#malayweddings

MOST RECENT

#Rensta #Repost: @kajianceramah via @renstapp ···
“ 📖: Qs. Az-Zariyat: 49
.
وَمِنْ كُلِّ شَيْءٍ خَلَقْنَا زَوْجَيْنِ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ
.
"Dan segala sesuatu Kami ciptakan berpasang-pasangan supaya kamu mengingat kebesaran Allah"
.
.
Barakallahu Fiik: 👤 @ustadzadihidayat
.
Source: @akhyartv
.
.
.
------------------------------------------------------
Tap 2x lalu Tag dan share kepada 5 sahabat dan saudara kita! Bagikan Ilmu ini, Semoga Bermanfaat 😊 .
⤵⤵⤵⤵
Follow➡ @kajianceramah
Follow➡ @kajianceramah
Follow➡ @kajianceramah .
.
.
📹 : @iqbalarif17 ..
.
#kajianceramah
#nikah #yuknikah #pranikah #duguncekimi #pakejkahwin #pasanganhalal #nikahyuk #menikahlahkarenaiman #malayweddingphoto #nikahasyik #malayweddings #menikahtanpapacaran #nikahberkah #siapnikah #taarufnikah #nikahasik #jodohduniaakhirat #stoppacaran #yukmenikah #taarufindonesia #jomblomulia #calonimamku #cintamulia #nopacaran #maunikah

hai instagrammers!!! maaf sebab lama menghilang..busy sikit shoot gambar produk..haaa kali ni produk dari sira anggun tau..ada yang nak kami shoot kan produk anda x?ada promo ni...😁😁😁😁 malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddings #kahwin #pakejkahwin #jurugambar #jurugambarperkahwinan #perkahwinan #pakejperkahwinan #pakejmurah #prewedding #preweddingphoto #postwedding #fashion #photooftheday  #beautiful #nikah #gambarcantik #awesome #brides #bridetobe

Outdoor of Rosmaini & Erdah Ridwan

21.10.2018

Shoot for REZA Photography

#malaywedding #malayweddings #malayweddingphotographer #malayweddingguide #postwedding #nikon #d700 #lahaddatu #lahaddatuphotography #lahaddatuwedding #ikutcarakita #kkcity #asianweddingnetwork #sabahphotographer #bridesmaids #bride #groom #andaman #pelamin #lens #dslr #photo #photoshoot #photoshop #lightroom #like4like #wedding #nikonasia #nikonmalaysia #jurugambarperkahwinan

Interested with our service?

013-7932873
013-7932873
013-7932873

Get in touch with us :
📞http://www.wasap.my/60137932873
📩 rezaphotography.co@gmail.com

SONGKET BUNGA PENUH BY METER
.
Songket tenun asli.. bukn cop/printed.. boleh beli min 1m.. Boleh buat baju pengantin.. boleh buat baju sanding.. boleh juga buat sampin.. mmg cntik.. benang tenun pun kemas so kdg u xlining pun ok..
.
..Nak Order??
.
Screenshot & whatsapp je terus ke +60136553687 . atau boleh terus click link di bio 👆🏻 utk whatsapp kami sekarang
.
#songketbyshafikamaslan #brocade #songket #batikpastel #songketasli #songketdress #lace #bajudulanggirl #lacepengantin #busanapengantin #sampin #bridesmaid #pernikahan #perkahwinan #persandingan #malaywedding #inspirasiperkahwinan #bridaltailoring #malayweddingguide #beadedlace #bajusanding #onlinetailor #malayweddings #perkahwinanmelayu #weddingdress #butikpengantinkualalumpur #personapengantin #sweetsweetkahwin #bajupengantin #butikpengantin

Siapa peminat white gown meh dtg jumpa kak jem.. kita geng. Banyak design baru kami nak release untuk open day nanti. Dalam seminggu aje dari sekarang guys...! Tak sabar team kak jem nak sambut bakal pengantin dtg ke butik kami..
.
#KHAS UNTUK BAKAL PENGANTIN 2019 .
Kak Jemari nak buat #openday utk #bakalpengantin2019. Uols boleh datang pilih pakej busana pengantin lelaki + perempuan dan bawak skali bakal mak mentua, sedara mara datang ke open day kami.
.
------------------------
KAMI SEDIAKAN :
-------------------------
.
✔ 100 pilihan busana pengantin darbada fabrik songket, lace, organza , satin dan sifon
✔ 50 koleksi veil dan hand bouquet.
✔ 50 koleksi kasut pengantin utk di gayakan.
✔ 10 jenis dulang hantaran daripada set ukiran kayu, pewter, tembaga , kristal dan glass.
✔ 30 pilihan dress flower girl daripada 3 tahun-8 tahun.
.
.
Pakej busana pengantin serendah RM500 shj.
.
.
------------------------
⌚SAVE THE DATE
------------------------ .
TARIKH : 23, 24 & 25 November 2018
HARI : Jumaat, Sabtu & Ahad
WAKTU : 10pg - 6ptg
LOKASI : BUTIK JEMARI KREATIF, Subang Jaya. Selangor.
.
.
Terus watsaap di bawah ni untuk set appointment ke butik:
60193532274
.
.
#bridal #hijabbride #wedding #weddingdress #malaywedding #malayweddingdress #malayweddings #bajusanding #bajukahwin #busanapengantin #pesonapengantin

Dalam seminggu aje dari sekarang guys...! Tak sabar team kak jem nak sambut bakal pengantin dtg ke butik kami..
.
#KHAS UNTUK BAKAL PENGANTIN 2019 .
Kak Jemari nak buat #openday utk #bakalpengantin2019. Uols boleh datang pilih pakej busana pengantin lelaki + perempuan dan bawak skali bakal mak mentua, sedara mara datang ke open day kami.
.
------------------------
KAMI SEDIAKAN :
-------------------------
.
✔ 100 pilihan busana pengantin darbada fabrik songket, lace, organza , satin dan sifon
✔ 50 koleksi veil dan hand bouquet.
✔ 50 koleksi kasut pengantin utk di gayakan.
✔ 10 jenis dulang hantaran daripada set ukiran kayu, pewter, tembaga , kristal dan glass.
✔ 30 pilihan dress flower girl daripada 3 tahun-8 tahun.
.
.
Pakej busana pengantin serendah RM500 shj.
.
.
------------------------
⌚SAVE THE DATE
------------------------ .
TARIKH : 23, 24 & 25 November 2018
HARI : Jumaat, Sabtu & Ahad
WAKTU : 10pg - 6ptg
LOKASI : BUTIK JEMARI KREATIF, Subang Jaya. Selangor.
.
.
Terus watsaap di bawah ni untuk set appointment ke butik:
60193532274
.
.
#bridal #hijabbride #wedding #weddingdress #malaywedding #malayweddingdress #malayweddings #bajusanding #bajukahwin #busanapengantin #pesonapengantin #weddingquotes

Dalam seminggu aje dari sekarang guys...! Tak sabar team kak jem nak sambut bakal pengantin dtg ke butik kami..
.
#KHAS UNTUK BAKAL PENGANTIN 2019 .
Kak Jemari nak buat #openday utk #bakalpengantin2019. Uols boleh datang pilih pakej busana pengantin lelaki + perempuan dan bawak skali bakal mak mentua, sedara mara datang ke open day kami.
.
------------------------
KAMI SEDIAKAN :
-------------------------
.
✔ 100 pilihan busana pengantin darbada fabrik songket, lace, organza , satin dan sifon
✔ 50 koleksi veil dan hand bouquet.
✔ 50 koleksi kasut pengantin utk di gayakan.
✔ 10 jenis dulang hantaran daripada set ukiran kayu, pewter, tembaga , kristal dan glass.
✔ 30 pilihan dress flower girl daripada 3 tahun-8 tahun.
.
.
Pakej busana pengantin serendah RM500 shj.
.
.
------------------------
⌚SAVE THE DATE
------------------------ .
TARIKH : 23, 24 & 25 November 2018
HARI : Jumaat, Sabtu & Ahad
WAKTU : 10pg - 6ptg
LOKASI : BUTIK JEMARI KREATIF, Subang Jaya. Selangor.
.
.
Terus watsaap di bawah ni untuk set appointment ke butik:
60193532274
.
.
#bridal #hijabbride #wedding #weddingdress #malaywedding #malayweddingdress #malayweddings #bajusanding #bajukahwin #busanapengantin #pesonapengantin

.
RM200 sahaja untuk book pakej 2 majlis!
.
Tunggu apa lagi gais?
.
For enquiries call/whatsapp
Hezrik - 012 637 2667,
Mahzura - 012 338 6120
email: petikdetik@gmail.com

Yang dah booked #ferra_cape ni mesti dah senang hati sekarang 😁
Jangan rambang mata pulak !
Banyak kaler baru yang pasti buat u olls rase nk grab semua
Esok kita release !

#bajukenduri #kendurikahwin #bajupengapit #bajubridesmaid #bajunikah #bajutunang #nikahoutfits #kurungmoden #kebarong #kebaya  #kurungkedah  #solemnization #tailormade #customade #readytowear #rtw2018 #butikkuantan #tailorkuantan #wargakuantan #pantaitimur #malayweddings

Bouquet by @gubahancinta | #Repost @soniyahenna with @make_repost
・・・
Beautiful henna pictures from my beautiful bride @lelahassim 😘😘 Also, look at that gorgeous bouquet!
-
Kindly email or text me your bookings/enquiries by simply clicking on the text/email link at my profile♡
-
Henna cones by @fauzellaartistry
🌹🌹
-
#bridalhenna #bridalmehndi #henna #mehndi #hennasg #hennatattoo #hennadesign #hennaart #inai #inaisg #kahwinsg #singaporebrides #sgbride #malaywedding #malayweddings #eidhenna #soniyahenna #soniyahennacone #mehndihenna #hennastain #stain #mehndistain #soniyahennaparty #soniyahennabride

.
Photo via @bennusorumba

Most Popular Instagram Hashtags