#marykaylipstick

MOST RECENT

Hai morning๐Ÿ˜˜

5 langkah mudah penjagaan kulit wajah๐ŸŒป

1. Cleanse
2. Exfoliate
3. Freshen
4. Moisturizer
5. Protection.

Cuba cek langkah penjagaan wajah korang cukup x 5 ni.
Kalau x cukup jom saya bantu bagaimana penjagaan wajah yg betul.๐Ÿ˜Š #marykaylipstick #marykay #marykaymalaysia #marykaylover #marykayutara #marykayipoh #marykaykualakangsar #marykayskincare #sitizoners #marykaybeautyconsultant #zahirahmacwilson #janganbencicintaku

Selamat petang uolsss ! ๐Ÿ˜.
.
.
Nak share testimoni dari rakan Sales Director wannys๐Ÿ˜. Skin dia memang totally flawless kalau jumpa in person ! Apa rahsia ? Gel mask lahhh !๐Ÿ˜.
.
.
Selepas 5 hari redness makin berkurang ! Kulit makin sihat dan cantik ! Ajaib sangat ! ๐Ÿ˜. Feedback dari wannys pula , gel mask sangat best ! Skin jadi sangat smooth bangun pagi ! And of course kulit jadi muda remaja ๐Ÿ˜†. Bahan ? Ada vit B3 ! Ekstrak biji berangan ! Vit E & Acai Beri !.
.
ASID HYALURONIC.
.
Terjumpa kenyataan Dr. Zubaidi mengenai asid hyaluronic. Tahu tak, asid hyaluronic nie antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan yang berpunca dari aktiviti free radical?.
.
Produk kosmetic yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembab terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya ke dalam sel-sel kulit. Dengan Hyaluronic acid nie, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 kali lebih banyak sehingga even skin terdedah dengan cuaca panas dan kering sekalipun, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. Wow sangat kan? ๐Ÿ˜.
.
Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener and Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembabkan kulit ! ๐Ÿ˜.
.
Mahukan kulit yang halus, licin dan nampak 10 tahun lebih muda? INI JAWAPAN NYA ! ๐Ÿ˜.
.
Sharing with love๐Ÿ˜‰.
๐Ÿ’—Wannys
๐Ÿ“ฒ 013-4911908

Cantik kan colour lipstick ni? ๐Ÿ˜
.

Siapa suka? ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ
.

Lily mmg jatuh hati sgt2 dgn colour ni. ๐Ÿ’–
.

Lipstick ni semi matte. Siapa tau colour ape ni?
.

#marykay #marykaybeautyconsultant #MaryKayMalaysia #marykayselangor #marykaysemenyih #marykaysetiaecohill #marykaylipstick #lipstickparty #semimatte #seminar #crushedberry #skin #skincare

Hari ni kisya nak share pasal serum yang paling latest dalam Mary Kay, LumiVie Intensive Serum!
.
Nak tau apa yang best LumiVie ni? Ingredient utama dia ialah Black Pearl ๐Ÿ˜ฒ
.
Pernah dengar Black Pearl tak? Black Pearl ni ambil masa 18-24 bulan untuk jadi pearl yang betul-betul bagus. Dari 100 tiram, cuma 60 yang akan hasilkan Black Pearl yang berkualiti. Mary Kay guna yang inilah sebagai bahan asas utama hasilkan Lumivie!
.
Dan of course, black pearl ni lebih bagus dari pearl yang biasa. Sangat efektif mencerahkan dan melembapkan kulit! Kulit akan sentiasa nampak segar dan bertenaga!
.
Cubalah sendiri, confirm puas hati. PM kisya ye kalau berminat ๐Ÿ’‹
.
Cikgu Kisya โš˜
Mary Kay Independent Beauty Consultant
Bandar Mahkota Cheras
.
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/+601112556410
โœ”LIKE FB page: "Pakar Kecantikan - Cikgu Kisya Mary Kay Ind. Beauty Consultant"
https://www.facebook.com/Pakar-Kecantikan-Cikgu-Kisya-Mary-Kay-Ind-Beauty-Consultant-852926751508862/
๐Ÿ‘‰FOLLOW Instagram: cikgukisya
.
#marykaylumivieintensiveserum #marykayindependentbeautyconsultant #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaymakeup #marykaylipstick #marykayskincareclass #marykaylipstickparty #ilovemarykay #marykaycheras #marykaykajang #marykayselangor #marykaymalaysia #marykaykl #marykayperlis #marykaykedah #marykayperak #marykaynegerisembilan #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak

8 shades yg sangat CANTIK ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’‹
.
.
peminat matte wear perlu ade kesemua shades ni taw .
.
-meninggalkan kesan yg ringan dan sangat lembut ๐Ÿ‘๐Ÿป
-menjaga bibir agar tidak hitam dan kering ๐Ÿ‘๐Ÿป
-mengurangkan garisan pada bibir ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ฑ
.
.
percaya la kesemua warna2 ni cantik smpai icha tk tahu nk pakai yg mne .. #marykaylipstick
#marykaymysg
#marykayserikembangan
#marykayprodukselamat
#bibirmenawan
#bibirkering
#bibirhitam
#rawatanbibir
#kalerpigmented

Iyeeeeee, saya cakap benda betul nie. Kalau nak makin berusia makin cantik, pakai lah Mary Kay ! Produk kecantikan yang selamat dan berkualiti bertaraf internation tau ! .
Whatsaap saya for free skin consultation, free trial and more product info ! ๐Ÿ˜
.
Yumie
0145226238
Your trusted Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran

Mesti ramai yang dah familiar dgn trend inject muka or jab badan dengan vitamin c kan? Tapi masalahnya ramai yang ambil mudah dengan buat sendiri atau pada beautician yang tak diiktiraf. Bahaya sangat sangat tau. Berani ke main inject inject je muka tu? Tak takut ke? tak seram ke?
Habis tu? Nk pkai ape kan?? Haaaa pakailaaa serum VitC Mary Kay ni. Hebat n selamat tauu! Didatanhkan dengan kotak yang cantik n selamat serta melindungi vitamin tu sendiri tau.

Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit. Selain itu sekiranye kita pernah menggunakan product yang merbahaya, serum ini dapat membantu memulihkn kembali kulit dibahagian bawah kulit yang di panggil eperdemis. Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.

Ini lah kunci utama kulit wajah yang licin Dan cantik inilah botox kepada setiap ahli Mary Kay. Gtuuu

So sesiapa yg nk try or nak consultation, just wasap I ols yee ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
.
Hana
0143695746
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayPuncakAlam #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #marykaygombak #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #marykayselangor #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #gombak #TrueDimensionLipstick #rawang #MaryKayLipstick #MatteLipstick

.
.
Cara-cara CUCI MUKA dengan betul : ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Urut wajah menggunakan Jari Manis, Jari Hantu & Jari Kelingking โ—๏ธJANGAN GUNA JARI TELUNJUK โ—๏ธ - Tekanannya lebih kuat
- Penyebab kepada wajah berkedut ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Bermula dari hujung dagu, buat urutan membulat ke atas ke luar menggunakan 3 jari tadi - Tujuannya untuk kita buka roma-roma halus supaya make up disingkirkan dengan baik ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Seterusnya dalam gerakan memutar ke arah atas terus ke bahagian pipi tengah wajah dan ke arah luar ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Kemudian teruskan urutan membulat ke dahi serta bawah hidung - Berikan tekanan lebih kuat di bahagian antara dua kening
- Ia dapat mengurangkan tekanan akibat aktiviti seharian kita ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Untuk bahagian hidung, lakukan urutan kebawah hingga hujung hidung dan berikan sikit tekanan - Ini dapat membantu kita menyingkirkan blackheads / whiteheads pada hidung kita ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lastly, bilas muka dengan air bersih ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Lap dengan towel khas untuk wajah (bersih) atau kapas lembut - Tekan dengan manja sahaja jangan terlalu menggosok kerana kulit wajah kita lembut โœจ Jgn lupa cuci muka dengan bersih ๐Ÿ˜€ โœจ Nak lagi bersih, Skinvigorate laahhh ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป ๐Ÿ”ฅ Dah gune Skinvigorate, MESTI tak nak pakai tangan daahhh ๐Ÿ”ฅ

#skinvigiratebrush #marykaylipmatte #marykaypromotion #marykayampangpoint #marykaycheras #marykaylipstick #marykayampangcod #marykayampang #marykayampangjaya #brush #berusmuka #berusmukamurah #berusmukamarykay

Korang yg suka pakai lipstick dgn gradient style tu boleh cuba combine Mary Kay gel semi-matte warna always apricot dgn Mary Kay gel semi-shine red smolder mcm hakak.. Boleh juga cuba combine dgn warna2 lain yg menarik.. Mix & match, konfirm lawa lg mengancam ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Hanya RM53 sahaja sebatang
Nak cuba calit d bibir, nak tau sesuai ke x dgn bibir korang?? Boleh komen @ whatsapp www.wasap.my/60139283532
#marykaymalaysia #marykaylipstick #beautyconsultantMaryKay

Kami Di Mary Kay Ada Kelas Sendiri, Ada University, Ada Income Lagi, Ada Reward Ke Luar Negara.... .
SEMUANYA PERCUMA TAU ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Jom Jadi Team Saya ๐Ÿ˜ Cantik Dapat, Confident Pun Dapat.. ๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 01118742796

Pernah tak jumpa bedak putih yang sesuai untuk semua kulit & ada efek glowing & naturalkan make up?
.
Jawapannya Transculent Loose Powder Mary Kay lahh.
.
Stok yang ni memang tak pernah lekat dalam almari. Mesti habis!
.
Setiap wanita wajib ada satu.!
.
Cepat ws Mira 011 3573 7729
.
#marykay
#marykaymalaysia
#marykaykelantan
#marykaykotabharu
#marykaycosmetics
#kotabharu
#wakafcheyeh
#kelantan
#kbmall
#aeonkotabharu
#ajimaura
#terapiinstagram
#aurainsta
#marykaykosmetik
#mkmirakhair
#cantik
#beauty
#beautycare
#skincare
#lipstick
#marykaylipstick
#makeuptutorial
#skincareroutine
#skincaretips
#kelaspenjagaanwajah
#kelaspenjagaankulit
#kelaspenjagaankulitpercuma
#umk
#uitm
#usm

Gel Semi Matte Lipstick Mary Kay
.

Ada yang kata, LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE ajaib. Matte tapi moist. .Sebut saja "LIPSTIC MARY KAY SEMI-MATTE", ramai yang sudah mencuba dan mengakui bestnya bila pakai lipstick MK. .
.
๐Ÿ’‹ringan macam tidak pakai lipstick
๐Ÿ’‹warna yang cantik ๐Ÿ’‹tidak mengeringkan bibir
๐Ÿ’‹sesuai bagi bibir yang sensitif
๐Ÿ’‹tahan lama
.
Itu fakta sebenar tentang lipstick semi matte MK.
.
For more information๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธLydiasumaya
๐Ÿ‘œIndependent Beauty Consultant
๐Ÿ“ž+601136844046
๐Ÿ’—Mary Kay .
.
#marykay #marykayjb #marykaytrue #markayjohor #marykayproduk #marykayparty #marykaypasirgudang #marykaythebest #marykaylydia #marykayloveyou #marykaylipstick #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaycosmeticmalaysia #believe #marykaymalaysia #marykaykulitsihat #kulitsehat #andabolehmengubahnya #marykaypenjagaanwajah #marykaykulitsihat #marykayproduk

New Starter Kit Mary Kay
.
bertuah nya Beauty Consultant Mary kay yang baru dapat beg baru dan barang yang telah diperbaharui. Nak jadi sehabagian daripada keluarga kami?? jom kita sembang di wassap.
.
.
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธLydiasumaya
๐Ÿ‘œIndependent Beauty Consultant
๐Ÿ“ž+601136844046
๐Ÿ’—Mary Kay .
.
#marykay #marykayjb #marykaytrue #markayjohor #marykayproduk #marykayparty #marykaypasirgudang #marykaythebest #marykaylydia #marykayloveyou #marykaylipstick #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaycosmeticmalaysia #believe #marykaymalaysia #marykaykulitsihat #kulitsehat #andabolehmengubahnya #marykaytimewiserepair #marykayskincare #marykayskincareclass #marykayskinvigorate #marykayskincaremalaysia #marykaycosmeticmalaysia

TAHUKAH ANDA, bedak alas dari Mary Kay nie sangat sesuai untuk dipakai setiap hari kerana ia boleh melindungi kulit daripada kesan-kesan alam sekitar dan meratakan tona kulit. Ia juga membantu kulit kelihatan licin berseri. ๐Ÿ˜
.
Debu yang halus dan ringan ini berupaya menutupi garis-garis halus, kedutan, dan ketidaksempurnaan wajah, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari.
.
.
.
Yumie
0145226238
Your trusted Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #Hantaran

Most Popular Instagram Hashtags