#manikcantik

MOST RECENT

Kalau nak naikkan seri baju, mmg kena cari @lbrsmy 😘

Manik2 kami berkualiti, di jamin gembira bila terima.

Jom follow @lbrsmy @lbrsmy @lbrsmy
Online order: www.wasap.my/60123847435

ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur
Waze LBRS Hartamas

#ingatfesyeningatLBRS #beadedshawl #shawlbeaded #beader #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #chunkybead #chunkybeads #resinclaw #resinmatte #jahitmanik #jahitmanikbaju #shawlbeaded #beader #beadsmalaysia

New product!

Excited giler nak share sbb ni beads set Iron On! 😍 😍 😍

Kuat sangat glue nya so lepas ni sapa nak pakai beads urgent atau takde skill jahitan atau takde benang dan jarum. di rumah boleh beli!

Janji ada iron! 😍 😍 😍 😍

Order sekarang ye sbb kami custom made ni.... so u ols order baru kami buat k.

Online order www.wasap.my/60123847435

ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur
Waze LBRS Hartamas
Open 11am-8pm

#ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #ironon #ironje #beading #lbrspatch #malaysiandesigner #uitmfashionstudent #localbrand #tailor #tailoring #veilmurah #veilcantik #veiljimat #weddingmalaysia #perkahwinan #kawin #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #tulle #net

assalamualaikum sayang semua.. ha ni salah satu feedback customer, kata yang kami ni bagus sebab masih bertanya dan follow up tentang pertanyaan atau order merekaπŸ€—.. tq ada yang mendoakan @lbrsmy
ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #chunkybead #chunkybeads #resinclaw #trustedseller

Maaf dearies, @runwaybutikbylbrs tak de di Putrajaya or Shah Alam harini kerana maintenance lori.

Untuk keselamatan driver kami, kami hantar lori masuk bengkel dulu ye. πŸ’‹

Sementara tu datang LBRS Hartamas k

Waze LBRS Hartamas

#ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #chunkybead #chunkybeads #resinclaw #trustedseller

Customer @lbrsmy happy dengan purchase dengan LBRS

Alhamdulillah!

Jom semua pakat beli dengan @lbrsmy dengan gembira! 😍 😍 😍

Online order www.wasap.my/60123847435

ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur
Waze LBRS Hartamas
Open 11am-8pm

#ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #metalflower #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #chunkybead #chunkybeads #resinclaw #resinmatte #jahitmanik #jahitmanikbaju #binajenamasendiri

Sebiji 35sen
50biji 32sen sebiji
100biji 30sen sebiji

Utk cukup kn 50 biji, 100 biji tu, code A-D boleh campo.

Utk pembelian click link whatsapp pada profile atau whatsapp ke +6010 907 2708.

#acylicbeads #mattebeads #chunkybead #chunkybeads #terkini #manik #beads #milkybeads #manikterkini #manikcantik #lace #borderlace #manikcantikig #terkini #jahitanmanik#manikterkini #glassbeads #montees #diamondbeads #montees #flowerbeads #daisybeads #bungamanik #jahitmanik #resinbeads #manikmatte

Kuning vs Hijau
.
.
Terima kasih pelanggan yang dikasihi.
.
#molinz #molinzdesign #molinzkualalumpur #molinzbeautifulbeads #manikbymolinz #manikcantik #tempahanmanik #beading #manik #jahitanmanik #viral #situkangmanik #permintaanandaadalahtanggungjawabkami .
.
www.wasap.my/60126715520
.
www.wasap.my/60126715520
.
www.wasap.my/60126715520

Maka bermulalah Perang Manik & Jarum.
.
.
Terima kasih pelanggan yang dikasihi.
.
#molinz #molinzdesign #molinzkualalumpur #molinzbeautifulbeads #manikbymolinz #manikcantik #tempahanmanik #beading #manik #jahitanmanik #viral #situkangmanik #permintaanandaadalahtanggungjawabkami .
.
www.wasap.my/60126715520
.
www.wasap.my/60126715520
.
www.wasap.my/60126715520

Maka bermulalah Perang Manik & Jarum.
.
.
Terima kasih pelanggan yang dikasihi.
.
#molinz #molinzdesign #molinzkualalumpur #molinzbeautifulbeads #manikbymolinz #manikcantik #tempahanmanik #beading #manik #jahitanmanik #viral #situkangmanik #permintaanandaadalahtanggungjawabkami .
.
www.wasap.my/60126715520
.
www.wasap.my/60126715520
.
www.wasap.my/60126715520

Sebiji 35sen
50biji 32sen sebiji
100biji 30sen sebiji

Utk cukup kn 50 biji, 100 biji tu, code A-D boleh campo.

Utk pembelian click link whatsapp pada profile atau whatsapp ke +6010 907 2708.

#acylicbeads #mattebeads #chunkybead #chunkybeads #terkini #manik #beads #milkybeads #manikterkini #manikcantik #lace #borderlace #manikcantikig #terkini #jahitanmanik#manikterkini #glassbeads #montees #diamondbeads #montees #flowerbeads #daisybeads #bungamanik #jahitmanik #resinbeads #manikmatte

Sebiji 35sen
50biji 32sen sebiji
100biji 30sen sebiji

Utk cukup kn 50 biji, 100 biji tu, code A-D boleh campo.

Utk pembelian click link whatsapp pada profile atau whatsapp ke +6010 907 2708.

#acylicbeads #mattebeads #chunkybead #chunkybeads #terkini #manik #beads #milkybeads #manikterkini #manikcantik #lace #borderlace #manikcantikig #terkini #jahitanmanik#manikterkini #glassbeads #montees #diamondbeads #montees #flowerbeads #daisybeads #bungamanik #jahitmanik #resinbeads #manikmatte

Sebiji 35sen
50biji 32sen sebiji
100biji 30sen sebiji

Utk cukup kn 50 biji, 100 biji tu, code A-D boleh campo.

Utk pembelian click link whatsapp pada profile atau whatsapp ke +6010 907 2708.

#acylicbeads #mattebeads #chunkybead #chunkybeads #terkini #manik #beads #milkybeads #manikterkini #manikcantik #lace #borderlace #manikcantikig #terkini #jahitanmanik#manikterkini #glassbeads #montees #diamondbeads #montees #flowerbeads #daisybeads #bungamanik #jahitmanik #resinbeads #manikmatte

Tulle white dah restock. Soft dan flowy mcm princess fabrik ni

Tersangat Sesuai untuk buat veil. Bidang 60

RM10 semeter.

Online order www.wasap.my/60123847435

ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur
Waze LBRS Hartamas
Open 11am-8pm
#ingatfesyeningatLBRS #fabric #fashiondesigner #malaysiandesigner #uitmfashionstudent #localbrand #tailor #tailoring #veilmurah #veilcantik #veiljimat #weddingmalaysia #perkahwinan #kawin #kerjakahwin #kedaimanik #manikcantik #majlis

Fabric glue pun ada di @lbrsmy

RM8 utk 9ml.Boleh beli borong atau beli lebih dr RM50 dan dapatkan potongan 40%OFF!!! Order online www.wasap.my/60123847435

ShowRoom LBRS 42-3 Jalan 27/70A Desa Sri Hartamas 50480 Kuala Lumpur
Waze LBRS Hartamas

#ingatfesyeningatLBRS #flowerLBRS #flower3D #fabric #fabricglue #jahitmanik #jahitmanikbaju #shawlbeaded #beader #beading #trustedseller #milkybeads #shawlbeaded #manikcantik #manikmurah #kerjamanik #raya2018

.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
~ROSE 01~
.
Method of usage: jahit
Harga : RM19 (5pcs)
Diameter : 4.5cm
Min Order : 5pcs mengikut warna
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
~ROSE 02~
.
Method of usage : jahit
Harga : RM22 (5pcs)
Diameter : Lebar 3cm , Tinggi 1.6cm
Min Order : 5pcs mengikut warna
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
~ROSE 03~
Method of usage : jahit
Harga : RM19 (5pcs)
Diameter : 4cm
Min order : 5pcs mengikut warna
.
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
Apa tunggu lagi..jom order cepat cepat... Sementara stock masih ada!!!
.
CARA NAK ORDER:
.
πŸ“²~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
πŸ“²~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
πŸ“²~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
.
#sayajualmanik #sayajualmurah2 #chunkybeadsmurah #chunkybeads
#terlajaklaris #terapiinstagram
#beadshop #lacemalaysia #upm
#sayajualbeads #lacemurah #manikmurah #manikcantik #fabricglue #sayajualbeadsshawl #jahitmanik #bazarpaknil #muslimah #anggun #produkmuslim #wanita #erezeki

Long beads, size 1.5cm, cantik kalau nk serlahkan lagi chunky beads/flower beads.

Harga:
30pcs -RM 2.00
100pcs-RM 5.00
1,000pcs-RM 30

warna takleh campo sbb dah siap bungkus, kecuali utk 1,000 pcs boleh campo warna. Utk pembelian click link whatsapp pada bio/profile.

#chunkybead #chunkybeads #terkini #manik #beads #milkybeads #manikterkini #manikcantik #manikcantikig #terkini #jahitanmanik#manikterkini #glassbeads #montees #diamondbeads #montees #flowerbeads #daisybeads #bungamanik #resinbeads #longbeads #longbead #manikpanjang #goldbead #manikemas

Sila whatsapp 0172294847
Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan
#manik #manikAmpang #ManikCheras #manikPandanIndah #manikMaluri #manikMurah #manikCantik #manikbaju

Bawal plain 😍😍😍😍😍😍😍😍 Pm cepat2 slgii stock masihh ada πŸ’–
Berminat pm cikraa oke syg πŸ’•πŸ˜˜
πŸ“²πŸ“ž 0142138085 (cikra)

#bawalairispremium #bawalmanikviral #manikcantik #maniktabur #tudungviral #tudungmanikmurah #tudungmanik #tudungmaniktepi #tudungmanikterkini #bawalplain #bawaljenamasendiri #bawalborong #bawalbidang45 #bawaldiamondtabur #maniktabur #maniktaburlebat β€πŸ’™πŸ’šπŸ’œπŸ’›

Most Popular Instagram Hashtags