#marykaymedantuanku

994 posts

TOP POSTS

Misi menkayakan wanita di Kuala Telang , pahang
Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Nak mudah cuci wajah?
Tak pandai nak massage?
saya guna dan saya share.

Ada banyak jenis sekarang ni di pasaran.
Mcm nihlah
Brush gigi yg harga rm3 dgn brush gigi yg harga rm15.
Mana best dan tahan lasak?

Menang membeli alah memakai dan bila fikir2 penjimatannya yg menang membeli tu sebenarnya jimat sbb tahan lama.

Mary Kay Skinvigorate Brush

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate ni sememangnya sedang HOTπŸ”₯πŸ”₯ πŸ”₯di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay yg telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsaπŸ†πŸ†πŸ† Apa fungsi berus ni??? πŸ’mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda
πŸ’mampu membersihkan sehingga 85% kotoran di wajah
πŸ’menyelesaikan masalah white head dan black head
πŸ’menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri
πŸ’meningkatkan kadar serapan serum di wajah
πŸ’brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dari kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
πŸ’tahan lasak dan mudah dibawa ke mana-mana

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Nak mudah cuci wajah?
Tak pandai nak massage?
saya guna dan saya share.

Ada banyak jenis sekarang ni di pasaran.
Mcm nihlah
Brush gigi yg harga rm3 dgn brush gigi yg harga rm15.
Mana best dan tahan lasak?

Menang membeli alah memakai dan bila fikir2 penjimatannya yg menang membeli tu sebenarnya jimat sbb tahan lama.

Mary Kay Skinvigorate Brush

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate ni sememangnya sedang HOTπŸ”₯πŸ”₯ πŸ”₯di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay yg telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsaπŸ†πŸ†πŸ† Apa fungsi berus ni??? πŸ’mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda
πŸ’mampu membersihkan sehingga 85% kotoran di wajah
πŸ’menyelesaikan masalah white head dan black head
πŸ’menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri
πŸ’meningkatkan kadar serapan serum di wajah
πŸ’brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dari kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
πŸ’tahan lasak dan mudah dibawa ke mana-mana

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

🌸Basic Timewise Repair🌸 *1) FOAMING CLEANSER*
β€’ Mengekalkan keseimbangan kelembapan
β€’ Memulihkan keserian kulit
β€’ Menjadikan kulit berasa lembut
β€’ Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya *2) DAY CREAM WITH SPF 30*
β€’ Memulihkan ketegangan kulit
β€’ Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran
β€’ Memulihkan tona kulit yang sekata
β€’ Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit
β€’ Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam *3) NIGHT TREATMENT WITH RETINOL*
β€’ Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel untuk mengembalikan kulit yang tampil berseri
β€’ Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit
β€’ Memulihkan tona kulit yang sekata
β€’ Kawasan leher tampil lebih lembut dan licin
β€’ Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Assalamualaikum & selamat pagi kesayangan

Usaha terus usaha capi apa yg di impikan

Bermula dengan impian in shaa Allah menjadi kenyataan

Ingat BIG WHY kita! Tulis simpan dlm purse dan remind baca hari2!! FAST ACTION FAST RESULT

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Lipstik dan wanita berpisah tiada..
Kurang seri tidak bermaya.πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Tak gitu akak2 semua.. Nak pilih lipstik pun mestilah yg myihatkan bibir..
Nampak seksi dan berseri2 πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Mary kay punyai pelbagai pilihan lipstik..
Nak cube jenis mate..bleh je

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Bibir saya kering.. Boleh pakai gel matte lipsticks ni.. dah nama pun gel.. konpem2 la tak kering.. yang penting memang nampak matte.. Ala.. x tau nak kaler yg mana?

Kita wat lipsticks party.. Nak ke nak?! Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Koleksi lipstik terbaru dari Mary Kay
Gel Semi-matte lipstick.
Tahan lama. Selamat. Tidak mengeringkan bibir. Dan tidak berkilat. Buat bibir nampak penuh. Sesuai untuk mereka yang suka selfie tu ...
Wow memang lipstik yang ditunggu-tunggu

Siapa nak try? Meh bagi tahu saya.. 019 333 5639 whatsupp terus k πŸ’‹πŸ’‹πŸ’„πŸ’„ #marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #sayajualmarykay
#kipidap #dongibab
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh #sahabat
#beautyconsultantmarykaymalaysia
#likesforlikes #businesswoman
#sayagunamarykay
#business #marykaymysg
#marykaymakeup
#mo #do #i #igshop
#like4like #bibir
#rrs #rubypic #ilovemymarykay
#mua #lipstikmarykay
#0193335639 #marykaysabah

MOST RECENT

Misi menkayakan wanita di Kuala Telang , pahang
Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Bibir saya kering.. Boleh pakai gel matte lipsticks ni.. dah nama pun gel.. konpem2 la tak kering.. yang penting memang nampak matte.. Ala.. x tau nak kaler yg mana?

Kita wat lipsticks party.. Nak ke nak?! Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Assalamualaikum & selamat pagi kesayangan

Usaha terus usaha capi apa yg di impikan

Bermula dengan impian in shaa Allah menjadi kenyataan

Ingat BIG WHY kita! Tulis simpan dlm purse dan remind baca hari2!! FAST ACTION FAST RESULT

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Nak mudah cuci wajah?
Tak pandai nak massage?
saya guna dan saya share.

Ada banyak jenis sekarang ni di pasaran.
Mcm nihlah
Brush gigi yg harga rm3 dgn brush gigi yg harga rm15.
Mana best dan tahan lasak?

Menang membeli alah memakai dan bila fikir2 penjimatannya yg menang membeli tu sebenarnya jimat sbb tahan lama.

Mary Kay Skinvigorate Brush

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate ni sememangnya sedang HOTπŸ”₯πŸ”₯ πŸ”₯di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay yg telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsaπŸ†πŸ†πŸ† Apa fungsi berus ni??? πŸ’mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda
πŸ’mampu membersihkan sehingga 85% kotoran di wajah
πŸ’menyelesaikan masalah white head dan black head
πŸ’menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri
πŸ’meningkatkan kadar serapan serum di wajah
πŸ’brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dari kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
πŸ’tahan lasak dan mudah dibawa ke mana-mana

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Nak mudah cuci wajah?
Tak pandai nak massage?
saya guna dan saya share.

Ada banyak jenis sekarang ni di pasaran.
Mcm nihlah
Brush gigi yg harga rm3 dgn brush gigi yg harga rm15.
Mana best dan tahan lasak?

Menang membeli alah memakai dan bila fikir2 penjimatannya yg menang membeli tu sebenarnya jimat sbb tahan lama.

Mary Kay Skinvigorate Brush

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate ni sememangnya sedang HOTπŸ”₯πŸ”₯ πŸ”₯di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay yg telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsaπŸ†πŸ†πŸ† Apa fungsi berus ni??? πŸ’mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda
πŸ’mampu membersihkan sehingga 85% kotoran di wajah
πŸ’menyelesaikan masalah white head dan black head
πŸ’menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri
πŸ’meningkatkan kadar serapan serum di wajah
πŸ’brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dari kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
πŸ’tahan lasak dan mudah dibawa ke mana-mana

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

🌸Basic Timewise Repair🌸 *1) FOAMING CLEANSER*
β€’ Mengekalkan keseimbangan kelembapan
β€’ Memulihkan keserian kulit
β€’ Menjadikan kulit berasa lembut
β€’ Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya *2) DAY CREAM WITH SPF 30*
β€’ Memulihkan ketegangan kulit
β€’ Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran
β€’ Memulihkan tona kulit yang sekata
β€’ Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit
β€’ Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam *3) NIGHT TREATMENT WITH RETINOL*
β€’ Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel untuk mengembalikan kulit yang tampil berseri
β€’ Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit
β€’ Memulihkan tona kulit yang sekata
β€’ Kawasan leher tampil lebih lembut dan licin
β€’ Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Salah satu sebab saya berani bersama Mary Kay adalah kerana ia company yang sangat stabil.. nak buat kilang produk bayar cash okey.. lagi satu, dan 54 tahun tau company nie di dunia.. haaaa.. lama kan ?
I believe Mary Kay is the best company to work.
Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

the best foundation Mary Kay
Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Lipstik dan wanita berpisah tiada..
Kurang seri tidak bermaya.πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Tak gitu akak2 semua.. Nak pilih lipstik pun mestilah yg myihatkan bibir..
Nampak seksi dan berseri2 πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Mary kay punyai pelbagai pilihan lipstik..
Nak cube jenis mate..bleh je

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Lipstik dan wanita berpisah tiada..
Kurang seri tidak bermaya.πŸ’•πŸ’•πŸ’•
Tak gitu akak2 semua.. Nak pilih lipstik pun mestilah yg myihatkan bibir..
Nampak seksi dan berseri2 πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Mary kay punyai pelbagai pilihan lipstik..
Nak cube jenis mate..bleh je

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Wowww menawan kalbunya warna2 lipstik GEL SEMI MATTE ni....ada 8 pilihan kaler yg cantik2..inilah lipstik paling HOT di Mary Kay...i love it!!πŸ’„πŸ‘„πŸ˜ Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Mary Kay Mascara.
Terdapat 3 jenis Maskara namun memiliki kelebihan yang sama iaitu mempunyai Vitamin dan mineral yang dapat menyihatkan bulu mata tanpa mengurangkan atau merosakan bulu mata anda dan tidak menyumbat pori. 🍁 Marykay Ultimate Mascara - Memanjang dan melebatkan bulu mata dan bertambah lentik sepanjang hari 🍁Marykay Lash Love Waterproof Mascara - Memanjang dan melebatkan bulu mata dengan formula kalis air 🍁Marykay Lash Love Mascara - Melebatkan dan melembutkan sesuai digunakan setiap hari *im using Mascara Lash Love Waterproof.
cmne nk cuci?? pakai Makeup Eye Remover je .sekali lap, settle! πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Wowww menawan kalbunya warna2 lipstik GEL SEMI MATTE ni....ada 8 pilihan kaler yg cantik2..inilah lipstik paling HOT di Mary Kay...i love it!!πŸ’„πŸ‘„πŸ˜ Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Wowww menawan kalbunya warna2 lipstik GEL SEMI MATTE ni....ada 8 pilihan kaler yg cantik2..inilah lipstik paling HOT di Mary Kay...i love it!!πŸ’„πŸ‘„πŸ˜ Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

TIMEWISE MARY KAY

Sedia membantu untuk pemilihan yg tepat

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ’„
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

MAKE UP REMOVER
Sedia membantu untuk pemilihan yg tepat

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ’„
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

RENEWING GEL MASK MARY KAY

Sedia membantu untuk pemilihan yg tepat

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ’„
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Lipstick gel semi matte
Ada 8 warna pilih je mana yg berkenan dan bersesuaian... Warna memainkan peranan dan mengikut keadaan..... Sedia membantu untuk pemilihan yg tepat

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ’„
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Assalamualaikum.😊😊😊😊 uolss

Ada tak yang kat sini ada masalah MATA πŸ‘€πŸ‘€
Jom rawat !!! Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay 😱 Mata SEMBAB
😱 EYEBAG menganggu
😱 Lingkaran gelap @ hitam bawah mata
😱 Mengadap laptop lama
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt
😱 Menangis lama
😱 Pakai spec mata
😱 Fine lines
😱 Penyebabkan mata penat
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay πŸ‘‰ Berfungsi untuk : πŸ’–menegang
πŸ’–menganjal
πŸ’–mengurangkan kesembapan mata
πŸ’–menjadikan mata nampak lebih muda πŸ‘‰ Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
πŸ‘‰ Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan

Kesan juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya

Orang kata dari mata turun ke hati
Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna πŸ’‹

Whatsaap hakak for more info. πŸ˜‰ πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Nak kulit sihat & cantik πŸ™‹ boleh contact hakak πŸ˜‰

Atau sis boleh direct klik link di bawah utk fast respon.
www.wasap.my/60193335639

019 3335639 πŸ“±
Ruby Abd Rani πŸ“ž
Mary Kay Beauty Consultant 😘

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh
#incomesurirumah
#promoraya
#business #faceofmarykay #beeluminousbeautyswan
#marykaymakeup
#promo #cantik #jerawat #freepostage
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income

Most Popular Instagram Hashtags