#makeupraya

MOST RECENT

SoBella wonder blush 😍😍 Ready stock code
πŸ’˜ Dragon fruit
πŸ’˜ Just peach
πŸ’˜ Brown sugar
πŸ’˜ Pink guava

SoBella wonder blush 😍😍 Ready stock code
πŸ’˜ Dragon fruit
πŸ’˜ Just peach
πŸ’˜ Brown sugar
πŸ’˜ Pink guava

SoBella wonder blush 😍😍 Ready stock code
πŸ’˜ Dragon fruit
πŸ’˜ Just peach
πŸ’˜ Brown sugar
πŸ’˜ Pink guava

SoBella wonder blush 😍😍 Ready stock code
πŸ’˜ Dragon fruit
πŸ’˜ Just peach
πŸ’˜ Brown sugar
πŸ’˜ Pink guava

SoBella wonder blush 😍😍 Ready stock code
πŸ’˜ Dragon fruit
πŸ’˜ Just peach
πŸ’˜ Brown sugar
πŸ’˜ Pink guava

SoBella wonder blush 😍😍 Ready stock code
πŸ’˜ Dragon fruit
πŸ’˜ Just peach
πŸ’˜ Brown sugar
πŸ’˜ Pink guava

SoBella wonder blush 😍😍 Ready stock code
πŸ’˜ Dragon fruit
πŸ’˜ Just peach
πŸ’˜ Brown sugar
πŸ’˜ Pink guava

SoBella wonder blush 😍😍 Ready stock code
πŸ’˜ Dragon fruit
πŸ’˜ Just peach
πŸ’˜ Brown sugar
πŸ’˜ Pink guava

SoBella wonder blush 😍😍 Ready stock code
πŸ’˜ Dragon fruit
πŸ’˜ Just peach
πŸ’˜ Brown sugar
πŸ’˜ Pink guava

NAK SKIN CANTIK KENA BERKORBAN
.
.
Asya dulu kulit kusam, liang pori besar dan macam2 lagi lah masalah kulit.Asya cuba macam2 skincare and last sekli asya jumpe prouduk nsa beau. Alhamdulillah lepas asya pakai ainaa cleanser dan ainaa serum dalam 9 botol, kulit asya dah tak kusam dah.Kalau tiba2 ada jerawat tumbuh , asya letak ainaa serum tu haa esok dah hilangπŸ’ͺ🏻 serius berkesan. Tapi semua tu memerlukan kesabaran.Kalau tak ada kesabaran, asya tak akan dapat skin seelok yang sekarang asya dah ada ni. Alhamdulillah ☺️
.
.
Promo still berjalan macam biasa sampai 19.11 taw, bagi sesiapa yang nak booking dulu pown boleh dengan asya harga promo ni, bayar nanti bila dah gaji. Sebab asya faham, sekrang awal bulan kan , masing2 dok tunggu gaji 😭😭😭

SIAPA KATA SUNSCREEN TAK PENTNG? πŸ€”
.
.
Sunscreen / sunblock ni sama je sebab menghalang sinaran UVB dan UVA
.
.
UVA πŸ”₯ Sinar UVA ni lah antara penyumbang utama kepada kerosakan kulit dan menjadi sebahagian besar penyebab terjadinya kanser kulit. UVA ni biasanya menyebabkan masalah kulit dari dalaman antaranya penuaan, berkedut dan kusam
.
.
UVB πŸ”₯ pula penyebab kulit kita kemerahan dan terbakar sebab ianya cuma menyerang lapisan luar kulit sahaja . Sun burn tu jadi disebabkan tak lindung kulit daripada sinaran UVB lah . UVB ni jadi lebih agresif dan cenderung untuk merosakkan kulit pada waktu 10 pagi sampailah 4 petang .
.
PEMILIHAN SUNBLOCK
πŸ‘‰πŸ»Cari yang spf 30 +++ atau spf 50 +++ ini sesuai digunakan untuk aktiviti seharian macam pergi kerja semua
.
.
Cara pakai sunscreen / sunblock kena pakai 2 jari penuh.Sebab kalau kita tak pakai sunscreen seratanya atau tak secukupnya nanti kulit kita sama je macam tak pakai sunscreen

Kesian kena buli πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ siapa ada kucing lincah macam ni? βœ‹πŸ»

AINAA CLEANSER
.
DESCRIPTION
- Membersihkan lebihan minyak dan kotoran
- Menanggalkan mekap
- Membersihkan liang roma
- Anti jerawat
- Menyegarkan kulit
.
AINAA CLEANSER bertindak sebagai pembersih muka dan juga membersihkan mekap. Ia dilengkapi dengan dwi fungsi yang mampu membersihkan wajah secara mendalam dan menanggalkan mekap. Kandungan Poloxamer 184 bertindak sebagai agen untuk menanggalkan mekap, minyak lebihan dan kotoran di dalam liang roma. AINAA CLEANSER diformulasi dengan pH yang seimbang dan bebas bahan kimia merbahaya. Kulit akan terasa lembut, segar dan halus. 100% tanpa paraben, tanpa sulfat dan tanpa minyak mineral.
.
CARA PENGGUNAAN:
Basahkan wajah menggunakan air suam, picit gel secukupnya di telapak tangan dan urut secara lembut dalam pusingan untuk menanggalkan mekap. Lebih kan menggosok di Bahagian T-Zon untuk membersihkan lebihan minyak. Bersihkan wajah dengan air suam. Bilas dengan air sejuk untuk mengecilkan liang pori.
.
p/s: UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA

PARUT BERLUBANG?? RAWAT SEGERA DENGAN CSHINE!!!
.
Say no to mercury πŸ™…πŸ»πŸ™…πŸ»
#cshineskincare memang best πŸ‘πŸ» Lain dari yg lain ! πŸ’― Korean technology. Sebab tu dia takde night cream bagai. Just apply serum + c booster (serbuk vitamin c)
.
Betul ke #cshineskincare ni selamat digunakan ? Kami ada KKM & bukan tu je, one of our agent from Singapore sendiri hantar pergi Lab Test dekat sana, result dah keluar ! BEBAS CHEMICAL & selamat digunakan. Whatsapp kite cepat nanti kite tunjuk bukti kalau x percaya πŸ˜‰ Yg penting, cantik & sihat. Jangan cantik je, lama-lama kidney rosak / cancer πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ @shaliciousjohorbahru
.
🎁FREE GIFT
πŸ“¦FREE POSTAGE
πŸš—COD JB
.
πŸ“²011-21702569
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
#shaliciousjb
#shaliciousjohor
#shaliciouspulai
#shaliciousskudai
#mixberrypowder
#lotusrollon
#beautysecretshaliciousjb
#cshineskincare
#openporecream
#openporetreatment
#profixjb
#profixjohorbahru
#foundation
#shaliciousfoundationjb
#shaliciousfoundation
#cshineskincarejb
#cshinejohor
#cshinejb
#bajuraya
#makeupraya
#agentshaliciousjb
#agentwanted
#dropshipwanted
#stokisshaliciousjohor
#agentshaliciousjohor

Say no to mercury πŸ™…πŸ»πŸ™…πŸ»
#cshineskincare memang best πŸ‘πŸ» Lain dari yg lain ! πŸ’― Korean technology. Sebab tu dia takde night cream bagai. Just apply serum + c booster (serbuk vitamin c)
.
Betul ke #cshineskincare ni selamat digunakan ? Kami ada KKM & bukan tu je, one of our agent from Singapore sendiri hantar pergi Lab Test dekat sana, result dah keluar ! BEBAS CHEMICAL & selamat digunakan. Whatsapp kite cepat nanti kite tunjuk bukti kalau x percaya πŸ˜‰ Yg penting, cantik & sihat. Jangan cantik je, lama-lama kidney rosak / cancer πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ @shaliciousjohorbahru
.
🎁FREE GIFT
πŸ“¦FREE POSTAGE
πŸš—COD JB
.
πŸ“²011-21702569
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
#shaliciousjb
#shaliciousjohor
#shaliciouspulai
#shaliciousskudai
#mixberrypowder
#lotusrollon
#beautysecretshaliciousjb
#cshineskincare
#openporecream
#openporetreatment
#profixjb
#profixjohorbahru
#foundation
#shaliciousfoundationjb
#shaliciousfoundation
#cshineskincarejb
#cshinejohor
#cshinejb
#bajuraya
#makeupraya
#agentshaliciousjb
#agentwanted
#dropshipwanted
#stokisshaliciousjohor
#agentshaliciousjohor

Hai esok dah kerja dah 😭 hehe tak apa la yang penting esok semua bersemangat okey? 😘 hari ni asya nak share tentang kulit muka kawan asya yang dah kembali pulih.
.
.
Ainaa serum dan ainaa cleanser tengah promo taw πŸ€ͺ sampai 19.11. Rugi kalau tak beli , lepas ni asya tak pasti ada ke tak promo yang potongan harga dia kaw2 banyak macam ni 🧐

Most Popular Instagram Hashtags