#marykaypasirputeh

631 posts

TOP POSTS

Nampak tak. Ade peminat jugak lipstick kesukaan k.hani ni..
Mentang2 la k.hani suka sgt warna Always Apricot ni. Dia pon suka jgk. Alahai anak. Kiss pipi sikit.💋 Awak2 berkenan jgk ke warna ni. Boleh la PM/DM k.hani.

Hani
#marykaybeautyconsultant #marykaykotabharu #marykaypasirputeh

#throwback
Bersama power patners iolls 💪🏽💪🏽
Good Job all.. stay focus for next GOAL👏🏼👏🏼
#beautyconsultantmarykay #marykaymakeup #skincareclass #marykaylover #marykaypasirputeh

Sempat jugak pos barang2 customer petang tadi. Dalam keadaan tak sihat, kak El gagahkan diri pergi pejabat pos. Only utk customer tersayang 😘. Tq berurusan dengan kak El.
.
#marykaybeautyconsultant
#marykaytemerloh
#marykaypasirputeh
#demam
#taksihat

Assalamualaikum, sis rasa nak share something hari je malam ni..✌😘

APA BEZA TONER, FRESHNER DGN SOFTENER?

💖TONER mengandungi sedikit alkohol utk menghapuskan bakteria & membersihkan permukaan kulit yg tidak dpt dibersihkan oleh pembersih muka ttp alkohol ini boleh menyebabkan kekeringan disebabkan kelembapan semulajadi juga akn hilang sepanjang penggunaan.

💖FRESHNER membantu menyegarkan kulit, membersih pori tanpa alkohol, mengembalikan keseimbangan semulajadi kulit & mengurangkan minyak berlebihan yg tidak dpt dibersihkan oleh pencuci tanpa mengganggu kelembapan semulajadi kulit.

💖SOFTENER membantu menyegarkan kulit, membersih pori, selain memberi pelembapan tambahan serta merta, melembut, menyihat, menyokong matriks derma kulit utk lebih anjal & membantu menyediakan kulit utk menyerap manfaat langkah penjagaan kulit yg seterusnya (serum/night cream/pelembap)..

So, Timewise Moisture Renewing Softener adalah yg terbaik untuk manfaat langkah penjagaan yg seterusnya💃💃 •
More info
0137029110💖
Nik Nur Hidayah
Mary Kay Beauty Consultant
FREE Facial
FREE Consultation .
#marykaymalaysia
#marykaykelantan
#marykaypasirputeh
#timewisemiracleset #daysolution #nightsolution #timewisecleanser #timewiseagefightingmoisturizer
#marykay #marykaymakeup
#organik #safe #skincare #teenagers
#bazarpaknilprodukkecantikkan #bazar #bazarpaknilmurah #kualiti #hargamurah
#trusted #foundation #cccream #murah
#poribesar #kulitlicin #botanicaleffect

Orang selalu anggap muka berminyak dah xpayah pelembap sbb muka dah cukup lembap dengan minyak..OMG!! salah salah salah..
.
Minyak dan lembapan adalah dua perkara yang berbeza. Kulit berminyak juga
boleh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yang kering. .
Kulit MEMANG memerlukan pelembap ok..termasuk dgn kulit berminyak, apatah lg kulit kering kan..so untuk kulit berminyak, korang kena pandai cari moisturizer yg sesuai..contohnya adalah OIL FREE HYDRATING GEL ni..eh hebat sgt ke??
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN
➡Gel tidak berminyak ini diserap dengan mudah untuk menyejukkan dan menyegarkan kulit.
➡Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
➡Sesuai untuk kulit sensitif
➡Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi
kulit
➡Bebas daripada pewangi
➡Bebas daripada minyak
➡Tidak komedogenik
.
BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI
1)Dimethicone
▶Perapi: Memperbaiki penampilan kulit (seperti kulit kelihatan lebih lembut dan lebih licin).
▶Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.

2)Ekstrak teh hijau ▶Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
▶Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
.
Info lanjut boleh whatsapp Eca sendiri di 019-3661572
Eca is an independent beauty consultant mary kay malaysia

#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykayreview #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaypasirgudang #marykaypasirputeh #marykayGOMBAK #marykayselangor #marykaypenang #marykayperlis #marykayjohor #marykaykelantan
#noradanish #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #malaysia #malaywedding

JERAWAT
.
ANDA tahu macam mana jerawat terbentuk?
.
Jerawat itu sebenarnya datang dari lemak kulit kita. Minyak, berpeluh dan habuk dapat masuk ke dalam kulit dan berkumpul di lapisan lemak ini. Kemudian, ia akan keluar menerusi kelenjar peluh. Sistem tubuh akan menolak semua bendasing.
.
Pori berada di lapisan teratas kulit, dinamakan EPIDERMIS.
.
Mengapa epidermis ini sangat penting?
.
Pada lapisan epidermis ini ada liang roma atau pori. Pori ini adalah tempat keluarnya jerawat yang pelbagai saiz.
Jerawat yang ada dalam kulit tidak dapat keluar sebab tak de pori maka terpendamlah bawah kulit. Walaupun, korang rasa kulit korang nampak lebih baik sebab tiada masalah jerawat, tetapi korang try rasa keadaan bawah kulit. Cuba korang rasa sendiri bonggol-bonggol bawah kulit. Selagi bonggol itu masih wujud bawah kulit, maknanya kulit masih tersimpan jerawat yang terpendam. Jerawat yang terpendam, maka wujudlah kulit tidak bermaya dan cepat kusam.
.
Jerawat lagi?
.
Ada sesetengah jerawat naik di tempat lain tu maknanya jerawat lama dah nak habis dikeluarkan. Jerawat baru yang terbentuk sekarang, lebih mudah kering sebab kulit bersih dan senang ia keluar. Apabila jerawat dah kering, tu bermakna jerawat yang terpendam di liang peluh sudah naik ke permukaan ini. Ini bermakna liang peluh sudah bersih. Itu adalah satu petanda yang baik!! Maksudnya, lepas ini, jerawat jarang singgah ke permukaan wajah korang!! So, korang dah pun berjaya atasinya.
.
Kalau korang biarkan jerawat di bawah kulit, sampai bila-bila pun jerawat tetap akan ada (BONGGOL JERAWAT).
.
Jerawat tidak boleh dihentikan, sama seperti sistem perkumuhan yang lain. Jerawat sebenarnya boleh dikawal. Masalah jerawat ini boleh dikawal dengan Clear Proof Acne System dari Marykay
.
Paling penting
Bebas bahan kimia merbahaya
X percaya???Jom try
.
More info .
Pm @ wasap 0133947796
Nik MK Beauty Consultant
FREE Consultation
FREE Trial
FREE Facial
.
#marykayrawang #marykaygombak
#marykayselayang #marykaymalaysia
#marykaykelantan
#marykaypasirputeh
#timewisemiracleset #daysolution #nightsolution #timewisecleanser #timewiseagefightingmoisturizer
#marykayrawangbandartasikputeri #marykaybandarcountryhome
#rawatjerawat

APA?? TENGAH MENCARI LIPSTICK YANG SESUAI?? Apa susah sis,meH sini ambik satu lipstick mary kay. Harga berbaloi.kaler cntik gila.lepas 2 moist sgt di bibir.tak terang sgt tak cair sgt.memang just nice!! ..
Jangan risau .POSTAGE ada hari-hari.so kalau sis nk book oder.👌👌👌 Haa jom whatsaapp sis.mana tahu bli byk2 dgn kawan2 sis akan selit free gift?untung kan😊😊😊 Nurul hidayah
0136266658
Beauty consultant
Marykay malaysia

#marykaymalaysia
#marykaykelantanmalaysia
#marykaypasirputeh
#marykayjerteh

foundation primer ni apa?
Mcm foundation jugak ke?

ok, foundation primer ni tak sama macam foundation yg kita pakai tu. Yang ni tak ada color (colorless).
kita apply before pakai foundation. Supaya pori2 xketara dan sapuan foundation lebih halus!😍 Foundation primer ni ada Spf15 tau. Bestkan?
Kulit tampak lebih smooth lepas apply, dan juga sambil melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV yang merbahaya. ✔️mengekalkan mekap (tahan lama) ✔️peresap cahaya dan kulit lebih licin ✔️bantu kurangkan garis halus, pori, kedutan serta ketidaksempurnaan kulit ✔️menambah lapisan perlindungan matahari ✔️gel yg sangat ringan & tidak berminyak

Alahai.. maunya melompat kat pelamin bila pengantin perempuan tgk hantaran mcm ni..Mana taknya, dah lama teringin, dok bagi hint kt cik abg nak set ni, kalau memang dapat, untung 1 badan😁

Ramai kan yg nak kawen bulan depan? Musim Raya haji biasa bnyak kenduri. So cepat la pujuk cik abg tu utk bagi set ni. Tak mahal pn, sgt2 berpatutan.. tak caya, wasap ler tanya berapa harga😜

1 set ni ada 4 items. Cleanser, Freshen, Mask, Hydrate. Khas utk kulit yg tak seimbang kelembapan dan minyak, yg teringin nak rawat kulit dari kesan produk berkimia. 1 set tahan 6bulan lebih ye.. sgt berbaloi♥️ #botanicaleffect
#codbachok
#codkotabharu
#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh

MOST RECENT

This Lip gloss is Cantik!
Nourishine plus Lip gloss menjadikan bibir anda nampak sihat dan bersinar.

PM/DM hani
#marykaykotabharu
#marykaybeautyconsultant #marykaypasirputeh

Mary kay timewise night solution untuk penjagaan kulit pada waktu malam.
Night solution ni mengandungi vitamin A, C, E dan antioxidants
Fungsi die melembutkan kulit, mengurangkan deep lines dan semestinya menyihatkan kulit ❤️
.
0135644929
Zahidah
#marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaypasirputeh #marykaykoklanas #kolejmatrikulasikoklanas #tipsawetmuda

Berbaloi tak agak² kalau pakai produk pemutih, pencerah atau mekap yang kualitinya tidak terjamin tambahan lagi dgn kelulusan yang tidak terjamin😞😞
.
Hurmm cuba fikir sejenak, sanggup tak pakai produk yang katanya mencerah dalam masa seminggu tetapi akhirnya menghakis kulit dan menyebabkan radang mcm jerawat dan terbakar😱😱😱
.
Oleh itu, jangan cepat terpedaya kerana hasil yang cepat maka kualitinya cepat hilang jugak😉😉
.
Pakailah skincare yang betul² berkualiti walaupun agak mahal..kulit muka bukan mcm tayar kereta, boleh ganti²
.
Salah satu skincare yang bagus adalah marykay..kalau xpercaya boleh tny pengguna² marykay dari seluruh negara😉😉contoh boleh tgk adalah seperti kakak kita ni
.
Dpd kulit x elok, kan dah elok tu..jangan pakai³ pastu makin tak elok
.
Jom dapatkan rundingan kecantikkan dan kembalikan kulit awak yang sihat dulu dgn kami😍😍
.
💜💜ECA💜💜
Independent Beauty Consultant Marykay Malaysia
🌹019-3661572🌹
.
#marykaysentul #marykayselayang #marykayselangor #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #bellaammara #duckscarves #vivyyusof #ootd #mekapmurahmalaysia #mekap #muamalaysia

Orang selalu anggap muka berminyak dah xpayah pelembap sbb muka dah cukup lembap dengan minyak..OMG!! salah salah salah..
.
Minyak dan lembapan adalah dua perkara yang berbeza. Kulit berminyak juga
boleh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yang kering. .
Kulit MEMANG memerlukan pelembap ok..termasuk dgn kulit berminyak, apatah lg kulit kering kan..so untuk kulit berminyak, korang kena pandai cari moisturizer yg sesuai..contohnya adalah OIL FREE HYDRATING GEL ni..eh hebat sgt ke??
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN
➡Gel tidak berminyak ini diserap dengan mudah untuk menyejukkan dan menyegarkan kulit.
➡Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
➡Sesuai untuk kulit sensitif
➡Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi
kulit
➡Bebas daripada pewangi
➡Bebas daripada minyak
➡Tidak komedogenik
.
BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI
1)Dimethicone
▶Perapi: Memperbaiki penampilan kulit (seperti kulit kelihatan lebih lembut dan lebih licin).
▶Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.

2)Ekstrak teh hijau ▶Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
▶Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
.
Info lanjut boleh whatsapp Eca sendiri di 019-3661572
Eca is an independent beauty consultant mary kay malaysia

#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykayreview #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaypasirgudang #marykaypasirputeh #marykayGOMBAK #marykayselangor #marykaypenang #marykayperlis #marykayjohor #marykaykelantan
#noradanish #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #malaysia #malaywedding

Berbaloi tak agak² kalau pakai produk pemutih, pencerah atau mekap yang kualitinya tidak terjamin tambahan lagi dgn kelulusan yang tidak terjamin😞😞
.
Hurmm cuba fikir sejenak, sanggup tak pakai produk yang katanya mencerah dalam masa seminggu tetapi akhirnya menghakis kulit dan menyebabkan radang mcm jerawat dan terbakar😱😱😱
.
Oleh itu, jangan cepat terpedaya kerana hasil yang cepat maka kualitinya cepat hilang jugak😉😉
.
Pakailah skincare yang betul² berkualiti walaupun agak mahal..kulit muka bukan mcm tayar kereta, boleh ganti²
.
Salah satu skincare yang bagus adalah marykay..kalau xpercaya boleh tny pengguna² marykay dari seluruh negara😉😉contoh boleh tgk adalah seperti kakak kita ni
.
Dpd kulit x elok, kan dah elok tu..jangan pakai³ pastu makin tak elok
.
Jom dapatkan rundingan kecantikkan dan kembalikan kulit awak yang sihat dulu dgn kami😍😍
.
💜💜ECA💜💜
Independent Beauty Consultant Marykay Malaysia
🌹019-3661572🌹
.
#marykaysentul #marykayselayang #marykayselangor #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #bellaammara #duckscarves #vivyyusof #ootd #mekapmurahmalaysia #mekap #muamalaysia

Nampak tak. Ade peminat jugak lipstick kesukaan k.hani ni..
Mentang2 la k.hani suka sgt warna Always Apricot ni. Dia pon suka jgk. Alahai anak. Kiss pipi sikit.💋 Awak2 berkenan jgk ke warna ni. Boleh la PM/DM k.hani.

Hani
#marykaybeautyconsultant #marykaykotabharu #marykaypasirputeh

Alahai.. maunya melompat kat pelamin bila pengantin perempuan tgk hantaran mcm ni..Mana taknya, dah lama teringin, dok bagi hint kt cik abg nak set ni, kalau memang dapat, untung 1 badan😁

Ramai kan yg nak kawen bulan depan? Musim Raya haji biasa bnyak kenduri. So cepat la pujuk cik abg tu utk bagi set ni. Tak mahal pn, sgt2 berpatutan.. tak caya, wasap ler tanya berapa harga😜

1 set ni ada 4 items. Cleanser, Freshen, Mask, Hydrate. Khas utk kulit yg tak seimbang kelembapan dan minyak, yg teringin nak rawat kulit dari kesan produk berkimia. 1 set tahan 6bulan lebih ye.. sgt berbaloi♥️ #botanicaleffect
#codmachang
#marykaymachang #marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh #marykaytanahmerah #hantaran #ideahantaran

Alahai.. maunya melompat kat pelamin bila pengantin perempuan tgk hantaran mcm ni..Mana taknya, dah lama teringin, dok bagi hint kt cik abg nak set ni, kalau memang dapat, untung 1 badan😁

Ramai kan yg nak kawen bulan depan? Musim Raya haji biasa bnyak kenduri. So cepat la pujuk cik abg tu utk bagi set ni. Tak mahal pn, sgt2 berpatutan.. tak caya, wasap ler tanya berapa harga😜

1 set ni ada 4 items. Cleanser, Freshen, Mask, Hydrate. Khas utk kulit yg tak seimbang kelembapan dan minyak, yg teringin nak rawat kulit dari kesan produk berkimia. 1 set tahan 6bulan lebih ye.. sgt berbaloi♥️ #botanicaleffect
#codbachok
#codkotabharu
#marykaybachok
#marykaykotabharu
#marykaypasirputeh

Selamat malam.
Tengah Santai2 depan tv lepas mkn malam ke tu.

Meh baca k.hani nak share pasal skincare ni.. hah! Sape kat sini yg ada Masalah jeragat? Pigmentasi? Kulit KUSAM dan gelap? Tak perlu lagi nak pergi LAZER utk hilangkan jeragat. habis beribu2 tapi nanti jeragat tu akan timbul juga. Alahai..😥
.
Awak tahu tak jeragat tak boleh hilang terus tapi hanya boleh memudarkan. So ape kita perlu buat. Awak kena pakai protection sunblock atau SPF bila diluar. .
Sebab jeragat tidak boleh dihilangkan. Walaupun sudah dibuat rawatan lazer.
.
 Daripada habis beribu baik pakai skincare MelaCEP Plus dari Mary Kay ni. Tak ada nak habis beribu. .
 Jangka penggunaan tahan 6-8 bulan lagi. Sangat menjimatkan. Ini antara favourite skincare sisterhood Mary Kay.
.
 Fungsi Melacep untuk
✔ MEYIHATKAN dan mencerahkan kulit secara semulajadi malah ✔DI RAWAT dari dalam kulit supaya tona warna yg gelap dapat dipudarkan. . Kulit tampak ✔GLOWING dan berseri. Yang penting melacep bukan macam produk lain berhenti terus jadi gelap dan kusam. . TIDAKKK YEEE.. . .
Sebab produk kami bukan menipiskan kulit ya. Buat PENGETAHUAN ANDA, Ultimate Serum Melacep telah memenangi Anugerah Whitening Awards CLEO 2016 .  JOM SIHAT & cantik kan kulit . PM/DM hani utk pertanyaan. 💋

#marykaybeautyconsultant #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #skincareterbaik #melacep

KULIT BERMINYAK DAN TAK SELESA
.
So kalau nak control minyak dekat muka, korang boleh try OIL FREE HYDRATING GEL ni..sebab dia mampu untuk mengawal pengeluaran minyak dan menenangkan kulit jika kulit korang sedang mengalami radangan
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN
➡Gel tidak berminyak ini diserap dengan mudah untuk menyejukkan dan menyegarkan kulit.
➡Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
➡Sesuai untuk kulit sensitif
➡Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi
kulit
➡Bebas daripada pewangi
➡Bebas daripada minyak
➡Tidak komedogenik
.
BAHAN-BAHAN DAN FUNGSI
1)Dimethicone
▶Perapi: Memperbaiki penampilan kulit (seperti kulit kelihatan lebih lembut dan lebih licin).
▶Emolien: Membantu mengekalkan penampilan kulit yang lembut, licin dan halus.

2)Ekstrak teh hijau ▶Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan menolong melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
▶Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit.
.
Info lanjut boleh whatsapp Eca sendiri di 019-3661572
Eca is an independent beauty consultant mary kay malaysia

#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #setjerawat #marykayreview #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaypasirgudang #marykaypasirputeh #marykayGOMBAK #marykayselangor #marykaypenang #marykayperlis #marykayjohor #marykaykelantan
#noradanish #neelofa #ajscreamer #lofatah #naelofar #malaysia #malaywedding

Sampai dah barang order!
Tunggu k.hani pos deh.

Discover what you LOVE
Mary Kay.💋 For Free consultation. For Free skincare class. Pls PM/DM or whatsapp 019 9309333 Hani
#marykaybeautyconsultant #marykaykotabharu #marykaypasirputeh

★TimeWise® Microdermabrasion Refine
Bertindak sebagai skrub wajah, membantu untuk:- - memperbaiki tekstur kulit.
- mengurangkan penampilan garis-garis halus.
- mengurangkan dan menghaluskan pori-pori. ★TimeWise® Pore Minimizer Serum.
Bertindak sebagai serum wajah yang membantu: - Mengurangkan bilangan pori-pori yang jelas kelihatan secara signifikan.
- Menghasilkan kulit yang meyakinkan walau dengan jarak dekat.
- Hasilnya akan bertambah baik dengan penggunaan berterusan.
- Memberi keselesaan pada kulit dan mengurangkan kemerahan.

Kandungan utama dan manfaat:-
- Persian silk tree bark, kacang soya, sea whip dan ekstrak buah evodia.
- Memberi sokongan pada protein kulit, membantu menegang kulit secara keseluruhan serta sekitar pori-pori.
- Meningkatkan keanjalan kulit, menenang dan memberi keselesaan pada kulit.

Nak cantik secara sihat ?
Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus , berkualiti dan berkesan ?

Jom cantikkan kulit muka😘😘😘
free2 whatsapp azie
0199479443

Beauty is our Confident

#marykay #marykayuser #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykaypasirtumbuh #marykaypanji #marykaybagus #marykaymurah #marykaytahanlama #marykayberbaloi #marykayskincare #marykayselamat #jomcuba #jomcantik #jomcantikberjemaah

MelaCEP Plus+ Luminous System
Set penjagaan kulit wajah utk sejernih berlian.
Seperti kebanyakan produk pemutih menjadikan kulit wajah kekeringan. Oleh itu MelaCEP Plus+ Luminous System telah dikhusus dgn penambahan Ultimate Cream bagi membantu melembab kulit di sepanjang hari diguna pada siang dan malam juga penggunaan Ultimate Serum jadikan keadaan kulit tidak kering.

Semua nak cerahkan? Kan kan? Siapa yang nak cerah secara selamat tanpa pengelupasan baca ni 😊 😊 😊

Let me introducing you!

NEW MALACEP PLUS+ . Wooww !! 😍 😍

Satu set terdiri drpda :- 🌻 Foaming Cleanser .
- clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . 🌻 Mask .
- menjernih , melembabkan dan melembutkan kulit , menyekatakan tona wajah . 🌻 Freshner .
- menganjalkan kulit , mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . 🌻 Ultimate Serum .
- mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang , memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik bintik hitam . 🌻 Ultimate Cream .
- memberikan kelembapan pada wajah dengan segera penambahbaikan dalam pencerahan kulit , mencantikkan tekstur, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .

Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah , sekata dan crystal clear .

Berminat hilangkan pigmentasi tebal ?

Jom cantikkan kulit muka😘😘😘
free2 whatsapp azie
0199479443

Beauty is our Confident

#marykay #marykayuser #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykaypasirtumbuh #marykaypanji #marykaybagus #marykaymurah #marykaytahanlama #marykayberbaloi #marykayskincare #marykayselamat #jomcuba #jomcantik #jomcantikberjemaah

Siapa yg perlu guna SET RAWATAN dr MARY KAY???? -> Apabila seseorang itu pernah memakai produk peeling/mengelupas. Produk trsebut mngndungi bahan terlarang/racun yg tinggi. -> Tidak pernah guna sbrg peeling product tetapi mmg mngalami mslh kulit spt berjerawat, sun burn akibat aktivity harian dan lain2 mslh kulit.

Hari ini saya akan terang kan dengan lebih lanjut mengenai set treatment ini, satu persatu.

BOTANICAL EFFECT CLEANSER 🌼
▣ membersih segala kotoran , make up , habuk dan hama agar muka sentiasa bersih , sihat dan lembut .
▣ tidak berbuih kerana pencuci yang terlampau berbuih mempunyai satu bahan kimia yang membuat kan kulit wajah bertambah kering .
OIL FREE HYDRATING GEL 🌼
▣ melembapkan kulit dengan segera .
▣ menghidrat selama 10 jam .
▣ di serap dengan cepat .
▣ kulit terasa licin dan lembut .
▣ sesuai untuk kulit sensitif .
▣ membantu mengurang kan radang dan alergik di muka .
▣ bebas minyak dan pewangi .

MARY KAY LIQUID FOUNDATION 🌼
▣ membantu menghalang kekotoran melekat di kulit muka . Kekotoran menyebab kan radang aktif !
▣ kulit masih boleh bernafas .
▣ sesuai untuk kulit sensitif .
Jom baiki kulit sebelum terlambat.

Jom cantikkan kulit muka😘😘😘
free2 whatsapp azie
0199479443

Beauty is our Confident

#marykay #marykayuser #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykaypasirtumbuh #marykaypanji #marykaybagus #marykaymurah #marykaytahanlama #marykayberbaloi #marykayskincare #marykayselamat #jomcuba #jomcantik #jomcantikberjemaah

Mary Kay True Dimension Lipstick

Yang ni best seller lipstick Mary Kay dgn kelebihannya
- Bahan diperkaya dgn Mango butter & vitamin E
- Mengurangkan kekeringan kulit bibir
- Mengurangkan kehitaman bibir
- Melembab bibir sepanjang hari
- Tahan lama buat bibir jadi mungil kelihatan bibir seksi gitu 😘😘😘
- True dimension terdapat berbagai pilihan warna menarik pilihan Anda.

Jom cantikkan mekap😘😘😘
free2 whatsapp azie
0199479443

Beauty is our Confident

#marykay #marykayuser #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykaypasirtumbuh #marykaypanji #marykaybagus #marykaymurah #marykaytahanlama #marykayberbaloi #marykayskincare #marykayselamat #jomcuba #jomcantik #jomcantikberjemaah #lipstikmarykay #truedimensionlipstick #bestseller #lipstick #lipstickmerawatbibir

Dua SERUM yg paling POWER dlm rangkaian skincare Mary Kay! Senang cakap, memang power arr!

Tahulah Anda hanya serum yg dapat masuk ke bahagian dermis kulit. Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke dalam bahagian berikut. Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi, membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.

REPLENISHING SERUM- C
- Induk dan Ibu kepada segala serum ia dirumuskan untuk menggalakan penghasilan kolegan baru serta membantu mengekalkan kolegan sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau spiring kepada kulit.

MELACEP ULTIMATE SERUM
- Serum ini membantu mencerahkan(bukan memutihkan) dan mengurangkan jeragat di wajah anda dgn selamat. Berbeza dengan produk yg berada dipasaran yg kata memutihkan, tapi rupanya menghakis kulit, lepas tu kesannya?. uuu takutnya.

Jagi sayangilah kulit muka Anda 🙆

Jom cantikkan kulit muka😘😘😘
free2 whatsapp azie
0199479443

Beauty is our Confident

#marykay #marykayuser #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykaypasirtumbuh #marykaypanji #marykaybagus #marykaymurah #marykaytahanlama #marykayberbaloi #marykayskincare #marykayselamat #jomcuba #jomcantik #jomcantikberjemaah #serumwajah #serummuka #serumterbaik #bestseller

Pagi gorgeous! Harini kita nak share sikit pasal -SERUM C- . Lepasni dah tak perlu nak pakai botox, nak cucuk sana sini, buat sakit muka jee, pakai aje serum vit c ni!😍
.

Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit. Selain itu sekiranye kita pernah menggunakan product yang merbahaya, serum ini dapat membantu memulihkn kembali kulit dibahagian bawah kulit yang di panggil eperdemis. Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit
.
Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita
.

Apakah kandungan serum C Mary Kay ini?
Jawapanya:-
Adakah semua jenis buah-buahan Dan tumbuhan yang anda dapat lihat dalam gambar di bawah ini
.

Serum C Mary Kay didatangi dalam 4 tiub .Setiap tiub mempunyai 7sukatan iaitu untuk digunakan selama 7hari sahaja.Untuk pengetahuan anda vitamin C akan cepat rosak ,oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiub kecil, 1 tiub untuk seminggu. Bermakna 4 tiup untuk sebulan. Untuk mendapatkan hasil yang superbbbbb, anda digalakkan menggunakan setiap 6 bulan sekali. Ini lah kunci utama kulit wajah yang licin
Dan cantik setiap Beauty Consultant Mary Kay. Bak kata orang kami menggunakan botox tapi inilah botox kepada setiap ahli Mary Kay. Jom kita rasaiiinyaaa keajaibannye😊😊 Jom cantikkan kulit muka😘😘😘
free2 whatsapp azie
0199479443

Beauty is our Confident
#marykay #marykayuser #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykaypasirputeh #marykaypasirtumbuh #marykaypanji #marykaybagus #marykaymurah #marykaytahanlama #marykayberbaloi #marykayskincare #marykayselamat #jomcuba #jomcantik #jomcantikberjemaah
#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #cantikdenganmarykay

Most Popular Instagram Hashtags