#makeupwithselly

482 posts

TOP POSTS

Be the best version you can be! ๐Ÿ˜
Good morning luvs!

#makeupwithselly #wddarkadia2016
#healthmovement #stayhealthy #behappy

The essence of photography is not capturing a picture but capturing the memory๐Ÿ’• Wishing you a warm exciting joyful for our beloved bride to be @shintadaraayu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š .
With love, ur girl @gialestari @maduthoo and yours truly miss photographer/editor/distributor/makeup retoucher ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
.
.
#makeupwithselly #friendship #friendsforlife #bridalshower

They said eyes is the window to the soul๐Ÿ‘€๐Ÿ‘… #makeupwithselly #Clozetteid

All ze gurls on fleek. Nice to meet yall gorgeous ladies! See you real soon in the next event๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
.
.
#makeupwithselly #sephorapikavenue #sephoraidn #beautyinfluencer

Yaaay! Cheers to the freakin (long) weekend!๐Ÿบ๐Ÿบ
.
.
#makeupwithselly #happylongweekend

A little black/white wont hurt. Right?๐Ÿ˜‰
.
Just got home from short vacay, will pick the giveaway winner tonight and annouce it tommorow! Is it gonna be you?
.
.
#makeupwithselly #bloggergiveaway #blackandwhite #selfie

Oh hi bare lips!
.
.
#makeupwithselly #barelips
#slay

Akhir2 ini bibirku lagi kering akibat kurang minum air putih dan constantly working didalam ruangan ber-AC. Kulit bibir pun jadi ikut-ikutan kering and its annoys me so much karena kalau pakai lipstick matte, bibirku jadi terlihat pecah2 and it aint cool at all!๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘
.
Well, akhirnya kemaren aku coba pakai @cliniqueindonesia Crayolla Chubby Stick, and i gotta admit, i loveee the moisture and the color! Aku coba yang warna brick red dan warnanya really intense walaupun ini basicly lip balm (swap to pict 2) It also contains mango and shea butter so your lips will thankin you.
.
Now now, buat kalian yang suka sheer finish, they have something for you too! You can purchase this at Clinique store everywhere yaa๐Ÿ˜
.
.
.
#makeupwithselly #cliniqueid #cliniquecrayola #cliniquechubbystick #cliniquecosmetics

About to play with this uber pretty brushes from @lamicabeauty in collaboration with @bubahalfian
.
First impression to this beauty? it is def scream elegance, i mean gold and maroon? yass please! the brushes itself so fluffly and soft too๐Ÿ’•
.
Tuts coming up soon on my channel luvs!
.
.
#makeupwithselly @clozetteid #Clozetteid #ClozetteidxLamica #LamicaxClozetteIDReview
#ClozetteIDReview

MOST RECENT

In life have a friend that is like a mirror and shadow; Mirror doesn't lie and shadow never leaves ๐Ÿ’•
Candid @miradamayanti
#moment #makeupwithselly #mainmakeupsamaselly #makeup #eyeliner

One of moisturizer andalan saat ini! Namanya adalah Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate.. seperti yang temen2 tau kulit wajahku sebenarnya kombinasi, but girlll the dry parts annoys me so bad :(
.
But i've been using this baby for weeks now dan berasa sekali wajah jadi lembab, kenyal dan recharged lagi yass!
.
Nah buat kalian yang constantly working under air conditioner, i recommend this supaya kulit wajah kalian tetap lembab dan sehat, karena tanpa sadar kulit wajah jadi super kering loh dibawah AC.
.
Anyways kenapa aku suka banget sama Clinique ini, karena its very lightweight dan tekstur gel nya ga butuh waktu lama untuk meresap ke kulit, which bagus banget untuk moisturizer sebelum makeup, terutama yang suka heavy makeup like me lol. Oh and guess what, temenku yang punya oily skin loves it too! Sama skali ga bikin kulit tambah berminyak.. aku sih yes bangett untuk produk ini๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
.
#makeupwithselly #cliniqueindonesia #cliniquemoisturesurge #clinique #superchargedhydration #superchargedmoments #clozetteid #skincareroutine

Pulling this Strawberry Champagne on Ice look (ok thank you Bruno Mars lol) using these fabulous brush set from @lamicabeauty in collabo with @bubahalfian ๐Ÿ’•๐Ÿ’•
.
Penasaran sama full reviewnya? Stay tuned on my youtube cus it will be posted tonightt yasss!! No worries, i will give you heads up on IG stories kalau nanti sudah posted ya๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
.
#makeupwithselly #brushtalk #Clozetteid #ClozetteidxLamica #LamicaxClozetteIDReview
#ClozetteIDReview

The essence of photography is not capturing a picture but capturing the memory๐Ÿ’• Wishing you a warm exciting joyful for our beloved bride to be @shintadaraayu ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š .
With love, ur girl @gialestari @maduthoo and yours truly miss photographer/editor/distributor/makeup retoucher ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž
.
.
#makeupwithselly #friendship #friendsforlife #bridalshower

They said eyes is the window to the soul๐Ÿ‘€๐Ÿ‘… #makeupwithselly #Clozetteid

She's a badass with a good heart,
Soft but strong,
Unapologetic and honest,
She's the type of woman you go war beside and conquer the world with๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
.
on lips: @revlonid Romance - yes its the new color and yes its a perfect red lips that i love! will share you another shade next๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
#makeupwithselly #lipswatch #revlonid #revlonindonesia #lipstickjunkie #Clozetteid

Throwback thursday, photoshot with my fury baby for company annual calendar. Gotta say she's a natural. Wondering where that come from๐Ÿ˜…๐Ÿถ๐Ÿ’•
.
.
.
#makeupwithselly #doglover #dachshund #furbaby

About to play with this uber pretty brushes from @lamicabeauty in collaboration with @bubahalfian
.
First impression to this beauty? it is def scream elegance, i mean gold and maroon? yass please! the brushes itself so fluffly and soft too๐Ÿ’•
.
Tuts coming up soon on my channel luvs!
.
.
#makeupwithselly @clozetteid #Clozetteid #ClozetteidxLamica #LamicaxClozetteIDReview
#ClozetteIDReview

Well, hello another chapter of 20-something! Let's dance new age๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ๐ŸŽ‚ anyways birthday giveaway enakan start minggu ini atau minggu depan yaaa?
.
.
Makeup deets:
@cliniqueindonesia Moisture Surge Hydrating Supercharged
@absolutenewyork_id Flawless Face Primer
@esteelauder Double Wear Foundation in Tawny
@shuuemura Face Powder
@benefitindonesia Goof Proof and Gimme Brow
@nyxcosmetics_indonesia Contour Pro Palette
@anastasiabeverlyhills Illuminator So Hollywood
@sephoraidn Rouge Matte M14
@catrice.cosmetics Gloss on top
@thewlashesofficial amara
@tam.illi Flaah earring
.
.
Anyways, selamat merayakan Hari Idul Fitri guys! enjoy time with your beloved fams๐Ÿ’•
.
.
#makeupwithselly #cliniqueindonesia #benefitbrows #sephoraidnbeautyinfluencer #nyxcosmeticsid #birthdaygirl๐Ÿ‘‘

Embracing laid back summer vibes at launching Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate yesterday with my gurl @marcelinecarlos ! @cliniqueindonesia .
.
First impression, super love! Penasaran? Tunggu reviewnya yah gorjas~!
.
.
#cliniqueindonesia #makeupwithselly #clinique #superchargedhydration #superchargedmoments #clozetteid #skincareroutine

Hologasm! Been receiving many compliments for this gorg nailart~~
Thanks so muchoo @mejikunail ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ been two weeks now and its still bomb!
.
.
.
.
.
.
#MakeupwithSelly #nailart #mejikunail #hologramnails #holographic #clozetteid

Ini karena tatanan rambutโ€‹ ato krn mmng wajah ane tambah panjang ky alien ๐Ÿ‘ฝ gk niat nurunin berat badan si, tp selama ramadhan, mmng sptnya berat ane sedikit berkurang. Momennya tepat ni utk membakar lemak jahat nan bandel yang tdk mau pergi hanya dgn #MamaLemon

#Reposting @makeupwithselly with @instarepost_app -- Summer vibes with nude lips, anyone?
.
.
@sephoraidn Smoothing Primer
@nyxcosmetics_indonesia Total Control Drop Foundation in Classic Tan
@maccosmetics Eyebrow Pencil in Stud
@anastasiabeverlyhills Modern Rennaisance Palette
@vovmakeupid All Day Strong in Smoke Red for waterline
@thewlashesofficial Witness
@revlonid Ultimate All In One Mascara
@benefitindonesia Hoola Bronzer
@sephoraidn Blush on in Amuse Me
@beccacosmetics Champagne Pop
@klaracosmetics @klaracosmetics_id Mini Kissproof in Naked Toffee
.
Kalo kata papih @joonbond ini pose: Foto gaya Selly๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
#MakeupwithSelly #summerlook #makeupjunkie #sephoraidn #maccosmeticsid #ibv #revlonid #thewlashes #gigirlarmy #undiscovered_muas #selfie #beautybloggerindonesia #klaracosmetics #champagnepop #vovcosmetics #anastasiabeverlyhills

Summer vibes with nude lips, anyone?
.
.
@sephoraidn Smoothing Primer
@nyxcosmetics_indonesia Total Control Drop Foundation in Classic Tan
@maccosmetics Eyebrow Pencil in Stud
@anastasiabeverlyhills Modern Rennaisance Palette
@vovmakeupid All Day Strong in Smoke Red for waterline
@thewlashesofficial Witness
@revlonid Ultimate All In One Mascara
@benefitindonesia Hoola Bronzer
@sephoraidn Blush on in Amuse Me
@beccacosmetics Champagne Pop
@klaracosmetics @klaracosmetics_id Mini Kissproof in Naked Toffee
.
Kalo kata papih @joonbond ini pose: Foto gaya Selly๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.
#MakeupwithSelly #summerlook #makeupjunkie #sephoraidn #maccosmeticsid #ibv #revlonid #thewlashes #gigirlarmy #undiscovered_muas #selfie #beautybloggerindonesia #klaracosmetics #champagnepop #vovcosmetics #anastasiabeverlyhills

Selamat bontot untuk keberhasilannya menjadi siswa dgn nilai tertinggi. Semoga kelak bisa jd org yg berguna. Aamiin๐Ÿ˜™โค
.
.
.
#makeupwithselly #makeupbyme #makeuptutorial #makeupwisuda #makeup #makeupblush #wardahexclusivemattelipcream

Most Popular Instagram Hashtags