#mangkukhayun

9 posts

TOP POSTS

Pak lebai dengan rambut palsu baru lepas basuh pinggan mangkuk. #mangkukhayun

Dua minggu yang mengajar erti jangan-mengada-cepat-keluar-selimut-takyah-sambung-tido-kena-masak.
#swingingbowl #mangkukhayun #bosmengadacutirayalamasangat #siapalettew

Adร  commentator cam Hasbullah Awang plak...#emeelmasukair #qualifying #MSC2015 #aprilia #mangkukhayun ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @juxec @azlanyusoh @nabilo101 @ameeryellow5

Power asap dia hahahahahahah
#mangkukhayun #jangantertipu #Hahahhahahah #vapeon

probleeeee is everywhere
but I don't say bla bla bla
#everythingwillbeok #mangkukkaw #mangkukhayun

Balik ke kampung bawak mangkuk tingkat kosong, balik dari kampung mangkuk tingkat penuh hahahhaha. Ada bekalan makanan sorang2 kat umah malam ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#tapau #mangkukhayun #kenyangmalamni #kedaitutupraya

Santai2๐Ÿ˜Š
#lepakdulu
#mangkukhayun

Nak campak balik semalam punya cerita ๐Ÿ˜‰ Lama tak jumpa dia ni. Dia yg tak tegur, dia kata aku sombong ๐Ÿ˜’ Untung la dah kurus em ๐Ÿ˜‚ Btw salam 2-1 geng โœŒ #friendforlife #me #mangkukhayun #stadiumIpoh #thebosgaurus #ipohmalitalaksombong

MOST RECENT

โค๏ธ i need to own a shop like this, Aamiin. Tapi sure barang tak jual, sebab dah kena sapu oleh diri sendiri ๐Ÿ˜… .
.
.
#kooshspiration#beforekooshturningforty#ihaveathingforbowls#bowllove#mangkok#mangkukcantik#mangkukhayun

Perkhidmatan menjahanamkan jalan jalan kat KL. Sila hubungi saya untuk tempahan. Saya akan korek pastu tampal balik ala kadar ja, asal bertampal. Kalau tak bayar balance lagi 50% say akan biarkan ja jalan tu berlubang.. #blamethesystem #mangkukhayun #photooftheday #pictureoftheday #tractor #korekjalantaksiapsiap #bilanaksiaptah ๐Ÿ“ธ @slametsazly

A perfect thing named #mangkukhayun hahahaha #goodnight๐ŸŒ™
When you are working with your graphic designer and these kinda peeps work better as midnight comes and you are so dreamy you even stay awake and become creative out of the blue. #antispillbowl #antispillcup

Santai2๐Ÿ˜Š
#lepakdulu
#mangkukhayun

Nak campak balik semalam punya cerita ๐Ÿ˜‰ Lama tak jumpa dia ni. Dia yg tak tegur, dia kata aku sombong ๐Ÿ˜’ Untung la dah kurus em ๐Ÿ˜‚ Btw salam 2-1 geng โœŒ #friendforlife #me #mangkukhayun #stadiumIpoh #thebosgaurus #ipohmalitalaksombong

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags