#malayweddingguide

475221 posts

TOP POSTS

Before and after πŸ’• #makeupbytieqazai

Tak ada pasangan suami isteri yang tak pernah rasa susah lepas nikah, nak nak lagi yang student. sebab bila dah berkahwin semua benda dah kena tanggung sendiri . dah tak macam dulu dulu before kawin , boleh lah nak ada masa duduk2 borak sembang kosong . mengata orang sana sini . serius dah tak ada masa benda tu . sebab kehidupan tu dah terlampau padat dengan study,cari duit, itu belum cerita pulak kalau ada masalah.
.
tapi inilah ujian rumahtangga. sabar dengan tidak je. selama ni kita hidup sendiri, tetiba ada orang lain yang kita kene kongsi. dekat sini juga Allah nak uji hati suami isteri. Allah nak tengok nia,persefahaman,rasa hormat dan tanggungjawab. .
Bila semuanya dah okey, baru Allah buka pintu rezeki lebih luas lagi, tanpa kita sedar ataupun tidak hidup kita mula berubah. kalau dulu kita rasa nak ada duit bulanan cukup susah ,sekarang dah boleh kumpul harta sikit sikit. dekat sini pun Allah uji lagi, DIA nak tengok semula niat . nak tengok macam mana suami isteri ni setia,taat,jujur dan jaga amanah
.
sebab itu, kesetiaan isteri diuji bila hidup susah, kesetiaan suami diuji bila hidup mewah :')
.
Majlis Akad Nikah
AYIE + SYANA
.
@zulfikries ❀️ @syanaaa17
.
Official photographer :@effiaizat_
Assist : @aminuddinfahmi .
Official videographer : @ridzkamal
Assist : @afifsulaiman .
Exclusive by BIGSOUL PRODUCTION .
@safe.inc_ & @pandaempayar
.
FULL VIDEO AT MY FACEBOOK : Effi aizat
.
Contact or email us
0193160325

β€’
Last fitting Suraya & Rozzi with our new rosegold ballgown.
β€’
BOUTIQUE OPEN EVERYDAY
β€’
MON - SAT : 11am - 7pm
SUN : 11am - 6pm
No 129A Jalan 8/1,
Seksyen 8,Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi,
Selangor Darul Ehsan .
β€’
WALK-INS ARE ALWAYS WELCOME
β€’

Any Enquiries or fast reply plz CALL/WHATSAPP 0133100770
β€’
🚫NO DM
🚫NO DM
🚫NO DM
β€’
"CUSTOMER SATISFACTION IS OUR PRIORITY"
β€’

#weddingdress
#bajupengantin
#malaywedding
#malayweddingguide
#perkahwinan
#perkahwinanmelayu
#pelaminsanding
#pelamin
#pelaminan
#weddingdais
#dais

Tiap2 weekend nampak org post gambar cmni. Uols prepare je lah untuk angkat best friends uols nanti okay πŸ˜‚ Pengantin ok la diet untuk ringankan badan, bridesmaids kna makan banyak untuk tambah tenaga nk angkat2 cmni hehehe
.
Actually admin nk share semua set baju bridesmaids ni harga rm250 only tau😱 @theweddingaffairkl cakap yg harga rm150 pun ade πŸ˜πŸ˜πŸ‘Œ Terbaik sgt untuk uols yg tgh nak kawin and nak ambik gambar cantik dgn besties uols nanti😁😊 Tag kawan2 you yg nak kawin tu yer.
.
.
Photo credit @theweddingaffairkl
.
.
Feel free to tag your friends😁 Help them find great outfit πŸ’•πŸ’• thank you
.
You minat follow instagram ni lah.☺️
@theweddingaffairkl
@theweddingaffairkl
@theweddingaffairkl
.
.
Jgn lupa hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl dekat gambar yang uols nk sis repost yer😊😊😊
_________________________________________
#repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer
_________________________________________

#tumblr #like4like #countingdays #tudung #makeupnikah #muabridal #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #inspirasiperkahwinan #makeupkahwin #jurugambarperkahwinan #malaypretty #creativeshot #terlajaklaris #tiedtheknot #malayvideographer #iphoneonly #pelamin2017

2017 Promotion!! Only 8slot every month!!
-------------------------------
Starting from RM 1199.00 – Nikah & Sanding
-------------------------------
βœ” 1 Exclusive Photobook 8x12 (40 pages)
βœ” DVD for all Photos
βœ” Unlimited images
βœ” FREE Outdoor Session after event
#nikah #bridesmaid #weddingvillage #malaywedding #weddinglove #bridemaids #malayweddingguide
#gambarkahwin #bridemaidsdress #pakejbajet #malaywedd #igers #photografer #malaysianphotografer #liveupdate #sanding #pakejmurah #bridetobe #pelamin #kenduri #weddingphotography #perkahwinan #portraiture #portrait #kualalumpur #malaysianphotografer #weddingguide #weddingtips #sayajual #malayweddingphotographer #malaysiaweddingguide

Nak dapatkan gambar-gambar yang awesome di majlis anda? Hubungi kami segera untuk tempahan slot 😘😘
.
.
Photo by @jafni.jep.photography
.
Pre Wedding
Ilah & Ahmad
Putrajaya
.
Untuk booking :
Whatsapp / call / sms : 011-21418449
.
Jafni Jep Photography (RA0029848-H)
.
Instagram: instagram.com/jafni.jep.photography/
.
Facebook: facebook.com/Jafni.Jep.Photography
.
.
.
#jafnijepphotography #malayweddingguide #malaywedding #weddingdiarieskl #putrajaya #kedah #penang #perlis #kualalumpur #klwedding #malayphotographer #pelaminutara #jurufotoperkahwinan #prewedding #perliswedding #kedahwedding #johorwedding #perakwedding #weddingphotographer #akadnikah #resepsi #tunang #malayweddingphotographer #jurugambarutara #kedahphotographer #penangphotographer #perlisphotographer #perakphotographer #johorphotographer

πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜™πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
.
Solemnization Nabila + Syahmie .
.
.
Melaka
.
.
1888 TWO EVENT
Solemnization + Reception + (Free Outdoor sameday) . .
.
.
For any inquiry contact us
017-6724698 @amirnaufalna
017-3541949 @lelakigeek
.
.
Email : amirnaufalphotography@gmail.com
.
#amirnaufalphotography #malayweddingguide #malaywedding #jumkahwin #kl #malaysia #jumkahwin #klebang #bridetobe #wedding #malaysiaphotographer #melaka #johor #singapore #muslimweddingideas #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding

MOST RECENT

#dazzlephoto
Pernikahan Rahmah & Zul
___________________________________ .
Inquiry Booking :
☎ 018-9793699 / 0196929010
πŸ“© lensadazzle@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/lensadazzlephotography/

CAPTURE EVERY MOMENT
WITH LENSA DAZZLE PHOTOGRAPHY #birthday #aqiqah #bakalpengantin #bridetobe #malaysiaweddingphotographer #pameranpengantinmalaysia #malaywedding #jurugambarperkahwinan #gambarkahwin #malaysiawedding #ohbulan #malayweddingguide #weddingpromo #wedding #commercialphotographer #mefapengantin #photographer #like4likes #malaysiaartist #sgmalaywedding #sgbride #pengantinsg #jurufotowanita #photographerladies

#dazzlephoto
Pernikahan Rahmah & Zul
___________________________________ .
Inquiry Booking :
☎ 018-9793699 / 0196929010
πŸ“© lensadazzle@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/lensadazzlephotography/

CAPTURE EVERY MOMENT
WITH LENSA DAZZLE PHOTOGRAPHY #birthday #aqiqah #bakalpengantin #bridetobe #malaysiaweddingphotographer #pameranpengantinmalaysia #malaywedding #jurugambarperkahwinan #gambarkahwin #malaysiawedding #ohbulan #malayweddingguide #weddingpromo #wedding #commercialphotographer #mefapengantin #photographer #like4likes #malaysiaartist #sgmalaywedding #sgbride #pengantinsg #jurufotowanita #photographerladies

#dazzlephoto
Pernikahan Rahmah & Zul
___________________________________ .
Inquiry Booking :
☎ 018-9793699 / 0196929010
πŸ“© lensadazzle@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/lensadazzlephotography/

CAPTURE EVERY MOMENT
WITH LENSA DAZZLE PHOTOGRAPHY #birthday #aqiqah #bakalpengantin #bridetobe #malaysiaweddingphotographer #pameranpengantinmalaysia #malaywedding #jurugambarperkahwinan #gambarkahwin #malaysiawedding #ohbulan #malayweddingguide #weddingpromo #wedding #commercialphotographer #mefapengantin #photographer #like4likes #malaysiaartist #sgmalaywedding #sgbride #pengantinsg #jurufotowanita #photographerladies

#dazzlephoto
Pernikahan Rahmah & Zul
___________________________________ .
Inquiry Booking :
☎ 018-9793699 / 0196929010
πŸ“© lensadazzle@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/lensadazzlephotography/

CAPTURE EVERY MOMENT
WITH LENSA DAZZLE PHOTOGRAPHY #birthday #aqiqah #bakalpengantin #bridetobe #malaysiaweddingphotographer #pameranpengantinmalaysia #malaywedding #jurugambarperkahwinan #gambarkahwin #malaysiawedding #ohbulan #malayweddingguide #weddingpromo #wedding #commercialphotographer #mefapengantin #photographer #like4likes #malaysiaartist #sgmalaywedding #sgbride #pengantinsg #jurufotowanita #photographerladies

#dazzlephoto
Pernikahan Rahmah & Zul
___________________________________ .
Inquiry Booking :
☎ 018-9793699 / 0196929010
πŸ“© lensadazzle@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/lensadazzlephotography/

CAPTURE EVERY MOMENT
WITH LENSA DAZZLE PHOTOGRAPHY #birthday #aqiqah #bakalpengantin #bridetobe #malaysiaweddingphotographer #pameranpengantinmalaysia #malaywedding #jurugambarperkahwinan #gambarkahwin #malaysiawedding #ohbulan #malayweddingguide #weddingpromo #wedding #commercialphotographer #mefapengantin #photographer #like4likes #malaysiaartist #sgmalaywedding #sgbride #pengantinsg #jurufotowanita #photographerladies

#dazzlephoto
Pernikahan Rahmah & Zul
___________________________________ .
Inquiry Booking :
☎ 018-9793699 / 0196929010
πŸ“© lensadazzle@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/lensadazzlephotography/

CAPTURE EVERY MOMENT
WITH LENSA DAZZLE PHOTOGRAPHY #birthday #aqiqah #bakalpengantin #bridetobe #malaysiaweddingphotographer #pameranpengantinmalaysia #malaywedding #jurugambarperkahwinan #gambarkahwin #malaysiawedding #ohbulan #malayweddingguide #weddingpromo #wedding #commercialphotographer #mefapengantin #photographer #like4likes #malaysiaartist #sgmalaywedding #sgbride #pengantinsg #jurufotowanita #photographerladies

#dazzlephoto
Pernikahan Rahmah & Zul
___________________________________ .
Inquiry Booking :
☎ 018-9793699 / 0196929010
πŸ“© lensadazzle@gmail.com
Facebook : https://www.facebook.com/lensadazzlephotography/

CAPTURE EVERY MOMENT
WITH LENSA DAZZLE PHOTOGRAPHY #birthday #aqiqah #bakalpengantin #bridetobe #malaysiaweddingphotographer #pameranpengantinmalaysia #malaywedding #jurugambarperkahwinan #gambarkahwin #malaysiawedding #ohbulan #malayweddingguide #weddingpromo #wedding #commercialphotographer #mefapengantin #photographer #like4likes #malaysiaartist #sgmalaywedding #sgbride #pengantinsg #jurufotowanita #photographerladies

Hye Bride & Groom !!
.
Jangan lepaskan Peluang LUMIERE OPEN DAY .Kami Tawarkan pelbagai tawaran hepat seperti harga sewaan busana kami bermula dari RM 999.00 sahaja untuk SEPASANG LELAKI DAN PEREMPUAN!! Terdapat Pelbagai Koleksi terbaru untuk anda.
.
Selain itu dapatkan tawaran menarik juga dari Juru Makeup kami Sharhim Khan Al-Ansari .
dan Harga promosi dari Photographer Amir Naufal Photography
.
.
Serta Tawaran hebat dari Videography H2 PIX.co
.
Tawaran bermula dari 19, 20 & 21 MEI 2017 sahaja.
.
Booking sahaja untuk dapatkan harga tersebut dan Sah digunakan sehingga tahun hadapan 2018 . .
Whatapp 0173711036 untuk pertanyaan dan sila buat temu janji anda pada waktu pejabat kami jam 11.00 tengahari sehingga 7.00 petang.
.
Hanya yang membuat temujanji sahaja akan di layan . .
Lumiere Concept Lumiere Concept Lumiere Concept
.
.
Terima Kasih.
#lumiereconcept #malayweddingguide #malaywedding #kl #malaysia #sharhimkhan #jumkahwin #bridetobe #songket #weddingplannermelaka #chiavarychair #melaka #designermelaka #designer #songketdress #weddingplanner #photographermelaka

Arina + Halim || Engagement
Video @bycentigr8 @akhooajie
Open for booking!! Wedding/event/aerial Photography & Videography. Based in Selangor. For fast respond, call, message or whatsapp +60174048524

#malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #malayweddingphoto #malayweddingvideographer #malayweddingpackage #malayweddingvideo #kahwin #kahwinmalaysia #kahwinmelayu #kerjakahwin #aerialphotography #aerialvideography #bride #bridetobemalaysia #groom #viralmalaysia #viral

SOLEMNIZATION UMMU + JALIL 22|04|2017
SELAMAT PENGANTIN BARU SEMOGA PASANGAN INI KEKAL HINGGA KE JANNAH..AAMIIN

Macam mana nak buat gambaq mcm nie?? Mcm mana nak dapat discount mcm ni?
.
senang jaaa.... .
Booking kami as a OFFICIAL PHOTOGRAPHER anda..
.
ketawa, senyum, renyihh sampai krem pipi.. ha ha ha ha ha.
.
Yg paling best dapat FREE GIFT,, nk tau dpt free gift apa jom Whatsapp abam
.
Whatsapp 'ig promo' ke 0175242848
.
Whatsapp 'ig promo' ke 0175242848
.
Whatsapp 'ig promo' ke 0175242848 .
#pakejkahwin #ikutcarakita #vscomalaysia #malayweddingguide #malaywedding #malayweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #igersmy #igersmalaysia #thesmart_igers #mygenggua #malayigers #eday #makeupmalaysia #weddingplannermalaysia #penangphotographer #kedahphotographer #langkawiphotographer #makeupmalaysia #wow_malaysia #pakejkahwinbajet #jurufotoperkahwinan #jurufotoperkahwinanmalaysia #bride #groom #fujifilm #xt1 #fujifilm_xseries #weddingpromo #langkawi #penangphotographer

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags