#manik

208603 posts

TOP POSTS

Nandini- What is the first thing you notice when you look at another girl?
Manik- That she isn't you.. #manik#nandini #manan#ky2#relationshipgoals #_starsfireflycreations

This one 😍 #manan ❀❀❀ editing bang on @khushvms
😚@Regrann from @khushvms - Humsafer....
Manik - Shivani
------------
Just a trailer Full Film abhi baaki hai mere Doston πŸ˜‰πŸ’— ----------
#manan
#manik
#nandini - shivani - #regrann

Mission Malhotra Manao πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚ #Manik #Nandini #MaNan

We try hide our feelings but we forget that our eyes speak😍😭😍😘..
Good Morning 😘😘
#Manik #Nandini #MaNan
#MaNanCantBeRecreated #Hamesha
@the_parthsamthaan @nititaylor
#ParthSamthaan #Nititaylor #PaNi
_____________________________________
If u ❀comment πŸ‘‡
_____________________________________
#PaNi_MaNan_Creation

Their change of emotions..first she was angry coz he spilled the drink on his friend do she spilled her drink on him...he was shocked with this act of hers..he had a sling in one hand so he was not able to clean the mess...seeing him helpless, she felt she should help him..so she took a tissue to clean him..which took him with surprise..both were fighting with there selves..their inner turmoil.. Couldn't decide whether to hate each other or care for each other..❀❀❀
#manan#manik#nandini#hamesha#forever
#hatevslove
#mtv#kaisiyehyaariaan#s1
Pc @ky2fanatic

Part 2 πŸ”₯β™₯️😍 #Manik @the_parthsamthaan @nititaylor

No camera could ever capture the look in her eyes and the feeling in her heart when she looks at him.. ❀
#manik #nandini #kaisiyehyaariaan #mtv #manan #babies #lovebirds #mananhamesha #manansparkles #madeforeachother #alwaysthereforeachother #cutestcouple #truelove #purebliss #cuties #lovethem #nititaylor #parthsamthaan #majormissing ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

MOST RECENT

Corak bartha paling laku dan laris. Macam pisang goreng cheese. Laku keras! Sis pun pening setiap kali ambil stock bartha mesti ada.🀧
.
Untuk kod bartha boleh request mahkota juga tau. Keliling + mahkota perghh cantik sangatπŸ˜πŸ˜‹
.
Nama kod : Bartha
.
Harga : Rm35.00
.
Postage : Rm8.00SS/Rm12.00SM
.
Kindly dm/ws +6012 988 1913 to place your order😘
.
#bawalmurah
#bawalovers
#bawalmanik
#bawalterkini
#bawalkekaboo
#bawalasli
#bawalonline
#bawalsquare
#bawalcantik
#bawalmurahmalaysia
#bawalborong
#bawallabuh
#gadisbawalhere
#sayapakaisayajual
#borongbawal
#borongtudungmurah
#borongborong
#manikmurah
#manik
#madewithlove
#bawalexclusive
#bawalcintakristal
#bawalgojes
#bawal

Boleh teka tak corak apa ni? 😬. Nanti sis tunjuk kan okay gambar full. Harini nak post gambar-gambar bentuk comel macam ini je😘
.
Stay tuned sayang sayang😘
.
Nama kod : Bintang Litar
.
Harga : Rm30.00
.
Postage : Rm8.00SS/ Rm12.00SM
.
Kindly dm/ws +6012 988 1913 to place your order😘
.
#bawalmurah
#bawalovers
#bawalmanik
#bawalterkini
#bawalkekaboo
#bawalasli
#bawalonline
#bawalsquare
#bawalcantik
#bawalmurahmalaysia
#bawalborong
#bawallabuh
#gadisbawalhere
#sayapakaisayajual
#borongbawal
#borongtudungmurah
#borongborong
#manikmurah
#manik
#madewithlove
#bawalexclusive
#bawalcintakristal
#bawalgojes
#bawal

Haiii. Rasa macam nak share something lahπŸ™‚
.
Pernah dengar atau pernah baca tak, ada sesetengah orang cakap yang bila senggugut tu adalah cakaran iblis? πŸ˜‚
.
Sebenarnya pertama kali lah sis baca benda ini dalam buku #pena&;picagari. Sumpah buku ini bagus sangat benda yang kita rasa betul selama ni sebenarnya MITOS .
Okay untuk yang nak kan ilmu boleh baca πŸ™‚
.
Senggugut adalah 'dysmenorrhea' adalah gejala yang dialami oleh perempuan-perempuan atau wanita muda. Selalunya akan berlaku lebih kurang 3 hari pertama sewaktu haid.
.
'Dysmenorrhea' dikelaskan kepada 2 kategori iaitu primary dan secondary.
Primary - dysmenorrhea tanpa masalah patologi pelvis
Secondary - Masalah dengan patologi pelvis
.
Ini dalam sains yee( aku budaklah student sains) terdapat teori yang sedang dikaji dan yang popular adalah penghasilan 'prostaglandin' apabila menurunnya hormon progesteron sewaktu fasa luteal sebelum berlakunya haid.
.
'prostaglandin' menjadi stimulan kepada myometrium dan mengecutkan salur darah. 'prostaglandin' menyebabkan terjadinya pengecutan myometrium yang berpanjangan dan kurang darah ke myometrium dan berlakunya kontraksi rahim berlebihan.
.
Senggugut tanpa ada kaitannya dengan penyakit, tapi ada kaitan dengan hormon ini kita panggil 'primary dsymenorrhea'
.
'Secondary Dysmenorrhea' berlaku kerana adanya penyakit yang menyebabkan sengugut.
Contohnya - ovarian syst, tumor, fibroid dan banyak lagi tau. Nanti kalau nak tahu lebih lanjut boleh search.
.
Jadi untuk awak awak yang senggugut teruk tu tolong ye ke hospital untuk buat checkup.
.
Okay yang nie part dalam best yang ditulis dalam buku.
"Doktor,cakaran iblis tu memang ada, jangan membelakangkan agama!"
"Habis tu, kalau bulan puasa senggugut, siapa yang cakar? Hello Kitty?"
.
Part tu takboleh move on πŸ˜‚πŸ˜‚Kbyee
.
puteri_scarfs❀️
.
#pena&;picagari
#perangmelawanmitos
#bawalmurah
#bawalovers
#bawalmanik
#bawalterkini
#bawalkekaboo
#bawalasli
#bawalonline
#bawalsquare
#bawalcantik
#bawalmurahmalaysia
#bawalborong
#bawallabuh
#gadisbawalhere
#sayapakaisayajual
#borongbawal
#borongtudungmurah
#borongborong
#manikmurah
#manik
#madewithlove
#bawalexclusive
#bawalcintakristal
#bawalgojes
#bawal

Custom Design D.I.Ybeads from #AubeenaNiaga (you can choose to purchase with or without net) *******Suitable for blouse, baju kurung, bag, shoes, shawls and others ****** Shop now at Aubeena Niaga or simply msg or whatsapp us at +60172499087

POSTAGE ON : MONDAY, WEDNESDAY AND FRIDAY
POSTAGE FEE : RM 7 SEM, RM 11 SS
ARRANGE πŸ‘‰ SEW/GLUE πŸ‘‰ FLAUNT

DO IT YOURSELF NOW!!! #sayajualΒ  #sayajualdokoh #applique #sayajualbeadsΒ  #bazarΒ  #bazaronlineΒ  #bazarpaknilΒ  #beadsmurahΒ  #resinbeads #AubeenaNiagaΒ  #ijualΒ  #diyΒ  #diybeadsΒ  #beadsΒ  #beadshopΒ  #chunkybeadsΒ  #jahitmanikΒ  #manikΒ  #mattebeadsΒ  #muahcikedΒ  #shawlbeads #charms #shawlcharm #scarfcharm #sayajualcharms #3dflower #sayajual3dflower #bunga3d #codebfrm15

Selamat pagi semua😘 Rindu nya lama tak update tudung-tudung dari @puteri_scarfs ❀️
.
Kod : Mahkota Flower Round
.
Harga : Rm25.00
.
Postage : Rm8.00SM / Rm12.00SS
.
Kindly dm/ws +6012 988 1913 to place your order😘
.
#bawalmurah
#bawalovers
#bawalmanik
#bawalterkini
#bawalkekaboo
#bawalasli
#bawalonline
#bawalsquare
#bawalcantik
#bawalmurahmalaysia
#bawalborong
#bawallabuh
#gadisbawalhere
#sayapakaisayajual
#borongbawal
#borongtudungmurah
#borongborong
#manikmurah
#manik
#madewithlove
#bawalexclusive
#bawalcintakristal
#bawalgojes
#bawal

#charm #slidecharmanacraft
#slidecharm #bandulkalung #bandulchoker
.
Bandul tribal kecil model slide
Bahan metal
Warna silver saja
Ukuran 2x3 cm
Lubang tali 3mm
Harga satuan idr 8rb per piece
.
Info dan Order :
WhatsApp chat : 0877 7600 6869
Dikirim dari Jakarta
.
#bahankalung #bahanggelang #bahanaksesories #jualbahanaksesories #jualbahankalung #jualbahancraft #bahancraft #manik #bahanaksesoris #bahankalunggelang #craft #diy

#charm #slidecharmanacraft
#slidecharm #bandulkalung #bandulchoker
.
Bandul hati kecil model gantung
Bahan metal
Warna green patina saja
Ukuran 3x3 cm
Lubang tali 2mm
Harga satuan idr 8rb per piece
.
Info dan Order :
WhatsApp chat : 0877 7600 6869
Dikirim dari Jakarta
.
#bahankalung #bahanggelang #bahanaksesories #jualbahanaksesories #jualbahankalung #jualbahancraft #bahancraft #manik #bahanaksesoris #bahankalunggelang #craft #diy

#charm #slidecharmanacraft
#slidecharm #bandulkalung #bandulchoker
.
Bandul mandala kecil model slide
Bahan metal
Warna silver saja
Diameter 2,5 cm
Lubang tali 3mm
Harga satuan idr 8rb per piece
.
Info dan Order :
WhatsApp chat : 0877 7600 6869
Dikirim dari Jakarta
.
#bahankalung #bahanggelang #bahanaksesories #jualbahanaksesories #jualbahankalung #jualbahancraft #bahancraft #manik #bahanaksesoris #bahankalunggelang #craft #diy

Koleksi terbaru dr #bozbeads....hanya rm7.50πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„..byak yg tanya yang kecil2..jd akak kluarkan set ni..
.
.
Whatsapp 01111839789 kak zue
.
πŸ‘’boleh request color/design
πŸ‘’boleh digam atau jahit
.
#chunkybeadsmurah #chunkybeads #chunkybeadsmalaysia #chunkybeadsborong #chunkybeadsshawl #chunkybeadshawl #chunkybeadnecklace #chunkybeadssingapore #beads #beadshop #jahitbeads #jahitan #jahitmanik #bunga3d #lace3d #lace #lacecantik #manik #manik3d #bunga3dborong

Most Popular Instagram Hashtags