#marykaypasirputeh

734 posts

TOP POSTS

Ketiak berbau je ke yg boleh pakai ni??😜
Taklah. Ni utk org yg xnak pakai deodorant, sbb tahu xelok yg anti-perspirant tu kn. tapi kalau xpakai deodorant, nak pakai apa la kt ketiak. Maunya masam jeee.. So yg ni lah utk awak. Guna yg ni, bukan je selamat, tapi sape2 yg ada masalah bau badan and bau ketiak yg kritikal pn akan hilang. Work like magic. Sembur pagi, sampai ke malam bau fresh wangi. Segar sugguh2..Langsung xmelekit, macam spray air je.

Sekarang ni, kakak kita yg mengajar pn dok sembur ni lah, dia ckp konpiden lebih cket nak menulis dlm kelas🤣
Mak kita pn sekarang nk berjalan p jmpe org pn sembur ni, takut badan berbau katanya.

Eceli, ni cod brg customer. Dah customer xdtg lagi, kita posing sat dgn deo body spritzer dia ni😜

#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh
#deobodyspritzer

Sempat jugak pos barang2 customer petang tadi. Dalam keadaan tak sihat, kak El gagahkan diri pergi pejabat pos. Only utk customer tersayang 😘. Tq berurusan dengan kak El.
.
#marykaybeautyconsultant
#marykaytemerloh
#marykaypasirputeh
#demam
#taksihat

Nampak tak. Ade peminat jugak lipstick kesukaan k.hani ni..
Mentang2 la k.hani suka sgt warna Always Apricot ni. Dia pon suka jgk. Alahai anak. Kiss pipi sikit.💋 Awak2 berkenan jgk ke warna ni. Boleh la PM/DM k.hani.

Hani
#marykaybeautyconsultant #marykaykotabharu #marykaypasirputeh

dah fedup tengok muka kat cermin? situ jeragat, sini parut jerawat, omg blackhead whitehead bertimbun! muka dah berbintik, jerawat lagi. kulit muka pon makin nipis je. dah tak tahu nak buat apa? apa regime skincare yang patut anda follow?jom tahu apa masalah kulit wajah anda dan dapatkan konsultasi PERCUMA dari saya untuk selesaikan masalah anda!
jom whatsapp 0187788306 "NAK CANTIK"
"NAK FLAWLESS"
"NAK KULIT SIHAT"

Kite nak pakai lama tau kulit kite, and wajah tu keyakinan kite.betul tak?
KENAPA MARY KAY?
-natural produk
-harga yang berpatutan dengan masa penggunaan
-diuji secara klinikal dan dermatologi
-satisfaction guarantee for 3 months
nak cantik kena rajin tau! jom keluar rumah bare face without any worries!

Pm 🌹 kim 🌹
💋 BeautyConsultant Mary Kay 💋
📲0187788306

#marykaybeautyconsultant #marykaybesut #marykaypasirputeh #marykayraub #marykaymalaysia #marykayskincare #skincare #marykaydungun #marykay #perundingkecantikan #nakcantik #nakflawless #skincarebagus #skincareterbaik #marykaylover #amyrarosli #bellaammara #stailista

Assalamualaikum.. selamat pagi.
Biasa kalau malas mandi pagi sekalipun, sy suka sgt sapu ofhg ni dulu kt muka. Sebab bukan sekadar pelembap, tapi merupakan supplement kulit yg mengawal minyak sambil melembapkan kulit and berterusan merawat kulit dari dalam. 😔 Muka breakdown salah pakai skincare ?
😣 Muka terasa pedih dan nipis ?
😳 Muka kemerah2an ?

Ada ni insyaallah muka makin hari makin elok.. - Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
- Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari dan sunburn
- Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)

Nampak tak bnyk kelebihan ofhg ni? Sebab tu rasa syg je nak buat kerja rumah pagi2 tanpa pakai ni dulu😜

#selamatpagi
#oilfreehydratinggel
#ofhg
#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh
#freeskincareclass

Sebelum ke skincare class Marykay tadii. Mcm biasa.. always in koko😁

Harini buat skincare class utk 3 gegurl yg super peramah and baik hati..2 org nurse and sorg student UMP. Walaupun sesat nak cari rumah kt pantai senok tadi. Ni sume waze mengarut tnjuk location😅

Kami knl kt msg je, tapi mcm dh lama jumpa..potpet non stop.. happy aje smpai2 dh hidang makan minum..tq tuan rumah

bila abes buat skincare, ajar pulak teknik basic mekup, kemain dorg suka teknik lukis kening..eksited je dorg ni sama eksited ngan kita masa mula2 blajar dlu.. Anyway kulit kita makin sihat bila dh 7bulan berMarykay.. Me with Marykay, happy guna and happy sharing♥️ #beautyconsultantmarykay
#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh

Rahsia disebalik MASKER ARANG ini adalah:
.
.
1. Arang Aktif:
Apabila arang melalui proses pemanasan yang khas, arang menjadi bahan aktif dan mempunyai lebih banyak liang. Arang aktif terkenal dengan keupayaannya yang dapat meresap bendasing yang lebih berat daripadanya sehingga dua kali ganda. Kuasa arang aktif dapat membersihkan pori-pori, meninggalkan kulit rasa bersih. Sebagai hasilnya, wajah anda tampil lebih bersih dan sihat, dan mengurangkan tampilan pori-pori. .
.
2. Tanah Liat Kaolin dan Bentonit:
Kajian menunjukkan bahawa orang yang mempunyai masalah kulit akan mengeluarkan lebih minyak pada wajah berbanding dengan orang biasa. Kulit juga berminyak disebabkan penukaran cuaca atau faktor –faktor lain. Oleh sedemkian, pengeluaran minyak berlebihan pada muka adalah satu masalah biasa. Dirumuskan dengan kuasa tanah liat Kaolin dan Bentonit, masker ini dapat menarik minyak lebihan dengan segera dan mengurangkan kilat muka. .
.
3. Ekstrak Bebuas dan Kacang Boston: Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask mengandungi ekstrak Bebuas
dan Kacang Boston yang dibukti bahawa dapatmenambahbaikan tampilan warna kulit yang tidak sekata. Dengan mengabungkan dua ekstrak tersebut, kombinasi yang hebat ini dapat mengurangkan tampilan cela dan memulihkan keserian kulit. Tambahan pula, semasa ujian in-vitro, setiap ekstrak botani ini dibukti dapat menenangkan kulit.
Love,
Eca
019-3661572
Senior Beauty Consultant Marykay
.
#fatiyalatiff #aydajebat #duckscarves #setjerawat #clinique #cetaphil #dnars #cerahdalamseminggu #glowing #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykayselangor

Formula Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick yang ringan ini, disapu dengan lancar dan mudah pada bibir. Ia akan membuatkan bibir anda terasa lembut dan gebu ✔ Cushion Advanced Matrix Technology menggunakan mikrosfera silika halus untuk melekatkan dan mengekalkan warna pada permukaan bibir ✔ Di formulakan untuk memberikan kesan soft-focus, dengan optical enhancers to scatter light and blur the appearance of minor imperfections ✔ Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba. Pigmennya boleh bertahan sehingga 24 jam ✔ Warna yang jelas, memudahkan anda untuk memilih warna semi-matte kesukaan anda dengan pantas.

Nur
www.wasap.my/60179698951
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayselayang #marykaysetul #marykaybatucaves #marykaypasirputeh #marykaybesut #marykayjerteh #foundation #cccream #makeup #semimatte #semimattelipstik #shahalam #bukitjelutong #subang #cyberjaya #sungaibuluh #kepong #putrajaya

Sampai dah barang order!
Tunggu k.hani pos deh.

Discover what you LOVE
Mary Kay.💋 For Free consultation. For Free skincare class. Pls PM/DM or whatsapp 019 9309333 Hani
#marykaybeautyconsultant #marykaykotabharu #marykaypasirputeh

MOST RECENT

Sape tahu bila waktu paling penting utk cuci muka betul-betul bersih?? PAGI, TENGAH HARI, MALAM?? Raya-rata mesti dah tahu jawapannya kn?

Ye memang betul. Malam sebelum tidur la waktu paling penting. Tahu kan org Korea kulit cantik? Ada antara artis korea yg hanya basuh muka pada waktu pagi dengan air paip biasa je. Tapi malam sebelum tidur? Dorg akan cuci sebersihnya siap dengan urutan yg betul lagi tau. Nampak tak betapa pentingnya?? Sebab waktu malam sebelum tidur je kulit kita akan berehat dan dirawat. So kalau tidur dalam keadaan kulit kotor, mekup pn xremove, mcm mana nak rawat kan?

Bersih muka sambil buat urutan yg betul boleh keluarkan kotoran dlm pori, dan membantu melancarkan peredaran darah. Tapi kalau rasa malas nak urut bagai, guna aje skinvigorate brush ni.

Lembapkan muka dgn air, letak cleanser 5 dot (dagu, pipi, hidung, dahi), ambik skinvigorate brush, tekan ON, lalukan kt muka. Ya Allah, rasa sendiri mcm mana bestnya muka diurut lembut. Rasa nak terlelap tau.
Skinvigorate brush mampu membersih jauh ke dalam pori, bantu lancarkan peredaran darah supaya wajah lebih glowing, scrub kulit mati dan sgt2 membantu kurangkan blackhead whitehead. 1 minit utk 1 muka😘

Once dh try guna, taknak dah cuci muka guna jari😜

#skinvigoratebrush
#hapuskanblackhead
#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh
#readystock
#codbachok

Tahu tak, ada 3 bahagian di badan kita yg mudah kelihatan berusia jika tak dijaga? TANGAN, MATA, LEHER. Mata boleh pakai eyecream, leher blh tutup dgn tudung, kalau tangan?? Takkan muka terik tegang, tangan berkedut tua?😭 Bila buat skincare class, mak-mak sgt eksited nak berhand spa. Sebab dorg kn dari muda smpai lah dah bercucu dok main ngan kunyit, masak, buat keje rumah. So tgn tu paham-paham la mcm mana. Bagi try ni, memang nampak happy sgt la mak-mak ni tau.. 🌼Mary Kay Satin Hand Pampering Set🌼 😫tangan kasar?
😫tangan gelap dpd muka?
😫tumit kaki pecah/merekah?
😫tumit kaki kasar?
😫buku lali keras dan gelap? 😫lutut dan siku gelap dan keras?

Dapatkan SATIN HAND PAMPERING SET sekarang‼️ Set penjagaan tangan yg sangat best. Wangian yg mententeramkan jiwa. Time stress memang sangat sesuai pakai.😍 👍🏻dpt melembutkan tangan dan semua bahagian keras seperti siku, buku lali, lutut, tumit
👍🏻menghilangkan hitam2 di siku dan bahagian peha/lengan
👍🏻melembutkan tumit kaki yg merekah

1 set mengandungi:
✨Hand Softener - Melembutkan sel kulit mati yg dah keras supaya mudah discrib, Mengunci kelembapan kulit
✨Hand Scrub - Membuang sel kulit mati
✨Hand Cream - Melembutkan tangan

Harga sgt2 berpatutan utk 3 items ni tau. Siap akan dapat FREE GIFT special dari Marykay. Berbaloi-baloi

#marykaysatinhand
#handspa
#freehandspa
#pamperingset
#satinhandpamperingset
#marykaykotabharu
#marykaybachok
#marykaypasirputeh

Tedddia muka flawless dahhh..sharing moment utk #thekechaatestimoni dan #thekechaafeedback dari bc siti kita..tengoklah muka adik kita ni..berbeza kan wajah dia
.
Sy sbg bc ni pon impressed bila tengok perubahan wajah dia..dah takde jerawat, pori mengecil, parut hilang mcm tu je..memang berbaloi lah guna marykay ni
.
Ermm tp orang kata mahal? Yeke?? Berbaloi lah kan even mahal pon sebab boleh tahan sehingga 7bulan😱😱😱bahagi dgn 7bulan tu, brp sgt lah kos klu nak tabung setiap hari utk pakai marykay ni
.
Jangan peduli apa org kata tentang bad side marykay ni..yang penting niat nak pulihkan wajah dan kesabaran..produk yg bagus adalah produk yg mengambil ms utk memberi kesan..bukannya produk instant ni taw
.
Buatlah pilihan bijak mcm adik kita ni😉😉😉kulit muka ni nak pakai lama taw..bukan boleh tukar ganti klu dah rosak😘😘
.
Love,
Eca
019-3661572
Senior Beauty Consultant Marykay
.
#fatiyalatiff #aydajebat #duckscarves #setjerawat #clinique #cetaphil #dnars #cerahdalamseminggu #glowing #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykayselangor

Assalamualaikum.. selamat pagi.
Biasa kalau malas mandi pagi sekalipun, sy suka sgt sapu ofhg ni dulu kt muka. Sebab bukan sekadar pelembap, tapi merupakan supplement kulit yg mengawal minyak sambil melembapkan kulit and berterusan merawat kulit dari dalam. 😔 Muka breakdown salah pakai skincare ?
😣 Muka terasa pedih dan nipis ?
😳 Muka kemerah2an ?

Ada ni insyaallah muka makin hari makin elok.. - Tekstur gel yang sangat Ringan & cepat meresap
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya Foundation dan Bedak lebih tahan lama
- Sebagai Cooling Gel selepas berjemur di bawah matahari dan sunburn
- Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)

Nampak tak bnyk kelebihan ofhg ni? Sebab tu rasa syg je nak buat kerja rumah pagi2 tanpa pakai ni dulu😜

#selamatpagi
#oilfreehydratinggel
#ofhg
#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh
#freeskincareclass

Selamat malam🌙🌙🌙sebelum tido ni jom eca kenalkan dan perkongsian #thekechaatestimoni #thekechaafeedback dari beauty consultant juga
.
.

Tengok ni adik kepada beauty consultant kita, baru 3bulan weh pakai oil free hydrating gel+botanical cleanse..ini baru betul² cantik dalam masa singkat tapi selamat
.
.
Sebab marykay ni bukan barang rebrand barang viral yang baru sebulan dua je taw dah ade dekat malaysia tp dah berbelas tahun..klu produk dia xbagus macamne dia boleh bertahan sampai berbelas tahun kan..eca pon, bila dah try baru rasa percaya yg marykay ni memang bagus untuk skin
.
Tengoklah adik sal ni, pakai 3bulan tp dah banyak sgt dah perubahan dekat kulit dy kan..makin cerah pulak tu..bukan apa, klu kita pakai produk yang bagus secara konsisten, kulit kita akan sihat dan cerah semulajadi so xperlulah korang pakai whitening cream ke peeling ke..just dapatkan produk yang sihat je..settle
.
.
Plus marykay ada produk untuk setiap jenis kulit muka..itu yg best ty..bukannya all in one macam cream² lain
.
.
Kalau abang² kakak nak dapatkan produk mengikut jenis kulit masing², jom dapatkan rundingan kecantikkan dgn eca..atau nak cari duit sampingan, gaji kedua, ketiga, pon boleh whatsapp eca..nak set appointment pon blh klu nak eca terangkan mcmne nak buat duit dgn marykay ni
.
Love,
Eca
Senior Beauty Consultant Marykay
019-3661572
019-3661572
.
.
#thekechaatestimoni #thekechaafeedback #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #gebugebasdengankechaa #marykaymelor #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykayselayang #fashionvalet #duckscarves #setjerawat #setjeragat #naelofarhijab #naelofar

Ketiak berbau je ke yg boleh pakai ni??😜
Taklah. Ni utk org yg xnak pakai deodorant, sbb tahu xelok yg anti-perspirant tu kn. tapi kalau xpakai deodorant, nak pakai apa la kt ketiak. Maunya masam jeee.. So yg ni lah utk awak. Guna yg ni, bukan je selamat, tapi sape2 yg ada masalah bau badan and bau ketiak yg kritikal pn akan hilang. Work like magic. Sembur pagi, sampai ke malam bau fresh wangi. Segar sugguh2..Langsung xmelekit, macam spray air je.

Sekarang ni, kakak kita yg mengajar pn dok sembur ni lah, dia ckp konpiden lebih cket nak menulis dlm kelas🤣
Mak kita pn sekarang nk berjalan p jmpe org pn sembur ni, takut badan berbau katanya.

Eceli, ni cod brg customer. Dah customer xdtg lagi, kita posing sat dgn deo body spritzer dia ni😜

#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh
#deobodyspritzer

Ketiak berbau je ke yg boleh pakai ni??😜
Taklah. Ni utk org yg xnak pakai deodorant, sbb tahu xelok yg anti-perspirant tu kn. tapi kalau xpakai deodorant, nak pakai apa la kt ketiak. Maunya masam jeee.. So yg ni lah utk awak. Guna yg ni, bukan je selamat, tapi sape2 yg ada masalah bau badan and bau ketiak yg kritikal pn akan hilang. Work like magic. Sembur pagi, sampai ke malam bau fresh wangi. Segar sugguh2..Langsung xmelekit, macam spray air je.

Sekarang ni, kakak kita yg mengajar pn dok sembur ni lah, dia ckp konpiden lebih cket nak menulis dlm kelas🤣
Mak kita pn sekarang nk berjalan p jmpe org pn sembur ni, takut badan berbau katanya.

Eceli, ni cod brg customer. Dah customer xdtg lagi, kita posing sat dgn deo body spritzer dia ni😜

#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh
#deobodyspritzer

Tedddia muka flawless dahhh..sharing moment utk #thekechaatestimoni dan #thekechaafeedback dari bc siti kita..tengoklah muka adik kita ni..berbeza kan wajah dia
.
Sy sbg bc ni pon impressed bila tengok perubahan wajah dia..dah takde jerawat, pori mengecil, parut hilang mcm tu je..memang berbaloi lah guna marykay ni
.
Ermm tp orang kata mahal? Yeke?? Berbaloi lah kan even mahal pon sebab boleh tahan sehingga 7bulan😱😱😱bahagi dgn 7bulan tu, brp sgt lah kos klu nak tabung setiap hari utk pakai marykay ni
.
Jangan peduli apa org kata tentang bad side marykay ni..yang penting niat nak pulihkan wajah dan kesabaran..produk yg bagus adalah produk yg mengambil ms utk memberi kesan..bukannya produk instant ni taw
.
Buatlah pilihan bijak mcm adik kita ni😉😉😉kulit muka ni nak pakai lama taw..bukan boleh tukar ganti klu dah rosak😘😘
.
Love,
Eca
019-3661572
Senior Beauty Consultant Marykay
.
#fatiyalatiff #aydajebat #duckscarves #setjerawat #clinique #cetaphil #dnars #cerahdalamseminggu #glowing #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykayselangor

Formula Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick yang ringan ini, disapu dengan lancar dan mudah pada bibir. Ia akan membuatkan bibir anda terasa lembut dan gebu ✔ Cushion Advanced Matrix Technology menggunakan mikrosfera silika halus untuk melekatkan dan mengekalkan warna pada permukaan bibir ✔ Di formulakan untuk memberikan kesan soft-focus, dengan optical enhancers to scatter light and blur the appearance of minor imperfections ✔ Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba. Pigmennya boleh bertahan sehingga 24 jam ✔ Warna yang jelas, memudahkan anda untuk memilih warna semi-matte kesukaan anda dengan pantas.

Nur
www.wasap.my/60179698951
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayselayang #marykaysetul #marykaybatucaves #marykaypasirputeh #marykaybesut #marykayjerteh #foundation #cccream #makeup #semimatte #semimattelipstik #shahalam #bukitjelutong #subang #cyberjaya #sungaibuluh #kepong #putrajaya

Sape suka pakai deodorant? Tahu kan yg deodorant anti-perspirant ni tak elok utk kita? Memang anti-perspirant boleh control peluh dan bau badan, tapi bila peluh a.k.a toxin xleh nak kluar dari badan, tu yg boleh membawa kepada cancer. Lagi2 wanita, breast cancer tau. Penyakit pembunuh senyap.

Dan ada antara kita yg jenis ada masalah bau badan kan? Bau ketiak tuu. Biasa pakai deodorant pn xjalan kalau org jenis bau badan ni.
So, try deo-body spritzer ni. Dia boleh bertindak mcm deodorant, tapi dlm masa yg sama sbgai body mist. Hilang terus bau ketiak awak tu. Memang segar 1 hari. Mesti ramai je yg tau deodorant xelok kn? Tapi dh xtau nk pakai apa, sebab tu teruskan pakai jugak

So try ni, konfem konfem sgt teruja. Saya jenis tak suka pakai deodorant, so ada deo-spritzer ni, memang rasa ni yg terbaik. dh pakai sebulan lebih, memang bau segar sgt. Dok menulis pn bau segar je keluar dari ketiak ni🤣
MARY KAY DEO BODY SPRITZER 🌱Wangi macam pakai perfume
🌱Tahan lama sehingga 6-8 bulan sebotol ni
🌱Boleh dijadikan deodorant
🌱Boleh dijadikan body mist
🌱Tak meninggalkan kesan pada baju
🌱Mencerahkan ketiak dan bawah lengan
🌱Menyegarkan dan wangi sepanjang hari

Dalam bahan-bahan deo body spritzer ni ada terdapat innovative neutralizing complex yang memerangkap bau badan kita.

Formula untuk menghasilkan bahan ini adalah gabungan daripada extract Blue Lotus & Passion Flower yg kaya dengan antioxidants. wangiii sngtt!

#deobodyspritzer
#codbachok
#codkotabharu
#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaykelantan
#marykaypasirputeh

Rahsia disebalik MASKER ARANG ini adalah:
.
.
1. Arang Aktif:
Apabila arang melalui proses pemanasan yang khas, arang menjadi bahan aktif dan mempunyai lebih banyak liang. Arang aktif terkenal dengan keupayaannya yang dapat meresap bendasing yang lebih berat daripadanya sehingga dua kali ganda. Kuasa arang aktif dapat membersihkan pori-pori, meninggalkan kulit rasa bersih. Sebagai hasilnya, wajah anda tampil lebih bersih dan sihat, dan mengurangkan tampilan pori-pori. .
.
2. Tanah Liat Kaolin dan Bentonit:
Kajian menunjukkan bahawa orang yang mempunyai masalah kulit akan mengeluarkan lebih minyak pada wajah berbanding dengan orang biasa. Kulit juga berminyak disebabkan penukaran cuaca atau faktor –faktor lain. Oleh sedemkian, pengeluaran minyak berlebihan pada muka adalah satu masalah biasa. Dirumuskan dengan kuasa tanah liat Kaolin dan Bentonit, masker ini dapat menarik minyak lebihan dengan segera dan mengurangkan kilat muka. .
.
3. Ekstrak Bebuas dan Kacang Boston: Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask mengandungi ekstrak Bebuas
dan Kacang Boston yang dibukti bahawa dapatmenambahbaikan tampilan warna kulit yang tidak sekata. Dengan mengabungkan dua ekstrak tersebut, kombinasi yang hebat ini dapat mengurangkan tampilan cela dan memulihkan keserian kulit. Tambahan pula, semasa ujian in-vitro, setiap ekstrak botani ini dibukti dapat menenangkan kulit.
Love,
Eca
019-3661572
Senior Beauty Consultant Marykay
.
#fatiyalatiff #aydajebat #duckscarves #setjerawat #clinique #cetaphil #dnars #cerahdalamseminggu #glowing #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykayselangor

Ber"magic mask" di malam hari. F1, F2, F3

Fungsi Magic Mask ni adalah :

1. Menganjalkan kulit
2. Menaggalkan kekotoran dengan lembut
3. Membersihkan pori
4. Menghaluskan pori
5. Mengawal minyak berlebihan
6. Mencerahkan dan menyegarkan kulit

Kalau nak kulit cantik, cerah, anjal wajib apply mask ni.
1 tiub ni pun tahan lebih dari setahun.
Ada tak yang nak cuba dan rasai sendiri kehebatan magic mask ni?
Try percuma
www.wasap.my/60192372334

#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayselayang #marykaysetul #marykaybatucaves #marykaypasirputeh #marykaybesut #marykayjerteh #foundation #cccream #makeup #semimatte #semimattelipstik #shahalam #bukitjelutong #subang #cyberjaya #sungaibuluh #kepong #putrajaya #botanicaleffect #mask

Haiii, nak tidur dah ke?
.
.
Sebelum tidur tu, pakailah timun kat bawah mata untuk kurangkan eyebag. Lagi satu, uols pernah dengan tak, ada juga yang suruh letak teh bawah mata, pun untuk kurangkan eyebag.
.
.
Apa? Leceh? Cerewet? Malas?
.
.
Haaa kalau macam tu apa kata uols guna je soothing eye gel ni! Gel ni sangat lah menyejukkan. Sangat sesuai untuk merawat mata penat. Mata yg setiap masa menghadap pc atau phone.
.
.
Gel ni diperkaya dengan bahan utama timun dan juga green tu bertujuan untuk menghilangkan eyebag uols yang berkilo kilo tuuu 🙊🙈
.
.
Ni kalau pakai sebelum tidur, confirm lena ni sebab sejuk je rasa. Tenang je rasa ❄️
.
.
Kalau ada apa apa yg uols nak tanya, jangan segan segan whtsapp Meknis tau! 😍
.
.
Meknis
014-5471734
.
.
#marykaysoothingeyegel #soothingeyegel #soothingeyegelmarykay #indulgesoothingeyegel #marykayfirmingeyecream #firmingeyecream #renewaleyecream #firmingeyecreammarykay #marykaypahang #mkpahang #marykaykuantan #mkkuantan #marykaygambang #mkgambang #mkmaran #mkkelantan #mkmachang #marykaymachang #marykaypasirputeh #marykaytanahmerah

Tedddia muka flawless dahhh..sharing moment utk #thekechaatestimoni dan #thekechaafeedback dari bc siti kita..tengoklah muka adik kita ni..berbeza kan wajah dia
.
Sy sbg bc ni pon impressed bila tengok perubahan wajah dia..dah takde jerawat, pori mengecil, parut hilang mcm tu je..memang berbaloi lah guna marykay ni
.
Ermm tp orang kata mahal? Yeke?? Berbaloi lah kan even mahal pon sebab boleh tahan sehingga 7bulan😱😱😱bahagi dgn 7bulan tu, brp sgt lah kos klu nak tabung setiap hari utk pakai marykay ni
.
Jangan peduli apa org kata tentang bad side marykay ni..yang penting niat nak pulihkan wajah dan kesabaran..produk yg bagus adalah produk yg mengambil ms utk memberi kesan..bukannya produk instant ni taw
.
Buatlah pilihan bijak mcm adik kita ni😉😉😉kulit muka ni nak pakai lama taw..bukan boleh tukar ganti klu dah rosak😘😘
.
Love,
Eca
019-3661572
Senior Beauty Consultant Marykay
.
#fatiyalatiff #aydajebat #duckscarves #setjerawat #clinique #cetaphil #dnars #cerahdalamseminggu #glowing #marykaymalaysia #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykayselangor

My beauty weapon♥️ Pergi mana2, inilah item yg wajib bawak. Apa tuuu? Semestinya foundation Marykay.
Nak tahu ape yg bestnya foundation ni?? Liquid Foundation Marykay. ❤Sangat ringan dan menjaga kesihatan kulit.
❤Tidak sumbat pores senang nak amik wuduk
❤Ikut jenis kulit - kering/normal/berminyak
❤Sesuai untuk kulit sensitif atau bejerawat
❤Mengandungi Vitamin E, anti aging dan anti oxidant
❤Mengurangkn garis2 halus dan mencantikan semula kulit
❤Tiada kimia merbahaya
❤Tahan lama sehingga 8-12bulan
#foundation #mattefoundation #readystock #flawlessface #marykaykotabharu
#marykaybachok
#marykaypasirputeh

A fresh and classic look for your #mondayblues day
.
Let's freshen up our day💃💃💃💃with semi matte lipstick in Poppy Please
.
SEMI MATTE LIPSTICK
• tahan lama •tanpa mengeringkan bibir. • High pigmented
• Formula yang lembut seumpama baldu(matte)
• Memberikan kesan fokus lembut
• menggunakan teknologi mikrosfera gel terkini • Warna Tahan Lama kerana penggunaan “Teknologi Cushion Matrix” • mengandungi bahan-bahan seperti minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembapkan bibir. • Diuji oleh pakar dermatologi • Diuji secara klinikal untuk rengsaan kulit • Diuji secara klinikal untuk alahan kulit
8 pilihan warna yang mengancam dan menggoda
1- Rich Truffle
2- Bashful You
3- Poppy Please
4- Midnight Red
5- Mauve Movement
6- Always Apricot
7- Crushed Berry
8- Powerful Pink
Kalau pening tak tahu nak pilih warna cantik boleh whatsapp Eca..kita dapatkan rundingan korang nak jenis nude ke terang ke..okay?? Love,
Eca
Senior Beauty Consultant Marykay
0193661572
0193661572

#marykaymalaysia #marykayselayang #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykaygombak #bellaammara #fashionvalet #mac #sephoramalaysia #hudabeauty #kyliemakeup #muamalaysia #malaywedding

Assalamualaikum.. Good Morning semua

Bangun pagi bila tengok cermin, nampak bibir gelap ke cerah?? Kalau gelap, tu tandanya bibir tak sihat. Mungkin tak pernah scrub, so banyak kulit kasar, kulit kering and kotoran yg melekat kt situ. Plus, bila pakai lipstick setiap hari, ada ke lepas balik rumah, awk gosok sampai hilang lipstick tu? Xde kan? Kadang-kadang biar hilang sdri, xpenah semangat nk cuci bibir elok2. So maybe ada je sisa lipstick yg melekat kt situ.

Sikit demi sikit sisa yg melekat kt bibir tu la yg buatkan bibir makin gelap. Tambah pulak kalau lipstick yg awak pakai tu ada plumbum. Makin gelap la jawabnya.

Sebab tu pemilihan lipstick yg betul tu sgt penting tau. Macam lipstick semi-matte Marykay ni, memang sgt best. Smooth sgt masa nak oles, texture xyh ckp la memang sgt best jugak. Siap dapat lembapkan bibir and dapat rawat bibir tau. No wonder poppy please ni penah menang beberapa awards sebab kalau oles je terus terpikat.

Yg suka merah wajib grab 1. Tak suka merah? Ada lagi beberapa kaler lain yg sgt lawa.😍 #poppyplease
#alwaysapricot
#mauvemoment
#semimattelipstick
#lipstickmarykay
#marykaybachok
#marykaykotabharu
#matykaykelantan
#marykaypasirputeh
#codbachok

Most Popular Instagram Hashtags