#marykaymersing

960 posts

TOP POSTS

Tak tahu nak start pakai set yang mana..
Jom set dating dgn laida just whatsaap 0127573002.. #Marykayjb
#Marykaykotatinggi
#MarykayMersing

Timewise repair Plus..
Berfungsi untuk mengurangkan kedutan wajah.. kembalikan keremajaan kulit anda.. Pm saya jika berminat

#marykayjohor #marykaykosmetik #kulitkusam #cantik #marykaymersing

SPOT SOLUTION FOR ACNE-PRONE SKIN
.
💚 Atasi masalah jerawat
.
💚 Membantu mencegah jerawat baru keluar dengan mengelupaskan kulit secara lembut
.
note: hanya sapu pada bhgian yg bermasalah. Jangan sapu satu muka okay 😊
.

#spotsolution #marykay #marykaymersing #marykayjb #clearproofacnesystem

Happy Weekend Love...💗 Tengah bersiap nak pegi beraya ke tu??
Ni hakak nak bgtahu, Lipstick Gel Semi Matte warna POPPY PLEASE 💄yg pernah jadi kegilaan ramai awal tahun baru ni dah release semula.. Sape yg masih termimpi2 pakai hakak punye lipstik hari tu, nak satu... cepat PM ye sebelum outstock smula... Merah keorenan gitu hasilnya... Gel Semi Matte ni memang best, not too moist not too dry....
Bibir pun terpelihara je kelembapan nya.. DM / whatsapp
Ina MK | 0127528475

#marykay #marykaymersing #sayajualmarykay #ilovemarykay

SPOT SOLUTION FOR ACNE-PRONE SKIN
.
💚 Atasi masalah jerawat
.
💚 Membantu mencegah jerawat baru keluar dengan mengelupaskan kulit secara lembut
.
note: hanya sapu pada bhgian yg bermasalah. Jangan sapu satu muka okay 😊
.

#spotsolution #marykay #marykaymersing #marykayjb #clearproofacnesystem

Peneman sblm tdo sis riena..kasi cukup makan cukup minum selesa bersih baru la tdo.. X pernah x best.. !!! Semua best.. 😍😘😘 #marykaymersing #marykayproduk

Ada yang berminat nak set starter kit Time Wise ni? Memang berbaloi-baloi kalau ambil set ni... harga JIMAT tau.. jom pm tepi atas bawah kiri kanan... yang berminat nak join my team pun boleh whatsapp saya ye.. #timewisemarykay #marykaymersing #marykaymalaysia

Sebelum tidur malam ni jangan lupa sapukan eye soothing gel di sekeliling mata anda kalau tak nak jadi mata panda pagi esok 🐼 . Soothing eye gel ni memang best sangat. Wajib ada bagi setiap orang yang suka berjaga malam! 💆.
.
Ia mengandungi estrak timun, green tea, and rose! Kalau nak hilangkan mata letih sangat2 la sesuai..ianya penyelesaian terbaik untuk masalah gelap di sekeliling mata, mata sembap, eye bag & yang bestnya blh mengurangkan milia seed/ biji kolestrol yg ada di sekitar kawasan mata anda! . . Berbaloi2..
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaysegamat #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaymersing
#marykaykotatinggi #bazarpaknil #moodrepublik
#pobling #blackheads #beautyskin #uitm #tipscantik
#organicskincare #TimewiseSkincare #tutorialmakeup #marykayclass#marykayskinvigorate #marykaycareer #marykaymakeup #botanicaleffects
#freeskincareclass #timewise

Hari ni keluar rumah nak cepat. Tak sempat nak tepek foundation+bedak dan segala macam make up kat muka.
.
Pakai je Creme to Powder Foundation ni ! Nak cepat tp muka tetap maintain tak selekeh..
.
Sbb CTP ni produk 2 dalam 1 dengan tekstur sehalus krim dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte.
Malah, dapat memberi sama ada light coverage sehingga full coverage!
Bahagian yg ada cela, tepuk je perlahan-lahan dengan span sehingga sekata dengan kulit. Flawless! .
Siap! .
Wawa
017-9294799
Beauty consultant
.
#marykaymalaysia #marykaypekan#marykaykuantan #marykaypahang#marykaymersing #kuantan #marykaymysg #ctp#cremetopowderfoundation #bedakcompact#mekapartist #mekapflawless #trending#foundation #mekapcepatdanpantas #lovemarykay#hijabista #syukurselalu #deepavali2016#rahsiaflawless #Hijabista
#majalahpengantin
#majalahwanita #Beautyproduct #setjerawat #sethantaran #hantaranperkahwinan
#pekan #kzgarage

MOST RECENT

KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA & PORI BESAR???
Sapa ada masalah cam nie?
--
Mary Kay telah keluarkan produk special utk wanita dan lelaki yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatan nya😊
.
Set ini mengandungi👇
--
🌸TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB) 🌸TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM)
FUNGSI:-
📌Menanggalkan sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut
📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka
📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2
📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat
📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda
📌Bila pori dah mengecil compom menarik gittewwww😍
--
Bestkan? Jangan lepaskan peluang sebab ianya dalam bentuk limited edition dan sangat-sangat berbaloi untuk dimiliki gittewww😘

Nak cuba? Pm dayah ye for details 💋😊😊
#poreminimizermarykay❤
#refinemarykay❤
#setporiterbuka❤
#setrawaranmukaberlubang❤
#parutjerawathilang❤
#flawlessmarykay❤
#marykaymersing❤
#marykayjohor❤
#marykaymalaysia❤

Mencantikkan wanita lain. Itulah misi kami. Ada yg nak cantik bersama?
.
.
Kelas percuma utk anda kami adakan. Jom setkan masa anda bersama kami. Semestinya best sekali! Banyak tips kecantikkan yg bakal anda ketahui. 😍😍😍
.
.
#jomcantik #kelasmakeupjb #percuma #marykaykotamasai #marykaykempas #marykaylarkin #marykaypasirgudang #marykaypontian #marykaykulai #marykaybenut #marykaykluang #marykaymersing #marykaymelaka #marykayserialam #marykaybatupahat #marykaybandarbaruuda #marykaybandartenggara #marykaycheras

The best tools yg pernah saya pakai untuk bersihkan kotoran yg ada di muka.. say goodbye juga pd whitehead & blackhead! Just love it! 😘
.
IBC Hidayah
019 3638964
.
#marykaymalaysia #marykaymersing #marykayjohor #skinvigoratebrush

New Limited-Edition Mary Kay Glossy Lip Oil 😘😘 Terdapat 3 warna:
😍 Mangeta Ray
😍 Sheer Pink
😍 Brilliant Violet
.
5 Kebaikan Mary Kay Glossy Lip Oil:
💋 Terhasil dari pigment yang halus utk bibir kelihatan cantik dan lembut sepanjang hari
💋 Diperkaya dgn Minyak Avocado dan Jojoba
💋 Mudah di oles pada bibir
💋 Bibir kelihatan penuh bersinar
💋 Membantu bibir agar terhidrat dan licin menawan
.
#lipstik #lipgloss #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaymersing #marykayjb

SPOT SOLUTION FOR ACNE-PRONE SKIN
.
💚 Atasi masalah jerawat
.
💚 Membantu mencegah jerawat baru keluar dengan mengelupaskan kulit secara lembut
.
note: hanya sapu pada bhgian yg bermasalah. Jangan sapu satu muka okay 😊
.

#spotsolution #marykay #marykaymersing #marykayjb #clearproofacnesystem

Nak cepat??Tak sempat nak tepek foundation+bedak dan segala macam make up kat muka.
.
Pakai je Creme to Powder Foundation ni ! Nak cepat tp muka tetap maintain tak selekeh..
.
Sbb CTP ni produk 2 dalam 1 dengan tekstur sehalus krim dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte.
Malah, dapat memberi sama ada light coverage sehingga full coverage!
Bahagian yg ada cela, tepuk je perlahan-lahan dengan span sehingga sekata dengan kulit. Flawless! .
Siap! .
Wawa
017-9294799
Beauty consultant
.
#marykaymalaysia #marykaypekan#marykaykuantan #marykaypahang#marykaymersing #kuantan #marykaymysg #ctp#cremetopowderfoundation #bedakcompact#mekapartist #mekapflawless #trending#foundation #mekapcepatdanpantas #lovemarykay#hijabista #syukurselalu #deepavali2016#rahsiaflawless #Hijabista
#majalahpengantin
#majalahwanita #Beautyproduct #setjerawat #sethantaran #hantaranperkahwinan
#pekan

Most Popular Instagram Hashtags