[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#marykaybotanicaleffect

7589 posts

TOP POSTS

Timewise Body Smooth Action Cellulite Gel Cream
.
Masalah selulit merupakan masalah paling merungsingkan kaum wanita di seluruh dunia. Timewise Smooth-Action Cellulite Gel Cream bukan sahaja dapat menambahbaikan tampilan selulit, malah dapat menyerlahkan kecantikan kulit kita
.
Hanya perlu sapuan sebanyak dua kali sehari pada kawasan selulit, kita akan nampak kesan yg menakjubkan itu!
.
• 9 daripada 10 wanita mengatakan kulit mereka lebih licin. • 87% daripada wanita mengatakan bahwa gel ini mengurangkan tampilan selulit secara dramatik.
.
Dermatologist tested.
Trusted product
.
Jom rawat selulit. Tak cantik taw biarkan ia lama2 dibadan kita.
.
#marykaybeautyconsultant
0134685906
Iman
#marykayputrajaya
#marykaybotanicaleffect
#marykaytimewiserefine

Bisuk c Abg fly sdh.. 😌😂
#incompletesiblings #marykaybotanicaleffect

Uolsss!!! Tahu tak muka pun boleh detox kalau nak cantikkan kulit. 🙀 Jangan ingat badan jea boleh detox untuk buang toksik dalam badan. Muka pun boleh buang toksik bahan yg x elok pada kulit kesan penggunaan produk merkuri. .
.
BOTANICAL EFFECTS merupakan set detox untuk mendapatkan kulit sehat dan memulihkan semula kulit muka.
.
.
Kompleks eksklusif dalam rumusan setiap produk Botanical Effects terdiri daripada dua jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit. Silymarin (milk thistle) ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran di sampong melegakan dan menyegarkan kulit. Luo Han Guo juga dikenali sebagai "buah panjang hayat", terkenal dengan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
.
Terdapat 3 Formula :
.
❤ FORMULA 1 (KERING)
❤ FORMULA 2 (NORMAL)
❤ FORMULA 3 (BERMINYAK)
.
Botanical Effects mengandungi 4 produk :
.
🌹 CLEANSER, 113g
- Membersih dengan lembut tanpa menjejaskan elemen-elemen penting dalam kulit.
.
🌹 HYDRATE, 88ml
- Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit.
.
🌹 FRESHEN, 147ml
- Rumusan tidak mengeringkan ini bertindak lembut untuk menyingkirkan minyak berlebihan dan kekotoran daripada kulit.
.
🌹 MASKER, 113g
- Membersihkan
kotoran dengan lembut sambul menyegarkan dan mempermuda kulit.
.
Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. ✔Free consultant, 🎁 Free Gift dan 🎁 Free sample. Hubungi saya
.
Mai
017-390 0996
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykay #marykaybotanicaleffect #marykaybeautyconsultant #marykayshahalam #marykayselangor

Ceriakan hari ini dengan LIPSTICK yang teramat BEST👍👍 tak cuba tak tahu uolsss.💖 💋MaryKay Gel Semi-Matte Lipstick 💄Warna yang tahan lama
💄Tekstur gel yang selesa 💄Gincu yang pastinya membuatkan bibirmu memgoda💋💋 FARAH | 01117570092
#lipstikmarykay
#semimattelipstick
#marykaybotanicaleffect
#MARYKAYBATUPAHAT

Ada yang nak order Mary Kay?? Jgn malu2 ws sis ye.. ;) 017-6985313
.
#perfume#marykaymalaysia #marykaybotanicaleffect

Wehuuuu...yess..ala2 sweet pipi apple gitu..ni paling latest yg kakak ada..ihikkk..
.
So cheeky!!
Baked cheek powder..
Sangat special blusher ni dr yg lain tau..waaa..nak cute2 layangkan manja gitu kat pipi u all supaya pipi nampak glowing gitu..blusher ni bg sentuhan shimmery..so cute bebeh..nampak fresh..besar pulak tu..tak rugi tau sbb limited edition
.
🎀Giving heart (pink)
🎀Kind heart (peach)
.
🎀mineral blusher iaitu bahan utamanya adalah 'mica' mineral
**mineral merupakan sejenis bahan semulajadi yg bersifat tidak mnyumbat pori dan bervitamin
**cantik sambik merawat juga..
🎀tahan lama pemakaiannya,tidak cair dan tidak bercapuk
🎀shimmering effect,kena cahaya lagi glowing..cun sangat
🎀highlighter dlm satu case
🎀best sangat dan wangi
.
Love,aimi
012-2966189
Senior Beauty Consultant
.
#marykayhululangat
#marykaybangi #marykaykajang #marykayampang
#mineralkosmetik #marykaybotanicaleffect #marykayblusher #marykaybeautyconsultant #marykayproduct #kosmetik #skincare #produkterbaik #marykaybotanicaleffect

Secret to great skin? Proper cleansing with #MaryKay Skinvigorate Cleansing Brush which thoroughly removes makeup and effectively cleanses to reveal a youthful and even-looking complexion! ✨

If you're still cleaning your face with your hands, do you know how many clogged pores you're missing? The bristles of the #Skinvigorate brush are smaller than our pores, so it'll be able to clean them thoroughly to leave skin rejuvenated and set for better absorption of subsequent skincare application. 🤗

Botanical Effects Evolution range is pictured here alongside the limited-edition purple Skinvigorate brush! 💜

Get your cleansing brush from me (yes I'm a #MaryKayBeautyConsultant) at only $81 and you'll be able to get a free gift too! 🎁

#sgbeautyblogger #sgbeautybloggers #sgbeauty #sgskincare #skincaresg #cleansingbrush #cleansers #cleansinggel #skincarelove #skincarelovers #skincareblogger

MOST RECENT

Day 1
Beraya di rumah with my big family sambil tgu org dtg beraya. Next day, turn kami pulak. Nk cantik berseri sampai ke ptg. Melayan tetamu, muka x nk la bercapuk sbb berpeluh kn. Tp muka iolls mantain ke ptg sbb iolls apply foundation luminious marykay. Terbaik. 👍👍 Just simple makeup still berseri with mary kay.
#beautyconsultant #makeupmarykay #marykaybotanicaleffect #marykayipoh #sarastarswan #cabaranselfiejun #marykayipoh

Balik berbuka puasa dengan family. Ber'pink' hari ini. Sha happy sbb adik bongsu sha perasan perubahan kat muka sha. Whitehead n blackhead dh x nampak. Jerawat pn x de mcm dulu. TQ MK

#sarastarswan #cabaranselfiejun #marykaybeautyconsultant #marykaybotanicaleffect #cccream #foundationmarykay #marykayporeminizer #marykayrefinescrub #sayajualsayapakai #marykaythebest

NEW! Product Evolution of Botanical Effects Skincare
.
Mencari set penjagaan yg sesuai utk kulit remaja anda (23 thn kebawah). Yang pasti ia nya selamat utk kulit remaja anda. Jom dapatkan nya, jgn biarkan kulit remaja anda tidak kelihatan b'maya & jgn biarkan kulit remaja anda tercemar dgn bahan berbahaya.
.
Mempunyai 5 set yang sangat mudah untuk penjagaan muka harian anda.
.
1. Botanical Effects Cleansing Gel.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub.
3. Botanical Effects Refreshing Toner.
4. Botanical Effects Moisturizing Gel.
5. Botanical Effects Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen.
.
Antara kelebihan Evolution Botanical Effects Mary Kay ini adalah:
🌼Mengandungi bahan semula jadi yg tak tidak akan merosakkan kulit muka anda.
🌼 Sesuai utk semua jenis kulit.
🌼Sesuai utk kulit yg sensitif.
🌼Tiada bahan berchemical / kimia yg merosakkan kulit muka anda.
🌼Melembutkan kulit.
🌼Menanggalkan kotoran pd kulit muka dgn lembut & selamat.
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sy utk free skin consultation.
.
.
☎017-4575127
Hanim

#marykaybotanicaleffect
#marykaykedah
#marykaybeautyconsultant
#marykaykl
#marykayalorsetar
#kulitcantik
#flawlessskin

Wehuuuu...yess..ala2 sweet pipi apple gitu..ni paling latest yg kakak ada..ihikkk..
.
So cheeky!!
Baked cheek powder..
Sangat special blusher ni dr yg lain tau..waaa..nak cute2 layangkan manja gitu kat pipi u all supaya pipi nampak glowing gitu..blusher ni bg sentuhan shimmery..so cute bebeh..nampak fresh..besar pulak tu..tak rugi tau sbb limited edition
.
🎀Giving heart (pink)
🎀Kind heart (peach)
.
🎀mineral blusher iaitu bahan utamanya adalah 'mica' mineral
**mineral merupakan sejenis bahan semulajadi yg bersifat tidak mnyumbat pori dan bervitamin
**cantik sambik merawat juga..
🎀tahan lama pemakaiannya,tidak cair dan tidak bercapuk
🎀shimmering effect,kena cahaya lagi glowing..cun sangat
🎀highlighter dlm satu case
🎀best sangat dan wangi
.
Love,aimi
012-2966189
Senior Beauty Consultant
.
#marykayhululangat
#marykaybangi #marykaykajang #marykayampang
#mineralkosmetik #marykaybotanicaleffect #marykayblusher #marykaybeautyconsultant #marykayproduct #kosmetik #skincare #produkterbaik #marykaybotanicaleffect

MELACEP PLUS ULTIMATE SERUM 😍😍😍
.
👉 Siapa nak kulit cerah sekata, tak kusam?🙋.
👉 Siapa nak pudarkan jeragat?🙋.
👉 Siapa nak pudarkan parut2 jerawat? 🙋.
.
Jom try serum terbaik ni. Mmg highly recommended! Nak dapat kan kulit putih dan sihat kene belai2 je muka bukan guna peeling product tau 🙅🙅🙅 .
.

Kelebihan Melacep Serum kegilaan ramai ni:
.
🌸 Mengandungi Hexylresorcinol - ditunjukkan untuk menyasarkan glutathione dan pengumpulan pigmen pada kulit permukaan. Glutathione adalah penting untuk proses pembersihan kulit.
🌸 Mengandungi Maritim pine dan ekstrak birch putih - ditunjukkan untuk menyasarkan melanin. Ia berdasarkan ujian In Vitro.
🌸 Kulit lebih berseri dan cantik dengan Ekstrak Edelweiss.
🌸 Memperbaiki tekstur kulit supaya kulit lebih cerah dan mengurangkan bintik-bintik hitam.
.
If siapa yang nak kulit cantik, cerah, tona sekata dan berseri-seri super glowing, whatsapp sis sekarang tau! 😘
.
.
Berminat untuk mengetahui lebih lanjut
.
Just dm/ws/pm
.
☎Mus - 0165046092.
Beauty consultan Mary Kay Malaysia😍.
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. MUST HAVE!!!.
.
.
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lispticksmarykay#masalahtonatidaksekata#marykayskincare#masalahkulitkusam

🍀MARY KAY EYE & MAKE UP REMOVER 🍀
.
.
Walaupun heavy makeup sekali pun sis cuma perlukan 2 kapas je untuk bersihkan kesan make up pd mata. 1 mata 1 kapas. Tak perlu sapu kuat2 pun tau. Cuma tekapkan sekejap lepas tu tarik saja.Dengan sekali sapuan pun makeup dah tanggal. .
.
Menjimatkan masa,mata pun tak sakit sebab tak perlu digosok dengan kuat.
.
.
Paling terbaik oil-free makeup remover ni adalah water base & silicon, sekaligus kita dapat menjaga kawasan mata dan membersihkan kawasan kita serta terhindar daripada tumbuhnya oil seed di kawasan mata. .
.
Ingat,jangan bersihkan makeup guna baby oil dan tisu basah.!!
.
Banyak keburukannnya, salah 1 adalah tumbuhnya oil seed yg tak dapat dihilangkan. 😱
.
.
For free skincare and makeup consultation or skincare class appointment kindly WhatsApp me 😄😉 .
🌸 Sophia Amin 🌿 Beauty Consultant Mary kay 📞 010 933 8831
.
.
#marykayeyemakeupremover
#marykaybotanicaleffect
#marykaylovers
#marykaytimewisebest #marykay #marykaykl #marykaymakeup #marykayremover #makeup #marykaymalaysia #marykayselangor #makeupremover

.
☘SET BOTANICAL EFFECTS☘
.
Set Botanical Effects adalah set penjagaan kulit wajah yang paling asas dan paling berpatutan harganya. Namun begitu, ia juga sesuai untuk merawat kulit wajah yang telah rosak akibat penggunaan produk penggelupasan dan pemutihan yang mengandungi HIDROKUINON.
Terdapat dalam 3 formula yang memenuhi ciri-ciri jenis kulit.
F1 - Kulit Kering
F2 - Kulit Normal
F3 - Kulit Berminyak
.
✅Langkah 1-Cleanser
🌸membuang kekotoran pada kulit wajah dari dalam liang pori hingga ke permukaan
🌸menganjalkan kulit wajah
.
✅Langkah 2-Mask
🌸membuang sel kulit mati dengan lebih efisien
🌸mengecutkan jerawat
🌸membuang whitehead dan blackhead
🌸melembutkan kulit wajah
.
✅Langkah 3-Freshen
🌸menyegarkan kulit setelah dibersih dan 'disental' dengan MASK
🌸menutup liang liang pori wajah
.
✅Langkah 4-Hydrate
🌸melembapkan kulit wajah
🌸menggalakkan pertumbuhan tisu muka yang sihat
🌸mengelakkan dan mencegah pertumbuhan jeragat
🌸menutup liang liang pori muka dengan lebih efisien
🌸meremajakan kulit wajah
.
MARY KAY BOTANICAL EFFECTS MEMANG BERKESAN UNTUK MERAWAT KULIT WAJAH YANG ROSAK SEPERTI MENGGELUPAS, REDNESS ATAU KEMERAHAN, JERAGAT DAN PERTUMBUHAN JERAWAT. KITA HANYA PERLU BERSABAR, SABAR, SABAR DAN ISTIQAMAH. INSYA ALLAH, AKAN PULIH
.
.

Untuk lebih mudah just CLICK LINK ☝☝DI MY BIO
.
Just dm/ws/pm
☎Mus - 0165046092.
Beauty consultan Mary Kay Malaysia😍. .
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lispticksmarykay#masalahtonatidaksekata#marykayskincare#masalahkulitkusam

TIMEWISE MIRACLE SET
.
.
mempunyai specialty sebagai set anti aging...boleh digunakan bagi peringkat umo 24tahun keatas...
.
.
tahukah anda pada usia awal 20an lagi proses penuaan telah mula berlaku....kadar kolagen mkin brkurang,keanjalan kulit, kelembapan kulit juga mkin berkurangan....jadi seawal usia lagi sewajarnye anda mengambil langkah penjagaan sebelum terlambat...
.
.
set anti penuaan ini dirumus khas bg membekalkn nutrient,vitamin tambahan pd kulit bagi mengisi kembali kekurangan vitamin kulit...ini sangat penting bagi menjaga keanjalan serta kelembapan yg mencukupi bagi kulit kekal muda remaja....xnak kan tua pramatang. baru awal 30an dah berkedut..👎👎.ewww...dah berkedut baru nk gelabah...keputusannye mengambil jalan pintas bagi cepat memperbaiki masalah yang dialami...hasilnye cantik segera,merana juga segera..😂
.
.
jom dapatkan kulit sihat glowing semulajadi tanpa mercury,hydroquinone,tretanoin...
.
.
jagalah seawal usia,jangan tunggu masalah menjengah baru nk gusar
.
FARAH
010-9130464
MARY KAY BC
.
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykaykelantan #marykaykubangkerian #marykaykotabharu #lipbalm #lipglossmarykay #lipoil #lipstickmarykay #skincareselamat #produkselamat #naturalproduk #premiumquality #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykaybotanicaleffect #marykaytestimoni #marykaypulaupinang #marykayshahalam #marykayterengganu #bazarpaknil #pobling

TESTIMONI🐇TESTIMONI🐇
.
.
BASIC TIMEWISE
.
.
user ni dah 4bulan lebih tau gunakan basic timewise consists of cleanser,moisturizer and cc cream spf15...after 4month brulh jerawat dah xnaik tau...bukn sbuln dua
.
.
dlam setiap rutin penjagaan...3 ITEM WAJIB SEPATUTNYE SETIAP INDIVIDU ADA....ape item tu??? 🍠cleanser🍠moisturizer🍠pelindung matahari...
.
3 item ini saling melengkapi bagi penjagaan asas setiap individu...ia bukanlh skin regimen yg lengkap tapi basic untuk permulaan je tau...nak kulit glowing,gebu serum adalh wajib...nk kulit anjal,firm masker adalh wajib...
.
.
so, jom check item ape yg dah anda gunakan???ke satu pon belum?😂
.
.
jom dapatkan kulit sihat glowing semulajadi tanpa mercury,hydroquinone,tretanoin...
.
.
FARAH
010-9130464
MARY KAY BC
.
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykaykelantan #marykaykubangkerian #marykaykotabharu #lipbalm #lipglossmarykay #lipoil #lipstickmarykay #skincareselamat #produkselamat #naturalproduk #premiumquality #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykaybotanicaleffect #marykaytestimoni #marykaypulaupinang #marykayshahalam #marykayterengganu #bazarpaknil #pobling

TIMEWISE MIRACLE SET.
(Sesuai untuk Lovers yg berusia 23 tahun ke atas)

Set ini di panggil Miracle set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Pembersih boleh tahan sehingga 4-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan, softener 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg anda gunakan.

Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari!

Set Timewise ini mengandungi:- 1) Time Wise 3 in 1 Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar.

2) Time wise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam.

3) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan.

4) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan.

5)Timewise Renewing Moisture Softener
- Kulit jadi lembut dan terhidrat
- membantu kulit kelihatan licin
- membaiki tekstur kulit
- mengurangkan pembukaan pori-pori
- anti penuaan,
Nak consultation just Whatsapp ya😘
.
☎☎muslihah - 0165046092.
.
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik

BOTANICAL EFFECT BASIC + SKINVIGORATE BRUSH
.
.
Yes, betol mary kay xperlu bli fullset at one time...ianye bergantung pada bajet anda mngikut nasihat konsultant
.
.
CLEANSER
🍇membersih debu2,makeup,kotoran pada lpisan plg luar permukaan kulit..ianye sangat lembut dikulit,tidak mngeringkan dan merengsakan kulit tau..best,softtt je...
.
.
HYDRATE
🍰Pelembap pada kulit bagi memelihara keanjalan kulit...kulit lembap, lambat tua tau..kulit kering punca pada banyak masalah...
.
.
SKINVIGORATE BRUSH
🕊merupakan berus kecantikan WORLD TOP 5 ...ianye membersih sehingga kedalam segenap liang pori anda...
.
.
perlukan rundingan?jom farah bantu anda
.
.
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykaykelantan #marykaykubangkerian #marykaykotabharu #lipbalm #lipglossmarykay #lipoil #lipstickmarykay #skincareselamat #produkselamat #naturalproduk #premiumquality #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykaybotanicaleffect #marykaytestimoni #marykaypulaupinang #marykayshahalam #marykayterengganu #bazarpaknil #pobling

SIAPA YANG TAK SUKA MAKE UP TEBAL-TEBAL TAPI NAK NAMPAK FLAWLESS?
.
Boleh cuba Mineral Powder Foundation dari Mary Kay! Loose powder two in one ni memberi litupan menyeluruh pada kulit wajah 😍
.
Bedak yang ringan ni umpama tidak memakai apa-apa pada kulit tau! Best sangat. Sapu-sapu terus cantik ☺️
.
Untuk mengetahui make-up tips and tricks untuk Hari Raya, boleh contact saya. Bulan Jun ni ade promo tau untuk Mineral Powder Foundation.
Boleh hubungi saya kalau nak tahu lebih lanjut 😘
.
Aziah
0133332060
Your Trusted Beauty Consultant .
#marykay #marykayskincare #marykaybotanicaleffect #marykaybeautyconsultant #marykayfoundation #mua #nakcantik

BOTANICAL EFFECT
.
.
SESUAI UNTUK KULIT REMAJA BAWAH 23TAHUN
.
.
untuk siapa ni??
.
anda yang berkulit kering, berminyak dan juga kombinasi
.
.
kulit anda dah terlalu nipis?mcm mne nipis tu??tanda2 kulit sudah nipis dan terhakis seperti,merah2 kawasan tulang pipi, terlalu berminyak, pedih, sakit terkena cahaya...
.
.
peelukan bantuan?jgn luoa cari beauty consultant bertauliah tautautau...
.
.
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykaykelantan #marykaykubangkerian #marykaykotabharu #lipbalm #lipglossmarykay #lipoil #lipstickmarykay #skincareselamat #produkselamat #naturalproduk #premiumquality #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykaybotanicaleffect #marykaytestimoni #marykaypulaupinang #marykayshahalam #marykayterengganu #bazarpaknil #pobling

CC cream VS Liquid  fondation 🌺 CC cream :
👉liquid nya agak  nipis  dari Liquid foundation ..
👉kalau x de jerwat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream .. 👉nmpk natural look.. 👉ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dari sinaran matahari 👉sesuai utk semua jenis kulit 🌸 Liquid foundation :
👉liquid nya tebal skit dari CC cream.. 👉kalau ada parut jerwat , jeragat blh pakai Liquid foundation .. at least blh cover jg parut2 tu dan tutup cela.. 👉 x de SPF 👉ada dua jenis ,
matte ; utk kulit berminyak dan combination
luminous : utk kulit normal dan kering
.
.
Whatsapp/dm
☎017-4575127
Hanim

#marykaybeautyconsultant
#marykaybotanicaleffect
#marykaykedah
#marykaykl
#marykayalorsetar
#foundationmarykay
#cccreammarykay

My favourite foundation from Mary Kay! 😍 .
.
.
Liquid foundation Mary kay ada 2 jenis tau.
Tak sama macam foundation lain, foundation Mary Kay ni diformulasi khas mengikut jenis kulit anda!😄 .
.
🌻*Luminous* utk kulit kering -warna label pink .
🌻 *Matte* utk kulit berminyak-warna label purple .
.
🌼 Tak kira apa warna kulit anda, semua sesuai pakai. Liquid foundation Mary Kay ada 5 warna tau! .
.
📍Ivory 3 .
📍Ivory 5 .
📍Beige 3 .
📍Beige 5 .
📍Bronze 1 .
.
🌼Liquid foundation Mary Kay best giler sebab ianya satu-satunya foundation yang amat memahami kulit wajah anda! .
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome!
.
Nak consultation just Whatsapp ya😘

www.wasap.my/60165046092
.
☎☎muslihah - 0165046092.
.
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lispticksmarykay#masalahtonatidaksekata#marykayskincare#masalahkulitkusam

TESTIMONI🍓TESTIMONI🍓
.
.
LIMITED EDITION LIP OIL
.
.
warna yang tahan lama ✅tidak melekit✅tahan lama✅wangi✅
.
.
jommm cepat2 spe yg belum cuba...rugiii....promo bulan ni tau..
.
.
FARAH
010-9130464
MARY KAY BC
.
#marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #marykaykelantan #marykaykubangkerian #marykaykotabharu #lipbalm #lipglossmarykay #lipoil #lipstickmarykay #skincareselamat #produkselamat #naturalproduk #premiumquality #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykaybotanicaleffect #marykaytestimoni #marykaypulaupinang #marykayshahalam #marykayterengganu #bazarpaknil #pobling

Most Popular Instagram Hashtags