[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#marykaymalaysia

401519 posts

TOP POSTS

Haii. Salam jumaat guys ! 🙃 Harini wawa nak share sikit story pasal student stpm form 6 yg berjaya menjadi Sales Director. 😱Memang daebak gila la ! 👍🏻😍 Sape kata students tak mampu berjaya. Boleh je nak berjaya kalau kita usaha. Alasan takde masa ? Buat la sebagai sampingan time masa lapang. Takde orang takleh berjaya guys. Kakyana sendiri cakap dia seorang yg humble sangat. Untungnyaaa dah dapat jadi Sales Director ! Mau join jd BeautyConsultant and menjana income ? Mai pm wawa for details 🤗 #studentslife #marykaymalaysia #bctapah #bcperak #janaincome

Yeay! Lagi feedback on #MaryKay skinvigorate brush! It's worth your money tau! Dah guna brush ni sure takkan cuci muka pakai jari sahaja lagi sbb kulit memang akan jadi sangat bersih dgn penggunaan skinvigorate brush. 🎈. For further info you guys can whatsapp me. .
.
Intan Mahfar 0162630236
Professional Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Barang 1st batch Mary kay dah sampai. Tunggu tau awak. Esok kite post n COd ke awak.
Tq sebab percayakan Mary Kay dan saya as beauty Consultant awakk.
Ade nak selit order untk batch seterusnya?

Jom whtsapp sy lelaju

Izzatul Amira
012 6426790
Beauty Consultant Mary Kay

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKaymelaka #janganmengata #SkincareTerbaik #BeautyConsultant ##CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKaykeramat #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #kulitputih #Lipstick #MaryKaylovers #MatteLipstick

#marykay
#marykaymalaysia
#beautyconsultant

Bukan hanya produk kosmetik atau makeup, skincare pon sangat penting untuk jaga kesihatan kulit kita. Pilihlah skincare yang berasakan botanik tanpa bahan kimia terlarang. Walaupn hasilnya lambat, tapi selamat dan tak ada kesan sampingan yg tak elok.kan??

Selain dari penjagaan dalaman. Luaran pun penting.
Salah satu bnda asas is..
CARA CUCIAN.
.
tgn saje tak cukup uols.
Tu la naik blackhead whitehead. Uols cuci ala kadar. Liang pori sumbat. Kuat make up buat kulit kusam.
Cuci dgn brush ni. Pobling i tried but not effective. This one is good..
.
Boleh pm utk price.
+601124167318
#marykaymalaysia #makeupbrush #makeupremover #blackhead #whitehead

[ VIRAL !! BLACKHEAD & WHITEHEAD HILANG LEPAS GUNA CHARCOAL MASK NI 😱😱 ]
.

My all time favourite charcoal mask! Siukkkk..siapa belum cuba wajib kamurang cuba
.
Kalau kamu ada blackhead & whitehead sis flo sgt syorkan kamu pkai ne mask! Seriously sgt kuat tarik sgala mnyak,blackhead & whitehead sama kasi mati jerawat kamu jg
.
Yala kan kalau kita tdk buang tu blackhead & whitehead bikin kulit tdk sedap d pandang (eh!! Macam makanan plak buli rasa xsedap🤣)
.
Nah,apalgi..kamu mesti cuba,sbb bilg org kan tdk cuba tdk tahu kamaa😁
.
.
Ind.Beauty Consultant
👉🏻013-8892500 (Sis Flo)
.
#marykay #marykaysabah #marykaymalaysia #marykaysandakan #marykaysarawak #marykaylover #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant #jerawat #charcoalmaskmarykay #charcoalmask #blackhead #whitehead #oilyskin #acneskin #kulitcantik #kulitsihat

'I can' seminar 2017🎉❤️ #marykaymalaysia #ilovemymarykay

Happy Diwali to my beloved customers and my friends
#marykaymalaysia
#beautyconsultantmarykay

Ciri-ciri krim kosmetik bermerkuri
.
1. Melekit-lekit : Tapi ada sesetengah krim yang campurkan dengan bedak sejuk supaya nampak lebih cair.
.
2. Tidak homogen : Maksudnya, kalau kita biarkan krim itu, kita nampak ada lapisan minyak akan terpisah dengan lapisan padat.
.
3. Bau logam merkuri: Bau lain macam, tapi ada sesetengah product yang kononnya bijak dah mengolah bau dengan bau perfume yang lebih menyengat untuk menghilangkan bau merkuri. Sebab itu sebaiknya jika mencari product kecantikan, cari product yang tidak berbau apa apa. Kalau nak bau wangi pakai perfume lah buat apa pakai krim muka wangi- wangi?
.
4. Kulit berubah warna putih dalam waktu yang singkat! Seperti dalam iklan dipasaran, INGINKAN KULIT PUTIH DALAM MASA 1 MINGGU? haa semakin cepat kulit korang putih, semakin banyak kandungan merkuri yang digunakan
.
5. TIDAK TIMBUL JERAWAT SAMA SEKALI. Itu pasal krim mereka laris dipasaran. Korang bajet kulit korang berkesan lah dengan krim tersebut? Dah lah kulit putih, licin tanpa jerawat pula. Sebenarnya lapisan kulit epidermis kita dah rosak, kulit sudah tidak mengandung protein & melanin yang berfungsi utk melindungi sinar UV matahari sehingga kuman/ bakteria tidak akan menyukai kulit yang telah tercemar merkuri termasuk nyamuk sekalipun! Bayangkan!
.
6. Bila tiba-tiba kita stop krim bermerkuri, akan timbul pula jerawat-jerawat kecil dan rasa gatal. Itu kesan sampingan apabila berhenti penggunaan krim bermerkuri, sebab itu orang bajet krim itu terbaik buat mereka.
.
BAHAYA KOSMETIK BERMERKURI.
.
1. Gangguan saraf : Alzheimer, Parkinson serta gangguan-gangguan ringan seperti insomnia, pelupa, tekanan emosi, gementar, gangguan penglihatan.
.
2. Memperlambat pertumbuhan janin : Merkuri tidak akan dapat disingkirkan oleh ginjal dan akan bertahan dekat situ sekaligus bila kita hamil, akan effect dekat janin kita. Risiko mendapat anak autism/ pertumbuhan anak terencat menjadi tinggi.
.
3. Wajah menjadi lebih rosak : Timbulnya tompokan hitam dan jeragat yang teruk dikemudian hari.
.
#marykaymalaysia #marykaymakeup

MOST RECENT

Produk terbaru dari Mary Kay:
.
Penggunaan arang dalam bidang kecantikan wajah mmg sangat menakjubkan.
.
CLEARPROOF MARY KAY CHARCOAL MASK .
.
☘️ Dapat disapukan dengan mudah dan memberikan sensasi dingin pada wajah .
.
☘️ Ekstrak Rosemary dan pudina memberikan wangian segar untuk menceriakan deria anda .
.
☘️ Mengandungi arang aktif ia berfungsi sebagai magnet hebat untuk mengeluarkan kotoran secara mendalam dari pori-pori .
.
☘️ Ekstrak Berbuas dan kacang Boston terbukti dapat menyasarkan tona kulit yang tidak sekata .
.
☘️ Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang berminyak
.
.
NuriYusof💄💋
.
#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia
#Marykayipohperak
#marykayloosepowder
#marykayface
#marykayfoundation
#marykaytranslucentpowder #marykaycream
#marykaymineralfoundation #marykaysheermineralpressedpowder
#marykaycccream
#marykayfoundation #marykayfoundationprimer
#marykaybrush
#marykayface
#marykayconsaltant
#marykayserummelacep
#marykayperfume
#marykaylipstick💄
#marykayfinishingspray #marykaysailtothemoon
#marykaysatin #marykayscrub #marykayloofahscrub #marykayserummalaysia

.
-----------------------------------
TimeWise Replenishing Serum+C
-----------------------------------
.
Bagi sesiapa yg BETUL2 & BERSUNGGUH nak jaga kulit, ni suppliment kulit terbaik dari mary kay
.
• Serum ni dibuat dari sumber apa?
Bersumberkan pelbagai bahan botani dari seluruh dunia, digabungkan melalui formula yg amat berkesan
.
• Berkesan ke?
Terbukti secara klinikal dpt membaikpulih & memperkuat kulit terhadap kerosakan radikal bebas yg boleh menyebabkan kulit nampak tua drpd usia
.
• Apa beza serum ni dgn produk MK yg lain?
Serum ni mengandungi sumber unik vitamin c ramuan bahan botani yg menunjukkan kesan penjagaan kulit yg sgt cemerlang
.
• Macam mana cara nak guna?
Nk guna serum ni perlu perlu diterangkan dengan detail. Boleh contact sy 😊
.
Mary kay beauty consultant
Ayu 013-336 0518
#freeconsultation
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #marykaymakeup #marykaybeautyclass #marykaybeautyconsultant #marykaybcshahalam

Kulit berminyak tidak cepat berkedut berbanding jenis kulit yang kering!

Ini kerana, minyak pada permukaan kulit membantu lapisan epidermis menyimpan air dan melindungi kulit daripada punca kulit kering. Akan tetapi, ia juga menyebabkan kulit terasa berminyak dan melekit. Dengan beauty blotters oil absorbing tissues ini, dapat membantu mengurangkan rembesan minyak yang berlebihan pada permukaan kulit agar terasa gebu dan lebih berseri.

Ia juga dapat menyerap lebihan minyak tanpa menjejaskan solekan. Menghasilkan kemasa matte yang lembut pada kulit wajah anda.

Untuk menggunakanya, tekan berulang kali dengan perlahan. Jangan di gosok pada wajah.

BEAUTY BLOTTERS OIL-ABSORBING TISSUES
.Tisu bebas debu ini menyerap lebihan lembapan serta minyak, kotoran dan habuk dengan pantas, untuk menghasilkan kemasan matte yang lembut
.Solekan dapat bertahan berjam-jam lamanya!

Kindly whatsapp me for more details and free skin consultation ya dear

Sara 0126901983
beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran

Selalu tak dengar orang kata... "Eh tak ape lah? Muka saya xde problem. Tak perlu nak pakai ni semua." Tahukah anda??? Muka yang tiada mslh kulit bila kulit anda cukup bersih, pelembap yg cukup serta pilihan skincare, penjagaan kulit yg tepat!
Kulit bermaya xnmpk kusam tu kulit yg tiada masalah...mekap pun nipis2 je 😊

Tak payah mekap pun cantik!

Meh saya offer diri utk beri FACIAL PERCUMA UNTUK ANDA!

Jangan segan WhatsApp saya k! Set temujanji 😍

Asfaziha
MK Beauty Consultant
01110207906

#marykaymalaysia

Mary Kay juga ada utk lelaki! 😉
.
MK Men Skincare Mary Kay Product:
.
⌚Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran.
⌚Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap.
⌚MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.
.
Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki:
.
Ciri2 kulit lelaki:
.
👔mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik.
👔lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka.
👔lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita.
Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap.
Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat.
👔kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus.

Ini berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit.
.
Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay.
.
Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan 😎
.
Ann Mary Kay Beauty Consultant
0199482046

#marykaymen #marykayformen #marykay #marykaymalaysia #menskincare #skincarelelaki #mkmen #mkmenmarykay

TimeWise® Microdermabrasion

Perhatian kepada wanita-wanita berikut :

1) mempunyai garis halus dan pori yang ketara; &
2) mempunyai kulit yang kering dan beremping.

TimeWise® Microdermabrasion Set telah menjadi jualan terlaris semenjak ia dilancarkan, menyediakan penjagaan kulit penemuan cemerlang yang tiada tandingan. Sistem dua bahagian ini bertindak serta-merta untuk melawan garis halus, mengecilkan pori dan mencergaskan semula kulit supaya ia tampak lebih lembut dan licin.

Ia pantas melawan garis halus, memperhalus pori dan memperoleh kulit yang licin cantik. Dalam satu kajian pelanggan yang dijalankan oleh sebuah makmal penyelidikan bebas, selepas menggunakan TimeWise® Microdermabrasion Set hanya selama seminggu, para wanita menyaksikan penambahbaikan pada tekstur kulit, pengurangan garis halus dan pori kelihatan lebih kecil.. RAMUAN UTAMA & FUNGSI
i) Alumina.
* Pengelupas : Digunakan untuk menanggalkan sel kulit mati di permukaan secara lembut.

ii) Triple-tea complex (Ekstrak daun Camellia).
* Antioksidan: Terkenal sebagai penghapus radikal bebas, ramuan ini dimasukkan ke dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran.
* Agen Penenang: Terkenal dengan ciri menenang dan menenteramkan.
* Agen Penyegar: Bertindak sebagai astringen lembut. >> Tidak perlu belanja mahal-mahal pergi ke pusat kecantikan untuk dapatkan rawatan microdermabration. Buat sendiri sahaja di rumah dengan kos yang lebih murah.. .
Love 💋
🌈 Free skincare consultation
🌈 Inquiries about career path with Mary Kay✨
👋🏻 Do whatsapp me 👄

Regards,
Rose www.wasap.my/60142280029
Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 #marykaylife #marykaylife #marykayus #yeosliezamarykay #marykaymalaysia ##marykaybangi #marykay#marykaykajang #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #bangi #kajang #bandarbarubangi #putrajaya #cyberjaya #freetrialmakeup #freeskincareclass #freeconsultation

Nak tahu tak? Malacep Serum adalah Serum terbaik yang pernah saya jumpa.
Ia mampu mencerahkan kulit dengan sekata, menghilangkan kulit kusam, memudarkan tona gelap pada wajah juga mampu memudarkan atau mengecilkan penampakkan jeragat.

Ini vitamin kulit wajib untuk sara taw...sblum pkai mk..mmg rse mccm kusam ckit mke..pastue ble dh pkai set tw miracle..mke mkin cerah n glow gitu..ble kulit mkin cerah..bru la perasan de bintik2 hitam kt pp...so ble pkai serum nie..bintik2 pown makin pudar n kulit pown btmbah lembut je ble sentuh...now betul2 feel in love ngn mk nie.. Sape nk free skin consultation..meh la wassap

Sara 0126901983
beauty consultant
.
#MaryKayMalaysia
#marykaypekanpahang
#MaryKayLipstick #marykayproducts #marykayshahalam #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaykuantan #marykaypahang #marykayterengganu #melacepskincare #timewisemiracle #botanicaleffects #acnepronemarykay #serum #Foundation #bodylotion #victoriasecrets #setjerawat #sethantaran #setjeragat #AcneProneSkincare #skinvibrush #Pobling #MajalahPengantin #mua #mekapartis

Sebelum tidur, manjakan diri dengan TimeWise Night Solution. .
Night routine.
Jeng Jeng. Baru buka dari kotak. Ingat senang nak memiliki yang ni.
Sebelum ni gigih pakai sampel 😜
Lengkap dah satu set dah! Alhamdulillah. .
Nak tidur ni, seeloknya kita pakai moisturizer utk rawat wajah. Tapi tahu tak Mary Kay Night Solution ni Best sangat tau. .
Dalam Night Solution ni ada microbeads yang diperkaya dengan vitamin. Nampak tak dalam botol kiut miut tu yg berwarna pink, purple, biru & putih?
.

Ia merupakan agen antipenuaan untuk melicinkan dan menegangkn kulit! .

Fungsi lainnya adalah meransang kolagen & memperbaharui kulit baru dengan lebih cepat. Baunya sangat wangi. Sejuk je bila apply kt muka tau.
.
Kenapa susah-susah nak jaga kulit ni?
.
Sebabnye bila makin berumur, kulit kurang lembap, kulit cepat kusam, jadi akan cepat kedut. Jadi jagalah dari sekarang. .
.
.
#nightsolution
#marykayserum
#timewisemarykay
#skincaremarykay
#marykayKL
#marykaymalaysia

Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush . .
. ✔️ Membantu membersihkan wajah secara maximum. Yelah, kalau mencuci wajah menggunakan tangan, sejauh mana je wajah kita dapat dibersihkan . . .
✔️ Berus yang ringan serta berkuasa 2 kelajuan mengurut dan dapat mencapai sehingga 400 pusingan dalam seminit . . Jika kita mencuci mengunakan tangan agaknya berapa pusingan yg kita boleh lakukan dalam seminit🤔 . . Ia juga dapat memberikan pengurutan lembut semasa membersihkan kulit, menanggalkan bahan sisa kotoran dan solekan serta membantu membuang kulit mati juga . . Berus ni menambah elemen seumpama spa ke dalam rutin penjagaan kulit dan membantu memaksimumkan manfaat penjagaan kulit anda . Kelebihan Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush : . .
. 🔵Menanggalkan 85% make up lebih baik dari guna jari . .
🔵Menghaluskan garisan halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil . .
🔵Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat Seperti membuat rawatan facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed. .
🔵Memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori . . Berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas: . . 97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit . 94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri . 96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata . 93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda . 95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat . .
→→→→ Antara ciri-ciri Skinvigorate Cleansing Brush: . . .
🔴Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit . .
🔴Mempunyai butang kawalan kelajuan .
.
🔴Mempunyai butang On/Off .
. 🔴Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih . . 📱0175997012 - Yati Mary Kay Beauty Consultant . .  #marykay  #skinvigorate  #skinvibrush  #beruscucimukamarykay  #marykaycleansingbrush  #cleansingbrush  #facialbrush  #marykaymalaysia  #skincaremalaysia  #skincareterbaik  #beautytools

🍏 TIMEWISE RENEWING GEL MASK 🍏
.
🅾#Mask Mary kay yang sgt best kalau nk baby skin wajib pakai gel mask ni ⚠⚠⚠
.
Ada 1⃣0⃣ kelebihan Gel Mask 👇👇👇
.
✅ 😍 Menghidrat kulit
✅ 😍 Mengunci kelembapan
✅ 😍 De-stress kulit yg stress
✅ 😍 Meredakan kulit (calming)
✅ 😍 Melembut
✅ 😍 Menegang
✅ 😍 Mengecilkan pori
✅ 😍 Membersih
✅ 😍 Memelihara kulit dr kering sepanjang hari
.
😃Sesuai untuk anda yang👉 ;
✔ Kulit #kering
✔ Nk kulit lebih licin #sehalus semulus bayi
✔ Nak nampak #muda
✔ Sukakan hasil mcm di #spa
✔ Wajah #kusam & jatuh ( kurg anjal) .

Sapu2 terus tidur... 😪😪😪 tak perlu basuh💁bangun pagi muka lembut.. jerawat makin kecut
Best kan 😍😍😍 Salwani Amri
01125691209
Marykay Malaysia
#marykaymalaysia #marykay #marykaygelmask #marykayupm #marykayupmserdang #marykaybandarbarubangi #marykaybukitmahkota

MelaCEP Plus
Nak kelihatan cerah semulajadi tanpa merkuri yang merosakkan kulit? Nak hilangkan jeragat yang bermaharajalela kat muka? Nak kulit berseri tanpa kulit kusam?
.
MelaCEP Plus set mencerahkan kulit dari dalam serta memberi kesan glowing, cerah & bersih. Manfaat MelaCEP Plus .
♥ membantu kulit kelihatan lebih jernih
♥ mencerahkan kulit dengan segera
♥ meningkatkan tahap kecerahan kulit
♥ membantu kulit kelihatan lebih bersih berseri
♥ kulit tampil lebih anjal
♥ kulit kelihatan lebih berkilau dengan segera
♥ membantu menambahbaikan kejernihan kulit
♥ membantu kulit mengembali dan mengekalkan kejernihan wajah
♥ membantu meningkatkan tahap kilauan
♥ menambahbaikan tampilan keseluruhan kulit
.
MelaCEP Plus...cerah tanpa bahan kimia. Jeragat pun bertempiaran lari tau.
.
Misschueda
0164143669
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaypahang #marykaykelantan #marykaymelacepplus #marykaybeautyconsultant #cantikdenganmarykay #whiteningset
#healthandbeautyskin #cantikdenganmarykay #kulitcantik
#kulitsihat
#glowingskin

Most Popular Instagram Hashtags