#malayweddingguide

MOST RECENT

PROMOSI APRIL 2018

Tinggal beberapa slot je lagi tau!! Tak dapat dah harga macamnieeee, nanti dah tamat jangan hentak- hentak kaki depan butik 😝

#takkuasanakpujuk

Nuriezam Wedding Boutique
No 12-1, Jalan Tasik Utama 5
Medan Niaga Tasik Damai (Lakefield)
57000 Sungai Besi
*(Kedai baru di pekan sg besi, butik atas kedai Saaka Nilai)* Waktu operasi :- Selasa- Ahad : 11.00 pg-7.00 ptg
Isnin : TUTUP

#bajusanding #bajukahwin #malaywedding #malayweddingguide #inspirasidekorasiwedding #pelamin #jomkahwin #mahligaicinta #weddingdress #weddingcouture #bajusanding #inspirasidekorasiwedding #inspirasipernikahan #weddingmalaysia #weddingkl #kursuskahwin #pengantin #bajupengantin #inspirasipernikahan #inspirasidekorasiwedding #malayweddingguide #jomkahwin #sgbesi #kl #mempelai #nuriezamwedding #weddingsidea #sayajualservis #jomkahwin #pameranpengantin #weddingdiaries #malaywedding #muakl #sayajualservis #instawedding #pesonapengantin #kualalumpur #makeupartistmalaysia #sayajualservis

Intimate parties, social gatherings, or a celebration just because. Cake by Ola Lola is for you! Like our 4” watercolour textured is a Dark Chocolate Mud Cake layered generously in rich chocolate ganache & salted caramel. Let’s talk cake at sales@ola-lola.com or walk-in Ola Lola @ Joo Chiat.
📍
Ola Lola @ Joo Chiat
Friday - Saturday | 11am - 6pm
Sundays | 10am - 5pm

Cash, NETS & GrabPay payments accepted.

To pre-order our desserts, we are available for orders online via sales@ola-lola.com.
▫️
#olalola #olalolajoochiat #olalolaevents #olalolaweddings #olalolabakes #sghalalbakes #halalbakessg #joochiatroad #bridestory #malayweddingguide #cake #halalcakesg #cakefordays #desserts

UPM CCSE Annual Dinner
Mtree Hotel Puchong
21 April 2018

Anda ingin mengabadikan kenangan di dalam majlis anda? Kami di Captain Photobooth sedia membantu. Create a moment, and instantly print it! Contact me for more details
0136511325
0136511325
0136511325

#photobooth #photoboothmalaysia #photoboothmurah #photoboothkl #photoboothmampumilik #weddingplanner #instantprinting #photography #pameranpengantin #jomkahwin #tunang #nikah #sanding #likeforlike #follow4follow #guestbook #guestbookmurah #minipelamin #pelaminmurah #props #eventplannerkl #chinesewedding #indianwedding #malayweddingguide #wedding #weddingphotographer #photoboothselangor #birthdayparty #corporateevent #photoboothcaptain

PROMOSI SET PERFUME! PROMOSI! PROMOSI! HARGA RUNTUH 😱😱😱
.
✅BELI 1 SET ( Mana-Mana Set) , RM 5 OFF ✔️FREE POST SM
✅BELI 2 SET ( Boleh Mix Set) , RM 15 OFF ✔️FREE POST SM
.
.
Memandangkan permintaan tinggi untuk set perfume, @heppipumpkin nak buat SALE KAW- KAW bagi SEMUA SET!!
.
Set hantaran HEPPI❤️..Sesuai dijadikan sebagai birthday gift, hantaran tunang, hantaran kahwin..Kalau nak pakai untuk diri sendiri pun bolehh😊😍
.
.
Sekarang uolls boleh beli set perfume dengan harga DISKAUN..Diskaun sehingga RM 15 untuk pembelian dua set PERFUME Wow! Best kann😱😱??
.

Jom dapat kan set promosi pada harga murah berbaloi-baloi..Keutamaan @heppipumpkin ialah uolls BERPUAS HATI dengan produk serta servis kami😘😘
.
.
Jadi tunggu apa lagi? JOM ORDER SET PERFUME KEGEMARAN uolls sekarang.. Promosi akan tamat bila2 masa sahaja taww.. Rugi kalau tak order..💋💋
.
.
WhatsApp : 017-7789331 .
#hantaran #sethantaran #sethantaranmurah #bazaarpaknil #hennapengantin #pelaminmurah #doorgift #hantarantunang #hantaranbudget #gubahanhantaran #malaywedding #bajukahwin #pakejperkahwinan #gubahanmurah #kadkahwin #bajunikah #perfumemurah #hantaranexclusive #muamalaysia #muakl #muaselangor #dulangsewa #minipelamin #dulanghantaran #dulangsewamurah #malayweddingguide #sewabajunikah #sewabajubridesmaid #doorgiftmurah #hennamalaysia( Mana-Mana Set) ✔️FREE POST SM ( Boleh Mix Set)✔️FREE POST SM i SEMUA SET!!Set hantaran HEPPI❤️..Sesuai dijadikan sebagai birthday gift, hantaran tunang, hantaran kahwin..Kalau nak pakai untuk diri sendiri pun bolehh😊😍 perfume Jom dapat kan set promosi pada harga murah berbaloi-baloi..Keutamaan @heppipumpkin ialah uolls BERP kami💋💋
WhatsApp : 017-7789331 .

UPM CCSE Annual Dinner
Mtree Hotel Puchong
21 April 2018

Anda ingin mengabadikan kenangan di dalam majlis anda? Kami di Captain Photobooth sedia membantu. Create a moment, and instantly print it! Contact me for more details
0136511325
0136511325
0136511325

#photobooth #photoboothmalaysia #photoboothmurah #photoboothkl #photoboothmampumilik #weddingplanner #instantprinting #photography #pameranpengantin #jomkahwin #tunang #nikah #sanding #likeforlike #follow4follow #guestbook #guestbookmurah #minipelamin #pelaminmurah #props #eventplannerkl #chinesewedding #indianwedding #malayweddingguide #wedding #weddingphotographer #photoboothselangor #birthdayparty #corporateevent #photoboothcaptain

PROMOSI SET PERFUME! PROMOSI! PROMOSI! HARGA RUNTUH 😱😱😱
.
✅BELI 1 SET ( Mana-Mana Set) , RM 5 OFF ✔️FREE POST SM
✅BELI 2 SET ( Boleh Mix Set) , RM 15 OFF ✔️FREE POST SM
.
.
Memandangkan permintaan tinggi untuk set perfume, @heppipumpkin nak buat SALE KAW- KAW bagi SEMUA SET!!
.
Set hantaran HEPPI❤️..Sesuai dijadikan sebagai birthday gift, hantaran tunang, hantaran kahwin..Kalau nak pakai untuk diri sendiri pun bolehh😊😍
.
.
Sekarang uolls boleh beli set perfume dengan harga DISKAUN..Diskaun sehingga RM 15 untuk pembelian dua set PERFUME Wow! Best kann😱😱??
.

Jom dapat kan set promosi pada harga murah berbaloi-baloi..Keutamaan @heppipumpkin ialah uolls BERPUAS HATI dengan produk serta servis kami😘😘
.
.
Jadi tunggu apa lagi? JOM ORDER SET PERFUME KEGEMARAN uolls sekarang.. Promosi akan tamat bila2 masa sahaja taww.. Rugi kalau tak order..💋💋
.
.
WhatsApp : 017-7789331 .
#hantaran #sethantaran #sethantaranmurah #bazaarpaknil #hennapengantin #pelaminmurah #doorgift #hantarantunang #hantaranbudget #gubahanhantaran #malaywedding #bajukahwin #pakejperkahwinan #gubahanmurah #kadkahwin #bajunikah #perfumemurah #hantaranexclusive #muamalaysia #muakl #muaselangor #dulangsewa #minipelamin #dulanghantaran #dulangsewamurah #malayweddingguide #sewabajunikah #sewabajubridesmaid #doorgiftmurah #hennamalaysia

UPM CCSE Annual Dinner
Mtree Hotel Puchong
21 April 2018

Anda ingin mengabadikan kenangan di dalam majlis anda? Kami di Captain Photobooth sedia membantu. Create a moment, and instantly print it! Contact me for more details
0136511325
0136511325
0136511325

#photobooth #photoboothmalaysia #photoboothmurah #photoboothkl #photoboothmampumilik #weddingplanner #instantprinting #photography #pameranpengantin #jomkahwin #tunang #nikah #sanding #likeforlike #follow4follow #guestbook #guestbookmurah #minipelamin #pelaminmurah #props #eventplannerkl #chinesewedding #indianwedding #malayweddingguide #wedding #weddingphotographer #photoboothselangor #birthdayparty #corporateevent #photoboothcaptain

Most Popular Instagram Hashtags