#mampukeidok

MOST RECENT

Gelisah tak bermaya
Manipulasi angkara kita
Dan bencana yang melanda
Generasiku menjadi mangsa
Dan ini bukan lagi
Seperti yang kau impikan
Percaya kataku

#InginKembaliSepertiDulu #MampuKeIdok
#TryHardTryFight #SelekehSeason

There is only one happiness in this life, to love and be loved. Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it. Smile in the mirror. Infuse your life with action❀️ .
.
#rindubagDIORbarubeli
#hilangatMoscow

AU$3 million plus housing area.
#mampukeidok ?

2pg..cari pasal 😜😜
#mampukeidok!!
#siscube

Booked!
Another Adventure in the making
Post-Raya Trip
Cant wait πŸ˜ƒ
#mampukeidok

Regrann from @errafazira - Haaaaaaaa... ni dia!! Petua org lama . Pesanan bunda sampai skrg #CheDet amalkan.. .
.
So amacam semua??? Boleh tak kita try?? Mohhh lerrr kita cuba diet ni. STOP bila tgh sedap makan.. laling2 semua.. apa lagi?? Letssss.... #boleke #mampukeidok@dsylviashoppe - #regrann

Kikiki....klau la blh mcm Tun...πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š
Regrann from @errafazira - Haaaaaaaa... ni dia!! Petua org lama . Pesanan bunda sampai skrg #CheDet amalkan.. .
.
So amacam semua??? Boleh tak kita try?? Mohhh lerrr kita cuba diet ni. STOP bila tgh sedap makan.. laling2 semua.. apa lagi?? Letssss.... #boleke #mampukeidok - #regrann

Haaaaaaaa... ni dia!! Petua org lama . Pesanan bunda sampai skrg #CheDet amalkan.. .
.
So amacam semua??? Boleh tak kita try?? Mohhh lerrr kita cuba diet ni. STOP bila tgh sedap makan.. laling2 semua.. apa lagi?? Letssss.... #boleke #mampukeidok

Baru 28 hari????
Rase dah lame sgt hibernate dlm rumah ni πŸ˜…
ada 10kg nak kene turun πŸ˜‚

#mampukeidok
#kiyssalmaahmad
#anakno3
#ibuanak3

Productive la sangat harini... pagi jogging petang gym.. sok sok jd ape tak tau la ni..
#mogaistiqomah
#misimengecil
#misikebaya
#mampukeidok

F R I E N D S ❀️
#tblagi
#nakkurusmacamnibalik
#mampukeidok
#haha

Cuaca dah elok.. boleh start lari dah petang2..
#πŸƒ #running #roadtofm #mampukeidok #fuhh #nikeplus #nikeplusrunning #larimusulari

Nak tunggu @shaheddy lanje stabak ntah tahun bile . Air jagung free depan kuaters jelah yg mampu saat2 camni. Hahahhahah
#cheta
#mampukeidok

Tomorrow! I is nervous bila tgk route berbukit bukau tuu huhu 😰😰😰 tp first challenge nya nak mangkit tido pepagi esok haha πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… .
#mampukeidok #pspkingofforest #pspkingofforest2017 #trailrun #7km #wishmeluck #justrunlah #goodnight 😴

Noted. Oat will be my option. .
#acahacahje #mampukeidok #makanansahur

1st day Kerja utk tahun 2017.. Cik mood Sila mai oiii
-hari ni kakyong bawak Bekal sandwich & Buah Betik.. Mama bwk buah Betik ja sbb mama Nk Kurus mcm #aydajebat πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#mampukeidok

Semalam mee sup, hari ni Bihun Bandung (πŸ€”), #asalkenyang oklah tu, πŸ€—, so rasanya esok mendobi huu. Malam ni macam ada feeling buang tebiat sikit nak buat kuih keria gula melaka. Pasal last weekend buat dengan hubby tak jadi. Gelak je memanjang dua makhluk tuhan ni kat dapur πŸ˜‚ .. Nasib le anak2 xpaham lagi , kalau tak , ada jugak tambah tukang gelak.. #mampukeidok 😁

Most Popular Instagram Hashtags