#mandisusu

11510 posts

TOP POSTS

Happy weekend
#spa
#ratus
#mandisusu
#hairspa 🎀

Menikmati sejenak 🛀 di Spa @aishdebeauty 💆 Mandi air susu + bunga 💐 .

Owner spa Datin @tengkuaishah 👰 #spamuslimah #manjakandiri #mandisusu #mandibunga #spa

menikmati sejenak 🛀 #mandisusu @momnjo_batam

Syok betul dapat berendam dengan pati susu.macam nak minum je rasa susu mandian nie.bau yang cukup menyegarkan & wangi sangat.hanya pati susu yang berkualiti saja digunakan untuk medapatkan hasil yang bagus buat keseluruhan tubuh #segar #mandisusu #kulitputihsehat

Bauan haruman orange yang menyegarkan serta menyamankan.. Rehatkan minda anda dengan 'Orange Milk Bath'... Antara kebaikan mandian ini :-
• Mencerah serta melembutkan kulit
• Kulit lebih bersih halus dan mulus
• Dapat menghilangkan stress dan meningkat perjalanan darah anda

Hubungi/whatsapp
019 4319439
010 4049439

#orangemilkbath
#mandisusu

Terimakasih bunda Titin udah treatment cantik di Kaylawina
Ditunggu kedatangannya kembali ya bunda 😘😘 #keren
#mandisusu
#vspa
#ratus
#totokwajah

Bagi aku wanita itu harus bersih dan wangi
Jadi harus rajin merawat diri
Supaya pasangan kita makin cinte
Apa yang udah allah kasih harus dijaga dan dirawat💆💇💅💃
#spa
#perawatantubuhbpom
#lulurbadan
#mandisusu
#manipedi

MOST RECENT

Assalamualaikum..😍
Dear...pelanggan dan member setia NAURA BUNGA griya cantik muslimah💐
Setiap berkunjung dapatkan souvernir cantik khusus buatmu, bebas pilih yaa... Manjakan dirimu dengan berbagai perawatan tubuh dan wajah di NAURA BUNGA Griya Cantik Muslimah..let's enjoy yaa

Welcome Queen 💐😘😍 #spapontianak #spa #spamuslimah #pontianak #pontianakinformasi #mikrodermabrasipontianak #totokwajahpontianak #pijatrelaksasi #refleksi #pijatbayipontianak #totokaurapontianak #waxing#mandisusu#sauna#luluran #skintreatment

Abis ke-2 kondangan cape bgt langsung luluran pijat maskeran totok wajah sauna trus mandi susu @rumahlulurmslmhkaylawina.garut .. unnchh enak badan langsung fress lagi ...
.
.
.
.
#bodyspa #luluran #pijattradisonal #mandisusu#saunasuit #maskerwajah #rumahlulurkaylawina #intanregency #metime

Happy weekend
#spa
#ratus
#mandisusu
#hairspa 🎀

.
Dah lunch ke belum tu?sis lepas lunch terasa nak update harga pakej spa ni,kot2 ualls tak tahu harga pakej sis😘
.
Bila dah tengok2 harga tu,mai join contest sis yang sedang berjalan,tinggal 3 minggu sahaja lagi😉
.
Ingat ye☝hanya pakej RM50 ke atas sahaja layak join contest kami😍nak tahu kenapa?sebab hadiah kami lumayan🎁🎁
.
So,tunggu apa lagi??jom booking appoitment anda sekarang dan menangi hadiah yang menarik😍
.
Kepada yang dah join,cepat2 upload gambar selfie anda beserta ayat yang menarik dan hashtagkan nnahawellnesspa😘
.
Jom join sekarang❗
.
Whatsapp +60176166632 😊
.
NNAHA WELLNESS SPA
27-1,JALAN ADENIUM 2G/6,
PUSAT PERNIAGAAN ADENIUM,
48300,BUKIT BERUNTUNG,RAWANG.
.
#nnahawellnessspa #bodywrap #liftingfacial #steam #herbalbath #herbalsauna #confinement #mandibunga #mandisusu #bodymassage #tangas #massage #chocolatebodyscrub #acnetreatment #bukitsentosa #spabukitberuntung

Bauan haruman orange yang menyegarkan serta menyamankan.. Rehatkan minda anda dengan 'Orange Milk Bath'... Antara kebaikan mandian ini :-
• Mencerah serta melembutkan kulit
• Kulit lebih bersih halus dan mulus
• Dapat menghilangkan stress dan meningkat perjalanan darah anda

Hubungi/whatsapp
019 4319439
010 4049439

#orangemilkbath
#mandisusu

Assalamualaikum..
Selamat pagi Semua..😊
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hari Ni HawarahSpa beroperasi seperti biasa..
10am-8pm... Bagi sesiape Yang ingin membuat rawatan boleh terus wspp Utk booking ye sayng2 semua..😘 📲012-735 1711
📲012-735 1711
📲012-735 1711 🌹KeselesaanAndaAdalahKeutaaanKami🌹

#hawarahspa #spapontian #rawatanmuka #rawatanbadan #madicure #pedicure #mandisusu #mandibunga #mandiauraseri #dleesyabeauty #dleesyaperfume #dleesyaskincare #dleesyamasker #maskerherba #maskercoffee #sabunresdung #sabunherbadleesyabeauty #dleesyaperfume #dleesyaskincare #dleesyamasker #maskerherba #maskercoffee #sabunresdung #sabunherba

Assalamualaikum..
Selamat pagi Semua..😊
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hari Ni HawarahSpa beroperasi seperti biasa..
10am-8pm... Bagi sesiape Yang ingin membuat rawatan boleh terus wspp Utk booking ye sayng2 semua..😘 📲012-735 1711
📲012-735 1711
📲012-735 1711 🌹KeselesaanAndaAdalahKeutaaanKami🌹

#hawarahspa #spapontian #rawatanmuka #rawatanbadan #madicure #pedicure #mandisusu #mandibunga #mandiauraseri #dleesyabeauty #dleesyaperfume #dleesyaskincare #dleesyamasker #maskerherba #maskercoffee #sabunresdung #sabunherbadleesyabeauty #dleesyaperfume #dleesyaskincare #dleesyamasker #maskerherba #maskercoffee #sabunresdung #sabunherba

Rp. 45.000
VNATURAL
BODY WASH GOAT MILK
Sabun cair yang di formulasikan dengan SUSU KAMBING yang mampu :
MEMBERSIHKAN, MENYEGARKAN , dan membuat kulit terasa lebih lebih HALUS DAN LEMBUT.
Aroma susu nya sangat Harum dan sangat segar.

Produced by:
PT DUTRY SAPUTRA ABADI
TANGERANG
POM NA18170700572

very recomended
#sabunsusukambing #bodywashgoatmilk #goatmilk #susukambing #bodywash #mandisusu #perawatanmandi

Terimakasih Bunda Nurul udah treatment ke kaylawina
Semoga persalinannya di perlancar. Amin 😘
Ditunggu kedatangannya kembali.

#cantik
#bumil
#facial
#creambath
#mandisusu

.
Salam semua🙆🏻memandangkan ramai lagi yang tak tahu cara untuk join contest,okay,sis terangkan ye👌
.
🌼Contest bermula pada hari selasa lepas 18.7.2017 sehinggalah 18.8.2017.Rugi tak join‼.Caranya mudah sahaja😍
.
🌸Anda perlu follow instagram rasmi kami nnahawellnesspa.
.
🌸Pilih pakej yg ada di spa kami,hanya pakej RM50 ke atas serta buat booking bersama kami dalam tempoh yg ditetapkan.
.
🌸Amik gambar selfie yang menarik bersama ayat yang meletop selepas anda selesai membuat rawatan bersama kami.
.
🌸Upload di instagram dan hashtag kan nnahawellnesspa,tarikh terakhir untuk update gambar selfie adalah pada 16.8.2017 jam 12 malam.
.
🌸Hanya 3 pemenang sahaja kami pilih dan akan diumumkan pada 18.8.2017 .
.
Mudah sahaja bukan??hanya perlu follow kami serta booking appoitment anda bersama kami serta selfie bersama ayat yg menarik dan hashtagkan nnahawellnesspa‼hadiah lumayan menanti anda‼Jadi tunggu apa lagi??jom join contest ini sekarang😍
.
WHATSAPP FOR BOOKING: 0176166632📱
.
NNAHA WELLNESS SPA
27-1,JALAN ADENIUM 2G/6,
ADENIUM BUSSINESS CENTRE,
48300,BUKIT BERUNTUNG,RAWANG
.
#nnahawellnessspa #waxing #threading #facial #brazilianwax #maternity #confinement #mobilespa #bodyscrub #asiaspa #footmassage #pedicure #manicure #mandibunga #mandisusu #skrub #urutberpantang #urutantradisional #facialtreatment #facialvitaminc #malayspa #pakejspamurah #bekam #bekamsunnah #bukitberuntung #bukitsentosa #confinement #spabukitberuntung #spadirawang

.
Tumpang lalu❗❗❗
.
Contest sedang berlangsung,korang dah join belum??dah buat appoitment belum?contest kami terhad tau sebab kami nak semua pemenang boleh dapat hadiah🎁
.
Ingat ye,rugi tak join sebab hadiah memang lumayan,so cepat booking appoitment anda sekarang😍
.
#nnahawellnessspa #pedicure #acnetreatment #astheticspa #pedicure #uruttraditional #waxing #peeling #threading #flowerbath #milkbath #footmassage #headmassage #bridalpackage #limebath #herbalbath #mandibunga #mandisusu #confinement #dayspa #bukitberuntung #bukitsentosa #chocolatebodyscrub #spabukitberuntung #spadirawang

Tu diaaa bila bos2 datang manja kan muka @hawarahspa.. Dah penat Adun kuih terus pg spa buat facial 😊😊 hilang smua stress tau 😄

Terima kasihhh kakak syg..
Nanti datang lagi okey 😘😘
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Anda yang Ingin memanjakan Kulit wajah Dan Merehatkan badan boleh la berkunjung Ke HawarahSpa ye😊

Semestinya servis yang TERBAIK kami janji Kan Untuk Anda!!!😊 🌷KeselesaanAndaAdalahKeutamaanKami🌷

Tel : 012-7351711
Email : dleesyabeauty@gmail.com

Pelease Follow Hashtag :

#hawarahspa #dleesyabeauty #spapontian #pusatrawatankecantikan #rawatanmuka #rawatanresdung #rawatankulit #rawatanbadan #rawatanpemulihan #mandibunga #mandisusu #mandiauraseri #pedicure #madicure #dleesyaskincare #dleesyamasker #dleesyaperfume

menikmati sejenak 🛀 #mandisusu @momnjo_batam

Most Popular Instagram Hashtags