#marykay

MOST RECENT

Aquela lembrança boa!!! Dias maravilhosos no caribe! Desejando a viagem de 2019 já!!!🤩 #marykayrivieramaya #escolhimarykay #ANGJ #amomeutrabalho #marykay #marykaybrasil #diretoramarykay

Uma Mulher Pode! Ela pode porque sabe oque quer, está motivada, determinada e empoderada! Ela pode porque ela faz acontecer, corre atrás, ama oque faz! 💖💖
#umamulherpode
#empreendedorismofemininobrasil
#umamulherfantástica
#sejafeminina
#vocêpode
#marykay

OMG ladiess....super exclusive brush design from Mary Kay...produk baru tau..😍
.
NEW ESSENTIAL BRUSH MARY KAY.
.
Koleksi berus berkualiti tinggi dibuat dari sintetik anti bakteria, bagi memberikan penampilan penuh gaya kpd para wanita. Memudahkan solekan kelihatan seperti profesional.
.
Whats so special about this ESSENTIAL BRUSH MARY KAY?.
.
💋Ia menggunakan bulu sintetik yang diadun cantik/blend well dengan serbuk, cecair & krim..so xperlu risau jenis mekap u all..ia pasti teradun sempurna dengan brush ini.
.
💋Bentuk berus yang direka sesuai dengan kawasan solekan bagi memudahkan si pemakai mengadun Mekap.
.
💋Membuat solekan amatur seperti profesional.
.
💋Membantu para gadis tampil lbh yakin dgn solekan menawan.
.
Koleksi Essential Brush Mary Kay®ini didatangkan dengan bag menawan mengandungi 5 item:.
✅All-Over Powder Brush
✅Cheek Brush
✅All-Over Eye Shadow Brush
✅Eye Crease Brush
✅Eye Smudger Brush .
.
📞0122974559
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #botanicaleffects #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #melacepskincare #marykaymakeup #marykaymascara #supbunjut #nur #timewisereplenishingserumc #hantarankahwin #skinprotection #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #testimonimarykay #satinlips #satinhands #fragrancemist #truedimensionslipstick #gelsemishinelipstick #sheerdimensionspowder #marykaypromotion #ctdk #timewisefoundation #marykayfoundation #oilfreemakeupremover

👁👁 I get asked all the time what lashes I use.....the answer is NONE! I have full lashes already but once I throw on my Lash Intensity mascara, my lashes are over the top, exaggerated and I LOVE IT! 💋
#mk #marykay #mymklife #mascara #makeup #lashintensity #lashes #transform #transformation #real #falsies #nofalsies #atlantamua #atlanta #mua #brighteyes #brighteyed #lashlove #beauty

Ai Ai...e o que foi esse nosso Encontro de Sucesso hoje hein?
Muitoooo aprendizado! 😉
Amo estar com vocês suas maravilhosas ... ao vivo e online 😍
E esses kits de Natal 🎄 então? Bafônicos 🙀🙀🙀
Peguei um de cada pra mim, porque não sou obrigada 🙈😂😂😂
Ainda bem que nós consultoras temos descontão né? 🙈🙏🏻😂😂
Borá moçada! Praticar o spa facial...é fácil, gostoso, divertido e levanta a estima das pessoas!!! 😍
Contem comigo sempre equipe mara 👊🏻❤️
Gratidão amiga Raquel, por ser nossa modelo topissima ... você arrasou! Espero que tenha gostado! 😍😍😍😘
#marykay #marykaybrasil #juntaspodemosmais #spafacialmarykay #cuidadoscomapele

RAHSIA KULIT YANG ROSAK DI PULIHKAN

2 cream yg berbeza tetapi manfaat yg sama... 💖 Intense Moisturizing Cream
💫Menjadikan kulit anda berasa dihidrat sehingga 10jam krn ia menyeduh kulit anda dgn ekstrak marin, vit E dan mineral 💫membantu menyuburkan kulit. 💫Sesuai utk kulit kering 💖 Oil Free Hydrated Gel (OFHG)
Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering.
Kelebihan OFHG: 💫Gel yg tdk berminyak
💫Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt
💫Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah
💫Menghidrasi kulit sehingga 10jam
💫Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah
💫Juga sesuai utk kulit sensitif

Click link kalau serious nak tahu lebih details. 💋 With Love Beth 💕😘😘
Mary Kay Beauty Consultant
For free skincare class & free facial ➡️ 👇👇👇Sila Klik link bawah ni 👉 📱http://Bethmk.wasap.my
👉 www.wasap.my/601118519126
Website :🛒🛒🛒 www.marykay.com.my/beautyconsultantbeth 🛍️💄🛍️💄🛍️💄🛍️💋💋💋💋 #marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia #marykay #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #skincaremalaysia #marykaysabah #serumterbaik #marykayselangor #marykaybrunei #marykaykl #marykaysarawak #marykaypahang #kulitkering
#marykayterengganu #jerawat
#jeragat #kulitcantik #nakflawless #skinvigoratebrush #nakcantik #kulitsihat #paknil #terlajaklaris
#onlineshopping #sayajualonline #marykaylimbang #marykaytawau #marykaysandakan

Avradece lo que tienes y terminaras teniendo mas 🤗❤ #mujerespoderosas #marykay #marykayenguatemala #unidadmilagro

Timewise 3D Terbaru dari MaryKay! Most improved formula yang bukan sahaja ada formula anti penuaan, tetapi juga ada untuk pencerahan! Best kan? Wanita mana yang tak nak lebih cerah ? 😍😍😍
.
.
Timewise Age Minimize 3D terdiri daripada:
.

1️⃣ Cleanser 4in1: Menanggalkan kotoran, membersihkan pori, menanggalkan sel kulit mati & mencerahkan
.

2️⃣ Day Cream SPF 30: Memberikan kelembapan, mengurangkan garis2 halus & melindungi kulit dr UVA/UVB
.

3️⃣ Night Cream: Membina semula kulit, memulihkan kerosakan,meningkatkan daya kekuatan kulit, kulit nampak lebih muda.
.

4️⃣ Eye Cream: Mengurangkan kedutan, eyebag, lingkaran gelap bawah mata & melembabkan mata sehingga 12 jam.
.
.
Jom cuba sekarang dan rasai kehebatan Timewise 3D ini! 😍
.
Nor - 0165096112
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykay #marykaybeautyconsultant #beautyconsultantmalaysia #timewise3d #timewise #marykaysabah #marykaysarawak #marykayselangor #marykaykotakinabalu #marykaytawau #marykayterengganu #marykaykedah #marykayshahalam #marykaykl

Sharing dari sis cantik 😍.
.
Kalau nak skin cantik serum perlu ada 2,3 jenis😜, setiap serum mempunyai fungsi berbeza. Contohnya Lumivie khas untuk Brightening manakala Serum C pula khas untuk menganjal😍. Suka kedua dua kesan diatas? Gunalah 2 serum diatas !.
.
Tak perlu sakit sakit cucuk botox 😕. Replenishing serum c mampu menganjalkan kulit wajah dan mencerahkan! Sebagaimana kita tau, Vit C baik untuk kulit wajah kan ? Dan vitamin jugak sangat sensitif, tidak boleh diletakkan dalam bekas yang transparent kerana kandungannya akan rosak 😭😩dan harga serum adalah jauh lebih mahal berbanding yang lain . Cuba uolss check serum uolss 😊👍🏻.
.
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕.
.
🤔 Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. .
🤔 Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.
.
Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? .
.
✳ Ekstrak BUAH DELIMA.
.
✳ Ekstrak KEKADU PLUM.
.
✳ Ekstrak CAMU CAMU.
.
✳ Ekstrak CERI ACEROLA.
.
✳ Ekstrak BERI ANGGUR HITAM.
.
✳ Ekstrak BIJI ARGAN.
.
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍.
Budget? Pm fieza
Whatsapp 0174746160
Independent Beauty Consultant
Mary Kay 🇲🇾.
.
.
#marykay#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykualalumpur #marykaysabah#marykayperlis #marykaykuantan #like4likes #marykayjohorbahru #marykaymuar #marykaymelaka #marykayseremban #serumc #kulitsihat #kulitcantik #kulitberminyak #beautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay #kerjasampingan #kerjayamarykay #testimonimarykay #marykaykedah #marykaysetiaalam #marykayampang #penang#marykaylover

#Sombras #MaryKay
Pedi la tuya

SKINVIGORATE BRUSH ❤️
.
👋🏻 BYEBYE BLACKHEADS 👋🏻 BYEBYE WHITEHEADS
👋🏻 BYEBYE DIRTY SKIN
👋🏻 BYEBYE PIMPLES & OILY SKIN
👋🏻 BYEBYE DULL SKIN / KULIT KUSAM
.
.
Kawan-kawan, adik-adik, sisters and brothers semua.. Tira nak bagitau, Skinvigorate Brush ni essential, convenient, best sangat2 😍 Terlalu diperlukan oleh setiap daripada kita.. tak kira lah lelaki atau wanita.
.
.
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' .
✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
.
✅ Kalis air (Waterproof) .
✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Jimat masa & tenaga bukan? .
. ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
.
✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi..
.
.
Wanna have it dear? Whatsapp Tyra okay! .
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
☎️012-484 0774
.
.
With love,
TYRA YUSOFF 💞
Your Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykayputrajaya #marykaykelantan #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayperak #uitmshahalam #marykayipoh #marykaypenang #marykayseberangjaya #marykayjohorbahru #marykayklang #marykayshahalam #marykayjohor #marykaymysg #love #instagood #instadaily #beautiful #beautycare #marykayjohor #marykaysabah #skinvigoratebrush #kulitlicin #foundationmarykay #botanicaleffectsmarykay #b

#Repost @marykaybrasil with @get_repost
・・・
Nossas empreendedoras Mary Kay sabem direitinho qual a receita do sucesso para atingirem seus objetivos e alcançarem seus sonhos. Vamos celebrar todas elas no #DiadoEmpreendedorismoFeminino! #InvasãoRosa #UmaMulherPode #JuntasPodemosMais #MaryKay #mundorosa #mulherajudandomulher #aprendamk #umamulherpode

Most Popular Instagram Hashtags