[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#marykaybotanicaleffect

9296 posts

TOP POSTS

Botanical effects ni kita ade 3 formula.
✔️formula 1 utk kulit kering
✔️formula 2 utk kulit normal
✔️formula 3 utk kulit berminyak
.
Untuk regimen penjagaan kulit yg sihat,kita perlu ada 4 step berikut..
1.Cleanse (Pencuci muka)
2.Mask (Masker)
3.Freshen (Toner )
4.Hydrate (Pelembab )

Step by step.
Cleanse 👉Mask (selang 2 atau 3 hari) 👉 Freshen 👉 Hydrate.
.
Cleanse (3in1)➡️Membuka pori2 wajah dah mengeluarkan minyak serta kekotoran , membersih,menyegar,dan menanggalkan kesan mekap.
.
Mask ➡️Mengluarkan kekotoran drpd dalam lapisan kulit yg tdak dpt dilakukan oleh cleanse dan menanggalkan sel kulit2 mati (paling sy suka,sy panggil masker ni masker magic sbb lepas pakai mmg nampak perubahan yg ketara,pipi apple cheeks pun makin naik cantik. Hehe)
.
Freshen➡️Menutup pori2 yg telah dibuka oleh cleanse dan masker seterusnya menyegarkan kulit
.
Hydrate➡️Sebagai air/pelembab utk kekalkan lembapan kulit yg sihat.

Dm/ws me for more details 💋
📲013-6666 050 (Nadiaazmi)

#botanicaleffects #marykaybotanicaleffect #cleanserbe #hydratebotanical #nochemicalskincare

CHARCOAL MASK by CLEAR PROOF
**acne prone skin**
.
.
mask arang ini sangat best for oily skin...specialtynye adalh menyerap dan menyingkirkan lebihan minyak dengan segera..meninggalkn permukaan kulit yang segar dan bersih...jerawat2 pon cepat kecut, segan nak naik dh tau
.
.
ape best lagi, bukan hanya boleh guna pada kulit muka..tapi pada badan jugak tau...sape yg jenis jerawat badan tu..haa...pakai 15minit..then bilas...tgk hasilnye dlm sekali penggunaan je tau..
.
.
satu tiub ni tahan setahun tau...jimat x jimat???🤗
.
FREE SKIN CONSULTATION
CAREER PATH IN MARY KAY
FREE GIFT
FREE POSTAGE
.
.
With💚
Akma
0137057242
MARY KAY BEAUTY CONSULTANT
.
#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #pobling #naturalproduk #skincarebebasmerkuri #skincareselamat #produkselamat #viral #marykaytestimoni #skincare #lipstick #igersmalaysia #marykaybotanicaleffect #ubatjeragat #produkjeragat #ubatjerawat #produkjerawat #mask #maskjerawat #jerawat #clearproofmarykay #kerjakosong #marykaykelantan #nojerawat #healthyskin #awetmuda #marykayserdang #marykaysrikembangan #upmstudents #bebasbahankimiabahaya

Translucent loose powder marykay

Febret powder masa kini

Senang tak payah nk pikir warna kulit

Touchup2

15minit kemudian glowing dah😱

Mudahnya dengan MaryKay 💋
Berminat jom bisik tepi

Love,
Adawiah abdul
013 2625218

#MaryKay #loosepowder #beautyconsultant #flawlessface #translucentpowder
#beautytip #beautyconsultantmarykay #marykaybotanicaleffect #marykayskincare #marykayperak #marykaymalaysiaI #beautytips
#flawlessskin

TESTIMONI BERANI DARI KAK LIZA
Setelah penggunaan yg berterusan selama 4 bulan menggunakan skin care dari Mary Kay kini kulit wajah kak liza sudah nampak hasilnya.....ramai kawan kawan yg mengenali kak liza mula tegur "kulit nampak bersih dan cantik" 😎😎😎 Hendak dapat kulit yg sihat perlukan kesabaran dan pengorbanan.
.
.
Nak tahu x kak leeza pakai set yg mana???
.
.
Okay pm kak Mary okay
.
.
012-9746285
MaryamMK
Your Mary Kay beauty consultant
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Testimonimarykay

🌸❤😍.
.
SET BOTANICAL EFFECTS
UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG
.
Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan!
.
Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kpd jenis kulit masing-masing
.
Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda
.
Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak
.

Pada yang;

1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
.
Botanical Effects paling sesuai utk awak!
.
Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat
.
My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau.
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome!
.
Nak consultation just Whatsapp ya😘
.
💁Marykay Beauty Consultant.
.
☎☎011 1029 2010-Mus
.
BEST SELLER. Jom dapatkan harga discount dengan sis😍😍
.
#MaryKay#marykaykl#masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaykerinchi#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lipstickmarykayterlajaklaris#marykaybangsar

Testimoni BOTANICAL EFFECT !!
.
Wah , pakai sebulan je Mary Kay ni dah boleh menampakkan hasil???? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Bestnya kan ? .
InsyaAllah bila kita konsisten dalam melakukan sesuatu perkara tu , maka akan konsisten lah hasil yg kita dapat juga...
.
Customer menggunakan Botanical Effect Sets untuk repair kulit jerawat..
Uols ada masalah kulit? Jom akak bantu untuk menyihatkn kembali kulit uols seperti sediakala dan bebas dari masalah yang sedang dihadapi...
.
Jom booking slot skincare dengan ayu untuk mencuba sendiri produk yang bertaraf antarabangsa 😍
.
Love,
Ayunie
📲 019-8586942
Mary Kay Beauty Consultant

Marykay beauty consultant💋

# #botanicaleffectsmarykay #marykaybotanicaleffect

Tips penjagaan kulit harian bagi kulit wajah berminyak.

Anda boleh menggunakan Botanical effects Formula 3( F3 )
Fakta mengenai botanical effects F3
* Bagaimana kita nak mengenali kulit berminyak nie?? Haaa jom saya bagi tips pada anda cara mengenali kulit wajah berminyak
1)kulit biasanya kelihatan tebal dengan pori-pori kelihatan jelas
*wajah berkilat akibat penghasilan minyak *kemungkinan terjadi masalah jerawat kerana kelenjar minyak terlalu aktif.

Masalah yang selalu dialami oleh orang kulit berminyak
🌿blackhead
🌿jerawat
🌿pori terbuka
🌿parut

dengan menggunakan BE F3 ini boleh membantu anda menggurangkan minyak berlebihan diwajah.

Kesan penggunaannya
🍀ia memulihkan keseimbangan kulit wajah
🍀mengurangkan saiz pori
🍀membantu mengawal minyak berlebihan diwajah

Ramuan utama BE F3
1) Silymarin(buah tistel susu)
🌿antioksidan berkuasa membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit.

2)Luo Han Guo
🌿ia dipanggil buah " kelanjutan usia " mengandungi antioksidan mujarab dan turut membantu menggalakkan kulit yang sihat.

3) Ekstrak Kanuka( pokok teh putih )
🌿sumber ekstrak botani dengan faedah penghalusannya boleh membantu mengelakkan pori tersekat.

4) Ekstrak jambu batu
🌿dikenali sebagai sumber asid salisilik,jambu batu adalah pengelupas yang menunjukkan faedah penanggal sel mati dan membantu pori agar tidak tersekat supaya mengurangkan kulit berminyak..
.
Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. ✔Free consultant, Hubungi saya
.
Mai
017-390 0996
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaybotanicaleffect #marykayshahalam #marykayselangor #kulitcantik #kulitsihat #marykayproducts #jerawat #parut #marykaykl #marykaymask #rayyanhaya #dermatology

Nasihat doktor😊

Guna produk berasaskan mineral base👍

Mary kay berasaskan mineral,tumbuhan,buah-buahan..sgt selamat dari bhn kimia sbb botanical produk❤️❤️ Fiza
6174833037
Beauty consultant mary kay
Trusted seller

#marykaymalaysia #marykaypj #marykaykl #marykaymy #marykayash #marykayshahalam #marykayselangor #marykayskincare #marykaysg #marykaycosmetics #MaryKayLipstick #marykaybotanicaleffect

Mary Kay Botanical Effect. Bagi sesiapa yang pernah menggunakan produk penggelupasan, ada tak kulit jadi sensitif, merah atau gatal-gatal? Silap-silap jerawat jeragat pun ade. Set ni sesuai la untuk atasi masalah yang saya sebutkan tadi. .
Kita boleh pilih mengikut jenis kulit masing-masing. 🍃F1 untuk kulit kering
🍃F2 untuk kulit normal
🍃F3 untuk kulit berminyak
.
Kalau berminat jangan segan whatsapp saya ye. Biar saya tolong pilihkan mana yang bersesuaian. Jangan pakai sebarangan ye 😉
.
📞Nadia 0111-3191234
Mary Kay Ind. Beauty Consultant

#marykaybotanicaleffect #be #botanicaleffect #marykay #marykayselangor #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaysemenyih #marykaykualaselangor #marykaybeautyconsultant

MOST RECENT

Jom tgok kenapa BOTANICAL EFFECTS EVO MARY KAY sesuai bagi remaja seawal usia 12tahun😉
.
Kandungan utama:
.
🍑Dragonfruit
Kaya dengan antioksidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit dan mengandungi Vitamin B Kompleks, B1(anti stress vitamin), B2 dan B3.
.
🌱Aloevera
Membantu mengekalkan kelembapan kulit dan kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit.
.
✅Bebas minyak dan pewangi
✅Sesuai untuk semua jenis kulit
✅Diuji secara klinikal untuk kulit sensitif
✅Diuji secara dermatologi
.
Terdapat
1. Cleansing gel
2. Invigorating scrub
3. Refreshing toner
4. Moisturizing gel
5. Lotion of sunscreen ❤
Aleya Raziff
www.wasap.my/60126714483
Marykay beauty consultant💋
.
#marykaybotanicaleffect
#marykaybotanicaleffectevo
#botanicaleffectsmarykay #skincare #marykayskincare #skincareroutine #remaja #marykaykl #marykaybangi #marykaykajang #marykaysubang #marykayshahalam #marykaycheras #marykaypj #marykayampang #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaylovers

Translucent loose powder marykay

Febret powder masa kini

Senang tak payah nk pikir warna kulit

Touchup2

15minit kemudian glowing dah😱

Mudahnya dengan MaryKay 💋
Berminat jom bisik tepi

Love,
Adawiah abdul
013 2625218

#MaryKay #loosepowder #beautyconsultant #flawlessface #translucentpowder
#beautytip #beautyconsultantmarykay #marykaybotanicaleffect #marykayskincare #marykayperak #marykaymalaysiaI #beautytips
#flawlessskin

BOTANICAL EFFECTS 💜MASK MARY KAY

MASK:
Fungsinya untuk membantu
1) Menanggalkan sel2 kulit mati
2) Mengecilkan pori2, membersihkan pori2 tersumbat
3) Menganjalkan kulit..jika kita consistent pakai mask pipi kita akn jadi anjal
4) Membersihkan wajah dari white head dan black head .
5) Juga membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat
6) jg boleh dijadikan sbgai skrub wajah .. 🌺Mask sangat penting bagi wanita yg benar2 ingin menjaga kecantikan dan ia sangat wajib di miliki..😉 ..
.
.
.
☎011 10292010-Muslihah
Beauty consultan Mary Kay Malaysia😍.
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. MUST HAVE!!!.
.
.
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lispticksmarykay#masalahtonatidaksekata#marykayskincare#masalahkulitkusamjeragatjerawat

.
Hai followers 🤗 esok da nak keje kan, ada yang bercuti semnggu , ada yg bercuti weekends sahaja. So tomorrow back to normal routien. Seharian berjalan/ bercuti & bermakep, pastikan kulit kita sentiasa hidrat jugak yer. So malam ni sis pakai moisturizer/ hydrate dr botanical effect ❤
Memang best tau. Nak tau knp kulit perlukn pelembap? Meh sis bitau
. . M.E.L.E.M.B.A.P 💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧
. 💁🏻 Kenapa perlunya pelembap?
. ☝🏻️Untuk pengetahuan semua ❄ pelembap bukan untuk lembapkan kulit jer , tapi jugak berfungsi sebagai protection layer daripada habuk tersumbat dalam pori dan agen kawalan kelembapan kulit
.
☝Kalau takde pelembap, hidrasi atau air yang ada dalam kulit akan tersejat keluar. Kulit akan bertambah kering
.
✌ Ada masanya sistem tubuh badan kita keluarkan minyak berlebihan untuk gantikan lembapan bila kulit terlalu kering
.
🌝🌝Pelembap yang sesuai akan buat kulit rasa lembap lepas disapu dan akan ambik masa sejam utk fully absorbed dalam kulit
.
🌝🌝Ingat, pelembap sepatutnya diserap dalam kulit, bukan terus kering di udara
.
💅Kalau Uolss guna Mary Kay Timewise Moisturizer, dia boleh bagi lembapan selama 10 jam pada kulit
.
🙆Jadi, kalau you cuci muka dalam tempoh 🔟 jam lepas apply, you dah tak perlu apply moisturizer dah. Tapi bagi yang jenis kulit TERLALU KERING, then memang saya akan sarankan tetap apply supaya kekal lembap
.
🌹 Samada kulit kering, normal, kombinasi, or oily - jangan sesekali tinggalkan pelembap!! Diulangi jangan tinggal pelembap ok
.
🌹 Siang dan jugak malam. Cari pelembap yang sesuai dengan jenis kulit untuk kesan terbaik. Highly recommended - Mary Kay Timewise Moisturizer atau Mary Kay Botanical Hydrate .
Jom whatsapp sis untuk free consultation

Love,
Honey
012.3477472
Your beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #satinhandspamperingset #spatangan #satinhandsmarykay
#marykaybotanicaleffect #botanicaleffects #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayskinvigorate #marykayampangpark #marykayampangcod #marykayampang #marykaycheras #marykaycodampang #skincaremarykay #marykaykl #marykayampangjaya #marykay #

CHARCOAL MASK by CLEAR PROOF
**acne prone skin**
.
.
mask arang ini sangat best for oily skin...specialtynye adalh menyerap dan menyingkirkan lebihan minyak dengan segera..meninggalkn permukaan kulit yang segar dan bersih...jerawat2 pon cepat kecut, segan nak naik dh tau
.
.
ape best lagi, bukan hanya boleh guna pada kulit muka..tapi pada badan jugak tau...sape yg jenis jerawat badan tu..haa...pakai 15minit..then bilas...tgk hasilnye dlm sekali penggunaan je tau..
.
.
satu tiub ni tahan setahun tau...jimat x jimat???🤗
.
FREE SKIN CONSULTATION
CAREER PATH IN MARY KAY
FREE GIFT
FREE POSTAGE
.
.
With💚
Akma
0137057242
MARY KAY BEAUTY CONSULTANT
.
#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #pobling #naturalproduk #skincarebebasmerkuri #skincareselamat #produkselamat #viral #marykaytestimoni #skincare #lipstick #igersmalaysia #marykaybotanicaleffect #ubatjeragat #produkjeragat #ubatjerawat #produkjerawat #mask #maskjerawat #jerawat #clearproofmarykay #kerjakosong #marykaykelantan #nojerawat #healthyskin #awetmuda #marykayserdang #marykaysrikembangan #upmstudents #bebasbahankimiabahaya

[MARY KAY BOTANICAL EFFECTS EVOLUTION]
Remaja sering kali mengalami masalah seperti ini kn?
Jerawat?? Ye, saya juga mengalami perkara yg sama. Masalah hormon juga menjadi salah satu faktor kepada jerawat membiak. Selain itu, penggunaan produk yg SELAMAT juga penting.
Kalau anda seorang ibu atau ayah, jagalah kulit muka anak anda seawal usia remaja.

Elakkan penggunaan produk peeling atau ygboleh mendatangkan kemudaratan. Jangan nak cepat cantik je tau, nanti bahaya!

Jaga pemakanan anda juga. Ketahui apakah jenis2 mknan yg boleh mendatangkan alergik pada kulit anda. Selidik diri sndri amat penting! Jgn harapkan org lain jaga diri anda kerana anda sendri yg lebih tahu!
.
Sekian pesanan ikhlas saya.😁
I LOVE MARY KAY
📲013-4146801
#marykayskincare #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymakeup #marykaybeautyconsultantmalaysia #MaryKay #Skincare #LoosePowder #bronzer #powder #translucent #Foundation #BronzingStick #makeuplover #Makeup #Lipstick #ILoveMaryKay #marykayeyesoothinggel #marykayClearProof #marykayBatuGajah #marykayGopeng #marykaySeriIskandar #maryKayPerak #marykayLipGloss #marykayBotanicalEffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewise #marykaytimewiserepair

TESTIMONI BERANI DARI KAK LIZA
Setelah penggunaan yg berterusan selama 4 bulan menggunakan skin care dari Mary Kay kini kulit wajah kak liza sudah nampak hasilnya.....ramai kawan kawan yg mengenali kak liza mula tegur "kulit nampak bersih dan cantik" 😎😎😎 Hendak dapat kulit yg sihat perlukan kesabaran dan pengorbanan.
.
.
Nak tahu x kak leeza pakai set yg mana???
.
.
Okay pm kak Mary okay
.
.
012-9746285
MaryamMK
Your Mary Kay beauty consultant
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetic #MaryKayProduct #SkincareTerbaik #CosmeticTerbaik #BeautyConsultant #CosmetikBerkualiti #SkincareBerkualiti #SayaJualCosmetic #SayaJualSkincare #MaryKayMurah #SkincareClass #MatteLipstick #MakeupArtisMalaysia #MaryKayMen #SkincareLelaki #MaryKayShahAlam #MaryKayKlang #CleansingBrush #OrganicSkincare #MaryKaySelangor #MaryKayTimewise #MaryKayBotanicalEffect #Beautiful #BebasJerawat #MakeupMurah #Testimonimarykay

BOTANICAL EFFECT SKIN CARE - (BE)

Inilah set permulaan yang saya gunakan. Kenapa saya tak guna penuaan yang advance, atau yang mengikut range umur saya? Jawapannya mudah.... " Sebab dulu saya ikut suka jer guna product. Ikut mana Dan...Muka dah nipis dan sensitif"

Apa yang BE nie bantu? Ini set yang paling ideal untuk bermula kerana sangat lembut pada kulit. Dia bantu stabilkan kulit anda.... Dan Bila dah kulit dah ready baru upgrade.

Mcm mana Nak tahu? Rilex jer sebab bila tiba masanya perunding akan beritahu.... So anda hanya guna jer....
BE ni terdiri daripada 3 formula iaitu:
1. Untuk kulit kering,
2. Kulit kombinasi
3. Kulit berminyak

Jadi, anda jangan terkejut kalau kulit muka anda tak nampak apa perubahan pun sbb set BE sedang memulihkan tisu kulit muka anda. NO PEELING ok?!!!! Perlahan-lahan kita upgrade tau sayang2...
sis dh pakai 👍..xtipu ni mmg best
I LOVE Mary Kay.
017-4728929
#marykayskincare #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymakeup #marykaybeautyconsultantmalaysia #MaryKay #Skincare #LoosePowder #bronzer #powder #translucent #Foundation #BronzingStick #makeuplover #Makeup #Lipstick #ILoveMaryKay #marykayeyesoothinggel #marykayClearProof #marykayBatuGajah #marykayGopeng #marykaySeriIskandar #maryKayPerak #marykayLipGloss #marykayBotanicalEffect

Selalu sgt org abaikan penjagaan tangan kan? Kesian nasib si tangan 😌😌😌 Maka, bagi mengelakkan org lupakan tangan, Mary Kay keluarkan produk khas untuk penjagaan kulit tangan anda.
Yela, dh seharian memasak, mencuci, sental itu sental ini, mesti dh kasar kan? Elok la tu korg spa sikit tgn tu. Kalau nk pergi spa tu dh mahal sgt kn? Nk keluar pn dh malas bila dh penat buat kerja rumah.
So apa lagi? Manjakan tangan anda dgn Mary Kay Satin Hands ni. Baru suami syg... 😝
.
I LOVE Mary Kay.
017-4728929
#marykayskincare #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymakeup #marykaybeautyconsultantmalaysia #MaryKay #Skincare #LoosePowder #bronzer #powder #translucent #Foundation #BronzingStick #makeuplover #Makeup #Lipstick #ILoveMaryKay #marykayeyesoothinggel #marykayClearProof #marykayBatuGajah #marykayGopeng #marykaySeriIskandar #maryKayPerak #marykayLipGloss #marykayBotanicalEffect

Product Evolution of Botanical Effects Skincare
.
Mencari set penjagaan yg sesuai utk kulit remaja anda (23 thn kebawah). Yang pasti ia nya selamat utk kulit remaja anda. Jom dapatkan nya, jgn biarkan kulit remaja anda tidak kelihatan b'maya & jgn biarkan kulit remaja anda tercemar dgn bahan berbahaya.
.
Mempunyai 5 set yang sangat mudah untuk penjagaan muka harian anda.
.
1. Botanical Effects Cleansing Gel.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub.
3. Botanical Effects Refreshing Toner.
4. Botanical Effects Moisturizing Gel.
5. Botanical Effects Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen.
.
Antara kelebihan Evolution Botanical Effects Mary Kay ini adalah:
🌼Mengandungi bahan semula jadi yg tak tidak akan merosakkan kulit muka anda.
🌼 Sesuai utk semua jenis kulit.
🌼Sesuai utk kulit yg sensitif.
🌼Tiada bahan berchemical / kimia yg merosakkan kulit muka anda.
🌼Melembutkan kulit.
🌼Menanggalkan kotoran pd kulit muka dgn lembut & selamat.
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sy utk free skin consultation.
.
CEPAT WASSAP ADA SPECIAL PROMOTION.
.
.
☎011 10292010-Muslihah
Beauty consultan Mary Kay Malaysia😍.
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. MUST HAVE!!!.
.
.
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lispticksmarykay#masalahtonatidaksekata#marykayskincare#masalahkulitkusam

Tips penjagaan kulit harian bagi kulit wajah berminyak.

Anda boleh menggunakan Botanical effects Formula 3( F3 )
Fakta mengenai botanical effects F3
* Bagaimana kita nak mengenali kulit berminyak nie?? Haaa jom saya bagi tips pada anda cara mengenali kulit wajah berminyak
1)kulit biasanya kelihatan tebal dengan pori-pori kelihatan jelas
*wajah berkilat akibat penghasilan minyak *kemungkinan terjadi masalah jerawat kerana kelenjar minyak terlalu aktif.

Masalah yang selalu dialami oleh orang kulit berminyak
🌿blackhead
🌿jerawat
🌿pori terbuka
🌿parut

dengan menggunakan BE F3 ini boleh membantu anda menggurangkan minyak berlebihan diwajah.

Kesan penggunaannya
🍀ia memulihkan keseimbangan kulit wajah
🍀mengurangkan saiz pori
🍀membantu mengawal minyak berlebihan diwajah

Ramuan utama BE F3
1) Silymarin(buah tistel susu)
🌿antioksidan berkuasa membantu mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran sambil membantu menenangkan dan melegakan kulit.

2)Luo Han Guo
🌿ia dipanggil buah " kelanjutan usia " mengandungi antioksidan mujarab dan turut membantu menggalakkan kulit yang sihat.

3) Ekstrak Kanuka( pokok teh putih )
🌿sumber ekstrak botani dengan faedah penghalusannya boleh membantu mengelakkan pori tersekat.

4) Ekstrak jambu batu
🌿dikenali sebagai sumber asid salisilik,jambu batu adalah pengelupas yang menunjukkan faedah penanggal sel mati dan membantu pori agar tidak tersekat supaya mengurangkan kulit berminyak..
.
Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. ✔Free consultant, Hubungi saya
.
Mai
017-390 0996
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaybotanicaleffect #marykayshahalam #marykayselangor #kulitcantik #kulitsihat #marykayproducts #jerawat #parut #marykaykl #marykaymask #rayyanhaya #dermatology

Testimoni BOTANICAL EFFECT !!
.
Wah , pakai sebulan je Mary Kay ni dah boleh menampakkan hasil???? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Bestnya kan ? .
InsyaAllah bila kita konsisten dalam melakukan sesuatu perkara tu , maka akan konsisten lah hasil yg kita dapat juga...
.
Customer menggunakan Botanical Effect Sets untuk repair kulit jerawat..
Uols ada masalah kulit? Jom akak bantu untuk menyihatkn kembali kulit uols seperti sediakala dan bebas dari masalah yang sedang dihadapi...
.
Jom booking slot skincare dengan ayu untuk mencuba sendiri produk yang bertaraf antarabangsa 😍
.
Love,
Ayunie
📲 019-8586942
Mary Kay Beauty Consultant

Marykay beauty consultant💋

# #botanicaleffectsmarykay #marykaybotanicaleffect

Tua itu pasti...ada di antara kita yang tidak sedar yg tanda-tanda penuaan pd wajah mmg dah ada seawal usia 24 tahun.Tak banyak tp sedikit demi sedikit seiring dgn peredaran waktu. .😉
Bila dah mencecah 3 series mmg nampak sgt dah. Kulit dah
tak tegang,
tak anjal lagi...
kusam..
kekedutan mula kelihatan..
oh tidakkk!'
.
Cuba bandingkan wajah kita ketika kita berusia 18-20 tahun dahulu dgn skrg. Tgk mana yg lebih cantik?😁😁 .
.
TIMEWISE Miracle set ini mengandungi 11 manfaat anti penuaan di mana ia mengandungi bahan yg khusus utk memudakan kulit kembali dan awet muda selamanya.💖💞😍😘 Nak kulit cantik, sihat dan awek muda ingat lah mary kay.. Dm sis for free skin consultation
.
. ☎️ 011 1029 2010 - MUS
Marykay Beauty Consultant
.
Nak consultation just Whatsapp ya😘
.
BEST SELLER. Jom dapatkan harga discount dengan sis😍😍
.
#MaryKay#marykaykl#masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaykerinchi#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lipstickmarykayterlajaklaris#marykaybangsar

Product Evolution of Botanical Effects Skincare
.
Mencari set penjagaan yg sesuai utk kulit remaja anda (23 thn kebawah). Yang pasti ia nya selamat utk kulit remaja anda. Jom dapatkan nya, jgn biarkan kulit remaja anda tidak kelihatan b'maya & jgn biarkan kulit remaja anda tercemar dgn bahan berbahaya.
.
Mempunyai 5 set yang sangat mudah untuk penjagaan muka harian anda.
.
1. Botanical Effects Cleansing Gel.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub.
3. Botanical Effects Refreshing Toner.
4. Botanical Effects Moisturizing Gel.
5. Botanical Effects Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen.
.
Antara kelebihan Evolution Botanical Effects Mary Kay ini adalah:
🌼Mengandungi bahan semula jadi yg tak tidak akan merosakkan kulit muka anda.
🌼 Sesuai utk semua jenis kulit.
🌼Sesuai utk kulit yg sensitif.
🌼Tiada bahan berchemical / kimia yg merosakkan kulit muka anda.
🌼Melembutkan kulit.
🌼Menanggalkan kotoran pd kulit muka dgn lembut & selamat.
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sy utk free skin consultation.
.
CEPAT WASSAP ADA SPECIAL PROMOTION.
.
.
☎011 10292010-Muslihah
Beauty consultan Mary Kay Malaysia😍.
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. MUST HAVE!!!.
.
.
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lispticksmarykay#masalahtonatidaksekata#marykayskincare#masalahkulitkusam

SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY
-------------------------------------
🌹CLEANSER
-Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat. .
🌹FRESHEN (TONER)
-Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit .
🌹HYDRATE (MOISTURISER)
-Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat .
🌹MASK (2kali 1mggu)
-Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit

Jangan disimpan kulit yg tidak sihat, lagi muda lagi baik taww nk pakai skincare ni sbb dari skrg kulit memerlukan penjagaan yang rapi, muka nk tgok lama2 taw..nk kulit sihat & comey..pkai la .
.
Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. ✔Free consultant, Hubungi saya
.
Mai
017-390 0996
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykayshahalam #marykayselangor #marykaybotanicaleffect #marykayproducts #marykayproduk #kulitlicin #kulitsehat #kulitjerawat #mukaberjerawat #whiteheads #blackheadremoval #rayyanhaya #dermatology

APA KATA PARA PENYELIDIK PERUBATAN?
.
"Kulit di bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih tipis dan cengkung di bawah mata. Ciri-ciri unik kulit di bahagian bawah mata ini pastinya memerlukan perhatian yang lebih teliti"
.
Mary Kay Oil Free Eye Makeup Remover .
💋 Mudah menanggalkan semua jenis solekan mata termasuk mekap kalis air
💋 Melembabkan kulit mati
💋 Berfungsi merawat kulit dari kusam akibat pemakaian mekap terlalu lama
💋 Sesuai utk kulit sensitif
💋 Boleh digunakan utk mencuci lipstick bibir
.
Sangat penting dan wajib ada pada semua pengguna makeup. .
.
⚠️ Perlu diingat ia hanya utk mencuci bahagian mata dan bibir. Bukan satu wajah ye ☺️
.

FiEzA
Independent Beauty Consultant
.
Berminat? Klik LINK di BIO ye 😘
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayskincare #marykayoriginal #marykaycosmetics #ootd #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #marykaykedah #marykaylangkawi #marykaylover #marykaylipstick #mkcccream #makeupartist #oilfreeeyemakeupremover #makeupremover #marykaymakeupremover #botanicaleffectevo #marykaybotanicaleffect #eyemakeup #mkmen #antiaging #menskincare #healthyskin #naturalproducts #skincare #mk_kedah #bazaarpaknil #sayajualonline

Mary Kay Botanical Effect. Bagi sesiapa yang pernah menggunakan produk penggelupasan, ada tak kulit jadi sensitif, merah atau gatal-gatal? Silap-silap jerawat jeragat pun ade. Set ni sesuai la untuk atasi masalah yang saya sebutkan tadi. .
Kita boleh pilih mengikut jenis kulit masing-masing. 🍃F1 untuk kulit kering
🍃F2 untuk kulit normal
🍃F3 untuk kulit berminyak
.
Kalau berminat jangan segan whatsapp saya ye. Biar saya tolong pilihkan mana yang bersesuaian. Jangan pakai sebarangan ye 😉
.
📞Nadia 0111-3191234
Mary Kay Ind. Beauty Consultant

#marykaybotanicaleffect #be #botanicaleffect #marykay #marykayselangor #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaysemenyih #marykaykualaselangor #marykaybeautyconsultant

Most Popular Instagram Hashtags