#marykaybotanicaleffect

MOST RECENT

*Oil Free Make Up Remover dari Mary Kay.*
.
.
Untuk anda yang suka pakai maskara, eye liner atau eye color, anda wajib baca sampi habis.. bg yg tak
guna boleh buat tmbah pengetahuan.
.
Tahukan anda make up di bahagian mata dan bibir tidak boleh dicuci dengan pencuci muka biasa atau baby oil?
.
Kulit sekitar bahagian mata adalah bahagian yg nipis dan sgt sensitif. Jika tiada penjagaan yg betul, bahagian kulit sekitar mata akan cepat menampilkan masalah seperti lingkaran hitam sekitar mata (dark circles), kedutan(wrinkle), eye bag(kantung mata), oil seed dan mata kelihatan sembap.
.
Penjagaan kulit sekitar mata adalah sangat penting diberikan seawal yg mungkin. Jika lambat dirawat, mungkin akan ambil masa yang panjang untuk dirawat. Bukan sekadar masa, tapi melibatkan kos yang tinggi .
.
*Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST? Kenapa begitu ramai yang sukakannya?*
.
Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah: .
🚫Tidak mengandungi minyak. Sangat sesuai dipakai untuk semua jenis kulit. .
✅Merupakan salah satu dari supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada mata 👀 dan bibir 💋 dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap. .
✅Mengandungi unsur botani yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir. .
✅Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit. .
✅Membantu Mengurangkan biji kolestrol@milia pada bhgian mata
.
Ingat, Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. Dengan penggunaan oil-free makeup remover, ia akan membantu mengatasi mslh sekitar mata anda! ⚘☎⚘ 01132310448Mary kay independent beauty consultant💓#marykaymalaysia #marykayskincare #marykaypromo #cccream #marykaybotanicaleffect #serummelacep #marykayskinvigoratebrush #marykaycodampang #foundationmurah #produkkecantikan #kulitcantikgebu#marykaybeautyconsultant#truste

Eh perasan tak? Sekarang ni cuaca panas makin menjadi-jadi. .
Kalau keluar, memang rasa tangan dengan muka digigit sinaran mentari. .
Pedih! Ni akan lebih nightmare pada yang senang sunburn dan sedang pakai peeling product sebab kulit akan lebih senang terbakar dan pedih - lapisan kulit dah nipis sobs!
.
Jadi dalam keadaan macam ni, apa perkara utama kita perlu ada? Tentulah sun protection. .
Sebenarnya sun protection sangat sangat penting untuk dipakai setiap kali kita keluar rumah, tak kiralah apa cuaca sekalipun. .
Tapi yang perlu diingat, sinar UVA dan UVB berbahaya akan bertambah kuat pada musim panas macam sekarang ni. Takut tak? So scaryyyy. .
Xpe jangan risau..Mary Kay ada Sun Protector SPF35 yang sufficient untuk kulit dapat 99% sun protection dari UVA dan UVB! Woahhh.
.
🧡Ciri-ciri & Kelebihan Mary Kay Sun Protector:
.
🌤Formula ringan dengan teksur licin dan menyerap baik pada kulit
🌤Perlindungan spektrum lebar UVA/UVB
🌤Diuji pada kulit orang Asia dan sesuai untuk penggunaan setiap hari
🌤Tak berminyak dan menyerap cepat kedalam kulit
🌤Digunakan sebagai penghalang matahari dan makeup base
🌤Ada fungsi anti-aging dam mampu kekalkan pH/kelembapan kulit
🌤Perlindungan dari jeragat/sunburn/kulit kusam
🌤Ada vitamin E (Asetat Tokoferol) iaitu antioksidan yang bantu protect kulit daripada kesan radikal bebas
.
Protect sebelum rosak. Yang dah rosak, carilah solution ya. .
Jangan dibiarkan hingga timbulnya jeragat yang sangat susah untuk dipudarkan. .
Sun Protector Mary Kay boleh bertahan hingga 4 bulan, maka jangan risau sbb dia sangat jimat! .
Ini masa terbaik untuk ubah mindset dan bertukar angin pakai Mary Kay, Wida sedia membantu. .
💋Love,
Noor Wahidah
www.watsap.my/60124836311
#marykay_by_armanwida

“Malas laa nak keluar tengahari nnti, cuaca panas terik, nanti muka sunburn huhu” .
Jangan sia siakan aktiviti anda semata mata sebab alasan yg tak munasabah. Hehe. .
Jangan laa risau yunk, CC Cream Mary Kay kan adooooooo. .
KEBAIKAN CC CREAM. 💋Mengandungi SPF15 yang mana melindungi dari sinaran UVB(burn) and UVA(aging). 💋Memperbetulkan rona kulit dengan litupan yang sangat ringan. 💋Meminimunkan kesan kemerahan pada wajah kesan kulit yang sensitif. 💋Melitupi dan menutup segala kesan cela pada wajah dengan segara untuk tampilan wajah bersih, licin dan berseri. 💋Kuasa penghidratan pada kulit selama 10 jam tanpa meninggalkan kesan berminyak. 💋Mengurangkan kesan penuaan seperti garis halus pada kulit, mengecilkan pori dan membaiki tekstur wajah supaya sentiasa tampil muda. 💋Melindungi kulit dari kesan radikal bebas dengan kuasa anti pengoksidaan. .
“Tapi sis, saya takde lg cc cream ni?” Lahhh, kalau mcam tu apa tunggu lagi, maii laa order. .
Harga mampu milik sangat, plus jimat berganda ganda, satu tube tahan 4-5 bulan tau! Huhu nak ke nak?
.
💋Love,
Noor Wahidah
www.watsap.my/60124836311
#marykay_by_armanwida

☀️Haa…nak berseronok di bawah matahari?
Boleh ke?
.
👍🏻Of course la boleh dengan Mary Kay Sun Care Collection ni!
.
🏐⚽️Nak main bola tampar?nak Scuba Diving kat Pulau Kapas? Nak join Viper Challenge? Abang2 nak main bola? Akak2 nak outdoor Zumba? .
☀️Panas2 ni nak pakai apa kat muka dan badan?
.
🧡Pakai la Mary Kay Sun Care Collection!
.
💁🏻‍♀️Seperti yang kita semua sedia maklum, dunia semakin panas dan sudah pasti Malaysia yang beriklim Khatulistiwa ni takkan terlepas dari pemanasan global.
.
😆Tak yah la nk tunggu berjemur kat pantai..jalan2 kat luar rumah sidai baju or siram pokok pon dah terasa bahang nye. Merecik!!
.
👉🏻Mary Kay® Sun Care Sunscreen Broad Spectrum SPF 50 118ml👈🏻
.
🧡Haaa..yang ni paling efektif bagi semua penggemar aktiviti lasak/aktiviti rekreasi luar baik lelaki mahupun perempuan. (Please be informed that semua product Mary Kay sesuai dipakai oleh kedua2 gender ye)
.
🏉Membantu mencegah selaran matahari, mengurangkan risiko kanser kulit dan mengurangkan risiko penuaan kulit pramatang apabila kerap digunakan, seperti yang diarahkan, dan dengan kombinasi kaedah perlindungan matahari yang lain.
.
🏉Pelindung matahari yang ringan, bebas minyak dan sesuai untuk muka atau badan.
.
🏉Kalis air dan peluh sehingga 80 minit.
.
🏉Menyerap cepat, meninggalkan kulit berasa lembut dan lembab.
.
💋Love,
Noor Wahidah
www.watsap.my/60124836311
#marykay_by_armanwida

Ha korang tau tak yang Mary Kay ad SERUMMMMMM😋😋😋
Best tau Serum dari Mary Kay😚😚
Jom kenali serum yg ada di MaryKay
.
.
. 💖 TimeWise Replenishing Serum C ➡ direka khas bagi mengekalkan kulit awet muda dan kekal cerahan .
.
.
💖 TimeWise Repair Lifting Serum ➡ direka bagi mengembalikan keanjalan kulit, agar kulit muka sentiasa tegang dan tidak kendur lagi .
.
.
💖 TimeWise Pore Minimizer ➡ membantu mengecilkan masalah pori yang besar & terbuka dan merawat masala bekas jerawat kawah .
.
.
💖 Clearproof Pore Purifying Serum For Acne Prone Skin ➡ membantu membersihkan pori dan mengecutkan jerawat dengan pantas .
.
.
💖 Melacep Ultimate Serum - membantu mencerahkan kulit dari dalam dan merawat dark sport
..
Nak free postage 😍 free smple 😍 free guide 😍 . Whatsapp or dm hanim terus 😇
.
Hanim
011-15915052
Mary Kay Beauty Consultant.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #beautyconsultantmarykay#beautyconsultant #lovemarykay#marykaylovers #makeuplover #lipstikmalaysia #lipstick#makeupartismalaysia #lovemakeup #lipstickmurah #marykaymurah #lipglossmarykay #microdermabrasionmarykay #marykaybotanicaleffect #satinlipsmarykay #marykaytimewise #testimonimarykaycustomer #loosepowdermarrykay #mineralpowdermarykay

Hi semuaa....Dalam Mary Kay ada 4 jenis Powder :
.
1. TRANSLUCENT LOOSE POWDER
🌸sebagai finishing selepas foundation/ cc cream.
🌸serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari
🌸effect shining / flawless / glowing .
2.MINERAL POWDER FOUNDATION
🌸jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) 🌸untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. 🌸 formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. 🌸Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. 🌸sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat.
.
3. SHEER MINERAL PRESSED POWDER
🌸Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain.
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE 🌸mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!
🌸Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.
.
4.CREME TO POWDER FOUNDATION 🌸2 dalam 1, foundation & bedak!
🌸bedak yang high coverage &
lebih gebu & FLAWLESS
🌸Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
🌸lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
🌸Oil control & boleh tutup cela.
🌸texture ringan.
..
Nak free postage 😍 free smple 😍 free guide 😍 . Whatsapp or dm hanim terus 😇
.
Hanim
011-15915052
Mary Kay Beauty Consultant.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #beautyconsultantmarykay#beautyconsultant #lovemarykay#marykaylovers #makeuplover #lipstikmalaysia #lipstick#makeupartismalaysia #lovemakeup #lipstickmurah #marykaymurah #lipglossmarykay #microdermabrasionmarykay #marykaybotanicaleffect #satinlipsmarykay #marykaytimewise #testimonimarykaycustomer #loosepowdermarrykay #mineralpowdermarykay

💗 PROMO ITEMS 💗
.
🌼 CLEAR PROOF ACNE SYSTEM 🌼
.
" Akak, tengok ni muka saya. Jerawat teruk! Berminyak! Kusam. Scarry la nak tengok muka. Nak cakap dengan orang pun tak da confident " 😥😥
.
Okeh sabar2 jangan down okeh. Kita cari solution. Di Mary Kay ni kita memang ada product khas untuk masalah kulit jerawat. Ni haa! CLEAR PROOF ACNE SYSTEM SET
.
Clear Proof skincare ini, Ia telah dibukti berkesan terhadap remaja sehingga individu berusia 50 tahun, sama ada lelaki atau perempuan.
.
Antara kebaikan set ni:
.
1) Membersihkan kulit jerawat tanpa merengsakan, membantu mengekalkan wajah yang bersih dan jernih
.
2) Membersihkan pori-pori yang tersumbat, menghapuskan minyak lebihan dan meninggalkan kulit rasa lebih sihat. Jadi bila pori2 clear, jerawat susah nak naik
.
3) Memudarkan tampilan kesan jerawat
.
4). Mengawalkan pengeluaran minyak berlebihan dan menghaluskan tampilan 
pori-pori
.
5) Menggunakan asid salisik dan benzoil peroksida untuk menyasarkan beberapa faktor yang menyebabkan kemunculan jerawat/akne
.
6) Formula lembut untuk penggunaan harian. Kulit tampil dan rasa lebih sihat tanpa rasa tegang yang tidak selesa
.
Jom dapatkan set ni. Rawat masalah jerawat anda. Jangan biar kan lama2 tau. Tengah promo ni. Uolls boleh dapat harga promo + free produk Mary Kay.
.
Jom whatsapp hanim untuk tau lebih lanjut
.
..
Hanim
011-15915052
Mary Kay Beauty Consultant.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #beautyconsultantmarykay#beautyconsultant #lovemarykay#marykaylovers #makeuplover #lipstikmalaysia #lipstick#makeupartismalaysia #lovemakeup #lipstickmurah #marykaymurah #lipglossmarykay #microdermabrasionmarykay #marykaybotanicaleffect #marykaytimewise #testimonimarykaycustomer #clearproofmarykay

🌻Mary Kay Undereye Corrector🌻 ➡ Meneutralkan lingkaran hitam dan mencerahkan kawasan bawah mata, 👁 ➡ Menjadikan mata tampak segar dan luas terbuka. 👀 ➡ Warna peach nya dirumus khas untuk menutup bayangan biru-ungu di bawah mata. 😳 ➡ Sapuan yang begitu cantik menggunakan Mary Kay Perfecting Concealer dan tampak semulajadi dan natural 👩 ➡ Sesuai untuk kulit sensitif, termasuklah kulit pada bahagian mata yang lembut. 😍 ➡ Sesuai untuk pemakai kanta sentuh

Your beauty consultant
Tini0192679373

#marykaymalaysia #marykayskincare #marykaypromo #cccream #marykaybotanicaleffect #serummelacep #marykayskinvigoratebrush #marykaycodampang #foundationmurah #produkkecantikan #kulitcantikgebu
#marykaybeautyconsultant
#trustedproduk #timewisemiracle
#awetmuda #antipenuaan
#wrinkles #marykaycod
#marykaypromo
#timewisemiracle #marykaycodselayang #marykaycodrawang
#marykaycodserendah #marykaycodbatangkali
#marykaycodkl
#marykaycodampang
#marykaycodwangsamaju
#marykaycodbangsar
#marykaycodbatucaves
#marykaycodkeramat

SET BOTANICAL EFFECTS

Dua bahan penting dalam ketiga-tiga formula Botanical Effects ni adalah Sylimarin (milk thistle) dan juga Luo Han Guo (dikenali sebagai 'longevity fruit') yang tinggi kandungan antioksidan untuk melindungi kulit kita dari environmental damages.

Selain dari dua bahan utama dalam set Botanical Effects ni, bahan unik yang berbeza dalam setiap formula Botanical Effects juga dapat membantu merawat masalah kulit kita yang berbeza.

FORMULA 1 UNTUK KULIT KERING 🌷 Mengandungi extract biji flaks yang tinggi kandungan asid lemak omega 3 yang dapat melembapkan dan mengurangkan keradangan kulit. 🌷 Extract rumpai laut pulak sangat tinggi kandungan asid lemak, vitamin dan mineral yang dapat melembapkan dan menjaga keseimbangan kulit.

FORMULA 2 UNTUK KULIT NORMAL 🌷 Extract bunga kemboja mengandungi antioksidan yang tinggi yang dapat melindungi kulit dari environmental damages. 🌷 Extract bunga teratai juga tinggi antioksidan dan mengandungi mineral yang baik untuk kulit sihat.

FORMULA 3 UNTUK KULIT BERMINYAK 🌷 Mengandungi extract kanuka (pokok teh putih) yang dapat mengelakkan pori tersumbat. 🌷 Extract jambu batu pula sebagai sumber salicylic acid yang dapat menanggalkan sel kulit mati dengan berkesan dan dapat menyerap minyak berlebihan serta mengelakkan pori tersumbat.

Seronok kan bila kita tau apa kandungan produk yang kita nak gunakan. Rasa selamat dan kita lebih faham apa yang kulit kita perlu.

#marykaymalaysia #marykaysenawang #marykayperak
#marykaybotanicaleffect #marykaymelaka #marykayseremban #marykayseremban2

Sebelom tido, scrub bibir dulu. Buang segala kulit mati punca bibir kusam, gelap and kering. Habis scrub terus cantik je bibir.💋💋💋
.
Nampak merah segar je tau. Nak bibir camtik, merah semulajadi juga? Guna je, The NEW Mary Kay Satin Lip Set. 😍 .
Diperbaharui dgn Shea Butter. Yg sangat terkenal dgn kehebatannya kerana ia mampu memberi kelembapan pada bibir dan merawat masalah bibir seperti bibir kering, bibir hitam, bibir merekah dan lain-lain masalah bibir. Paling best, ia juga berfungsi sebagai Anti Bakteria tau ! Wow ! 😱😱
.
Bye-bye bibir hitam, bibir kusam and bibir kering !💃
. 😘
.
Hanim
011-15915052
Mary Kay Beauty Consultant.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #beautyconsultantmarykay#beautyconsultant #lovemarykay#marykaylovers #makeuplover #lipstikmalaysia #lipstick#makeupartismalaysia #lovemakeup #lipstickmurah #marykaymurah #lipglossmarykay #microdermabrasionmarykay #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaymelacep #testimonimarykaycustomer

Ramai tanya hanim : .
💞Kenapa marykay mahal ?
💞 Marykay ni product dr mana?
💞 Tak pernah dengar pon sebelum ni ?
💞Kenapa lipstik marykay mahal ? 
Dan banyakk lagii pertanyaan yg diajukan .

Nak type panjang sgt . Ni antara JAWAPAN utk soalan2 trsebut: .
💋MARYKAY sudah bertapak 55 tahun di pasaran dunia
💋MARYKAY sudah 18 tahun di Malaysia
💋MARYKAY adalah di antara Syarikat yg mempunyai SAINTIS tersendiri utk R&D Produk
💋Kilang pembuatan MARYKAY menggunakan mesin teknologi yg tinggi & canggih
💋MARYKAY tiada unsur haiwan KECUALI di china dan kilang di china hnya utk penduduk china shja!... kita made in Dallas, US tau!
💋Lipstick MARYKAY adalah BEBAS PLUMBUM!
💋MARYKAY mempunyai 90 days satisfaction guarantee (moneyback guarantee? 😍
.
Dah terjawab semua persoalan anda? Kalo dah boleh lah wassap hanim 😘
.
Hanim
011-15915052
Mary Kay Beauty Consultant.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymelaka #beautyconsultantmarykay#beautyconsultant #lovemarykay#marykaylovers #makeuplover #lipstikmalaysia #lipstick#makeupartismalaysia #lovemakeup #lipstickmurah #marykaymurah #lipglossmarykay #microdermabrasionmarykay #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaymelacep #testimonimarykaycustomer

📣📣📣📣📣📣📣
Tinggal lagi 5 hari untuk promosi April Mary Kay ni. Jom2 tengok ap yg best bulan ni. Nnty kalau dh habis stock, jangan sedeh2 ye😊
.
Jom siapa nk tye, siapa nk dptkn skin consultation dr Atin, whatsapp j ye😘
.
Fatin
01112996914
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling
#MaryKayPromosi
#MaryKayPromotion
#MaryKayBotanicalEffect

.
Selamat tengahari . Soklan yang biasa dapat ialah:
.
. " sis, apa beza cc cream ngan liquid foundation yer??
.
Ok.. rini sis bitau beza both of dua item ni yer 🙆
.
--------------------------------------
Perbezaan both foundation:
.
Mary Kay CC Cream Vs Timewise Liquid Foundation (TW LF)
.
1⃣ CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), 👉🏻TM LF untuk medium coverage.

2⃣ CC Cream ada SPF 15, 👉🏻TW LF tiada SPF.

3⃣ CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. 👉🏻Jika kulit anda berminyak, disarankan TW LF jenis Matte finish.

4⃣ CC Cream ada fungsi melembapkan kulit, 👉🏻TW LF tiada.

5⃣ CC Cream ada 4 shades shj, manakala 👉🏻TW LF ada dlm 10 jenis shades (Matte + Luminous)
.
6⃣ *Kedua2* CC Cream n TW LF mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik.

7⃣ *Kedua2nya* boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish

Okeyyy jelas tak uolssss!! Nak lagi detail wassap yer

Love,
Honey
012.3477472
Your beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #satinhandspamperingset #spatangan #satinhandsmarykay
#marykaybotanicaleffect #botanicaleffects #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayskinvigorate #marykayampangpark #marykayampangcod #marykayampang #marykaycheras #marykaycodampang #skincaremarykay #marykaykl #marykayampangjaya #marykay #marykaybotanical #promo #promomarykay #marykaypromotion #marykaybotanicaleffect #marykaybeautyconsultantmalaysia
#testimonibotanical #marykaytestimoni
#skinvigiratebrush #brush
#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #satinhandspamperingset #spatangan #satinhandsmarykay
#marykaybotanicaleffect #botanicaleffects #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayskinvigorate #marykayampangpark #marykayampangcod #marykayampang #marykaycheras #marykaycodampang #skincaremarykay #marykaykl #marykayampangjaya #marykay #marykaybotanical #promo #promomarykay #marykaypromotion #marykaybotanicaleffect #marykaybeautyconsultantmalaysia

BOTANICAL EFFECTS
.
Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸
Didatangkan dengan 3 formula:
.
F1 Kulit Kering
F2 Kulit Normal
F3 Kulit Berminyak
.
Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima. 😊
.
Untuk formula 1:
9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini:
- Memberikan kelembapan serta-merta
- Meninggalkan kulit berasa selesa
- Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit
.
Formula 2:
90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Meninggalkan kulit berasa sihat
- Mencergaskan kulit
- Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan
.
Formula 3:
90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Memulihkan keseimbangan kulit
- Mengurangkan saiz pori
- Membantu mengawal minyak
- Kulit kelihatan muda dan segar

So nampak tak mary kay ni bukan 1 product for all tau. Tp mesti bersesuaian dengan jenis kulit dan keadaan kulit kita. Tak semestinya kita kene pakai semua! Ciksue selalu ingtkan cust ciksue.😏
.
So,
Berminat?
Wasap ciksue
http://ciksues.wasap.my/
http://ciksues.wasap.my/
http://ciksues.wasap.my/

#marykay #marykaybotanicaleffect #ilovemarykayproducts

Tips utk kulit sihat & glowing naturally dgn bermasker 2x seminggu. Apa yg bestnya masker botanical effect ni?
.
Sis perasan parut jerawat makin pudar, whitehead & blackhead kurg, and the best part issss skin makin cerah & sekata ! 😍 .
Penggunaannya tahan smpai 1-2 tahun tau jimat sgt2 ! 🤩 .
Nak sis guide smpai cantik tekan link di bio/ ws 014-2607870
.
#marykaybotanicaleffect #maskerbotanicaleffects #marykaybeautyconsultant #kulitsihatbebasmerkuri #trustedbrand #55tahundipasarandunia #love #beautifulgirls

💁🏻‍♀️Ramai di antara kita yang mengambil ringan tentang pentingnya penggunaan losen SPF sebagai ‘perisai’ penjagaan kulit
.
👉🏻Krim dengan SPF15 cukup jika anda berada di dalam bangunan. Namun jika perlu berada di luar bangunan anda perlukan sekurang-kurangnya SPF30.
.
☀️SPF = Sun Protecting Factor☀️
.
🌤1 SPF melindungi skin kita selama 20 minit. Kalau SPF 15 (20minit×15 = 300minit)
So, selama 5 jam jugaklah ia akan protect skin awak.
.
🌤Kira sendiri kalau skincare kita tu tulis SPF 60? Nak pakai terus tak cuci ke maca mana. Ke sambung besoknya? 🤣
.
🌤Kulit muka tidak boleh melebihi SPF35 kerana kulit dibahagian muka tak sama ketebalannya dengan kulit dibadan. .
🌤Lagi2 kulit perempuan, nipis tak sama macam kulit orang lelaki. Jika pakai SPF lebih, bukan dapat cantik malah ia boleh burn skin.
.
🌤SPF banyak tu dapat perlindungan extra ke?
Tak! 😊
.
Produk yang bagus tak pernah cecah SPF melampau. .
Lebihan SPF boleh mendorong kepada penyakit lain... hakakk tak nak lah sebut.. cer google yer...😅 .
Hati-hati dengan caption “SPF 60.. 70.. 80...150...” utk SPF di muka 😁
.
Perlu ke pakai SPF nie? Perlu kalau tak nak kemunculan jeragat yang teruk nanti bila takde perlindungan langsung. .
Jeragat terbina didalam lapisan kulit 6-7 tahun yer.. bukan tiba-tiba jer hari nie keluar jeragat macam jerawat!😅😅😅
.
I share because i care 😉
.
💋Love,
Noor Wahidah
www.watsap.my/60124836311
#marykay_by_armanwida

Most Popular Instagram Hashtags