#mandisusu

MOST RECENT

Variant Bali Ratih Milk ini sangat unik, karena mengandung essential oil dari Bunga Melati, dengan kebaikan manfaat susu. Cocok banget untuk kamu penyuka aroma lembut & feminim. 😊
.
Manfaat Bali Ratih Milk :
πŸ‘ membantu melembabkan kulit
πŸ‘ meremajakan kulit
πŸ‘ menjadikan kulit halus & cerah
.
Variant Milk ready stock di @DewiRatihSpa dalam 4 pilihan produk yaa πŸ‘‰ Body Scrub, Body Butter, Body Lotion & Body Mist.
Kamu bisa order satuan, atau paket. Asyik kan? 😍
.
Silahkan langsung chat mimin unt order yaa
sms/wa :Β 0896-8602-7870
bbm : DB9B5459
line : @dewiratihspa (pakai @ yaa)
.
#baliratih #baliratihasli #variantbaliratih #milk #susu #mandisusu #aromabaliratih #aromatherapy #aromabaliratih #skincare #bodycare #kecantikan #perawatan #spa #homespa #balispa #bodyscrub #bodybutter #bodylotion #bodymist #jualbaliratih #baliratihjogja #dewiratihspa #trustedseller

Thanks for all the good reviews for @suehana_dbeauty dear customers .. ❀️😍😘 Nanti dtg santai2 lagi dkt spa @suehana_dbeauty yeaa... . 😍
. .
🌸 Let the Beauty be Yours 🌸
.

#sweedskin #spaselayang #spamuslimahselayang #gombak #rawang #btcave #resdung #waxing #bodyscrub #uruttraditionalselayang #sengkakperut #facialdiamondpeeling #facialcollogen #facialvitc #mandibunga #mandisusu #foreverliving #salonmuslimah #salonmuslimahselayang

Beginilah rupa sabun mandian Red Bella .
Tanpa bahan bahaya iaitu Sodium laureth sulphate yg memberi efek kerosakan Kulit di masa depan .
Sulphate free (sls & sles)
Paraben free
Sebab tu lah pengidap psioriasis dan ekzema pn boleh tumpang

Eh apa tu...
Kandungan dlm body wash dan cleanser Red Bella la

Bahan2 premium sesaje
Sebab tu berkesan
Sebab tu org repeat order

Dan sebab tu juga harga x pernah jd masalah kepada RB lovers
Kerana hanya mereka yg tahu kualiti rangkaian produk Red Bella 😊
#redbella #redbellabodywash #bazarpaknil #sabunputih #putihgebu #putihcepat #ketiakputih #produkviral #mandisusu #neelofa#ctdk

Ini pula mandian utk yang dah sedia kurus tapi nak putih sahaja!
Di rumus drp white strawberry kesan 3x ganda pencerahan!!
.
Bau wangi & tiada buih .
Body Wash 3x Whitening Effect
Sesuai untuk
- ibu hamil
- kanak-kanak
- warga tua
- golongan sedia kurus
Rm70 exc pos

0172302196
#redbella #putihgebu #putihcepat #ketiakhitam #bazarpaknil #jualmurah #neelofa #fazura #mandianberubat #mandisusu

Kulit sikecil ekzema?
Gatal-gatal?
Kering menggelupas?
Mandikan mereka dengan mandian susu kambing.
Sebotol 1000ml.
Rm60 sahaja.
Tahan 3-4 bulan.
Kalau sebotol tahan 3 bulan,
Sebulan rm20,
Sehari tak sampai seringgit pun.. Kulit putih gebu,
Semua dalipun tangggal.
Bsu wangi sangat tau... Whatsapp kaksal 011-29559915

Kaksal akan bantu

#mimybeauty #mandiansusukambingmimybeauty #mandisusu #mandijeputih #putihkankulit #ekzema

Lulur murah Rp. 20.000

Lulur Ayuda AYUDYA

HARGA 20.000

AROMATHERAPY SPA
~ Memberikan rasa Relax.
~ Meningkatkan Konsentrasi.
~ Memberikan Kesegaran & Keharuman sepanjang hari.
~ Menyamarkan Flek/ Noda Hitam pada kulit anda.

CARA PEMAKAIAN : ~Ambil secukupnya, lalu oleskan ke seluruh bagian tubuh (di kulit yang kering namun lembap), gosok-gosok secara perlahan hingga butiran lulur menjadi kering dan berjatuhan bersamaan dengan kotoran (daki) yang ada dibadan.
~Lalu basuh dengan air sampai bersih tanpa menggunakan sabun.
~Bisa juga digunakan untuk lulur urut.

Orderan yang masuk dan tf max jam 14:00 akan di proses hari itu juga
resi max H+2
Toko buka Senin - minggu (08:00-21.00)

#Mohon baca keterangan dengan baik sebelum order.
#ORDER = SETUJU
#No Retur, No Refund, No Garansi (Sebelum kirim barang sudah kami check dengan baik & Barang tersegel dari pabrik tidak kami buka)

#HAPPY SHOPPING ===================================== #lulur #lulurbengkoang #lulurayudya #lulurpengantin #mandisusu #luluribu #lulurbadan #lulurmandi #lulurpemutihtubuh #lulurwajah #lulursusu #lulurputih #lulurtubuh #lulurmurah #lulurkopi #lulurcoklat #lulurnature #lulurpemutih #lulurpemutihbadan #lulurherbal #perawatankulit #perawatantubuh #perawatanbadan #juallulur #juallulurbadan #kecantikan

Iya udah.. Sekalian aja lu berenang di situ! πŸ™„
β€’
====================================
Sumber Video: @catloversclub
====================================
β€’
#sharevideohewan
#videohewanlucu #kucinglucu #animalsvideo #funnyvideo #theboss #kitten #kitty #funnycat #kelelep #kecemplung #mandisusu #minumsusu #petlovers #indonesia #bismillah

Most Popular Instagram Hashtags