#marineessencebodywash

MOST RECENT

Berminat dengan rangkaian Marine Essence?
Paraben free
Bau pun wangi sangat.
Selamat digunakan okeh bayi sehingga org dewasa.

Kalau nk meh roger kita.
0193693566

#parabenfree #garambuluh #marineessence #ubatgigimarineessence #marineessencebeautybar #shampooMarineEssence #marineessencebodywash #marineessenceconditioner #ProjekSTG #MMDNetwork #shomproducts

Anak saudara mengalami #kulit yg #gatal . Pakai #sabun marine essence body wash gatal2 hilang.
.
Roger utk #readystock .
#marineessence #marineessencebodywash #marineessenceseries #garambuluh #bodywash #bamboosalt #nourishing

.
TAKDE DUIT $ANGAT KE $AMPAI KENA BUAT BIZ??💰😊
.
.
....bukan macam tu...yg dah kaya raya pun disarankan berniaga, apalagi lahh yg nak cari extra income... dengan perkembangan teknologi
IT dan media sosial, menambah income dah semudahhh memanfaatkan your smartphone 📱📱📱... 💰 Bonus 💯℅ milik anda
💰Untung runcit 💯℅ milik anda
📚 Ilmu bisnes percuma
👩 Ada mentor 💻 Ada sistem
✈Peluang melancong FREE

Real Biz, Real Products, Real Rewards!

Bermodalkan 💵RM50, dpt free #MarineEssenceBodywash & peluang financial freedom yg terbentang luas.. PM kakdib for details 👇👇👇 http://www.wasap.my/+60123030948

#ProjekSTG
#Buat2IncomeSebulan
#GAETGLTeam
#AmazingApril2018
#SwissPaBlcakforestGermany

We teach life skills
We train biz skills
Family No.1, Career No.1, Biz No.1

Huaaaaaaa😭😭😭
.
.
Baru daftar semalam dah punch 11 kotak kopi garam buluh dapat 1 kotak FREE hari ni
Harga Rm319 jer. .
.
Ligat sangat protege rakan kongsi Miss Lien ni. Kita plak rasa tercabar🔥 Yang dalam gambar ni memang pakar buat sales offline tau. Macamana skill dia tackle prospek tu rahsia emas dia. Yang Miss Lien tau tetiba dapat oder jer setiap minggu. .
.
Berdesup Miss Lien drive gi bantu tolong punch barang. Nak tau rahsia emas puan Hafizah buat sales 3 angka setiap minggu, boleh wasap.my/601135097649
.
.
Bantuan buat bonus gemok dihulurkan penuh kasih sayang💗
.
.
#MinKaffe
#MinKaffeMurah
#MinKaffeSubang
#TurunParasKolestrol
#TurunTekananDarahTinggi
#TurunKencingManis
#HilangMigrain
#Gout
#SetKempisPerut
#MarineEssenceBodyWash
#SetSpaMe
#BisnesDariRumah
#BisnesOnline
#BazarPaknil
#Fattzura

Uolls ada masalah kulit kering❓ Badan berdaki❓
Takde masa nak ke SPA❓

Dun worry, Hana ada jalan penyelesaiannya...🤩 Ni haaa..Memperkenalkan... Set SPA Marine Essence 😍 🍃Body Wash ME 🍃Body Scrub ME.

Yang pasti ke dua2nya ada pracampuran garam buluh.
Lepas berSPA dengan setME, confirmed badan uolls akan rasa segar, kulit terasa halus & yang paling best... bau dia WANGI & Sooo REFRESHING‼ 🤗 .
Elok sangat untuk uolls hilangkn stress & penat lepas seharian bekerja.
Balik keja kena pulak hujan.

Mandi dengan setME sangat terbaik‼️ Jom berSPA kat rumah je❕
Nak harga kasih sayang❓
Boleh kekakak abg oii🔛

Grab lelaju uolls..
Tekan link bawah IG
Atau trus di FB www.wasap.my/60194356221

#marineessencebodyscrub
#marineessencebodywash
#garambuluhkorea
#merawatkulitkering
#pengedarDiperlukanSegera
#CLAGroup

Marine essence body wash🎉

Harga RM30

Dirumus khas dengan garam buluh dan pheno-SFE (ekstrak teh pu-erh) untuk menyihatkan kulit. Menjadikan kulit anda lebih lembut,sihat 💗💗
#pemborongkosmetiktermurah #pemborongmalaysia #marineessencebodywash

Korang dah mandi ka belum?
Sedap je mandi dengan #marineessence series ni.
Nak try boleh je order dengan akk.
#marineessencebeautybar #marineessenceshampoo #marineessencebodywash #marineessencesoap
WA akk di 018-5711521 kalau nak order.

Marinne Essence body wash,Premium Beautiful Hand & Body Lotion ,Femi9 Intimate Wash ❤ #sayagunadansayajual

#marineessencebodywash
#premiumbeautifulhandandbodylotion
#femi9intimatewash

Mini stokis product hot kat rumah mak ambe 😊

Waris waroh, anak wanak, sepupu sepapat, jiran-jiran hok wase nok try boleh lah jenguk rumah mak ambe... http://www.wasap.m/60199150389

#minkaffe
#garlictablet
#ezicleanpowder
#ezicleandishwash
#ezicleanfloor
#marineessencebodywash
#marineessenceshampoo
#G8unity
#berniagagayakami
#Peluangbizonline
#peluangniaga
#peluangbisness

SET MARINE ESSENCE - SET HOME SPA 🤗 ❤ Marine Essence Beauty Bar✔
❤ Marine Essence Bodywash✔
❤ Marine Essence Shampoo✔
❤ Marine Essence Toothpaste✔
❤ Marine Essence Hair Conditioner ✔
❤ Marine Essence Body Scrub✔

Wow!!! Set Marine Essence ni memang menyegarkan... Memang wangi semerbak tau... Sebab tu peminatnya makin bertambah2!! Ada lagi ke yang tak tahu kehebatan, kelebihan dan manfaat Set Hijau ME ni??? 🍀Nak tahu SET ME ni sesuai untuk semua jenis kulit (normal @ sensitif) 🍀Tidak ada had umur, semua boleh guna (baby, dewasa, remaja, kanak-kanak dan
orang tua) 🍀Boleh merawat pelbagai penyakit kulit (eczema, kurap, panau, jerawat, jeragat dll). Zulaiha ammran
www.wasap.my/60122475988

#BeHappy
#marineessence
#marineessencebeautybar
#marineessenceshampoo
#marineessencebodywash
#clavengers
#CDMIntan

marine essence beauty bar. bukan sahaja merawat muka seperti masalah jerawat,jeragat, parut jerawat, blackhead whitehead malah merawat kulit badan juga jika ada masalah gatal2, ekzema, celahan hitam,badan berbau,kudis dan lain2.

memang ajaib sabun hijau ni. tanpa bahan kimia merbahaya. ramuan asli garam buluh yang banyak manfaatnya.
cuba sekarang dan alami perbezaan kulit anda .
.
berminat??🙋🏼🙋🏼
whatsapp☎0105446436
.
.
💰RM40 1pc
💰RM 120 1box .
.
#marineessenceshampoo #marineessence #marinessence #marineessencebodywash #projekstg

Anda ada masalah rambut seperti diatas?? Pasti malu dengan suami abang kakak dan kawan2, mari mira nak kongsi sedikit kebaikan marine essence nourishing shampoo ni, ia boleh merawat kelemumur,rambut berminyak,kulit kepala berkerak,kulit kepala berbau,rambut kusut dan bermacam lagi.
.
.
Dapatkan rambut lembut dan segar tanpa masalah dengan marine essence.
.
Bangun pagi rambut tak kusut lagi.kepala rasa ringan je! Pakai tudung pun selesa

Berminat?? Cepat laju2 whatsapp mira ☎ 0105446436
.
.
RM 38
.
#marineessenceshampoo #marineessencebodywash #marineessence
#marineessence

MARINE ESSENCE BODY WASH
.
ANDA MEMPUNYAI MASALAH BERIKUT
➮ Badan bau busuk
➮ Ekzema
➮ Kaki berbau
➮ Alahan kulit, gatal-gatal kulit, kulit kering
➮ Kulit merekah
➮ Kurap, panau, kayap, kudis
➮ Daki-daki yang degil di kawasan pelipat
➮ Jerawat di badan
.
KEBERKESANAN MANDIAN GARAM BULUH
♡ Mencerahkan ketiak dan celah-celah badan yang gelap (siku, leher, lutut, buku lali)
♡ Masalah ecszema baby
♡ Menghilangkan daki di leher
♡ Merawat masalah jerawat di badan
♡ Merawat masalah tumit merekah
♡ Membantu mengurangkan dan menghilangkan masalah gatal-gatal pada badan
♡ Membantu menghilangkan masalah parut jerawat
.
RM30 X 1
WhatsApp : www.wasap.my/60108274632 .
#marineessencebodywash #marineessencebodywashmurah #marineessencebodywashjohor #marineessencebodywashoriginal #marineessencebodywashborongmurah #marineessencebodywashmurahmalaysia #marineessencebodywashmalaysia #marineessencebodywashmurahoriginal #marineessencebodywashborong #marineessencebodywashoriginalmalaysia #marineessencebodywashrm30 #marineessencebodywashkluang #bodywashmarineessence

My home spa set. Hijau gitu. Tersusun cantik dalam bilik air. Sejuk je mata memandang.
.
Dulu Wani fikir #marineessence ni sabun biasa je. Macam yang dijual di pasaran. Tapi bila dah cuba sekali terus lekat sampai sekarang and its almost 2 years Wani guna sebagai #homespa.
.
Macam sesetengah sabun, bila pakai ia agak mengeringkan kulit. Shampoo pun sama juga tambah-tambah untuk Wani yang mementing penjagaan rambut. Bila pakai tudung seharian, kulit kepala cepat gatal tapi bila guna #meshampoo ni rasa fresh je sepanjang hari.
.
Pendek kata, dari hujung rambut hingga hujung kaki, semuanya marine essence. Lepas mandi rasa fresh dan kulit lembap gitu. .
Best sangat. Wani tak pernah jumpa lagi #sethomespa yang berpatutan dan berkualiti macam marine essence.
.
Nak special price dari Wani? Meh wani nak bisik dengan uolss.
.
#marineessencebodyscrub #marineessenceshampoo #marineessencebodywash #marineessencebeautybar #beautybar #sethomespajimat #homespabudget #homespamurah #mrs_wani #waniameendotblogspotdotcom

My home spa set. Hijau gitu. Tersusun cantik dalam bilik air. Sejuk je mata memandang.
.
Dulu Wani fikir #marineessence ni sabun biasa je. Macam yang dijual di pasaran. Tapi bila dah cuba sekali terus lekat sampai sekarang and its almost 2 years Wani guna sebagai #homespa.
.
Macam sesetengah sabun, bila pakai ia agak mengeringkan kulit. Shampoo pun sama juga tambah-tambah untuk Wani yang mementing penjagaan rambut. Bila pakai tudung seharian, kulit kepala cepat gatal tapi bila guna #meshampoo ni rasa fresh je sepanjang hari.
.
Pendek kata, dari hujung rambut hingga hujung kaki, semuanya marine essence. Lepas mandi rasa fresh dan kulit lembap gitu. .
Best sangat. Wani tak pernah jumpa lagi #sethomespa yang berpatutan dan berkualiti macam marine essence.
.
Nak special price dari Wani? Meh wani nak bisik dengan uolss.
.
#marineessencebodyscrub #marineessenceshampoo #marineessencebodywash #marineessencebeautybar #beautybar #sethomespajimat #homespabudget #homespamurah #mrs_wani #waniameendotblogspotdotcom

Seriously kalau tak cuci rambut dengan shampoo yang betul, mesti Kak Bell rasa tak selesa. Sometimes after wash rambut bau busuk. Masa cuci bukan main wangi shampoo tu kan! Kalau tak kena gaya, memang mudah kena kelemumur. Segan weh! Now, jatuh hati dgn shampoo ni. Love the scent!
.
.
📲 0172944479
#ExtraIncomeRawlins #BigBonusRawlins
#HanisHaiziProtege #G8Unity #UnityProject
#GLAMLifestyle #MarineEssenceShampoo
#MarineEssenceBodyWash #dandruff #shampoo #bodywash #bellajamal #picoftheday #instagood #potd📷 #follow #tagsforlikes #tweegram #instago #tflers #statigram #instalike #instamood #bbloggers #beautyblogger #makeupblogger #beautyaddict #beautyguru #beautyguru

Marine Essence Nourishing Shampoo
✔ Berasakan aram buluh

RM38 SM/ RM41 SS (exclude postage)
Nak info lebih lanjut?
Meh wasap Cik Fad lelaju 0145943991

#projekstg #projekstgmukah #projekstgsarawak #marineessence #marineessencesoap #marineessenceshampoo #marineessencebodywash #marineessencebeautybar #marineessencebodyscrub

Most Popular Instagram Hashtags