#malaysianig

MOST RECENT

Hai guys โ€ผ๏ธ
-
Salam 1 Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Okay guys korang tak nak ke hadiahkan suami atau pakwe korang dengan barang yangt super jimat dengan harga murah ?? Harga dah laa murah lepastu dapat banyak barang pulak tu dengan harga yang tak masuk akal ๐Ÿ˜ wow gila la ๐Ÿ”ฅ
-
Set Timberland 11 in 1 guys !!! ๐Ÿ”ฅ
-
Apa yang kamu dapat ??
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
-
1) Slingbag Timberland
2) Chestbag Timberland
3) Perfume x2
4) Wallet Panjang
5) Wallet Pendek
6) Jam couple
7) Spek Rayban x2
8) Tali Pinggang
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
WOW ! Menarik bukan pakej kalini ??
-
#pastihensem #lambattinggal
-
๐Ÿ’ฏ Ready Stock ๐Ÿ™ˆ
-
โ—ฝ SEBELUM PROMOSI RM 250.00 !! ๐Ÿ”ฅ
โ—ฝ SELEPAS PROMOSI RM 200.00 !! ๐Ÿ”ฅ
-
Free Postage !!! ๐Ÿ“ฎ
-
๐Ÿ“ฒ How to place your order ?? Just whatsapp 0176799246 or just click link di bio ๐Ÿ˜˜
-
-
#DSV
#fattahamin
#lokal
#lokalbrand
#igmalaysian
#igmalaysianshop
#travelbag
#murah
#malaysianig
#malaysianonlineshop
#lambattinggal
#shafiqkyle
#tv3
#viral
#fila
#germany
#portugal
#england
#noob
#mobilelegend
#bagpack
#palace
#setfila

Hai guys โ€ผ๏ธ
-
Barang harga combo set 3 in 1 ๐Ÿ”ฅ
-
Set Champion 3 in 1 guys !!! ๐Ÿ”ฅ
-
Apa yang kamu dapat ??
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
-
1) Slingbag Champion
2) Bagpack Champion
3) Bag Champion
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
WOW ! Menarik bukan pakej kalini ??
-
#pastihensem #lambattinggal
-
๐Ÿ’ฏ Ready Stock ๐Ÿ™ˆ
-
โ—ฝ SEBELUM PROMOSI RM 160.00 !! ๐Ÿ”ฅ
โ—ฝ SELEPAS PROMOSI RM 120.00 !! ๐Ÿ”ฅ
-
Free Postage !!! ๐Ÿ“ฎ
-
๐Ÿ“ฒ How to place your order ?? Just whatsapp 0176799246 or just click link di bio ๐Ÿ˜˜
-
-
#DSV
#fattahamin
#lokal
#lokalbrand
#igmalaysian
#igmalaysianshop
#travelbag
#murah
#malaysianig
#malaysianonlineshop
#lambattinggal
#shafiqkyle
#tv3
#viral
#fila
#germany
#portugal
#england
#noob
#mobilelegend
#bagpack
#palace
#setfila

Hai guys โ€ผ๏ธ
-
Salam Maghrib ๐Ÿ”ฅ
-
Set LEVI's 9 in 1 guys !!! ๐Ÿ”ฅ
-
Apa yang kamu dapat ??
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
-
1) Slingbag Levi's
2) Spek Rayban x2
3) Perfume x2
4) Jam casio couple
5) Tali Pinggang
6) Wallet
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
WOW ! Menarik bukan pakej kalini ??
-
#pastihensem #lambattinggal
-
๐Ÿ’ฏ Ready Stock ๐Ÿ™ˆ
-
โ—ฝ SEBELUM PROMOSI RM 220.00 !! ๐Ÿ”ฅ
โ—ฝ SELEPAS PROMOSI RM 170.00 !! ๐Ÿ”ฅ
-
Free Postage !!! ๐Ÿ“ฎ
-
๐Ÿ“ฒ How to place your order ?? Just whatsapp 0176799246 or just click link di bio ๐Ÿ˜˜
-
-
#DSV
#fattahamin
#lokal
#lokalbrand
#igmalaysian
#igmalaysianshop
#travelbag
#murah
#malaysianig
#malaysianonlineshop
#lambattinggal
#shafiqkyle
#tv3
#viral
#fila
#germany
#portugal
#england
#noob
#mobilelegend
#bagpack
#palace
#setfila

*GAJI SURIRUMAH UNTUK 3 HARI. ALHAMDULILLAH ๐Ÿ˜* Eh! Dah hari Jumaat rupanya. Patut group fighter riuh semacam. Masing2 share gaji hari ni. Akaun ahli2 japps group Sis bergegar lagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Alhamdulillah 3hari jual software aplikasi japps boleh dapat *Rm400.00๐Ÿคซ๐Ÿคญ. 1 sale Rm200. 5 sale dah Rm1000. Bisnes mudah. ๐Ÿ’ฏ% online je pun. Daripada online kita buang Masa, lebih baik online buat duit ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜ Jum saya guide kalau anda juga nak income Rm1000 seminggu.

Bisnes mudah, komisyen lebat, kenapa anda perlu menolak? Hihi ๐Ÿคช
Klik link di bio saya untuk join team kami ! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
#malaysiafood #malaysiaonlinestore #malaysiaonlineshop #prilaga #malaysiashop #malaysiaonlineshopping #malaysian #malaysiaboleh #malaysiaairlines #malaysiawedding #malaysianfood #malaysiaigshop #malaysiaonline #malaysianwedding #malaysiafashion #malaysiainstashop #malaysianvirginhair #malaysianhair #malaysiatrulyasia #malaysianig #jutawan #bebashutang #sideincome #instafamous #JApps #jutawanfighters #JAPPS #mejanaduit #nakduit

#PROMO 3 BOTOL RM100 ! ๐Ÿ˜
.
.
.

AROMA ASLI DENGAN 7 KALI GANDA FORMULASI MENJAMIN LEBIH MANTAP, TAHAN LAMA
.
.

Aroma dari variasi Blackout & Justica merupakan aroma dari gabungan bahan-bahan hebat seperti Vanilla, Sandalwood, Kenanga, Patchouli dan pelbagai lagi dengan 7 kali ganda formulasi tambahan bagi memastikan setiap note aroma lebih hebat, menyerlah dan tahan lebih lama.
.
.

Kini dengan PROMOSI TRIPLE SET, anda bebas memilih mana-mana variasi di bawah dengan setiap kelebihan dan karakter tersendiri untuk penampilan lebih yakin dan tersendiri.
. ๐ŸŽˆBLACKOUT 96 - Aroma utamanya ialah Honey Green Apple, dan ada campuran dari note vanilla, baunya lembut, mewah dan sangat fresh
.
. ๐ŸŽˆBLACKOUT 529 - Aroma dari ramuan citrus dan Green Apple, sangat sesuai untuk yang kuat berpeluh dan selalu melakukan aktiviti outdoor.
.
. ๐ŸŽˆBLACKOUT MORSIE - Baunya membawa kepada bau yang maskulin, sedikit keras tetapi unik, mengguna aroma dari note tonkabean (kacang tonka) bersama nilam (Patchouli).
.
. ๐ŸŽˆJUSTICA CONFESSION - Aromanya sedikit masam kerana pemeraman buah anggur sebenar, namun selepas 5 minit baunya akan lembut dan anda akan nikmati bauan manis dari anggur hitam.
.
. ๐ŸŽˆJUSTICA FACELESS - Aromanya segar dan mistik, gabungan daripada Citrus, Lavendar dan Patchouli. Khas buat mereka yang mempunyai citarasa tersendiri.
.
. --------------------------
Promosi 3 botol hanya RM100 untuk jadikan setiap variasi di atas milik anda.
.
.

Hubungi kami segera di :
๐Ÿ“ฒ 017-584 2893 .
.

#sayajual #perfume #minyakwangi #perfumeori #perfumemalaysia #blackoutjustica #instashop #malaysiaonlineshop #malaysianig #instaperfume #branded #perfumeoriginal #perlis #kedah #penang #perak #kelantan #terengganu #pahang #kl #melaka #n9 #johor #sabah #sarawak #malaysia

Finally getting the consistency at reach and my bowl designing skills have slightly improved lol ๐Ÿ˜› though the only problem is they melt too quickly and i like my smoothie bowls thick, like a good gelato fresh out of the tub, not relevant but you get what i mean โ€ข Happy Friday yโ€™alls! x .
.
.
.

#eunisekitchen #eunisefitnise
#morningbreakfast #acaismoothiebowl #acairecipes #aรงai #healthylifestyle #fitfam #plantbased #foodfuel #rudehealth #gojiberries #tropeaka #strongertogether #fitnessfood #alproalmondmilk #fitfooduk #healthylifestyle #recipes #summersmoothie #proteinsmoothiebowl #sambazonuk #ocado #londoneats #hammersmith #malaysianig

โžก๏ธSwap ke kiri untuk melihat pilihan color
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
8711CY L.V.
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
NEW ARRIVAL !!!
READY STOCK !!!
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Promotion : RM100sm / RM110ss only !!!
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
๐Ÿ’ขHigh Quality Artificial Leather + Leather Trim
๐Ÿ’ขGred : Super A
๐Ÿ’ขFree Postage
๐Ÿ’ขMeasurement : 22cm x 29cm
โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”
Page FB : Handbag Murah4u
#bagmurah #bagmurahmalaysia #bagmurahmurah #bagmurahcantik #sayajual #jualmurah #bagmurahonline #bagmurahbrunei #bagmurahgiler #bagmurahraya #follow4follow #promotion #fashionbag #bagmurahwanita #shoppingonline #bagmurahgila #handbaglovermalaysia #handbaglover #bazaarpaknil #zizanmall #baggredaaa #bagmurahcheras #bagmurahsabah #bagmurahori #bagmurahoriginal #handbagmurahmalaysia #handbagmurah #handbagmurahlelong #malaysianig #handbagmalaysia #handbagmurah #handbagmurahmalaysia

Happy Friday! ๐ŸŒฒ Soothe your eyes after a whole week's worth of staring at your computer with this lush greenery ๐Ÿ˜ Tag a friend who desperately needs to go on a relaxing getaway! #GOANYWHR

Tag who youโ€™re spending TGIF with!
.
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พFollow @mycafefood and tag #mycafefood for a chance to get feature!
ยท
Like our Facebook page for more community snaps of cafes food over Malaysia!
Link in bio!
.
For advertorial, please email us @
๐Ÿ“ฉmycafefood@gmail.com
.
๐Ÿ“ท credits: @piong_bibi
.
#cafehopping #cafehop #cafehopmy #cafehopkl #cafehoppingmy #cafehopmalaysia #cafehoppingmalaysia #cafelife #cafetime #igersmalaysia #igerscoffee #eatnowkl #onestopkl #klcafe #klcoffeespots #foodporn #foodphotography #foodie #foodstyling #foodstylist #foodvsco #flatlay #feedfeed #malaysianfood #malaysianig #onthetable #burpplekl #hungrygowhere

๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ”ฅ SALE PROMOSI HARGA SEMBELIHAN ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Nak dekat raya admin ni busy sangat sebab order bertingkat-tingkat ni. Admin ada offer RAYA HAJI Sale yang memakau hati sanubari korang ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š. Korang boleh dapatkan iPhone feveret korang dengan harga yang serius murah tak masuk akal๐Ÿ˜ฑ. Mai pilih2 mai ๐Ÿ˜Ž
.
Nak order iPhone termurah di ALAM MAYA klik je link di bioโค๏ธ
.
.
#malaysiafashion #malaysianhair #malaysianwedding #malaysianvirginhair #malaysiashop #prilaga #malaysiainstashop #malaysiaweddingphotographer #malaysiakpopshop #malaysiaigshop #malaysia #malaysiawedding #malaysianfood #malaysiaonlineshop #malaysiaphotographer #malaysiaonlinestore #malaysianbodywave #malaysiatrulyasia #malaysiafood #malaysianig #malaysiaboleh #malaysian #malaysiaonline #malaysiaairlines #malaysiaonlineshopping #malaysiancafes

Opah Homestay
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
๐Ÿ“ฑWhatsapp kami di 0124733226
๐Ÿ“ธ Follow IG kami di @opahhomestay โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
_______________________________________
~~authentic Malay kampong house~~
_______________________________________
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#homestay #homestaymurah #homestaymalaysia #homestayfamily #homestaykeluarga #homestaykedah #homestaypenang #homestaylunas #homestaykulim #homestayselesa #cosyhomestay #guesthouse #kulim #kulimkedah #kedah #kuliminfo #penanginfo #opahhomestay #cuticutimalaysia #malaysianig #instamalaysia #visitpenang #visitkedah

SEBARKAN KASIH SAYANG.
.
#Reupload Video Lama. Bukan apa, tengok keadaan kita sekarang ni macam makin lama makin tenat. Bermusuhan merata alam. Terkadang sikit punya hal, habis bergaduh bertahun tak tegur.
.
Jadi sy sharing sikit untuk kita semua..Moga kita terus sebarkan kasih sayang diantara kita..
.
.
Moga2 video ini memberi manfaat buat kita semua. In shaa Allah.
.
Berguro-berguro jgk tapi jangan sampai tak sedor..
.
Salam Sayang untuk semua.
.
#hambahina = @zulfadhlihamka .
.
#islam #panduanhidup #inspirasi #indahdihati #sebarkankebaikan #sebarkandakwah #dakwah #tarbiah #pesananuntukdirisendiri #pesanankitabersama #istiqomah #igers #igersperak #igersmalaysia #igersmy #malaysianig #zulfadhlimk #zftalk

When you get the opportunity to walk across the railway. #vsco #malaysianig #taipei

Most Popular Instagram Hashtags