[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#malaysia

20706488 posts

TOP POSTS

pengundian dilanjutkan untuk delapan negara tersisa, kecuali Malaysia, dengan prosedur yang janggal. Malaysia tidak masuk dalam pot pengundian, sementara enam negara dari delapan negara tersisa akan diundi untuk mengisi posisi A2 sampai A4, dan B2 sampai B4.

Dengan demikian akan tersisa dua negara selain Malaysia, yang belum diundi. Dengan komposisi Grup A dan Grup B yang sudah memiliki masing-masing empat tim peserta, Malaysia disebut bisa menentukan sendiri, atau memilih, akan berada di grup yang mana. Sementara dua tim negara tersisa, akan berada di grup yang tidak dipilih oleh Malaysia.

Ada dua kesimpulan dalam permasalahan tersebut. Pertama, Malaysia bisa memilih grup mana yang mereka rasa lebih mudah, dan kedua Malaysia akan tergabung dengan grup yang terdiri dari lima tim saja, sementara grup yang tidak dipilih oleh Malaysia sudah pasti terdiri dari enam tim karena regulasi tersebut.

#memesepakbolanasional #malaysia #seagames2017

이드 무바락
In Korea, Eid is tomorrow.
Eid prayer will be 9:30am in Seoul central masjid.
Eid Mubarak 💕
🔸plz call me 'Bora' without 'unnie' or 'onnie'
✔plz comment in english.
✔I dont use direct message (DM). DM me only those who are urgent or Koreans who are interested into Islam.

#korea #한국 #이슬람 #islam #hijab #muslim #무슬림 #koreanmuslim #히잡 #ksa #uae #kuwait #qatar #bahrain #oman #yemen #egypt #jordan #palestine #syria #lebanon #iraq #morocco #algeria #tunisia #turkey #indonesia #malaysia #singapore #olaborasong

#ninnukori pallavi❤️✨ #soon 🦋

Yoga class😏 #penang #georgetown #malaysia

this is so stupid . thank you @yunggloco

#selfie #saturday ✨🦋

Have an awesome Saturday and a fabulous weekend 🌅
📸 @andremerzdorf

MOST RECENT

#Repost @shoplaque (@get_repost)
・・・
JOM MENANG DUIT RAYA RM300!
.
.
Sempena menjelangnya Hari Raya ni, kami di team LaQue Official nak bagi free free je duit raya RM300 untuk korang yang bertuah!
.
.
MACAM MANA NAK MENANG DUIT RAYA RM300 NI SENANG SAJA!
.
.
🔹Langkah 1: Follow Instagram kami @shoplaque 🔹Langkah 2: LIKE, REPOST POST ni & TAG @shoplaque okay! Pastikan Instagram anda "public" ya! 🔹Langkah 3: Tag 2 orang rakan di ruangan komen post ni!
.
.
PEMENANG bertuah akan diumum pada HARI RAYA PERTAMA ni! Jadi TERUSKAN tag dan SEMOGA BERJAYA!
.
.
#LaQueRaya #RayaGiveaway #DuitRaya #Raya #duitrayafree #laqueforher #laqueforhim #puasa #malaysia #minyakwangi #minyakwangimalaysia #perfume

Aiyer ~~看这面膜多脏😱 幸好水疗可以帮助吸出肮脏污垢,再来补水,看第三天的面膜是不是干净许多啊😍
🇲🇾全马招商 🌍全球邮寄
私聊我详情🔎
📱WECHAT: scj_theng

#agentwanted #wholesales
#shoppingroll #fairytrip #mask #spa #spamask #霏尔尼水疗面膜 #水疗面膜 #花瓣面膜 #malaysia #likeforlike #like4like #Malaysia #Malaysian #onlineshop #onlinestore #onlineshopping
#补水 #祛痘 #敏感 #玫瑰水疗 #玫瑰水疗面膜 #玫瑰 #洋甘菊 #洋甘菊水疗 #洋甘菊水疗面膜 #面膜

Malezya'nın en eski camisi🇲🇾🕌Kuala Lumpur hatta Malezya geneli camileriyle ünlü.Zengin ve görkemli bir mimariyle yapılmış bu camilerde, tarihin etkileri sizi alıp götürüyor.
💥Ulaşımı metro veya şehir içi otobüslerle sağlamak oldukça kolay.Ayrıca Malezya'nın bir güzelliği de Cuma günleri bütün toplu taşıma araçları ücretsiz 🙏🏻
💥Malezya'nın çoğunluğu Malaylardan oluşmaktadır. Malaylar da müslüman olarak tanımlanmaktadır.
💥Malezya halkı,İslam dinine çok saygılıdır.İslamdan başka bir dinin propagandası yasak.tır.
💥Ülkede müslümanların içki içmesi, kumar oynaması ve bar türü eğlence mekanlarına girmesi yasaktır.
💥Yasaklara uyulmaması adına görevlendirilmiş ahlak polisleri mevcut.
💥Bizimde Dualarımız sağlıklı, mutlu,bol gezmeli bir yaşam dileğiyle🙏🏻#malaysia #malezya #kualalumpur #gezmeler #training #travelgram #instatravel #vacation #turkish #kadrajturkiye #hurriyetseyahat

😂😂😂
.
😊Tag rakan anda
💡Turn on Notificaton
📱Follow @meme.sengit
📥Dm for credit .
.
#mudahterhibur #lawakhambar #hcl #lawakmalay #malaysia #mememalaysia #meme #vidlawak #hambar #dankmeme #memes #dank #chillmemes .
.
Jom follow @meme_boruto
@kepalabawang_kau @lawakrainbow

korang tak sabar tengok full video? ieja lagi lah tak sabarnya🤦🏻‍♀️ sama-sama lah kita bersabar menantikannya okay🤤👍🏻💕 selamat hari raya maaf zahir dan batin . jangan lupa makan ichantique kalau nak cantique mcm i🤤💕
search FACEBOOK: HQ iChantique Malaysia .
.
#shooting #actor #acting #actress #Shortfilm #Coverraya #talent #malaysiatalent #malaysiaactor #malaysia #womanmodel #model #hariraya2017

Keputusan mengejutkan buat Malaysia dan amat membanggakan apabila Futsal Team malaysia berjaya menewaskan china
#um07 #selamathariraya #ultras #malaysia

EXCLUSIVEHIJAB BY SYA mengucapkan :
❤❤❤SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI❤❤❤
.
Buat semua muslimah...
Terima kasih kerana memilih koleksi PREMIUM sebagai pelengkap busana raya anda😍😍😍
.
🍭🍭🍭TUDUNG LIBAS MANTAIN CUN🍭🍭🍭
KAK SYA, +6010 8200824, #exclusivehijabbysya #TudungLibasFacebook

#tudungmurah #tudungonline #tudung #tudunglabuh #tudungterkini #innerneck #muslimahfashion #muslimah #cikgu #ustazah #hargapelajar #bazarpaknil #bazaronline #sayajualonline #tudungtelekung #instantshawllabuh #hijabstyle #hijabstailista #hijabfashion #hijabers #niqabis #malaysia #instantshawl #instantshawls #mesrasolat #niqabmalaysia #tudungexpress

楽しい楽しいタイディナー🍽
マレーシアにきてから、だんだん辛いもの食べれる様になりました😜


階段を登るとお店があって、森の中にあるみたいで可愛い🌲🌳🐈🌴


#dinner#tamarindhill#タイ料理#love#happy#malaysia#malaysialife#KL
#マレーシア#マレーシア生活#クアラルンプール#クアラルンプール生活#海外生活#海外移住#南国生活#アラサー

No nos queremos ir! Seguimos en Isla de Langkawi, Malasia #FxFxMundo #honeymoon #malaysia

Most Popular Instagram Hashtags