#marykaybotanicaleffect

7775 posts

TOP POSTS

Terima kasih semua,kerana sudi buat facial....next time kite repeat lg yer....love u all💖💖💖💖💖💖💖 Ape,nak jugak.....
Jom pm/dm laju2
Setkan appointment.. #marykaybeautyconsultant
#marykaybotanicaleffect
#marykaytimewisemiracleset
#marykaytimewisemicrodermabrasionset 📱Eina Ibrahim
📱0123277948

Tips penjagaan kulit harian bagi kulit wajah berminyak.

Anda boleh menggunakan Botanical effects Formula 3( F3 )
Fakta mengenai botanical effects F3
* Bagaimana kita nak mengenali kulit berminyak nie?? Haaa jom saya bagi tips pada anda cara mengenali kulit wajah berminyak
1)kulit biasanya kelihatan tebal dengan pori-pori kelihatan jelas
*wajah berkilat akibat penghasilan minyak *kemungkinan terjadi masalah jerawat kerana kelenjar minyak terlalu aktif.

Masalah yang selalu dialami oleh orang kulit berminyak
🌿blackhead
🌿jerawat
🌿pori terbuka
🌿parut

dengan menggunakan BE F3 ini boleh membantu anda menggurangkan minyak berlebihan diwajah.

Kesan penggunaannya
🍀ia memulihkan keseimbangan kulit wajah
🍀mengurangkan saiz pori
🍀membantu mengawal minyak berlebihan diwajah

Ramuan utama BE F3
1) Silymarin(buah tistel susu)
🌿antioksidan berkuasa membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit.

2)Luo Han Guo
🌿ia dipanggil buah " kelanjutan usia " mengandungi antioksidan mujarab dan turut membantu menggalakkan kulit yang sihat.

3) Ekstrak Kanuka( pokok teh putih )
🌿sumber ekstrak botani dengan faedah penghalusannya boleh membantu mengelakkan pori tersekat.

4) Ekstrak jambu batu
🌿dikenali sebagai sumber asid salisilik,jambu batu adalah pengelupas yang menunjukkan faedah penanggal sel mati dan membantu pori agar tidak tersekat supaya mengurangkan kulit berminyak.. Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. ✔Free consultant, 🎁 Free Gift dan 🎁 Free sample. Hubungi saya
.
Mai
017-390 0996
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaybotanicaleffect #marykayshahalam #marykayselangor

Bisuk c Abg fly sdh.. 😌😂
#incompletesiblings #marykaybotanicaleffect

Timewise Body Smooth Action Cellulite Gel Cream
.
Masalah selulit merupakan masalah paling merungsingkan kaum wanita di seluruh dunia. Timewise Smooth-Action Cellulite Gel Cream bukan sahaja dapat menambahbaikan tampilan selulit, malah dapat menyerlahkan kecantikan kulit kita
.
Hanya perlu sapuan sebanyak dua kali sehari pada kawasan selulit, kita akan nampak kesan yg menakjubkan itu!
.
• 9 daripada 10 wanita mengatakan kulit mereka lebih licin. • 87% daripada wanita mengatakan bahwa gel ini mengurangkan tampilan selulit secara dramatik.
.
Dermatologist tested.
Trusted product
.
Jom rawat selulit. Tak cantik taw biarkan ia lama2 dibadan kita.
.
#marykaybeautyconsultant
0134685906
Iman
#marykayputrajaya
#marykaybotanicaleffect
#marykaytimewiserefine

顾客带走2支草本freshen水➕ charcoal mask 棒棒der😍
#marykay #marykaycharcoalmask #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicaleffectsfreshners
wechat:yumier520

#marykaybotanical antes y después del máquillaje es muy importante limpiar y humectar muy bien nuestro rostro! Y nada mejor que #marykaybotanicaleffect #meencanta

Skincare utk kulit muda remaja☺️ Adik2 yg msih muda remaja, selalu berjemur, kulit berjerawat. Ngam pakai ni utk jaga. Skincare ni mmg kna dr muda spya time kita berusia sng sikit mau jaga kulit. Jgn pakai produk yg kakak2 or mak2 punya sbb kulit remaja ni lain lg. Pm ya for more info! 😍
#marykayborneo #marykaybeautyconsultant #marykaybotanicaleffect #marykayteens

Oil Free Hydrating Gel
.
Keistimewaan OFHG : -
. 📍 Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit
📍 Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
📍 Menyeimbangkan lembapan kulit
📍 Tekstur yg ringan dan cepat meresap
📍 Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
📍 Sebagai cooling gel selepas berjemur
📍 Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah
📍 Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
📍 Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone .
📍 Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus
📍 Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas
.
OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.Sangat sesuai utk kulit sensitif
.
Fatin
019-9523777
Beauty Consultant

MOST RECENT

Tips penjagaan kulit harian bagi kulit wajah berminyak.

Anda boleh menggunakan Botanical effects Formula 3( F3 )
Fakta mengenai botanical effects F3
* Bagaimana kita nak mengenali kulit berminyak nie?? Haaa jom saya bagi tips pada anda cara mengenali kulit wajah berminyak
1)kulit biasanya kelihatan tebal dengan pori-pori kelihatan jelas
*wajah berkilat akibat penghasilan minyak *kemungkinan terjadi masalah jerawat kerana kelenjar minyak terlalu aktif.

Masalah yang selalu dialami oleh orang kulit berminyak
🌿blackhead
🌿jerawat
🌿pori terbuka
🌿parut

dengan menggunakan BE F3 ini boleh membantu anda menggurangkan minyak berlebihan diwajah.

Kesan penggunaannya
🍀ia memulihkan keseimbangan kulit wajah
🍀mengurangkan saiz pori
🍀membantu mengawal minyak berlebihan diwajah

Ramuan utama BE F3
1) Silymarin(buah tistel susu)
🌿antioksidan berkuasa membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit.

2)Luo Han Guo
🌿ia dipanggil buah " kelanjutan usia " mengandungi antioksidan mujarab dan turut membantu menggalakkan kulit yang sihat.

3) Ekstrak Kanuka( pokok teh putih )
🌿sumber ekstrak botani dengan faedah penghalusannya boleh membantu mengelakkan pori tersekat.

4) Ekstrak jambu batu
🌿dikenali sebagai sumber asid salisilik,jambu batu adalah pengelupas yang menunjukkan faedah penanggal sel mati dan membantu pori agar tidak tersekat supaya mengurangkan kulit berminyak.. Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. ✔Free consultant, 🎁 Free Gift dan 🎁 Free sample. Hubungi saya
.
Mai
017-390 0996
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaybotanicaleffect #marykayshahalam #marykayselangor

Jom consult skin anda bersama sis Iman di 011-17806499 untuk kenali keperluan kulit anda dan punca-punca terjadinya masalah-masalah kulit wajah yang sedang anda hadapi! Bersama-sama kita ketahui langkah-langkah penjagaan kulit yang sebenar! Tunggu apa lagi, jom darlings kita set date bersam sis Iman, in shaa Allah 😘

Love,
Sis Iman, 011-17806499
(Mary Kay beauty consultant)

#marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #top5globalskincarebrand #marykaybotanicaleffect #marykaytimewise #marykayclearproof #marykaymelacepplusset #oilfreehydratinggel #marykayskincare #ilovemarykay #marykayfoundation #marykaycccream #marykayloosepowder #marykaymakeupremover #marykaylipstick #marykaylipgloss

MARY KAY CLEAR PROOF ACNE SYSTEM

Memperkenalkan Mary Kay Clear Proof Acne System! Membersih, menyerap, menyegar, memulih, melembut dan melembap dengan formulasi yang khusus untuk menyasarkan jerawat! Dalam hanya 3 hari, beberapa individu yang telah menggunakan rangkaian produk Clear Proof menunujukkan perubahan yang ketara dalam masalah jerawat yang dihadapi! Teruji secara klinikal ke atas manusia dan bukannya haiwan!

1. CLEAR PROOF CLARIFYING CLEANSER, 127g
Pembersih wajah yang bertekstur ringan ini membantu menyingkirkan minyak yang berlebihan pada kulit wajah dan membantu mempercepat proses pembaharuan sel-sel kulit wajah

2. CLEAR PROOF DEEP-CLEANSING CHARCOAL MASK, 114g
Sapukan mask yang mempunyai 3 aksi pembersihan yang diformulasi dengan arang aktif selepas membersihkan wajah. Ianya berfungsi seperti magnet untuk membantu membersihkan liang-liang pori, menyerap lebihan minyak secara pantas dan mengawal kilawan wajah

3. CLEAR PROOF BLEMISH CONTROL TONER, 147ml
Menyegar dengan lembut tanpa menjadikan kulit kering secara melampau, membersihkan kulit wajah dengan sepenuhnya dan membantu mengawal kilawan wajah. Tambahan pula, penyegar ini mampu membantu menjadikan kulit lembut dan kenyal

4. CLEAR PROOF PORE-PURIFYING SERUM, 50g
Sapukan serum jernih ini yang mengandungi bahan-bahan semulajadi pada wajah anda untuk membantu melegakan kulit serta mengecilkan liang-liang pori dan membantu mengawal kilawan wajah

5. CLEAR PROOF SPOT SOLUTION, 29g
Membantu menutup jerawat secara efektif dengan formula semulajadi yang membantu menyasarkan kemerahan pada kulit wajah dan membantu menghilangkannya

6. CLEAR PROOF OIL-FREE MOISTURIZER, 88ml
Akhiri rutin penjagaan kulit wajah dengan pelembap yang bebas minyak ini untuk membantu mengekalkan kelembapan kulit wajah tanpa menjadikan kulit terlalu berminyak dan melekit

Love,
Sis Iman, 011-17806499
(Mary Kay beauty consultant)

#marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #top5globalskincarebrand #marykaybotanicaleffect #marykaytimewise #marykayclearproof #marykaymelacepplusset #oilfreehydratinggel #marykayskincare #ilovemarykay #marykayfoundation #marykaycccream #marykayloosepowder #marykaymakeupremover #marykaylipstick

MARY KAY MELACEP PLUS+ SET

Ingin kelihatan cerah secara semula jadi? Bimbang dengan kandungan dan kesan produk pemutihan lain di pasaran? Tak nak merkuri? Nak pencerahan semulajadi?

Jangan bimbang! Rangkaian produk penjagaan kulit Mary Kay MelaCEP Plus+ memang khusus untuk anda yang ingin cerah secara semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya! Bagaimana set ini berfungsi? Ia berfungsi mencerahkan kulit dari dalam agar wajah akan nampak glowing, cerah, bersih dan tidak kusam!

1. MELACEP PLUS+ FOAMING CLEANSER, 100ml
● Membersihkan segala debu dan kotoran yang melekat pada kulit serta membantu menjadikan kulit yang kusam kembali berseri dan menjadikan kulit lembut dan licin

2. MELACEP PLUS+ MASK, 85g
● Membantu menjernih, melembap, dan melembutkan kulit wajah serta menyekatakan tona wajah

3. MELACEP PLUS+ FRESHNER, 100ml
● Membantu menganjal dan mencerahkan kulit dengan segera serta menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam hingga ke bahagian luar lapisan kulit

4. MELACEP PLUS+ ULTIMATE SERUM, 30ml
● Membantu mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan bintik-bintik hitam pada kulit wajah

5. MELACEP PLUS+ ULTIMATE CREAM
● Membantu memberikan lembapan pada wajah dengan segera, menambahbaikan proses pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera

Love,
Sis Iman, 011-17806499
(Mary Kay beauty consultant)

#marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #top5globalskincarebrand #marykaybotanicaleffect #marykaytimewise #marykayclearproof #marykaymelacepplusset #oilfreehydratinggel #marykayskincare #ilovemarykay #marykayfoundation #marykaycccream #marykayloosepowder #marykaymakeupremover #marykaylipstick #marykaylipgloss

MARY KAY TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM

Ini dia set penjagaan wajah TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM untuk mereka yang berusia 45 tahun dan ke atas agar kekal muda jelita secara semulajadi!

1. TIMEWISE REAPAIR VOLU-FIRM FOAMING CLEANSER, 127g
● Mengekalkan keseimbangan lembapan kulit
● Memulihkan keserian kulit
● Membantu melembutkan kulit wajah
● Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya

2. TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM LIFTING SERUM, 29ml
● Menegang dan mengangkat kulit wajah secara lembut
● Mengenyalkan kulit
● Memulihkan keremajaan dan keserian kulit
● Memulihkan kelembutan kulit
● Mengurangkan tampilan garis-garis halus, kedutan dan garisan-garisan pada wajah dan kawasan leher
● Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera secara semula jadi

3. TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM DAY CREAM WITH SPF 30, 48g
● Membantu memulihkan ketegangan kulit
● Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap faktor-faktor luaran
● Memulihkan tona kulit agar lebih sekata
● Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/UVB yang mengakibatkan penuaan kulit
● Meningkatkan kelembapan kulit sehingga 12 jam

4. TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM NIGHT TREATMENT WITH RETINOL, 48g
● Membantu mempercepat kitaran sel-sel kulit untuk mengembalikan keserian kulit
● Membantu menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit
● Memulihkan tona kulit agar lebih sekata
● Membantu melembut dan melicinkan wajah dan kawasan leher
Membantu meningkatkan kelembapan kulit sehingga 12 jam

Love,
Sis Iman, 011-17806499
(Mary Kay beauty consultant)

#marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #top5globalskincarebrand #marykaybotanicaleffect #marykaytimewise #marykayclearproof #marykaymelacepplusset #oilfreehydratinggel #marykayskincare #ilovemarykay #marykayfoundation #marykaycccream #marykayloosepowder #marykaymakeupremover #marykaylipstick #marykaylipgloss

Oil Free Hydrating Gel
.
Keistimewaan OFHG : -
. 📍 Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit
📍 Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
📍 Menyeimbangkan lembapan kulit
📍 Tekstur yg ringan dan cepat meresap
📍 Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
📍 Sebagai cooling gel selepas berjemur
📍 Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah
📍 Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
📍 Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone .
📍 Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus
📍 Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas
.
OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.Sangat sesuai utk kulit sensitif
.
Fatin
019-9523777
Beauty Consultant

Sis ada jeragat? Parut jelas? Kedutan dan mula jelas di wajah?
.
Jom try Serum ni.👇👇
.
🌼Mary Kay melaCEP Serum🌼
.
Dapat membantu:
💋mencerahkan kulit
💋membuatkan tona kulit kembali sekata
💋kulit lebih halus
💋membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
.
✨wajah akan kelihatan cantik dengan serum yg BEBAS bahan kimia merbahaya ini. 100% botanic based
.
nak tahu lebih lanjut meh pm cepat2.
.
#marykaymalaysia #marykaymelacepserum #wrinkles #jeragat #marykaybeautyconsultants #jeragatserius #antiaging

#marykaybotanical antes y después del máquillaje es muy importante limpiar y humectar muy bien nuestro rostro! Y nada mejor que #marykaybotanicaleffect #meencanta

TIMEWISE 3-IN-1 CLEANSING BAR

TIMEWISE 3-IN-1 CLEANSING BAR (141g)

Timewise 3-in-1 cleanser kini didatangkan dalam bentuk bar yang sesuai untuk semua jenis kulit!

Timewise 3-in-1 cleansing bar menyediakan 3 langkah penjagaan kulit dengan berfungsi untuk MEMBERSIH, MENGELUPAS SECARA LEMBUT bagi menyingkirkan sel-sel kulit mati dan merawat masalah kulit kusam serta MENYEGARKAN kulit dengan 1 langkah mudah!

Love,
Sis Iman, 011-17806499
(Mary Kay beauty consultant)

#marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #top5globalskincarebrand #marykaybotanicaleffect #marykaytimewise #marykayclearproof #marykaymelacepplusset #oilfreehydratinggel #marykayskincare #ilovemarykay #marykayfoundation #marykaycccream #marykayloosepowder #marykaymakeupremover #marykaylipstick #marykaylipgloss

Nak nampak muda dari usia dengan skincare yang diiktiraf dunia? Ini dia, Mary Kay Timewise Miracle Set, jawapan TERBAIK untuk anda!

Dengan Mary Kay Timewise Miracle Set, anda bakal mengalami satu keajaiban! Sebab apa? Sebab Timewise Miracle Set adalah koleksi premium produk PENENTANG USIA yang membekalkan banyak manfaat untuk membantu anda kelihatan muda dari usia sebenar!

Hanya dengan 5 langkah mudah:
✅ Membantu MEMBERSIH untuk menanggalkan mekap dan segala kotoran di wajah
✅ MENGEKSFLOITASI untuk menanggalkan sel mati di permukaan kulit yang menyebabkan kulit kusam
✅ MENYEGARKAN kulit untuk merapi dan memperhalus pori-pori kulit
✅ MELEMBAP untuk menghidratkan kulit supaya kekal lembap, lembut dan licin
✅ MELINDUNGI kulit daripada sinaran matahari dan persekitaran melalui penggunaan bedak asas (foundation) Mary Kay

Mary Kay Timewise Miracle Set membekalkan 7 fungsi tambahan dan faedah untuk:
✅ MELICIN
✅ MEMBANTU MENGURANGKAN GARIS HALUS DAN KEDUTAN
✅ MENEGANG
✅ MELEMBUT
✅ MENCERGAS
✅ MEMBINA SEMULA
✅ MEMBEKALKAN KEMASAN TANPA CELA (melalui penggunaan bedak asas (foundation) Mary Kay)

Satu Set Timewise miracle set mengandungi:

1. TIMEWISE 3-IN-1 CLEANSER
Membersih, mengelupas dan menyegar

2. TIMEWISE AGE-FIGHTING MOISTURIZER
Membantu menghidratkan kulit selama 10 jam dengan rumusan humektan yang eksklusif serta antioksidan yang tinggi yang mampu melindungi kulit daripada radikal bebas supaya kulit anda berasa licin dan berseri

3. TIMEWISE DAY SOLUTUON SUNSCREEN SPF35/PA+++
Melindungi dan menyekat kulit daripada ancaman sinar UVA/UVB yang berbahaya. Mengandungi antioksidan yang menyahaktifkan radikal bebas. Juga mengandungi peptid penenang yang melegakan garis garis ekspresi dan pembaur cahaya untuk melembutkan keketaraan garis-garis halus dan kedutan

4. TIMEWISE NIGHT SOLUTION
Mengoptimumkan proses pembaharuan kulit untuk mengembalikan keanjalan dan ketegangan serta membantu memudarkan garis-garis halus dan kedutan

Love,
Sis Iman, 011-17806499
(Mary Kay beauty consultant)

#marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #top5globalskincarebrand #marykaybotanicaleffect #marykaytimewise #marykayclearproof #marykaymalacepplusset #oilfreehydratinggel

Nak tahu rahsia kulit kekal remaja?
Repleshing Serum ini diperkaya dengan Vitamin C yang diekstrak olrh tumbuh-tumbuhan. Ia membekalkan oksigen pada kulit agar kulit sentiasa lembap, tegang dan menghilangkan garis penuaan.
Ini rahsia kulit remaja kita

Mary Kay Beauty Consultant

Azie 0199479443 ✅FREE🎁
✅Free consultation
✅Free skincare/makeup class
✅Career opportunity

#marykayuser #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykaybachok #marykaypasirtumbuh #marykaypasirputeh
#marykaysarawak
#marykaymalaysia
#independentbeautyconsultant #marykaycareer #marykaybotanicaleffect #gebugebasdenganmarykay #jomcantikberjemaah #jomcantik #jomcuba #marykaybagus #marykayberbaloi #marykaybeauty #marykaytimewise #timewisereplenashingserumc

Mary Kay tahan lama
berbaloi ke x berbaloi??? tak dinafikan produk marykay mmg berkesan..buktinya dah rmai pengguna marykay di malaysia dan luar negara..testimoni pon bgus2 feedbacknya..
apa yg penting adalah kena byk sabar..🤗🤗🤗 Mary Kay Beauty Consultant

Azie 0199479443 ✅FREE🎁
✅Free consultation
✅Free skincare/makeup class
✅Career opportunity

#marykayuser #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykaybachok #marykaypasirtumbuh #marykaypasirputeh
#marykaysarawak
#marykaymalaysia
#independentbeautyconsultant #marykaycareer #marykaybotanicaleffect #gebugebasdenganmarykay #jomcantikberjemaah #jomcantik #jomcuba #marykaybagus #marykayberbaloi #marykaybeauty

Botanical Effects™ Skin Care ni adalah set penjagaan kulit wajah yang paling asas dan berpatutan harganya. Berkesan merawat kulit wajah yang rosak seperti mengelupas,redness,jeragat dan pertumbuhan jerawat.

Apa item yang ada dalam set BE dan fungsinya?

1) 3-in-1 Cleanse

Membersih dan menyegar dalam satu langkah yang berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit rasa licin, terhidrat dan sihat. Kulit jadi segar dan lembut giler.

2) Freshen

Formula tidak-mengering dan singkirkan kekotoran berlebihan dari kulit. Kekalkan keseimbangan semulajadi kulit so kulit nampak berseri dan sihat. Bantu menenangkan dan melegakan kulit. Kulit rasa lembut dan licin, bersedia untuk pelembapan.

3) Hydrate

Cepat menyerap and seimbangkan kulit. Kaya dengan kelembapan. Kulit rasa tenang, bantu mengekalkan tahap lembapan kulit. Kulit berasa lembut dan anjal.

4) Mask

Tanggalkan kotoran dengan lembut dan mudah ditanggalkan dengan air. Mengelupas dengan lembut dan tambahkan penghidratan. Kulit jadi licin dan sel mati akan tertanggak

Fyi ,BE ada 3 formula yang spesifik terhadap permasalahan kulit. Lebih spesifik lebih baik sebenarnya sebab dia betul-betul fokus kat kulit awak. Itu yg awesome-nya Mary Kay ni. (1) Formula 1
Formula botani khusus untuk kulit jenis kering (2) Formula 2
Formula botani khusus untuk kulit jenis normal (3) Formula 3
Formula botani khusus untuk kulit jenis berminyak.

Mary Kay Beauty Consultant

Azie 0199479443 ✅FREE🎁
✅Free consultation
✅Free skincare/makeup class
✅Career opportunity

#marykayuser #marykaykelantan #marykaykotabharu #marykaybachok #marykaypasirtumbuh #marykaypasirputeh
#marykaysarawak
#marykaymalaysia
#independentbeautyconsultant #marykaycareer #marykaybotanicaleffect #gebugebasdenganmarykay #jomcantikberjemaah #jomcantik #jomcuba #marykaybagus #marykayberbaloi #marykaybeauty

NOW OR NEVER?

Hi semuaa. Petang ni Meknis nak share sedikit testimoni Marykay Treatment Set ☘️
.
.
Sekarang ni ramai yang terjebak dengan product peeling kan?? Ya Meknis akui memang sesetengah produk yang tumbuh bagi cendawan lepas hujan ni (peribahasa uolsss 🙈), hasil dia cepat. Sepantas 24 jam pun ada okayyy 😅😅 Dan korang semua mesti teruja sebab cepat. Sehari pakai terus putih. TAPI cuba perhatikan kulit wajah uols semua mesti makin lama makin nipis and cepat merah kalau duduk tengah panas.
.
.
SEBENARNYAAA...kulit kita dah menyimpan terlalu banyak chemical dan chemical tu boleh menipiskan lapisan kulit 😱😱 .
.
Haaa satu cara nak tengok betul ke tak apa yang Meknis bagitahu ni, cuba uols stop skincare yang sedang pakai sekarang dalam seminggu. Kalau ada breakouts, SAH! Memang kulit uols mengalami CHEMICAL EXHAUSTION 😭Bila dah terlalu bergantung kepada chemical dan tiba tiba stop, kulit uols takleh survive. .
.
Kalau uols nak pulihkan kulit, Meknis ada solution nya. TREATMENT SET MARY KAY ❤ Dah ramai yang berjaya dapatkan kulit yang sihat dengan set ni. Nak cuba? .
.
Boleh whatsapp Meknis untuk mendapatkan FREE Consultation 😊
.
.
Meknis
014-5471734
.
.
#marykaytreatmentset #marykaysettreatment #treatmentsetmarykay
#marykaykuantan #marykaykelantan #marykaygambang #marykaybotanicaleffects #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicaleffectevo #marykaytreatment #marykayacneprone #marykaytamantas #marykaymachang #marykaykoklanas #marykaytanahmerah #oilfreehydratinggel #marykayoilfreehydratinggel #marykayclearproof #clearproofmarykay #clearproofset #marykaycharcoalmask #marykaysetjerawat

Most Popular Instagram Hashtags