#malaysia

19112020 posts

TOP POSTS

EMPAT PEMAIN INI ADALAH ASET NEGARA
.
Safiq Rahim, Aidil Zafuan, Amirulhadi Zainal dan S.Kunanlan yang akan kembali menyarung jersi skuad kebangsaan ini adalah satu aset negara. Mereka telah banyak menabur bakti dan jasa kepada negara sebelum mereka membuat keputusan bersara dari peringkat antarabangsa. Dengan pengetahuan saya tentang taktikal permainan sebahagian pemain tempatan, ianya adalah satu corak permainan baru yang akan digunakan untuk skuad kebangsaan. Hanya mereka yang tidak tahu mengenai bola sepak akan menyangkal kenyataan dan menafikannya.
.
Mario Gomez, Ketua Jurulatih Skuad Kebangsaan
.
Fuhhh, tak sabaq weh nak tunggu sengat dan sentuhan atok Gomez.
.
#malaysiasoccer #selamanyaharimaumalaya #harimaumalaya #ultrasmalaya #msl2017 #tanahtumpahnyadarahku #malaysia #malaysiaboleh #demimalaysia #negaraku #igreview #paidreview #futsalmalaysia #nfdp #teammalaysia #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #teammalaysia #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia

#iamtb .
#TravelRepost @franci_bigb in ...
📍🇲🇾 Malaysia / Malasia.

🇬🇧 Batu Caves is the biggest hindu temple outside India.
🇪🇸 Las cuevas de Batu es el templo hinduísta más grande fuera de India.
.
#malaysia #malasia #batucaves #hinduism #hindu #temple #shiva #kualalumpur #asia #travelblogger #travel #viajar #viaje #viajes #instatravel #travelgram #mytravelgram #traveler #traveller #traveling #travelling #wanderlust #ilovetravel

Kuala Lumpur City ✨ Discovering some of her nature & beauty! Who has been to the #klbirdpark before? TAP on the picture for outfit details ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#travelinstyle #kualalumpur #malaysia #klc #Modestfashion #worldtraveller #globetrotter #wanderlust #muslimtravelers #turbanistaparis #Turbanstyle #Turbanfashion #turbans #turbana

Tok Guru ❤️ Datin Sabariah * berapa like yer boleh untuk gambar
#kotabharu #malaysia #sweetcouple #vscom #tgna #tokgurunikaziz


.
.
.
قسە ناتوانێت ئەوە چاک بکاتەوە کە کردار شکاندوێتی.
.
.
.
@english.sayings 📱

MOST RECENT

The King Of Malaysia; Yang Di-Pertuan Agong of Malaysia Sultan Muhammad V was spotted wearing an Audemars Piguet Royal Oak GMT Tourbillon Concept. Reference-26560IO ⌚️👑 @malaysiaroyalfamily •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••Price -UK Price List-£16,600 #CelebWatches •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
#watch #watchporn #watches #celebrities #celebrity #fashion #patek #rolex #richardmille #rolexgang #timepiece #instawatch #audemars #richlife #rich #wealth #money #spotter #king #royalfamily #malaysia •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Like✔Comment 💬Tag Friend👤 Follow! Thanks to @thecullinan for the spot👍

Malaysia in @fashionnova, check out FashionNova.com to see whats the hype about | #Malaysia #FashionNova #Fashion #Fashionista

TESTIMONI BIKIN NGILER !!
Dengan HERBAL BEST SELLERS !!!🍃🍃 PRODUK TIENS TERLARIS | Siapa sih yg gak mau TINGGI ?! Ready :
PENINGGI, PELANGSING SEHAT, PENGGEMUK, PEMUTIH, MASKER herbal 100pc TERBUKTI ! | Produk tiens terbukti oleh jutaan TESTIMONI | kenapa masih ragu ?
Buktikan sendiri 😚
.
DIBIMBING SAMPAI BERHASIL !!
Konsultasikan segera dengan kami👇👇
BBM : D749A3FF
Whatsapp :0852-7048-4929
Line : space_herbal
FreeOngkir dan lagi promo loh 😚
.
#trusted #termurah #holiday #pagi #siang #malam #peninggibadanmurah #jawa #aceh #papua #malaysia #tiens #gratisongkir #shoppe

I always go on a feeding frenzy when I first arrive in #southeastAsia , and then have to check myself and remember that my metabolism can't handle six giant meals a day anymore 😂😂 It's totally healthy if it's served on a leaf though right?! 🤔🍚🍃#malaysia #kualalumpur #streetfoods #justneedabeer

RENUNGKAN SEJENAK YUK

Umumnya org lebih memilih mencari kerja ketimbang berbisnis.
Karna mereka merasa AMAN, TERJAMIN, dan penghasilan PASTI. Makanya sering sy ketemu org yg sy tawarkan mengubah nasib lewat bisnis jawabannya "kerja yg pasti-pasti aja" .
Oke Mari kita kupas 3 kata sakti mereka yaitu,
AMAN, TERJAMIN, PASTI. .
#‎AMAN‬ : Siapa bilang jd karyawan itu aman, karna kapan saja bisa terkena PHK, udah lihatkan berita PHK sana sini...
.
#‎PASTI‬ : yg ini sy setuju , karna jadi karyawan PASTI Pergi Pagi Pulang Petang Pala Pusing Penghasilan Pas-pasan, apalagi tanggal tanggal tua...
.
#‎TERJAMIN‬ : Maksudnya hari tua terjamin, serius? Malah banyak kita temukan saat pensiun bukannya pensiun dgn tenang, malah mereka harus kerja lagi istilahnya dikaryakan. Ini namanya pindah pekerjaan booo' .
.
Kita bicara spt ini bukan berarti bilang jadi karyawan itu tdk baik, tp kalau ingin mengubah kondisi finansial jd karyawan saja TIDAK CUKUP.
Padahal.. andai mau membuka pikiran, buka mata, buka hati dan buka bisnis itu lebih baik daripada menunggu krisis datang.
.
Yuk berbisnis di usia muda..
Yang mau punya Penghasilan Tambahan/ Bisnis Tambahan
Bisnis sambil kuliah? Mantap tuh..
Sambil bekerja ?? Apalagiiii..
Sambil berbisnis yang lain?? Sangat Bisa..
Sukses bukan milik orang yang Mampu, tapi Milik org Yang MAU !!
.
Yuuuk berbisnis sambil bersedekah Berbisnis Micropayment
Bersama PayTren , insyaAllah Rejeki anda ada disini.. .
info daftar bisnis berkah paytren ust. Yusuf mansur
hubungi :
WA : 081230408125
BBM : D0677BEC
www.infopaytren.com/anindiaeka

#paytren
#paytrenustyusufmansur
#paytrenpadang
#padang
#paytrenciputat
#ciputat
#jakarta
#bogor
#depok
#tangerang
#bekasi
#jabodetabek
#bisnis
#bisnisonline
#bisnisberkah
#bisnismahasiswa
#kuliah
#kerja
#paytrenuin
#paytrenuinjkt
#paytreninaja
#pengusaha
#pengusahamuda
#paytren_annisa
#indonesia
#taiwan
#hongkong
#singapura
#malaysia

No t'ho penses més, ara és l'hora d comprar els teus bitllets a Asia. Bangkok i Kuala Lumpur a molt bon preu, busca la millor oferta a @skyscanner_es
No te lo pienses más, ahora es el momento d comprar tus billetes a Asia. Bangkok y Kuala Lumpur a muy buen precio, busca la mejor oferta en @skyscanner_es
#tips #vols #flight #vuelo #Asia #rickshaws #Thailandia #malaysia #tikets #ig_asia

#alhamdulillah
.
Dalam hidup..kita yg design..kita yg create laluan..jalan hidup yg mana yg kita pilih.
.
Kita sendiri yg tahu apa yg kita nak..apa yy kita mahu.. orang lain x kan tahu apa yg terbuku dalam keinginan kita.
.
Jadi orang lain boleh bagi cadangan.. tapi kita sendiri yg pilih keputusan. Cuma keputusan tu baik ataupun paling terbaik buat kita..kita yg tentukan.
.
Kerana berapa banyak yg kita buat ..adalah berdasarkan berapa banyak yg kita tahu
.
Dan untuk kita upgrade diri kita..untuk buatkan bertambah tahu..kita kena belajar dan jangan berhenti belajar
.
Dan banyak kesilapan orang hari ini.. ialah mereka berkira2 nak belajar. Dengan perkongsian percuma pun mereka abaikan.. inikan pula mahu bayar untuk dapatkan ilmu dari kelas2 seminar2 dan buku2 yg berbayar.
.
Dalam hidup kita kena kurangkan bersangka2. Sebab bila kita mula bersangka2. Sebenarnya kita bersangka2..beragak2 dengan rezeki yg tuhan nak bagi.
.
Selagi benda tu boleh beri manfaat walaupun sedikit..dan impactnya kecil.. jangan mempertikaikan.. sebab ilmu tu ilmu tuhan.. dia boleh bagi dan tarik bila2 masa yg dia nak
.
Semoga bermanfaat. Anda kaya dan berjaya. Kongsikan dengan seberapa ramai kenalan anda ..supaya kita sama2 dapat faham apa yg kita nak dalam hidup kita.

#triggeryourtommorow #dungun #ktmd #sayajualonline #ktmddungun #paka #psmza #unisza #umt #kainela #sales #igers #malaysia #tupperware #sharing

Hidup sihat, kulit cantik rahsianya anda perlu amalkan dengan meminum air dengan secukupnya 8 gelas sehari. Pengambilan sayur-sayuran dan buah-buahan sangat digalakkan.
.
.
Penggunaan skincare juga memainkan peranan penting uolls. Konsisten dengan ORCHID SCRUBS dapat membantu masalah kulit anda yang berjerawat dan kusam. Skrub wajah ni sangat bagus dilakukan setiap minggu (2 kali seminggu) untuk membersihkan kulit daripada segala kekotoran. .
.
Setelah melakukan skrub wajah, anda nak apply makeup pun senang. Basic makeup dapkan toner. Toner cepat menyerap dalam kulit uolls... Best sangat kan!! Jom mulakan hari-hari anda dengan ORCHID SCRUBS💆

Berminat boleh pm dan dm direct dengan dropship orchid scrub yang berdekatan dengan tempat anda👍
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💚DROPSHIP PERLIS, ig👉@amoura_cikpiqah
❤DROPSHIP SHAH ALAM,ig👉@na_qisyabiz
💙DROPSHIP SABAH & SARAWAK,ig👉@wawa_aretin
❤DROPSHIP TERENGGANU,ig👉@aryalicious_shop
💚DROPSHIP SELANGOR,ig👉@orchid.beauty.selangor
💙DROPSHIP PAHANG,ig👉@azira_hasan
❤DROPSHIP KUALA LUMPUR,ig👉@orchidbeautyofficialk.lumpur
💚DROPSHIP GELUGOR PULAU PINANG,ig👉@yanaridzz
💙DROPSHIP BUKIT MERTAJAM PENANG,fb👉CIk JIe
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#orchidbeautyofficial #thebestscrubsever
#orchidscrublovers #teamorchidscrubs
#syukuralhamdulillah #scrub #face #body #orchidscrubs #skrubkesukaanramai #facescrub #bodyscrub #herbscrub #coffeescrub #malaysia #dunia #skrubwarisantradisional #bahansemulajadi #nochemical #homemadescrub #skin #goodforskin #redrose #aloevera #bodyscrub #whiteningbody #moodrepublik #bazarpaknill #vendville #modvier

#eajfeedback 😊 Thank you customer 💋
.
👉 Dulu adik ni sebotol je untuk kegunaan sendiri. Dah nampak hasil, repeat lagi sekali. Dan sekarang adik ni order sekali order 14 botol 😊.
Nak CANTIK tak semestinya guna produk mahal.
.
📲 WhatsApp: 0135517840
.
.
#sayajual #visitmyig #isell #uitm #bazaarpaknil #bazaaronline #malaysia #acnesolution #kingcoco #skincare #ukm #ums #uum #ubatjerawat #jerawat #onlineshopping #shoppingonline #putrajaya #instashopmalaysia #klcc #thankyou #villagepeople #jualanku #murah #casingmurah

Most Popular Instagram Hashtags