[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#malayweeding

2694 posts

TOP POSTS

Jemput hadir #malayweeding πŸ•Œ

Princess Lyana... hahaha.. mekap sanding buat adik ni.. #mualabuan
#malayweeding
#muaπŸ’„
#makeupsanding
#labuanese

okeh kite kasi belanje satu <3.
mangsa2 dalam gmbar speti yg tersebut yaaa! kiki...
@ainaamra @sitimardura & cikk yaya.
.
to my gojes friend today merangkap pengantin @che_puan_natasya_
we both love u n happy for your weeding... tahniah lalinkkkk ... semoga bhgio till jannah..aamiin.. #malayweeding
#bestiepoly
#gengkahwindah
#tasyaxajwad

Tahniah razali dan pasangan!! πŸ‘°πŸΌπŸ‘³πŸΌβ€β™€οΈπŸŽŠπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰
#tilljannah #weedingceremony #malaysia #malayweeding #kendurikahwin

#FAwalimatulurus tahniah @noorifaieemohdridzwan & @wawahalid_ semoga berbahagia sampai syurga. Tak sangkaa faiee dah khawin.. congrats my brother! Welcome to the club #malayweeding #johor #to #muar

Tahniah anis n nazry πŸ‘°πŸ»πŸ˜ŽπŸ˜
#malayweeding #tilljannah

Congrats my bff.. @azlanlalan n wife..happy always till jannah... #johorean #muarian #malayweeding

Ngele aka kenduri kahwinπŸ‘°πŸ‘‘ @nurulnajwa0582
....kami doakan semoga kalian ber2 berbahgia hingga ke syurga πŸ˜‡πŸ€— #ngele
#kendurikahwin #weeding #malayweeding #3rdraya #beautifuldayy #beautifulbride #bahagiatilljannah

MOST RECENT

Ngele aka kenduri kahwinπŸ‘°πŸ‘‘ @nurulnajwa0582
....kami doakan semoga kalian ber2 berbahgia hingga ke syurga πŸ˜‡πŸ€— #ngele
#kendurikahwin #weeding #malayweeding #3rdraya #beautifuldayy #beautifulbride #bahagiatilljannah

πŸŽ€ DIOR FOUNDATION πŸŽ€

for those yang tercari2 foundation utk gojes di hari raya meh try dior foundation ni uols.mmg boleh tutup semua parut2 sbb dia full coverage ye! result dia mmg flawless mcm kulit telur laa uols ❗yang penting tak becapuk mcm hantu cina ye hehehe.

Mcm biasa kita bagi harga boom punya RM68.00 inc post β–ͺ

Boleh ws kite for more details ye sayang jgn malu2 hehe πŸ‘‰ 0145051809

#dior #diorjadore #diormalaysia #diorauthentic #bazarpaknil #kahwin #hantarankahwin #nikah #kahwin2017 #kahwinmurah #goodiebag #raya2017 #sephoraori #sephora #makeupmalaysia #mua #originalsonly #originalmakeup #originalperfume #originals #malaysiaonlineshopping #malayweeding #bajuraya #shawl

πŸ’„ DIOR LIPGLOSS πŸ’„

haa adik2 kakak2 yang nak bibir sexy ala2 angelina joli tu meh beli dior lipgloss ni.tekstur dia takmelekit and compem la terlajak sexy kalau awak pakaii πŸ’‹

Harga terlajak la murahh RM68.00 inc post..Yang penting ori ye❗sape cepat dia dapat,dah sold out jgn nangis okβ—πŸ˜ Ws for more details ok sayanggg- 0145051809
#dior #diorjadore #diormalaysia #diorauthentic #bazarpaknil #kahwin #hantarankahwin #nikah #kahwin2017 #kahwinmurah #goodiebag #raya2017 #sephoraori #sephora #makeupmalaysia #mua #originalsonly #originalmakeup #originalperfume #originals #malaysiaonlineshopping #malayweeding #bajuraya #shawl

Hi uolss! dah lama kan kite tak up pic makeup.biasalah busy buat persiapan nak rayakannnn huhu.macam mana persiapan makeup uols dah cukup ke belum?? Takkan la nak tepek bedak je raya nanti kawan/saudara mara dtg mesti nak lawa2 meriah2 kan uolss so meh la shopping dengan kite hihihi. .

meh dapatkan πŸ’— DIOR BLUSHER REFILL πŸ’— murah2 je ni kite bagi RM63.00 inc post.kaler dia sesgt la gojess takde la sendu je pipi pau awak semua tu hehe. Meh ws kite laju2 0145051809 ❗❗ Stock terhad ye awak ❗❗❗
πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #dior #diorjadore #diormalaysia #diorauthentic #bazarpaknil #kahwin #hantarankahwin #nikah #kahwin2017 #kahwinmurah #goodiebag #raya2017 #sephoraori #sephora #makeupmalaysia #mua #originalsonly #originalmakeup #originalperfume #originals #malaysiaonlineshopping #malayweeding #bajuraya #shawl

πŸ’„ DIOR ADDICT LACQUER STICK πŸ’„
πŸ’‹ LIQUIFIED SHINE
πŸ’‹ SATURATED LIP COLOUR
πŸ’‹ WEIGHTLESS WEAR β–ͺ 🍬 UNUSED TESTER 🍬
RM58.00/PCS inc.post β–ͺ AVAILABLE β–ͺ πŸ‘‰ 487 πŸ‘‰ 550 πŸ‘‰ 564 πŸ‘‰ 684 β–ͺβœ…ws-0145051809

#dior #diorjadore #diormalaysia #diorauthentic #bazarpaknil #kahwin #hantarankahwin #nikah #kahwin2017 #kahwinmurah #goodiebag #raya2017 #sephoraori #sephora #makeupmalaysia #mua #originalsonly #originalmakeup #originalperfume #originals #malaysiaonlineshopping #malayweeding #bajuraya #shawl

Hi dolls πŸ™‹ πŸ’„ DIOR ADDICT LIP TATTOO COLORED TINT πŸ’„BARE LIP SENSATION πŸ’„EXTREME WEIGHTLESS WEAR πŸ’„
πŸ’„ RM98.00/PCS
πŸ’„ ❌BOX❗
πŸ’„ LIMITED STOCK❗
πŸ’„ AVAILABLE NOW πŸ’‹771-sold πŸ’‹451-1pcs πŸ’‹761-sold πŸ’‹881-sold
😘DIOR ADDICT LIP TATTOO,the first long wear lip tint by Dior,is about to shake up your makeup routine ,with its 10 hour hold~ comfortable formula and weightless "no transfer" finish.the color fuses to the lips like a tattoo just seconds after application.
😘HAPPY SHOPPING πŸ’„
βœ…WS-0145051809

#dior #diorjadore #diormalaysia #diorauthentic #bazarpaknil #kahwin #hantarankahwin #nikah #kahwin2017 #kahwinmurah #goodiebag #raya2017 #sephoraori #sephora #makeupmalaysia #mua #originalsonly #originalmakeup #originalperfume #originals #malaysiaonlineshopping #malayweeding #bajuraya #shawl

Most Popular Instagram Hashtags