#marykaykulim

MOST RECENT

💐*TIMEWISE MIRACLE SET* 💐Anti-Aging Skincare untuk 23Tahun ke atas. 💐Set ini di panggil *Miracle Set* kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi mengurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri.
Set Timewise ini mengandungi:-
1) 🌹TimeWise 3 in 1 Cleanser* - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar.

2) 🌹Timewise Age Fighting Moisturizer* - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda Dan kekal lembab sehingga 10 jam.

3) 🌹Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 35* - Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan.

4) 🌹Time Wise Night Solution* - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
PM saya untuk tahu lebih lanjut. ☺
.
Amalin - 014-543 5557
Your Beauty Consultant💗
.
#marykaypenang #marykay #marykayseberangjaya #marykaymainland #uitmpulaupinang #penang #mk #sayajual #skincaremalaysia #botanicaleffect #skinvibrush #scrub #scrubbibir #marykaykulim #marykaykedah #marykaysungaipetani #skincareclass #scc #timewisemiracleset

.
.
-----------------
MY DIAMOND RING❤️
-----------------
.
Wow cantiknya... Insyaallah 3 cincin ini telah menjadi milik Sis, dan akan disarungkan semasa Seminar Marykay 2018 nanti ..syukur alhamdulillah ❤️❤️
.
Kalau nak tahu diamond ring ni Mary Kay bagi percuma je tau kat Beauty Consultant Mary kay... Untungnya sape yang jadi Beauty Consultant Mary kay..❤️
.
Kalau uolls nak dapat cincin ni Percuma... jom la join team sis.. ( Team sis Top 1 Unit Malaysia tau 👍🏼👍🏼)
.
Modal permulaan rendah sgt, tapi macam2 reward , hadiah yang u alls akan dpt ..Salah satunya cincin berlian Mary kay ini lah.. best kan!!!
.
Apa lagi mai pm sis skg.. sis akak share mcm mana nak grab cincin berlian ni..
.
DM /PM / WhatsApp
☎️ 019 458 2016 AYZZA
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
#syukuralhamdulillah
#flawlessmakeup
#masalahjerawat #skinsensitif
#marykayayzzatestimoni
#marykayayzzafeedback
#setjerawat#ariani
#flawlessskin#glowingskin
#ariani #marykaykulim
#setantipenuaan #partimeincome
#partimejob
#marykaybaling
#Marykaysik
#Marykaykulim
#setjerawat
#ariani
#bazarpaknil
#marykjitra
#marykaysik
#marykayalorsetar
#liquidfoundation
#bedakdebu
#bedakpowdermarykay
#jerawatbatu
#lipstiktahanlama
#eyeshadow
#blushercantik
#blusher

.
CLEANSER MARY KAY TIDAK BERBUIH. KENAPA?
.
Ramai Jugak Customer Yang Cakap Cleanser Mary Kay Tak Berbuih. ☺
.
Nak tanya pencuci muka uolls berbuih tak? Lepas cuci muka rasa apa?
.
Uolls tau tak pencuci muka yang baik mestilah tidak berbuih?? Sbb lagi banyak buih, lagi akan mngangggu kulit berfungsi.. Kenapa?? Ok mehhh hakak share..
.
1. Sebab buih akan mngganggu production natural oil pada kulit kita. Yess, natural oil ni penting tau, sebab less oil kulit akan flaky & dry out.
.
2. Sabun bersifat alkali yang akan mngganggu pH/ accidity kulit kita.. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan membuang toksin.
.
3. Bila acidity kulit tganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging.. Sebab tu, muda lagi tapi kulit da start alami penuaan.

Sebab tu Cleanser Mary Kay is creamy texture & tidak berbuih. Memang rasa tak pakai apa2 tapi sebenarnya itu yang paling baik sebab ia membiarkan kulit bekerja secara semulajadi.
.
Nak tau lebih lanjut dan nak cuba secara percuma cleanser MK ni?
.
Ada yang berminat? Boleh whatsapps mira.. Miera sedia membantu😘
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffects #cleansermelacep #cleansermarykay #foundation
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator

.
MACAM MANA NAK TUTUP JERAWAT, JERAGAT, DARK CIRCLES NI?
.
.
👉🏻 MARY KAY PERFECTING CONCEALER
Antara fungsi concealer ialah :
✅Menyamar kecelaan, bintik hitam, dan ketidaksempurnaan kulit
✅Meneutralkan lingkaran hitam di bahagian bawah mata
✅Teknologi Light-diffusing dapat membantu mengaburi garisan halus dan membetulkan ketidaksempurnaan dari segi optikal
✅Litupan yang tahan lama serta formula berkrim dapat menyamar kemerahan pada wajah
.
Best ke best? Kalau pakai foundation je memang boleh tutup tapi still nampak kalau ada bintik yang degil tuuu kan! Sebab tu kita ada concealer 👍🏼
.
Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi mira
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffects #cleansermelacep #cleansermarykay #foundation
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator

.
Apa yg specialnya Gel Semi Shine ni?
.
💄Memberikan warna yg berseri dengan kilauan lembut.
💄long-lasting tanpa mengeringkan bibir
💄Mnggunakan teknologi gel yg memberi keselesaan pda bibir
💄Highly pigmented shades
💄Menutup cela dan ketidaksempurnaan pde bibir.
.
.
Jomm grab cepat! 💃
.
Hanya satu daripada banyak cara #MaryKay membantu anda menikmati kulit yang sihat.🍃
.
Mmg tak rugi cuba product yg sngt sngt CANTIK DI BIBIR ni!!
.
Ada yang berminat? Boleh whatsapps mira.. Miera sedia membantu😘
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffects #cleansermelacep #cleansermarykay #foundation
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator

.
Nak foundation yg tahan lama dan x melekit lgsung?? Meh try Liquid foundation Mary Kay.. Full coverage tuu.. Pakai sikit je pun. Serius tiub kecik ni tahan smpai stahun tau😱
.
.
Nak try or nak order cepat2 whatsapp mira okey 😘
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffects #cleansermelacep #cleansermarykay #foundation
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator

.
KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA & PORI BESAR???
Sapa ada masalah cam nie?
.
Mary Kay telah keluarkan produk special utk wanita dan lelaki yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatan nya😊
.
Set ini mengandungi👇
.
🌸TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE (SCRUB)
🌸TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM)
.
FUNGSI:-
📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut
📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka
📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2
📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat
📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda
📌Bila pori dah mengecil compom menarik gittewwww😍
.
Bestkan? Jangan lepaskan peluang sebab ianya dalam bentuk limited edition dan sangat-sangat berbaloi untuk dimiliki gittewww😘
.
Ada yang berminat? Boleh whatsapps mira.. Miera sedia membantu😘
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffects #cleansermelacep #cleansermarykay #foundation
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator

.
Bedak yang sangat² mudah & cepat untuk ibu² yang ada anak , dalam masa yang sama nak kulit nampak berseri 😊
.
Jimat masa & jimat duit kalau beli Creme-to-powder Foundation Mary Kay ni sebab 2 in 1 (bedak & foundation) . Dah la tahan lama .
.
Setiap pembelian bedak ni , anda akan dapat FREE cosmetic sponge Mary Kay dari saya . Sponge Mary Kay sangat² tahan lama dan tak mudah hancur . Saya dah guna 8 bulan lebih dah , masih elok lagi tau . Jom order !
.
.
Ada yang berminat? Boleh whatsapps mira.. Miera sedia membantu😘
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffects #cleansermelacep #cleansermarykay #foundation
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator

.
Pelan2 pudar kan jeragat tu.. Alhamdulillah berkat sabar menggunakn serum melacep plus😊😊
.
Uollls ada masalah jeragat jgk x? Meh cuba serum terbaik ni 👍👍 Comfirm x cari yg lain
.
.
Ada yang berminat? Boleh whatsapps mira.. Miera sedia membantu😘
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffects #cleansermelacep #cleansermarykay #foundation
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator

.
Ada sesiapa yg mengalami masalah jerawat yg serius? Jom selesaikan masalah ini dengan Acne Clearproof Mary Kay.
.
Skincare nie mmg dikaji secara klinikal & dirumus khas utk anda yg mengalami jerawat serius. Jom dapatkan kulit yg bersih dan sihat 💪
.
Ada yang berminat? Boleh whatsapps mira.. Miera sedia membantu😘
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffects #cleansermelacep #cleansermarykay #foundation
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator

.
Set Penjagaan wajah Botanical Effect Mary kay...
.
Adalah rangkaian penjagaan wajah yang dirumus khas untuk menyesuaikan jenis kulit anda di mana ia dilengkapi dengan formula botanical..
.
Telah diformulasikan kepada 3 formula iaitu :
.
🌸Formula 1 untuk kulit kering...
untuk memberi kelembapan yang berpanjangan pada kulit kering
.
🌸Formula 2 untuk kulit Normal...
unuk memberi kesegaran dan kelembapan pada kulit normal
.
🌸Formula 3 untuk kulit Berminyak...
untuk membantu mengurangkan kekilatan dan mengawal pengeluaran minyak
pada wajah..
.
Formula ini juga sesuai digunakan bagi anda yang berkulit wajah sensitf, berjerawat atau masalah jeragat akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan..
.
satu set boleh bertahan sehingga 5-6 bulan...
.
.
Ada yang berminat? Boleh whatsapps mira.. Mira sedia membantu😘
.
.
📱014-9692450 Mira
Mary Kay Beauty Consultant

#botanicaleffects #cleansermelacep #cleansermarykay #foundation
#foundationmarykay #marykaysoftener #testimonimarykay #timewiseskincare #timewisemarykay #marykaytestimoni #marykaybeautyconsultant #settimewise #setantipenuaan #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayproducts #marykaykedah #marykayjitra #marykayperak #marykaykulim #marykaysarawak #marykaysabah
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #marykaylovers #produkmarykay #mkmenskincare #mkmencleanser #mkmenhydrator

.
.
-----------------------------------
SHEER MINERAL PRESSED POWDER❤️
-----------------------------------
.
Bedak jenis mineral yang berbentuk compact. Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak dibandingkan dengan bedak2 lain.
.
Sesuai untuk semua jenis kulit, memberi kemasan MATTE yang cantik, dan mampu mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!
.
Sangat sangat bagus sebab dia tak mengeringkan kulit.
.
Kalau jenis suka yg senang pakai dan senang nak touch up, this is the best powder for you :)
.
.
DM / Whatsapp
☎️ 019 458 2016 AYZZA
Mary Kay Beauty Consultant
_____________________________
#flawlessmakeup
#masalahjerawat #skinsensitif
#marykayayzzatestimoni
#marykayayzzafeedback
#setjerawat#ariani
#flawlessskin#glowingskin
#skinsensitif #cikgukulim
#nursemalaysia
#ariani #marykaykulim
#setantipenuaan #partimeincome
#partimejob
#orangkulim
#marykaybaling
#marykaypendang
#ptsbkulim

Yang mana satu, idaman kalbu 😘
Tengah cari lipstik MATTE finishing tp TAK KERINGKAN BIBIR korang? 😱😱😱 try this.

Apa keistimewaan Semi Matte Gel Lipstick ni?
💋 Warna yang tahan lama tanpa mengeringkan bibir
💋 Warna yang sangat menarik
💋 Merawat & melembabkan bibir
💋 Mengandungi SUNFLOWER OIL & JOJOBA ESTERS yang bagus untuk kulit bibir

Ada 8 warna pilihan hebat!😍😍😍😍
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT@
💋 POPPY PLEASE
💋 MIDNIGHT RED

#MaryKayLipstick #marykaygelsemimattelipstick
#lipstickmarykay #marykayuser #marykaylovers #marykaymalaysia #marykaykarak #marykayraub #marykaykulim #marykaypahang #marykaybentong
#gelsemimattelipstick
#marykaycosmetics
#MaryKayMalaysia

.
.
TESTIMONI JERAWAT PASIR ❤️
.
.
Wow! tgk kulit wajah adik manis ni...Dah flawles ! Dulu jerawat pasir bersepah, kusam , gelap kini dah takde dan tampil lebih yakin dgn set Botanical Effects + ofhg + gel mask! Happy betul customer sis ni..😍😍😍.
.
Wajah berseri2, bersih , flawles..mmg Berbaloi kan? .
.
Jgn tunggu lama2 ye adik2, kakak.. Bertindak dari sekarang. Sayangilah skin u all.. apasalahnya invest skit utk dptkan skin sihat dan cantik. Tak rugi pun kannnn
.
.
Nak cuba produk Mary Kay? whatsapp sis sekarang! sis akan consult dulu sebelum cadangkan skincare yg bersesuaian untuk u alls😘 .
.
☎️019-458201 - ayzza
Mary Kay Beauty Consultant .
#marykaykulim
#marykaykl

💕TIMEWISE REPAIR FOAMING CLEANSER💕
.
Timewise Repair yang dirumus secara saintifik untuk bantu kurangkan tanda-tanda penuaan yang ketara dan membantu kulit kembali jadi muda!😘
.
Penjagaan kulit premium daripada penyelidikan yang intensif, bahan inovatif dan ujian menyeluruh untuk beri kulit yang jauh lebih muda. Sangat sesuai untuk umur lewat 30an dan ke atas. Timewise Repair Cleanser berfungsi untuk:
.
🌸 Kulit kekal lembap (tidak terlalu kering/berminyak)
🌸 Kulit akan cerah berseri dan sekata
🌸 Kulit rasa lembut dan sejuk
🌸 Membersih secara menyeluruh hingga kulit terasa sihat
🌸 Membantu pembaharuan kulit yang kusam
.
Wajib cuba kalau nak kulit yang muda remaja
.

Mary Kay Beauty Consultant
#marykaykulim #marykaybeautyconsultant # marykayjb
#marykaybbu #marykaysg # marykayjohor
#marykay #marykaykl #marykaymelaka #marykayseremban #marykaybandarbaruuda
#marykaytimewise #marykaykemaman #marykayterengganu #marykayipoh #marykayperak #marykayserawak #marykaysabah #marykaykuching
#timewise #marykayuser #laraalana #fashasanda #marykaybatupahat #faridkamil

*❤CC Cream Sunscreen SPF 15❤*
******************************
.
Tahu tak CC Cream ni merupakan gabungan makeup dan skincare? Selain ia berfungsi seperti foundation,ia turut membantu untuk merawat kulit kita. Best kan? .
*Ciri-ciri CC Cream:*
.
1. Sesuai utk semua jenis kulit
2. Sesuai juga utk kulit berjerawat & sensitif
3. Bebas minyak & tidak melekit.
4. Tidak menyumbatkan liang pori-pori
5. Ada sun protector iaitu dapat melindungi kulit wajah dari sinaran cahaya matahari selama 4-5 jam lamanya!
.
*8 kebaikan yang ada dalam 1 CC cream*
.
1. Melawan garis halus & tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa membuat kulit rasa berminyak / melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA & UVB.
4. Menutup cela yg ringan, pelihara kulit berjerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah & menyerikan tona kulit dgn segera.
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pd kulit.
7. Mengurangkan kemerahan pd kulit kesan daripada bahan kimia produk terdahulu.
8. Mempertahankan & melindungi kulit dr radikal bebas / kesan pencemaran.
.
Best kan? Whatsapp/dm
☎ 017-4575127
Hanim

#marykaygombak #marykaykedahalorsetar #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykaykulim #cccreammarykay #foundationkulitberminyak #foundation

Sesungguhnya....ku jatuh cinta!! 💕💕💕 .

Dulu jatuh cinta dgn loofah body cleanser, harum dgn bau lotus dan campuran buah kiwi.. skrg jatuh cinta dgn SATIN BODY SHEA SCRUB ni pulak.. .

Adududdu... lembut sgt kulit lepas guna body scrub ni. Terasa halus serta merta tau. Cerah teruih lepas sental hahahaha... Bau pun sedap dan lembut sgt!! .

Sampai si Ammar cakap,
Ibu bau apa yg wangi smpi ke luaq bilik air ni?? 😂😂😂 .

Uols dah ada body scrub belum? 🌹🌹🌹🌹 #fallinginlove #marykaymalaysia #marykaysungaipetani #marykaykulim
#lafantasticbee

Mary Kay Sun Protector SPF35/ PA+++
.
Ciri-ciri & Kelebihan Mary Kay Sun Protector: ⤵️
.
⚠️ Formula ringan dengan tekstur licin dan menyerap baik pada kulit.
⚠️ Perlindungan spektrum lebar UVA/UVB.
⚠️ Diuji pada kulit orang Asia dan sesuai untuk penggunaan setiap hari.
⚠️ Tak berminyak dan menyerap cepat ke dalam kulit.
⚠️ Digunakan sebagai penghalang matahari dan makeup based.
⚠️ Ada fungsi anti-aging dan mampu kekalkan pH/kelembapan kulit.
⚠️ Perlindungan dari jeragat/sunburn/kulit kusam.
⚠️ Ada vitamin E (Asetat Tokoferol) iaitu antioksidan yang bantu protect kulit daripada kesan radikal bebas.
.
Jom kita protect kulit kita sebelum rosak!
.
Whatsapp/dm
☎ 017-4575127
Hanim

#marykaykedah #marykayalorsetar #marykaygombak #marykaykuantan #marykaykualalumpur #marykayjitra #marykaykulim #marykaymalaysia #sunprotectionmk #organikskincare #organikbased #spf35 #tabirsuria

awesome april babe!!!!best ke terlalu best???!!jom place order dgn hakak..ade adiah lain jugak dari hakak taw...😉😉😉
love, adah 0137240426
ur beaty consultant💖💖💖
#marykay
#beautyconsultantmarykay
#marykaytamanlagenda
#marykaypadangserai
#marykaykulim
#marykaykedah
#like4like #likeforlike
#terapiinstagram

Most Popular Instagram Hashtags