#marykaylabuan

1163 posts

TOP POSTS

Bukan sekadar lipstick. πŸ˜˜πŸ’„
Jom lipstick party... #freeconsultation #marykaykotakinabalu #marykaysabah #marykaylabuan

CLEANSER TIMEWISE AND MALACEP
.
Yan sayang betul dua2 jenis cleanser ni.
First timewise cleanser normal to dry ni mmg yan pakai dr tahun 2013.
Sbb kulit yan kering dan kusam.
Yang best nya cleanser timewise ni ada 3 skali..
Mencuci
Mengexfoliate
Menyegar.
So..oulls dapat lihat..jimat kan..3 in 1πŸ˜„πŸ˜„
.
Bila yan ase kulit da makin sehat..dah xkusam..yan pun up la cleanser kpd malacep cleanser.
.
Ni mmg mewah..kulit wajah tampak glowing je..
Ni sape yang nak putih effect cerah.
Oulls kene grab malacep.
Yan pakai dan yan jual tau.
Meh pm yan your beauty consultant
Best in da market😍
.
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#poreminimiser#politeknik
#timewise#pipimulis
#hijabster#kulitcantik
#sukacantik#pelembappipi
#malacep#cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista
#putihgebu

Siapa yg menginginkan kehidupan seperti saya lalui skrg? Inilah masanya yg sesuai utk bertindak. Whatsapp sy segera.
.
.
Tak tahu bagaimana utk mulakan? Saya ada caranya. Saya boleh berikan panduan utk anda yg ingin berjaya.
.
.
Tiada perniagaan yg tidak bermodal. Tiada perniagaan yg berjaya tanpa ilmu & usaha. Tiada kejayaan tanpa kesusahan. Jadi anda ingin tunggu apa lagi?
.
.
Kami BUKAN MULTILEVEL MARKETING. Kami hanya ingin membantu & memperkayakan para WANITA diluar sana supaya mereka dapat membantu para suami / mak abah / keluarga masing2.
.
.
Benar kata pepatah duit bukan segalanya. Tapi segalanya perlukan duit. Jadi carilah selagi anda berpeluang utk mendapatkannya.
.
.
Love,
Huda Mary Kay BC
☎+60132872900
.
.
#raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykayskudai #marykaysenai #marykaymelaka #marykayayerkeroh #marykayalorgajah #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayrembau #marykayseremban #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykaylabuan

Skin care Class are ready for BookingπŸ˜€

Venue: Rumah Bonda Tercinta Anjung Teduh Felda sahabat 2

Event: Skin Care class by Hasmidar

Beauty consultant Has
Mary kay
010-9599007

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykaysandakan
#marykaylabuan
#marykayld
#marykaykotakinabalu
#marykaypahang
#marykaykualalumpur
#marykayjb

.
Skinvigorate Brush ni wajib ada tau! Memang rasa bersih muka. Siapa yang ada whitehead & blackhead tu, kena beli brush ni. 😘
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Item wajib adaa untuk kening yang kemas! Wajah yang flawless tanpaaa cela di HARI RAYA!πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€
--
Eye bag ?☹️😫 Parut Jerawat ?? Radang radang jerawat ?? Garis halus di bawah mata ??? Jangan risauuu , applykan sahaja Mary Kay Perfecting Concealer untuk tutup dan rawat segala masalah atau ketidak sempurnaan pada wajah andaa ! --
Perfecting Concealer Mary Kay
--
βœ”Concealer Mary Kay ni lain daripada lain tau ! Concealer ni mengandungi bahan antioksidan yang dapat membantu melindungi kulit wajah daripada radikal bebas yang boleh merosakkan kulit.
--
Fungsi utama.
.
βœ”Menutup kekurangan pada kulit wajah seperti lingkaran hitam bawah mata, parut jerawat di bahagian wajah dan memberikan kemasan pada kening agar tampak rapi.
.
βœ”Teksturnya sangat lembut. Bestkan? Yang tak nak cukur kening tapi nak kening rapi boleh cuba concealer ni! Worth to buy! Serius !
.
🌷Bagi wajah yang berjerawat, jeragat atau berparut, 'Concealer' adalah pilihan yang penting.
.
🌷Ia penting untuk menyamarkan segala cela kecil dan memastikan kesan jerawat, jeragat atau parut itu tidak kelihatan saat anda merias wajah.
.
🌷Sapukan 'concealer' dengan nipis sebelum bersolek dan sudahi dengan bedak asas atau bedak debu. Tetapi pastikan anda memilih 'concealer' yang sesuai dengan kulit anda.
.
🌷Dapatkan 'concealer' dari Mary kay kini boleh dimiliki dengan pelbagai warna mengikut kulit wajah anda...πŸ‘πŸ‘
--
βœ…Free consultation
βœ…Free skincare/makeup class
βœ…Career opportunity
--
Farah Anwar 0146516949
#marykaynilai #marykayjb #marykaysepang #marykaysalaktinggi #marykaylabuan #concelear #concelearmurah #tutupcela #kulitsensitif

TRANSLUCENT POWDER
.
Sape ckp yg bedak ni setakat bedak?
Huhu..anda x kenal lagi translucent powder ni.
.
Bukan shj menjadikan muka bebas minyak..malahan bedak tabur ni ringan dan tida menyumbat pori.πŸ˜„.
.
Best x pakai bedak yg ade effect shining ni..superbb!!
.
Boleh dijadikan sbg finishing bedak.
Mmg berbaloi.
.
Pm yan utk dptkn set berus n bedak ni pd harga istimewaπŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
.
Yan
013 8342065
Ind Beauty Consultant

#NAK CANTIK BERMARY KAY
#marykaybeautyconsultant
#marykaykedah
#marykayperlis #marykaypahang
#marykayperak #marykaypahang
#marykayselangor #marykaykl
#marykayseremban
#marykaymelaka #marykayjohorbahru
#marykayterengganu
#marykaykelantan
#marykaysabah#marykaysarawak
#marykaylabuan
#marykaymalaysia
#cremelipstik#politeknik
#translucentpowder#pipimulis
#hijabster#kulitcantik
#sukacantik#pelembappipi
#nursecantik#cikgucantik
#terapiinstagram#hijabista

MOST RECENT

Siapa yg menginginkan kehidupan seperti saya lalui skrg? Inilah masanya yg sesuai utk bertindak. Whatsapp sy segera.
.
.
Tak tahu bagaimana utk mulakan? Saya ada caranya. Saya boleh berikan panduan utk anda yg ingin berjaya.
.
.
Tiada perniagaan yg tidak bermodal. Tiada perniagaan yg berjaya tanpa ilmu & usaha. Tiada kejayaan tanpa kesusahan. Jadi anda ingin tunggu apa lagi?
.
.
Kami BUKAN MULTILEVEL MARKETING. Kami hanya ingin membantu & memperkayakan para WANITA diluar sana supaya mereka dapat membantu para suami / mak abah / keluarga masing2.
.
.
Benar kata pepatah duit bukan segalanya. Tapi segalanya perlukan duit. Jadi carilah selagi anda berpeluang utk mendapatkannya.
.
.
Love,
Huda Mary Kay BC
☎+60132872900
.
.
#raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykayskudai #marykaysenai #marykaymelaka #marykayayerkeroh #marykayalorgajah #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayrembau #marykayseremban #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykaylabuan

Skin care Class are ready for BookingπŸ˜€

Venue: Rumah Bonda Tercinta Anjung Teduh Felda sahabat 2

Event: Skin Care class by Hasmidar

Beauty consultant Has
Mary kay
010-9599007

#marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia
#marykaysandakan
#marykaylabuan
#marykayld
#marykaykotakinabalu
#marykaypahang
#marykaykualalumpur
#marykayjb

Bukan sekadar lipstick. πŸ˜˜πŸ’„
Jom lipstick party... #freeconsultation #marykaykotakinabalu #marykaysabah #marykaylabuan

.
Skinvigorate Brush ni wajib ada tau! Memang rasa bersih muka. Siapa yang ada whitehead & blackhead tu, kena beli brush ni. 😘
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

.
Saya memang pengguna setia True Dimensions Lipstick ni.
.
Warna kegemaran saya ialah Artic Apricot πŸ’„
.
Lipstick ni tak mengeringkan bibir
.
Menyamarkan garis-garis halus di bibir
.
Menjadikan bibir nampak penuh
.
Siapa ada anak kecil, yang pernah korek lipstik? Haaa.. Lipstick yang ini gerenti kanak-kanak tak boleh buka. Sebab ada teknologi 'lock'. Kena push cap lipstick tu dari atas.
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Selamat berhujung minggu! .
.
Petang ni nak share pasal CC Cream with spf15 Mary Kay πŸ’
.
.
Ni la produk wajib yang saya gunakan setiap hari. Dengan Cc cream ni kulit saya terasa lebih lembap dan nampak lebih sihat.
.
.
Cc cream ni juga bantu kulit saya nampak lebih sekata, merah-merah di wajah tidak kelihatan.
.
.
Teksturnya pula mudah blend dan sangat ringan.sebab tu saya suka, jenis yang tidak suka tempek banyak kat muka mesti setuju dengan saya! 😌
.
.
Tambahan pula, cc cream ni mengandungi spf15 di mana mampu melindungi kulit kita dari sinaran matahari. Cahaya matahari adalah musuh kulit kita tau! Tambah lagi dengan keadaan bumi sekarang yang panas ni.
.
.
Penggunaan pula sangat lama, tube nampak ja kecil, tapi kecil-kecil cili padi. Saya gunakan selama 8bulan! Mudah di bawa ke mana sahaja.
.
.
Produk marykay juga berasaskan mineral, nak tanggal pun tak susah. Sebab tu la saya pilih cc cream ni 😘
.
.
Sekian coretan dari pengalaman saya sendiri . More info whatsapp saya sahaja πŸ’•
.
.
#marykaysabah #marykayselangor #marykaymalaysia #marykayconniejaini #marykay❀ #marykayskincare
#marykaycyberjaya #marykayborneo #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayperak #marykayn9 #marykaysale #marykaylabuan #marykayputrajayaI #onlineshopping #onlinebusiness #bazarpaknilprodukkecantikan

Harini kita takyah mekap ye utk selfie 😊 cukup sekadar apply skincare yg cukup utk lindungi wajah drpd debu & kotoran di persekitaran sekeliling. .
.
Ofcos kena selfie dgn tudung kesayangan hamba. Hadiah drpd senior Mary Kay saya kak Hasni 😘😘😘
.
.
Siapa nak saya bantu jadi cantik dgn produk Mary Kay yg sgt berkualiti ni? Rugi ye kalau tangguh2 lagi bila muka anda bermasalah.
.
.
Mahal sangat harga Mary Kay?? Siapa kata?? Meh bincang dgn saya dulu sebelum buat apa2 keputusan taw. Siapa yg ade di kawasan skudai & JB meh buat janji temu dgn saya ye πŸ˜‰
.
.
Love,
Huda +0132872900
.
.
#raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykayskudai #marykaysenai #marykaymelaka #marykayayerkeroh #marykayalorgajah #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayrembau #marykayseremban #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykaylabuan

.
Throwback. Post ini dah lama, tapi masih relevan 😊
.
Memang set TimeWise ni miracle sangat! Makin lama pakai, makin awet muda 😘
.
Siapa nak join Skincare class saya? Saya akan gunakan set TimeWise ni. Jom! .
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

.
🌈 Good morning! 🌈Ramai yang tak suka mekap tebal-tebal atau warna garangkan?
.
So, saya cadangkan untuk guna lipstick True Dimension Pink Chèrie & Limited Edition Baked Cheek Powder ni
.
Simple & sweet je nampak.
.
Ada promo untul bulan Mei ni. Contact me 😘
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Masalah kulit kusam? Bekas jerawat terdahulu bertahun tak hilang? Kulit bersisik sebab kering sangat? Kulit tua sebelum waktunya? 😨

Ni la masalah yang selalu dialami kan, ketahuilah bahawa Serum vitamin C boleh atasi masalah anda 😘

Antara kelebihan replenishing serum +C:
- kaya dengan anti oksidan bahan botani yang tinggi vitamin C, anti-oksidan penting untuk awet muda tau!
-Jan risau diuji klinikal dan berkesan ramai dah pakai kulit mulus hehe
-galakkan kalogen so kulit akan anjal macam spring!

Siapa nak cantik raya nanti? ✨

#marykaysabah #marykayselangor #marykaymalaysia #marykayconniejaini #marykay❀ #marykayskincare
#marykaycyberjaya #marykayborneo #marykaysarawak #marykayjohor #marykaykedah #marykaypahang #marykaypenang #marykaykualalumpur #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayperlis #marykayperak #marykayn9 #marykaysale #marykaylabuan #marykayputrajayaI #onlineshopping #onlinebusiness #bazarpaknilprodukkecantikan #vitaminc

Assalamualaikum..hai sayang2 semua.
.
Sis pergi holiday..tp 2 benda ni sis takkan tinggal☺️. Cuaca sejuksejuk macam ni memang boleh buat kulit kita kering. Tapi kalau ada Oil Free Hydrating Gel dan Gel Mask, InsyaAllah..kulit kering tiada lg. Jom pm sis lajulaju kπŸ˜‰. .
.
πŸ“²maryk_humaira 0137221935
"Cantik secara smulajadi dengan kulit yg sihat"
"Be naturally beautiful with healthy skin"
.
#marykayjohor #rehanbantu #marykaymalaysia #sephoramalaysia #nursemalaysia #marykayjb #marykayselangor #marykaybanting #marykaypenang #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #arianirtw #koreanskincaremalaysia #bazaarpaknil #janganmengata #hadiahbirthday #marykayterengganu #marykayjohor #naelofarhijab #duckscarves #gurumalaysia #arianirtw #janganmengata #marykaykb #marykaykelantan #marykaysabah #marykaylabuan #siscutitpmasihambilorder #ofhgdangelmaskkesayangansis😘 #albanywa

Hi dear, this is skin vigorate cleanser tau.
Brush ni sangat lembut dikenakan pada wajah dgn clenaser marykay yg dpat kasih gembira kulit kita hari2x.

Cuba anda bayangkan?
Kalau anda memberus gigi tanpa berus gigi?
Ndak bersihkan.😊 Anda cuba kelembutan brush ni,
Comfirm jatuh cinta terus.
HeeeeeπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ "cantik bersyariat pada yang sepatutnya"
Senior consultant
HasmidarπŸ˜€

#marykaymalaysia
#marykaysandakan
#marykayLd
#marykaylabuan
#marykaykotakinabalu
#marykayjb
#marykaypj
#marykaykualalumpur

010-9599007

.
Ini SSD Nad pakai Limited Edition Mary Kay Baked Cheek Powder 😘😘😘 Lawa kan..
.
Paling best! RM3 setiap pembelian akan didermakan pada badan kebajikan yang berkenaan!
.
A simple purchace can be a powerful act of kindness! πŸ’–
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Alhamdulillah. Semalam order harini sampai πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Yg sebelah kanan masih menunggu tuan nya.
Tapi....maaf ye 😊
Yg sebelah kiri tu semua DAH BERTUAN πŸ˜‰
.
.
Yg mana nak free gift pouch limited edition tu meh cpt ye habis akak tak tahu.
Jom kita grab OFFER BULAN MEI!! Rugi tak cuba Mary Kay.
.
.
Cepat2 whatsapp sis sbb stok terhad. Mana yg nk cpt dpt brg kena la whatsapp sis skrg. Habis nnt kempunan pulak πŸ˜†
.
.
Love,
Huda Mary Kay BC
.
.
Love,
Huda Mary Kay BC
☎+60132872900
.
.
#raihanahuda_marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybrunei #marykaysingapore #marykayjohor #marykayskudai #marykaysenai #marykaymelaka #marykayayerkeroh #marykayalorgajah #marykaynegerisembilan #marykaysenawang #marykayrembau #marykayseremban #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayperak #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaypahang #marykaysarawak #marykaysabah #marykaylabuan

.
Testimoni dari BC Ross Ma.
"Pakai Mary Kay sejak bulan 8, 2016. Set BE F2. Kemudian, tambah microdermabrasion set & melacep serum. Alhamdulillah sekarang makin bersih muka dia."
.
Ready stock set BE F2 area Seri Kembangan area.
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

.
Saya dapat hadiah lagi hari ni. Terharu sangat! Semalam, semasa hadir untuk New SD Debut ceremony, saya dah dapat hadiah gambar sebelah kanan tu. 🎁🎁🎁
.
Hari ini, saya dapat lagi hadiah daripada SD Balqis. Hadiah Limited Edition pula tu. πŸ’–πŸ’–πŸ’– My SD memang tahu saya suka mekap & barang mekap. Tq SD Balqis 😍😍😍 Semoga murah rezeki!
.
Semoga saya juga berpeluang menjadi seperti Balqis, agar saya dapat berkongsi kegembiraan & memberi lebih banyak kepada orang lain.
.
Mary Kay the best!
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

Tak dinafikan ramai yang selalu cakap: "Tak nak la guna Mary Kay ni saya tak mampu.. org kaya je yang bole guna Mary Kay.. huhu"

Nampak tak ayat clichΓ© ni?
Itu adakah menandakan fara org kaya?? Alahaii πŸ˜…πŸ˜… Kalau dengar ayat macam tu, fara selalu jawab, "Alhamdulillah.. Aminnn...
Sejak jadi Mary Kay Beauty Consultant terasa diri ni kaya sebab pakai product orang kaya"
😍😍😍
Bukan fara yang cakap tapi diorg yang doakan.
Terima kasih doakan fara jadi kaya.
Alhamdulillah sejak guna Mary Kay, dah tak stress nak fikir cari product lain, dah tak stress dengan kulit bermasalah.

Korang tak cuba, korang tak tahu, korang jangan cakap Mary Kay tu mahal.
Nak tahu mahal ke tidak, mampu ke tidak, jumpa Mary Kay Beauty Consultant yang berdekatan dengan korang, dengar dulu sharing dari beauty consultant yg berdaftar baru korang boleh nilai mahal ke dok, jimat ke dok, bagus ke dok naa.
Sebab kulit kita ni Allah bagi pinjam sementara je tauu, so jagalah elok-elok.
Belai kulit korang tu dengan product yang menjamin kepuasan korang bukan yang merosakkan kulit korang ea.
😘😘 Nak kulit sihat dan cantik?
Jom kita dating.. Farah Anwar
0146516949
www.wasap.my/60146516949
πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
#marykayjb #marykaysalaktinggi #marykaylabuan #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykaybangi #beautythatcount #freeconsulation #freeclass #marykay #botanical #botanicalproduct #parttime #fulltime #jawatankosong #mua #rawatankulit

.
Mereka semua datang dari pelbagai background. Mereka semua wanita hebat!
.
NSD, ESSD, SSD, SD yang hadir New SD Debut ceremony semalam, 14/4
.
Tumpang bangga dapat lihat kejayaan wanita2 ini. Siapa kata wanita tak boleh berjaya? Siapa kata wanita tak sehebat lelaki?
.
πŸ’–πŸ’™πŸ’šπŸ’›πŸ’œβ€
"Jom sama-sama cantik" .
.
🎊🎊#FREE Beauty Consultation area Selangor. Sediakan tempat saja. Team MK akan datang buat beauty demonstration di tempat anda🎊
.
Independent Beauty Consultant
http://www.wasap.my/+60168935811
Filzah πŸ‘ πŸ’„πŸ’‹πŸ‘Έ
http://bit.ly/marykayfilzah
Facebook: Filzah Beau Legacy
.
#marykay #marykaymalaysia #MKbeautyconsultant #beauty #makeup #mekap #makeover #cantik #marykayselangor #MK #bazaarpaknil #gorgeous #love #makeover #malaysia #kosmetik #sayajual #marykayklang #marykayserikembangan #marykaypuchong #marykayserdang #beforeandafter #before #after #ilovemarykay #isellmarykay #sayajualmarykay #marykayupm #marykaylabuan

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags