#marykaymalaysia

346943 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah, makin ramai wanita yang suka gel semi matte lipstick BASHFUL YOU ni. Nampak bibir cantik dan wow kan? Memang minat sangat dan mesti ada satu color ni. Nak keluar shopping, attend wedding dan event semua boleh! Tak perlu risau dah, saya sendiri guna dan bibir memang lawaaaa sangat ๐Ÿ’‹
.
๐ŸŒธ yang pasti selamat! Bibir pun takda masalah lagi dah, no more bibir kering โŒ Ada yang berminat nak cuba tak? ๐Ÿ˜‰
.
.
Ghijab Mary Kay
Independent Beauty Consultant
+60176523864 ๐Ÿ’‹
@ghijab.cosmetics

Monday and Tuesday skin care and basic makeup class, thank you beautiful girls @b.kinzo13 @ndja_r @joylenj @farrahfazeera for attending my class. Hope you girls gain more knowledge๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ For those who are interested, you are most welcome to dm me and set our class๐Ÿค— #marykaymalaysia

๐Ÿ’–Spend time sempena besday en somi...dah name PJJ, bkn senang nk dpt peluang cmni..jadinye kite nakla jgk mencantik2kan diri๐Ÿ˜...so i'm wearing:
.
๐Ÿ’Base: Foundation Primer & Matte-wear Foundation Ivory 5
๐Ÿ’Blusher: Baked Cheek Powder Giving Heart ๐Ÿ’Eye Color: Azure & Tea Rose
๐Ÿ’Lipstick: Gel Semi Matte Lipstick Always Apricot (my feveret)
.
Sesekali make up won't harm right?๐Ÿ˜‰
.
Masturah 019-7520812
#marykaymalaysia
#bukansebarangmakeup
#itssafeforyourskindontworry
#noncomodegenicmakeup
#cantik2untuksuami

Nampak jelitass tak Cik Kai ni๐Ÿ˜
.
Jom dengar apa kata Cik Kai yang manih ni
.
.
โœ…masalah eyebag yang teruk
โœ…kulit kusam
โœ…jerawat halus-halus
โœ…parut jerawat
.
TAPI BILA HADIRNYA KRIM WD konsisten setahun lebih nak masuk 2 tahun
.
. ๐Ÿ’kulit berseri-seri
๐Ÿ’tiada lagi masalah eyebag
๐Ÿ’jerawat pun susah nak munculkan diri
๐Ÿ’parut jerawat tiada
๐Ÿ’semakin awet muda
.
Guna WD wajah makin berseri sebab krim ni merawat dari dalam. Bila dalaman tiptops, terus memancarr berkilau dari jauh. Lain orang lain kesannya dan berbeza masa yang diambil untuk dirawat. Untuk yang konsisten, insyaAllah akan rasa perubahan. Cuma kena sabar dan cukup minum air putih lelebih
.
Dah berkenan? Mehh datang meminang. Tunggu lelama risau di milik orang. Lagi parah kalau terlepas rege promo jimat RM20 ni. Sangat sangat berbaloii yunk oii. Nanti habis kak nak ORDER LAGI. " Sesaiiyanggg ada masalah kulit muka jangan tunggu lelama. Hat ni kompom tak rugi , berbaloi 1 krim tapi multifungsi
. โœ…Harga WD pulakk masih PROMOSI RM75sm / RM80ss .
.
โ˜Ž๏ธ01127182779
.
.
#kdollbeauty#wdec #dexandra
#terapiistagram#sugarbelle#sugarbellecosmetic#nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360#kdollbeauty #makeupartis
#boosterwhitening
#sugarbelle#mervecosmetic
#petuacantik#toneexcel#awetmuda
#jerawatpasir#secretcorrea
#marykaymalaysia #muamalaysia
#flawless#ajimaura#mervecosmetics
#nurraysa #gulagulakurus
#mamadil#ruangrezekihanania
#organicskincare#marykay .

.
Saya ingat lagi masa remaja dulu, kalau boleh semahunya elak daripada memakai (jauh sekali membeli) gincu merah. Kawan-kawan pun sama. Bagi saya dan kawan-kawan, gincu merah untuk orang tua-tua saja. Gincu merah memang sudah di associate dengan orang tua. Kalau tak, masakan orang selalu guna frasa โ€˜merah mak ngahโ€™ pabila nampak warna merah menyala.ย ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€.
.
Tapi hari ini saya antara yang cukup sukakan gincu merah. Saya mula sedar gincu merah itu seksi, gincu merah itu bold dan hanya yang betul-betul berani saja yang berani calit gincu merah. Fierce!
.
Dan kita sendiri sudah serasi melihat selebriti bergincu merah. Baik antarabangsa mahupun penyanyi pelakon kita. Kalau tidak bersolek penuh (berpembayang mata, pipi merah mahupun bermasakara) calit gincu merah saja muka sudah nampak bernyawa. Gincu merah bagaikan bantuan oksigen pada muka yang pucat lesi.
.
Kali ini saya hendak mengajak kamu semua melihat wajah-wajah selebriti yang sering bergincu merah. Percayalah, selepas melihat gambar-gambar mereka ini kamu akan pastikan ada sebatang gincu merah dalam beg.
.
Antara kelebihan Mary Kay Semi-Matte Gel Lipstick warna "Poppy Please" ni:
๐Ÿ’„ Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
๐Ÿ’„ Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
๐Ÿ’„ Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
๐Ÿ’„ Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
๐Ÿ’„ 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah.
.
๐Ÿ‘ธCarolyn
๐Ÿ“ฑ011-21180736
๐Ÿ’‹Your trusted beauty consultant

Finished my Pre DIQ class for today๐Ÿ˜ working & playing harder for my blue jacket. Thank you so much for those who supported & trusted me๐Ÿ’๐Ÿ’ #ilovemarykay #marykaymalaysia

Semi Matte in Rich Truffle ๐Ÿ˜
Siapa sukakan Nude colour this really for you!
.
.
๐Ÿ’„Diperkaya dgn Ester Jojoba.
๐Ÿ’„Mengandungi minyak bunga Matahari ๐ŸŒป ๐Ÿ’„Mempunyai derivative Vitamin E utk kelembapan yg berpanjangan.
๐Ÿ’„Teknologi CUSHION MATRIX terkini yg berfungsi utk mengekalkan lipstick utk tahan lebih lama! ๐Ÿ’„Dan yg paling best, MERAWAT bibir kita jugak! ๐Ÿ’‹
.
.
.
Jom order gaisss !! ๐Ÿ˜˜
Whatsapp now!!!
013-4192692
013-4192692
013-4192692
Mary Kay Beauty Consultant
#marykaymalaysia #semimattelipstick #lipstick #marykay #botanicaleffects

๐ŸŒบ CLEAR PROOF ACNE SYSTEM SET MARY KAY ๐ŸŒบ
Anda sedang mencari produk yang berkesan dan lembut untuk membersihkan pori-pori kulit, meresap lebihan minyak dan mengurangkan kilat pada muka??
.
Atau anda seorang remaja yang mempunyai masalah kulit akne/jerawat??
.
CLEARPROOF ACNE SYSTEM SET boleh membantu menyelesaikan masalah kulit berjerawat.
.
CIRI-CIRINYA yang :-
๐ŸŒ€ Sesuai untuk semua tona dan jenis kulit, terutamanya kulit berminyak...
๐ŸŒ€ Diuji secara klinikal terhadap kerengsaan kulit dan alergi...
๐ŸŒ€ Diuji oleh pakar kulit...
๐ŸŒ€ Sesuai untuk kulit akne/jerawat dan kulit sensitif...
.
Terdiri daripada :-
.
๐Ÿ‚ BERSIH : Clarifying Cleansing Gel ๐Ÿ€ MASKER : Deep-Cleansing Charcoal Mask ๐Ÿ‚ TONER : Blemish Control Toner ๐Ÿ€ KAWAL : Pore-Purifying Serum ๐Ÿ‚ RAWAT : Spot Solution ๐Ÿ€ MELEMBAP : Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin
.
Jika anda berminat, boleh whatsapp saya untuk saya bantu anda .
#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #acne #akne #jerawat #kulit #muka #skincare #sayajual #sayajualmarykay #sayajualonline #bazaronline #raya #raya2017 #malaysia

CRUSHED BERRY ๐Ÿ‘„
.
Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick ๐Ÿ’„
.
Ia menggunakan teknologi dan gel technology adalah molekul yg paling halus dan ianya akan melindungi warna. Maknanya warna lipstick tadi akan kekal lama dan dalam masa yg sama ianya tak kan mengeringkan bibir.
.
Ia juga menggunakan teknology soft focus. Menjadikan bibir nampak penuh dgn warna matte. Bila bergambar dengan kamera yang ada flash, warna tetap nampak sama. Matte dan tak berkilat. Sesuai sangat lah bagi orang yang suka berselfie! ๐Ÿ˜
.
โ˜๐ŸปKebaikannya adalah:
๐Ÿ’‹ Matte ( bersifat krim)
๐Ÿ’‹ Kekal lama
๐Ÿ’‹ Amat ringan
๐Ÿ’‹ Mudah untuk dicuci
๐Ÿ’‹ Diperkaya dngan vitamin E dan C ( amat sesuai bagi anda yang mengalami bibir sensitif)
๐Ÿ’‹ Mengandungi moisturizer (bersifat sebagai pelembap bibir)
.
Boleh pm/dm farah for more info and free skin consultation ๐Ÿ˜˜
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykayuser #kempenkulitsihat #nakcantik #kulitsihat #productkecantikan #jerawat #jeragat #blackhead #whiteheads #skincare #makeup #timewise #botanicaleffects #botanicaleffectevo #mkmen #clearproof #timewise #timewiserepair #melacep #lipstick #semimattelipstick #msuselfiechallenge2017

MOST RECENT

Cari burfday give untuk yang tersayang? ๐ŸŽ
Mary Kay pun ade fragrance utk lelaki tau! So boleh la suprisekan husband korang,bf ke & especially for abah tersayang ๐Ÿ˜ ๐Ÿ› High Intensity Sport Cologne Spray ๐Ÿ’• 75ml

To purchase & free consultation,please whatsapp me at +60123370411

#birthdaygiftformen #perfume #cologne #marykay #marykaymen #marykaylife #marykaymy #marykaymalaysia #maskulin #maskulinlifestyle #marykaymeru #marykayklang #bodycare #bazaarpaknil #bazarpaknil

Sebelum tidur apply timewise renewing gel mask..esok pagi muka rasa lembut sangat ๐Ÿ˜ƒ Good Night ๐Ÿ˜ด

Asmira Aziz
Mary kay beauty consultant

#marykay#marykaybeautyconsultant#marykaysemenyih#marykaylarai#marykaypresint6#marykayputrajaya#marykaymalaysia#jomcantik

HER WORLDS CHOICE โค๏ธ๐Ÿ˜ . I choose Gel Mask Mary Kay ! It's make my skin glowing ! Soft and radiant ! At the same time my skin more healthy ! . Nak yang Terbaik untuk skin uolss ? Or uolss ada masalah skin dry ๐Ÿ˜ฉ nak solusi bagi masalah anda ! Let's try it !!! .
.
Sekali uolss try mesti uolss suka dengan tekstur, kesan lembapan dan lembut serta merta gel mask Mary Kay ni . I'm using it too ! Alhamdulillah it's work on my skin ! .
.
Bangun tido muka fresh je rasa.๐Ÿ˜‰ .
.
๐Ÿ‘‰๐ŸฝFormula Time Wise Moisture Renewing Gel Mask MOISTURE-LOCK membantu meningkatkan paras kelembapan kulit anda dan memenuhi keperluan lempbapan kulit kita dalam semalaman. ๐Ÿ”ฌ .
.
Faedah dan perakuan :
Wanita yang menggunakan TimeWiseยฎ Moisture Renewing Gel Mask sebagai masker tidur dalam satu kajian pengguna secara mendalam * amat bersetuju bahawa ia bukan sahaja menambah baik penampilan keseluruhan kulit mereka, malah turut menjanakan faedah pembaharuan kulit yang berikut: .
๐Ÿ‘๐Ÿผ100% mengatakan ia membantu kulit kelihatan lebih licin .
.
๐Ÿ‘๐Ÿผ98% mengatakan keanjalan kulit mereka dipertingkatkan .
.
๐Ÿ‘๐Ÿผ93% mengatakan kulit mereka berasa lebih tegang .
.
๐Ÿ‘๐Ÿผ90% mengatakan kulit mereka kelihatan lebih muda .
.
๐Ÿ‘๐Ÿผ87% mengatakan ia membantu mengurangkan garis halus .
.
๐Ÿ‘๐Ÿผ84% mengatakan kulit mereka dihidratkan serta-merta .
.
๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐ŸผKeputusan yang dilaporkan dalam satu kajian pengguna secara bebas selama dua minggu.
.
Siapa yang ada masalah jerawat , jeragat , parut , muka berminyak dan sebagainya meh pm siti cepat , siti akn bantu anda ๐Ÿ˜Š .
.
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm siti cepat .
Whatsapp 01128205945
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic

Assalamualaikum uolss ! Good Night uolsss ๐Ÿค—โœจ . Thank you wan teh hanisa izinkan cikti share testimoni pengguna Mary Kay ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’• . Uolss bezakan sendiri perbezaan sebelum dan selepas menggunakan Mary Kay . Skin mana yang lebih sihat ? ๐Ÿ˜Š. Siapa ada masalah jerawat seperti adik kita ni ? Dah lama menghadapi masalah kulit berjerawat ? Nak tahu solusinya? ๐Ÿ˜Š . Bila anda sabar dan konsisten menggunakan Mary Kay anda pasti akan mendapatkan kulit yang sihat , bersih dan cantik . Even muka tak putih pucat macam pengguna produk peeling yang penting kulit sihat kan ? Bebas masalah jerawat , jeragat , kulit berminyak, kulit sensitif dan sebagainya . Muka siti dulu pon pernah jadi macam adik kita ni , muka meradang, muka jadi merah merah , muka cepat sangat burn dan bila cikti berdiri di bawah cahaya matahari, muka cikti rasa terbakar sangat . Produk peeling tak semestinya mengelupaskan tau , jika kulit anda menjadi putih dalam masa yang singkat means anda berkemungkinan besar telah menggunakan produk pemutih ๐Ÿ˜ญ . Siti dulu pernah guna produk local selama 6 bulan , dan bila stop muka terus breakout. Cikti tak suka produk bermusim, produk timbang, sebulan sekotak rm7+ , kira mahal lah kan ? Belum habis bulan krim malam yang wangi sangat , krim malam yang melekit sangat dan kilat kilat sangat tu dah habis ๐Ÿ˜ฉ . Alhamdulillah, hampir 2 tahun cikti menggunakan Mary Kay skin cikti semakin pulih dan dah pulih sebenarnya ๐Ÿ˜˜ happynya! Bangun pagi muka dah tak berminyak lagi !! Jerawat tak keluar tak tentu masa !! Dan muka tak menggerutu ( banyak heads ) โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜„ . Alhamdulillah syukur dipertemukan dengan Mary Kay .
.
Siapa nak kulit cantik secara sihat tanpa bahan kimia merbahaya ? Warranty 90 hari ? Free postage ? Free sample ? Free gift ? Budget ? Pm siti laju laju ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
01128205945.
Love ,
Siti
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli

Toffee.. Salah 1 warna pilihan utk Creme Lipstick
.
Formula yang tahan lama dan tetap ini meluncur dengan mudah dengan tekstur yang ringan dan berkrim untuk kesan warna yang kaya
.
Vitamin E dan derivatif vitamin C membantu mempertahankan radikal bebas yang menyebabkan kedut. Menyediakan kelembapan segera
.
Sesuai untuk kulit sensitif. Diuji secara klinikal untuk kerengsaan kulit dan alergi. Bebas haruman
.
Elyzawerni: 0137054789 (WA link di bio)
User & Mary Kay beauty consultant

#marykayjb #marykaybatupahat #marykayskudai #marykay #onlinebusiness #marykaymurah #marykaymalaysia #marykayonline #mkbeautyconsultant #marykaysg #marykayutm #marykayjohor #mktimewise #botanicaleffect #utmskudai #foundationmarykaymurah #marykaymelaka #marykayperak #marykaykl #marykaykulai #marykayyongpeng #ofhg #kulitcantik #kulitsihat #marykaypulai #teamdsanteqswan

Let's Beauty with MK๐Ÿ’‹

Mary Kay Botanical Effects Set:- Didatangkan dengan 3 formula:
F1 Kulit Kering
F2 Kulit Normal
F3 Kulit Berminyak

Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. ๐Ÿ˜Š

Untuk formula 1:

9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini:
- Memberikan kelembapan serta-merta
- Meninggalkan kulit berasa selesa
- Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit

Formula 2:

90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Meninggalkan kulit berasa sihat
- Mencergaskan kulit
- Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci
- Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan
Formula 3:

90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Memulihkan keseimbangan kulit
- Mengurangkan saiz pori
- Membantu mengawal minyak
- Kulit kelihatan muda dan segar

Set Botanical Effect ni laa yang paling laris sebab set ni set permulaan penjagaan wajah .. Nak tahu apa lagi ada dalam set ni & kelebihannya lebih dalam ...? Meh inbox @ whatsapp.. FREE CONSULTANT... ๐ŸŒทShe's MaryKay
๐ŸŒทBeauty Consultant MaryKay ๐Ÿ’Œ 0173735016

#mkforyou
#โคMK
#beauty.clean.โคur skin
#marykaymalaysia
#marykay
#marykaybeautyconsultant
#marykayskincare
#marykaycosmetics
#marykayproducts

Rara suka sgt buat koleksi Lipstik Semi Matte ni...
.
Korang dh ad ke belum...xmenyesal taw...โ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿป
#marykay #marykaykosmetik #marykaypahang #marykaymalaysia #marykaykedah #marykayproduk #marykaylover

Sebelum tidur kita pakai mask dulu. Masker ni boleh bawak tidur ye. Esok bangun pagi cuci macam biasa . Dan rasa la hasilnya sendiri ๐Ÿ˜˜

TIMEWISE MOISTURE RENEWING GEL MASK โ™ฅ

Mask ini berfungsi untuk memberi KELEMBAPAN segera pada kulit wajah kita. Bila pakai mask ini kulit berasa lebih sihat, sejuk dan lembut, rasa tenang dan relaks je.

Selain tu, gel mask ni jgk akan renew skin, tenangkan kulit meradang kering mengelupas atau merah2, lembutkan kulit. Kulit akan jadi lembut je, seronok nk belai2 kulit lps ni ๐Ÿ˜

Ia juga membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis halus & kedutan. Mask ni boleh pakai sebelum tidur dan cuci keesokan harinya. Best kan? Boleh pakai 2-3 seminggu juga.
.
Okay jadi kalau anda nak cuba, pm ye ๐Ÿ™‚

http://www.wasap.my/+60193603186
#fazilamarykay #marykaybeautyconsultant #independentbeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykl#marykayukayperdana# #marykaymakeupmarykayskincare #partimejob #marykayfoundation#skincareselamat#melacepplus#timewisemarykay#botanicaleffectmarykay #marykaycod #careerpathmarykay #skinvigoratebrush #gelmask #mask #masker

Midnight Red๐Ÿ’„ from Mary Kay. Merah mak ngah gituw. Chia chia chia

Lipstick party anyone ๐Ÿ’๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ PM for FREE beauty class and FREE consultation

Senior Independent Beauty Consultant
012.8566334

ig:maryk_iefa.azhar
fb: MK Senjougahara Yojimbo

#marykaymalaysia #skincare #sainassaloon #marykaycosmatic #healthyskin #beautyconsultant #uitm #poliku #iic #casaidaman #marykaykl #saynotopeelingproduct #marykaygombak #marykaysentul #marykayshahalam #marykaypj

.
My part time ๐Ÿ˜˜ Seronoknya bila buat skincare class ๐Ÿ’–
.
Dapat berkongsi ilmu tentang teknik penjagaan wajah yang betul & tentang kecantikan.
.
Lagi best bila kelas tu PERCUMA! Saya nak buat kelas di Lahad Datu, Sabah pula. Ada tak yang sudi jadi host (tuan rumah)?
.
๐Ÿ’–๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œโค
"Jom sama-sama cantik"
.
๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ Saya mempelawa mana-mana agensi yang berminat untuk menjemput saya bersama unit saya untuk sesi Kelas Penjagaan Wajah Percuma di pejabat anda. #FREE Beauty Consultation area Selangor ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ‘ธ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykaycosmetic #MK #bazaarpaknil #gorgeous #murah #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayreview #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #upm #labuan #colours #skincare #skincareselamat

======================.
HILANGKAN PARUT JERAWAT DENGAN MUDAHโค.
======================.
.
Thank you ciknad ๐Ÿ’‹ sudi share testimoni ๐Ÿ’‹ . Sangat go give sd kita ni ๐Ÿ˜๐Ÿ’‹.
MICRODERMABRASION SET???.
.
Apa tu???? .
.
Dalam set ni ada 2 jenis produk je...
.
1)Microdermabrasion refine .
Pencuci yg bukan macam pencuci biasa dan bukan macam scrub biasa...Ianya khusus dan istimewa untuk sesiapa yang ada parut jerawat yg lekuk2 dan lubang dalam2 tu...sesapa yang pernah picit jerawat dgn kuku tu kan, mesti ada lekuk dalam kat muka...Memang susah nak hilangkan parut tu kecuali uolls pergi buat rawatan laser.
Microdermabrasion refine ni Merawat kulit dengan pengelupasan yg lembut. Ia untuk mengurangkan penampilan garis halus, parut2 lekuk dan dalam. Teksture kulit akan terasa lebih halus dengan membersihkan sel kulit mati pada permukaan kulit dan segala kotoran dalam pori2.
.
.
2)PORE MINIMIZER
Bertindak sbg serum yang dapat Mengetatkan penampilan pori2 kulit...Menentang penampilan pori2 yang ketara... Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah.Menambahbaik teksture kulit yang berparut...Seterusnya Kulit nampak lebih muda
.
.
Tapi siapa yang boleh pakai set ni???? Tak semua boleh pakai tau....ini UNTUK siapa yang sedang atau dah dapatkan rawatan muka dengan penjagaan wajah dari Set Botanical / Set Timewise atau Set Melacep.
.
Kenapa pulak???
WAJIB hanya untuk yang dah dptkan rawatan sahaja sbb Set Microdermabrasion adalah rawatan susulan selepas kulit dah xde timbul jerawat, sebum xtersumbat dah dan lembapan kulit pun dah seimbang. Jadi dengan penggunaan Set Mircrodermabrasion, kulit dapat membersih sel2 kulit mati yang xdapat dibuat secara penggunaan scrub sahaja dan kulit juga akan mudah menyerap semua kebaikan Pore Minimizer.
.
Budget ? Pm seri laju laju ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป.
.
Love ,
Seri
Whatsapp 01121336199
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #am

WHY YOU SHOULD STAY IN MARY KAY
by President KK Chua๐ŸŒน

1.Brand
Mary Kay is no 1 brand in Malaysia & Singapore... 2.Product
Mary Kay has many many wonderful products and Mary Kay still continue in developing good products... 3.Money ๐Ÿ’ฐ
Mary Kay is financially strong. Mary Kay is no-debt Company..! 4.Culture
Mary Kay CULTURE made our sisterhood sooo interesting... ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘‰๐ŸปGolden Rules : Love and People,not Loss and Profit.
๐Ÿ‘‰๐ŸปGo-Give Spirit : Train us to be ikhlas.
๐Ÿ‘‰๐ŸปPriority in Life
1. Allah - If u have strong belief in ur religion indirectly people will trust u.
2. Family - Learn to look after ur family. Tell your family that u do MK for them not only for yourself.
3. Career - Respect everyone. Be humble. Be grateful and your career automatically will success.

5.Love
Mary Kay is more love โค over profit... 6.Commitment
Mary Kay a COMMITED Company..! With these 6 principle :
โœ”๏ธBRAND
โœ”๏ธPRODUCT
โœ”๏ธMONEY
โœ”๏ธLOVE
โœ”๏ธCULTURE
โœ”๏ธCOMMITMENT

What else that prevent u to success?
IT IS YOU! YOU HAVE TO DECIDE UR SUCCESS IN MARY KAY! ================================================== Pernah dengar mana2 company yang meletakkan Tuhan kita dan Family yang pertama?? ๐Ÿ˜Œ
Mary Kay bukan hanya mengubah taraf hidup malah dapat mengubah keperibadian diri seseorang itu agar menjadi lebih baik..! Sebab tu Mary Kay adalah platform bisnes terbaik bagi wanita mahupun lelaki... Moto Mary Kay.. 'Enriching Womens Lives' โค๏ธ Haa.. Sila rasa tercabar sebab semakin ramai consultant 'lelaki' dh berjaya dalam kerjaya di Mary Kay tau, walaupun focus bisnes Mary Kay ini adalah lebih kepada wanita berbanding lelaki.. Memang power dorang ni...๐Ÿ‘๐Ÿผ Bab income.. Uolls sendiri takkan boleh imagine berapa besar income yang boleh uolls dapat jika bekerja dgn Mary Kay Company.. Bayangkanlahh.. Even engineer & lecture pon berhenti kerja dan focus di Mary Kay..! Kenapa ek? Fikir fikir kan...๐Ÿ˜‰ Nak join menjadi sebahagian dari family Mary Kay??
Nak tahu lebih lanjut tentang kerjaya di Mary Kay??
Nak kan HASIL yang lebih banyak dari sekadar berbisnes dan menjual??? Whatsapp saya untuk tahu lebih lanjut di www.wasap.my/60172103210

#peluangkerjaya
#marykaymalaysia
#since1963

Sapa impikan kulit cantik secantik kulit org Korea?!! Mehh baca sikit Serum Melacep Mary Kay ๐Ÿ˜. Siapa suka dan pernah cuba Serum Melacep Mary Kay ni ๐Ÿ™Š ? Angkat tangan plishhhh ! . Masalah parut ? Jangan risau ! Serum melacep mampu pudarkan parut jerawat and dan sekaligus memudarkan JERAGAT ! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
Kenapa MARY KAY MELACEP WHITENING SYSTEM sahaja MADE IN KOREA??
Okay, dcni sy mau cerita ttg FAKTA produk Mary Kay..
Boleh dikatakan semua produk Mary Kay diformulasikan di Dallas USA..
Tapi, special case utk set PENCERAH WAJAH MARY KAY saja diformulasikan di KOREA! ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทโ˜บ๏ธ
.
Kenapa KOREA?? Sebab di KOREA ada teknologi yang sangat mantap dan advance. Pakar Dan Saintis Mary Kay yg mencipta formulasi dan pembuatan rangkaian skincare melaCEP ini. So, nampak ka?? ๐Ÿ˜ณ
.
Nak tahu tak 3 ramuan utama Serum Melacep Mary Kay yang super best ni ? ๐Ÿค—๐Ÿ˜˜
.
โžกEdelweiss Extract iaitu tumbuhan dari persekitaran yang keras yang melampau; sebatiannya berkesan mencerahkan, memberi perlindungan, kaya dengan Antioksidan untuk membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
.
โžกEkstrak Alga, yang meransang pembentukan melanin dan membantu menghalang Perubahan Warna pada permukaan kulit.
.
โžกAsid Amino dari sayuran, yang terbukti dapat memperbaiki Kecerahan Kulit, menjadikan tona kulit lebih sekata dan mengurangkan bintik-bintik hitam pada kulit.
.
Diantara kelebihan selepas menggunakan MelaCEP Plus + โ„ข Ultimate Serum :
.
Kulit berseri dan lebih cerah, tekstur kulit lebih baik disamping mengurangkan bintik-bintik hitam.
.
Siap dpt CLEO WHITENING AWARDS 2016 lagi. Walaupun tidak di jual di pasar raya atau dikedai Kedai tetap dapat award ๐Ÿฅ‡ tahu tak sebab apa ? Sebab KUALITI DAN KEBERKESANAN PRODUK !.
.
Seri
Mary Kay Malaysia
01121336199
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #marykaysetiaalam #marykaypelabuhanklang #marykayklang #marykaypetalingjaya #marykaykl #marykaykajang #marykayputrajaya #marykaypuchong #marykaypuncakalam #marykaysubang #marykaybandarbotanic #codmarykay #marykaybeautyconsultantseri.m

3๏ธโƒฃtype of Botanical Effect Mary kay.
a simple regimen personalized for each skin type.

More info:

www.wasap.my/60198223887

#marykaymalaysia
#marykayproducts
#sazzyfalak

Calit calit jea dah flawless n glowing tau ๐Ÿ˜˜
.
Org pun ramai duk tegur jea
Tak payah dah guna camera 360 ๐Ÿ˜
.
Whatsapp 0189090641

๐ŸŒนKELEBIHAN KAK ROSE FOUNDATION ๐ŸŒน
.
โค๏ธ Senang Guna
โค๏ธ Harga Mampu Milik
โค๏ธ Sesuai untuk semua kulit
โค๏ธ Ringan, sesuai pakai harian
โค๏ธ Tak berminyak dan bercapuk
โค๏ธ SpF 50
โค๏ธ Mudah cuci
โค๏ธ Mekap tahan lama

Most Popular Instagram Hashtags