#marykaylabuan

1496 posts

TOP POSTS

Hi hr ni kami sama2 pakai lipstick powerful pinkkkk
Pakai nipis2 jak.. Pinjam @pamfahmilah punyer eyeliner siketttt tettttt... Yg penting mk punyer brand..hehe
Next order i kasi gift kat you hokeyyy byeeee.. #marykay
#powerfulpink
#eyelinermarykay
#marykaylabuan

Dark circle?
Eye bag?

Say No!πŸ˜† Jom selesaikan dengan sooting eye gelπŸ˜€

Baru lah mata bersinar-sinar kan.
Cik suami pun comfirm xpandang yg lain. Hua😁😁😁 #marykayanjungteduh
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaylabuan
#marykayLD
Pm cik has
010-9599007

SCRUB BIBIR
.
Kejap2 kulit bibir kering..
Da kering menggelupas laktu..pehh!!pedihhhhh😢😢😢
.
Xyah la derita lagi dgn kulit bibir kering.
Yan pasti oulls selesa sgt dgn scrub ni.
Mana tak nya...bibir jd lembut dan merah tau!!!
.
Sel kulit mati bibir da xde..so lapisan kulit yg baru n freshhh!
.
Jom dapatkan 1.sure jatuh cinta😍😍
.
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#poreminimiser#politeknik
#mask#pipimulis
#hijabster#kulitcantik
#terapi#pelembappipi
#fashion#cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista

TRANSLUCENT POWDER
.
Sape ckp yg bedak ni setakat bedak?
Huhu..anda x kenal lagi translucent powder ni.
.
Bukan shj menjadikan muka bebas minyak..malahan bedak tabur ni ringan dan tida menyumbat pori.πŸ˜„.
.
Best x pakai bedak yg ade effect shining ni..superbb!!
.
Boleh dijadikan sbg finishing bedak.
Mmg berbaloi.
.
Pm yan utk dptkn set berus n bedak ni pd harga istimewaπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#cremelipstik#politeknik
#translucentpowder#pipimulis
#hijabster#kulitcantik
#sukacantik#pelembappipi
#nursecantik#cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista

CLEANSER TIMEWISE AND MALACEP
.
Yan sayang betul dua2 jenis cleanser ni.
First timewise cleanser normal to dry ni mmg yan pakai dr tahun 2013.
Sbb kulit yan kering dan kusam.
Yang best nya cleanser timewise ni ada 3 skali..
Mencuci
Mengexfoliate
Menyegar.
So..oulls dapat lihat..jimat kan..3 in 1πŸ˜„πŸ˜„
.
Bila yan ase kulit da makin sehat..dah xkusam..yan pun up la cleanser kpd malacep cleanser.
.
Ni mmg mewah..kulit wajah tampak glowing je..
Ni sape yang nak putih effect cerah.
Oulls kene grab malacep.
Yan pakai dan yan jual tau.
Meh pm yan your beauty consultant
Best in da market😍
.
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#poreminimiser#politeknik
#timewise#pipimulis
#hijabster#kulitcantik
#sukacantik#pelembappipi
#malacep#cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista
#putihgebu

MASK BOTANICAL EFFECT
.
mask ni mmg ajaib la org panggil..
Ajaibnya..hehehhe.
Kenapa..pipi boleh pejal toint toint u..
.
Apply xlama..15min je..boleh sambil baring2 tgk tv..yg bestnya masa pakai mask ni..tetap boleh becakap..
No need to masam2..tahan muka walaupun tgh mask.
.
Mask ni dpt menyinggkirkan sel2 kulit mati dan segala kotoran kat kulit muka dan dapat revitalizes skin.
.
.
Pasni yan pasti oulls akan jatuh cinta dgn mask ni.
Mmg lain dr mask2 jenama lain.
.
Rugi tau lau oulls tak rasa pejalan muka oulls bila pakai ni.
So grab yours!!
Pm yan ya..yan consult oulls.
.
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#mask#politeknik
#timewise#pipimulis
#hijabster#kulitcantik
#sukacantik#pelembappipi
#botanicaleffect#cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista

SKINVIGORATE N MALACEP CLEANSER
.
Sebelum tidur tu pastikan muka ouls da betul2 bersih ya.Jangan nnti ade saki baki make up pula kat pori2.
.
Cucian muka yang bersih mampu menaikkan seri wajah dan kulit pun sehat!😍
.
Yan mmg pakai skinvigorate tu setiap kali nk cuci muka oulls.
Oulls cuba lah.Mmg awesome tau.
.
Selain bersihkan 85%lebih drp tgn ia juga mengurut muka kita 400x putaran dlm masa seminit!
.
Haaaaaa...boleh tak tgn oulls putar2 400x seminitπŸ˜ƒ.
Jenuh mak jemahπŸ˜…πŸ˜….
.
Jom grab skinvigorate ni.
Wajib ada pada setiap wanita.
Kerana diriku begitu berharga.πŸ˜™
.
Pm yan ya dapatkan oulls ..
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#skinvigorate #politeknik
#timewise#pipimulis
#hijabster#kulitcantik
#pipigebus #pelembappipi
#kulit #cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista
#hijabster

SET MALACEP PLUS.
wajah putih bersih jernih bak crystalπŸ˜‹
.
Set malacep ni khas utk yang ingin kan wajah yang putih semulajadi tanpa sebarang pengelupasan.

Tanpa ada merkuri dan bahan yg berbahaya.
As a proven by wanita asia yg
da pakai set rangkaian ni.
Terdiri drp
Cleanser
Mask
Freshner
Ultimate cream
Malacep Ultimate Serum

Hasilnya mmg wow!!!!
Yan pun da upgrade set drp timewise kpd malacep.
Jom yan consult akin anda yg ingin BerMary Kay

Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#maskbibir#politeknik
#timewise#pipimulis
#hijabster#kulitcantik
#maskbibir#fesyen
#bibirseksi #cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista

MOST RECENT

TIMEWISE MIRACLE SET
.
Set yang penuh dengan nutrien yg baik utk kulit.
Kulit yang kusam dan kering kembali menyerlah dgn formula set normal to dry timewise antiaging ni😍😍
Kulit yang kombinasi dan berminyak kembali sihat dan seimbang dengan pantauan hebat produk ini.
Tiada lagi masalh kulit kering kusam berminyak dan jerawat..
Ada kelebihan antiaging yg tidak perlu diragui😍😍😍
Jom bertukar kepada skincare yg selamat dan berbaloi2πŸ˜‡
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant
.
.
#setantikusam
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#microdermabration#politeknik
#timewise#bibirmulus
#setmurahcantik#kulitcantik
#kejekosong
#politeknik
#nursecantik#cikgucantik
#terapiinstagram
#auramuka
#seripengantin
#timewise
#mukalicin

Assalamualaikum and Hai semua😊
.
OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG)
.
Siapkan Oil Free Hydrating Gel ni sebelum tido, for sure kulit you akan rasa lembut dan nampak lebih sekata. Kulit nampak glowing semulajadi dan cerah perlahan-lahan...
.
Masa apply pun dah rasa lain macam sbb sangat moist dan meresap terus ke dalam kulit. Kurangkan mekap dan lebihkanlah supplement kulit seperti OFHG ni supaya pabila makeup nampak natural aje..
.
Ofhg wajib bagi sis apply sebelum sis keluar rumah sebab ni adalah rahsia kulit nampak healthy , glowing, flawless dan makeup tahan lama. .
Juga sangat sesuai bagi anda yang berkulit sensitif .
.
Jom pm sis laju2 utk free consultation 😘
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #ofhgmarykay

Welcome to Mary Kay dear kakak...sama2lah kita memperkayakan wanita di luar sana πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™ thanks join team ijan..thanks ina.. #joinmyteam #ijanmarykay #0138172939 #marykaybeautyconsultant #marykaymysg #marykaylover #marykayuser #marykay #marykaykl #marykayselangor #marykayjohor #marykaysarawak #marykaysabah #marykaylabuan #marykaypahang #marykaymelaka #marykayn9

.
Adui..muka berminyak ni. Boleh buat goreng telur niπŸ™ˆ.
.
Nak cari produk untuk kulit berminyak? Takut kalau salah pakai produk, muka jadi lebih teruk, silap2..muka jadi berjerawat..
.
Dengan Mary Kay..tak perlu risau😊. Dari skincare sampai la ke barang keperluan makeup, ada untuk orang yg kulitnya jenis berminyak..so tak perlu risau lg dh okπŸ˜‰
.
Jom pm sis laju2 utk dapatkan consultation sesuai mengikut keperluan kulit sayang2 semua.
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #oilyskin #antiaging

Mary Kay dalam review GoingPlaces Magazine!

Cita dia tadi masa naik flight MAS baca majalah. Dalam bahagian review international product, set Botanical Effects EVO ni satu satunya regimen skincare yg di recommended kat situ! Ehehe apa lagi fad pun curi curi lah snap pic. Abang hensem kat situ dah jeling jeling dah suruh off handphone. HAHA so produk ni bukan calang calang juga. International. And sangat berkualiti.

BE EVO ni very simple and basic skincare for beginner.

Cuba lah dulu πŸ˜‰

.
Hi gorgeous😍😍😍!!! Assalamualaikum..and Morning..
.
Siapa sini ada masalah bibir kering ?
Tersalah beli lipstick membuat kan bibir kehitaman?
Nak pakai lipstick tp bibir akan jd sensitif dan kering?
Haaaa..jom check it out lip scrub dan lip balm Mary Kay.
.
Satin Lips Shea Sugar Scrub yg membantu mengelupaskn bibir secara lembut supaya bibir lebih lembut, halus dan berkilat...Dgn urutan lembut kristal gula semulajadi dan shea butter . .
Satin Lips Shea Butter Balm membantu melembapkn bibir secara mendalam dan agar bibir tampil lebih segar..... Kalau berminat, jom pm sis lajulaju.😘
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #lipscrubmarykay

Apakah ini?? 😲😲😲
NEW FROM MARY KAY FOR ALL πŸ’–
.
Ada org tak suka guna lipstick kan?? Jom guna lip gloss Mary Kay. Kebetulan bulan ni ade keluaran shading baru. Rugi tak coba!!
.
Pastinya lip gloss ni tak melekit mahupun mengeringkan bibir. .
Saya da ade semuanya. Kalau nak cuba meh cari & jumpa saya πŸ˜‰
.
#raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykayskudai #marykaysenai #marykaymelaka #marykayayerkeroh #marykayalorgajah #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayrembau #marykayseremban #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykaylabuan

Mulakan hari anda dengan MaryKay!
Kalau Marykay menyihatkan kulit, why not? DM me for more info... ❀❀❀
πŸ™‹Let me help & consult you & your skin.
#marykaylabuan
#marykaysabah
#marykay
#independentbeautyconsultant

Rezeki baru bulan ni. Alhamdulillah syukur πŸ’–.
Tuan nye pon da dtg ke rumah saya smlm ambil brg Mary Kay nya.
.
Beliau nak natural beauty jadi tak salah kalau invest utk hasil yg WOW!
Ambil Luminous Melacep tapi saya bekalkan FREE SAMPLE Timewise lagi.
.
Saya nak dia merasai kelebihan & perbezaan setiap regime kecantikan Mary Kay. Sudah pasti Timewise & Melacep boleh digabungkan penggunaannya supaya dpt hasil yg lagi WOW WOW WOW. Dgn Mary Kay semuanya boleh cantik 🌹😍🌹😍
.
Kalau tak percaya jom kita set masa utk cuba. Ni pon saya kasi FREE je taw. Takde sebarang cas. Tp kalau da jatuh hati dgn Mary Kay saya tak tanggung ye πŸ˜„
.
#raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykayskudai #marykaysenai #marykaymelaka #marykayayerkeroh #marykayalorgajah #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayrembau #marykayseremban #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykaylabuan

Bestnya pakai ULTIMATE MASCARA! …
.
βœ…Bulu mata memanjang
βœ…Bulu mata lebih lebat
βœ…Bulu mata lentik
βœ…Tahan lebih lama
βœ…Sesuai untuk rias sepanjang hari!

#marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaykedah #marykaypenang #marykaylabuan #ultimatemascara #bulumatapanjang #bulumatalebihlebat #bulumatalentik #eyelashes #cantiksepanjanghari #hijabstyle #feminist #fadhmarykay #perempuancantik #bukankosmetikmurah

Eh eh banyak sungguh ye barang Mary Kay yg saya tepek kat muka 😲
.
Kenapa?? Ofcos la nak muka sihat & cantik uols.
Tak tebal ke?? Mestilah TIDAK uols. Kena cuba baru tahu.
.
Jangan takut melabur dgn Mary Kay sbb PASTI akan ada hasil yg WOW!! ni belum set mekap ye. Drpd tak suka mekap terus FALL IN LOVE.πŸ’–πŸ’–πŸ’–
.
Tak percaya boleh jumpa iols kita try semua yg ada 😍😍😍
.
#raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykayskudai #marykaysenai #marykaymelaka #marykayayerkeroh #marykayalorgajah #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayrembau #marykayseremban #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykaylabuan

Yassss semestinya best pakai skinvigorate ni sbb muka rasa bersih ja 😊

Apa itu 'SKINVIGORATE BRUSH?' .
βœ… Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.
βœ… 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
βœ… Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas di mana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
βœ… Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
.
βœ… Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. .
βœ… Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
.
βœ… Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? .
βœ… Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. .
βœ… Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
.
βœ… Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.

Kindly ws for more.
Nur Fadhilah
010-2628478

Fresh sangat tau bau deo body spritzer ni...boleh spray satu badan or armpit ganti deodorant 😍😍😍 anak2 and bapak anak confirm asik melekat je nanti πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ WA #ijanmarykay #0138172939 #marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymysg #deobodyspritzer #deobodyspray #bodyspray #deodorant #bodyspray #bamboo #lotus #marykaykl #marykayselangor #marykayjohor #marykaypahang #marykaykedah #marykayn9 #marykaymelaka #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayperak #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaysabah

Pernah mekap??
Tak tahu mekap??
.
Saya bantu anda untuk rungkaikan segala permasalahan berkenaan BASIC MAKEUP.
.
Itulah tugas besar saya sbg PERUNDING KECANTIKAN PERIBADI anda. Salah pilih nnt tak cantiklah hasilnya. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Jadi jangan tunggu lama lama. Saya tak rugi TAPI andalah yg RUGI.
.

#raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykayskudai #marykaysenai #marykaymelaka #marykayayerkeroh #marykayalorgajah #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayrembau #marykayseremban #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykaylabuan

.
.
Set combo sempena Ogos 17πŸ‘πŸΌ
.
.
Padankan pencuci muka anda dengan Skinvigorate cleansing brush berwarna putih ni. Yang Pasti nya proses pembersihan wajah anda lebih bersih dan segar dengan gabungan 2 produk hebat iniπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
.
Grab sekarang Melacep cleanser & Skinvigorate cleansing brush limited stock daripada sis..
.
.
Bertindak cepat sebelum terlambat!! Semua ready stock!!
.
Berminat? Boleh pm sis lajulaju ☺️
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #setjerawat #skinvigoratemarykay

Most Popular Instagram Hashtags