#marykaybotanicaleffect

8287 posts

TOP POSTS

Alahaiii tengok warna pink pun dah tergoda ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
MK botanival effects evo โคโคโคโคโค .
Sesuai remaja yang berumur 24 thn ke bawah .Coz kebanyakan kuliz remaja sekarang berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yang tidak sempurna .
Juga Sapa-sapa nak flawless skin, halus mulus, inilah jawapannya. .
100% organic so tak perlu risau sebab memang sesuai untuk semua jenis kulit ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š .
.
Kenapa formula terbaru ni menggabungkan dragon fruit & aloevera? .
Sebab...
Dragon fruit ::
โœ… kaya dengan b complex
โœ… kaya dengan mineral
โœ… anti penuaan
โœ… antioxidant
.
Aloe vera pula::
โœ… memberi kelembapan kulit maksima
โœ… membantu memulihkan masalah kulit
โœ… memberi nutrien kepada kulit
.
This formula terdiri daripada :
โœ”cleansing gel.
โœ”invigorating scrub. โœ”Refeshing toner.
โœ”Moisturising Gel.
โœ”Moisturing Lotion SPF 30.
.
So apa tunggu lagi. Sebarang kekhuatiran atau masalah, boleh whatsapp saya ya โ˜Žโ˜Žhanim 017-4575127
โ˜Žโ˜Žhanim 017-4575127

#marykaybotanicaleffect #marykaybeautyconsultant #marykaykedahalorsetar #botanicaleffects

SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY
-------------------------------------
๐ŸŒนCLEANSER
-Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat. .
๐ŸŒนFRESHEN (TONER)
-Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit .
๐ŸŒนHYDRATE (MOISTURISER)
-Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat .
๐ŸŒนMASK (2kali 1mggu)
-Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit

Jangan disimpan kulit yg tidak sihat, lagi muda lagi baik taww nk pakai skincare ni sbb dari skrg kulit memerlukan penjagaan yang rapi, muka nk tgok lama2 taw..nk kulit sihat & comey..pkai la .
.
Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. โœ”Free consultant. Hubungi saya
.
Mai
017-390 0996
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykayshahalam #marykayselangor #marykaybotanicaleffect

Korang yang mempunyai masalah yang serius tapi dah cuba banyak produk tapi still tak berkesan. Jangan risau, jangan stress kita balancing muka dengan set botanical marykay, marykay memang untuk merawat muka yang bermasalah teruk dan ramai dah tau berjaya rawat muka kembali ke arah normal dan sihat. .
.
Nak tahu lebih lanjut mengenai set botanical ni, ws aina 0146468656. .
.
#marykaymalaysia#marykay#marykaybotanicaleffect#skincareorganic

Goor morning uolls.. ๐ŸŒˆ
.
Bangun pagi cuaca nampak cantik je.. tiba rasa nak buat sesuatu... .
Saja nak buat tutorial diri sendiri untuk muka sendiri. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„
.
Ada yg tanya dkt sue mcm mana cara atau apa yang kene pakai dlu untuk cuci muke dengan produk #botanicaleffects Mary Kay ni..ini secara ringkasnya sue tunjuk kan k.. selamat mencuba ๐Ÿค—
.
#marykaymalaysia #marykayjohor #marykayseremban #marykaykulai #marykaymelaka #marykayperak #marykayproduk #botanicaleffects #marykaybotanicaleffect #skincaremarykay

.
Assalamualaikum selamat pagi

Hai semua..hari ini sis nak berkongsi ttg produk yang hebat nih

Apa itu 'Skinvigorate Brush?' .
โœ… Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.
โœ… 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
โœ… Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
โœ… Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
.
โœ… Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. .
โœ… Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
.
โœ… Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? .
โœ… Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. .
โœ… Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan. Hanya beli berus pengganti shj. Berus pengganti juga ada dijual berasingan. .
โœ… Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
.
โœ… Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.
โœ… Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah.
.
Setiap pembungkusan terdpt :-
1. Peranti / device
2. 2 kepala berus
3. 2 biji bateri AA
3. Buku manual
.
Anda pasti tak menyesal membelinya ..
Seriously best sangat..
Ready stock yer
.
Love,
Honey
โ˜Ž 012.3477472
.
#marykayskinvigorate
#marykaybotanicaleffect
#marykaycodampang
#marykayampang
#marykaycod

totally luv it!! ๐Ÿ˜˜
sblm ni xda pkai skincare yg btul2 utk pnjagaan muka.. pkai cleanser jak n mosturizer pun lma sudh x pkai.. lagi2 tym ๐Ÿคฐ๐Ÿผ ni tkut mau pkai skincare.. tpi skrg boleh pkai sudh sbb diperbuat drpd tumbuhan/botanical dan tiada bhn bahaya

#marykay
#marykaymalaysia
#marykaybotanicaleffect
#marykayoilfreehydratinggel

Istimewa untuk awak yang ada masalah kulit kering
.
FORMULA 1 BOTANICAL EFFECTS ni mampu untuk kembalikan lembapan pada wajah awak.
.
Pencuci pelembap dan Freshener (penyegar) wajib pakai setiap pagi dan malam untuk memberi lembapan dan elakkan radikal bebas seperti debu dan habuk dari menyumbat pori wajah.
.
Masker pula boleh pakai seminggu 3kali @ paling malas pun, pakai la seminggu sekali.
.
MASKER penting untuk pembaharuan lapisan kulit baru.Nak dapat kulit yang sihat dan berseri, wajib ada 4 barang ajaib ni.hehe
.
Perlukan konsultasi kulit secara percuma? Jom whatsapp ekin.
.
ekin
019 4852060
Beauty Consultant Mary Kay

#marykay #marykaybotanicaleffect

Tempoh detox menguji kesabaran. Demi mok kulit sehat saba jak laa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Perlu diingatkan masa detox adalah masa susah bagi mpuan. Kenapa??? Sebab masa tok jerawat2 jahat akan menyerang anda. But not to worry. .
.
Lepas hujan akan ada pelangi. Tadik dah hujan kann. Ok lepasya pelangi. Masa tok dipanggil treatment session which anda akan rasa kulit ke arah sihat, Insyaallah. Kata kuncinya disitok SABAR. MK bukan produk magic tapi MK akan jaga kulit anda sampai sihat dan flawless. Harga memang berapi sikit. Tapi apa laa beza beli skincare setiap bulan. Mary kay boleh tahan 4 ke 5 bulan. Cuba tanya diri sendirik mok pakey produk yang banyak bahan kimia dan cepat nampak kesan tapi akhirnya akan menghakis dan merosakkan kulit yang seterusnya akan menyumbang kepada kanser kulit atau pakai produk berasaskan tumbuhan dan bahan-bahan mineral yang lambat nampak kesan tapi selamat dan akan terus menyihatkan kulit? Sebab ya kmk pilih Mary Kay.haha. Panjang cerita. .
Sapa yang mok coba boleh inbox kmk. Sekda kmk meres meli. Tanyak ajak sikpa. ๐Ÿ˜‚

#marykaybeautyconsultant
#marykaybotanicaleffect
#marykaytimewise

SET BOTANICAL EFFECTS
UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG
.
Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan!
.
Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing
.
Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda
.
Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak
.

Pada yang;

1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
.
Botanical Effects paling sesuai utk awak!
.
Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat
.
My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau.
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome!
.
Nak consultation just Whatsapp ya๐Ÿ˜˜ .
โ˜Žโ˜Žmuslihah - 011 10292010
.
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lispticksmarykay#masalahtonatidaksekata#marykayskincare#masalahkulitkusam

MOST RECENT

Keistimewaan OFHG : -
. ๐Ÿ“ Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit
๐Ÿ“ Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
๐Ÿ“ Menyeimbangkan lembapan kulit
๐Ÿ“ Tekstur yg ringan dan cepat meresap
๐Ÿ“ Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
๐Ÿ“ Sebagai cooling gel selepas berjemur
๐Ÿ“ Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah
๐Ÿ“ Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
๐Ÿ“ Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone ๐Ÿ“ Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus
๐Ÿ“ Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas

OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.Sangat sesuai utk kulit sensitif
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
.
#marykaymalaysiaย #marykayshahalam#marykayproductsย #MaryKayBotanicalEffect#marykaykosmetikย #marykaygombakย #ootdย #ofhg#setjeragatย #setjerawatย #setparut#timewise#melacepskincareย #acne#bazarpaknilkecantikkanย #melacep#lipstickmarykayย #Mua
#aishahdhiaranaย #supplementkulit

Keistimewaan OFHG : -
. ๐Ÿ“ Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit
๐Ÿ“ Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
๐Ÿ“ Menyeimbangkan lembapan kulit
๐Ÿ“ Tekstur yg ringan dan cepat meresap
๐Ÿ“ Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
๐Ÿ“ Sebagai cooling gel selepas berjemur
๐Ÿ“ Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah
๐Ÿ“ Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
๐Ÿ“ Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone ๐Ÿ“ Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus
๐Ÿ“ Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas

OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.Sangat sesuai utk kulit sensitif
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
.
#marykaymalaysiaย #marykayshahalam#marykayproductsย #MaryKayBotanicalEffect#marykaykosmetikย #marykaygombakย #ootdย #ofhg#setjeragatย #setjerawatย #setparut#timewise#melacepskincareย #acne#bazarpaknilkecantikkanย #melacep#lipstickmarykayย #Mua
#aishahdhiaranaย #supplementkulit

kKeistimewaan OFHG : -
. ๐Ÿ“ Gel tidak berminyak, mampu menyejuk dan menyegarkan kulit
๐Ÿ“ Menghidrasi kulit sehingga 10 jam
๐Ÿ“ Menyeimbangkan lembapan kulit
๐Ÿ“ Tekstur yg ringan dan cepat meresap
๐Ÿ“ Sbg make up base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
๐Ÿ“ Sebagai cooling gel selepas berjemur
๐Ÿ“ Mampu meredakan radang iaitu kulit yg cepat merah atau jerawat yg merah merah
๐Ÿ“ Mambantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
๐Ÿ“ Meredakan kulit yg mengalami pengelupasan dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi mercury dan hydroquinone ๐Ÿ“ Membantu mengekalkan penampilan kulit yg lembut, licin dan halus
๐Ÿ“ Mengandungi ekstrak teh hijau yg bertindak sbg antioksidan utk melindung kulit dr radikal bebas

OFHG digunakan selepas penggunaan pelembab. Sebelum anda memulakan make up.Sangat sesuai utk kulit sensitif
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
.
#marykaymalaysiaย #marykayshahalam#marykayproductsย #MaryKayBotanicalEffect#marykaykosmetikย #marykaygombakย #ootdย #ofhg#setjeragatย #setjerawatย #setparut#timewise#melacepskincareย #acne#bazarpaknilkecantikkanย #melacep#lipstickmarykayย #Mua
#aishahdhiaranaย #supplementkulit

TIMEWISE MIRACLE SET.
(Sesuai untuk Lovers yg berusia 23 tahun ke atas)

Set ini di panggil Miracle set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Pembersih boleh tahan sehingga 4-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan, softener 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg anda gunakan.

Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari!

Set Timewise ini mengandungi:- 1) Time Wise 3 in 1 Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar.

2) Time wise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam.

3) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan.

4) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan.

5)Timewise Renewing Moisture Softener
- Kulit jadi lembut dan terhidrat
- membantu kulit kelihatan licin
- membaiki tekstur kulit
- mengurangkan pembukaan pori-pori
- anti penuaan,
Nak consultation just Whatsapp ya๐Ÿ˜˜
.
โ˜Žโ˜Žmuslihah- 011 10292010.
.
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik

Sy sgt suka share psl mask pujaan ramai ni.. Mencari masker muka tanpa mengeraskan muka apabila dipakai? Sesetengah masker bila dah kering, nak tarik habis bulu kat muka tercabut kan..sakitttt..haaa masker yang ni sangattt best..lembut je macam kita pakai masker putih telur..boleh bawa tidur tanpa kotor kan bantal..bila bangun pagi, and cuci muka rasa skin sangat smooth sebab dia bagi lembapan dekat muka kita..terasa segar!

MOISTURE RENEWING GEL MASK
โœ…Segera menghidratkan sambil menguncikan lembapan
โœ…Kulit berasa lebih tegang, sihat, lebih lembut dan kelihatan terisi dari dalam
โœ…Kulit berasa disuburkan
โœ…Membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis halus serta kedutan

Kindly whatsapp me for more details and free skin consultation ya dear๐Ÿ˜˜

Wanie
www.wasap.my/+60129505086
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMakeupClass #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Blusher #Eyeshadow #MakeupBrush

.
Assalamualaikum ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ may Allah ease everything inshaAllah..
.
Anyway, nk share sikit eksperimen semalam...
.
I used mary kay oil blotter @ kertas minyak for this purpose..
.
Using all three Mary Kay foundations, i tepek sket atas oil blotter and left it overnight..MK ada 3 types of foundations which are Cc cream, matte wear liquid foundation and luminious wear liquid foundation..
.
Kalau tgkkn pada gambar tersebut, paling sikit mengeluarkan minyak ialah matte wear liquid foundation, yang sedang2 ialah cc cream dan paling byk minyak luminious wear liquid foundation...kenapa hasil lain2 eh? Semua nya foundation,tp kenapa lain2 eh? .
SEBAB....!!! each of it is formulized for different skin types tauuuu!! Tu part yg best pasal foundation mary kay๐Ÿ˜œ tau...
.
Matte wear liquid foundation has less oil sebab it is formulized utk kulit kombinasi to berminyak (like me, that is my favourite for every day use) so that bila pakai tu xde la nmpk berminyak je lagi2 kalau yg kulit already berminyak tu..meanwhile luminious wear a bit oily sbb it is formulized utk kulit kering and normal,,tp sgt sesuai utk kulit kering so that it can give sedikit kelembapan pada muka u baru la make up xbercapuk kan,nmpk kedut2 kt muka akibat foundation yg megeringkan muka...
.
Cc cream plk utk all type of skins dr kering, normal, kombinasi ke berminyak..sebab tu minyak dia sedang2 je berbanding matte wear n luminious wear..this is the most favourited cc cream and paling best pasal cc cream ni, dia ada spf 15 for ur everyday protection, so senang xperlu pkai sunprotector dah๐Ÿ˜˜ i use all three foundations ikut keadaan muka,sbb kdng2 rasa abit oily i akan guna matte wear, if rasa kulit jd kering i akan guna luminious...either one i pkai i akn cmpur dgn cc cream for a more defined and flawless finish..
.
TAPI yang penting, semua foundation mary kay are non comodegenic..means mereka2 tidak menyumbat pori anda2 yg blh menyebabkan jerawat...good for everyday use...how cool is tht? What not to love in Mary Kay lah

Happy weekend uolss

Love,
Honey
โ˜Ž 012.3477472
.
#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #satinhandspamperingset #spatangan #satinhandsmarykay
#marykaybotanicaleffect #botanicaleffects

Tempoh detox menguji kesabaran. Demi mok kulit sehat saba jak laa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Perlu diingatkan masa detox adalah masa susah bagi mpuan. Kenapa??? Sebab masa tok jerawat2 jahat akan menyerang anda. But not to worry. .
.
Lepas hujan akan ada pelangi. Tadik dah hujan kann. Ok lepasya pelangi. Masa tok dipanggil treatment session which anda akan rasa kulit ke arah sihat, Insyaallah. Kata kuncinya disitok SABAR. MK bukan produk magic tapi MK akan jaga kulit anda sampai sihat dan flawless. Harga memang berapi sikit. Tapi apa laa beza beli skincare setiap bulan. Mary kay boleh tahan 4 ke 5 bulan. Cuba tanya diri sendirik mok pakey produk yang banyak bahan kimia dan cepat nampak kesan tapi akhirnya akan menghakis dan merosakkan kulit yang seterusnya akan menyumbang kepada kanser kulit atau pakai produk berasaskan tumbuhan dan bahan-bahan mineral yang lambat nampak kesan tapi selamat dan akan terus menyihatkan kulit? Sebab ya kmk pilih Mary Kay.haha. Panjang cerita. .
Sapa yang mok coba boleh inbox kmk. Sekda kmk meres meli. Tanyak ajak sikpa. ๐Ÿ˜‚

#marykaybeautyconsultant
#marykaybotanicaleffect
#marykaytimewise

Ramai yang tanya, macam mana nak cerah? Ini lah jawapannya! Set melacep luminous system Mary Kay ! bila skin dah sihat dan mengalami detoxification process boleh lah kita fokus untuk dapatkan kulit cerah glowing terus ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’•. Step by step baru betul ! . .
Kulit anda gelap? Kusam? Tona tak sekata? Masalah jeragat? Pakai foundation selalu nmpk bercapuk? Inilah set yg sgt sesuai utk masalah anda.. jom kita tgk apa kelebihan dia.. NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
satu set terdiri drpd: .
๐Ÿ’–FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
๐Ÿ’–MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
๐Ÿ’–FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
๐Ÿ’–ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
๐Ÿ’–ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear .
.
Jangan tunggu lagi, Jom whatsapp sis utk miliki kulit cantik bebas cela dan cerah berseri !!!
.
MUST HAVE ITEMโคโค.
โ˜ŽMus - 011 10292010
Beauty consultan Mary Kay Malaysia๐Ÿ˜.
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. MUST HAVE!!!.
.
#MaryKay#marykaykl#masalahkulit#nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lispticksmarykay#masalahtonatidaksekata#marykayskincare#masalahkulitkusam#malacepskincare

Timewise Moisture Renewing gel mask
.
Adakah anda mengalami masalah kulit wajah yg sensitif seperti merah2, gatal2 dan terlalu kering akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan?
.
๐ŸŒธTimewise Moisture Renewing Gel mask ini dpt mmbantu masalah anda di mana ia dapat ::
.
1) mengecilkan pori2
2) beri kelembapan pada kulit
3) tambah kologen pada kulit (Ada acaiberi)
4) renew skin.
5) pulihkn keradangan kulit wajah akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan
.
Berminat tak? Jom wassap sis cepat!

#marykayshahalam
#marykaylipstick #marykaybotanicaleffect #sultanjohor #marykaymalaysia #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #jeragathilang #marykaymurah #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #bazarpaknil #produkkecantikan #kulitcantikgebu
#foundation #marykaytimewise
#awetmuda #antipenuaan
#wrinkles #botanical
#trustedseller
#marykaymoisturerenewinggel
#ubatkurus #marykayoilfreehydratinggel
#matte

Done with customer's wedding gift requested by anonymous ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ Thank you for your order dear.. #marykaybotanicaleffect #marykaybeautyconsultant #marykay #seremban #greenpink #organic #flowers #basket #beautiful #happywedding #marykaycustomer #forbridetobe ๐Ÿ‘‘๐Ÿ˜๐Ÿ’…๐Ÿ’

.
At the end of the day, what will allow you to live a happy life is for you to do what makes you happy each day.
.
.
Don't spend too much time trying to impress others, you have to do what makes you happy in life, otherwise you are not living your life to the fullest!

Most Popular Instagram Hashtags