[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#marykaylabuan

1894 posts

TOP POSTS

A satisfied customer is the best business strategy of all.
.
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA

#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaymalaysia

Biar gambar yang merungkap segala!!
Wah..so immpressed!!
Nampak kan line2 pada wajah telah hilang mengurang n move away.😃
Penangan set timewise miracle ni😎
Jom pakat jaga kulit anda.
Jaga penampilan wajah anda.
Jaga pemberianNYa sebaik2nya.
InshaaAllah.

Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#setkulitputih
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#malacep #politeknik
#timewise#tanpacela
#setmurahcantik#kulitcantik
#kejekosong
#politeknik
#nursecantik#cikgucantik
#terapiinstagram
#mukamuda
#seripengantin
#ratuhatiku

MALACEP LUMINOUS SISTEM
Bila da upgrade set pencuci muka drp biasa2 kpd Mary Kay ramai yg tertanya2 rahsia kulit sihat.Jom yan bongkarkan 😁😁😁 Faedah MelaCEP Plus+™ Luminous System : .
😍Meningkatkan kilauan kulit dan bercahaya
😍Mencerahkan kulit
😍Membantu kulit kelihatan lebih bersih
😍Memberi kulit kelihatan lebih sekata tona
😍Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejernihan kulit
😍Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit wajah
If you all impikan wajah selembut sejernih wanita korea.
Nilah set selamat.
Jangan putih sbb kulit dihakis.

Selamat secara alami .
Jom pm saya beauty consultant anda yg bertauliah.

Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#setkulitputih
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#malacep #politeknik
#timewise#tanpacela
#setmurahcantik#kulitcantik
#kejekosong
#politeknik
#nursecantik#cikgucantik
#terapiinstagram
#auramuka
#seripengantin
#ratuhatiku

REMOVE YOUR WHITE HEAD BLACKHEAD

penyingkiran white head n blackhead jd lebih mudah dgn skinvigorate dan mask botanical effect
.
Jgn kumpul white head n black head anda.
.
Dapatkan kulit muka sihat dan reamaja dengan mary kay😍😍 .
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#promoraya#politeknik
#um#upsi#uitm
#hijabster#kulitcantik
#rayasale#pelembappipi
#promoraya#utem#uthm#unisel

TIMEWISE MIRACLE SET
.
Set yang penuh dengan nutrien yg baik utk kulit.
Kulit yang kusam dan kering kembali menyerlah dgn formula set normal to dry timewise antiaging ni😍😍
Kulit yang kombinasi dan berminyak kembali sihat dan seimbang dengan pantauan hebat produk ini.
Tiada lagi masalh kulit kering kusam berminyak dan jerawat..
Ada kelebihan antiaging yg tidak perlu diragui😍😍😍
Jom bertukar kepada skincare yg selamat dan berbaloi2😇
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant
.
.
#setantikusam
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#microdermabration#politeknik
#timewise#bibirmulus
#setmurahcantik#kulitcantik
#kejekosong
#politeknik
#nursecantik#cikgucantik
#terapiinstagram
#auramuka
#seripengantin
#timewise
#mukalicin

Better late than never!!
Wah..betul perumpaan itu.
Tau x..lebih baik lambat drp tak pernah😁😁
Aduhhhh!!
Jika selama ni anda abaikan penjagaan kulit muka anda..ketahuilah..anda masih belum terlambat.
Nantikan perubahan ketara dgn penggunaan timewise repair ni.
Not bad😙
.
So impressed!!
Dapatkan free konsultasi drp yan.
Set ni mmg betul2 buat anda jatuh cinta!

Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#setkulitputih
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#malacep #politeknik
#timewiserepair#tanpacela
#setmurahcantik#kulitcantik
#kejekosong
#politeknik
#nursecantik#cikgucantik
#terapiinstagram
#mukamuda
#seripengantin
#ratuhatiku

SKINCARE CLEARPROOF SET from Mary Kay 🌸 ✔ Menghapuskan masalah kulit jerawat💖
✔ Suitable for sensitive skin
✔ Menghapuskan blackhead/whitehead
✔ mengecilkan pori wajah

With Clarifying Cleanser, Charcoal Mask, Blemish Control Toner, Oil Free Moisturizer, Pure Purifying Serum, & Spot Solution, you can get your beautiful skin back 😍 Best kan!

Skincare ini Khas utk mereka yg mengalami masalah jerawat.. Dapatkan konsultasi dari saya
Liyana Faizah 012-5147537

#clearproofskincare
#testimoniclearproof
#testimonimarykay
#testimonymarykay
#marykaytestimony
#setjerawat
#masalahjerawat
#rawatanmasalahjerawat
#marykaylabuan
#marykayperak
#top5globalskincare
#dermatologisttested

Marykay timewise repair😃😃
Sangat2 beza kan.
Tidak perlu khuatir akan keswlamatan produk2 Marykay yang memang selamat dan terjamin kualitinya.
Wajib cuba dan bertukarlah kepada skincare Marykay.
Tiada yang mustahil😍😍
Realiti.Bukan fantasi.

Jom dapatkam set timewise repair anda.
Ada yang menarik bulan September ni.
Promo timewise repair😃 .
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#setkulitputih
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#malacep #politeknik
#timewise#tanpacela
#setmurahcantik#kulitcantik
#kejekosong
#politeknik
#nursecantik#cikgucantik
#terapiinstagram
#mukamuda
#seripengantin
#ratuhatiku

Hye uollss.
Reduce your fine line!!
Woww!! Bagusnya lah set timewise ni dapat menghilangkan lines di wajah anda.

Mana datangnya line2 ni ya!.
Wondering jugakaan..😂
Ya..tahukan antara faktor wujudnya line disebabkan faktor usia..
Semakin meningkat usia ..semakin berkuranglah kolagen di wajah oulls.

Selain drp kolagen yg menyusut ya antara faktor lain ialah kulit uolls kering..xcukup lembapan.Penting tau lembapan yg cukup!!! Jangan oullss menanggung TUA sebab oulls tak menjaga pemberianNYa.

Jom dapatkan set timewise miracle ni yg memang superb la untung membuat korang kelohatan muda 10tahun😃😃😃 .
.
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#setkulitputih
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#malacep #politeknik
#timewise#tanpacela
#setmurahcantik#kulitcantik
#kejekosong
#politeknik
#nursecantik#cikgucantik
#terapiinstagram
#awetmuda
#seripengantin
#ratuhatiku

MOST RECENT

Stay Young with 💁TimeWise Miracle Set
.
Terdapat 5 fungsi penting utk penjagaan kulit yg bagus: membersih, mengelupas, menyegar, melembap dan melindungi.
.
Pencapaian cemerlang yg inovatif, hasil antipenuaan yg luar biasa. Miracle set ialah koleksi premium product melawan penuaan yg bertindak bersama secara sihat.
.
Set ini menggunakan sains penjagaan kulit terkini utk membawakan penampilan kulit yg kelihatan lebih muda yg dikehendaki semua wanita.
.
.
Ingat ya Pretty Ladies, beautiful skin memang memerlukan commitment, not a miracle ✨ Jom dapatkan consultation daripada Beauty Consultant yang bertauliah 💁
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA
.
#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

Tahukah anda? Kita yang memilih untuk lakar hari esok penuh ceria atau duka lara.
.
Saya pilih untuk BAHAGIA, anda?!!
.
Dengan hanya modal serendah RM250 saya mampu:
.
💁 Memulakan business
.
💁 Kembalikan keyakinan diri
.
💁 Miliki kulit yang sihat
.
Alhamdulellah, saya berjaya bantu diri saya sendiri. Jadi, dengan itu saya ingin bantu wanita di luar sana! Ciri-ciri yang di cari:
.
💁Mahu mencari side income
.
💁Inginkan extra pocket money
.
💁Mendambakan kulit yang sihat & cantik
.
💁Yang mahu di bantu
.
💁Inginkan waktu flexible untuk bekerja
.
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA
.
#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

Have you?? or haven't..
.
INNER BEAUTY is GREAT, but a little CC CREAM never hurt 💃
.
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA
.
#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

The above LITTLE MUNCHKIN could give you the SPARKLES ✨ you deserve💃
.
Keep Calm & Always Sparkle 👸
.
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA
.
#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

Kulit mengelupas disebabkan produk peeling?? Kulit meradang?? Kulit sensitif?? Berjerawat??😱😱😱
.
.
Siapa jelah yang tak jatuh cinta dengan si dia ini. Thats why sis sayang sgt dengan Mary Kay 😍. Muka nak pakai lama kan jadi kena pastikan yang kita tepek kat muka benda yg paling selamat.
.
Jom kita berkenalan dengan si dia yang telah menambat hati sis dari dulu hingga kini "MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL"
👉Muka berminyak...??? 👉Kusam...??? 👉Merah2 bila kena panas...??? .
Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement..OFHG ni pun salah satu dari moisturizer/hydrate... .
.
Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit..Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI..
.
Jom kita lihat fungsi OFHG ni.. .
✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap..
✔Mengawal minyak & melembapkan kulit..
✔Selain berfungsi sebagai pelembap,OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama..
✔Bertindak sebagai cooling gel..
✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan..
.
Jom pm sis laju2 utk free consultation 😘
.
📲maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #ofhgmarykay

Ni adik manis saya. She's a type yang bukan makeup2 tapi sangat menjaga skin care-nya, kalah lagi saya yang kakak ni 🙍
.
Dulu2 dia tapernah mau try blusher, for her macam tapenting la gitcheew.. tiba2 kami makan, while waiting for the food boleh2 dia touchup di situ "tekejut saya"!😱😱
.
Boleh2 dia dapat hidayah mau beli my Lovey Dovey baked cheek powder di situ jugak!!
.
.
Naa!! kami suda, kamu bila lagiii? We don't have to wear any other makeup as long as we have blush 😊
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA
.
#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

SKINCARE CLEARPROOF SET from Mary Kay 🌸 ✔ Menghapuskan masalah kulit jerawat💖
✔ Suitable for sensitive skin
✔ Menghapuskan blackhead/whitehead
✔ mengecilkan pori wajah

With Clarifying Cleanser, Charcoal Mask, Blemish Control Toner, Oil Free Moisturizer, Pure Purifying Serum, & Spot Solution, you can get your beautiful skin back 😍 Best kan!

Skincare ini Khas utk mereka yg mengalami masalah jerawat.. Dapatkan konsultasi dari saya
Liyana Faizah 012-5147537

#clearproofskincare
#testimoniclearproof
#testimonimarykay
#testimonymarykay
#marykaytestimony
#setjerawat
#masalahjerawat
#rawatanmasalahjerawat
#marykaylabuan
#marykayperak
#top5globalskincare
#dermatologisttested

Everything is so beautiful when you stop looking for flaws
.
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA
.
#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

sayang-sayang, sebelum tidur tu make sure muka suda di bersihkan.. termasuklah your eyes area and lippi.
.
Jangan sampai ada kesan2 mascara, eye liner, eye shadow dan lipstick tertinggal ya ☝
.
Kita ta mau budaya tidur bersama makeup semakin menular ya!! dan tolonglah hentikan membersihkan makeup dengan hanya menggunakan wet tissue kalau mau resigned dari menternak bintik2 kolesterol di kawasan mata tu 🙄
.
Untuk langkah yang terbaik dan paling selamat adalah dengan mengamalkan eye makeup remover pink yang manja kat atas tu👆
.
.
Kan lebih baik mencegah dari merawat 💁 Renung2 kan dan selamat mengamalkan..
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA
.
#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

HOT RIGHT NOW: Glitter's Secret Crush 💃
.
Baked Cheek Powder Mary Kay 💁 "MUST HAVE Blush"
.
.
LIMITED STOCKS / LIMITED TIME ONLY!
.
#WHICHONEISYOURCRUSH?👯
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA
.
#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

Mana yang masih mencari apa nak letak kat dulang hantaran 🤔 Aii know aii know 🙋
.
Mary Kay Satin Hands sangat sesuai uollss!!! habis jer sanding 👰 boleh guna tak payah pening2 💆 nak lembutkan tangan yang kusam lagi kasar tu 🙆
.
.
Baru lah "Hold my hand & I go anywhere with you"🙌
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA
.
#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

Okay, COD done 👌Postage done 💆
.
Anda fikir saya ada masa untuk sakit kepala?
.
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA

#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

SOMETIMES you just have to put on LIPGLOSS and pretend to be PSYCHED 😎
.
HashtagMaryKayLipGloss .
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA

#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaymalaysia #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

Hii uolls ! Tips untuk dapatkan makeup flawless, glowing and lasting dgn Mary Kay kita mesti ada 5 item ni :
.
-1⃣ Foundation Primer SPF 15
-2⃣ Timewise Matte/Luminous Liquid Foundation
-3⃣ Mineral Powder Brush -4⃣ Mineral Powder Foundation
-5⃣ Translucent Powder
.
Nak flawless semudah 1 2 3 shj? Meh pm sis lajulaju😘
.
📲maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #makeupartistmalaysia #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #ariani #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #makeupmarykay #cccreammarykay

May your day be as FLAWLESS as your face pretty!!!
.
Ta pernah ta admire her pretty face and flawless skin 😍😍😍 Thank you beautiful
.
#indahnyaciptaanallah😍😍
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA

#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaymalaysia #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

PELUANG KERJAYA BERSAMA SAYA 👸
.
aii mencari beautiful out there yg mahukan income lebih dan yg mahu di bantu! .
sila dm / terus pm 👇
.
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA

#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaycyberjaya #marykaymalaysia #careerpath #careergoals #cosmetics #organicskincare #foreverseventeen👑 #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

Loofah Body Cleanser Lotus & Bamboo 🛀
.
Cebisan kecil serat Loofah (petola) semulajadi yang menanggalkan kotoran permukaan dan mengembalikan keserian kulit yang asal.
.
Cukup lembut untuk di guna setiap hari, kompleks pengelupasan ini juga boleh menampilkan kulit yang lebih licin dan tampak segar.
.

Jom dapatkannya untuk kenikmatan dan kepuasan diri sendiri 💁🛀🚿🛌
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARYKAY MALAYSIA

#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaymalaysia #worldwideshipping📦🌏

When your day is topsy and as busy as can be, there's nothing quite as calming as a nice hot cup of tea
.
.
sheila kismanto
+601131681079
Independent Beauty Consultant
MARY KAY MALAYSIA

#marykaysabah #marykaylabuan #marykaykk #marykaylokkawi #marykaymalaysia #marykayforall #worldwideshipping🌏📦

Most Popular Instagram Hashtags