#malaysia

19738413 posts

TOP POSTS

Agak win di situ. Yeay laki menang. Tadi kata admin x backup laki an. Ni admin backup kot 😤
.
Tag rakan korang 👇🏻
.
⭕️Jangan lupa turn on notification post @lawak4x4⭕️
.
#lawak4x4 #lawakboring #lawak #lawakkot #lawakhambar #lawakhangit #lawakking #lawakkerder #lawakkeder #lawakgila #lawakmalaysia #lawakgram #lawakbodoh #jenakamalaya #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #mudahterhibur

New #selfie ❤️ #sunday funday😍

📸Unknown

I am always having this COCOE for my skin, body(cholesterol, blood sugar).
Actually I have a sensitive skin. If I am on period or get some stressed, I have some skin troubles. But my COCOE helps to keep skin balance. Nice😎!
My mother(dry skin), younger brother(oily and pimple skin) and my grand mother(diabetes) are also having it.
If you don't hurry up, you have to pre-order😱🔥.
-
You can contact us @jihyene and whatsapp 📲6018-2557-108 😍
We also have mask pack and facial cleansers are DIRECTLY from Korea🇰🇷🇰🇷🇰🇷

A lot to do, but I really enjoy my time in Munich 🌄
Great city 🌃
Wish you guys a happy Sunday

MOST RECENT

SAKIT LEMAH JANTUNG

Sejak ayah amalkan #vivix ayah rasa lebih sihat.

Badan dah tak rasa berat, kebas-kebas dah semakin berkurangan dan selera makan juga bertambah.

Alhamdulillah.❤

RM5 RM5 RM5 SAHAJA!!
Sambal Goreng Budu REMOKA Viral !!
'Nyakut' molek ore Kelate kato.
Makanlah dengan apa pun sememangnya sedap! Tak perlu ulas banyak tengok gambar pun pasti meleleh air liur.

SEDAP SENGOTI BOH !

Untuk order boleh call or whatsapp di bwh ni 👇🏻👇
0184724957 semenanjung
0184724957 semenanjung

0179276131 sabah sarawak
0179276131 sabah sarawak

Nak jadi agen tempat anda amat2 dialukan.... #sambalgorengbuduremoka#sambalremoka#sambalviral#kelantan#kelate#sayajualsambal#remoka#resepimokkawe#sayajual#bazaarpaknil#sayajualmurah#budu#kotabharu#sambalpedas#codkotabharu#codkelate#nenosayido#murahmurah#malaysia#sarawak#remokasarawak#sabah#remokasabah#sambalgorengsarawak#sambalgorengsabah#ums#sabahsarawak#kelatefood

Di man ako si John Lloyd Pero Lagi ko sasabihin sa inyo na mag Ingat kayo palagi Habang akoy malayo sa inyo dahil mahal na mahal ko po kayo... #strongerthanyesterday #malaysia #backtoreality

BEKAS PESAKIT STROKE
Sejak mengamalkan #vivix , perubahan yang paling ketara beliau tidak lagi kerap MC.

Biasanya dalam sebulan, mesti ada MC dalam 2 ke 3 kali.

Tapi sejak amalkan vivix, sebulan penuh pun boleh kerja.

Berbeza bukan?

Tahniah @shafiqmatdris atas perlawanan yg hebat. 👊😉 #Bt3muaythai #teenagers #fighter #jengka #pahang #malaysia

Dengan The Junni Pinkish White, anda akan rasa yakin sepanjang hari. Nak jumpa kawan pun dah rasa confident, takda rasa malu malu muka tak cantik lagi dah. Flawless 24/7! Bukan muka je uolls, satu badan putih flawless. Tunggu apa lagi?? Jom order dapatkan sekarang!!! Whatsapp saya cepat.. 💕 price list: 🌸 Normal set - rm60 🌸 Basic set - rm45 🌸 Acne set - rm45 🌸 Whitening Lotion - rm35 Postage : rm8 (sm) / rm12 (ss)
.
.
To Order:-
📲 Whatsapp: 017-6165468
📌 Website: www.thejunni.com
🌹 #tjcod(nama lokasi anda)
NO DM- FOR FAST RESPONSE PLEASE WHATSAPP -
.
Malaysia, Singapore, Indonesia & Brunei .
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #tjrawang #skincare #tjcod #setskincare #vsco #agendiperlukan #malaysia #singapore #brunei#indonesia #likeforlike
#melaka #bukitbaru #bukitberuang #ayerkeroh #mydinmitc #tescoperinggit #mayla #sayajual #onlineshopping #bazar #follow #instagram #agendropshipwanted #sayajualsayaguna #tjmelaka #bukitberuntung #kualaselangor

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags