[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#malaysiafitcouple

2274 posts

TOP POSTS

#tb Beli barang eatclean nak mkn pas tarawih..coach aida masak sodap2 tau mlm nt @aida_fahmi 😊#malaysiafitcouple #herbalifemalaysia

Ok baru boleh makan 😊 sesudah tarawih..thanx wife @aida_fahmi masak..πŸ˜ŠπŸ˜πŸ˜˜πŸ˜‹
#malaysiafitcouple #herbalifemalaysia

Dia tak pernah nak serious...penat bini nak cover cun sket πŸ˜‚ .
.
.
#malaysiafitcouple #herbalifecoachmalaysia

Dalam raya pun kita ambil nasi dan juga baaaaanyak karbo lain tapi main dia NASI . Best part nasi waktu raya bermacam jenis dan leboh tinggi kalori daripada nasi putih .
.
Jom kita cekidot antara nasi yg popular sewaktu raya dan kalorinya . Ermmm..no wonder la berat senang naik diam diam... .
Selamat hari raya maaf zahir dan batin daripada kami sekeluarga #malaysiafitcouple from #herbalifemalaysia . ❀

Yes yes yes !!!.fahmi.juga tergolong dlm.katagori.lelaki boroi suatu ketika dulu . Now nk bina new result ofcourse !
Kasi keringgggg !!! .
#malaysiafitcouple #herbalifegombak #herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysia #coachherbalifemalaysia

Aduhhh ni paling penat sekali bile sampai leg day..huhhh no pain no gain πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
PREMIUM COACHING ● TURUN BERAT BADAN ● NAIK BERAT BADAN●

COACH FAHMI 01126270628
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple
#wlconline
#herbalifecoachmalaysia
#Jomdiet
#kurussebelumraya
#jomkurus
#wlconline
#nakkurus
#herbalifenutrition
#naklangsing
#cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching
#fitcamp
#herbalifemalaysia
#premiumcoaching
#wlconline

Why ideal weight ?
Supaya orang tak cakap kita tua , or nampak macam " akak2 " or "makcik2" - lagi2 bila kluar berdua dengan husband..ppl akan ingat kami tak kawen lg atau baru kawen... bahahaha...
Bila keluar dengan anak, orang akan nampak kita sbg pasangan muda ( eceececee 😜 ) .
.
Whatever it is, it's not about " orang akan nampak " pun.. at the end of the day is about how we feel about ourself....i dont care pun about orang lain..i can even dress up like makcik2 if malas..to me what important is, myself - how i feel about me... ideal weight best - takde mengah2 waktu jalan, takde rasa low confidance dengan diri sendiri - that's matter...siapa pernah gemuk and orverweight faham la perasaan ni 😊
.
.
#coachaidastyle #malaysiafitcouple #herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysia

Don't give alasan tak dapat workout sbb anak kecik, anak ramai.
.
Bersenam juga salah satu cara utk kita having fun with them dan salah satu cara kita wujudkan healthy lifestyle dgn anak2.. biarkan dorang kacau.. lama2 dorg akn ikut kita..
.
Cth sit up dgn toddler... mommy fit baby pun happy ❀
#malaysiafitcouple #motherdaughterworkout #herbalifecoachmalaysia

Serius nya muka coach aida @aida_fahmi melayan wasap coachee..senyum sket 😊 1 to 1 coaching..kerja di hujung jari je πŸ’ͺ#coachherbalife #coachturunberatbadan #turunberatbadan #herbalifecoach #herbalifenutition #malaysiafitcouple

MOST RECENT

Dia tak pernah nak serious...penat bini nak cover cun sket πŸ˜‚ .
.
.
#malaysiafitcouple #herbalifecoachmalaysia

We have our own mission and goal in last 3months of 2017..
Amin amin amin !!
#6packs
#bussinessgoals
#10thousand
#malaysiafitcouple

Why ideal weight ?
Supaya orang tak cakap kita tua , or nampak macam " akak2 " or "makcik2" - lagi2 bila kluar berdua dengan husband..ppl akan ingat kami tak kawen lg atau baru kawen... bahahaha...
Bila keluar dengan anak, orang akan nampak kita sbg pasangan muda ( eceececee 😜 ) .
.
Whatever it is, it's not about " orang akan nampak " pun.. at the end of the day is about how we feel about ourself....i dont care pun about orang lain..i can even dress up like makcik2 if malas..to me what important is, myself - how i feel about me... ideal weight best - takde mengah2 waktu jalan, takde rasa low confidance dengan diri sendiri - that's matter...siapa pernah gemuk and orverweight faham la perasaan ni 😊
.
.
#coachaidastyle #malaysiafitcouple #herbalifecoachmalaysia #herbalifemalaysia

Are you ready Malaysia???
Let's burn fat as fast as 3 days.... Puan azyda pemilik gym ranger
"Pelbagai supplement ambik, tapi penat xde energy,Carboflex ni saya suka, 1 gym sy blh main, dah loose 9kg, Baju seluar semua longgar!!" Nak JD mcm puan azyda??? Pm segera Promo Merdeka postage free..
WhatsApp 01121091291-azman
#gymmalaya #fitnessmom
#fitness #malaysiafitcouple #terbaik #badan #lostkilos #burnfat #carboflextestimoni

Jom lemak ! Let's do this together πŸ’ͺπŸ˜‚
.
Lama dah x makan mcmni..alhamdulillah...
#2ndanniversary #malaysiafitcouple

Healthy dinner for hubby -

Chicken marinara avocado salad.. ayam kecik tu leftover zahra πŸ˜‚
#coachaidacooking
.
Gigih bini support transformasi laki πŸ’ͺ
#malaysiafitcouple #herbalifemalaysia

Don't give alasan tak dapat workout sbb anak kecik, anak ramai.
.
Bersenam juga salah satu cara utk kita having fun with them dan salah satu cara kita wujudkan healthy lifestyle dgn anak2.. biarkan dorang kacau.. lama2 dorg akn ikut kita..
.
Cth sit up dgn toddler... mommy fit baby pun happy ❀
#malaysiafitcouple #motherdaughterworkout #herbalifecoachmalaysia

Now water less.πŸ’₯
Developed using a specifically selected blend of natural herbs including Dandelion, Water Less helps reduce unwanted excess water from problem areas like waist, hips and thighs. #easybody #fit #fitmom #fitwomen #fitwomencook #fitgirls #fitgirl #fitgirlsrule #fitgirlcode #fitgirlsguide #fitgirlmalaysia #malaysiafitgirls #malaysiafitcouple #ironlegends #ironlegendsmalaysia

Dalam raya pun kita ambil nasi dan juga baaaaanyak karbo lain tapi main dia NASI . Best part nasi waktu raya bermacam jenis dan leboh tinggi kalori daripada nasi putih .
.
Jom kita cekidot antara nasi yg popular sewaktu raya dan kalorinya . Ermmm..no wonder la berat senang naik diam diam... .
Selamat hari raya maaf zahir dan batin daripada kami sekeluarga #malaysiafitcouple from #herbalifemalaysia . ❀

konsep turun berat badan sepatutnya lebih fokus kepada pemakanan . Sbb kita lebih banyak makan daripada bersenam .
.
Jangan jd macam mulut blender - asal jaga makan, bosan makan, stress makan, happy makan tapi nak kurus dengan bersenam tak sampai sejam dan tak sampai bakar 100kcal..makan lebih drpd bersenam. Salah tu...
.
Lagi seksa bersenam tp tak kurus daripada kita ambil langkah dgn menjaga pemakanan tp kurus ! Boleh pilih nak susah yang mana satu .
.
Credit to kevin zahri
.
#malaysiafitcouple
#wlconline #naksihat #nakcantik #azamkurus #kurussihat #kuruscepat
#Jomdiet #seriusnakkurus
#kurussebelumraya #kurusshahalam #kuruspuchong #jomkurus #wlconline
#nakkurus #naklangsing #cabaranturunberatbadan #onlinecoaching
#fitcamp #premiumcoaching#wlconline #bazaarpaknil #dietatkins #diethealthy #oranggemuk #tudungcantik #tudungbawal

Morning salam subuh...
.
Sahur apa tu ? Make sure kita sahur makan makanan yg rendah glecimex index atau GI rendah - ia akan beri kita lbh tenaga sepanjang hari .
.
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara

Morning salam subuh...
.
Sahur apa tu ? Make sure kita sahur makan makanan yg rendah glecimex index atau GI rendah - ia akan beri kita lbh tenaga sepanjang hari .
.
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara

PREMIUM COACHING JUNE .
turun berat sebelum raya dan bonus selepas raya juga.. masih boleh enjoy beraya tapi berat tak naik ! Bestkan.....
.
.
Jom semua..klik wasap link di bio. ✌
.
.
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalife #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

PREMIUM COACHING JUNE .
turun berat sebelum raya dan bonus selepas raya juga.. masih boleh enjoy beraya tapi berat tak naik ! Bestkan.....
.
.
Jom semua..klik wasap link di bio. ✌
.
.
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching
#herbalifemalaysia #coachherbalife #herbalife
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

Lg sorang akak comel nak sikit lg nak 20kgclub..lg 5 kg tu... chaiyok ! .
JOIN PREMIUM COACHING JUNE - 7 slots lagi youuu ols..
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalifecoach #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #herbalifemalaysia

Ni memang cabaran bagi setiap wanita lagi2 yang berumur 30an atau yang dah beranak... jisim otot akan semakin berkurangan mengikut usia jika tidak buat sesuatu utk mengekalkannya..
.
Flabby di sebabkan jisim otot yg rendah - dan ramai ingat ianya adalah air : gemuk kerana air . Tiada istilah gemuk air sebenarnya..yang ada hanya water retention atau badan mengumpul air dalam badan terlalu banyak . Puncanya kerana kerap ambil makanan bergaram atau msg tinggi.
.
Banyakkan minum air putih dan buat senaman yang tertumpu pada lengan dan bawah lengan .
.
COACH AIDA 0173073463
COACH FAHMI 01126270628
#aidafahmiteam
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #coachherbalife #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #herbalifemalaysia

Ni memang cabarab bagi setiap wanita lagi2 yang berumur 30an atau yang dah beranak... jisim otot akan semakin berkurangan mengikut usia jika tidak buat sesuatu utk mengekalkannya..
.
Flabby di sebabkan jisim otot yg rendah - dan ramai ingat ianya adalah air : gemuk kerana air . Tiada istilah gemuk air sebenarnya..yang ada hanya water retention atau badan mengumpul air dalam badan terlalu banyak . Puncanya kerana kerap ambil makanan bergaram atau msg tinggi.
.
Banyakkan minum air putih dan buat senaman yang tertumpu pada lengan dan bawah lengan .
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #herbalifemalaysia

DINNER HAPDATE !YUMMYLICIOUS...
.
Semua pandai dah pilih makanan sihat utk makan malam bila berbuka puasa... amazingkan...
Kurus dgn makanan sedao and healthy !
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
#herbalifemalaysia
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalifecoach #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

SUMBER PROTEIN NATURAL ?
.
.
bila ckp tentang protein ramai yg hanya fikir ayam , ikan n telur... sebenarnya banyak lagi sumber alam yg mempunyai tinggi protein . Tak semestinya ayam ikan telur shj ..
.
Swipe ⏩⏩ utk lihat 20 jenis makanan yg tinggi protein .
.
.
Coach Aida
#aidafahmiteam
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya #coachherbalifemalaysia #herbalife #jomkurus #wlconline #nakkurus #naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic #jubahcantikbesar

The most ideal meal for sahoor...
βœ” good carbs
βœ” low GI
βœ” protein
βœ” full of nutrients
βœ” low sugar
βœ” will keep you full longer
βœ” sedap bak hang
.
.
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalifemalaysia #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #herbalifecoachmalaysia #coachherbalifemalaysia

Snacking terbaik dalam lingkungan 100kcal... sini saya ada cth makanan buah segar yg mempunyai 100kcal yg sesuai di jadikan sebagai juadah berbuka puasa juga .
.
Normally masa buka puasa mmg di galakkan ambil 100kcal , selepas solat baru di galakkan ambil makanan yg sedikit berat seperti nasi . Sebab bila berbuka dgn kadar kalori yg sederhana akan membuatkan perut jadi lebih selesa dan tak terkejut setelah seharian kita tak makan atau minum .
.
Ambil buah buahan segar atau kurma dalam kuantiti ganjil dan minum air kosong dulu . Rileks kan perut dulu..jangan paksa dgn memasukkan makanan yg berat2... selain tu ia juga bantu menurunkan berat badan kita .
.
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH FAHMI 01126270628
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

Snacking terbaik dalam lingkungan 100kcal... sini saya ada cth makanan buah segar yg mempunyai 100kcal yg sesuak di jadikan sbg juadah berbuka puasa juga .
.
Normally masa buka puasa mmg di galakkan ambil 100kcal , selepas solat baru di galakkan ambil makanan yg sedikit berat seperti nasi . Sebab bila berbuka dgn kadar kalori yg sederhana akan membuatkan perut jadi lebih selesa dan tak terkejut setelah seharian kita tak makan atau minum .
.
Ambil buah buahan segar atau kurma dalam kuantiti ganjil dan minjm air kosong dulu . Rileks kan perut dulu..jangan paksa dgn memasukkan makanan yg berat2... selain tu ia juga bantu menurunkan berat badan kita .
.
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

Bila ckp nak kurus secara natural? Natural macam mana tu ?
.
Takde istilah natural melainkan drpd kita lahir mmg semulajadi berbadan kurus.... atau bermaksud natural dgn makanan yg fresh? Sebenarnya takde makanan fresh dah .Sayur ikan ayam semua beracun, ada bahan pengawet dan GMO . .
Set the right mindset - turun berat badan dengan berilmu..bukan dengan cakap2 orang . .
.
Coach Aida 017 3073463
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara

Eh siapa kata beranak 5 org xleh kurus... boleh je....
Jom mommies ! Sertai premium coaching June 2017..pecutan terakhir sebelum berhari raya .
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic #jubahcantikbesar #jubahmurah #blousemuslimah #redzayda

[ EAT CLEAN VS EAT HEALTHIER ]
.
Korang tahu x??
Haa memang x tahu lagi la sebab x cakap lagi kan πŸ˜…πŸ˜…
Ok bila nak turunkan berat badan ni, ia bergantung pada 80% pemakanan yang seimbang n lagi 20% dari workout.
.
X guna pun kalau bersenam sampai 3 jam pastu balik rumah bedal makan nasi lemak, nasi dagang n roti canai suma tu. Sebab memang xkan turun berat badan pun . Memang dilema untuk orang yang baru nak berdiet ni nak amalkan eat clean 100%. Memang MENCABAR. So pe kata korang mulakan dulu dengan EAT HEALTHY sebelum EAT CLEAN.
.
Ok contoh, makan sayur lebih. Buat la stim ke, rebus x pun grill asalkan sayur mesti lebih. Pastu tukar la pulak dari nasi putih ke brown rice. Bila kita pelan2 ikot benda ni, automatik ia akan kawal kita punya lemak dalam badan. N please. No air manis πŸ™…πŸ™… Cuba la tukar ke air kosong or green tea ke. Haaa kan dah perfect πŸ‘πŸ‘
.

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike

Bagi sesiapa yg masih nak fokus turun berat badan terutama sebelum raya, boleh mulana dgn pecutan terakhir ramadhan penurunan berat badan 3kg ke 6kg sblm raya .
.
PREMIUM COACHING RAMADHAN EDITION .
.
βœ” puasa best tak rasa lapar..energy superb.
βœ” sahur dengan LOW GI food
βœ” 30hari pelan pemakanan puasa awesome.
βœ” FREE coaching
βœ” 30days tips kurus berpuasa
βœ” turun 5 kg ke 8kg
βœ” jimat $$$ takyah belanja makan..buat simpan utk raya.
βœ” peluang menang DUIT RAYA .
.
Limited 10 slot je... pm / wassap
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara

Betul ! BAYANGKAN kita baru bermula diet ikut program kurus... tp tengah jalan atau x sampai berat ide.kita dah stop dan bagi 1001 alasan . End up berat naik balik .
Adalah ianya satu kegagalan utk berdiet atau sebab diri kita yg berhenti mencuba ?
.
Audit balik diri kita..jangan berhenti selagi x sampai destinasi 😊
.
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalifemalaysia #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic #herbalifecoachmalaysia #jubahcantikbesar #jubahmurah #blousemuslimah #redzayda #

Boleh BAYANGKAN tak baju hijau 6 tahun lpas baru umur 27tahun ? Nampak tak bila kita overweight kita akan nampak jauh lbh tua drpd umur asal - sebab lelemak cinta yg akan buat kita lbh tua...
.
Anti penuaan is senang - get your ideal weight, eat proper nutrition n workout πŸ’ͺ tahniah kak roslizar turun 16kgπŸ’ͺ
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalifemalaysia #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

More than 95% chronic disease is cause from bad food.. why shud we bother pasal supplement ? Choose your right supplement...jangan dok sedap beli hat muroh, kedai jamu n tah sapa2 lak owner or doc behind the product .
.
Focus on your eating habit and lifestyle and nutrition food in order to be healthy #noshortcut kesihatan tu lg mahai drpd nilai RM.
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

Tahu ke tak tahu ?.
.
Utk burn more kalori elok buat cardio 30mnt sblm berbuka puasa... masa ni badan di tahap max berpuasa...lepas cardio, boleh get ready berbuka - tp mulakan dgn low GI and high protein food utk post recovery meal.
.
Kalau nak fokus utk pembakaran lemak, weight training di lakukam selepas waktu berbuka atau moreh..sbb bila buat weight training, kita perlu makan dulu good carbo sbg sumber tenaga . Sbb tu di galakkan berbuka dgn makanan yg drpd sumber karbo kompleks dan light meal...selepas weight training - ambil makanan atau any supplement protein based sbg post workout meal .
.
.

PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic #jubahcantikbesar #jubahmurah #blousemuslimah #redzayda #fattzura

Truth serum...
In order to burn fat, lose weight and gain muscle mass, sebenarnya kita perlu work for it.. 80% penjagaan pemakanan seimbang dan 20% senaman...bukan hanya depend pada produk kurus semata utk bekerja utk kita ? Yes...that's right..
.
No one said it would be easy utk capainya sbb tu bila kita dah dapat hasil drpd usaha kita rewardnya sangat best !! Berbaloi baloi...teruskan usaha dan fokus pada target sampai berat ideal πŸ’ͺ
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #herbalifemalaysia #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #herbalifecoachmalaysia

Truth serum...
In order to burn fat, lose weight and gain muscle mass, sebenarnya kita perlu work for it.. 80% penjagaan pemakanan seimbang dan 20% senaman...bukan hanya depend pada produk kurus semata utk bekerja utk kita ? Yes...that's right..
.
No one said it would be easy utk capainya sbb tu bila kita dah dapat hasil drpd usaha kita rewardnya sangat best !! Berbaloi baloi...teruskan usaha dan fokus pada target sampai berat ideal πŸ’ͺ
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #herbalifemalaysia #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #herbalifecoachmalaysia

ebenarnya kita boleh minum air dalam makan.. eh? Mcm mana tu..
.
Haa..dalam bulan puasa ni atau tak elok sgt kita ambil makanan yg ada tinggi kandungan airnya spt timun atau tembikai..ia dpt menggantikan air dlm bdn yg telah kering sepanjang berpuasa..Best kan...
.
Timun mempunyai kalori yg sangat kurang tp mempunyai 1001 kebaikan...dan merupakan sumber air yg baik utk badan ketika berpuasa.
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
#herbalifemalaysia
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #aidafahmiteam #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic #jubahcantikbesar #jubahmurah

Ok guys, siapa mcm ni ? Baik mengaku.. πŸ˜‚
.
Bila start jam 10am ke atas kita mula rasa mengantuk, letih dan tak de tenaga, cek balik apa yg kita makan waktu sahur.. atau tak makan apa2 ? Normally siapa yg ambil makanan too high kalori, atau carbo simple memang akan cpt low energy dan mengantuk berbanding dgn org yg amek sahur carbo complex spt oat .
.
Tukar menh sahur ke menu yg lebih ringkas tp padat dgn protein, carbo complex dan fiber sbb ia lbh mengenyangkan san sumber tenaga yg terbaik sewaktu berpuasa.
.
.
.
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #aidafahmiteam #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal

Baru jam 4pm dah dok pk nak buka apa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ sedapnyaaa shake......nak buat wow shake la ! Nak tahu wow shake tu apa ? Wow shake tu bila kita minum slurrpp yg pertama kita akan rasa WOW !!! .
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #aidafahmiteam #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #sayajual #menantubilal #arianilovers #kukirimcinta #andainyatakdir #ketukketukramadhan #villagepeople

Eh siapa yg tgh berdiet tu jom kita tengok jenis makanan dan masa yg di perlukan utk bakar kalori makanan tu balik .
.
Bukan senang nak bakar kalori ni sbb ia memerlukan sumber tenaga yg banyak - penat kot...bayangkan kalau kita terlebih lebih makan ?
.
Sebab tu konsep 80:20 ni dah mudah sgt...daripada kita bakar kalori, lbh baik kita jaga kalori kita.... nak makan boleh je tp pastikan kalori masih berada di tahap kita perlukan dan makan secara sederhana..
.
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
COAH FAHMI 011 26270628
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #aidafahmiteam #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #sayajual

NAK BAIK ATAU NAK BURUK ?
.
Segala apa yang terjadi pd badan kita sama ada dari segi saiz atau kesihatan berpunca daripada apa yang kita makan...bak kaya pepatah mat saleh : You Are What You Eat.
.
Kita boleh membuat keputusan dengan memilih pemakanan yg lebih sihat dan bernutrisi sebagai gaya hidup kita di samping gaya hidup yg aktif seperti bersenam atau berkebun.
.
MUDAHNYA NAK KURUS.
.
COACH AIDA 0173073463
COACH FAHMI 01126270628
#aidafahmiteam
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #aidafahmiteam #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic #jubahcantikbesar #jubahmurah

Masih sempat lagi nak kurus sebelum raya πŸ˜ƒ..yg penting bermula skarang..U CAN DO IT 😊πŸ’ͺπŸ‘
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH FAHMI 01126270628
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #aidafahmiteam #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic #jubahcantikbesar #jubahmurah

Amy lost 20kg ! Swipe ⏩ to see her result !
https://tinyurl.com/wasapcoachaida

PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic

Amy lost 20kg ! Swipe ⏩ to see her result !
https://tinyurl.com/wasapcoachaida

PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching #instagramers #sitizoners #simplysiti #likefirlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic

Untuk pilih any makanan atau roti, tgk pada label GI food die...
GI ni adalah kandungan karbo dlm makanan tu... makin rendah makin bagus .

Pilih yg bawah GI 50 😊
.
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple
#wlconline
#Jomdiet
#kurussebelumraya
#jomkurus
#wlconline
#nakkurus
#naklangsing
#cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching
#tudungmurah #lofattah #fattfaz #duckscarves #folowmeback #likeforlike #dietatkin #herbalifemalaysia #shaklee

Nak pikir makan apa waktu berbuka nt tp dalam masa yg sama tengah diet..takut kalori terlebihkan...
.
Jom kita check kalori2 kuih dan makanan biasa.. scroll ⏩⏩⏩ utk lihat .
PREMIUM COACHING {Β  TURUN BERAT BADAN 30 HARI } β€’ 1 to 1 Coaching
β€’ 30days Meal plan
β€’ group support system
β€’ teori class*
β€’ 30days health info&topic
β€’ FREE fitcamp
.
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple
#wlconline
#Jomdiet
#kurussebelumraya
#jomkurus
#wlconline
#nakkurus
#naklangsing
#cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching

Adik manis kita ni haaa beraya dgn hati berbunga bunga sakura ler kali ni... pasai dah turun 25kg da oii... dah tak leh guna alasan lepas raya nak start lg dah πŸ˜‚
.
PREMIUM COACHING {Β  TURUN BERAT BADAN 30 HARI } β€’ 1 to 1 Coaching
β€’ 30days Meal plan
β€’ group support system
β€’ teori class*
β€’ 30days health info&topic
β€’ FREE fitcamp
.
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple
#wlconline
#Jomdiet
#kurussebelumraya
#jomkurus
#wlconline
#nakkurus
#naklangsing
#cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching

Adik manis kita ni haaa beraya dgn hati berbunga bunga sakura ler kali ni... pasai dah turun 25kg da oii... dah tak leh guna alasan lepas raya nak start lg dah πŸ˜‚
.
PREMIUM COACHING {Β  TURUN BERAT BADAN 30 HARI } β€’ 1 to 1 Coaching
β€’ 30days Meal plan
β€’ group support system
β€’ teori class*
β€’ 30days health info&topic
β€’ FREE fitcamp
.
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple
#wlconline
#Jomdiet
#kurussebelumraya
#jomkurus
#wlconline
#nakkurus
#naklangsing
#cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching

● BUNCIT ITU TIDAK SEKSI●
Ramai yang beranggapan buncit adalah satu tanda kebahagiaan... tapi ramai yang tak tahu betapa bahayanya bila lemak berlebihan terutama di bahagian abdomen atau perut.
.
80% adalah berpunca drpd pemakanan... maknanya utk mendapat abs atau perut yg cantik, 80% fokus kpd apa yg kita makan..di samping buat 20% senaman...
.
COACH FAHMI 01126270628
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple
#wlconline
#herbalifecoachmalaysia
#Jomdiet
#kurussebelumraya
#jomkurus
#wlconline
#nakkurus
#herbalifenutrition
#naklangsing
#cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching
#fitcamp
#herbalifemalaysia

Jom mulakan dengan langkah pertama 😊
PREMIUM COACHING ● TURUN BERAT BADAN ● NAIK BERAT BADAN●

COACH FAHMI 01126270628
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple
#wlconline
#herbalifecoachmalaysia
#Jomdiet
#kurussebelumraya
#jomkurus
#wlconline
#nakkurus
#herbalifenutrition
#naklangsing
#cabaranturunberatbadan
#onlinecoaching
#fitcamp
#herbalifemalaysia
#premiumcoaching
#wlconlineΒ  #herbalifecoach #coachherbalife #turunberatbadan #cabaranturunberatbadan

Most Popular Instagram Hashtags