#marykaymersing

MOST RECENT

Alhamdulilah kulit cust laida dah pulih dari kesan penggunaan produk xyz... terima kasih percaya Kak Laida untuk consult skin awak.. seronok dgn cust nie sentiasa percaya dan sabar.. Dan paling best @nabilahanaputeri_mk antara my beauty consultant yang meletop2x membuat sales... sebab apa bila dah jatuh hati.. apa sahaja kita buat dipermudahkan.. #jerawathilang #kulitraya #cantikraya2018 #marykaymersing

RAHSIA MILIKI BULU MATA YANG LEBIH MENAWAN DI PAGI RAYA!!
.
Sebenarnya MUDAH saja nak dapatkan bulu mata yang menawan dengan adanya Limited Mary Kay Lash Intensity Mascara.
.
Just oleskan saja perapi bulu mata 3 serangkai dari Mary Kay ni CONFIRM uols mampu miliki KEHEBATAN 3 in 1 bulu mata :
.
๐Ÿ‘€ LEBIH Lebat
๐Ÿ‘€ LEBIH Panjang
๐Ÿ‘€ LEBIH Terapi
.
Bukan setakat tu saja, uols terpaksa terima BONUS ni sekali??
.
๐Ÿ’– Bulu mata yang dilindungi dengan Pro vitamin B5, merapi dan memperkuat bulu mata.
.
๐Ÿ’– Bulu mata lebih ringan dan kemas sepanjang hari.
.
๐Ÿ’– Mudah dibersihkan.
.
๐Ÿ’– Mengandungi Vitamin E yang terkenal dengan pelindung antioksida.
.
Tak perlu lagi berasa leceh memakai bulu mata palsu. ๐Ÿ˜˜
.
LIMTED STOK!!
Uols hanya boleh dapatkan Mary Kay Lash Intensity Mascara dalam bulan May saja taw!!!๐Ÿ™Š.
.
So, tunggu lagi nak MATA MENAWAN dan BONUS!
Lekaihยฒ wasap Aisyah sepantas KILAT๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601156552796/SayaNakLimitedLashIntensityMascara

p/s: ++ 30 yang terawal akan menerima FREE GIFT Istimewa

#aurasrikandi
#AisyahMKRich #marykayshahalam #marykaymersing #marykayjohorbahru #marykayjohor #marykaypontian #marykaymalaysia #marykaysenai #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykaykulai #marykaymuar #marykaytangkak #marykaysimpangrenggam #marykaysedenak #marykaymelaka #marykayselangor #marykaycosmetics #kosmetiksehat #kosmetikoriginal #kosmetik #mascara #bulumata #mascaramarykay

RAHSIA BIBIR LEMBAP, HALUS, TIADA KEHITAMAN LAGI DI PAGI RAYA!! Lipstick Semi Matte Shine Gel bukan saja menyerlahkan keyakinan dan bibir yang cantik menawan.

Malah merawat bibir bagaikan di SPA. ๐Ÿ˜๐Ÿ’•
Semakin kerap diguna uols akan RASAI bibir yang semakin segar pinky, lembap, halus dan kehitaman tiada lagi. Wow ๐Ÿ’‹๐ŸŒน๐Ÿ’• ๐Ÿ’‹ Tahan lama tanpa mengeringkan bibir langsung! ๐Ÿ’‹ Cushiony, rumusan TERBAIK memberi rasa halus dan sangat comport. ๐Ÿ’‹ Meyempurnakan dan mengaburkan garis halus di bibir. ๐Ÿ’‹ Formulasi gel so tak meleleh tak comot tauu... No smearโ—๏ธ ๐Ÿ’‹ Kaya dengan minyak bunga matahari dan ester jojoba utk lembapkan bibir. ๐Ÿ’‹ DIIKTIRAF Yayasan Kanser Dunia.

SPECIAL RAMADHAN!
๐ŸŽ FREE GIFT
๐Ÿšš๐Ÿ’จ FREE POS
๐Ÿ’• FREE CONSULTATION

Time to REWARD untuk diri sendiri dan share la dengan rakanยฒ uols. Be happiness๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ Dapatkan ur faberate lipstick uols SEKARANG!

Wasap sepantas KILAT!
"NAK LIPSTICK RAYA"
ke +601156552796

#aurasrikandi
#AisyahMKRich #lipstick #lipsticks #lipstickmarykay #lipstik #marykayshahalam #marykaymersing #marykayjohorbahru #marykayjohor #marykaypontian #marykaymalaysia #marykaysenai #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykaykulai #marykaymuar #marykaytangkak #marykaysimpangrenggam #marykaysedenak #marykaymelaka #marykayselangor #marykaycosmetics #kosmetiksehat #kosmetikoriginal #kosmetik

Penampilan bulu kening yang lebih sihat.
Saksikan hasil dalam 30 hari! โ˜† Mary Kayยฎ Lash & Brow Building Serum โ˜† > Memperbaiki penampilan bulu mata dan bulu kening yg nipis dan jarang.
> Membina bulu mata yang lebih lebat dan penuh.
> Meningkatkan jumlah bulu mata.
> Menambahkan kelebatan kepada bulu mata yg jarang.
> Mengurangkan kerapuhan dan keguguran bulu mata.

Cara pakai : > Pakai waktu malam sebelum tido. Pastikan kulit anda bersih dan kering.
> Untuk bulu mata, sapukan ke dasar bulu mata atas (di mana bulu mata menyentuh kulit), dari garis bulu mata dalam ke garis bulu mata luaran.
> Untuk bulu kening, sapukan pada bahagian yg jarang atau nipis dalam arah pertumbuhan rambut.

Fakta :
Terdapat beberapa faktor yg boleh memendekkan hayat bulu mata : > Penanggalan makeup yg terlalu kasar.
> Kekerapan menggosok mata.
> Lentikan bulu mata yg agresif.
> Proses penuaan.

Untuk melengkapkan lagi bulu mata supaya lebih nampak seperti memakai bulu mata palsu, pemakaian primer dan mascara secara konsisten juga boleh membantu. ๐Ÿ“ฑ0193366291 SD ASIKIN ๐Ÿ’Independent Beauty Consultant
#marykaybatupahat #marykayproducts #marykayjohor #marykaykluang #marykaysimpangrenggam #marykaysarawak #marykaykulai #marykaykosmetik #marykaykotatinggi #marykaysabah #marykaykluang #marykaymelaka #marykaymuar #marykaysegamat #marykaymersing #uthmjohor #utm #uia #politeknik #marykaymalaysia #marykayseremban #marykayperak #marykaypenang #marykayselangor #marykaymysg #botanicalskincare #maskara #cccream #foundation #kulitsihat

I โคCC Cream Sunscreen sooo much...
.
Best tauuu pakai CC Cream ni. Ringannn je. Yang penting, ada SPF 15 yang melindungi kulit dari sinar UV yang merbahaya. ๐ŸŒž๐ŸŒž๐ŸŒž
.
The best part is, CC Cream ni ada 8 kebaikan dalam 1 tiub tau. Jom kita tengok. ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
โ›ฑ Melawan garisan halus dan penuaan
โ›ฑ Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit
โ›ฑ Melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB
โ›ฑ Menutup cela, memelihara kulit yang berjerawat serta menenangkan kulit yang bermasalah
โ›ฑ Mencerah dan menyerikan tona kulit yang tidak sekata dengan segera
โ›ฑ Mengurangkan kemerahan pada kulit akibat kesan daripada bahan kimia lepas yang berbahaya
โ›ฑ Mempertahankan kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kandungan anti-oksida
.
CC Cream Sunscreen ni adalah gabungan skincare dan make-up. Hebat kan?
.
Nak cuba sendiri pun boleh. Whatsapp je sis nanti sis explain caranya.
.
๐Ÿ“ฑ0193366291 SD ASIKIN ๐Ÿ’Independent Beauty Consultant

#marykaybatupahat #marykayproducts #marykayjohor #marykaykluang #marykaysimpangrenggam #marykaysarawak #marykaykulai #marykaykosmetik #marykaykotatinggi #marykaysabah #marykaykluang #marykaymelaka #marykaymuar #marykaysegamat #marykaymersing #uthmjohor #utm #uia #politeknik #marykaymalaysia #marykayseremban #marykayperak #marykaypenang #marykayselangor #marykaymysg #botanicalskincare #maskara #cccream #foundation #kulitsihat

Flawless kan hasil dr cc cream.. Kulit sis farah lebih nampak sihat, bersih dan flawless.. Terdapat jgk spf15 bg melindungi kulit dr sinar uv dan bersifat Apa maksud NON- COMODOGENIC dalam make up & skincare? Pernah x korang belek barang make up & skincare uols terjumpa tulisan NON- COMODOGENIC ni? .
Apa benda non-comodogenic ni? Ni adalah terms yg digunakan dalam krim/ liquid yg bermaksud TAK MENYUMBAT PORI.
Best tau, rasa ringan je macam xpakai ape2 pun sgt sesuai utk sis pakai seharian ๐Ÿ“ฑ0193366291 SD ASIKIN ๐Ÿ’Independent Beauty Consultant
#marykaybatupahat #marykayproducts #marykayjohor #marykaykluang #marykaysimpangrenggam #marykaysarawak #marykaykulai #marykaykosmetik #marykaykotatinggi #marykaysabah #marykaykluang #marykaymelaka #marykaymuar #marykaysegamat #marykaymersing #uthmjohor #utm #uia #politeknik #marykaymalaysia #marykayseremban #marykayperak #marykaypenang #marykayselangor #marykaymysg #botanicalskincare #maskara #cccream #foundation #kulitsihat

Mary Kay Lash & brow Building serum..
.
.
Kepada anda yang mengimpikan bulu mata panjang, lebat, lentik, cantik, memukau & seksi... Wajib sgt2 pakai serum ini ...
.
.
Ia berfungsi mengalakkan pertumbuhan bulu mata kita U ollss..๐Ÿ˜‰ Cara nya mudah shj; sapu je tiap2 malam pd kwsn pangkal bulu mata anda... dalam masa sebulan dah nampak perbezaanya ... so pasni x perlu pakai bulu mata palsu dah..! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
.
.
๐Ÿ’• SHIDA 017-7768016
Beauty consultant MaryKay
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#marykaykluang #marykaymalaysia #marykaybatupahat #marykayayerhitam #marykaykotatinggi #marykaymersing
#marykayjohor
#makeupraya #cantekdenganmarykay #cantekdenganselamat #loveyourskin #ilovemarykay #kulityangcantekadalahkulityangsihat

Jom dapatkan Set Cantik Raya sekarang.
.
Set ni ada
1) Primer foundation -sebagai base untuk ratakan makeup supaya nampak flawless
.
2)Liquid foundation
Ada 2 jenis:- -Luminous-wear untuk kulit normal to dry
-Matte-wear untuk kulit berminyak atau kombinasi
.
3)Translucent loose powder
-effect glowing
.
4)Semi-shine lipstick
.
.
So,jika berminat boleh cepat-cepat whatsapp.
๐Ÿ“ฑ013 7287714
.
.
#jomcantikrayananti #liquidfoundationtimewise #liquidfoundation #translucentloosepowder #lipstickmarykay #primermakeup #primer #marykaymersing #marykaykotatinggi #marykaymalaysia

KOMA ORANG SEBELAH MENAHAN BAU HANGIT KO!! Bila panas terik mesti peluh berjuraiยฒ kan belum masuk baunya lagi! Tu yang koma org sebelah.

Aisyah semburยฒ je dengan 3 pilihan body mist Mary Kay.. Bau peluh yang menyusuk hidung tu takkan dibau org sebelah.. Lagi rapat diaorang taw!! Bukan je wangi malah kehitaman di ketiak tu boleh bye bye. Kaki yang melayukan pokok pun boleh semerbak harum.

Paling TERUJA!
Dalam satu botol uols akan dapat rasai 3 Wangi yang berbeza.. First ever kan? Takda body mist semacam ni yang uols boleh jumpa.. Nak jadi orang yang PALING HARUM dan dikerumini orang?

Lekaihยฒ roger Aisyah
FREE CONSULTANT & ORDER
Bila klik link ni www.wasap.my/601156552796/SayaNakBodyMist

#AisyahMKRich
#aurasrikandi #bodymist #marykay #harum #baubadan #baubadanhilang #bodycare #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykayjohor #marykaykualalumpur #marykaypontian #marykaybatupahat #marykayparitsulong #marykayparitraja #marykaymuar #marykaymelaka #marykayselangor #marykayshahalam #marykaypendang #marykaysimpangrenggam #marykaykulai #marykaysenai #marykaymersing

Inilah saya sahabat sekarang. Sejak pakai CC Cream Mary Kay tak pernah nak curang dah untuk pki produk yang lain..
. .
Saya tak suka makeup yang tebal. Saya lebih suka nampak kulit wajah saya natural.. Yang bestnya Cc Cream ini ada 8 kebaikan dalam 1 tiub.. Bukan hanya CC Cream biasa tetapi dia akan merawat kulit wajah saya juga๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Saya suka share pada semua orang apa yang saya pakai.. Jika ada yang nak cuba CC Cream ni boleh whatsapp saya... Saya akan bg cuba FREE SAHAJA... Cubalah... Rasailah.. kelebihan CC Cream Mary Kay ini....
.
.
โ˜Ž SHIDA 017-7768016
Beauty consultant marykay
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
#marykayjohor #marykaykluang #marykaymersing #marykaymalaysia #marykaybatupahat #marykayayerhitam #cantekdenganmarykay #cantekdenganselamat #kulityangcantekadalahkulityangsihat #lookgojes #makeupraya #cantekdenganmarykay

Bila bekerja sendiri..
Tiada protokol atau guideline tertentu..
Yang perlu ada..
Serasi bersama ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ Harini bekerja bersama2..
Langsung tak pernah jemu..๐Ÿ˜˜ Meh awak2 meh mesej tepi kiri kanan.
Kita belajar sama2. Kerja bersama2.. Awak sudi? ๐Ÿ˜˜
011 13360561

#Momdad4Hero #magicalbee #freeskincareclass #ilovemycareer #ilovemarykay #kulitsihat #kulitcantik #combinationskin #kulittaksekata #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitjerawat #kulitkering #botanicalskincare #pores #sensitiveskin #skinproblem #naturalskincare #johorbahru #marykayskincare #beautyconsultantmk #marykayjb #marykaykotatinggi #marykaymersing #marykaybandarpenawar #marykaykangkarpulai #marykayskudai #marykaypekannenas #marykayjohor #jb

#MalacepPlus.
.
Khas untuk masalah jeragat & tona kulit tak sekata. Jeragat ni jangan dibiar tau, kena rawat โ˜๐Ÿป #MarykayJB #MarykayKotaTinggi #MarykayMersing

Most Popular Instagram Hashtags