[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#malaysianblogger

MOST RECENT

021/365
.
.
This happen ~~~
.
Mami tak larat nak larang.. So Mami layankan je kehendak mereka walaupun lepas tu Mami terduduk kepenatan..
.
.
#putrajayaanimalloversfiesta2018 #putrajaya #palof2018 #perbadananputrajaya

[ READY STOCK] SP1711093 RM22
MEASUREMENT : 5CM X 3.5CM

Check out price and order at our website : //www.Ave12th.com.my or
Reach us at : 014 612 9888 What'sapp only-
FB PM : www.facebook.com/ave12th/messages/

#accessories #earring #eardrop #earstud #necklace #longnecklace #earjacket #doublestud #tasselnecklace #chokernecklace #tasselearring #ring #statementring #instafashion #jewellery #accessory #accessoriesoftheday #instalike #koreanfashion #fashiongram #fashionable #fashionblog #fashionworld #jotd #statementjewelry #statementnecklace #ootd #malaysianblogger  #blogger #fashionista

STRECHMARK, JERAWAT DAN DAKI KESAN SELULIT PUN HILANG
.
Mostly wanita memang ada masalah ni. Kulit kita kan lembut je, kena sikit masalah di atas ni, kesan dia takmau hilang. Degil betul!
.
Ramai yang pm tanya macam mana nak hilangkan kesan strechmark, daki degil celahan kulit. So kami cadangkan guna je SABUN ANGGUN PESONA.
.
Bukan takat daki, strechmark dan selulit, BAU BADAN PUN HILANG! Mana-mana suami yang cakap isteri bau BAWANG tu siap la lepas ni! Isteri awak dah ada senjata baru tauu..haaa..
.
SABUN ANGGUN PESONA dah digunakan sejak 2013 lagi, dah buat packaging baru dah pun. Sebab terbukti berkesan lah kami teruskan production, kan?
.
Psstt..hati-hati dengan produk tiruan tau! Produk JSD hanya boleh didapati daripada AGEN dan STOKIS YANG SAH sahaja.
.
Jom PM kita, kita bagi special price untuk sayang sayang semua.

Anggun Pesona Soap by JSD
Kelebihan APS :
.
.
APS ni sabun berubat. Sabun ni keras & rasa berbiji-biji. Bila sental kat badan, terasa mcm kena skrub. Mmg puas hati!!
Kandungan APS ada bahan2 ni :
- daun pegaga - seaweed
- skrub beras - ekstrak biji anggur
.
.
Kesemua bahan ni ada khasiatnya tersendiri yg sememangnya bagus utk kulit yg sihat.
.
.
Anggun Pesona Soap ni bukan sekadar sabun biasa je tapi ia mampu utk :
▪ mencairkan lemak ▪ menanggalkan kerak daki
▪ memudarkan selulit / stretchmark lepas bersalin
▪ menghilangkan bau tengik dr badan
▪ menghilangkan jerawat belakang badan
▪ menanggalkan sel kulit mati
▪ menjadikan kulit korang halus & mulus
▪ membuatkan badan korang rasa ringan & selesa
▪ merawat masalah kegatalan / kayap / panau / kurap / eczema
▪ mencerahkan ketiak / celah paha / tengkuk
▪ melicinkan tumit kaki merekah
▪ mengekalkan kelembapan kulit

Ibu hamil biasanya ada masalah bau badan punca dari perubahan hormon. Alhamdulillah, sejak guna sabun ni. Masalah bau badan tiada lagi. Syukur alhamdulillah.

Stretchmark semakin pudar
Daki lama pon hilang

Alhamdulillah. Berkesan sangan #anggunpesonasoapjsd ni

Berminat nak dapatkan harga DISKAUN?

After some shopping (at KitaKita) you can dig into some sumptuous Malaysian favourites at the adjoining cafe Siti Li Food Studio! We were assured that the char kway teow was the best and they were right it was simply delightful!! 😋😋#sitilifoodstudio #kitakita #charkueyteow #yummyinthetummy

Pendedahan PRODUK KURUS & DETOX paling dikehendaki dengan FORMULASI paling terkini. Serius! Berat badan turun berkilo kilo, badan rasa ringan dan segar.

Tak percaya? 😱 Cubalah sendiri, insyaAllah kesannya dapat dirasai seawal 7hari. 👍 📲 0193410656

Detox | Beauty | Slim
🌼 SLIMMING & DETOX TEA RM15
🌸 KAKICANTIQ TEA RM25
🌻 SET COMBO RM40 shj
.
.
.
WS 📲 0193410656

#skinnytea #skinnyteatox #teatox #detox #detoxtea #detoxteamalaysia #teatoxbuangtoksin #slimtea #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #slimmingteamurah #teakurus #produkkurus #produkmuslim #produkorganik #organic #legstea #minumankesihatan #produkkesihatan #kurustanpadiet #fitness #befit #langsing #cantik #kurus #servisterbaik #malaysianblogger #bloggerstyle #baranganmalaysia #akukaudansesuatudotblogspotdotcom

Saat malam menjengah malu
menghalau sekawanan awan bergumpal
aku sedang leka mengira putaran roda
yang tidak ada arah tuju
adakah kau akan hilang dan pergi jika aku semakin dekat dibawah? atau terus kekal dekat jika aku semakin jauh tinggi?
kanvasdakwat
_

#miezasuhaini #kanvasdakwat #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vscocam #vsco #vscouser #vscocam_my #vscomalaysia #lifestyleblogger #beautyblogger #likeforlike #malaysianblogger #instagram #instabeauty #instalife #bloggerlife

Dibawah sebuah sore yang ragu,
Kita berbagi canda, berbagi gurau,
Kala itu senja jatuh,
Tepat di pelupuk tawamu,
Ku rasa segenap hatiku,
Juga jatuh disitu. - penuaisenja
_

#miezasuhaini #kanvasdakwat #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #vscocam #vsco #vscouser #vscocam_my #vscomalaysia #lifestyleblogger #beautyblogger #likeforlike #malaysianblogger #instagram #instabeauty #instalife #bloggerlife

Most Popular Instagram Hashtags