#marykaymersing

921 posts

TOP POSTS

Pagi jumaat nie laida nak share antara yg wajib sekali pakai apabila keluar rumah ialah Sun Protector.. Sun Proctector nie lebih kurang macam sun block la... Kenapa perlu pakai Sun Protector Mary kay.. lagi2x musim2x panas nie... Sun protector nie bertindak seperti cermin utk memantulkan sinaran 🌞 pada wajah kite..memberi pelindungan utk mengelakkan wajah kite dr masalah jeragat iaitu musuh no 1 wanita melindungi kulit daripada sinaran matahari.
Kenapa ianya PENTING sangat?? ✔kerana kita berada di Asia Tenggara .. Iklim & Cuaca panas kita berpanjangan .. ✔ Tambahan pula, apabila kulit terdedah terlalu lama dibawah sinaran matahari, maka kulit akan cepat rosak akibat tiada peli ndungan UVA/UVB .. ✔Kulit wajah juga akan menjadi cepat kedut, kusam, tak bermaya & akibat tiada pelindungan kulit, akhirnya JERAGAT / PIGMENTASI pun terhasil.. Tiada siapa yang suka, bila ada tompok² @ bintik² hitam di kulit wajah kan.. Perlukan consultant pasal skin yang bebas dari jeragat meh pm... #marykaymersing #MaryKayJb
#kulitkusam #Cantik #Flawless

SPOT SOLUTION FOR ACNE-PRONE SKIN
.
💚 Atasi masalah jerawat
.
💚 Membantu mencegah jerawat baru keluar dengan mengelupaskan kulit secara lembut
.
note: hanya sapu pada bhgian yg bermasalah. Jangan sapu satu muka okay 😊
.

#spotsolution #marykay #marykaymersing #marykayjb #clearproofacnesystem

Timewise repair Plus..
Berfungsi untuk mengurangkan kedutan wajah.. kembalikan keremajaan kulit anda.. Pm saya jika berminat

#marykayjohor #marykaykosmetik #kulitkusam #cantik #marykaymersing

Happy Weekend Love...💗 Tengah bersiap nak pegi beraya ke tu??
Ni hakak nak bgtahu, Lipstick Gel Semi Matte warna POPPY PLEASE 💄yg pernah jadi kegilaan ramai awal tahun baru ni dah release semula.. Sape yg masih termimpi2 pakai hakak punye lipstik hari tu, nak satu... cepat PM ye sebelum outstock smula... Merah keorenan gitu hasilnya... Gel Semi Matte ni memang best, not too moist not too dry....
Bibir pun terpelihara je kelembapan nya.. DM / whatsapp
Ina MK | 0127528475

#marykay #marykaymersing #sayajualmarykay #ilovemarykay

Haiii korang....✋
.
Okey...ni feedback dari customer lelaki yang dah cuba OIL FREE HYDARTING GEL....lelaki pun pakai mary kay taw..🙊 See.....before pakai jerawat penuh kat muka....after pakai habis semua jerawat kecut...happy tak?? Mesti lah happy kan...kulit makin sihat...😍
.
So sesape yang before ni penah pakai salah produk..jerawat naik besar2...kulit sensitif...boleh try OFHG ni taw....insyaAllah akan pulih secara perlahan2 ye...😉
.
Memang best OFHG ni....sebab texture dia yang sgt ringan...meresap terus dalam kulit...rasa mcam tak pakai pape....after apply kat kulit rasa sejuk je...😍
.
Kalau sesape nak try OFHG ni...boleh la wtsap Ayu ye...☺️
.
Ayu 012-7960046
.
#OFHG #oilfreehydratinggel #marykaybest #sensitiveskin #oilyskin #dryskin #marykaybatupahat #marykaykualalumpur #marykaymalaysia #marykayskincare #thebestskincare #cashondelivery #marykaymersing #marykayskincare

Pencuci 3-in-1 yg ada 3 fungsi dlm 1:
.
🌺mencuci/cleanse
💐membuang sel2 kulit mati/exfoliate
🌻melembap/moisturize
.
mana nak dapat pencuci yg ada 3 efek dlm 1 kan..mmg sgt2 susah..that's whylah pencuci ni adalah bestseller..😍
.
With love💞
Mary Kay Independant SC
📲 wan 0179206036
.
#marykaymalaysia #marykaymersing #marykayendau #marykayrompin #marykaysegamat #marykayskincare #marykaycleanser #marykaytimewise #marykaypersonalcare #cantiksecarasihat #naturalbeauty #gift #hadiah #hantaran #hadiahkahwin #hantarankahwin
#marykayus #marykayjb #mua #makeup

EYELINER TERBAIK ! .
Mencari eyeliner yg kalis air, tahan dan mudah dioles??
.
.
💮MARY KAY EYELINER💮
.
Keistimewaan :
🌟Kalis air tau..gosok dengan air pon susah nak hilang !
🌟Dan semestinya tahan lama..pakai drpd pagi sampai petang maintain je..tak kembang, tak hilang..best !
🌟Sesuai utk pemakai kanta lekap..
🌟Sesuai utk mata sensitif.
🌟Diuji secara klinikal.
.
Berminat? Dm sis cepat2 tau ! Stock tipis..😘
#marykaypontian #marykaymuar #marykaykedah #marykaykluang #marykayjb #marykayperak #marykaymersing #beautyconsultantjohor #marykayjohor #terapiinstagram
#marykaysegamat #ootd #fattahkitapunya #hijabista #cantikdenganmarykay #eyelinermarykay #makeup #makeupartist #kalisair #makeupbest #murahmurah

Happy holidays uolls! Im wearing #gelsemimattelipstick mauve moment color!
#ilovemarykay #mersing #marykaymersing

For free trial do pm sis riena k
0105200860

SPOT SOLUTION FOR ACNE-PRONE SKIN
.
💚 Atasi masalah jerawat
.
💚 Membantu mencegah jerawat baru keluar dengan mengelupaskan kulit secara lembut
.
note: hanya sapu pada bhgian yg bermasalah. Jangan sapu satu muka okay 😊
.

#spotsolution #marykay #marykaymersing #marykayjb #clearproofacnesystem

MOST RECENT

Selamaaat paagii !😙😍 Just pm me for more info darls🤗
#yourbeautyconsultantmarykay 💼Azyan
📲0127412794

#marykaylovers #marykayskudai
#marykaymersing #marykayjb #marykaymalaysia #jomcantikkulitsehat

Berminat ?? Area JB boleh pm yan..kite set time boleh ajak kawan2 jugak 2,3 org...🌼😍
Just pm me for more info darls🤗
#yourbeautyconsultantmarykay 💼Azyan
📲0127412794

#marykaylovers #marykayskudai
#marykaymersing #marykayjb #marykaymalaysia #jomcantikkulitsehat

Dap dap dap siaapp! Simple and natural look 👌 yg penting kulit sihat🍒 tak perlu over just take a minutes...utk org mcm saya yg yg tak suke amik masa lama bersiap ni memang sangat sangat laaaah sesuai ! 😅
Just pm me for more info darls🤗
#yourbeautyconsultantmarykay 💼Azyan
📲0127412794

#marykaylovers #marykayskudai
#marykaymersing #marykayjohor #marykaymalaysia #jomcantikkulitsehat

Hi ladiessss 😍😍 barang wajib ade disisi sayaa...love it..simple look for your face! Be natural and healthy guys🌼🍒 kalau muka ada jerawat satu dua jgn stress2 tau meaning kulit kita masih muda..haha just take care and enjoyy🍹

Just pm me for more info darls🤗
#yourbeautyconsultantmarykay 💼Azyan
📲0127412794

#marykaylovers #marykayskudai
#marykaymersing #marykayjb #marykaymalaysia #jomcantikkulitsehat

BEDAK MAGIC!! ✨
👉🏻 Mary Kay Translucent Loose Powder.
Sebab apa Yan kata magic? 🤔
.
TRANSLUCENT POWDER ni sebenarnya adalah bedak yg paling senang di alam semesta! Sebab apa tau, sebab anda tak perlu pening-pening kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
💫 Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit 😄
.
💫 Kalau kulit anda jenis cepat sunburn, eloklah pakai translucent powder ni sebab confirm colour ngam 👍🏻👍🏻 Tak kira la anda gelap ke, cerah or putih ke, bedak ni akan blended well dengan warna kulit. Ia tidak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam. Wajib ada dalam handbag tau 😉😉😍
.
💫 Selain itu , translucent powder ni pun sgt ringan & oily control. Mempunyai sheer effect juga, bila sapu di muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS! Best sangat kalau kita guna as finishing powder.
.
JOM CANTIK DENGAN TRANSLUCENT LOOSE POWDER NI! 😍
.
📲 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay,
Just pm me for more info darls🤗
#yourbeautyconsultantmarykay 💼Azyan
📲0127412794

#marykaylovers #marykayskudai
#marykaymersing #marykayjb #marykaymalaysia #jomcantikkulitsehat

Ramai yang tanya apa beza CC Cream dengan Foundation, sebab macam sama je. 🤔 Ok jom Yan share sikit comparison between these two item ya. Rajin baca and scroll ig yan 😘
1️⃣ CC Cream
2️⃣ Liquid Foundation
Antaranya ialah :
🐞 Liquid Foundation untuk medium coverage. Tapi CC Cream lebih kepada light coverage.
🐞 Liquid Foundation tiada SPF. Tapi CC Cream ada SPF15. Kalau anda outdoor person dan nak pakai foundation, kena add on sunblock ye.
🐞 Kalau muka jenis berminyak, better amek Liquid Foundation jenis Matte. Dan CC Cream pulak lebih sesuai untuk yang berkulit kering & normal.
🐞 Liquid Foundation tiada fungsi melembapkan muka. Tapi CC Cream ada fungsi tersebut.
🐞 Liquid Foundation ada 2 jenis (Matte & Limunous), setiap jenis ada 5 shades. Tapi CC Cream untuk semua jenis skin dan ada 4 shades sahaja.
🐞 Kedua-duanya mempunyai ciri-ciri anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, and tidak menutupi pori (non-comodogenic) so kulit still boleh bernafas dengan baik.
🐞 Kedua-duanya juga boleh di top up kan lagi dengan Mineral Loose Powder atau Translucent Powder utk flawless finish.
☀️ So dah decide yang mana? Mana satu yang lebih berkenan di hati? Atau masih ragu-ragu nak buat pilihan? Hihihi

Just pm me for more info darls🤗
#yourbeautyconsultantmarykay 💼Azyan
📲0127412794

#marykaylovers #marykayskudai
#marykaymersing #marykayjb #marykaymalaysia #jomcantikkulitsehat

BENDA ASAS SEBELUM KELUAR RUMAH 👉🏻 FOUNDATION
‼️Pastikan anda memakai perlindungan di wajah sebelum keluar rumah kerana kulit muka anda bakal terdedah kepada persekitaran yang kotor.
🍁 Pilih lah foundation daripada Mary Kay kerana ia diperbuat daripada mineral based yang lebih selamat untuk wajah kita.
🍁 Foundation MK ini terdapat untuk dua jenis kulit iaitu
1️⃣ normal-to-dry
2️⃣ combination-to-oily
KELEBIHAN FOUNDATION MARY KAY
✅ Buildable coverage
Maknanya boleh apply foundation ni dua tiga lapis kalau rasa dia tak tutup lagi cela di wajah tetapi foundation ni tak akan bercapuk kat muka. Muka tetap kelihatan natural.
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
Yer, walaupun kulit anda sensetif akibat kerosakan daripada penggunaan produk yang salah sebelum ini, jangan risau kerana texture foundation ni halus jer
✅ Oil Free
Semestinya tak berminyak sebab foundation ni mineral based tak macam kebanyakan yang ada di pasaran, bila lama sikit je muka dah berkilat 😂
✅ Non-Comedogenic
Apa tu? Maksudnya, dia tak tutup pores dan memberikan nafas kepada wajah. Tahu tak, pemilihan foundation yang salah tu lah salah satu penyebab ada blackhead, sebab foundation tu tutup pori-pori di muka!
💋 Ha, best ke tidak? Nak try? Tapi tak tahu nak pilih foundation yang mana?
Just pm me for more info darls🤗
#yourbeautyconsultantmarykay 💼Azyan
📲0127412794

#marykaylovers #marykayskudai
#marykaymersing #marykayjb #marykaymalaysia #jomcantikkulitsehat

Tau tak CC Cream ni merupakan gabungan makeup dan skincare? Selain dari berfungsi seperti foundation, ia turut membantu untuk merawat kulit kita tau. Bagus kan? Formulanya sgt ringan, tak heavy mcm foundation lain. Bila apply kat wajah pun tak bercapuk. Sebab tu skin nampak flawless je sepanjang hari! 😍😍
KEBAIKAN CC CREAM
👑 Melawan garisan halus dan tanda penuaan.
👑 Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
👑 Melindungi kulit dari sinaran UVA atau UVB (SPF15).
👑 Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
👑 Mencerah dan menyerikan tona kulit tidak sekata.
👑 Mengurangkan kemerahkan pada kulit kesan daripadan bahan kimia lepas yang berbahaya.
👑 Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
💋 Ada empat tone color ikut skin kita ye.
Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi saya.

Just pm me for more info darls🤗
#yourbeautyconsultantmarykay 💼Azyan
📲0127412794

#marykaylovers #marykayskudai
#marykaymersing #marykayjb #marykaymalaysia #jomcantikkulitsehat

TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)

TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. 👉 timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar 👉 timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam 👉timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus 👉 timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan

Kebaikannya...
👉 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.

Just pm me for more info darls🤗
#yourbeautyconsultantmarykay 💼Azyan
📲0127412794

#marykaylovers #marykayskudai
#marykaymersing #marykayjb #marykaymalaysia #jomcantikkulitsehat

TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)

TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. 👉 timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar 👉 timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam 👉timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus 👉 timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan

Kebaikannya...
👉 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.

Just pm me for more info darls🤗
#yourbeautyconsultantmarykay 💼Azyan
📲0127412794

#marykaylovers #marykayskudai
#marykaymersing #marykayjb #marykaymalaysia #jomcantikkulitsehat

SPOT SOLUTION FOR ACNE-PRONE SKIN
.
💚 Atasi masalah jerawat
.
💚 Membantu mencegah jerawat baru keluar dengan mengelupaskan kulit secara lembut
.
note: hanya sapu pada bhgian yg bermasalah. Jangan sapu satu muka okay 😊
.

#spotsolution #marykay #marykaymersing #marykayjb #clearproofacnesystem

Yang nak cerah cantik tanpa pengelupasan? Nah ni dia set terbaik! .
💞The MalaCEP Plus+💞
.
👉MalaCEP Plus+ Foaming Cleanser 100mL
🍁menggeluarkan bendasing dgn berkesan
🍁menyediakan kulit utk langkah penjagaan kulit seterusnya
🍁kulit berasa lmbut dan licin
🍁menyerikan kulit kusam
.
👉MalaCEP Plus+ Mask 85g
☘kulit berasa jernih dgn segera
☘kulit berasa lmbap dan lembut ☘menyekatakan tampilan kulit
☘kulit berasa lmbut, licin dan jernih
.
👉MalaCEP Plus+ Freshener 1ooML
🌸kulit berasa anjal dan segar
🌸kulit menjadi cerah dgn segera
🌸kilauan kulit seumpama menyerlah dr dlm keluar
.
👉MalaCEP Plus+ Ultimate Serum 3oML
🌷Ia memberikan manfaat2 pencerahan dgn segera serta utk jangka panjang
🌷Membantu kulit mengembali dan mengekalkan kejernihan wajah
🌷menambahbaikan tampilan kulit lebih cerah , tekstur dan bintik2 hitam secara ketara
.
👉MalaCEP Plus+ Ultimate Cream 3oML
🌻Memberikan kelembapan dgn segera
🌻79% wanita menunjukkan penambahbaikan dalam kecerahan kulit
🌻90% wanita menunjukkan penambahbaikan dlm tekstur kulit
🌻dapat diserap dgn cepat oleh kulit
🌻Meningkatkan tahap kecerahan kulit dgn segera
.
With love 💞
Independent beauty consultant
📲 Hidayah 0193638964
.
#marykaymalaysia #marykaymersing #marykayendau #marykayrompin #marykaysegamat #marykaymelaCEP #marykayskincare #cantiksecarasihat #beconfident #beauty #hadiah #gift #hadiahkahwin #hantaran #hantarankahwin

SPOT SOLUTION FOR ACNE-PRONE SKIN
.
💚 Atasi masalah jerawat
.
💚 Membantu mencegah jerawat baru keluar dengan mengelupaskan kulit secara lembut
.
note: hanya sapu pada bhgian yg bermasalah. Jangan sapu satu muka okay 😊
.
Liza. #mylizaqueenzgorgeous
0196268802.
.

#spotsolution #marykay #marykaymersing #marykayjb #clearproofacnesystem #jerawatbatu #jerawatmeradang #jerawat #jerawatpasir #jerawatan

SPOT SOLUTION FOR ACNE-PRONE SKIN
.
💚 Atasi masalah jerawat
.
💚 Membantu mencegah jerawat baru keluar dengan mengelupaskan kulit secara lembut
.
note: hanya sapu pada bhgian yg bermasalah. Jangan sapu satu muka okay 😊
.

#spotsolution #marykay #marykaymersing #marykayjb #clearproofacnesystem

Most Popular Instagram Hashtags