#makeuptunang

MOST RECENT

.
KENAPA DYXY SEKARANG DIGEMARI ARTIS-ARTIS TERKENAL MALAYSIA? πŸ’‹
.
Tipu la cakap kalau tak ada rasa tertarik bila artis kegemaran kita pakai produk yang best kan?
.
Sebabnya, Artis2 ni mesti akan pilih produk yang terbaik kan untuk pastikan kulit mereka tetap cantik dan flawless πŸ˜‰ So peminat pun makin bertambah minat 😍
.
Jadi kat sini saya nak listkan πŸ‘‡
.
10 SEBAB MENGAPA ANDA β€œWAJIB” MENCUBA PRODUCT KELUARAN DYXY ‡
.
.
🌷BC CREAM DYXY🌷
.
πŸŽƒ Tidak bercapuk dan tidak berminyak di muka sehingga 8 jam penggunaan πŸ•—
πŸŽƒ Boleh memudarkan parut jerawat dengan adanya ekstrak arbutin
πŸŽƒ Mempunyai SPF50+ yang dapat melindungi kulit dari sinaran UV yang berbahaya 🌞
πŸŽƒ Dapat menutup jerawat dan parut di muka
πŸŽƒ Membantu melembapkan muka dengan adanya VITAMIN E
.
.
🌹MINERAL FACE MIST🌹
.
🎈Dapat mengecutkan jerawat di muka dengan penggunaan yang konsisten
🎈Memberikan effect glowing serta merta ✨
🎈Mengecilkan pori pori di muka
🎈Merawat kulit kering dan menggelupas
🎈Membantu mengurangkan alahan pada muka
.
.
BANYAKNYA KEBAIKAN produk DYXY ni 😍. Serius anda takkan menyesal keluarkan duit untuk produk yang dijamin berkualiti dan selamat. Mengapa selamat? Kerana produk kita mempunyai kelulusan dari KKM 😊
.
Jom wasap skrg
πŸ“² 0145347345

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL #teamAyuyu #teamBieena

Bold warm look for kakak comel kita @rajasofie for Assalamualaikum.. πŸ˜πŸ˜˜β€πŸ˜˜πŸ˜˜β€πŸŽ‰πŸ’•πŸŽ‰πŸ’•πŸ’•πŸ’•β€
.
P/s anything for inquiries do dm me ...muuaahhhh !! 😘😘😍😍.
.

#makeuptouchbyFU #FUtouch #byFU #makeup #fashion #wedding #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupdinner #makeupconcept #sfxmakeup #facepaiting #makeupmurah #makeupraya #MUA #makeupclass #fashiondesigner #paidreview #giftreview #work #life #raya #happy #love #2018

Lama jugak peram gambar ni hahaha. Ni tahun lepas punya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Hari tu bosan & tangan gatai nak mekap orang so ni laa kanvasnya. Mekap tak havoc mana sebab nak pegi kenduri katanya. Thanks kak Puteri. Mohon semua doakan semoga kak Puteri sentiasa diberi kesihatan yang baik.
.
#makeupbyannakadir #makeupartistperak #muaperak #muatapah #muabidor #muaslimriver #muatelukintan #muasungkai #muaipoh #muakampar #muauitm #muauitmseriiskandar #uitmseriiskandar #uitmsi #muauitmtapah #perak #uitmtapah #muamalaysia #morphebrush #hudabeauty #makeupgeek #makeuptunang #makeupkahwin #makeupbridesmaid #makeuptutorial #makeupsanding #makeupdinner #makeuppengantin #makeupconvo

Tengok jodoh ke tu? πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ basic to advance ❀️
Demo 2 look & practical session
13 May 2018
10 pagi - 5 ptg
RM 200
Johor bahru .
.
P/s : bukan sahaja dapat ilmu dan tips ya kalau join class ni. Korang jugak dapat gift dari sponsor class sofy nanti πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ .
.
πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„
M A K E U P B Y S Y A H I R A H S O F I AH
Follow ig @makeupbysyahirahsofiah
Facebook - syahirah sofiah
.
.
For any booking or inquiries
whatsapp πŸ“² 0177029242 .
.
#muajohor #muajb #freelancemuajb #makeupsanding #makeuptunang #makeupdinner #makeupkonvo #makeupmurah #muajohorbahru #makeupsimple #makeuppengantin #sayamuajb #muatiram #muapasirgudang #wedding #tunang #bridaljb #makeupbridal #muajbmurah #muaperempuan #muamalaysia #muasingapore #makeuptiram #classmakeupjb

YEAYYY, GOOD NEWS FOR DYXY LOVER!!!πŸ’•
.
DYXY SALE !!!!
DYXY SALE !!!!
DYXY SALE !!!!
.
BELI DYXY DENGAN HARGA 4 BARANG, TAPI KORANG DAPAT 9 BARANG CHUOLLSS!!!😍
.
πŸŽ‰BELI 4 BARANG DAPAT 9 BARANG!!!
πŸŽ‰BELI 4 BARANG DAPAT 9 BARANG!!!
.
TERGEMPAR!!!!😭
πŸ’„BELI 5 BARANG DAPAT 11 BARANG!!!
πŸ’„BELI 5 BARANG DAPAT 11 BARANG!!!
.
Korang yang tengah cari makeup jimat berbaloi, touch up sikit da flawless cam korea tu mesty try #dyxycosmetics tau. Berbaloii habis..😍 Jangan lepaskan peluang tak masuk akal ney!!! TERHAD KEPADA 4 ORANG TERAWAL!!!!
.
Whatsapp
@dyxy_asyallia
0173443245
.
Dropship diperlukan SEGERA!!!
JOM CARI DUIT RAYA DENGAN DYXY!!😘
.
#mymarfamily #mybbzeefamily #myrajerfamily #dyxyhq #dyxyagentmelaka #dyxylovers #dyxysaleraya2017 #dyxybccream #dyxyviral #dyxyoriginal #makeupglowing #makeupartist #makeupjimat #makeuptutorialsx0x #makeupjimatseharian #dropshipdyxyneeded #dropshipmelakaneeded #dropshipneeded #agentdyxymelaka #coddyxymelaka #coddyxymelakatengah #makeuptunang #sethantaran #sethantaranmurah #sethantarankahwin #sethantaranperempuan

basic to advance ❀️
Demo 2 look & practical session
13 May 2018
10 pagi - 5 ptg
RM 200
Johor bahru .
.
P/s : bukan sahaja dapat ilmu dan tips ya kalau join class ni. Korang jugak dapat gift dari sponsor class sofy nanti πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ .
.
πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„
M A K E U P B Y S Y A H I R A H S O F I AH
Follow ig @makeupbysyahirahsofiah
Facebook - syahirah sofiah
.
.
For any booking or inquiries
whatsapp πŸ“² 0177029242 .
.
#muajohor #muajb #freelancemuajb #makeupsanding #makeuptunang #makeupdinner #makeupkonvo #makeupmurah #muajohorbahru #makeupsimple #makeuppengantin #sayamuajb #muatiram #muapasirgudang #wedding #tunang #bridaljb #makeupbridal #muajbmurah #muaperempuan #muamalaysia #muasingapore #makeuptiram #classmakeupjb

M a k e U p B y D y g k u Q e n πŸ’ž
.
| D I N N E R | πŸ˜‰
| Make up simple manis2 anjee, no eyelashes | 😘
.
.
.
Thanks for having me my anjeee! 😘
.
#makeupLimbang #makeupsarawak #mualimbang #makeupkahwin #makeuptunang #makeupdinner #morphe #nrc #nyx #hopegirl #nafura #qwin #marykay #rt #makeuplover

9 shade of Fever Glam Liquid Matte!
.
Kenapa Fever Glam Liquid Matte lain dari yang lain?? Entah! Engkorang pegi lah tanya dengan pengguna tegar yang dah beli berkali kali.
.
Siap ada yang dah berpaling tadah beli jenama lain sebab saja saja nak cuba tapii akhirnya mencari Fever Glam Liquid Matte kembali! 😍
.

Price: RM36

DM atau Whatsapp 013 2582878 Klik link on our bio!
.
Ada 9 warna untuk uollss pilih! 😍

YEAYYY, GOOD NEWS FOR DYXY LOVER!!!πŸ’•
.
DYXY SALE !!!!
DYXY SALE !!!!
DYXY SALE !!!!
.
BELI DYXY DENGAN HARGA 4 BARANG, TAPI KORANG DAPAT 9 BARANG CHUOLLSS!!!😍
.
πŸŽ‰BELI 4 BARANG DAPAT 9 BARANG!!!
πŸŽ‰BELI 4 BARANG DAPAT 9 BARANG!!!
.
TERGEMPAR!!!!😭
πŸ’„BELI 5 BARANG DAPAT 11 BARANG!!!
πŸ’„BELI 5 BARANG DAPAT 11 BARANG!!!
.
Korang yang tengah cari makeup jimat berbaloi, touch up sikit da flawless cam korea tu mesty try #dyxycosmetics tau. Berbaloii habis..😍 Jangan lepaskan peluang tak masuk akal ney!!! TERHAD KEPADA 4 ORANG TERAWAL!!!!
.
Whatsapp
@dyxy_asyallia
0173443245
.
Dropship diperlukan SEGERA!!!
JOM CARI DUIT RAYA DENGAN DYXY!!😘
.
#mymarfamily #mybbzeefamily #myrajerfamily #dyxyhq #dyxyagentmelaka #dyxylovers #dyxysaleraya2017 #dyxybccream #dyxyviral #dyxyoriginal #makeupglowing #makeupartist #makeupjimat #makeuptutorialsx0x #makeupjimatseharian #dropshipdyxyneeded #dropshipmelakaneeded #dropshipneeded #agentdyxymelaka #coddyxymelaka #coddyxymelakatengah #makeuptunang #sethantaran #sethantaranmurah #sethantarankahwin #sethantaranperempuan

Most Popular Instagram Hashtags