lain2 mslh kulit.

Apa yang ada dalam set rawatan ni?? BOTANICAL EFFECT CLEANSER 🌼
▣ membersih segala kotoran , make up , habuk dan hama agar muka sentiasa bersih , sihat dan lembut .
▣ tidak berbuih kerana pencuci yang terlampau berbuih mempunyai satu bahan kimia yang membuat kan kulit wajah bertambah kering .

OIL FREE HYDRATING GEL 🌼
▣ melembapkan kulit dengan segera .
▣ menghidrat selama 10 jam .
▣ diserap dengan cepat .
▣ kulit terasa licin dan lembut .
▣ sesuai untuk kulit sensitif .
▣ membantu mengurang kan radang dan alergik di muka .
▣ bebas minyak dan pewangi
MARY KAY LIQUID FOUNDATION 🌼
▣ membantu menghalang kekotoran melekat di kulit muka . Kekotoran menyebabkan radang aktif !
▣ kulit masih boleh bernafas .
▣ sesuai untuk kulit sensitif

Rawat sebelum terlewat..sy bantu jaga kan kulit sampai sihat..yang penting kena sabar dan konsisten ye😊

#settreatmentmarykay
#rawatmangsaprodukmerkuri
#settreatmentdryskin
#settreatmentoilyskin
#ofhg
#mangsaprodukkimia
#botanicaleffect
#codbachok
#codkotabharu
#marykaykotabharu
#marykaybachok
#marykaypasirputeh
#marykayjelawat
#marykaykelantan

Ramai sebenarnya kawan² kekcha yang lelaki personal mesej kekcha tny pasal lipsticks..rupanya nak bagi hadiah dekat kesayangan diorang😍😍😍
.
.
SEMI MATTE LIPSTICK
• tahan lama •tanpa mengeringkan bibir. • High pigmented
• Formula yang lembut seumpama baldu(matte)
• Memberikan kesan fokus lembut
• menggunakan teknologi mikrosfera gel terkini • Warna Tahan Lama kerana penggunaan “Teknologi Cushion Matrix” • mengandungi bahan-bahan seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir. • Diuji oleh pakar dermatologi • Diuji secara klinikal untuk rengsaan kulit • Diuji secara klinikal untuk alahan kulit .
.
8 pilihan warna yang mengancam dan menggoda
1- Rich Truffle
2- Bashful You
3- Poppy Please
4- Midnight Red
5- Mauve Movement
6- Always Apricot
7- Crushed Berry
8- Powerful Pink .
.
Kalau pening tak tahu nak pilih warna cantik boleh whatsapp Eca..kita dapatkan rundingan korang nak jenis nude ke terang ke..okay?? .
.
Love,
Eca
Senior Beauty Consultant Marykay
0193661572
0193661572

#marykaymalaysia #marykayselayang #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykaygombak #bellaammara #fashionvalet #mac #sephoramalaysia #hudabeauty #kyliemakeup #muamalaysia #malaywedding

Tedddia muka flawless dahhh..sharing moment utk #thekechaatestimoni dan #thekechaafeedback dari bc siti kita..tengoklah muka adik kita ni..berbeza kan wajah dia
.
Sy sbg bc ni pon impressed bila tengok perubahan wajah dia..dah takde jerawat, pori mengecil, parut hilang mcm tu je..memang berbaloi lah guna marykay ni
.
Ermm tp orang kata mahal? Yeke?? Berbaloi lah kan even mahal pon sebab boleh tahan sehingga 7bulan😱😱😱bahagi dgn 7bulan tu, brp sgt lah kos klu nak tabung setiap hari utk pakai marykay ni
.
Jangan peduli apa org kata tentang bad side marykay ni..yang penting niat nak pulihkan wajah dan kesabaran..produk yg bagus adalah produk yg mengambil ms utk memberi kesan..bukannya produk instant ni taw
.
Buatlah pilihan bijak mcm adik kita ni😉😉😉kulit muka ni nak pakai lama taw..bukan boleh tukar ganti klu dah rosak😘😘
.
Love,
Eca
019-3661572
Senior Beauty Consultant Marykay
.
#fatiyalatiff #aydajebat #duckscarves #setjerawat #clinique #cetaphil #dnars #cerahdalamseminggu #glowing #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykayselangor

selamat malam semua
.
.
Hello korang..tengah buat apa tu???😉😉😉arini eca nak share lg testimoni yng eca pinjam dari cikti kita utk #thekechaatestimoni #thekechaafeedback session
.
.
Ermm apa perubahan yang korang boleh tengok dari sebelum dan selepas menggunakan mary kay..kekcha sangat teruja tengok perubahan testimoni kita ni..banyak sangat² beza kan..jerawat dan parut habis takde bila guna marykay ni😍😍😍😍
.
.
Eca faham mcmne rasa teruja bila muka dah kembali normal seperti sedia kala..confident kita pon rs better and better😘😘cuma apabila kita pakai bahan baik ni, kita kena banyak bersabar untuk tunggu keberkesanan sesuatu produk tu sebab kesan takkan sama untuk setiap orang..ada yang lambat ada yang cepat..macam² bergantung kepada keadaan dan kulit seseorang..terutamanya pengguna tegar peeling product, eca sarankan banyaklah bersabar untuk pulihkan kulit wajah korang yang dah diracuni pelbagai bahan kimia😣😣
.
.
Keselamatan kulit perlu dititikberatkan..jangan ada rasa kedekut untuk melabur sedikit wang utk kesihatan dan kecantikkan kulit..apatah lg klu produk tu mampu bertahan lebih daripada 6bulan so walaupun mahal berbaloi lah kan..mahal tapi tahan lama dan berkualiti..tiptop gittew
.
.
Teringin nak kembalikan kulit wajah yang lama secara sihat, jangan segan untuk dapatkan rundingan dengan kekcha
.
.
Free postage, free sample, free consultation..dan bajet? Mcmne dengan bajet klu xberapa nak ada bajet ni kan..hehe ok xpe, boleh deal dgn eca pasal bajet..
.
.
Share with passion,
Kekcha
Independent Beauty Consultant Marykay
019-3661572
019-3661572
.
.
#marykayrawang #marykayselangor #marykayseremban #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykayjohor #marykayjb #marykayperlis #marykaypenang #marykayperak #marykaypahang #marykaykl

Yang kanan tu, macam artis tu haaa😍😍😍cuba tengok beza sebelum dan selepas..banyak beza kan?? Makin elok, cantik dan flawless kan??
.
.
Klu yang kiri tu, cuba lihat skin beliau macamne? Agak sensitif, kemerah-merahan kan??
.
.
Eca faham mcmne rasa teruja bila muka dah kembali normal seperti sedia kala..confident kita pon rs better and better😘😘cuma apabila kita pakai bahan baik ni, kita kena banyak bersabar untuk tunggu keberkesanan sesuatu produk tu sebab kesan takkan sama untuk setiap orang..ada yang lambat ada yang cepat..macam² bergantung kepada keadaan dan kulit seseorang..terutamanya pengguna tegar peeling product, eca sarankan banyaklah bersabar untuk pulihkan kulit wajah korang yang dah diracuni pelbagai bahan kimia😣😣
.
.
Keselamatan kulit perlu dititikberatkan..jangan ada rasa kedekut untuk melabur sedikit wang utk kesihatan dan kecantikkan kulit..apatah lg klu produk tu mampu bertahan lebih daripada 6bulan so walaupun mahal berbaloi lah kan..mahal tapi tahan lama dan berkualiti..tiptop gittew
.
.
Teringin nak kembalikan kulit wajah yang lama secara sihat, jangan segan untuk dapatkan rundingan dengan kekcha
.
.
Free postage, free sample, free consultation..dan bajet? Mcmne dengan bajet klu xberapa nak ada bajet ni kan..hehe ok xpe, boleh deal dgn eca pasal bajet..
.
.
Share with passion,
Kekcha
Independent Beauty Consultant Marykay
019-3661572
019-3661572
.
.
#marykayrawang #marykayselangor #marykayseremban #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykayjohor #marykayjb #marykayperlis #marykaypenang #marykayperak #marykaypahang #marykaykl

Yang kanan tu, macam artis tu haaa😍😍😍cuba tengok beza sebelum dan selepas..banyak beza kan?? Makin elok, cantik dan flawless kan??
.
.
Klu yang kiri tu, cuba lihat skin beliau macamne? Agak sensitif, kemerah-merahan kan??
.
.
Eca faham mcmne rasa teruja bila muka dah kembali normal seperti sedia kala..confident kita pon rs better and better😘😘cuma apabila kita pakai bahan baik ni, kita kena banyak bersabar untuk tunggu keberkesanan sesuatu produk tu sebab kesan takkan sama untuk setiap orang..ada yang lambat ada yang cepat..macam² bergantung kepada keadaan dan kulit seseorang..terutamanya pengguna tegar peeling product, eca sarankan banyaklah bersabar untuk pulihkan kulit wajah korang yang dah diracuni pelbagai bahan kimia😣😣
.
.
Keselamatan kulit perlu dititikberatkan..jangan ada rasa kedekut untuk melabur sedikit wang utk kesihatan dan kecantikkan kulit..apatah lg klu produk tu mampu bertahan lebih daripada 6bulan so walaupun mahal berbaloi lah kan..mahal tapi tahan lama dan berkualiti..tiptop gittew
.
.
Teringin nak kembalikan kulit wajah yang lama secara sihat, jangan segan untuk dapatkan rundingan dengan kekcha
.
.
Free postage, free sample, free consultation..dan bajet? Mcmne dengan bajet klu xberapa nak ada bajet ni kan..hehe ok xpe, boleh deal dgn eca pasal bajet..
.
.
Share with passion,
Kekcha
Independent Beauty Consultant Marykay
019-3661572
019-3661572
.
.
#marykayrawang #marykayselangor #marykayseremban #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykayjohor #marykayjb #marykayperlis #marykaypenang #marykayperak #marykaypahang #marykaykl

Kenape uolls perlu ada skinvigorate ni? Sebab
🌸 menanggalkan makeup dan mencuci kulit 85% lagi bersih dari menggunakan jari
🌸skinvi berputar 400 kali putaran seminit sambil mengurut
🌸membersihkan pores yg tak dpt dicuci dgn jari, jadi kadar penyerapan serum akan lebih efektif
🌸 tahan lasak dan mudah dibawa kemana mana
.
0135644929
Zahidah
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykoklanas #marykayterengganu #marykaypasirputeh #skincare #makeup #kulitsihat #tipscantik #kolejmatrikulasikelantan #politeknikkoklanas

Kalau rasa tangan & kaki tak cukup umpphhh

Tonyoh benda ni lak

Satin hand pampering set tak semestinya dekat tangan ke.. Dekat kaki pon boleh

Meh sini kalau nak try

Percuma je

Jangan takut jangan gusau

Whatsapp jangan tak whatsapp 👇👇 👇 👇
Nur
017-9698951
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayselayang #marykaysetul #marykaybatucaves #marykaypasirputeh #marykaybesut #marykayjerteh

Most Popular Instagram Hashtags