[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#malaysiaweddingcake

570 posts

TOP POSTS

玫瑰花的花語代表着愛🌹 以玫瑰花裝點在結婚蛋糕的每層間,完美地細現新人浪漫的愛情,你同意嗎?🎂
.
玫瑰花的花语代表着爱💗 以玫瑰花装点在结婚蛋糕的每层间,完美地细现新人浪漫的爱情,你同意吗?😍
.
An enchanting wedding cake coming your way!✨ Especially in love with the rose arrangement in each tier that exudes such ethreal and romantic mood.  Who loves this as much as we do? Raise your hands!👍
.
Photo Credit: @synies

8" 🌹 pistachio raspberries cake for Razimah, buat hantaran katanya. baru kenyang serombongan. tq dear tq 😘 #kekcantikkl #malaysiaweddingcake #kekkawin

Believe in love ❤

2recipes of belgian choc cake. So berat..design as per requested.Tyvm Kathy and congrats on ur engagement

#istbelgianchoccake
#istweddingcake
#weddingcakemalaysia
#malaysiaweddingcake

[CLOSE-UP]
KEK ULANGTAHUN PERKAHWINAN KE-9
TEMPAT | SMK KUALA KRAU |
TARIKH | 22 NOVEMBER 2017 |
TEMA | MERAH JAMBU dengan dekorasi LOVE dan KEPINGAN COKLAT |
TEMPAHAN | SIR SAIDI |
ANGGARAN | 1.2KG++ |

Terima kasih atas kesudian untuk menempah KEK HARI LAHIR ini. Semoga majlis berjalan dengan lancar dan dipermudahkan. Mohon maaf jika ada kekurangan. Kepada yang sedang/ingin mencari kek bagi pelbagai majlis, ringankan jemari anda untuk melihat koleksi album RRCC atau boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #PayaLuas #SEMEKAR

Awwww. Udah sampai cake topper kita for this weekend #weddingcakebynori Cantek kan! Love it❤

#noridesserts #shahalam #klang #malaysiaweddingcake

Pasti ramai peminat Oggy and the Cockroaches..si kucing ala-ala malas kadang kala sopan yang selalu diganggu oleh tiga cockroachers nakal. Sesekali menonton kartun ni..layan jugak,..pasti nak tau endingnya macam mana...saya la tu...hihi

Tq mummy Aliff Daniel kek birthday ke dua untuk sambutan di tadika. Chocolate moist cake with Oggy theme.

#hayatiflavourich
#thetasteyoucantrust
#husm #keksedapkb #kelantancustomcake #malaysiacustomcake #malaysiaweddingcake #kelantanweddingcake

Bila buat kek kawin, mood jiwang karat pun mari.... hiyo aii kennot dgn lagu ni meremang bulu roma... malam ni kita fefeeling sikit na.... rasa nak pi karok 🎼🎤 #kekmolekweddingcake #kekkawinmalaysia #kekcantikkl #malaysiaweddingcake

MOST RECENT

[CLOSE-UP]
KEK ULANGTAHUN PERKAHWINAN KE-9
TEMPAT | SMK KUALA KRAU |
TARIKH | 22 NOVEMBER 2017 |
TEMA | MERAH JAMBU dengan dekorasi LOVE dan KEPINGAN COKLAT |
TEMPAHAN | SIR SAIDI |
ANGGARAN | 1.2KG++ |

Terima kasih atas kesudian untuk menempah KEK HARI LAHIR ini. Semoga majlis berjalan dengan lancar dan dipermudahkan. Mohon maaf jika ada kekurangan. Kepada yang sedang/ingin mencari kek bagi pelbagai majlis, ringankan jemari anda untuk melihat koleksi album RRCC atau boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #PayaLuas #SEMEKAR

KEK ULANGTAHUN PERKAHWINAN KE-9
TEMPAT | SMK KUALA KRAU |
TARIKH | 22 NOVEMBER 2017 |
TEMA | MERAH JAMBU dengan dekorasi LOVE dan KEPINGAN COKLAT |
TEMPAHAN | SIR SAIDI |
ANGGARAN | 1.2KG++ |

Terima kasih atas kesudian untuk menempah KEK HARI LAHIR ini. Semoga majlis berjalan dengan lancar dan dipermudahkan. Mohon maaf jika ada kekurangan. Kepada yang sedang/ingin mencari kek bagi pelbagai majlis, ringankan jemari anda untuk melihat koleksi album RRCC atau boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #PayaLuas #SEMEKAR

玫瑰花的花語代表着愛🌹 以玫瑰花裝點在結婚蛋糕的每層間,完美地細現新人浪漫的愛情,你同意嗎?🎂
.
玫瑰花的花语代表着爱💗 以玫瑰花装点在结婚蛋糕的每层间,完美地细现新人浪漫的爱情,你同意吗?😍
.
An enchanting wedding cake coming your way!✨ Especially in love with the rose arrangement in each tier that exudes such ethreal and romantic mood.  Who loves this as much as we do? Raise your hands!👍
.
Photo Credit: @synies

[CLOSE-UP]
KEK PERKAHWINAN PASANGAN | SYIKIN & FAIZ |
TEMA | PUTIH-GREEN TURQUOISE-BIRU |
TEMPAHAN | Syiekiyn Eiykiyn |
TEMPAT | SG GAU, SEBERANG TEMERLOH |
TARIKH MAJLIS | 18 NOVEMBER 2017 |
3Tingkat

Terima kasih kepada pasangan ini kerana memberikan kepercayaan kepada RRCC untuk menghasilkan kek istimewa pada majlis bahagianya.

Kepada pasangan yang sedang mencari kek perkahwinan bagi majlis istimewa anda, kami di RRCC akan cuba menghasilkan sehabis baik, inshaaAllah. Inbox kami di FB rasmi, atau layangkan komen anda pada ruangan komen yang disediakan. Selain itu, anda boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #SgGau

[CLOSE-UP]
KEK PERKAHWINAN PASANGAN | SYIKIN & FAIZ |
TEMA | PUTIH-GREEN TURQUOISE-BIRU |
TEMPAHAN | Syiekiyn Eiykiyn |
TEMPAT | SG GAU, SEBERANG TEMERLOH |
TARIKH MAJLIS | 18 NOVEMBER 2017 |
3Tingkat

Terima kasih kepada pasangan ini kerana memberikan kepercayaan kepada RRCC untuk menghasilkan kek istimewa pada majlis bahagianya.

Kepada pasangan yang sedang mencari kek perkahwinan bagi majlis istimewa anda, kami di RRCC akan cuba menghasilkan sehabis baik, inshaaAllah. Inbox kami di FB rasmi, atau layangkan komen anda pada ruangan komen yang disediakan. Selain itu, anda boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #SgGau

KEK PERKAHWINAN PASANGAN | SYIKIN & FAIZ |
TEMA | PUTIH-GREEN TURQUOISE-BIRU |
TEMPAHAN | Syiekiyn Eiykiyn |
TEMPAT | SG GAU, SEBERANG TEMERLOH |
TARIKH MAJLIS | 18 NOVEMBER 2017 |
3Tingkat

Terima kasih kepada pasangan ini kerana memberikan kepercayaan kepada RRCC untuk menghasilkan kek istimewa pada majlis bahagianya.

Kepada pasangan yang sedang mencari kek perkahwinan bagi majlis istimewa anda, kami di RRCC akan cuba menghasilkan sehabis baik, inshaaAllah. Inbox kami di FB rasmi, atau layangkan komen anda pada ruangan komen yang disediakan. Selain itu, anda boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #SgGau

[FULL]
KEK JAMUAN AKHIR TAHUN SEMEKAR 2017
TEMA | MERAH dengan dekorasi BUAH & COKLAT |
TEMPAHAN | PUAN RUBIAH |
TEMPAT | SMK KUALA KRAU |
TARIKH MAJLIS | 11 NOVEMBER 2017 |
3Tingkat

Terima kasih kepada pihak SEMEKAR kerana memberikan kepercayaan kepada RRCC untuk menghasilkan kek istimewa pada majlis bahagianya.

Kepada pasangan yang sedang mencari kek perkahwinan bagi majlis istimewa anda, kami di RRCC akan cuba menghasilkan sehabis baik, inshaaAllah. Inbox kami di FB rasmi, atau layangkan komen anda pada ruangan komen yang disediakan. Selain itu, anda boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #PayaLuas #SEMEKAR

[CLOSE-UP]
KEK JAMUAN AKHIR TAHUN SEMEKAR 2017
TEMA | MERAH dengan dekorasi BUAH & COKLAT |
TEMPAHAN | PUAN RUBIAH |
TEMPAT | SMK KUALA KRAU |
TARIKH MAJLIS | 11 NOVEMBER 2017 |
3Tingkat

Terima kasih kepada pihak SEMEKAR kerana memberikan kepercayaan kepada RRCC untuk menghasilkan kek istimewa pada majlis bahagianya.

Kepada pasangan yang sedang mencari kek perkahwinan bagi majlis istimewa anda, kami di RRCC akan cuba menghasilkan sehabis baik, inshaaAllah. Inbox kami di FB rasmi, atau layangkan komen anda pada ruangan komen yang disediakan. Selain itu, anda boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #PayaLuas #SEMEKAR

[CLOSE-UP]
KEK JAMUAN AKHIR TAHUN SEMEKAR 2017
TEMA | MERAH dengan dekorasi BUAH & COKLAT |
TEMPAHAN | PUAN RUBIAH |
TEMPAT | SMK KUALA KRAU |
TARIKH MAJLIS | 11 NOVEMBER 2017 |
3Tingkat

Terima kasih kepada pihak SEMEKAR kerana memberikan kepercayaan kepada RRCC untuk menghasilkan kek istimewa pada majlis bahagianya.

Kepada pasangan yang sedang mencari kek perkahwinan bagi majlis istimewa anda, kami di RRCC akan cuba menghasilkan sehabis baik, inshaaAllah. Inbox kami di FB rasmi, atau layangkan komen anda pada ruangan komen yang disediakan. Selain itu, anda boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #PayaLuas #SEMEKAR

KEK JAMUAN AKHIR TAHUN SEMEKAR 2017
TEMA | MERAH dengan dekorasi BUAH & COKLAT |
TEMPAHAN | PUAN RUBIAH |
TEMPAT | SMK KUALA KRAU |
TARIKH MAJLIS | 11 NOVEMBER 2017 |
3Tingkat

Terima kasih kepada pihak SEMEKAR kerana memberikan kepercayaan kepada RRCC untuk menghasilkan kek istimewa pada majlis bahagianya.

Kepada pasangan yang sedang mencari kek perkahwinan bagi majlis istimewa anda, kami di RRCC akan cuba menghasilkan sehabis baik, inshaaAllah. Inbox kami di FB rasmi, atau layangkan komen anda pada ruangan komen yang disediakan. Selain itu, anda boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #PayaLuas #SEMEKAR

KEK PERTUKARAN AHMAD DAUD BIN ISMAIL
TEMPAT | SMK KUALA KRAU |
TARIKH | 11 NOVEMBER 2017 |
TEMA | LIMPAHAN BLUEBERRY dengan COKLAT |
TEMPAHAN | TEACHER RUBIAH |
ANGGARAN | 1.2KG++ |

Terima kasih atas kesudian untuk menempah KEK HARI LAHIR ini. Semoga majlis berjalan dengan lancar dan dipermudahkan. Mohon maaf jika ada kekurangan. Kepada yang sedang/ingin mencari kek bagi pelbagai majlis, ringankan jemari anda untuk melihat koleksi album RRCC atau boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan.

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #PayaLuas #SEMEKAR

[CLOSE-UP]
KEK PERKAHWINAN PASANGAN | AYU & YUSRI |
TEMA | PUTIH-UNGU-MERAH JAMBU |
TEMPAHAN | Zureda Hidayu Zulkifli |
TEMPAT | KG TENGGOH, TEMERLOH |
TARIKH MAJLIS | 11 NOVEMBER 2017 |
2Tingkat

Terima kasih kepada pasangan ini kerana memberikan kepercayaan kepada RRCC untuk menghasilkan kek istimewa pada majlis bahagianya.

Kepada pasangan yang sedang mencari kek perkahwinan bagi majlis istimewa anda, kami di RRCC akan cuba menghasilkan sehabis baik, inshaaAllah. Inbox kami di FB rasmi, atau layangkan komen anda pada ruangan komen yang disediakan. Selain itu, anda boleh terus hubungi/text kami di 0133811092 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan

#KekKahwin #Buttercream #WeddingCake #KekJenderak #KekTemerloh #KekKualaKrau #KekJerantut #KekLanchang #KekMentakab #KekHantaran #KekHariLahir #BirthdayCake #EngagementCake #SugarLace #WeddingCakeMalaysia #MalaysiaCake #MalaysiaWeddingCake #ChocolateMuffin #MuffinCoklat #Muffin #Cupcake #JenderakUtara #KgPayaLuas #JenderakSelatan #GunungSenyum #KgGunungSenyum #Temerloh #KualaKrau #KgTenggoh

Most Popular Instagram Hashtags