#marykaykulim

MOST RECENT

Hi gais ... hari nie nk review sket satu produk nie .. mmg best abis ... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ muka i rs bersih and shine shineee jee pakai product niee ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Hanya satu kapas boleh bersihkan satu muka !
Tak kisah makeup nipis ke makeup tebal ke !
All can usee!!! Hebat bukan? So jom tgok video kat bawah nie ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป *_Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?_*

Kalau belum ada, mesti kena ada tau!
1โƒฃ Oil Free
2โƒฃ Mencuci dan melembapkan
3โƒฃ Ada ekstrak SILIKON... (merawat, menegang dan menganjal kulit)
4โƒฃ Tanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj.
5โƒฃ Merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama
6โƒฃ Selamat digunakan untuk mencuci bibir.
7โƒฃ Menanggalkan dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.
8โƒฃ Menyelesaikan masalah oil seed (bintik putih di kawasan muka!) Ramai yg ada problem ni kn
Tengok macam-mana mudahnya menanggalkan mekap wajah dan Mascara Waterproof.

#oilfreemakeupremover #marykayuser #marykaylovers #marykaymalaysia #marykaykedah #marykayalorsetar #marykaykulim #marykayperak #marykayipoh #marykayjohorbahru

Hi gais ... hari nie nk review sket satu produk nie .. mmg best abis ... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ muka i rs bersih and shine shineee jee pakai product niee ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Hanya satu kapas boleh bersihkan satu muka !
Tak kisah makeup nipis ke makeup tebal ke !
All can usee!!! Hebat bukan? So jom tgok video kat bawah nie ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป *_Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?_*

Kalau belum ada, mesti kena ada tau!
1โƒฃ Oil Free
2โƒฃ Mencuci dan melembapkan
3โƒฃ Ada ekstrak SILIKON... (merawat, menegang dan menganjal kulit)
4โƒฃ Tanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj.
5โƒฃ Merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama
6โƒฃ Selamat digunakan untuk mencuci bibir.
7โƒฃ Menanggalkan dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.
8โƒฃ Menyelesaikan masalah oil seed (bintik putih di kawasan muka!) Ramai yg ada problem ni kn
Tengok macam-mana mudahnya menanggalkan mekap wajah dan Mascara Waterproof.

#oilfreemakeupremover #marykayuser #marykaylovers #marykaymalaysia #marykaykedah #marykayalorsetar #marykaykulim #marykayperak #marykayipoh #marykayjohorbahru

Perjumpaan tk rancang ...โ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปjgn jelouse my lovely fwen berumur 49 tahun Younger (muda dari usia) selepas test skin mengunakan ..Skin Anylizer .....hasil mngunakan skincare Mary Kay secara consistent ,sistematik๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ trgugat tgk bila kulit kita sihat dan muda dari usia....kan....๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada yg nk test kulit u all?
Jom meet2 esya.....FREE test !!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #marykayfeedback #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant
#marykaylashlovewaterproofmascara
#marykaylovers #marykaykulim #marykaybeautyconsultant #lashlovemascaramarykay

SEDANG MENCARI KERJAYA YANG FLEXIBLE ? ๐Ÿค”.
MODAL YANG MURAH ( RM189 ) ? ๐Ÿค”.
.
.
Arisha nak cari 3 team ! DM / WHATSAPP laju laju okay !.
.
BERMINAT NAK JADI BEAUTY CONSULTANT MACAM SAYA ? ๐Ÿ˜๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ.
.
.
Jom daftar sekarang ! Bag kerjaya anda ! Side income ? Harga jimat ? Pilihan anda !.
.
.
MULAKAN KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY !.
.
PERMULAAN YANG RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN. .
Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay, anda layak memilih salah satu starter kit dalam gambar yang bernilai hampir rm500.
.
Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah menarik menanti anda.
.
Kenapa lihat sahaja sedangkan peluang terbuka luas.
.
Daftar hari ini HANYA RM 189 sahaja !.
.
.
Love ,
Arisha โค๏ธ
011 15464067

#marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant
#marykaylashlovewaterproofmascara
#marykaylovers #marykaykulim #marykaybeautyconsultant #lashlovemascaramarykay

Banyak dah koleksi lipstik Mary Kay ni orang dok cari hampa tau dak!!!! Ramai customer kata ringan jaaaaa dok kat bibir. Memang beza gila dengan produk hat murah2... Jadi kalau hampa ada masalah bibir kering kaaaa memang takda masalah langsung.
.
.
Sebab apa ??
.
.
โœจ Ringan bila letak dkt bibir hampa pastu lembut jaaa bila apply tuuuuu. Makin jatuh cinta pulak ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ˜† Senang untuk dipakai dan sesuai untuk semua orang. Tak kisah laaa budak2 kaaa remaja kaaaa makcik2 kaaaaa haaa. Semua dia sapu bolehhhhhh
.
.
โ˜บ Yang paling penting dalam lipstik tuuu kan ada bahan penjagaan kulit yang sangat berkualiti tinggi.
.
. .
.

Nak free postage๐Ÿ’• free consultant ๐Ÿ’• free sample ๐Ÿ’• budget? Meh wssp cikbunga๐Ÿ˜˜
.
.
click Link on bio โœจ
Cikbunga ๐ŸŒน
i'm your Beauty Consultant๐ŸŽˆ
Mary Kay Malaysia๐Ÿ’ž
free postage ๐Ÿ“ฆ
free sample
free consultant ๐Ÿ‘ธ
.
.

#beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #marykayoriginal #marykaylover #marykaylover #marykaymysg #marykaykedah #marykaykulim #marykaypromotion #marykayproduk #marykaytop5globalskincarebrand #marykaytop5globalskincare #marykaylovers #kulitberminyak #kulitsihatkulitcantik #dermatology #aethetic #bellaammara #aamyrarosli #laraalana #rayyanhaya #stylist #timewise3d #timewisemicrodermabrasionplusset #botanicalmarykay #handsatin #lipstick๐Ÿ’„
#marykaytop5globalskincare #marykaytestimoni #marykaylover #marykaymysg #marykaymalaysia #likeforlikes

.
AGE MINIMIZE 3D 4-IN-1 CLEANSER
.
๐ŸŽMembuang bendasing yg tersumbat dalam kulit dengan lebih berkesan
.
๐ŸŽMembuang daki kotoran dan cela yg membuatkan kulit jadi kusam
.
๐ŸŽMembersihkan dan membuang sel kulit mati sekaligus buatkan kulit lebih licin dan lembut
.
๐ŸŽMencerahkan kulit dan buatkan kulit jadi lebih berseri-seri.
.

#cleanser3d #timewise3d #marykaykulim #cleansermarykay #marykayreadystock #marykaymersing #marykayyterengganu
#marykayjohorbahru

.
.
NOVEMBER PROMO ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
.
Terdapat 3 set haruman wangian semerbak dan sangat best !!
.
1๏ธโƒฃSail to the Moon
2๏ธโƒฃChase A Rainbow
3๏ธโƒฃPaint The Sky
.
Rangkaian set ini ada 3 item:
๐ŸŒท Fragrance Mist
๐ŸŒท Body Lotion
๐ŸŒท Body wash
.
Jadi buruan ramai bulan nie sebab harga terlajak wangi uolls!
.
Nak grab promo nie? whatsapp sis cepat .
.
.
๐ŸŽFree gift..
๐ŸŽReady stock..
๐ŸššPostage everyday..
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Executive Senior Sales Director
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€Ayzza..
๐Ÿ“ฒ0194582016
.
#marykaykulim
#marykaykedah
#marykaytaiping
#marykaykamunting
#marykayperak
#marykaysimpang
#setantipenuaan
#botanicaleffect
#timewise
#timewiserepair
#marykaypeneng
#muabellaz
#setjerawat
#ariani
#jerawatbatu
#marykayshahalam
#marykaymurah
#malaysia
#sepora
#bazarpaknil
#marykayterengganu
#marykayparitbuntar
#ajimaura
#clearproof
#malaysian
#neelofahijab

Baru tau treatment Microdermabrashion kat spa tu, kos hampir ribu-ribu ringgit.

Sekali treatment tak cukup tau. At least perlu buat treatment 6 session. Bayangkan berapa banyak dah kos.

Tau tak dalam Mary Kay ada set Microdermabrashion jugak? Lagi jimat. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Set yang terdiri dengan:
1โƒฃ Timewise Microdermabrasion Refine
โœ” Sejenis pengelupas.
โœ” Mengurangkan tampilan
garisan halus.
โœ” Menghaluskan tekstur kulit
dengan lembut.
โœ” Menghapuskan sel-sel kulit mati pada permukaan kulit & kotoran
dalam pori-pori.
โœ” Tak boleh pakai setiap hari. Lepas pakai ni WAJIB pakai Pore Minimizer.

2โƒฃ Timewise Pore Minimizer
โœ” Sejenis serum yang lembut.
โœ” Dapat
mengurangkan bilangan pori-pori dengan ketara.
โœ” Menambahbaikkan tekstur kulit dengan segera.
โœ”Boleh pakai setiap hari.

Kalau nak hilangkan parut-parut jerawat yang lama. Lekuk-lekuk bulan di muka. Bekas jerawat batu yang besar atau kecik. Set ni sangat berkesan.

Tapi WAJIB pakai dengan set Skincare. Ha nak tahu details, WhatsApp ok. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #refinescrub #poreminimizer #rawatlekukjerawat #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaykulim #marykayalorsetar #marykayipoh #marykayperak #marykaylovers #marykayusers #syu_mk #beautywithsyu

.
TRUE DIMENSIONS LIPSTICK BY MARY KAY
.
Yang ini best seller lipstick Mary Kay. Tekstur dia berkrim, sangat moist & lembut pada bibir. Antara kelebihan lipstick Mary Kay:
.
๐Ÿ’– Diperkaya dgn mango butter & vitamin E
๐Ÿ’– Mengurangkan kekeringan bibir
๐Ÿ’– Mengurangkan kehitaman bibir
๐Ÿ’– Memberi kelembapan Pd bibir sepanjang hari
๐Ÿ’– Terdapat pelbagai warna menarik utk pilihan anda!
๐Ÿ’– Tahan lama, bibir nampak mungil dan seksi gituuuu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
โœจKelebihan TD Lipstickโœจ
โœ…mengekalkan lembapan dengan serta-merta dengan selesa
โœ…Ramuan penjagaan kulit yang canggih,
Melicinkan garis-garis halus di bibir
โœ…bibir akan nampak penuh! Dan satin finishing. Sangat cantik
.
โœจKandungan TD Lipstickโœจ
โœ…kompleks penentang usia - membantu penghasilan kolagen bibir kita
โœ…vitamin E - melindungi bibir kita dari radikal bebas
โœ…sunflower seed oil,jojoba, manggo butter
-melembap bibir kita dengan baik
.
โœจCiri - ciri TD Lipstickโœจ
โœ…tiada wangian, sangat moist & lembut pada bibir
โœ…sesuai untuk kulit sensitif/alahan
โœ…bekas lipstick yang sangat cantik dan unik!
.
Warna pilihan True Dimensions lipstick ada 12 kesemuanya
๐Ÿ’„ Color Bliss
๐Ÿ’„ Citrus Flirt
๐Ÿ’„ Tangerine Pop
๐Ÿ’„ Rosette
๐Ÿ’„ Sizzling Red
๐Ÿ’„ First Blush
๐Ÿ’„ Sassy Fuchsia
๐Ÿ’„ Pink Cherie
๐Ÿ’„ Wild About Pink
๐Ÿ’„ Natural Beaute
๐Ÿ’„ Color Me Coral
๐Ÿ’„ Firecracker
.
Buy 3 free 1 tau bulan ni. Sgt untung, kena grab tau ๐Ÿ˜˜
.
Whatsapp/dm
โ˜Ž 017-4575127
Hanim

#marykaykedah #marykayalorsetar #marykaykulim #marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultant #marykaypulaupinang #promosimarykay #truedimensionslipstick #truedimensionsheerlipstick

.
.
SET BOTANICAL EVO MARY KAY
.
Sesuai untuk remaja berumur 22 tahun ke bawah yg mempunyai masalah kulit berminyak & berjerawat or normal skin yg takde masalah skin๐Ÿ‘
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen:
.
1. CLEANSER(GEL)
Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar.
.
2. INVIGORATING SCRUB
- guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih.
.
3. REFRESHING TONER
membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit tampak lagi tegang.
.
4. MOISTURIZING GEL-
Memberi lembapan selama 12 jam, sbb gel ini menjadikan pelembap anda rsa tdk berminyak & meresap dgn cepat bgi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hari slps anda mencuci muka.
.
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN
Merupakan koleksi pelembap yg wajib anda ada jika terdedah dgn cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sbgi pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari.
.
Utk bulan ni .. banyak promotion yang best2 tau.. nak tahu tak?? Ok wasap cepat sis ayzza ASAP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
๐ŸŽFree gift..
๐ŸŽReady stock..
๐ŸššPostage everyday..
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Executive Senior Sales Director
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€Ayzza..
๐Ÿ“ฒ0194582016
.
#marykaykulim
#marykaykedah
#marykaytaiping
#marykaykamunting
#marykayperak
#marykaysimpang
#setantipenuaan
#botanicaleffect
#timewise
#timewiserepair
#marykaypeneng
#muabellaz
#setjerawat
#ariani
#jerawatbatu
#marykayshahalam
#marykaymurah
#malaysia
#sepora
#bazarpaknil
#marykayterengganu
#marykayparitbuntar
#ajimaura
#clearproof
#malaysian
#neelofahijab

.
.
Apa itu Softener? Toner ke??๐Ÿค”๐Ÿค”
.
Sebenarnya dia "macam toner" tapi bukan toner sebab softener Mary Kay ni ALCOHOL-FREE, bermakna tak mengandungi alcohol seperti toner.
.
1. Kulit akan berasa lebih lembut, halus dan licin !
.
2.Memberikan kelembapan kepada kulit
.
3. Merupakan agen penentang anti penuaan !
.
4.Dan yg lebih best softener ni juga dapat membantu mengecilkan pori !
.
5.Kulit juga kelihatan cerah.
.
Berminat nak cuba? .
Berminat wasap cepat sis ayzza ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
๐ŸŽFree gift..
๐ŸŽReady stock..
๐ŸššPostage everyday..
.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Executive Senior Sales Director
๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€Ayzza..
๐Ÿ“ฒ0194582016
.
#marykaykulim
#marykaykedah
#marykaytaiping
#marykaykamunting
#marykayperak
#marykaysimpang
#setantipenuaan
#botanicaleffect
#timewise
#timewiserepair
#marykaypeneng
#muabellaz
#setjerawat
#ariani
#jerawatbatu
#marykayshahalam
#marykaymurah
#malaysia
#sepora
#bazarpaknil
#marykayterengganu
#marykayparitbuntar
#ajimaura
#clearproof
#malaysian
#neelofahijab

SEDANG MENCARI KERJAYA YANG FLEXIBLE ? ๐Ÿค”.
MODAL YANG MURAH ( RM189 ) ? ๐Ÿค”.
.
.
Nurul nak cari 3 team ! DM / WHATSAPP laju laju okay !.
.
BERMINAT NAK JADI BEAUTY CONSULTANT MACAM SAYA ? ๐Ÿ˜๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ.
.
.
Jom daftar sekarang ! Bag kerjaya anda ! Side income ? Harga jimat ? Pilihan anda !.
.
.
MULAKAN KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY !.
.
PERMULAAN YANG RENDAH DAN TIADA RISIKO KERUGIAN. .
Dengan setiap pendaftaran baru perunding kecantikan Mary Kay, anda layak memilih salah satu starter kit dalam gambar yang bernilai hampir rm500.
.
Keuntungan runcit yang tinggi serta banyak hadiah menarik menanti anda.
.
Kenapa lihat sahaja sedangkan peluang terbuka luas.
.
Daftar hari ini HANYA RM 189 sahaja !.
.
.
Love ,
Nurul โค๏ธ
010 3662673

#marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant
#marykaylashlovewaterproofmascara
#marykaylovers #marykaykulim #marykaybeautyconsultant #lashlovemascaramarykay

KENAPA Pilih LIPSTICK MARY KAY??
.
.
Kenapa perlu beli lipstick Mary Kay sedangkan banyak lipstick pelbagai pilihan di pasaran?..
.
.

SEBAB..
๐Ÿ’„mengandungi advance skincare ingredient yang merawat kulit
๐Ÿ’„ada vitamin E, extract jojoba, sunflower seed oil, mango butter yang membantu menghilangkan kehitaman bibir & memberi kelembapan berpanjangan pada bibir.
๐Ÿ’„membantu memberi perlindungan radikal bebas dan faktor-faktor negatif persekitaran yang mengakibatkan kedutan.
๐Ÿ’„dapat merawat bibir sensitif.
.
.
BEST ke BEST SANGAT?? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
INGAT!! beli yang original yaa gaiss.. Sayangi bibir anda ๐ŸŒน๐Ÿ’‹
.
. .

Nak free postage๐Ÿ’• free consultant ๐Ÿ’• free sample ๐Ÿ’• budget? Meh wssp cikbunga๐Ÿ˜˜
.
.
click Link on bio โœจ
Cikbunga ๐ŸŒน
i'm your Beauty Consultant๐ŸŽˆ
Mary Kay Malaysia๐Ÿ’ž
free postage ๐Ÿ“ฆ
free sample
free consultant ๐Ÿ‘ธ
.
.

#beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #marykayoriginal #marykaylover #marykaylover #marykaymysg #marykaykedah #marykaykulim #marykaypromotion #marykayproduk #marykaytop5globalskincarebrand #marykaytop5globalskincare #marykaylovers #kulitberminyak #kulitsihatkulitcantik #dermatology #aethetic #bellaammara #aamyrarosli #laraalana #rayyanhaya #stylist #timewise3d #timewisemicrodermabrasionplusset #botanicalmarykay #handsatin #lipstick๐Ÿ’„
#marykaytop5globalskincare #marykaytestimoni #marykaylover #marykaymysg #marykaymalaysia #likeforlikes

Banyak dah koleksi lipstik Mary Kay ni orang dok cari hampa tau dak!!!! Ramai customer kata ringan jaaaaa dok kat bibir. Memang beza gila dengan produk hat murah2... Jadi kalau hampa ada masalah bibir kering kaaaa memang takda masalah langsung.
.
.
Sebab apa ??
.
.
โœจ Ringan bila letak dkt bibir hampa pastu lembut jaaa bila apply tuuuuu. Makin jatuh cinta pulak ๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ˜† Senang untuk dipakai dan sesuai untuk semua orang. Tak kisah laaa budak2 kaaa remaja kaaaa makcik2 kaaaaa haaa. Semua dia sapu bolehhhhhh
.
.
โ˜บ Yang paling penting dalam lipstik tuuu kan ada bahan penjagaan kulit yang sangat berkualiti tinggi.
.
. .
.

Nak free postage๐Ÿ’• free consultant ๐Ÿ’• free sample ๐Ÿ’• budget? Meh wssp cikbunga๐Ÿ˜˜
.
.
click Link on bio โœจ
Cikbunga ๐ŸŒน
i'm your Beauty Consultant๐ŸŽˆ
Mary Kay Malaysia๐Ÿ’ž
free postage ๐Ÿ“ฆ
free sample
free consultant ๐Ÿ‘ธ
.
.

#beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #marykayoriginal #marykaylover #marykaylover #marykaymysg #marykaykedah #marykaykulim #marykaypromotion #marykayproduk #marykaytop5globalskincarebrand #marykaytop5globalskincare #marykaylovers #kulitberminyak #kulitsihatkulitcantik #dermatology #aethetic #bellaammara #aamyrarosli #laraalana #rayyanhaya #stylist #timewise3d #timewisemicrodermabrasionplusset #botanicalmarykay #handsatin #lipstick๐Ÿ’„
#marykaytop5globalskincare #marykaytestimoni #marykaylover #marykaymysg #marykaymalaysia #likeforlikes

๐Ÿ’žMary Kay Skinvigorate Brush๐Ÿ’ž

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate yang sememangnya sedang HOT๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅdi pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay. Ianya telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsa๐Ÿ†๐Ÿ†๐Ÿ†. Apa fungsi berus ni??? Jom semak.๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda..
๐Ÿ’ Mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah..
๐Ÿ’ Menyelesaikan masalah white head dan black head..
๐Ÿ’ Menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri..
๐Ÿ’ Membantu memberikan lebih keanjalan dan menjadikan wajah lebih V-shape..
๐Ÿ’ Meningkatkan kadar serapan serum di wajah..
๐Ÿ’ Brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
๐Ÿ’ Tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana.
๐Ÿ’ Ada waranty lagi tau

www.wasap.my/60123661917
www.wasap.my/60123661917
www.wasap.my/60123661917

#marykayfeedback #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant
#marykaylashlovewaterproofmascara
#marykaylovers #marykaykulim #marykaybeautyconsultant #lashlovemascaramarykay

Perjumpaan tk rancang ...โ˜๐Ÿปโ˜๐Ÿปjgn jelouse my lovely fwen berumur 49 tahun Younger (muda dari usia) selepas test skin mengunakan ..Skin Anylizer .....hasil mngunakan skincare Mary Kay secara consistent ,sistematik๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ trgugat tgk bila kulit kita sihat dan muda dari usia....kan....๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Ada yg nk test kulit u all?
Jom meet2 nurul ..FREE test !!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #marykayfeedback #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant
#marykaylashlovewaterproofmascara
#marykaylovers #marykaykulim #marykaybeautyconsultant #lashlovemascaramarykay

Most Popular Instagram Hashtags