#malaysiafitcouple

2273 posts

TOP POSTS

Don't give alasan tak dapat workout sbb anak kecik, anak ramai.
.
Bersenam juga salah satu cara utk kita having fun with them dan salah satu cara kita wujudkan healthy lifestyle dgn anak2.. biarkan dorang kacau.. lama2 dorg akn ikut kita..
.
Cth sit up dgn toddler... mommy fit baby pun happy ❀
#malaysiafitcouple #motherdaughterworkout #herbalifecoachmalaysia

Healthy dinner for hubby -

Chicken marinara avocado salad.. ayam kecik tu leftover zahra πŸ˜‚
#coachaidacooking
.
Gigih bini support transformasi laki πŸ’ͺ
#malaysiafitcouple #herbalifemalaysia

#tb Beli barang eatclean nak mkn pas tarawih..coach aida masak sodap2 tau mlm nt @aida_fahmi 😊#malaysiafitcouple #herbalifemalaysia

Ok baru boleh makan 😊 sesudah tarawih..thanx wife @aida_fahmi masak..πŸ˜ŠπŸ˜πŸ˜˜πŸ˜‹
#malaysiafitcouple #herbalifemalaysia

Sahur kami pagi td..capucino strawberry bliss (fahmi) capucino coklat HL (aidaa)..tahun ke 5 bersahur dengan shake..alhamdulillahπŸ˜ŠπŸ˜πŸ˜‹ #herbalifemalaysia #herbalifenutrition #malaysiafitcouple #coachherbalife

Sambut besday girl @aida_fahmi πŸŽ‚πŸŽ‚..makan dulu b4 tgk cite favourate aku fast8 😊.. #besdaymummy #besday27 #malaysiafitcouple #herbalifenutrition #herbalifemalaysia

Off to airport..bye2 samran hotel 😊
#bangkok #extravaganza2017 #herbalifemalaysia #malaysiafitcouple

PREMIUM COACHING JUNE .
turun berat sebelum raya dan bonus selepas raya juga.. masih boleh enjoy beraya tapi berat tak naik ! Bestkan.....
.
.
Jom semua..klik wasap link di bio. ✌
.
.
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalife #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

MOST RECENT

Healthy dinner for hubby -

Chicken marinara avocado salad.. ayam kecik tu leftover zahra πŸ˜‚
#coachaidacooking
.
Gigih bini support transformasi laki πŸ’ͺ
#malaysiafitcouple #herbalifemalaysia

Don't give alasan tak dapat workout sbb anak kecik, anak ramai.
.
Bersenam juga salah satu cara utk kita having fun with them dan salah satu cara kita wujudkan healthy lifestyle dgn anak2.. biarkan dorang kacau.. lama2 dorg akn ikut kita..
.
Cth sit up dgn toddler... mommy fit baby pun happy ❀
#malaysiafitcouple #motherdaughterworkout #herbalifecoachmalaysia

Now water less.πŸ’₯
Developed using a specifically selected blend of natural herbs including Dandelion, Water Less helps reduce unwanted excess water from problem areas like waist, hips and thighs. #easybody #fit #fitmom #fitwomen #fitwomencook #fitgirls #fitgirl #fitgirlsrule #fitgirlcode #fitgirlsguide #fitgirlmalaysia #malaysiafitgirls #malaysiafitcouple #ironlegends #ironlegendsmalaysia

Dalam raya pun kita ambil nasi dan juga baaaaanyak karbo lain tapi main dia NASI . Best part nasi waktu raya bermacam jenis dan leboh tinggi kalori daripada nasi putih .
.
Jom kita cekidot antara nasi yg popular sewaktu raya dan kalorinya . Ermmm..no wonder la berat senang naik diam diam... .
Selamat hari raya maaf zahir dan batin daripada kami sekeluarga #malaysiafitcouple from #herbalifemalaysia . ❀

PREMIUM COACHING JUNE .
turun berat sebelum raya dan bonus selepas raya juga.. masih boleh enjoy beraya tapi berat tak naik ! Bestkan.....
.
.
Jom semua..klik wasap link di bio. ✌
.
.
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching
#herbalifemalaysia #coachherbalife #herbalife
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

Lg sorang akak comel nak sikit lg nak 20kgclub..lg 5 kg tu... chaiyok ! .
JOIN PREMIUM COACHING JUNE - 7 slots lagi youuu ols..
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalifecoach #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #herbalifemalaysia

Ni memang cabaran bagi setiap wanita lagi2 yang berumur 30an atau yang dah beranak... jisim otot akan semakin berkurangan mengikut usia jika tidak buat sesuatu utk mengekalkannya..
.
Flabby di sebabkan jisim otot yg rendah - dan ramai ingat ianya adalah air : gemuk kerana air . Tiada istilah gemuk air sebenarnya..yang ada hanya water retention atau badan mengumpul air dalam badan terlalu banyak . Puncanya kerana kerap ambil makanan bergaram atau msg tinggi.
.
Banyakkan minum air putih dan buat senaman yang tertumpu pada lengan dan bawah lengan .
.
COACH AIDA 0173073463
COACH FAHMI 01126270628
#aidafahmiteam
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #coachherbalife #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #herbalifemalaysia

Ni memang cabarab bagi setiap wanita lagi2 yang berumur 30an atau yang dah beranak... jisim otot akan semakin berkurangan mengikut usia jika tidak buat sesuatu utk mengekalkannya..
.
Flabby di sebabkan jisim otot yg rendah - dan ramai ingat ianya adalah air : gemuk kerana air . Tiada istilah gemuk air sebenarnya..yang ada hanya water retention atau badan mengumpul air dalam badan terlalu banyak . Puncanya kerana kerap ambil makanan bergaram atau msg tinggi.
.
Banyakkan minum air putih dan buat senaman yang tertumpu pada lengan dan bawah lengan .
.
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #herbalifemalaysia

DINNER HAPDATE !YUMMYLICIOUS...
.
Semua pandai dah pilih makanan sihat utk makan malam bila berbuka puasa... amazingkan...
Kurus dgn makanan sedao and healthy !
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
#herbalifemalaysia
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalifecoach #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

SUMBER PROTEIN NATURAL ?
.
.
bila ckp tentang protein ramai yg hanya fikir ayam , ikan n telur... sebenarnya banyak lagi sumber alam yg mempunyai tinggi protein . Tak semestinya ayam ikan telur shj ..
.
Swipe ⏩⏩ utk lihat 20 jenis makanan yg tinggi protein .
.
.
Coach Aida
#aidafahmiteam
#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya #coachherbalifemalaysia #herbalife #jomkurus #wlconline #nakkurus #naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon #malaysiaigshop #schawalara #moodrepublic #jubahcantikbesar

The most ideal meal for sahoor...
βœ” good carbs
βœ” low GI
βœ” protein
βœ” full of nutrients
βœ” low sugar
βœ” will keep you full longer
βœ” sedap bak hang
.
.
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #herbalifemalaysia #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #herbalifecoachmalaysia #coachherbalifemalaysia

Snacking terbaik dalam lingkungan 100kcal... sini saya ada cth makanan buah segar yg mempunyai 100kcal yg sesuai di jadikan sebagai juadah berbuka puasa juga .
.
Normally masa buka puasa mmg di galakkan ambil 100kcal , selepas solat baru di galakkan ambil makanan yg sedikit berat seperti nasi . Sebab bila berbuka dgn kadar kalori yg sederhana akan membuatkan perut jadi lebih selesa dan tak terkejut setelah seharian kita tak makan atau minum .
.
Ambil buah buahan segar atau kurma dalam kuantiti ganjil dan minum air kosong dulu . Rileks kan perut dulu..jangan paksa dgn memasukkan makanan yg berat2... selain tu ia juga bantu menurunkan berat badan kita .
.
.
.
PREMIUM COACHING
#aidafahmiteam
COACH FAHMI 01126270628
COACH AIDA 0173073463
πŸ“5 tahun berpengalaman
πŸ“ Malaysia & world wide coaching

#malaysiafitcouple #wlconline
#Jomdiet #kurussebelumraya
#jomkurus #wlconline #nakkurus
#naklangsing #cabaranturunberatbadan
#onlinecoachingΒ  #instagramers #sitizoners #simplysiti #likeforlike #tagsforlikers #sayajual #bazaarpaknil #tudungbawal #tudungchiffon

Most Popular Instagram Hashtags