[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#maryjardinipoh

MOST RECENT

Rutin harian dan rutin mingguan.. Tak susah pun nak cantik..yang penting kena rajin.. Lagi kena jaga pemakanan juga..baru seimbang gitu.. Promosi Basiic Set #maryjardin still berlangsung.. RM100.. let grab yours now!! #basicsetmj
#naturalbeauty
#organicskincare
#premiumingredient
#maryjardinipoh
#maryjardinkualakangsar
#maryjardintelukintan

🌸BASIC SET RM100 SAHAJA🌸 👇👇👇👇👇👇 sehingga 25 feb 2018
Dari bahan semulajadi tanpa bahan kimia yg bahaya,merawat kulit bermasalah,bukan hanya untuk muka sahaja badan pun boleh ,bg yg masalah ekzema sesuai dgn BASIC SET. 🌸 Facial Soap 🌸Face oil🌸Detox clay mask

Www.wasap.my/60194607359
#maryjardin
#maryjardinipoh
#facialsoap#faceoil#detoxclaymask#serumspf30maryjardin

Promosi harga sekarang Basic set (Rm100)
PERHATIAN 📣📣 !!!!!!!!!PROMOSI SEHINGGA 👇👇👇👇 (25/2/2018) only Harga sebenar = rm170 (Kurng rm70🤑💸) tau
Dapatkan sekarng
👇👇👇👇
-Facial Soap
-Face Oil
-Detox Clay Mask

Merawat jeragat,jerawat, kulit mati dan pelbagai lgi masalah anda semua

untuk sesiapa yng mahukan kulit:
-cantik
-bersih tanpa jerawat dan jeragat
-glowing (selepas penggunaan 6 Bulan)
-menjadi cerah 'cerah disebabkan Sisa kotoran telah dicuci oleh ' (FACIAL SOAP , FACE OIL AND DETOX CLAY MASK) =untuk pengetahuan anda semua Produk ini tanpa bahan kimia Yng berbahaya tauuuu !!!😍😍
=jangn lepaskan peluang yng Besar untuk cantik 😂🌸 ok anda semua boleh daptkan sekarng ..... jgn berlengah lagi !!!!! 😱😱 sebelum harga promosi ditutup !!!!! - And one morething jangn
lepaskan peluang 🤑🤑🤑 Anda boleh hubungi saya di
www.whatsapp.my/60194607359
#maryjardin
#maryjardinipoh
#mjss

Penutup malam ni
Saje kasi panas tak senang duduk 😁
.
Akan datang facial cleanser jenis liquid
Dah ramai tanya kan..jadi Dr. Maryam pun ambil inisiatif buat formula untuk liquid cleanser. Tim pun tak sabar ni sebab macamni lebih mudah nak bawa travel

Lagi geram bila tau ada 2 jenis:
- Anti Acne yang diperkaya dengan ektrak timun, aloe vera & green tea
- English Garden yang diperkaya dengan ektrak tomato, madu dan bunga-bungaan
(I soooo want this! 😍)
.
Stay tuned for updates tau

Nite, korang 💋
.
#maryjardin #maryjardinipoh #naturalskincaremalaysia #organicfacialcleanser #orgamicskincaremalaysia #naturalbeautymalaysia #englishgarden #antiacnefacialcleanser #antiacne #tipsjerawat #beautifulskin #naturallybeautifulskin #flawlessskin

Dasat sorang ni bila beliau dah terjebak dengan #MaryJardin 😂

Laju terus borong 4 ketul sabun nak kasi hadiah kat cikgu-cikgu tadika anak katanya. Untunglah rezekii 😍
.
Tim memang tak tipu bila recommend this brand. Serius untung tak banyak pun tapi rasa hepi sangat bila dapat feedback macamni

Bukan sekadar hype tau
Betul-betul berkualiti tinggi, hanya daripada bahan terbaik dan premium diformulasi untuk membelai kulit anda
.
Nak cuba Mary Jardin?
Klik link di profile @ whatsapp no ni ye 📲 +6 010 334 7302
.
#naturalskincaremalaysia #organicskincare #organicsoap #sabunsusukambing #sabunlavender #maryjardinipoh #lavenderskincare #skuadantikrimkilo #skuadantikilo

Tim hepi cuti hari ni
Servis badan top to toe 💃

Urut, tangas apa semua
Tang muka mestilah with my favorite Mary Jardin 💕
Lagi-lagi detox clay mask tu, memang cinta matilah! 😄

Mask ni bestfren dia memang kena ada face oil. Sebab nanti nak cuci hitam-hitam tu takdela naik hantu. wakaka
Pastu face oil memang terbaik berganding dengan detox clay mask untuk menanggalkan blackhead & whitehead terutama di hidung dan dagu. Eee geram kan
.
Kalau dengan Tim memang semua orang wajib try mask ni. Cuma aplikasi dia berbeza ikut jenis kulit. Detox kulit barulah syiok nak tepek serum ke bedak ke foundation ke kan. Smooth je 😊
.
Mary Jardin Warehouse Clearance Day hari ni tau

Esok tak dapek nak nolong dah
.
Whatsapp Tim ya
📲 +6 010 334 7302
.
#maryjardin #maryjardinbasicset #maryjardinskincare #maryjardinmurah #maryjardinclearancesale #maryjardinipoh #naturalskincaremalaysia #organicsoap #organicskincaremalaysia #detoxclaymask #naturalbeauty #naturalbeautymalaysia #luxuryfaceoil #faceoil #faceoilmalaysia #lavenderskincare

STOK ESSENTIAL SET MJ DAH NAK HABIS😨😨😨😨😨😨😨
.
Mary Jardin Warehouse Sale tinggal 2 hari je lagi.Kalau tengok stok semasa tu,rasenya sebelum tarikh tamat SALE essential set ni dah habis.Siapa nak grab harga SALE essential set ni boleh terus whatsapp/DM Ika ye.
017 221 0462

Semudah 123... Tak ambil masa yang lama untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik!! Basic Set RM100..jimat RM70..tinggal 2 hari je lagi harga promosi.. Rugi la siapa tak dapatkan sekarang..ura-ura katakan lepas ni basic set dah tiada lagi.. 😭

Untuk dapatkan info

Klik link ini ok ⬇️⬇️ www.wasap.my/60194498061

#organic #skincare #madebydoctor
#naturalingredients#premiumingredients
#maryjardinladypreneur#positivecircle
#maryjardinipoh #maryjardinkualakangsar
#maryjardintelukintan #jerawat
#jeragat #teamEA #whitehead #blackhead
#agentwanted #sayajualsayapakai
#naturalskincarelovers #naturalskincare
#skincare #naturalskincaremalaysia
#masalahkulit #nakcantik #jerawatbanyak

Selamat Pagi

Siapa dah pakai Mary Jardin skincare pagi ni? Rasa macam tak lengkap kalau tak pakai MJ setiap pagi walaupun duduk rumah. Macam kita tak mandi & breakfast la, mesti rasa tak semangat & dgn lapar lagi,kan? Macam tu juga kulit. Kalau sayang kulit mesti apply ni:
.
1. Cuci muka umpama mandikn kulit
2. Pakai collagen serum umpama beri mkn pd kulit & melindung kulit dgn spf30
3. Pakai face oil utk kekalkan kelembapan kulit disamping sbg makeup premier utk nmpk makeup lagi smooth😍
.
Dan semua steps di atas boleh didapati dalam satu set lengkap Mary Jardin. Sekarang essential set MJ ada tawaran hebat yg berbaki 2 hari je lagi utk anda grab sebelum terlambat. Dan stok limited.😱😱
Normal price : RM250
Sale price. : RM190 + Free gift

CARA PALING SEMPOI UNTUK KULIT CANTIK
.
.
.
.
.
.
.
Gunalah skincare Mary Jardin
ehehe
Dah la sempoi, selamat, takde bahan kimia pelik-pelik, bahan premium bertaraf antarabangsa. Harum pulak tu

3 ketul ni je untuk sebulan yang pertama
Pastu tambah serum jadi la 4 ketul

4 ketul banyak? Tak kuaser nak tepek macam-macam? Ape ke halnye berangan nak cantik? (ok ayat last ni gurauan semata)

Ala sebenarnya mask tu seminggu sekali je

Kalau tak rajin jugak roger Tim
Meh Tim facialkan uolls dengan MJ. Tapi with extra charge la 😜
___________________________________

Mary Jardin Basic Set
RM100 (normal price RM170)
Sah sehingga 15/2 sahaja 🌹 +6 010 334 7302
.
#maryjardin #maryjardinbasicset #maryjardinskincare #naturalskincaremalaysia #maryjardinipoh #detoxclaymask #naturalorganicskincare #naturalbeauty #naturalbeautymalaysia #lavenderskincare #faceoil #organicfaceoil #jojobaoil #arganoil

PROMOSI 'BASIC SET'

Dapatkan hanya dengan harga
RM 100 SAHAJA😱
Normal price👉 RM 170

Set 3 in 1
☺Facial soap
☺Face oil
☺Detox clay mask 📱wasap👉 0194607359
#maryjardin
#maryjardinipoh

❣BASIC SET❣ 📣Rebut peluang ni sementara stok masih ada lagi.

50 orang yang membeli Basic Set dengan Kak Mas bulan ini akan kak kirimkan 'hadiah' pada kalian ya. Baca sampai habis untuk tahu HADIAH UNTUK KALIAN.

Basic Set ni set istimewa kerana ada 3 item HOT SELLING MJ yang dijual dengan harga RM 100 sahaja (Harga Asal RM 170)😱 Kenapa ianya istimewa sekali : ✅ SELAMAT, MUDAH , BERPATUTAN DAN SELESA.
✅ Produk Mary Jardin didatangi dengan inspirasi kebaikan lavender dan bahan natural alami.
✅ Mary Jardin memberi solusi kepada masalah :
1. merawat kulit kusam dan berminyak
2. memudarkan parut wajah
3. merawat jeragat secara alami
4. merawat kulit berjerawat
5. mengatasi kulit kering, mengelupas, berkuping
6. mengatasi kulit kusam dan mencerahkan wajah secara alami 📦Postage hanya RM 6 untuk Basic Set ❤️Hadiah akan diberikan dengan pembelian Basic Set 📱 Wasap0194607359
#maryjardin
#maryjardinipoh

☘DETOX CLAY MASK☘ ✔Membersihkan kulit sampai ke liang-liang pori dan akan tarik kotoran ke permukaan muka semasa pengeringan. ✔Menyedut segala black head dan white head,debu dan toksik yang ada menumpang kat muka kita tu 👍Lepas tu muka jadi cerah bersih cantik😊 😎Yg selalu bersukan berjemur kat panas tu muka dah rasa terbakar je,elok sangat guna DETOX CLAY MASK.
Berdetox ni jugak dapat relaxkan muka,badan dan fikiran😊 📱Wasap 0194607359
#maryjardin
#maryjardinipoh

Berbaloi-baloi.. Fullset Mary Jardin.. RM220 jimat RM320..rugi la kak kalau tak ambil satu.. Susah ni nak jimat sampai RM100..lepas tu boleh pakai sampai 2 ke 3 bulan.. rugi la kak..rugi kalau tak rembat satu.. Untuk lebih details boleh wasap saya www.wasap.my/60194498061

organic
#skincare
#madebydoctor
#naturalingredients
#premiumingredients
#maryjardinladypreneur
#positivecircle
#maryjardinipoh
#maryjardinkualakangsar
#maryjardintelukintan
#jerawat
#jeragat

☘FACE OIL☘ 🌼100% organik dan tiada bahan kimia bahaya. 🌼Sesuai untuk semua peringkat umur.
🌼Bau aroma terapi LAVENDAR yang menenangkan.

Kebaikan :- ✔Merawat masalah kulit kering, ✔Merawat kulit kusam, ✔Merawat kulit berjerawat, ✔Merawat sunburn, ✔Mengurangkan parut.

Botol yang cantik comel senang je nak bawak pi mana pun😊 📱Wasap 0194607359
#maryjardin
#maryjardinipoh

☘FACIAL SOAP☘
Kebaikan :-
✅Mencerahkan wajah secara semulajadi. ✅Membersih,merawat ,menaikkan seri wajah ✅Berasaskan bahan semula jadi 📱Wasap 0194607359
#maryjardinipoh
#maryjardin

Alhamdulillah bertemu Mary Jardin,namanya saje dah macam omputih.
Mary adalah nama foundernya Dr Maryam.
Jardin pula adalah taman atau garden dalam bahasa Perancis
Produk halal dan natural tanpa bahan kimia berbahaya.
Mary Jardin membawakan kebaikkan dari ladang lavendar untuk semua.

Jom kenali #maryjardin #maryjardinipoh
Wassap 0194607359

Most Popular Instagram Hashtags