#marykaymedantuanku

936 posts

TOP POSTS

NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM !!
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati brkumpul
✔kawal minyak kat muka kita

Gel Pembersih
.
Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam .
Deep Cleansing Charcoal
Mask
Topeng arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam. .
Toner Control Blemish
.
Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori. .
Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat
Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori
.
Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
Pelembap tanpa minyak
.
• Menambah semula kelembapan
Menyediakan penghidratan yang seimbang
• Menenangkan Kulit daripada iritasi.
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

Gune kan Make Up Remover yg betul ok... 🤦🏻‍♀️ Dah cuci bahagian mata & bibir ke ???? try guna Oil Free Eye Make up Remover Marykay..
kenapa???...👇🏼 1. Mudah menanggalkan makeup seperti Celak, Eyeshadow & Lipstick 👄 anda yg merah menyala tu...
Mudah yg camane?
👉🏼kelopak mata tak perlu di tonyoh atau di sental dgn kuat untuk hilangkan celak/mascara di mata,walaupun uolls guna waterproof makeup.

2. Ia tidak berminyak...nama pon oil free kan..
👉🏼Eye makeup remover ini hanya gabungan air & sejenis pelincir. Cuba lihat ada 2 lapisan dlm botol make up remover tu.
Gabungan Air berbentuk COLAGEN DAN PELINCIR ni membantu MERAWAT BAHAGIAN MATA DAN BIBIR ANDA LUAR DAN DALAM......
👉🏼dapat prevent dr timbulnya oil seed juga dpt membantu mengurangkan garis2 halus(wrinkles)👍🏼 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income @rubyabdrani_official

✔️Muka rosak teruk.. ✔️Salah pakai produk.. ✔️Jerawat tumbuh ✔️Muka merah2 dan gatal.. Ni je ubat die.. 👇

SET TREATMENT MARY KAY

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income @rubyabdrani_official

Gune kan Make Up Remover yg betul ok... 🤦🏻‍♀️ Dah cuci bahagian mata & bibir ke ???? try guna Oil Free Eye Make up Remover Marykay..
kenapa???...👇🏼 1. Mudah menanggalkan makeup seperti Celak, Eyeshadow & Lipstick 👄 anda yg merah menyala tu...
Mudah yg camane?
👉🏼kelopak mata tak perlu di tonyoh atau di sental dgn kuat untuk hilangkan celak/mascara di mata,walaupun uolls guna waterproof makeup.

2. Ia tidak berminyak...nama pon oil free kan..
👉🏼Eye makeup remover ini hanya gabungan air & sejenis pelincir. Cuba lihat ada 2 lapisan dlm botol make up remover tu.
Gabungan Air berbentuk COLAGEN DAN PELINCIR ni membantu MERAWAT BAHAGIAN MATA DAN BIBIR ANDA LUAR DAN DALAM......
👉🏼dapat prevent dr timbulnya oil seed juga dpt membantu mengurangkan garis2 halus(wrinkles)👍🏼 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income @rubyabdrani_official

Gune kan Make Up Remover yg betul ok... 🤦🏻‍♀️ Dah cuci bahagian mata & bibir ke ???? try guna Oil Free Eye Make up Remover Marykay..
kenapa???...👇🏼 1. Mudah menanggalkan makeup seperti Celak, Eyeshadow & Lipstick 👄 anda yg merah menyala tu...
Mudah yg camane?
👉🏼kelopak mata tak perlu di tonyoh atau di sental dgn kuat untuk hilangkan celak/mascara di mata,walaupun uolls guna waterproof makeup.

2. Ia tidak berminyak...nama pon oil free kan..
👉🏼Eye makeup remover ini hanya gabungan air & sejenis pelincir. Cuba lihat ada 2 lapisan dlm botol make up remover tu.
Gabungan Air berbentuk COLAGEN DAN PELINCIR ni membantu MERAWAT BAHAGIAN MATA DAN BIBIR ANDA LUAR DAN DALAM......
👉🏼dapat prevent dr timbulnya oil seed juga dpt membantu mengurangkan garis2 halus(wrinkles)👍🏼 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income @rubyabdrani_official

✔️Muka rosak teruk.. ✔️Salah pakai produk.. ✔️Jerawat tumbuh ✔️Muka merah2 dan gatal.. Ni je ubat die.. 👇

SET TREATMENT MARY KAY

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income @rubyabdrani_official

NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM !!
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati brkumpul
✔kawal minyak kat muka kita

Gel Pembersih
.
Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam .
Deep Cleansing Charcoal
Mask
Topeng arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam. .
Toner Control Blemish
.
Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori. .
Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat
Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori
.
Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
Pelembap tanpa minyak
.
• Menambah semula kelembapan
Menyediakan penghidratan yang seimbang
• Menenangkan Kulit daripada iritasi.
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

Koleksi lipstik terbaru dari Mary Kay
Gel Semi-matte lipstick.
Tahan lama. Selamat. Tidak mengeringkan bibir. Dan tidak berkilat. Buat bibir nampak penuh. Sesuai untuk mereka yang suka selfie tu ...
Wow memang lipstik yang ditunggu-tunggu

Siapa nak try? Meh bagi tahu saya.. 019 333 5639 whatsupp terus k 💋💋💄💄 #marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #sayajualmarykay
#kipidap #dongibab
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh #sahabat
#beautyconsultantmarykaymalaysia
#likesforlikes #businesswoman
#sayagunamarykay
#business #marykaymysg
#marykaymakeup
#mo #do #i #igshop
#like4like #bibir
#rrs #rubypic #ilovemymarykay
#mua #lipstikmarykay
#0193335639 #marykaysabah

MOST RECENT

Gune kan Make Up Remover yg betul ok... 🤦🏻‍♀️ Dah cuci bahagian mata & bibir ke ???? try guna Oil Free Eye Make up Remover Marykay..
kenapa???...👇🏼 1. Mudah menanggalkan makeup seperti Celak, Eyeshadow & Lipstick 👄 anda yg merah menyala tu...
Mudah yg camane?
👉🏼kelopak mata tak perlu di tonyoh atau di sental dgn kuat untuk hilangkan celak/mascara di mata,walaupun uolls guna waterproof makeup.

2. Ia tidak berminyak...nama pon oil free kan..
👉🏼Eye makeup remover ini hanya gabungan air & sejenis pelincir. Cuba lihat ada 2 lapisan dlm botol make up remover tu.
Gabungan Air berbentuk COLAGEN DAN PELINCIR ni membantu MERAWAT BAHAGIAN MATA DAN BIBIR ANDA LUAR DAN DALAM......
👉🏼dapat prevent dr timbulnya oil seed juga dpt membantu mengurangkan garis2 halus(wrinkles)👍🏼 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income @rubyabdrani_official

✔️Muka rosak teruk.. ✔️Salah pakai produk.. ✔️Jerawat tumbuh ✔️Muka merah2 dan gatal.. Ni je ubat die.. 👇

SET TREATMENT MARY KAY

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income @rubyabdrani_official

MASK MARY KAY 💁🏻 nak bagi tahu sikit niii Mary Kay ade beberapa MaSK yg kite kene tahu tau.... 1. Mask botanical f1...f2...f3...
2. gel mask.. 3. choral (acne)

kelebihan memakai mask.. ✔️membantu menanggalkn sel2 kulit mati
✔️mengecilkn pori2
✔️membersihkn pori2 tersumbat
✔️menganjalkn kulit muka
✔️membersihkn muka dri whitehead n blackhead
✔️jika kite consistent pakai mask ...pipi kite akan jd anjal sprt di cucuk botox gitu uolls
✔️mask sgt2 penting bg wanita yg benar2 nk jaga kecantikkn n ia wajib di miliki setiap org... Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

MASK MARY KAY 💁🏻 nak bagi tahu sikit niii Mary Kay ade beberapa MaSK yg kite kene tahu tau.... 1. Mask botanical f1...f2...f3...
2. gel mask.. 3. choral (acne)

kelebihan memakai mask.. ✔️membantu menanggalkn sel2 kulit mati
✔️mengecilkn pori2
✔️membersihkn pori2 tersumbat
✔️menganjalkn kulit muka
✔️membersihkn muka dri whitehead n blackhead
✔️jika kite consistent pakai mask ...pipi kite akan jd anjal sprt di cucuk botox gitu uolls
✔️mask sgt2 penting bg wanita yg benar2 nk jaga kecantikkn n ia wajib di miliki setiap org... Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

MASK MARY KAY 💁🏻 nak bagi tahu sikit niii Mary Kay ade beberapa MaSK yg kite kene tahu tau.... 1. Mask botanical f1...f2...f3...
2. gel mask.. 3. choral (acne)

kelebihan memakai mask.. ✔️membantu menanggalkn sel2 kulit mati
✔️mengecilkn pori2
✔️membersihkn pori2 tersumbat
✔️menganjalkn kulit muka
✔️membersihkn muka dri whitehead n blackhead
✔️jika kite consistent pakai mask ...pipi kite akan jd anjal sprt di cucuk botox gitu uolls
✔️mask sgt2 penting bg wanita yg benar2 nk jaga kecantikkn n ia wajib di miliki setiap org... Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM !!
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati brkumpul
✔kawal minyak kat muka kita

Gel Pembersih
.
Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam .
Deep Cleansing Charcoal
Mask
Topeng arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam. .
Toner Control Blemish
.
Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori. .
Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat
Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori
.
Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
Pelembap tanpa minyak
.
• Menambah semula kelembapan
Menyediakan penghidratan yang seimbang
• Menenangkan Kulit daripada iritasi.
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM !!
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati brkumpul
✔kawal minyak kat muka kita

Gel Pembersih
.
Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam .
Deep Cleansing Charcoal
Mask
Topeng arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam. .
Toner Control Blemish
.
Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori. .
Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat
Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori
.
Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
Pelembap tanpa minyak
.
• Menambah semula kelembapan
Menyediakan penghidratan yang seimbang
• Menenangkan Kulit daripada iritasi.
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM !!
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati brkumpul
✔kawal minyak kat muka kita

Gel Pembersih
.
Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam .
Deep Cleansing Charcoal
Mask
Topeng arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam. .
Toner Control Blemish
.
Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori. .
Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat
Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori
.
Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
Pelembap tanpa minyak
.
• Menambah semula kelembapan
Menyediakan penghidratan yang seimbang
• Menenangkan Kulit daripada iritasi.
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM !!
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati brkumpul
✔kawal minyak kat muka kita

Gel Pembersih
.
Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam .
Deep Cleansing Charcoal
Mask
Topeng arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam. .
Toner Control Blemish
.
Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori. .
Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat
Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori
.
Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
Pelembap tanpa minyak
.
• Menambah semula kelembapan
Menyediakan penghidratan yang seimbang
• Menenangkan Kulit daripada iritasi.
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income #kulitsihat

BERMASALAH JERAWAT YG SERIUS
DAH PUAS MENCUBA PELBAGAI SKINCARE

JOM COBA KELUARAN TERBARU MK💜💜💜
NEW MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM !!
.
✔merencatkan kitaran jerawat
✔cegah jerawat bakal wujud
✔kurangkan minyak dan elak sel kulit mati brkumpul
✔kawal minyak kat muka kita

Gel Pembersih
.
Perlahan-lahan menghilangkan kotoran, minyak pada kulit dan merawat kulit kusam .
Deep Cleansing Charcoal
Mask
Topeng arang tiga tindakan
Bertindak seperti magnet utk membersih liang pori secara mendalam. .
Toner Control Blemish
.
Membantu mengelupaskan sel kulit mati pada permukaan kulit dan membantu membersihkan pori-pori. .
Acne Treatment Gel/ gel rawatan jerawat
Membantu membersihkan jerawat dengan cepat sambil membantu menghalang jerawat baru
terbentuk
.
Pore Purifying Serum/Serum Pembersih Pori
.
Serum mengandungi 2% Asid salicylic dan bertindak seperti exfoliant untuk membantu mengawal liang-liang pori supaya tidak tersumbat.
.
Pelembap tanpa minyak
.
• Menambah semula kelembapan
Menyediakan penghidratan yang seimbang
• Menenangkan Kulit
Dapatkan dari saya sekarang
Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Lagi testimoni fresh ! Customer nie baru pakai set acne nie 3 minggu tau. Nampak tak, banyak yang dah kecut. Anda ada masalah jerawat? Clear Proof set kan ada ! Regimen penjagaan kulit terbaru dari Mary Kay ! Clear proof, membantu supaya cucian lebih dalam dan lebih bersih. Anda ada masalah jerawat? Ini penyelesaian nya ! 😍😍 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Morning🌞🌞 Pepagi camni dapat lumur buahan2 segar best juga..mujur ade body loofah #marykay ni exract dr buah kiwi sebenar..segarnyaaaaa rasa, pekene body scrub untuk buang sel2 kulit mati dan melembabkan kulit lepastu spray body spritzer lagi bertambah fresh dan harum dah xperlu pakai deodarant..the best is bodycare ni dapat menghilangkan jerawat2 badan dan kulit2 kasar..my favourite all time🌿😍 Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

KELEBIHAN MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH >> Jimat cleanser Dan membuatkan kulit lebih bersih dan cantik!!! ** menanggalkan 85% makeup lebih baik daripada menggunakan jari.
** menghaluskan garis2 halus & kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil.
** seperti membuat facial spa dengan berus yg berkelajuan dual- speed.. Banyak kan kelebihan & kebaikkan berus comel nie.Ada warranty satu tahun. Hari2 guna pn masih bertahan sehingga bertahun- tahun.. Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business
#marykaymakeup
#promo #cantik
#like4like #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Skincare untuk 1 keluarga mengikut peringkat umur & keperluan kulit. Bukan 1 skincare tua muda boleh pakai laki pompuan boleh pakai. Sbb tekstur kulit masing2 berbeza. 😊

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business
#marykaymakeup
#promo #cantik
#like4like #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Nak raya ni sume dok pakat p beli baju raya kan?? So baju raya da settle. ✔

Apa lagi tak lengkap eh?🤔
Alamakkkk mukaaaaa. Muka da la bnyk jerawat, parut, jeragat & merah2. Kne la pakai mekap utk naikkan seri & ttup semua cela kat muka tu. 😣

Jangan risau! Sekarang Mary Kay tengah buat promosi June tau. Ada set Skincare & Mekap. Jimat kaw2 lagi tu. 😍

#LastOderby16June 😊

Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

019 3335639 📱
Ruby Abd Rani 📞
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat
#freegift #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍 Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom hakak bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan-bahan botani, yang akan merawat kulit anda dari lapisan kulit paling bawah. Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

019 3335639 📱
i am Ruby and i am your Mary Kay Beauty Consultant

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business
#marykaymakeup
#promo #cantik
#like4like #jerawat
#freegift #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍 Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom hakak bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan-bahan botani, yang akan merawat kulit anda dari lapisan kulit paling bawah. Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

019 3335639 📱
i am Ruby and i am your Mary Kay Beauty Consultant

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business
#marykaymakeup
#promo #cantik
#like4like #jerawat
#freegift #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Meh nak belanja testimoni pengguna Mary Kay Skincare ! 😍😍 Anda pernah pakai peeling (pengelupasan) produk?. Kulit makin lama makin bermasalah, makin nipis, kulit makin pedih memerah dan makin kusam?. Jerawat tumbuh berbau busuk meninggalkan parut hitam di wajah? Whitehead/blackhead penuh di wajah and anda mula buntu mencari penyelesaian untuk mendapatkan kulit wajah yang sihat, cantik dan bebas cela kembali?. Jom hakak bantu anda selesaikan masalah wajah anda dengan set skincare dari Mary Kay nie. Diekstrak dari bahan-bahan botani, yang akan merawat kulit anda dari lapisan kulit paling bawah. Whatsaap hakak for more info. 😉 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact hakak 😉

019 3335639 📱
i am Ruby and i am your Mary Kay Beauty Consultant

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business
#marykaymakeup
#promo #cantik
#like4like #jerawat
#freegift #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Most Popular Instagram Hashtags