#marykaylabuan

1387 posts

TOP POSTS

Dark circle?
Eye bag?

Say No!😆 Jom selesaikan dengan sooting eye gel😀

Baru lah mata bersinar-sinar kan.
Cik suami pun comfirm xpandang yg lain. Hua😁😁😁 #marykayanjungteduh
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaylabuan
#marykayLD
Pm cik has
010-9599007

SET MALACEP PLUS.
wajah putih bersih jernih bak crystal😋
.
Set malacep ni khas utk yang ingin kan wajah yang putih semulajadi tanpa sebarang pengelupasan.

Tanpa ada merkuri dan bahan yg berbahaya.
As a proven by wanita asia yg
da pakai set rangkaian ni.
Terdiri drp
Cleanser
Mask
Freshner
Ultimate cream
Malacep Ultimate Serum

Hasilnya mmg wow!!!!
Yan pun da upgrade set drp timewise kpd malacep.
Jom yan consult akin anda yg ingin BerMary Kay

Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#maskbibir#politeknik
#timewise#pipimulis
#hijabster#kulitcantik
#maskbibir#fesyen
#bibirseksi #cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista

TIMEWISE CLEANSER DAN SKINVIGORATE
.
Wah..Untuk akak2 yg berumur 40 tahun ke atas.
Timewise Repair adalah khas didatangkan untuk you alls.😄😄
.
Jangan risau!!
Jangan la da lambat tahu antiaging terbaik drp Mary Kay ni.
.
Bagus tahap gaban ni!!
.
Revolusi utk yg mahukan antiaging menentang kedutan awal.
.
Jom borak2 pasal Mary Kay.
KONSULTASI percuma😍

Yan
013 8342065
IND BEAUTY CONSULTANT

#timewise repair
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaylabuan
#politeknik
#hijabster#kulitcantik
#cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista
#uum#unikl#malaysia#marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare
#beautiful #spf35

REMOVE YOUR WHITE HEAD BLACKHEAD

penyingkiran white head n blackhead jd lebih mudah dgn skinvigorate dan mask botanical effect
.
Jgn kumpul white head n black head anda.
.
Dapatkan kulit muka sihat dan reamaja dengan mary kay😍😍 .
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#promoraya#politeknik
#um#upsi#uitm
#hijabster#kulitcantik
#rayasale#pelembappipi
#promoraya#utem#uthm#unisel

Ala2 ayu gitue..
Huhuu.
Yan nk bersiap ada aktiviti kat sekolah.
LADAP.
Pastu nanti tghri nk g majlis aqiqah harraz.
.
Yan mesti x skip sun protector😍
Yan suka sgt sun protector Mary Kay x melekit.
.
Jom sape yg nk cuba Mary Kay
Yan boleh consult .
Free facial n basic make up😍😍
.
.
Yan
013 8342065

#timewise repair
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaylabuan
#politeknik
#hijabster#kulitcantik
#cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista
#uum#unikl#malaysia#marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare
#nealofar#spf35

MOST RECENT

Assalamualaikum and hai semua😁.
.
Ultimate Mascara dr Mary Kay 😘 .
👁Formula ekslusif dgn kesan maksimum utk memanjang dan melebatkan bulu mata .
👁Kalis comot, tidak bergumpal atau mengelupas.
👁Dilengkapi teknologi smart wiper™.
Menampilkan bulu mata yg nampak lebat
👁panjang dan lentik utk rias sepanjang hari
.
Dont miss out to grab it.☺️. Jom pm sis lajulaju
. 📲maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #mascarabest #mascarayangtakcomot

Kitaran jerawat! .

Nah siapa yg brjerawat tu? Mari sy kasih tinguk kmu mcm mna tu jerawat boleh jadi smpai benanah²
.
Ne jerawat brmula disebabkn kita punya liang roma ne trsumbat disebabkn
. 😱 kotoran & habuk di persekitaran 😱 kosmetik 😱 tidak cuci muka dgn bersih 😱 sel² kulit mati yg tidak bersih masa d cuci 😱 tidak mnggunakn pelindung sinaran matahari 😱 tidak mnggunakn apa² prlindung kulit tuk cegah kotoran 😱 cuci muka tanpa produk skin care 😱 pemilihan produk yg tidak tepat juga salah satu punca kulit jadi rosak brjerawat & sensitive .
.
Nah jadi bila liang roma kita ne trsumbat minyak d kelenjar minyak akan trsekat, itu sbb semakin lama semakin membesar dan buat dindingnya pecah .
.
Selepas sel darah putih ne pecah dan masuk d dlm. sana lh baktria ne mula trjadi
.
Sbb itu kalau tdk d rawat cepat d sana lh kita nampak dia membengkak n merah² dan nanah putih keluar, itu lh tu yg kita panggil jerawat .
.
Bah jadi tuk yg brjerawat ne mulakn lh rutian harian kmu org dgn rawatan skin care "Clearproof" yg has target tuk jerawat .

Whatsap for consultation 👉🏻 01131638682

#jerawat #pembentukanjerawat #kitaranjerawat #blackhead #poripori #selkulitmati #jangkitankuman #kulitberminyak #pakarkulit #clearproofmarykay #skincare #skincaremarykay #marykay #marykaysandakan #marykaysabah #marykayserawak #marykaylabuan #marykaysingapore

.
.
💖Mary Kay Lash Love Mascara 💖
.
👉 bulu mata tampak lebih lebat, melentik dan banyak
👉memberikan penampilan bulu mata yg tampak sempurna, lembut dan sihat secara natural
👉berus fleksibel, mengasingkan dan menyalut setiap bulu mata walaupun yg terhalus & susah dicapai
👉mengandungi panthenol pro complex mary kay yg eksklusif & vit e utk melembap, memperkuat & merapi bulu mata
.
Dont miss out to grab it.☺️. Jom pm sis lajulaju
. 📲maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #mascarabest #mascarayangtakcomot

Body Pampering Perfection😘
.
Hargai keindahan alam semulajadi dengan mengubah rutin harian menjadi pengalaman luar biasa dengan Lotus & Bamboo Body Care Collection.. . .
🍀 Loofah Body Cleanser menanggalkan kotoran pada kulit dengan serat Loofah asli. .
🍀 Deo Body Spritzer menyegarkan dan mengharumkan kulit anda sepanjang hari.
🍀 Nourishing Body Lotion mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit .
.
p/s: wangi sangat baunya..badan pun rasa bersih dan fresh..macam di spa😍😍. Nak??pm sis cepat2!!
.
📲maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #markaysabah #marykaylabuan #bodyspamurah

Tahukah anda.... 1. Mary Kay telah berada dalam dunia skincare dan kosmetik selama 54 tahun dan terdapat di 35 pasaran negara di seluruh dunia. Lama tau....bukan baru wujud 1 atau 2 tahun.

2. Produk berkualiti.... International product yg ada research & developmentnya sendiri. Ujikaji dijalankan bertahun2 pada setiap product sebelum ia dipasarkan. Untuk pengetahuan anda juga Mary Kay mempunyai kilangnya sendiri dan tidak menumpang pada mana-mana kilang untuk membuat dan mengilangkan produknya.

3. Jaminan kebersihan yang tinggi. Kesemua product Mary Kay dibuat 80% dengan menggunakan mesin dan 20% tenaga manusia. So sangat2 bersih dan tak perlu was-was dgn tahap kebersihannya.

Ini antara 3 sebab kenapa saya percaya dan setia menggunakan product Mary Kay. Anda juga patut cuba. Mary Kay mmg sangat experts dalam skincare dan cosmetics. Believe me, once you try Mary Kay products you will fall in l❤ve forever with it 😉. WA #ijanmarykay #0138172939 #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayuser #marykaymysg #marykay #marykayselangor #marykaykl #marykayjohor #marykayn9 #marykaymelaka #marykaypahang #marykaykelantan #marykayterengganu #marykayperlis #marykaykedah #marykaylangkawi #marykayperak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykayindonesia

MARY KAY® FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN SPF 15

This lightweight gel glides on easily to fill in imperfections and dries quickly to a matte finish. Hasilnya, makeup nampak smooth, flawless dan lebih tahan lama!


Oil-free formula with SPF 15 is 'mineral-enriched' untuk menyerap minyak dan meminimakan kedutan, garis-garis halus serta pori-pori yang kelihatan di kulit wajah semasa makeup.
.
For all skin types, including sensitive skin! Yehuuuu
.
Fragrance-free, dermatologist-tested and non-comedogenic (tak sumbat pori)


#marykayprimer #makeupfoundation #makeupclass #makeuptutorial #makeupartist #coverflaws #mua #marykay #marykaykedah #marykaypenang #marykayutara #marykaylabuan #majalahwanita #dewiremaja #feminist #perempuancantik #fadhmarykay #marykaymalaysia #bukankosmetikmurah #sephora

.
👑
Perkongsian tentang Serum C Time Wise Mary Kay®
.
Kulit akan jadi CERAH (disebabkan kandungan Vitamin C yg banyak!) , tegang, anjal, garis2 halus hilang, pipi akan naik cantik (macam cucuk botox)
Dan anda akan nampak muda 10 tahun!!😍😍😍 .
Apa yg ada dalam Serum C?
Kita ada 5 bahan utama yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C!
.
1. Kakadu Plum Extract
- mengandungi level Vitamin C yg paling tinggi di antara buah- buahan yg ada Vitamin C termasuklah Orange.
Kepekatan Vit C dia lebih berkali2 ganda tinggi drp Orange
.
2. Camu - camu extract
- 2nd highest level kepekatan Vitamin C.
Pokok ni juga tahan pada semua jenis persekitaran , tak kira lah trlalu panas or terlalu sejuk.
.
3. Acerola Cherry extract
- juga sgt kaya dgn Vitamin C
Pokok ni sgt bernilai hinggakan sesetengah negara tak benarkan utk ia dieksport ke luar
.
4. Blackcurrant Berry extract
- Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan
.
5. Pomegranate extract
- Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan & juga anti stress
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sis utk free skin consultation.
.
📲maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #serumterbaikmalaysia

.
You all tertanya Tanya tak, apa kandungan Timewise Repair ni? 🤔 Kenapa awesome sangat? Kenapa berkesan? Ada bahan terlarang ke? Oh no no no🙅🏻
.
Sebenarnya, Timewise Repair ni menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Pernah dengar glycolic acid? Meh sini sis nak share pasal glycolic acid
.
Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang popular di klinik2 kecantikan sekarang
.
Kenapa popular?
Sebab glycolic acid murupakan molekul yg sgt kecil memudahkan dia utk meresap jauh kedlm kulit utk membuang sel sel kulit mati, kulit kusam, kedutan dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita! Hasilnya, kulit Nampak lebih cerah, tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan. Wowww!😱😱
.
Bahaya ke?
Nope! Tak bahaya langsung. Sumber glycolic acid adalah semulajadi. Ekstrak dari tebu! Wahhh hebat tebu ni rupanya. Rasa macam nak makan tebu hari hari laa. Tapi sekarang susah cari tebu. Beli ajelah Timewise Repair!😍😍😍😍
.
📲maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #antiaging

Tq @farahwahidahmokhtar
Cleanser
Moisturizer
OFHG

Btw kulit farah ni xde masalah sangat.. Just kering & burn sbb mengajar amali tgh2 panas kan.. Hehe
So yana suggest add OFHG untuk merawat kulit.. Hope muka jadi moist & flawless lepas ni okey... Oil free hydrating gel dari mary kay.....
Ia pelembap, ia juga la supplement.. Banyak membantu sy..... 🌸🎀 Oil Free Hydrating Gel 🎀🌸 Sekarang cuaca agak panas dan tak menentukan. Badan dan kulit mesti cepat dehidratekan?

Tapi yang bestnya kulit saya sentiasa lembab sebab apa tau, sebab saya sentiasa amalkan oil free hydrating gel utk penggunaan seharian. Supplement yg terbaik dalam set skin care saya. 🌸 Tekstur gel non greasy
🌸 Mudah menyerap ke dalam kulit
🌸 Sejuk dan nyaman jek
🌸 Lembapan kekal selama 10 jam
🌸 Clinically tested for skin irritacy and allergy
🌸 Sesuai untuk kulit sensitif
🌸 Oil and fragrance free
🌸 Tidak menyumbatkan pori
🌸 Hypoallergenic 😍😍 9 dalam 1.. Pm/Whatsapp me
Liyana
☎ 013-2105262

#ofhg #ofhgmarykay #cleanser #cleansermarykay #labuan #marykaylabuan #onlineshopping

Good morning 🌸

MARY KAY BOTANICAL EFFECTS CLEANSING GEL

Sesuai utk yang mempunyai masalah kulit kering, normal ataupun berminyak. Botanical effects ni juga sesuai untuk remaja yang berumur seawal 11 tahun yg baru mula nak pakai skincare :)
.
Sekali cuci terus rasa bersih!

So ni antara kebaikan mengambil set MARY KAY BOTANICAL EFFECTS :
👉membantu merawat masalah jerawat
👉memulihkan keseimbangan kulit
👉mengecilkan saiz pori
👉mmbantu mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan
👉mnjadikan wjh kelihatan muda & berseri

Notakaki: Ni lah pencuci muka ai yg kena curi tu. Sebab dia comel sangat kan? Geram lettu. Haha takpa, ai dah redho. Halal

#marykayawesome #marykayash #marykaymalaysia #marykayforacneskin #skincaresolution #botanicaleffects #cleansing gel #kukitmukabersih #selamat #perempuancantik #fadhmarykay #makeuptutorial #buangkotoran #minyakberlebihan #jerawatnomore #marykaykedah #marykaykl #marykaypenang #marykaylabuan #majalahwanita #everydayroutine

Mary Kay Makeup Brush 🐎Berus MK menggunakan original bulu poney tail (bulu kuda)
🐎Berus MK kasar dari sintetik brush sebab original memang daripada bulu betul..agak kasar sedikit..but MK punya dalam kategori brush original yang lembut..
🐎Brush original dapat pegang makeup dengan lebih kuat..so bila apply di muka, makeup lg cantik..kalau brush sintetik, tak grip makeup.,sbb tu bila apply kadang2 makeup mcm xbrapa nmpk n kene pakai byk kali
🐎Harga sgt berpatutan..dan paling best set berus ni dtg depgn makeup bag.. Syokkan? Nak cuba makeup dgn berus MK? WA #ijanmarykay #0138172939 #marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykaybrunei #marykaymysg #marykaylabuan #marykaysabah #marykaysarawak #marykayselangor #marykaybrush #makeupbrushes #originalmakeupbrush #syntheticbrushes #bazaarpaknilofficial #sayajualmurah #trustedseller #trustedbeautyconsultant

.
.
Tahukah anda,proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun? .
Banyak faktor yang boleh menyebabkan kulit tampak lebih tua dari usia sebenar. Antaranya ialah kulit yang selalu terdedah kepada sinaran cahaya matahari directly tanpa ada protection. .
.
Sebab tu Mary Kay ada Timewise Day Solution with SPF35 yang akan melindungi kulit dari sinaran UVA (Aging) dan UVB (Burn). Ia juga mampu memulihkan komponen sel yang terdedah kepada cahaya matahari. Plus mampu mengurangkan garisan/kedutan halus kat muka kita. Tak nak nampak muda sebelum usia kan? So,kena rajin pakai Day Solution ni tau.😍😍
.
p/s: Highly recommended👍🏼👍🏼 utk wanita yg ingin melindungi wajah dari sinar UV dan nak kelihatan muda😘😘. Sis pakai dh pagi ni. Berminat??pm sis cepat2..
.
📲maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #spfprotection #antiaging

.
Mary Kay® Mineral Eye Color
.
🌺French Roast (Shimmer)🌺
.
🎀sangat mudah digunakan yg berasaskan formula mineral.
🎀bebas minyak dan sesuai semua jenis kulit
🎀mempunyai vitamin A,B dan E untuk melindungi daripada radikal bebas kedutan.
🎀tona warna yang cantik menonjolkan warna yang sebenar
🎀ada 25 jenis warna yang menjadi kegilaan para artis dan jurusolek professional.
🎀tidak melekit dan bergumpal pada celah garisan halus bagi tona yg tidak sekata.
🎀sangat cantik dan sesuai bagi wanita yang menjaga penampilan harian
.
Dont miss out to grab it.☺️. Jom pm sis lajulaju
. 📲maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #mineraleyeshadow

TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)

TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. 👉 timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar 👉 timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam 👉timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus 👉 timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan

Kebaikannya...
👉 membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.

WA #ijanmarykay #0138172939 #marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymysg #marykaylovers #marykayuser #timewise #timewisemiracleset #antiaging #serummalaysia #spf25 #sunscreen #moisturizer #marykayskincare #marykayproducts #marykayselangor #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykayjb

Most Popular Instagram Hashtags