[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#marykaylabuan

1304 posts

TOP POSTS

.
Beraya dengan lipstick MERAH πŸ’‹πŸ’„
.
Actually...Not bad la! Selama ni takut sikit pakai lipstick merah terang & lebih suka yang nude colour saja. Tapi, once dah pakai True Dimensions Firecracker ni, nampak lebih menyerlah 😍
.
Oh ya.. Lipstick ni ready stock tau
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Ala2 ayu gitue..
Huhuu.
Yan nk bersiap ada aktiviti kat sekolah.
LADAP.
Pastu nanti tghri nk g majlis aqiqah harraz.
.
Yan mesti x skip sun protector😍
Yan suka sgt sun protector Mary Kay x melekit.
.
Jom sape yg nk cuba Mary Kay
Yan boleh consult .
Free facial n basic make up😍😍
.
.
Yan
013 8342065

#timewise repair
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaylabuan
#politeknik
#hijabster#kulitcantik
#cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista
#uum#unikl#malaysia#marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare
#nealofar#spf35

.
Nak Gorgeous di Hari Raya ni☺️
.
Meh tgk sis share pasal concealer best dr Mary Kay niπŸ‘‡πŸ»
.
Kemaskan solekan di bahagian kening anda dengan Undereye Corrector & Concealer from Mary Kay .
Tak perlu nak cukur kening bagai hanya tutup anak kening & bulu kening anda yg selerak hanya dengan 1 sapuan .
Sesuai juga digunakan untuk menutup cela , parut jerawat & jeragat d wajah anda sebelum anda mengenakan solekan
.
Jom semua..pm sis lajulaju ok, samasama kita nmpak cantik dan berseri di Hari Raya😘
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #makeupmarykay #concealermurah

Anda ada masalah jeragat? Kulit kusam? Tak berseri? Tak bermaya?
*
Oh no!! Raya tak lama lagi, mcm mana ni? Kulit tak BERSERI DIHARI RAYA...
*
Jangan bimbang.. Saya ada penyelesaiannya...
*
Gunalah Mary Kay MelaCEP Plus+ Ultimate Serum
*
PM/WA utk keterangan lanjut;
❀️
Ieja Yusof
☎️0127828129

#MaryKay
#MaryKayMalaysia
#DiscoverWhatYouLove
#EnrichingWomensLives
#bazarpaknil
#zizanrazak #mirafilzah
#fattahamin #produkkecantikkan
#malaysiaonly #marykayjohor
#marykaypahang #marykaymalaysia
#sayajual #marykaydamansara
#marykaykelantan #marykayterengganu #marykaylabuan #bazarpaknilkecantikkan #marykaysarawak #makeupmalaysia #marykaysabah #malaysiabeautyconsultant
#marykaysungaibuloh #marykayampang
#sazzyfalak #wansharmeela
#marykayproduct #skincare

Bersama Mentor terhebat di Mary Kay SSD Auntie Aida ... aunty ni Berumur 71 tahun dan telah 16 Tahun menjadi Sales Director di Mary Kay! Masih mengajar Sales Director seperti kami sehingga ke hari ini. Aunty ni inspired a lot of people out there. Dh pencen. Xtau nk buat apa... she masuk dalam dunia marykay. Sustain.. n income even dh 71 thn umur dy.. rileks dalam poket 30k a month. A MONTH ok.. bukan A year. :) Sales director marykay
Icha puspa sari
011131611854

#bazarpaknil
#neelofa
#zizanrazak
#mirafilzah
#fattahamin
#noradanish
#productkecantikkan
#malaysiaonly #marykaypahang
#marykaymalaysia
#sayajual #marykaydamansara #marykaykelantan #marykayterengganu
#bazaarpaknil #marykaylabuan
#bazarpaknilkecantikkan #marykaysarawak
#makeupmalaysia #marykaysabah
#malaysiabeautyconsultant
#marykaysungaibuloh

Hi semua, midar hari ni nk kongsi tentang sedikit fakta sains.πŸ˜‡ Ianya melibatkan kawasan sekitar pada bawah mata.
Anda nak tahu? Kawasan sekitar bawah mata adalah yg paling nipis ya syg. Sebab tu, kalau umur kita dah semakin meningkat berlaku lah proses penuaan pada bawah mata kita.πŸ˜€ Sebabnya, pada bawah mata kita ni kurang nya kalenjar sebum n colagen.

Age fighting ni kan, mampu mgurangkan garis2x halus pada bawah mata kita selama 8 minggu.

Best ke x best BC has?
Ilmu itu perlu dikongsi tau☝ "cantik bersyariat pada yg sepatutnya"

#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykayagefightingeyecream
#marykaysemporna
#marykaylabuan
#marykaykotakinabalu
#marykaybeautyconsultant

.
Done NCO semalam dengan my team, Yatie 😘 .
Orang #Sandakan yang mau consultation Mary Kay, boleh cari Yatie πŸ’–
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

.
Adik beradik OFHG ni,OFHG untuk oily skin,tp ha yg nie...untuk Dry skin..we can call it as Dry skin expert πŸ’‹πŸ˜˜...
.
Mary Kay Intense Moisturizing Cream .
Tahu tak kulit yang KERING boleh menyebabkan kekedutan pada kulit muka. 😱😱😱 Tak kan korang nk tua sebelum usia kan?
Jom la rawat sebelum melarat..
.
Fungsi Krim ini adalah :-
.
πŸ˜‰ Kulit serta-merta kelihatan berseri, membelai dengan sungguh halus dan lembut
πŸ˜‰ Melembapkan kulit sehingga 10 jam
πŸ˜‰ Sesuai untuk kulit sensitif
.
Syor Penggunaan : ●●Sapu selepas menggunakan pelembap biasa anda waktu pagi dan malam
.
Jom pm sis laju2 utk free consultation 😘
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #intensemoisturizingcream #kulitkering

MOST RECENT

.
Adik beradik OFHG ni,OFHG untuk oily skin,tp ha yg nie...untuk Dry skin..we can call it as Dry skin expert πŸ’‹πŸ˜˜...
.
Mary Kay Intense Moisturizing Cream .
Tahu tak kulit yang KERING boleh menyebabkan kekedutan pada kulit muka. 😱😱😱 Tak kan korang nk tua sebelum usia kan?
Jom la rawat sebelum melarat..
.
Fungsi Krim ini adalah :-
.
πŸ˜‰ Kulit serta-merta kelihatan berseri, membelai dengan sungguh halus dan lembut
πŸ˜‰ Melembapkan kulit sehingga 10 jam
πŸ˜‰ Sesuai untuk kulit sensitif
.
Syor Penggunaan : ●●Sapu selepas menggunakan pelembap biasa anda waktu pagi dan malam
.
Jom pm sis laju2 utk free consultation 😘
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #intensemoisturizingcream #kulitkering

.
Beraya dengan lipstick MERAH πŸ’‹πŸ’„
.
Actually...Not bad la! Selama ni takut sikit pakai lipstick merah terang & lebih suka yang nude colour saja. Tapi, once dah pakai True Dimensions Firecracker ni, nampak lebih menyerlah 😍
.
Oh ya.. Lipstick ni ready stock tau
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

.
Done NCO semalam dengan my team, Yatie 😘 .
Orang #Sandakan yang mau consultation Mary Kay, boleh cari Yatie πŸ’–
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

.
My favourite items di Hari Lebaran 😍
.
Sejak jadi Beauty Consultant Mary Kay ni, sentiasa mencuba look baru untuk mekap. Bestnya!
.
Orang perempuankan suka bercantik-cantik 😘
.
Untuk dapatkan kulit sihat, semua wanita boleh. Tapi, untuk tampil dengan mekap cantik itu bonus 😍
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Wow Cantik sangat blusher Mary Kay Mineral Cheek Color Duo!. Atas Ripe Watermelon & bwh Juicy Guava. Sweet .
Apa yang best pasal blusher ni?
πŸ’‹Formula berasaskan mineral ini terkenal dengan ciri-cirinya yang boleh menyerap minyak, mudah digunakan, memberi litupan yang sempurna dan tahan lama pada kulit.
πŸ’‹Wajah kelihatan merah berseri/menghilangkan kesuraman dan menambahkan warna kemerahan yang tampak semula jadi pada wajah.
πŸ’‹Hasil solekan yang lebih menawan dengan kepelbagaian pilihan warna.
πŸ’‹Litupan warna yang sempurna dan berkekalan.
πŸ’‹Tidak mudah luntur.
πŸ’‹Pemakaian yang tahan lebih lama.
πŸ’‹Berasaskan mineral.
πŸ’‹Mengandungi vitamin A, C, dan E untuk membantu melindungi kulit daripada radikal bebas yang boleh menyebabkan kedutan.
Menyerlahkan tulang pipi.
πŸ’‹Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garis- 
garis halus pada wajah.
πŸ’‹Tekstur yang sungguh ringan.
πŸ’‹Halus dan licin bak sutera.
πŸ’‹Mudah digunakan, diadun dan diratakan.
.
Best tak? Sape nk cuba...??Jom pm sis lajulaju ok 😁
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #makeupmarykay #blushermurah

.
2nd Day of Eid Fitr πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Hari ni ramai pula yang tanya saya pakai 'bedak' apa? Ni, saya pakai Foundation TimeWise Mary Kay. πŸ’‹
.
Kulit saya jenis kering, jadi saya pakai jenis luminous. Ringan sangat atas kulit, selesa pakai, tak comot di tepi tudung tau
.
Istimewanya foundation Mary Kay ni, sebab ada fungsi anti-anging. Sambil pakai, akan merawat kulit kita. Best sangat!
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Tgk..tinggal sikit je..πŸ˜„
.
Favourite sis ni tau, calit-calit sikit, muka dh nampak berseri..
.
Bukan keluar je nak kena melawa..
.
Duk umah pun harusla cantik2..tambah2 musim raya ni. Ramai sedara mara nk dtg..kawan-kawan, jiran-jiran..perlula nmpak gorgeous sentiasa😁
.
Jom pm sis lajulaju k. Cuti2 pun sis terima order.
. πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #makeupmarykay #cccreammarykay

.
Selamat Hari Raya Aidilfiltri
1st day of Eid
Maaf Zahir dan Batin
πŸŒ™πŸŽ†πŸŽ‡πŸ’–πŸ’‹
.
Ikhlas daripada;
Amadifilzah Abindi
Independent Beauty Consultant
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

.
Untuk warga Labuan yang berminat untuk dapatkan samplers percuma πŸ’–
Roger me 😘
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

.
Day 2
Skincare class in Labuan πŸ’ͺ
Sempat lagi sebelum raya 😘
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Say hello to bibir yg cantik, lembap, & merah delima 😍
.
Nak bibir yg cantik? Kena rajin2 amalkan pakai lipbalm tau.
.
Tips kakak - pakai la Satin Lips Shea Butter Balm dari Mary Kay ni. Sangat best! Awesome! πŸ’‹
.
πŸ‘„ Balm yang bantu melembapkan bibir secara mendalam dan bibir akan kekal sihat.
.
πŸ‘„ Dijadikan sebagai perlindungan dari lipstick yang dipakai secara terus.
.
πŸ‘„ Shea Butter Balm dirumus untuk beri kelembutan dan kelembapan kepada bibir..
.
πŸ‘„ Campuran shea & jojoba butters yang kaya dgn Vitamin A & E untuk lembapkan bibir..
.
Dah pakai balm tu nak lagi best, pair kan dengan Shea Sugar Scrub. No more dry and crack lips 😊
.
Pssttt! Kalau nak laaagi best, lepas sapu lipbalm pakai la Mary Kay Semi-Matte Gel Lipstick. (Item paling hot ni tau) 😊
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #bibirhitam #skrubbibir

.
Lelaki pun perlu jaga kebersihan & kesihatan kulit β˜ΊπŸ‘
.
Happening now in Labuan. Saya akan berada di Labuan sehingga 2 Julai 😘
.
Siapa nak join skincare class dengan saya? Jom. Percuma πŸ’‹
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Assalamualaikum and Good Morning semua😘
.
Merecikla muka uollss😲😲.
Cantiknya..pakai apa ni???
Ha..sini sis share..serum yg buat muka gebu gebas😁.
.
MelaCEP Plus+β„’ βœ… ULTIMATE SERUM
.
.
Siapa suka pakai serum? Sebab sekarang mmg trend pakai serum.. Serum memang tak sama mcm pelembab.. kandungan serum lebih pekat dan nutrien yang terkandung dalam serum mampu menembusi lapisan kulit paling dalam berbanding pelembab biasa.
.
.
Serum membantu meningkatkan penampilan keseluruhan kulit, menjadikannya berasa lebih licin, sihat dan mulus.
.
.
Fungsi Melacep Plus Ultimate Serum 😍😍
.
βœ”οΈ Mencerah kan kulit .
βœ”οΈ Menyekatakan tona kulit wajah anda
βœ”οΈ Menaikkan seri wajah .
βœ”οΈ Memudarkan jeragat. .
βœ”οΈ Memudarkan parut2 jerawat . .
βœ”οΈ Wajah lebih sihat, Cerah secara semula jadi tanpa bahan2 penggelupasan
βœ”οΈ Cepat absorb dalam kulit .
.
Nak kulit cantik , sihat , bersih, cerah dan flawless, pm sis lajulaju kπŸ˜‰
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #putihselamat #serumwhitening

.
🎁 Dapat HADIAH lagi 🎁
.
Hari terakhir kerja sebelum cuti raya, my SSD sempat kirim hadiah atas achievement bulan lepas & untuk my team di Seremban, Labuan & Sandakan πŸ’–
.
Tak sabar jumpa my team untuk serahkan hadiah masing-masing 😘
.
Dapat la pakai time raya nanti. Confirm cun 😍
.
Siapa kat Labuan cuti raya ni? Jom la jumpa saya, kita buat skincare class percuma πŸ’‹
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Mary Kay MK Men Skincare 😍
.
.
Khusus untuk jejaka diluar sana yang mementingkan penampilan dan kesihatan kulit wajah 😊
.
.
Kelebihan MK Men
☝🏾membersihkan kotoran
☝🏾mengurangkan minyak berlebihan
☝🏾menyediakan kulit untuk mencukur ☝🏾membersihkan pori-pori
☝🏾berpenampilan lebih yakin dan bertenaga
.
.
Nak tahu lebih lanjut?
.
.
Whatsapp sis lajulaju sekarang ya 😊
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #mkmen

Alhamdulillah telah ramai terpikat dengan cleanser mary kay atas percubaan buat kali pertama.😁 Semakin ramai anak-anak jagaan hasmidar dah terpikatπŸ˜€ dgn mary kay.
Hasmidar akn beri yg trbaik utk team has n anak2 .πŸ˜‰ Kebaikan itu bukan utk perseorangan,
Tp adalah untuk dikongsi🌷. Siapa nak bukti tntg anak jagaan has
Boleh lah join mary kay beauty cik has
Or save number cik has sendiri
πŸ“²010-9599007

Or click di bawah ni
#marykaybeautycikhas
#marykaybeautyconsultant
#marykaysabah
#marykaylabuan
#marykaytawau
#marykaymalaysia
#marykaysandakan
#marykayld
#marykayanjungteduh

Most Popular Instagram Hashtags