#mansurtropin

647 posts

TOP POSTS

Tengok penangannya😱 first time buat bekam angin dan bekam darah mlm td kt uptown danau kota, setapak KL. Kedai anak melayu kita. hahahhaa segala mak nenek darah keluar, maklum la xpernah buat. bangun pagi td ringan je rasa badan, kepala pn rasa mcm baru potong rambut. hehehehe. banyak toksik, angin dan mcm2 tu yg badan berat je sblom ni, sakit situ sakit sini. derma darah pon tak pernah sbb takot jarum😂
#mansurtropin #danaukota #bekam #sunnah

Hari minggu yg membosankan😂
#mansurtropin #superman #weekend

Alhamdulillah Wira PDRM selamat mendarat di tanah air tercinta. tahniah @zmarul_adam membawa balik kejayaan dan Gold buat malaysia. 4org wakil bodybuilding PDRM ke kejohanan di USA dan membawa balik 3 emas dan 2gangsa dan dinobatkan juara keseluruhan membawa balik gelaran Mr World police & fire game 2017. untuk makluman, @zmarul_adam juga akan bertolak ke Korea pada 20/08/17 pada ahad lusa untuk bertanding di kejohanan mr Asia bersama Athlete2 Malaysia yg lain. tahniah dan semoga berjaya buat wira2 Negara kita. Team PDRM dan Team Malaysia trbaikk dan terus terbaikkk.
#PDRM #Malaysia #superior14 #mansurtropin #police #bodybuilding

Sorang Serawakian, sorang Sabahan, dan sorang Kelantanes Ganu celup😬✌️ambik berkat gold @zmarul_adam dlu, lepas ni kita pulak ye @hafiez_supertrope .Duit bukan untuk segalanya, tapi segalanya memerlukan duit. No Money No Gain😏
#mansurtropin #police #policebodybuilding #bodybuilding #bodybuilder #pdrm #worldpoliceandfiregames #worldpoliceandfiregames2017 #superior14 #losangeles #usa

Sekian lama menyepi masing2 bz dgn keje masing2. hehehe. untuk pengetahuan kawan2, ramai yg pm tanya sy nk beli singlet ni, sbnarnya sy buat khas untuk PDRM bodybuilding Team je untuk Show dan event2 lain yg berkaitan. in shaa Allah lepas ni sy akan kluarkan baju untuk supporter😬 tapi design belom ada lagi😅yg berminat tu boleh la rajin2 usha ye🤗
#mansurtropin #pdrm #police #bodybuilder #bodybuilding #twins #thecop #superior14 #bukitaman

Sape tahu ape fungsi stanabolX?? hehehehe. sape yg pernah guna je yg tahu penangan benda ni.
#mansurtropin #stanabolx #superior14 #pdrm #police #bodybuilding #bodybuilder

Depan rumah pon boleh. berjemur sambil hirup udara segar dan tgk keindahan suasana negeri teganu kita✌️#mansurtropin #teamPDRM #terengganu #ganukite

MOST RECENT

Tengok penangannya😱 first time buat bekam angin dan bekam darah mlm td kt uptown danau kota, setapak KL. Kedai anak melayu kita. hahahhaa segala mak nenek darah keluar, maklum la xpernah buat. bangun pagi td ringan je rasa badan, kepala pn rasa mcm baru potong rambut. hehehehe. banyak toksik, angin dan mcm2 tu yg badan berat je sblom ni, sakit situ sakit sini. derma darah pon tak pernah sbb takot jarum😂
#mansurtropin #danaukota #bekam #sunnah

Sorang Serawakian, sorang Sabahan, dan sorang Kelantanes Ganu celup😬✌️ambik berkat gold @zmarul_adam dlu, lepas ni kita pulak ye @hafiez_supertrope .Duit bukan untuk segalanya, tapi segalanya memerlukan duit. No Money No Gain😏
#mansurtropin #police #policebodybuilding #bodybuilding #bodybuilder #pdrm #worldpoliceandfiregames #worldpoliceandfiregames2017 #superior14 #losangeles #usa

Alhamdulillah Wira PDRM selamat mendarat di tanah air tercinta. tahniah @zmarul_adam membawa balik kejayaan dan Gold buat malaysia. 4org wakil bodybuilding PDRM ke kejohanan di USA dan membawa balik 3 emas dan 2gangsa dan dinobatkan juara keseluruhan membawa balik gelaran Mr World police & fire game 2017. untuk makluman, @zmarul_adam juga akan bertolak ke Korea pada 20/08/17 pada ahad lusa untuk bertanding di kejohanan mr Asia bersama Athlete2 Malaysia yg lain. tahniah dan semoga berjaya buat wira2 Negara kita. Team PDRM dan Team Malaysia trbaikk dan terus terbaikkk.
#PDRM #Malaysia #superior14 #mansurtropin #police #bodybuilding

Sape tahu ape fungsi stanabolX?? hehehehe. sape yg pernah guna je yg tahu penangan benda ni.
#mansurtropin #stanabolx #superior14 #pdrm #police #bodybuilding #bodybuilder

hari ni baru habis wourkout dgn abg polis sado2 bukan biasa2
#polis #pdrm #abgsado #powermania#mansurtropin #polisbody #polisbukitaman#teamgobang🇧🇳 #teamgobangbang

Sekian lama menyepi masing2 bz dgn keje masing2. hehehe. untuk pengetahuan kawan2, ramai yg pm tanya sy nk beli singlet ni, sbnarnya sy buat khas untuk PDRM bodybuilding Team je untuk Show dan event2 lain yg berkaitan. in shaa Allah lepas ni sy akan kluarkan baju untuk supporter😬 tapi design belom ada lagi😅yg berminat tu boleh la rajin2 usha ye🤗
#mansurtropin #pdrm #police #bodybuilder #bodybuilding #twins #thecop #superior14 #bukitaman

Thanks bro borong #superior14 supplement💪 lepas cuba stanabolX baru tahu mcmne penangannya😂 ape2 pn terima kasih support🙏
#mansurtropin #stanabolx #bcaa #creatine #quattrowhey

Diberi tugas untuk menyerahkan buku kepada YAB DATO' SERI DR. AHMAD ZAHID HAMIDI, TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA sempena pelancaran buku POCA,"Nafas Baharu Banteras Jenayah" .
#mansurtropin #poca #pdrm #tpm #nafasbaharubanterasjenayah #marriotthotel #putrajaya #superior14

Diberi tugasan untuk menyerahkan buku kepada YAB DATO' SERI DR. AHMAD ZAHID HAMIDI, TIMBALAN PERDANA MENTERI MALAYSIA sempena pelancaran buku POCA,"Nafas Baharu Banteras Jenayah" pada esok hari. harini pakaian biasa sbb rehearsal je😬✌️
#mansurtropin #poca #pdrm #tpm #nafasbaharubanterasjenayah #ahmadzahidhamidi #marriotthotel #putrajaya #superior14

JPJ pon ada abam sado😱 thanks abam jpj @najmi_rzak sudi datang jauh ambik superior mass, walaupn kt sunway pn dah ada kedai jual Superior14😬 baju tu lawa JPJM🙈
#mansurtropin #superiormass #superior14 #jpj #pdrm

Bersama raja sehari @_dadycool_ . selamat pengantin baru💪 hati anda mmg kering la bro.
#mansurtropin #police #pdrm #ipoh #perakdarulridzuan

Tinggal 20 pre order je lagi dibuka bagi yg berminat nak dapatkan Baju Team Royal Malaysia Police Bodybuilding Team untuk kejohanan World Police & fire game bertempat di Los Angeles. bukan polis pun boleh pakai. T-shirt lengan pendek @ tiada lengan harga sama RM50 saja. 20 helai je lagi. sape cepat dia dapat. pm sepantas kilat✌️
#mansurtropin #pdrm #worldpoliceandfiregames #superior14 #police #thecop #bukitaman #bodybuilding

Panas2 ni pekena sup tulang dengan air nescafe o beng mmg best💪👍 bersama muka2 org kaya sementara😂 Harta dunia hanya sementara. hehehe
#mansurtropin #bukitaman #PDRM #superior14 #police

Most Popular Instagram Hashtags