[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#makeupspray

MOST RECENT

Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana πŸ’ž

KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH :
πŸ‘Menjimatkan foundation
πŸ‘Bulunya yg padat & mampat
πŸ‘Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
πŸ‘Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
πŸ‘Saiz yg mudah dipegang
πŸ‘Beauty blender versi berus
πŸ‘Digunakan oleh make up artis terkenal

KEHEBATAN DYXY BRUSH :
πŸ”ŽBulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
πŸ”ŽPegangan yang kemas & bulu yang super lembut
πŸ”ŽHanya perlu 2-3 olesan sahaja
πŸ”ŽFoundation tak bercapuk
πŸ”ŽSenang untuk blend foundation keseluruh muka
πŸ”ŽMenjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
πŸ”ŽEffect lebih WOW bila dipakai dgn Dyxy BC Cream & Face Mist
πŸ”ŽNo automatic alt text available.

Selain daripada cantik, bulu brush ni jugak padat. Korang jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oinkΒ³ tau. πŸ™…

Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati ye, jangan sampai terpakai bulu yang haram sebab nak murah. Dyxy Brush ni tak smestinya kena pakai dgn Dyxy BC Cream je tapi boleh juga pakai dengan manaΒ² foundation tau. Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia.

Kalau korang beli Combo/Set Dyxy BC Cream & Face Mist, jangan lupa ambil sekali set yg ada brush Dyxy ni. Barulah lengkap set korang. Kalau mulaΒ² beli set tanpa brush, guarante korang mesti akan order brush pulak lepas tu. Sebab rasa tak sempurna set DYXY Cosmetic kalau takde brush nya.

whatsapp ;
+601111549493πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
#best24434#bazaaronline#bazarpaknil#malaysia#onlineshopmalaysia#murahmeriah#murahmurah#igshopmalaysiamurah#malaysianshoponline#bazaaronlinemalaysia#bazaaronlineshop#bazaaronline#igshopmalaysiamurah#dyxybcream#bccreambydyana#foundation#bccreamfoundation#dyxygreenteafacemist#hilangkanparut#bccreammalaysia#dyxygreenteafacemist#foundationmalaysia#dyxyfacemist#meletop#facemistgreentea#makeupspray#dyxymineralfacemist#teamyaya#rugitakcuba#flawless#jomcubadyxy#hotselling#pastipuashati#teamyaya

✨Woowww THE BEST MASCARA dah sampai uollss ✨ Makin panjang lah bulu mata iolls πŸ˜†πŸ˜†
.
Sape nak try DYXY Mascara ni 😍😍 Dah available untuk order tauu πŸ’•
.
.
Apa yang best sangat DYXY Mascara ni? 😊
.
Best sebab 😘😘
βœ”Waterproof
βœ”Senang cuci
βœ”Melentik dengan pantas
βœ”Tak tanggalkan bulu mata
βœ” Tahan 12 jam
βœ”Tak hitamkan bawah mata
.
Kelebihan πŸ€—
βœ”Kalis air
βœ”Berus tebal
βœ”Senang untuk dicuci
βœ”Melentikan bulu mata .
βœ”Melebatkan bulu mata
βœ”Tahan melebihi 12 jam
βœ”Mudah dibawa ke mana sahaja
βœ”Boleh digunakan dibawah mata
.
.
❎Tidak menggatalkan mata
❎Tidak menanggalkan bulu mata
.
.
Best ke best? Rugi tau kalau uolls tak try Mascara DYXY nihh πŸ˜‰πŸ˜‰ whatsapp ;
+601111549493πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
#best24434#bazaaronline#bazarpaknil#malaysia#onlineshopmalaysia#murahmeriah#murahmurah#igshopmalaysiamurah#malaysianshoponline#bazaaronlinemalaysia#bazaaronlineshop#bazaaronline#igshopmalaysiamurah#dyxybcream#bccreambydyana#foundation#bccreamfoundation#dyxygreenteafacemist#hilangkanparut#bccreammalaysia#dyxygreenteafacemist#foundationmalaysia#dyxyfacemist#meletop#facemistgreentea#makeupspray#dyxymineralfacemist#teamyaya#rugitakcuba#flawless#jomcubadyxy#hotselling#pastipuashati#teamyaya

New FAVE setting spray @contourcosmetics πŸ’œπŸ’œπŸ’œ think I may have to get these sorted for the next goodie bags #erikaswinnmasterclass Thanks sweet @charcharmisk .
.
.
. .
#makeup #makeupartist #makeupkit #glow #settingspray #makeupspray #erikaswinnweddings #erikaswinnmasterclass #contourcosmetics #crueltyfree #crueltyfreemakeup #setthatface 😘

Dah tidur ke... Sebelum tidur jangan lupe spray FACEMIST MINERAL GREEN TEA okey.. .
.
Mane2 jerawat nakal tu boleh kecut esok... Boleh bantu kecilkan pori2 yg terbuka tu
.
.
Ketahuilah... Kulit kite 89% lebih active bekerja semasa kita tidur... So beri kan lah kulit kite ekstrak2 mineral, vitamin e, vitamin c... Jangan u olls apply product yg ade bahan terlarang u ills.. 7 hari dah cantik kulit u olls... Tp kesan nyer kemudian hari... Masyallah... Sesal dahulu pendapatan... Sesal kemudian tiada ganti nya... .
.
DYXY MINERAL GREENTEA FACEMIST
- melembapkan kulit
- membantu make up tahan lama
- sebagai makeup based
-mengandungi zat mineral
-mengurangkan alahan kulit
-mengecutkan jerawat
-effect glowing
-tone kulit lebih sekata
-memudarkan parut serta jeragat
-sesuai untuk semua peringkat umur (lelaki & perempuan)
-sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensitif
.
.
Masih belum ada FACEMIST GREEAN TEA??? .
.
WHATSAPP SEKARANG 01122246489
WHATSAPP SEKARANG 01122246489
WHATSAPP SEKARANG 01122246489
.
.
#mimeyfamily #nurfarahinzambri #bccream #dyxycosmetics #dyxymurah #facemistmineralgreentea #facemist #makeupartist #tipscantik #kulitcantik #makeupspray #gegarvaganza #lofattah #fattzura #neelofa #fattahamin #coddyxykajang #coddyxysemenyih #coddyxymantin #coddyxypuchong #dyxypuchong

Mary Kay Makeup Finishing Spray .
.
Risau makeup tak tahan lama? Pagi makeup jam 12 atau tengah hari makeup dah hilang? Makeup bercapuk akibat berpeluh??😱 .
.
Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ini.. Spray kat muka lepas the last thing awak pakai kat muka. Makeup akan maintain mcm biasa cool tak? β™₯ .
.
Kelebihan Makeup Finishing Spray ni ialah: . .
+ tahan sehingga 16 jam .
+ bebas minyak .
+ ringan .
+ tak melekit .
+ cepat kering .
.
Dan yg paling penting, tak sama langsung dengan finishing spray yg biasa jual kat mana mana tu. Serioussllyyyyy tau! .
.
Haa ada lagi satu, sesiapa yg selalu mengantuk dekat class ke, dekat office ke, tengah dengar motivasi ke, kalau mengantuk, terus spray kan aje muka tu dengan finishing spray ni! Automatik segar terus. Sbb spray ni 'cool' sangat tau! Hehe
.
Uolls belum cuba kan? Belum tahu mcm mana bestnya kan? Haa mehh grab dulu, baru tahu kelainannya okay. Finish your makeup with Mary Kay Finishing Spray! Guarantee bestπŸ˜πŸ‘πŸ‘
.
πŸ“±013 3130863- ct
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#makeupfinishingspray #makeupspraybyskindinavia #makeupspray #marykaymalaysia013 3130863

Spray kissbeauty

Rm 8
5 x Rm 6.50

Whatsapp 0142245488/Dm

#spray #spraykissbeauty
#spraymakeup
#makeupspray
#makeupsprayborong
#makeupspraymurah

Alhamdulillah done submit order tadi. 😍😍😍
Penangan promo CNY punya pasal la order msuk. Tqsm.
..
..
Nak tahu promo apa yg tgh berlangsung jom wssp Shu. ..
..
LoveπŸ’‹
Shuhada Nazri
019.554.3498 πŸ“²πŸ“±
Beauty Consultant πŸ‘ 
Mary Kay Malaysia πŸ’Ό

#marykay #marykayperak #marykaymalaysia #cod #codareaipoh #freecod #makeupspray #order #freeorder #sideincome #spraymakeup #potongan #makefinishingspray #spraymarykay #spray #mua #muamalaysia #letscantik #perempuan #lelaki #formen #hadiahkahwin #hadiah #present #ctdk #neelofa

Spray makeup kiss beauty

Rm 8
5 x Rm 6.50

Whatsapp 0142245488/Dm

#spraybeautykiss #makeupspray #makeupsprayborong
#spraymakeupmurah
#spraymakeupborong
#sprayborongmurah

Dah tidur ke... Sebelum tidur jangan lupe spray FACEMIST MINERAL GREEN TEA okey.. .
.
Mane2 jerawat nakal tu boleh kecut esok... Boleh bantu kecilkan pori2 yg terbuka tu
.
.
Ketahuilah... Kulit kite 89% lebih active bekerja semasa kita tidur... So beri kan lah kulit kite ekstrak2 mineral, vitamin e, vitamin c... Jangan u olls apply product yg ade bahan terlarang u ills.. 7 hari dah cantik kulit u olls... Tp kesan nyer kemudian hari... Masyallah... Sesal dahulu pendapatan... Sesal kemudian tiada ganti nya... .
.
DYXY MINERAL GREENTEA FACEMIST
- melembapkan kulit
- membantu make up tahan lama
- sebagai makeup based
-mengandungi zat mineral
-mengurangkan alahan kulit
-mengecutkan jerawat
-effect glowing
-tone kulit lebih sekata
-memudarkan parut serta jeragat
-sesuai untuk semua peringkat umur (lelaki & perempuan)
-sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensitif
.
.
Masih belum ada FACEMIST GREEAN TEA??? .
.
WHATSAPP SEKARANG 0173637617
WHATSAPP SEKARANG 0173637617
WHATSAPP SEKARANG 0173637617
SitiRahayuOsman0000
Shah Alam Selangor
.
#mimeyfamily #mimeybakri #bccream #dyxycosmetics #dyxymurah #facemistmineralgreentea #facemist #makeupartist #tipscantik #kulitcantik #makeupspray #gegarvaganza #lofattah #fattzura #neelofa #fattahamin #coddyxykajang #coddyxysemenyih #coddyxymantin #coddyxypuchong #dyxypuchong

TERBAIKKKKKK FINISHING SPRAY MARY KAY BY SKINDINAVIA..
.
fungsi spray untuk tahan mekap daripada cair, .
tahan makeup till 16hrs.
.
memberi lebih kelembapan pada kulit, bebas daripada minyak, mudah kering dan tidak melekit. .
Sesuai utk semua jenis kulit.
.
cara nak guna sangat mudah..
.
After makeup, pegang botol kira-kira 8 - 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 hingga 4 kali dalam bentuk "X" dan "T" untuk mengekalkan kesempurnaan kulit hingga berjam-jam lamanya..
.
jom try..
.
#marykay #marykayipoh #marykaybangi #marykaysabah #marykaymuar #muaprofessional #makeupspray

.
MLC glitter glowingspray πŸ™ˆ .
.
pilihan mua bella 😍
.
πŸ’ƒπŸ» muka glowing selama 12 jam
πŸ’ƒπŸ» melembutkan kulit muka .
πŸ’ƒπŸ» lock makeup
πŸ’ƒπŸ» shining glow
πŸ’ƒπŸ» menegangkan kulit muka .
πŸ’ƒπŸ» mengecutkan jerawat .
πŸ’ƒπŸ» makeup tidak bercapuk .
πŸ’ƒπŸ» sesuai untuk semua peringkat umur .
πŸ’ƒπŸ» lelaki & perempuan boleh pakai .
πŸ’ƒπŸ» penggunaan 1 botol 2 bulan .
πŸ’ƒπŸ» mengandungi zat apple dan vitamin
πŸ’ƒπŸ» boleh digunakan sebelum dan selepas makeup
.
PROMOSI
.
.
. RM 45
.
.POS RM 8 SM / 12 SS
.
.
.

#mlcsprayviral #mlcglitterglowingspray#mlcspray #makeupviral #muabellaz #muabellazguna #muabellazpakaisisjual #muabellazpakai #settingspray #makeupspray #makeupspraymurah #makeuplove #makeuplover #makeupaddict #makeupartist #muamalaysia #mua #makeupviral #viral #trending #instagood #instagram #trustedseller #possetiaphari #posseluruhmalaysia

You can now purchase the juba spray at kcofshulamite.
#jubacosmetics
#makeupspray

Pengantin pakai code DARK.
Foundation No.1 untuk kulit kering. 😍 .
.
Memang takkan crack pun sebab Tekstur sangat RINGAN.
.
.
😘 Mengandungi Vitamin C & Honey Bee Venom
😘 Tiada kesan sampingan & selamat digunakan
😘 Keluaran makeupartist Malaysia yang terkenal Nuex Rosli
.
.
6 colour untuk setiap jenis kulit
πŸ’‹ EXTRA LIGHT
πŸ’‹ LIGHT
πŸ’‹ MEDIUM
πŸ’‹ MEDIUM DARK
πŸ’‹ DARK
πŸ’‹ EXTRA DARK .
.
NRC FOUNDATION
RM 89
**Belum termasuk postage
ORDER WHATSAPP 0189784144
.
.
#nrcfoundation #nrcosmetics #nrcperfectiontreatmentfoundation #nrc #nuexrosli #nrcspray #spraymuka #spraymakeup #makeupspray #foundationoriginal #foundationliquid #liquidfoundationmalaysia #settingspray #muamalaysia #makeupartistmalaysia #vitaminc #honeybeevenom #kosmetikmalaysia #kosmetikviralmalaysia #kosmetikviral #barangmakeupmalaysia

Nuex Rosli pakai code MEDIUM DARK 😘😘 .
.
Foundation No.1 untuk kulit kering. 😍 .
.
Memang takkan crack pun sebab Tekstur sangat RINGAN.
.
.
😘 Mengandungi Vitamin C & Honey Bee Venom
😘 Tiada kesan sampingan & selamat digunakan
😘 Keluaran makeupartist Malaysia yang terkenal Nuex Rosli
.
.
6 colour untuk setiap jenis kulit
πŸ’‹ EXTRA LIGHT
πŸ’‹ LIGHT
πŸ’‹ MEDIUM
πŸ’‹ MEDIUM DARK
πŸ’‹ DARK
πŸ’‹ EXTRA DARK .
.
NRC FOUNDATION
RM 89
**Belum termasuk postage
ORDER WHATSAPP 0189784144
.
.
#nrcfoundation #nrcosmetics #nrcperfectiontreatmentfoundation #nrc #nuexrosli #nrcspray #spraymuka #spraymakeup #makeupspray #foundationoriginal #foundationliquid #liquidfoundationmalaysia #settingspray #muamalaysia #makeupartistmalaysia #vitaminc #honeybeevenom #kosmetikmalaysia #kosmetikviralmalaysia #kosmetikviral #barangmakeupmalaysia

Foundation No.1 untuk kulit kering. 😍 .
.
Memang takkan crack pun sebab Tekstur sangat RINGAN.
.
.
😘 Mengandungi Vitamin C & Honey Bee Venom
😘 Tiada kesan sampingan & selamat digunakan
😘 Keluaran makeupartist Malaysia yang terkenal Nuex Rosli
.
.
6 colour untuk setiap jenis kulit
πŸ’‹ EXTRA LIGHT
πŸ’‹ LIGHT
πŸ’‹ MEDIUM
πŸ’‹ MEDIUM DARK
πŸ’‹ DARK
πŸ’‹ EXTRA DARK .
.
NRC FOUNDATION
RM 89
**Belum termasuk postage
ORDER WHATSAPP 0189784144
.
.
#nrcfoundation #nrcosmetics #nrcperfectiontreatmentfoundation #nrc #nuexrosli #nrcspray #spraymuka #spraymakeup #makeupspray #foundationoriginal #foundationliquid #liquidfoundationmalaysia #settingspray #muamalaysia #makeupartistmalaysia #vitaminc #honeybeevenom #kosmetikmalaysia #kosmetikviralmalaysia #kosmetikviral #barangmakeupmalaysia

Nak flawless ??? Jom guna spray flawless ni you alls . .
Makeup susah nak cair taw !! .
#flawless #makeupspray #sayajualsayapakai #sayapakaisayajual #promosisatuhari

Promosi murah kaw kaw masih ada sehingga 11:59pm harini gaissss !!
.
Jom cepat order utk diri sendiri . Masa mengantuk boleh sembur , muka kering boleh sembur , makeup seharian boleh sembur . .
Whatsapp 0167047437 .. COD Shah Alam . .
#makeupspray #finishingspray #skindiva #top5 #top5top5top5 #makeupflawless #skinhydrate #sayajualsayapakai #sayapakaisayajual #jimatrm40

Alhamdulillah..
Banyak kelebihan dalam 1 botol 🌸
.
.
KEBAIKKAN ' WS TREATMENT SERUM' βœ”οΈMerawat kulit yang rosak
βœ”οΈ merawat jerawat & jeragat
βœ”οΈ melincinkan kulit
βœ”οΈ Menampakkan kesan GLOWING & Melembapkan kulit
βœ”οΈ mencerahkan kulit tanpa penglupasan
βœ”οΈ jadikan kulit lebih gebu
βœ”οΈ mengecilkan pori & menjadilan kulit anda tidak lagi berminyak
βœ”οΈ membentukan pipi yang jatuh βœ”οΈ mengurangkan kedut pada muka
βœ”οΈ merawat kulit kering & Exzima
.
.

#wscosmetics#wsteam#wsfeedback#serum#moisturizer#skincare#kosmetik#cosmetic#cantik#makeup#lipsmatte#lipstick#lipsmatte#makeupspray#cantik#lawa#beauty

Alhamdulillah..
Banyak kelebihan dalam 1 botol 🌸
.
.
KEBAIKKAN ' WS TREATMENT SERUM' βœ”οΈMerawat kulit yang rosak
βœ”οΈ merawat jerawat & jeragat
βœ”οΈ melincinkan kulit
βœ”οΈ Menampakkan kesan GLOWING & Melembapkan kulit
βœ”οΈ mencerahkan kulit tanpa penglupasan
βœ”οΈ jadikan kulit lebih gebu
βœ”οΈ mengecilkan pori & menjadilan kulit anda tidak lagi berminyak
βœ”οΈ membentukan pipi yang jatuh βœ”οΈ mengurangkan kedut pada muka
βœ”οΈ merawat kulit kering & Exzima
.
.

#wscosmetics#wsteam#wsfeedback#serum#moisturizer#skincare#kosmetik#cosmetic#cantik#makeup#lipsmatte#lipstick#lipsmatte#makeupspray#cantik#lawa#beauty

Most Popular Instagram Hashtags