#marykaymalaysia

MOST RECENT

.
🌸 *Mary Kay Crème to Powder Foundation* 🌸

Creme foundation dan powder dlm satu bekas. 2 in 1! Sangat mudah dan jimatkan masa! 😍

Biasanya lepas pakai foundation mesti nk apply powder pulak kan kan? Tapi kalau ada CTP ni dah tak perlu powder lgi 🙌

Pakai CTP ni lepas tu terus calit lipstick, pakai eyeliner and blusher sikit... ha dah siap...terus jalan. Kalau yg sukakan simple make up wajib ada CTP ini ok !! Dan jgn risau tak rasa berminyak pun even tak pakai bedak sbb : ✔ Oil free,
✔ Matte finishing
✔ Menjadikan make up tampak gebu & halus je
.
☎️ 018-2221464 | HANI
👜 Senior Marykay Consultant 
#MaryKayMalaysia 
#MaryKayPulauPinang
#ajimaura 
#instadairy 
#instafamous 
#babycomel 
#wanita 
#erezeki 
#model 
#review 
#lifestyle 
#eusahawan 
#jutawan 
#bussinesswomen 
#love 
#girl 
#niqabis 
#syukurselalu 
#neelofa 
#dexandra 
#bazaarpaknil 
#belajarinstagram 
#nurraysa

MARYKAY MICRODERMABRASION

Set untuk memulihkan struktur kulit. Sesuai untuk parut jerawat yang berlubang, pudarkan parut hitam jerawat dan berupaya untuk membuang sel kulit mati dengan berkesan!😊 Apa yang bestnya microdermabrasion set ni,. 👣Step 1 adalah scrub. Scrub ini akan menghaluskan pori kita kerana sel kulit mati dari dalam dan tepi pori akan dibuang , selain itu kulit juga akan menjadi bersih berseri dan lebih sihat selepas pemakaian. .
👣Step 2 :Pore minimizer pula umpama serum.Ianya akan menenangkan kulit yang telah kita scrub tadi supaya menjadi lebih lembut dan selesa. Juga akan meremajakan lagi kulit muka kita, ia juga bertindak mengecilkan pori2 kita setelah dibersihkan😍
berminat??? Wasap ieyla.
Www.wasap.my/+60132988748/Marykay

#marykaymalaysia
#marykaypahang
#marykaypekan
#marykaykuantan
#marykayrompin
#marykaykelantan
#marykaymachang
#serummuka
#kulitmukaberparut
#mukaberparut
#parut
#poribesar
#liangporibesar
#parutmuka
#parutjerawat
#parutlubang
#parutlekuk
#parutkawah
#kulitcantik
#porikecil
#mengecilkanpori
#menghilangkanparut

❤️❤️❤️❤️

.
Wahhh.. Baru guna 2 item ni customer sis dah jatuh cinta dengan mk.. Thanks sis liya.. .
Best kan masalah skin kering dh selesai, jd boleh lah touch up bg flawless dan bercantik cantik dengan make up mary kay lepas ni 😍😍😍😘😘😘
.
.
☎️ 018-2221464 | HANI
👜 Senior Marykay Consultant 
#MaryKayMalaysia 
#MaryKayPulauPinang
#ajimaura 
#instadairy 
#instafamous 
#babycomel 
#wanita 
#erezeki 
#model 
#review 
#lifestyle 
#eusahawan 
#jutawan 
#bussinesswomen 
#love 
#girl 
#niqabis 
#syukurselalu 
#neelofa 
#dexandra 
#bazaarpaknil 
#belajarinstagram 
#nurraysa

Geram tengok muka banyak PARUT?? LEKUK2?? LOBANG2?? ATAU PORI BESAR?? JOM GUNA SET NI, memang BERKESAN!! KULIT muka jadi halus & pori mengecil. Awet muda lagi😍. MARY KAY PORE MINIMIZER & MICRODERMABRASION PLUS SET. 🌸 Pori-pori makin mengecil sebab set ni merawat kulit dari dalam dengan meningkatkan mikro peredaran yang mana dia bawa oksigen naik ke bahagian atas kulit. 🌸 Selain pori-pori kecik, garis-garis halus pun akan semakin pudar.
🌸 So jadi lebih LEMBUT & HALUS! 🌸 Bila dah halus, kulit nampak lebih remaja.
🌸 Bila kulit dah halus, nak pakai makeup pun best kan. Rasa smooth je lepas pakai foundation.
🌸 Set ni untung tau. Boleh tahan untuk 4-8 bulan bergantung kepada cara pemakaian kita. 🌸 Tak perlu pakai hari-hari tau! Boleh pakai 3 kali seminggu dgn selangan 2 hari setiap kali pemakaian.

Jom cuba. Wasap ieyla.
Www.wasap.my/+60132988748/Marykay

#marykaymalaysia
#marykaypahang
#marykaypekan
#marykaykuantan
#marykayrompin
#marykaykelantan
#marykaymachang
#serummuka
#kulitmukaberparut
#mukaberparut
#parut
#poribesar
#liangporibesar
#parutmuka
#parutjerawat
#parutlubang
#parutlekuk
#parutkawah
#kulitcantik
#porikecil
#mengecilkanpori
#menghilangkanparut
#bazaarpaknilmurah
#bazaarpaknil

Si pijat pijat warna warni!! Cantik ke cantik? Jeles ke idok?
.
Highlighter kenit ni diberi kepada semua saya sempena saya!! Shantek sangat!! Macam tau je iols suka benda cute mute ni.
.
Okeyh janji lepas ni i buat conteng2 mcm leader i ajar (colouring exercises and plan sheet)
.
#birthdaygift #marykaytamanmelati #marykaygombak #marykaymalaysia

👀
Bila Satin Hand blh merawat kulit kering. Kulit kaki yang kering pun di’blasah’ 😂
.
Msg untuk pertanyaan lanjut!
.
🙃
@julanbeauty menyediakan kelas penjagaan muka/solekan secara PERCUMA
.
Mesej untuk tempah kelas anda
.
Isnin-Jumaat: 7pm-9pm
Sabtu: 9am-11am 2pm-4pm 7pm-9pml
Ahad: Rehat
💄💄💄
Sila PM atau lawat website di bawah untuk mengetahui tentang produk kami dengan lebih lanjut
.
www.marykay.com.my/julanbeauty
🤗🤗🤗
#earnesteaglesunit #Microdermabrasionmalaysia
#julanbeauty #julanlovesmarykay #freemakeupclassdamansaraperdana #damansaraperdanafreemakeupclass #freeskincareclassdamansaraperdana #damansaraperdanafreemakeupclass #MaryKayMalaysia @marykaymysg

.
Ada tak yg berminat untuk servis bouquet ni.. Hehe
.
Hadiah utk my teachermate.selamat maju jaya cg rizal di tempat baru, 😉
.
☎️ 018-2221464 | HANI
👜 Senior Marykay Consultant 
#MaryKayMalaysia 
#MaryKayPulauPinang
#ajimaura 
#instadairy 
#instafamous 
#babycomel 
#wanita 
#erezeki 
#model 
#review 
#lifestyle 
#eusahawan 
#jutawan 
#bussinesswomen 
#love 
#girl 
#niqabis 
#syukurselalu 
#neelofa 
#dexandra 
#bazaarpaknil 
#belajarinstagram 
#nurraysa

Nak bisnes kena tebalkan muka. Orang reject tu biasa. Haha maksudnya ada lagi benda kita kena improve & belajar 👆🏽😘😍

Yesterday unit meeting & recognition night. Kenangan bergambar dengan NSD Robiah Huri. ❤️😘😍

There can be miracles when you believe,
Though hope is frail, it's hard to kill,
Who knows what miracles you can achieve,
When you believe, somehow you will,
You will when you believe ❤️😍😘

Skincare & Basic Make Up Class. Ada tak sesiapa yang nak join our next class?

Gong Xi Fa Cai! 💃🏼 Make Up all from Mary Kay. Mineral Based Make Up 👍🏽 I love it 😘 Lipstick True Dimension code: Firecracker 💋

Kulit rosak sebab pakai product beracun! Pakai Mary Kay baru kulit sihat & kembali cantik seperti sedia kala. Betul2 bagus 🙂👍🏽👍🏽

Ambik aura ESSD @ Sales Director Development Day yesterday 💯😍😘

Selamat petang uolsss ! 😍 Testimoni dari Beauty Consultant Mira ! Alhamdulillah kulit wajah semakin sihat ! Walaupun tak PUTIH melepak, kulit lebih cerah berbanding dahulu selepas stop produk XYZ 😥.
Siapa kulit normal dekat sini dan nak kan kulit yang sihat ? 🙋🏻 Bila uolss invest best skincare pada usia muda , skin uolss akan cantik dan sihat untuk masa akan datang tau 😍.
.
Apa fungsi setiap item ? 🤔 apa fungsi set botanical effect Mary Kay ni ? 🤔 Siapa yang boleh guna set botanical effect ni ? 🤔 haaaa ... tak tau nak pilih skincare yang Terbaik untuk skin , dapatkan free consultation daripada Beauty Consultant Mary Kay 🙋🏻.
.
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay ! .
Siapa ada masalah kulit wajah?kering,mengelupas n nipis akibat produk pengelupasan?? 😊.
.
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana ? 😣.
.
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
.
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
.
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak. .
.
Love your skin,
Ecah | wasap.my/60195488373 .
.
#aishahmk #beautyconsultantmarykay
#semigelmattelipstick #skinvigoratebrush #marykaymalaysia #skincareroutine #healthyskin #bazarpaknil #marykaykl #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykaydamansara  #marykaykepong  #marykayskincare #kulitcantik #lokalah #partimejob #marykaymysg  #marykaylipstick #foun

1 year Anniversary in Mary Kay career! 💖 Play the video 💋😘

Most Popular Instagram Hashtags