#malayviral

MOST RECENT

bila kau tak reti dan xmenjdi tiktok
sje je ni..
#tiktok #tiktokmalaysia #bakatohsemmalaysia #malayvines #malayviral #tiktokchallenge

Bersihkan muka bukan bermaksud nak cantik je . Tapi bagi wajah kembali berseri walaupon duduk rumah jee
Siapa yg taknak cantik kan tapi lebih baik wajah yg bersih , dari bersih wajah kita akan lebih cantik .
.
.
Dah bersih nak tampal foundation pun lebih helokk .
.

PROMO RAYA!! boleh COD area bandar Jerantut,Pahang.

wasap 0199232869

#bazarpaknil#bazaar#bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah#skincare#cantik#sihat#kingcoco#igersmalaysia#produkkecantikan#malayviral#swapriveiw#giftreview#giftriviewmalaysia#makeuptutorial#fattzura#makeupmurah#fattahamin#fazura#Anglesteam#MagicDetox#DetoxMuka#magniqmalaysia#magniq#treatment#Detox#sedutsedutcantik#cantik#masker#clay_Mask_Maple_Leaf#makeupmafia

Blooms Luscious Lipmatte 👄
.
[Kempen FREE Shooting Video Iklan] 🎬
============
Klien |
Produk l Blooms Luscious Lipmatte
Pengarah l @nazruljamil .
.
Grab tawaran 'FREE' Shooting ni sekarang!🎬
.
http://wasap.my/0183586696
.
@bloomshealthcare2
@bloomcare.co
#usahawan
#videoiklan
#shootingpercuma
#malayviral
#gxstudioz
@nashirahramli

*Waktu paling sesuai untuk detox* ✅Waktu malam
Selepas seharian bkerja, waktu malam paling sesuai berdetox untu mendapatkan kesan maksima dan keadaan lebih tenang .

Sama juga mcm pencuci muka . Elok cuci sekali sahaja pada waktu malam & balik kerja atau balik berjalan selepas make up. jika lebih 2kali sehari boleh mnyebabkan muka kendur dan lain2 .

Detox muka hanya perlu 2-3 kali seminggu sahaja . Jarakkan hari pemakaian .
Dinasihatkan untuk kulit kering dan sensitif memakai pelembab/serum kerana magic detox daripada volcanic ash yg mempunyai HABA tersendiri .
.
Magic Detox hanya tahan 2-3 bulan selepas buka kerana magic detox 100% natural *HASIL BUMI* tanpa bahan kimia dan pewarna tiruan .
.
Dinasihatkan habiskan dalam masa 2bulan dan jangan biarkan terdedah .
.

Simpan dalam tempat sejuk bukan beku .. utk ketahanan dan terpelihara khasiat Magic Detox. Kerana Magic Detox 100% organic seperti makanan TANPA KIMIA & TANPA PENGAWET .

#bazarpaknil#bazaar#bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah#skincare#cantik#sihat#kingcoco#igersmalaysia#produkkecantikan#malayviral#swapriveiw#giftreview#giftriviewmalaysia#makeuptutorial#fattzura#makeupmurah#fattahamin#fazura#Anglesteam#MagicDetox#DetoxMuka#magniqmalaysia#magniq#treatment#Detox#sedutsedutcantik#cantik#masker#clay_Mask_Maple_Leaf#makeupmafia

Pakai skincare memang perlu consisten .

Masalahnya da lebih bertahun consisten macam tu la jugak ! Kalau dikira total tiap bulan beli habis beribu dah . Sakit hati kan ?

Detox la dulu syg - syg . Vacum & buang kotoran tersumbat kat muka tu dulu. Kenapa perlu bazir masa dan wang ? kalau boleh jimat dgn MAGIC DETOX 😘 .

whatapps_0199232869

#bazarpaknil#bazaar#bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah#skincare#cantik#sihat#kingcoco#igersmalaysia#produkkecantikan#malayviral#swapriveiw#giftreview#giftriviewmalaysia#makeuptutorial#fattzura#makeupmurah#fattahamin#fazura#Anglesteam#MagicDetox#DetoxMuka#magniqmalaysia#magniq#treatment#Detox#sedutsedutcantik#cantik#masker#clay_Mask_Maple_Leaf#makeupmafia

WANITA TIME PERIOD . DAN WAKTU TENGAH STRESS .

Pasti jerawat naik bagaikan subur di ladangkan ?
.
.
Lepas tu mula tinggal bekas parut yang menjengkelkan. .
.
TAK perlu risau . MAGIC DETOX mampu menyingkirkan jerawat dengan MUDAH 😘
.
.

3 kali seminggu je . Tup tup kulit bersih dan sihat .
.
.

100% Organik . Tanpa kimia terlarang . Sangat selamat , walau pada ibu mengandung dan kanak-kanak .
.
.

Jom join promo !! beli 2 unit MD sekarang , dpt 6 item freegift 😍

Jom whatsapp sebelum menyesal !

Tekan link bawah ni sekarang . www.wasap.my/60199232869/NakPromoMdSekarang

#bazarpaknil#bazaar#bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah#skincare#cantik#sihat#kingcoco#igersmalaysia#produkkecantikan#malayviral#swapriveiw#giftreview#giftriviewmalaysia#makeuptutorial#fattzura#makeupmurah#fattahamin#fazura#Anglesteam#MagicDetox#DetoxMuka#magniqmalaysia#magniq#treatment#Detox#sedutsedutcantik#cantik#masker#clay_Mask_Maple_Leaf#makeupmafia

PERNAH GUNA MASKER SEDUT TAK ? .
.
.

Nak cantik sebelum raya ?Nak Make up peloless , takde kulit bergerutu dgn harga mesra poket terlajak jimat ?

Meh cepat grab promo sebelum menyesal ! Nak bagi freegift ni .
Jom Whatsapp sekarang terus dpt freegift terhad . Lambat habiss !! RUGI SANGAT !! Click sini -> http://wasap.my/60199232869/SeriousSisNak

Click sini -> http://wasap.my/60199232869/SeriousSisNak .

#bazarpaknil#bazaar#bazarpaknilprodukkecantikan#bazarpaknilmurah#skincare#cantik#sihat#kingcoco#igersmalaysia#produkkecantikan#malayviral#swapriveiw#giftreview#giftriviewmalaysia#makeuptutorial#fattzura#makeupmurah#fattahamin#fazura#Anglesteam#MagicDetox#DetoxMuka#magniqmalaysia#magniq#treatment#Detox#sedutsedutcantik#cantik#masker#clay_Mask_Maple_Leaf#makeupmafia

Most Popular Instagram Hashtags