#makeups

MOST RECENT

Summer outfits are the best isn’t it💜➰ #summer#ootd#masayo_ngram 🐒❤︎

#liveincolour 🎆🔮
Ефектний #smokyeyes для красотки @ilona_poltavets 🎀Рада була попрацювати з тобою🎁
.
І я так сумувала за роботою....😿
.

Наречені😍хто не забронював свою дату-поспішайте записатись!!!❤️
Якщо Вам потрібний експрес,денний чи незабутній вечірній #makeup -я до ваших послуг!!!🌞😇
🚺Не забувайте також доглядати за своїми бровками!!!Запис на ідеальні також в #direct/0956071788🌱
.
#олександра_панченко
#mua#makeups#brows#ck#che_bestgirls#cherkassy_gram#cherkassy_life#cherkassyblog#blog#eye#makeupeyes#cherkassymakeup#makeupartist#brows#макияж#черкассы#черкассымакияж#визажистнасвадьбу#свадебныймакияжчеркассы#вечерниймакияжчеркассы

FINALLY!! My first video makeup dah siap yeayyy 🙌✨ Setelah jatuh bangun video terpadam, fhone tak support, video crack dan pelbagai lagi rintangan akhirnya sis berjaya upload untuk tontonan hampa semua 😂😄
.
Okey untuk first video ni sis buat simple makeup look untuk beginners haaa tepukkk!! 👏🙌 Okey sis main tempek tempek je dan wallahh ni lah hasilnya 😘 Ha tepukkk 👏😄
.
Harap korang suka ✨💕💟
.
Product use :
Foundation @wetandwildbeauty
Eyeshadow @morphebrushes
Shading Pallate @elfcosmetics
Highlighter @wetandwildbeauty
.
#makeup #makeupsimple #makeuptutorials #makeuptutorial #makeupsimpleandnatural #makeupdrugstore #makeups #alhaalfafoundation #elfbronzer #silkygirl #anastasiamodernrenaissance #cpgcosmetic #catrice_cosmetics

VITAMIN C KEGILAAN RAMAI 🍊
-
Bila kita tanya customer ,
“Okay tak consume Vitamin C Shaklee?”
-
And antara jawapan yang diterima ,
“Alhamdulillah kulit saya yang breakout haritu, dah tinggal parut je ni sekarang”
-
Haaaa nampak tak yang Vita-C Shaklee ni anti breakout !
-
So korang yang ada masalah muka breakout, jerawat bagai nak rak tumbuh tu kan
But then, you still under bajet, yes boleh ambil Vita-C Shaklee
-
Sebab apa tau ?
Vita-C Shaklee ni dah la murah RMXX sahajaaa and tahan 6 bulan lagi tau !
Jimaaaatt sangat sangat !
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 WhatsApp Sarah 01125542061
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM

#supplemenjimat #jimat #cantik #shakleeterengganu #supplements #breakouts #makeups #beauty #shakleejimat #cantikselamat #friday #healthyandbeauty #healthcare #mylove #wishes #omg #vitacshaklee #vitaminkulit #jerawat #jeragat #baby #hargastudent

VITAMIN C KEGILAAN RAMAI 🍊
-
Bila kita tanya customer ,
“Okay tak consume Vitamin C Shaklee?”
-
And antara jawapan yang diterima ,
“Alhamdulillah kulit saya yang breakout haritu, dah tinggal parut je ni sekarang”
Nampak tak perbezaan kat situ?
-
Haaaa nampak tak yang Vita-C Shaklee ni anti breakout !
-
So korang yang ada masalah muka breakout, jerawat bagai nak rak tumbuh tu kan
But then, you still under bajet, yes boleh ambil Vita-C Shaklee
-
Sebab apa tau ?
Vita-C Shaklee ni dah la murah RMXX sahajaaa and tahan 6 bulan lagi tau !
Jimaaaatt sangat sangat !
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 WhatsApp Sarah 01125542061
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM

#supplemenjimat #jimat #cantik #shakleeterengganu #supplements #breakouts #makeups #beauty #shakleejimat #cantikselamat #friday #healthyandbeauty #healthcare #mylove #wishes #omg #vitacshaklee #vitaminkulit #jerawat #jeragat #baby #hargastudent #vitaminC

Most Popular Instagram Hashtags