[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#marykaymedantuanku

1047 posts

TOP POSTS

NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM !!
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati brkumpul
✔kawal minyak kat muka kita

Gel Pembersih
.
Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam .
Deep Cleansing Charcoal
Mask
Topeng arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam. .
Toner Control Blemish
.
Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori. .
Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat
Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori
.
Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
Pelembap tanpa minyak
.
• Menambah semula kelembapan
Menyediakan penghidratan yang seimbang
• Menenangkan Kulit daripada iritasi.
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM !!
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati brkumpul
✔kawal minyak kat muka kita

Gel Pembersih
.
Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam .
Deep Cleansing Charcoal
Mask
Topeng arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam. .
Toner Control Blemish
.
Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori. .
Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat
Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori
.
Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
Pelembap tanpa minyak
.
• Menambah semula kelembapan
Menyediakan penghidratan yang seimbang
• Menenangkan Kulit daripada iritasi.
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

Skinvigorate Brush dari Mary Kay.
.
Dengan warranty 1tahun, korang boleh bersihkan liang pori yang tesumbat tu sehingga 85% lebih bersih dari korang guna jari. .
Berus ni berputar lembut pada muka untuk menanggalkan sel kulit mati, whitehead dan blackhead, sambil memperbaiki struktur kulit. Nak kulit sihat dan flawless kena mulakan dari pencucian wajah dulu, barulah segala serum dan pelembap dapat masuk dengan jayanya ke lapisan dalam kulit.😍😍
.
pm,dm,wasap me for details
Ruby 😘
#0193335639
Professional Beauty Consultant Mary Kay Malaysia.

#MaryKay #MayKayMySg #MayKayGombak #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayUIA #MaryKaySetapak #MaryKaySegambut #MaryKayMelawati #MaryKayWangsaMelawati #MaryKayKl #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #Flawless #Skinvigorate #marykaysabah #marykaymedantuanku #SkinvigorateBrush #Beauty #WhiteheadHilang #SelKulitMati

MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION.. 😍😍😍😍
.
👉Sesuai untuk kulit Kering, Normal, Berminyak
👉Litupan nipis, sederhana & penuh😘
👉Kemasan Matte😘
👉Melindungi garis halus, kedutan & ketidaksempurnaan wajah😘
👉Memberi litupan sempurna😘
.
Best kan? 💋💄 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

jom sape nak iku saye malam ni pm ni fon ok
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Woww! Wowww !!! Wowww !! Promo Bulan OKTOBER.. Free Makeup Finishing Spray!!
Wajah kekal Flowless Uolls..
jom grab!
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat #oktober
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

#metro 😱😱 kerje mudah iksss klau nak lagi mudah deq meh buat Mary Kay ngan hakak share share dan share Insya Allah ade rezeki kitee percayalah meh hakak ajar 😘😘 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact saya 😉

019 3335639 ;)
i am Ruby and i am your Mary Kay Beauty Consultant

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#likesforlikes
#sayagunamarykay
#business #marykaymysg
#marykaymakeup
#like4like #jerawat
#rubypic
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

MOST RECENT

Skinvigorate Brush dari Mary Kay.
.
Dengan warranty 1tahun, korang boleh bersihkan liang pori yang tesumbat tu sehingga 85% lebih bersih dari korang guna jari. .
Berus ni berputar lembut pada muka untuk menanggalkan sel kulit mati, whitehead dan blackhead, sambil memperbaiki struktur kulit. Nak kulit sihat dan flawless kena mulakan dari pencucian wajah dulu, barulah segala serum dan pelembap dapat masuk dengan jayanya ke lapisan dalam kulit.😍😍
.
pm,dm,wasap me for details
Ruby 😘
#0193335639
Professional Beauty Consultant Mary Kay Malaysia.

#MaryKay #MayKayMySg #MayKayGombak #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayUIA #MaryKaySetapak #MaryKaySegambut #MaryKayMelawati #MaryKayWangsaMelawati #MaryKayKl #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #Flawless #Skinvigorate #marykaysabah #marykaymedantuanku #SkinvigorateBrush #Beauty #WhiteheadHilang #SelKulitMati

Skinvigorate Brush dari Mary Kay.
.
Dengan warranty 1tahun, korang boleh bersihkan liang pori yang tesumbat tu sehingga 85% lebih bersih dari korang guna jari. .
Berus ni berputar lembut pada muka untuk menanggalkan sel kulit mati, whitehead dan blackhead, sambil memperbaiki struktur kulit. Nak kulit sihat dan flawless kena mulakan dari pencucian wajah dulu, barulah segala serum dan pelembap dapat masuk dengan jayanya ke lapisan dalam kulit.😍😍
.
pm,dm,wasap me for details
Ruby 😘
#0193335639
Professional Beauty Consultant Mary Kay Malaysia.

#MaryKay #MayKayMySg #MayKayGombak #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayUIA #MaryKaySetapak #MaryKaySegambut #MaryKayMelawati #MaryKayWangsaMelawati #MaryKayKl #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #Flawless #Skinvigorate #marykaysabah #marykaymedantuanku #SkinvigorateBrush #Beauty #WhiteheadHilang #SelKulitMati

jom sape nak iku saye malam ni pm ni fon ok
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

MARY KAY MINERAL POWDER FOUNDATION.. 😍😍😍😍
.
👉Sesuai untuk kulit Kering, Normal, Berminyak
👉Litupan nipis, sederhana & penuh😘
👉Kemasan Matte😘
👉Melindungi garis halus, kedutan & ketidaksempurnaan wajah😘
👉Memberi litupan sempurna😘
.
Best kan? 💋💄 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

MARY KAY TIMEWISE REPAIR SET
🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Timewise Repair ni menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Pernah dengar glycolic acid? Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang popular di klinik klinik kecantikan sekarang. 🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Kenapa popular?
Sebab glycolic acid mempunyai molekul yg sangat kecil memudahkan dia untuk meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel sel kulit yg mati, kulit kusam, kedutan, dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita!
Hasilnya, kulit nampak lebih cerah , tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan.
Woww 😱 😍
🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Sebab tu lah Marykay pun menggunakan glycolic acid sebagai bahan utama dalam Timewise Repair ni.
🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Bahaya tak?
Nope! Tak bahaya langsung. Sumber glycolic acid adalah semulajadi. Ekstrak dari tebu!

Berminat blh pm/wa saya taw! 😀😀 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

MARY KAY TIMEWISE REPAIR SET
🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Timewise Repair ni menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Pernah dengar glycolic acid? Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang popular di klinik klinik kecantikan sekarang. 🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Kenapa popular?
Sebab glycolic acid mempunyai molekul yg sangat kecil memudahkan dia untuk meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel sel kulit yg mati, kulit kusam, kedutan, dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita!
Hasilnya, kulit nampak lebih cerah , tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan.
Woww 😱 😍
🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Sebab tu lah Marykay pun menggunakan glycolic acid sebagai bahan utama dalam Timewise Repair ni.
🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Bahaya tak?
Nope! Tak bahaya langsung. Sumber glycolic acid adalah semulajadi. Ekstrak dari tebu!

Berminat blh pm/wa saya taw! 😀😀 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

MARY KAY TIMEWISE REPAIR SET
🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Timewise Repair ni menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Pernah dengar glycolic acid? Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang popular di klinik klinik kecantikan sekarang. 🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Kenapa popular?
Sebab glycolic acid mempunyai molekul yg sangat kecil memudahkan dia untuk meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel sel kulit yg mati, kulit kusam, kedutan, dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita!
Hasilnya, kulit nampak lebih cerah , tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan.
Woww 😱 😍
🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Sebab tu lah Marykay pun menggunakan glycolic acid sebagai bahan utama dalam Timewise Repair ni.
🌼🌻🌸🍀🍁🍂
Bahaya tak?
Nope! Tak bahaya langsung. Sumber glycolic acid adalah semulajadi. Ekstrak dari tebu!

Berminat blh pm/wa saya taw! 😀😀 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Woww! Wowww !!! Wowww !! Promo Bulan OKTOBER.. Free Makeup Finishing Spray!!
Wajah kekal Flowless Uolls..
jom grab!
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat #oktober
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Duo blusher by Mary Kay
Sapu2 terus wajah naik seri!! Jom pm laju2!! 😊😊 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income
#blushers

Dua supplement yang sangat best😍sesuai untuk kulit kering dan kulit berminyak.. 🌷Intense Moisturizing Cream🌷(kulit kering) ➡Menjadikan kulit anda berasa dihidrat sehingga 10jam krn ia menyeduh kulit anda dgn ekstrak marin, vit E dan mineral ➡membantu menyuburkan kulit. ➡Sesuai utk kulit kering 🌸Oil Free Hydrating Gel🌸(berminyak)

Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering.
Kelebihan OFHG: ➡Gel yg tidak berminyak
➡Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt
➡Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah
➡Menghidrasi kulit sehingga 10jam
➡Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah
➡Sesuai utk kulit sensitif/berminyak

So tak tahu nak gunakan yang mana 1,,
Jom bincang tepi..masalah skin anda..😉 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat #freepostage
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Dua supplement yang sangat best😍sesuai untuk kulit kering dan kulit berminyak.. 🌷Intense Moisturizing Cream🌷(kulit kering) ➡Menjadikan kulit anda berasa dihidrat sehingga 10jam krn ia menyeduh kulit anda dgn ekstrak marin, vit E dan mineral ➡membantu menyuburkan kulit. ➡Sesuai utk kulit kering 🌸Oil Free Hydrating Gel🌸(berminyak)

Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering.
Kelebihan OFHG: ➡Gel yg tidak berminyak
➡Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt
➡Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah
➡Menghidrasi kulit sehingga 10jam
➡Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah
➡Sesuai utk kulit sensitif/berminyak

So tak tahu nak gunakan yang mana 1,,
Jom bincang tepi..masalah skin anda..😉 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat #freepostage
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Calling to all my lovely customer 😍😍 Alhamdulillah..thank you for your support. 😘😘 Yang masih berkira-kira nak order apa2 boleh WhatsApp dulu saye akan bantu anda membuat pilihan yang tepat!😍😍😍 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Peluang Kerjaya
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Best sangat pakai brush skinvigorate dari mary kay ni. Rugi sangat kalau korang tak cuba taw😍💖
. ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? .
✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana.
✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah.
.
Setiap pembungkusan terdpt :-
1. Peranti / device
2. 2 kepala berus
3. 2 biji bateri AA
3. Buku manual

Anda pasti tak menyesal membelinya 💖.
.
Jom dapatkan segera!

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya marykayipoh
#incomesurirumah #promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage #mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat #marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

❤SET MELACEP PLUS❤

Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
😔Kulit gelap
😔Selalu sunburn
😔Kulit kusam takde seri
😔Parut jerawat
😔Jeragat/Bintik Hitam
😔Tona kulit tak sekata
.
Set melaCEP ni terdiri daripada; ✔Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah.
.
✔Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
.
✔Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari.
.
✔Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim permbap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. 💎
.
✔Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income
#kulit
#marykaykuching

❤SET PLUS❤

Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
😔Kulit gelap
😔Selalu sunburn
😔Kulit kusam takde seri
😔Parut jerawat
😔Jeragat/Bintik Hitam
😔Tona kulit tak sekata
.
Set melaCEP ni terdiri daripada; ✔Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah.
.
✔Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
.
✔Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari.
.
✔Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim permbap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. 💎
.
✔Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income
#kulit
#marykaykuching

❤SET MELACEP PLUS❤

Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah spt:
😔Kulit gelap
😔Selalu sunburn
😔Kulit kusam takde seri
😔Parut jerawat
😔Jeragat/Bintik Hitam
😔Tona kulit tak sekata
.
Set melaCEP ni terdiri daripada; ✔Pencuci muka. Bantu mencerah dan menghaluskan kulit wajah.
.
✔Freshener. Bantu kecutkan pori dan sediakan wajah agar dapat menyerap serum & pelembap dengan kemampun yg lebih maksimum.
.
✔Mask. Penggunaan 2-3 kali seminggu anda akan nampak kulit wajah semakin cerah dari hari ke hari.
.
✔Ultimate serum. Serum mampu meresap lebih jauh hingga ke lapisan Dermis kulit kita, berbanding krim permbap atau pencuci atau masker yang hanya bertindak di lapisan epidermis kulit. So serum is the most powerful item to be used bagi menghasilkan kesan mencerah kulit sejernih berlian. 💎
.
✔Ultimate cream. Krim yang melembap dan dalam masa yang sama mencerah dengan sangat efektif.

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income
#kulit
#lovemarykay

Assalamualaikum & selamat pagi kesayangan

Usaha terus usaha capi apa yg di impikan

Bermula dengan impian in shaa Allah menjadi kenyataan

Ingat BIG WHY kita! Tulis simpan dlm purse dan remind baca hari2!! FAST ACTION FAST RESULT

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Nak mudah cuci wajah?
Tak pandai nak massage?
saya guna dan saya share.

Ada banyak jenis sekarang ni di pasaran.
Mcm nihlah
Brush gigi yg harga rm3 dgn brush gigi yg harga rm15.
Mana best dan tahan lasak?

Menang membeli alah memakai dan bila fikir2 penjimatannya yg menang membeli tu sebenarnya jimat sbb tahan lama.

Mary Kay Skinvigorate Brush

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate ni sememangnya sedang HOT🔥🔥 🔥di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay yg telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsa🏆🏆🏆 Apa fungsi berus ni??? 💝mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda
💝mampu membersihkan sehingga 85% kotoran di wajah
💝menyelesaikan masalah white head dan black head
💝menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri
💝meningkatkan kadar serapan serum di wajah
💝brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dari kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
💝tahan lasak dan mudah dibawa ke mana-mana

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Nak mudah cuci wajah?
Tak pandai nak massage?
saya guna dan saya share.

Ada banyak jenis sekarang ni di pasaran.
Mcm nihlah
Brush gigi yg harga rm3 dgn brush gigi yg harga rm15.
Mana best dan tahan lasak?

Menang membeli alah memakai dan bila fikir2 penjimatannya yg menang membeli tu sebenarnya jimat sbb tahan lama.

Mary Kay Skinvigorate Brush

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate ni sememangnya sedang HOT🔥🔥 🔥di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay yg telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsa🏆🏆🏆 Apa fungsi berus ni??? 💝mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda
💝mampu membersihkan sehingga 85% kotoran di wajah
💝menyelesaikan masalah white head dan black head
💝menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri
💝meningkatkan kadar serapan serum di wajah
💝brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dari kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
💝tahan lasak dan mudah dibawa ke mana-mana

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Most Popular Instagram Hashtags