[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#malaysiafitcouple

2277 posts

TOP POSTS

Why ideal weight ?
Supaya orang tak cakap kita tua , or nampak macam " akak2 " or "makcik2" - lagi2 bila kluar berdua dengan husband..ppl akan ingat kami tak kawen lg atau baru kawen... bahahaha...
Bila keluar dengan anak, orang akan nampak kita sbg pasangan muda ( eceececee 😜 ) .
.
Whatever it is, it's not about " orang akan nampak " pun.. at the end of the day is about how we feel about ourself....i dont care pun about orang lain..i can even dress up like makcik2 if malas..to me what important is, myself - how i feel about me... ideal weight best - takde mengah2 waktu jalan, takde rasa low confidance dengan diri sendiri - that's matter...siapa pernah gemuk and orverweight faham la perasaan ni 😊
.
.
#coachaidastyle #malaysiafitcouple #herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysia

Don't give alasan tak dapat workout sbb anak kecik, anak ramai.
.
Bersenam juga salah satu cara utk kita having fun with them dan salah satu cara kita wujudkan healthy lifestyle dgn anak2.. biarkan dorang kacau.. lama2 dorg akn ikut kita..
.
Cth sit up dgn toddler... mommy fit baby pun happy ❀
#malaysiafitcouple #motherdaughterworkout #herbalifecoachmalaysia

Tinggalkan anak jap.... huwaaaa ! Lama x dating sesama .
❀❀❀ #malaysiafitcouple

Yes yes yes !!!.fahmi.juga tergolong dlm.katagori.lelaki boroi suatu ketika dulu . Now nk bina new result ofcourse !
Kasi keringgggg !!! .
#malaysiafitcouple #herbalifegombak #herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysia #coachherbalifemalaysia

Dalam raya pun kita ambil nasi dan juga baaaaanyak karbo lain tapi main dia NASI . Best part nasi waktu raya bermacam jenis dan leboh tinggi kalori daripada nasi putih .
.
Jom kita cekidot antara nasi yg popular sewaktu raya dan kalorinya . Ermmm..no wonder la berat senang naik diam diam... .
Selamat hari raya maaf zahir dan batin daripada kami sekeluarga #malaysiafitcouple from #herbalifemalaysia . ❀

#tb Beli barang eatclean nak mkn pas tarawih..coach aida masak sodap2 tau mlm nt @aida_fahmi 😊#malaysiafitcouple #herbalifemalaysia

Jom lemak ! Let's do this together πŸ’ͺπŸ˜‚
.
Lama dah x makan mcmni..alhamdulillah...
#2ndanniversary #malaysiafitcouple

Healthy dinner for hubby... sweet potato baked, veges and grill fish...
.
Yummmeeeehhhh ❀
#malaysiafitcouple

MOST RECENT

Why ideal weight ?
Supaya orang tak cakap kita tua , or nampak macam " akak2 " or "makcik2" - lagi2 bila kluar berdua dengan husband..ppl akan ingat kami tak kawen lg atau baru kawen... bahahaha...
Bila keluar dengan anak, orang akan nampak kita sbg pasangan muda ( eceececee 😜 ) .
.
Whatever it is, it's not about " orang akan nampak " pun.. at the end of the day is about how we feel about ourself....i dont care pun about orang lain..i can even dress up like makcik2 if malas..to me what important is, myself - how i feel about me... ideal weight best - takde mengah2 waktu jalan, takde rasa low confidance dengan diri sendiri - that's matter...siapa pernah gemuk and orverweight faham la perasaan ni 😊
.
.
#coachaidastyle #malaysiafitcouple #herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysia

Are you ready Malaysia???
Let's burn fat as fast as 3 days.... Puan azyda pemilik gym ranger
"Pelbagai supplement ambik, tapi penat xde energy,Carboflex ni saya suka, 1 gym sy blh main, dah loose 9kg, Baju seluar semua longgar!!" Nak JD mcm puan azyda??? Pm segera Promo Merdeka postage free..
WhatsApp 01121091291-azman
#gymmalaya #fitnessmom
#fitness #malaysiafitcouple #terbaik #badan #lostkilos #burnfat #carboflextestimoni

Jom lemak ! Let's do this together πŸ’ͺπŸ˜‚
.
Lama dah x makan mcmni..alhamdulillah...
#2ndanniversary #malaysiafitcouple

Healthy dinner for hubby -

Chicken marinara avocado salad.. ayam kecik tu leftover zahra πŸ˜‚
#coachaidacooking
.
Gigih bini support transformasi laki πŸ’ͺ
#malaysiafitcouple #herbalifemalaysia

Don't give alasan tak dapat workout sbb anak kecik, anak ramai.
.
Bersenam juga salah satu cara utk kita having fun with them dan salah satu cara kita wujudkan healthy lifestyle dgn anak2.. biarkan dorang kacau.. lama2 dorg akn ikut kita..
.
Cth sit up dgn toddler... mommy fit baby pun happy ❀
#malaysiafitcouple #motherdaughterworkout #herbalifecoachmalaysia

Now water less.πŸ’₯
Developed using a specifically selected blend of natural herbs including Dandelion, Water Less helps reduce unwanted excess water from problem areas like waist, hips and thighs. #easybody #fit #fitmom #fitwomen #fitwomencook #fitgirls #fitgirl #fitgirlsrule #fitgirlcode #fitgirlsguide #fitgirlmalaysia #malaysiafitgirls #malaysiafitcouple #ironlegends #ironlegendsmalaysia

Dalam raya pun kita ambil nasi dan juga baaaaanyak karbo lain tapi main dia NASI . Best part nasi waktu raya bermacam jenis dan leboh tinggi kalori daripada nasi putih .
.
Jom kita cekidot antara nasi yg popular sewaktu raya dan kalorinya . Ermmm..no wonder la berat senang naik diam diam... .
Selamat hari raya maaf zahir dan batin daripada kami sekeluarga #malaysiafitcouple from #herbalifemalaysia . ❀

Morning salam subuh...
.
Sahur apa tu ? Make sure kita sahur makan makanan yg rendah glecimex index atau GI rendah - ia akan beri kita lbh tenaga sepanjang hari .
.
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara

PREMIUM COACHING JUNE .
turun berat sebelum raya dan bonus selepas raya juga.. masih boleh enjoy beraya tapi berat tak naik ! Bestkan.....
.
.
Jom semua..klik wasap link di bio. ✌
.
.
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching
#herbalifemalaysia #coachherbalife #herbalife
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

Lg sorang akak comel nak sikit lg nak 20kgclub..lg 5 kg tu... chaiyok ! .
JOIN PREMIUM COACHING JUNE - 7 slots lagi youuu ols..
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalifecoach #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #herbalifemalaysia

Ni memang cabaran bagi setiap wanita lagi2 yang berumur 30an atau yang dah beranak... jisim otot akan semakin berkurangan mengikut usia jika tidak buat sesuatu utk mengekalkannya..
.
Flabby di sebabkan jisim otot yg rendah - dan ramai ingat ianya adalah air : gemuk kerana air . Tiada istilah gemuk air sebenarnya..yang ada hanya water retention atau badan mengumpul air dalam badan terlalu banyak . Puncanya kerana kerap ambil makanan bergaram atau msg tinggi.
.
Banyakkan minum air putih dan buat senaman yang tertumpu pada lengan dan bawah lengan .
.
COACH AIDA 0173073463
COACH FAHMI 01126270628
#aidafahmiteam
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #coachherbalife #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #herbalifemalaysia

Ni memang cabarab bagi setiap wanita lagi2 yang berumur 30an atau yang dah beranak... jisim otot akan semakin berkurangan mengikut usia jika tidak buat sesuatu utk mengekalkannya..
.
Flabby di sebabkan jisim otot yg rendah - dan ramai ingat ianya adalah air : gemuk kerana air . Tiada istilah gemuk air sebenarnya..yang ada hanya water retention atau badan mengumpul air dalam badan terlalu banyak . Puncanya kerana kerap ambil makanan bergaram atau msg tinggi.
.
Banyakkan minum air putih dan buat senaman yang tertumpu pada lengan dan bawah lengan .
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #herbalifemalaysia

DINNER HAPDATE !YUMMYLICIOUS...
.
Semua pandai dah pilih makanan sihat utk makan malam bila berbuka puasa... amazingkan...
Kurus dgn makanan sedao and healthy !
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
#herbalifemalaysia
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalifecoach #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

Most Popular Instagram Hashtags