[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#mampumilik

MOST RECENT

🌺Jenis kain:ROYAL BATIK KELANTAN ( jenis satin,berat,flowy,senang iron,tak pecah) 🌺Panjang kain:4 meter 🌺Bidang kain:45” 🌸 RM 55 🌺Postage semenanjung :rm8
➡2-4 pasang: rm12(termasuk gst) 🌺Postage ke Sabah sarawak rm12
➡2-4pasAng :rm18( termasuk GST)

CARA ORDER ; 🌹 skrinshot pilihan anda
🌹 whatsapp terus ke 0143733285
🌹 kami akan respon dengan cepat

#kainpasang
#kainpasang1malaysia
#kainpasangberkualiti
#kainpasangbatik
#mampumilik
#trustseller

🌺Jenis kain:ROYAL BATIK KELANTAN ( jenis satin,berat,flowy,senang iron,tak pecah) 🌺Panjang kain:4 meter 🌺Bidang kain:45” 🌸 RM 55 🌺Postage semenanjung :rm8
➡2-4 pasang: rm12(termasuk gst) 🌺Postage ke Sabah sarawak rm12
➡2-4pasAng :rm18( termasuk GST)

CARA ORDER ; 🌹 skrinshot pilihan anda
🌹 whatsapp terus ke 0143733285
🌹 kami akan respon dengan cepat

#kainpasang
#kainpasang1malaysia
#kainpasangberkualiti
#kainpasangbatik
#mampumilik
#trustseller

🌺Jenis kain:ROYAL BATIK KELANTAN ( jenis satin,berat,flowy,senang iron,tak pecah) 🌺Panjang kain:4 meter 🌺Bidang kain:45” 🌸 RM 55 🌺Postage semenanjung :rm8
➡2-4 pasang: rm12(termasuk gst) 🌺Postage ke Sabah sarawak rm12
➡2-4pasAng :rm18( termasuk GST)

CARA ORDER ; 🌹 skrinshot pilihan anda
🌹 whatsapp terus ke 0143733285
🌹 kami akan respon dengan cepat

#kainpasang
#kainpasang1malaysia
#kainpasangberkualiti
#kainpasangbatik
#mampumilik
#trustseller

🌺Jenis kain:ROYAL BATIK KELANTAN ( jenis satin,berat,flowy,senang iron,tak pecah) 🌺Panjang kain:4 meter 🌺Bidang kain:45” 🌸 RM 55 🌺Postage semenanjung :rm8
➡2-4 pasang: rm12(termasuk gst) 🌺Postage ke Sabah sarawak rm12
➡2-4pasAng :rm18( termasuk GST)

CARA ORDER ; 🌹 skrinshot pilihan anda
🌹 whatsapp terus ke 0143733285
🌹 kami akan respon dengan cepat

#kainpasang
#kainpasang1malaysia
#kainpasangberkualiti
#kainpasangbatik
#mampumilik
#trustseller

[#ATT] UNTUK BAKAL PENGANTIN YANG MASIH MENCARI?? JUBAH NIKAH YANG PALING EKSKLUSIF, PALING TRENDING, DAN PALING PENTING PATUH SYARIE" DENGAN HARGA #MAMPUMILIK! .
.
"Subhanallah" Sekali pandang saya terus jatuh chenta! 💐 Cantiknyeeeee Qaysara Putih ne sis! nampak simple tapi elegant sangat! Trus terbayang saya pakai waktu akad nikah nanti full white mesti nampak mcm bidadari kan. Hehe .
.
Amboi2..sis belom cerita lagi kelebihan Qaysara syarie ne dah terbayang2 jadi bidadari. Jommmm baca dulu kelebihan qaysara syarie yg Eksklusif ne! .
.
-------------------------------------------
SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E
------------------------------------------- .
.
[+] MATERIAL HIGH QUALITY
mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas, .
.
[+] DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E
Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah Swarovski namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati .
.
[+] MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY
Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja. .
.

Sesuai untuk di gayakan (+) Nikah, Tunang, Bridesmaid, .
.

N/P RM199✖️ Exc postage
PROMO (14-20 jan) RM169+ FREE DELIVERY
COMBO 2SET RM318 + FREE DELIVERY .
.
WSAP : QAYSARA +60179535867
WSAP : QAYSARA +60179535867
WSAP : QAYSARA +60179535867

👛New Arrivals👛
.
Dior 8891
.
👍🏻Gred: AAA
💰Price : RM105
📮Post additional cost : 🚛Semenanjung Free
✈️Sabah/Sarawak RM5
.
📲berminat screenshot pic dan boleh whatsapp +60126828442
.
#sayajualhandbag #begtanganmurah #handbagonline #handbag #slingbag #bagpack #shoulderbag #materialquality #gredAAA #brandedbag #mampumilik #sayajualhandbagonline #byDmayraCollection #cantikcantik #bergaya #stylelish #bergaya #handbagcantik #handbaglawa #travelbag

No 1 Remaja Top favorite.
#normalsetpinkishwhite .
Berasaskan dari ekstrak buah Strawberry, yang mampu merawat masalah kulit wajah seperti jerawat, jeragat, kulit kering, sensitif, breakout, kusam/gelap, blackhead/whitehead, sunburn & banyak lagi.
.
WhatsApp beauty consultant 📲 011-23607501
.
#nomercury #tanpapengelupasan #thejunnimayla #thejunnipinkishwhite #thejunni #thejunnilover #tjcod #tjcodwangsamaju #tjcodkeramat #tjcodsetapak #naturalskincare #whitening #flawless #glowing #halal #malaysia #bazarpaknil #nomercury #muslimah #murah #mampumilik #malaysiaonlinebisnes

"SAY BYE TO KRIM MALAM ! SERUM CHANNTIQ LAGI POWER"

Waduhh waduhhh kemain lagi akak kita yang sorang ni kan.Apply ja serum channtiq jerawat mati , bangun pagi kulit muka terasa makin lembuttt selembutt kulit baby .

Wahhh siok kan?

Sentuh kulit muka jak pun adededeh,anjal gitteww ~
Siap order 4 botol tau ! Wowww amizing kan?
Ni kes-kes terjatuh cinta dan terpaksa cantik dengan serum channtiq dari majaja brand letteww 😍

Yang bestnyaa setiap malam sebelum tidur takpayah nak susah-susah pakai krim malam tau.Serum channtiq ada tu haaa lebih elok di pakai sebelum tidur untuk rawatan terapi muka kita.

Ekceli banyak lagi kegunaan serum channtiq ni,nak tahu lebih lanjut meh la kita sembang tepi 😉 Jangan tunggu lama-lama kalau nak cantik dengan produk mampu milik tau! Rugi kang haaa jangan ada yang menangis tepi bucu katil pulak😂

#JanganKasiLama!
#MajajaBrand
#MajajaTeam
#MajajaGlamouraSabah

Customer menggayakan Qaysara Jubah Brilliant White. Ada penambahan pearl lace dari customer... Memang ohsem untuk majlis nikah.

Hari ni last promo MYR 169
Harga ASAL MYR 199

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA.

#majlisnikah #majlissanding #nikah #dressnikahmurah #bajumurah #blousemurah #cardiganmurah #jubahmurah #kurungmurah #fashion2018 #trend2018 #muslimah #casualwear #officewear #coveraurat #patuhsyariah #khimar #instantkhimar #nudecolor #ms8 #pants #muslimahpants #mampumilik #pengantin #dressakadnikah #akadnikah #weddingoftheyear #nikahdressbajet #wedding #weddingdress

💯 Brand : Huda Beauty
💄 Type : nude love liquid matte
💰 Price : RM12
🚫 Exc Postage 🚫 ----🌼🌼🌼🌼🌼🌼---
CARA ORDER ❤

1. SCREENSHOOT item yang nak.
2. Terus wassap 👉 0136821288 / DM

#kosmetikMurah #MakeupMurah #malaysia #MakeupMurahMalaysia #jualmurah #kosmetik #muamalaysia #setmakeupmurah #mampumilik #cantik
#lipstick
#lipmatte

Morning! Stock makin susut 😱😱 Cepat2 grab while stock last mommy's 😉
.
#cottonbabyland #baby #kids #headband #jogger #tshirt #shortpants #pants #fun #young #kkcity #mampumilik #murah

Happy Weekend Gegadis 💕
.
Uolls dah ready ke nak #relaunch CALISTA ABAYA CARDIGAN untuk Batch 2.0 nie??
.
Finally,Team Kami akan membuat come back 2018 dengan koleksi CALISTA yang confirm letops dan menjadi kegilaan gegadis yang mana terlepas untuk beli semasa batch lepas..
.
OMG! ada good news lagi nie..batch kali nie didatangi dengan size S - XXXL..Untuk Uolls yang nak jadi #waitinglist berpeluang utk dapat harga PROMO lagi..Pergghh!  Bestnya!
.
Jom follow rapat2 utk dapat harga promo..seriously, #mampumilik
.
.
STAY TUNED 💋

#cardigan
#cardiganmuslimah
#cardigan2in1
#comingsoon
#releasesoon
#restock
#byamandaexclusive

Kenapa rakyat Malaysia tergila-gilakan ESP .
.
.
Kita pun salah seorang peminat ESP tau! .
.
Kita suka sebab kulit makin lembut, parut jerawat main pudar❤️
.
.
✅ESP is nom GMO (Genitically Modified Organism)
✅1 hidangan ESP bersamaan 2x ganda daging, 4x ganda telur, 12x ganda susu rendah lemak.
✅Tiada kolestrol, tiada asid uric
✅Isoflavon zat yg ada dalam kacang soya & dikenali sbgai phytoestrogen untuk cegah osteporosis, turunkan kolestrol jahat & cegah kanser.
✅ESP mengandungi Branch-chain acid amino yg penting untuk stimulate otot kita supaya rasa bertenaga.
✅Kandungan GI (Indeks Glisemik) yg rendah iaitu 39. Bila GI rendah, kita akan rasa kenyang dlm tempoh ygkama kerana pembebasan gula dlm tempoh yg perlahan.
✅ESP bukan meal replacement sbb ESP tidak cukup kandungan vitamin (hanya ada sebahagian Vit B, Kalsium & beberapa mineral lain)
.
Ada halangan korang nak dapat kan kulit cantik?
Taknak melabur duit ratusan ringgit? .
ESP ada, jangan pusing kiri kanan lagi. Awak akn dpt khasiat dari hujung rambut hingga hujung kaki.
.
Official Shaklee Independent Distributor
0167645729
.
.
#sayajualshaklee #shakleemalaysia #vitaminc #vitcshaklee #vitc #cantikberseri #whiteninginjection #bazaarpaknil #mampumilik #shakleelover #jerawat #jeragat #putih #rompersmurah #shaklee #cantik #perkahwinan #pertunangan #cantik #putihkekal #putihberseri #setkurusshaklee #setpantangshaklee #setjeragatshaklee #wedding #setkulitshaklee #jomkahwin #setslimmingshaklee #kurus #kadkahwin

Kenapa rakyat Malaysia tergila-gilakan ESP .
.
.
Kita pun salah seorang peminat ESP tau! .
.
Kita suka sebab kulit makin lembut, parut jerawat main pudar❤️
.
.
✅ESP is nom GMO (Genitically Modified Organism)
✅1 hidangan ESP bersamaan 2x ganda daging, 4x ganda telur, 12x ganda susu rendah lemak.
✅Tiada kolestrol, tiada asid uric
✅Isoflavon zat yg ada dalam kacang soya & dikenali sbgai phytoestrogen untuk cegah osteporosis, turunkan kolestrol jahat & cegah kanser.
✅ESP mengandungi Branch-chain acid amino yg penting untuk stimulate otot kita supaya rasa bertenaga.
✅Kandungan GI (Indeks Glisemik) yg rendah iaitu 39. Bila GI rendah, kita akan rasa kenyang dlm tempoh ygkama kerana pembebasan gula dlm tempoh yg perlahan.
✅ESP bukan meal replacement sbb ESP tidak cukup kandungan vitamin (hanya ada sebahagian Vit B, Kalsium & beberapa mineral lain)
.
Ada halangan korang nak dapat kan kulit cantik?
Taknak melabur duit ratusan ringgit? .
ESP ada, jangan pusing kiri kanan lagi. Awak akn dpt khasiat dari hujung rambut hingga hujung kaki.
.
Official Shaklee Independent Distributor
0167645729
.
.
#sayajualshaklee #shakleemalaysia #vitaminc #vitcshaklee #vitc #cantikberseri #whiteninginjection #bazaarpaknil #mampumilik #shakleelover #jerawat #jeragat #putih #rompersmurah #shaklee #cantik #perkahwinan #pertunangan #cantik #putihkekal #putihberseri #setkurusshaklee #setpantangshaklee #setjeragatshaklee #wedding #setkulitshaklee #jomkahwin #setslimmingshaklee #kurus #kadkahwin

Kenapa rakyat Malaysia tergila-gilakan ESP .
.
.
Kita pun salah seorang peminat ESP tau! .
.
Kita suka sebab kulit makin lembut, parut jerawat main pudar❤️
.
.
✅ESP is nom GMO (Genitically Modified Organism)
✅1 hidangan ESP bersamaan 2x ganda daging, 4x ganda telur, 12x ganda susu rendah lemak.
✅Tiada kolestrol, tiada asid uric
✅Isoflavon zat yg ada dalam kacang soya & dikenali sbgai phytoestrogen untuk cegah osteporosis, turunkan kolestrol jahat & cegah kanser.
✅ESP mengandungi Branch-chain acid amino yg penting untuk stimulate otot kita supaya rasa bertenaga.
✅Kandungan GI (Indeks Glisemik) yg rendah iaitu 39. Bila GI rendah, kita akan rasa kenyang dlm tempoh ygkama kerana pembebasan gula dlm tempoh yg perlahan.
✅ESP bukan meal replacement sbb ESP tidak cukup kandungan vitamin (hanya ada sebahagian Vit B, Kalsium & beberapa mineral lain)
.
Ada halangan korang nak dapat kan kulit cantik?
Taknak melabur duit ratusan ringgit? .
ESP ada, jangan pusing kiri kanan lagi. Awak akn dpt khasiat dari hujung rambut hingga hujung kaki.
.
Official Shaklee Independent Distributor
0167645729
.
.
#sayajualshaklee #shakleemalaysia #vitaminc #vitcshaklee #vitc #cantikberseri #whiteninginjection #bazaarpaknil #mampumilik #shakleelover #jerawat #jeragat #putih #rompersmurah #shaklee #cantik #perkahwinan #pertunangan #cantik #putihkekal #putihberseri #setkurusshaklee #setpantangshaklee #setjeragatshaklee #wedding #setkulitshaklee #jomkahwin #setslimmingshaklee #kurus #kadkahwin

Set Couple ❤ Mai lekaih hadiahkan utk orang yg tersayang
Yusuf Zulaikha 👉RM145 shj❗❗ Boleh beli berasingan.. KURTA YUSUF Rm65
JUBAH ZULAIKHA Rm80

For fast deal direct ws 📲
Http://wasap.0136344394.com/my
Http://wasap.0136344394.com/my
Http://wasap.0136344394.com/my

#sayajualjubahdewasa#jubahmampumilik#kurtalelaki#kurtadewasadankanakkanaj#kurtamampumilik#blousemuslimah#jubahbudak#jubahmenyusu#jubahmesrawudhuk#kainpasang#borong#mampumilik#kainselesa#pasarborong#pasaronline#

[#ATT] UNTUK BAKAL PENGANTIN YANG MASIH MENCARI?? JUBAH NIKAH YANG PALING EKSKLUSIF, PALING TRENDING, DAN PALING PENTING PATUH SYARIE" DENGAN HARGA #MAMPUMILIK!
.
.
( wajib tag & share posting ne dengan bff & family Uolss )
.
.
"Subhanallah" Sekali pandang saya terus jatuh chenta! 💐 Cantiknyeeeee Qaysara Putih ne Lia! nampak simple tapi elegant sangat! Trus terbayang saya pakai waktu akad nikah nanti full white mesti nampak mcm bidadari kan. Hehe .
.
Amboi2..Sis belom cerita lagi kelebihan Qaysara syarie ne dah terbayang2 jadi bidadari. Jommmm baca dulu kelebihan qaysara syarie yg Eksklusif ne! .
.
-------------------------------------------
#5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E
-------------------------------------------
.
.
[+] MATERIAL HIGH QUALITY
mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas,
.
.
[+] DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E
Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah Swarovski namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati
.
.
[+] MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY
Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja.
.
.
[+] PALING PENTING! #MAMPUMILIK iyerla mana nak cari sekarang ni ubah nikah yang patuh syarie dengan harga mampumilik?
.
.
Sesuai untuk di gayakan (+) Nikah, Tunang, Bridesmaid, .
.
[+] PROMO HARGA #MAMPUMILIK
Untuk menghargai #MardinaLovers ini adlah koleksi batch 6.0 yg kami released dengan harga PROMO paling jimat untuk anda #MardinaLovers SAH sampai 20 January 2018 sahaja! Jangan lepaskan
.
.
NORMAL PRICE RM199✖️ PROMO PRICE RM169 (1 set)
COMBO 2 PCS RM318 (RM159 1 set) ✅ FREE PENGHANTARAN 1MALAYSIA
✅ PERCUMA BATU EXTRA 20 BIJI
✅ FREE KHIMAR LABUH .
.
"Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... .
.
Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap Lia NOW OR NEVER!? Konsep Lia senang jer siapa cepat dia dapat.
.
WSAP : QAYSARA +60129183302
.
Sape SERIUS nak harga Promo cuba komen skit Komen "NAK PROMO"
.
.
#Tag bff & family Uolss sekali cari criminal partner Uolss untuk best price combo!

#income50k #viral #muslimah #bajukawin #bajumuslimah #bajunikah #patuhsyarie #cantik #rajasehari

[#ATT] UNTUK BAKAL PENGANTIN YANG MASIH MENCARI?? JUBAH NIKAH YANG PALING EKSKLUSIF, PALING TRENDING, DAN PALING PENTING PATUH SYARIE" DENGAN HARGA #MAMPUMILIK!
.
.
( wajib tag & share posting ne dengan bff & family Uolss )
.
.
"Subhanallah" Sekali pandang saya terus jatuh chenta! 💐 Cantiknyeeeee Qaysara Putih ne Lia! nampak simple tapi elegant sangat! Trus terbayang saya pakai waktu akad nikah nanti full white mesti nampak mcm bidadari kan. Hehe .
.
Amboi2..Sis belom cerita lagi kelebihan Qaysara syarie ne dah terbayang2 jadi bidadari. Jommmm baca dulu kelebihan qaysara syarie yg Eksklusif ne! .
.
-------------------------------------------
#5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E
-------------------------------------------
.
.
[+] MATERIAL HIGH QUALITY
mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas,
.
.
[+] DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E
Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah Swarovski namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati
.
.
[+] MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY
Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja.
.
.
[+] PALING PENTING! #MAMPUMILIK iyerla mana nak cari sekarang ni ubah nikah yang patuh syarie dengan harga mampumilik?
.
.
Sesuai untuk di gayakan (+) Nikah, Tunang, Bridesmaid, .
.
[+] PROMO HARGA #MAMPUMILIK
Untuk menghargai #MardinaLovers ini adlah koleksi batch 6.0 yg kami released dengan harga PROMO paling jimat untuk anda #MardinaLovers SAH sampai 20 January 2018 sahaja! Jangan lepaskan
.
.
NORMAL PRICE RM199✖️ PROMO PRICE RM169 (1 set)
COMBO 2 PCS RM318 (RM159 1 set) ✅ FREE PENGHANTARAN 1MALAYSIA
✅ PERCUMA BATU EXTRA 20 BIJI
✅ FREE KHIMAR LABUH .
.
"Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... .
.
Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap Lia NOW OR NEVER!? Konsep Lia senang jer siapa cepat dia dapat.
.
WSAP : QAYSARA +60129183302
.
Sape SERIUS nak harga Promo cuba komen skit Komen "NAK PROMO"
.
.
#Tag bff & family Uolss sekali cari criminal partner Uolss untuk best price combo!

#income50k #viral #muslimah #bajukawin #bajumuslimah #bajunikah #patuhsyarie #cantik #rajasehari

[#ATT] UNTUK BAKAL PENGANTIN YANG MASIH MENCARI?? JUBAH NIKAH YANG PALING EKSKLUSIF, PALING TRENDING, DAN PALING PENTING PATUH SYARIE" DENGAN HARGA #MAMPUMILIK!
.
.
( wajib tag & share posting ne dengan bff & family Uolss )
.
.
"Subhanallah" Sekali pandang saya terus jatuh chenta! 💐 Cantiknyeeeee Qaysara Putih ne Lia! nampak simple tapi elegant sangat! Trus terbayang saya pakai waktu akad nikah nanti full white mesti nampak mcm bidadari kan. Hehe .
.
Amboi2..Sis belom cerita lagi kelebihan Qaysara syarie ne dah terbayang2 jadi bidadari. Jommmm baca dulu kelebihan qaysara syarie yg Eksklusif ne! .
.
-------------------------------------------
#5 SEBAB SPECIALNYA QAYSARA SYARI'E
-------------------------------------------
.
.
[+] MATERIAL HIGH QUALITY
mengunakan fabrik chiffon kristal yang berquality hingga 7meter kain FULL lining lapisan kedua material kain Jc tebal, Xjarang, Xpanas,
.
.
[+] DESIGN YANG EKSKLUSIF SYARI'E
Rekaan yg modern & trending dengan hiasan mewah Swarovski namun tetap mengekalkan identiti muslimah sejati
.
.
[+] MESRA WHUDUK & BF FRIENDLY
Hidden zip di dada dan kedua belah lengan untuk memudahkan anda mengambil whuduk di mana sahaja.
.
.
[+] PALING PENTING! #MAMPUMILIK iyerla mana nak cari sekarang ni ubah nikah yang patuh syarie dengan harga mampumilik?
.
.
Sesuai untuk di gayakan (+) Nikah, Tunang, Bridesmaid, .
.
[+] PROMO HARGA #MAMPUMILIK
Untuk menghargai #MardinaLovers ini adlah koleksi batch 6.0 yg kami released dengan harga PROMO paling jimat untuk anda #MardinaLovers SAH sampai 20 January 2018 sahaja! Jangan lepaskan
.
.
NORMAL PRICE RM199✖️ PROMO PRICE RM169 (1 set)
COMBO 2 PCS RM318 (RM159 1 set) ✅ FREE PENGHANTARAN 1MALAYSIA
✅ PERCUMA BATU EXTRA 20 BIJI
✅ FREE KHIMAR LABUH .
.
"Nak ORDER! Nak ORDER! Takut terlepas harga PROMO tu plishhhhh.... .
.
Betul2 Xnak Terlepas PROMO ne? Wsap Lia NOW OR NEVER!? Konsep Lia senang jer siapa cepat dia dapat.
.
WSAP : QAYSARA +60129183302
.
Sape SERIUS nak harga Promo cuba komen skit Komen "NAK PROMO"
.
.
#Tag bff & family Uolss sekali cari criminal partner Uolss untuk best price combo!

#income50k #viral #muslimah #bajukawin #bajumuslimah #bajunikah #patuhsyarie #cantik #rajasehari

Assalammualaikum semuaa😀😀 relaunch calista abaya kali ini di datangkan dengan saiz S sehingga XXXL😱😱😱😱 Yeahhh!!! yang chomel2 pun dah bole jd waitinglist sekarang😍😍😍😍 tak sabar kan. hubungi saya cepat
📲📲017 797 0187

#abayacantik #abayamurah #MampuMilik #cardib #msh6 #xxxl #cardiganmuslimah

Most Popular Instagram Hashtags