#makeupnurraysa

MOST RECENT

SALES AIDIL ADHA - 11 COMBO JIMAT YG WAJIB JD MILIK ANDA SMUA SEMPENA COMBO SALE AIDILADHA, 14-26 OGOS 2018.
.
.
.
Smua org nk buat offer, Kak Jah pun nk buat jugakla sempena raya haji ni. Bukan raya puasa je ada promo best2, raya haji pun ada tau? Tinggal korang je nk pilih yang mana satu.. Agak2, ada yg nak x?
.
"EH... WHY NOT KAK JAH? NAK LA JUGAK KALAU KENA NGN BAJET NI."
.
.
Ofkos, Kak Jah berani jamin.. Kombo2 yang Kak Jah sediakan ni, mesti kena ngn bajet poket suami korang.. Eh.. Bajet korang.. Haha...
.
.
Baik, xnakla membebel byk2.. Apa kata korang cekidout satu2 gmbar yg Kak Jah dah sediakan ni... Pastu kkorang pilihlah mana yg korang nak..
.
.
Ha.....Sebelum terlupa... Kak Jah ada berita baik utk korang ni..
.
.
Kak Jah nk bg Emas 916 pada pelanggan bertuah tau..
.
.
"EMASSSSS?? 916??? SERIUS AH KAK JAH... CANE NK JD BERTUAH TU?"
.
.
Baik.. Senang je.. Korang hy perlu membuat pembelian bernilai RM 50 ke atas je.. Senang ke senang sangat? hihi..
.
.
Ok, jom cuci mata dan pilih combo set yg korang berkenan.. Kak Jah tunggu tau?

okay ini memang make up paling simple.. girls / cikgu2 / puan2 semua.. kalau keluar mesti akan dap dap atau sapu jugak kan bedak ke ape ke kat muka.. ye dk? kalau x tu anda memang seorang yang sangat yakin.. share tips boleh? hehe.. mineral.loose powder ni.. 2-3kali dap dap pastu ratakan ke seluruh wajah terus okay dh.. dh floless dah.. kadang2 orang ingat kita mmg floless.. xnampak macam sapu bedak punπŸ˜‹

okay.. magic lipstick tu untuk rawat masalah bibir dan untuk kekalkan kecantikan bibir😊
kalu dulu asyik pakai lipstick yg ada plumbum pastu bibir hitam..haaa lipstick nurraysa boleh bantu untuk pulihkan bibir supaya kembali pinkishhh gituuu.. senyuman pun indah & menawan.. πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜„ dua dua ni memang jimat.. sekali beli rasa pelik kenapa lambat habisπŸ˜… sbb nak beli lagiiiii.. teringin nak cuba?
boleh dm atau whatsapp
0105137579

#teamnurraysa
#nurraysalover😍
#nurraysadropship
#nurraysaterengganu
#makeupnurraysa

Jom buat raya..kelas kau jah,,guna make-up nurraysa 🀩🀩. Jom la oder sementara harga diskaun masih ada niπŸ‘.
Banyak lagi pilihan yang ada.hanya hubungi sist Zati Eida je πŸ€—

#comeysokmo2683
#combosaleaidiladha
#makeupnurraysa

Jom buat raya..kelas kau jah,,guna make-up nurraysa 🀩🀩. Jom la oder sementara harga diskaun masih ada niπŸ‘.
Banyak lagi pilihan yang ada.hanya hubungi sist Zati Eida je πŸ€—

#comeysokmo2683
#combosaleaidiladha
#makeupnurraysa

Jom buat raya..kelas kau jah,,guna make-up nurraysa 🀩🀩. Jom la oder sementara harga diskaun masih ada niπŸ‘.
Banyak lagi pilihan yang ada.hanya hubungi sist Zati Eida je πŸ€—

#comeysokmo2683
#combosaleaidiladha
#makeupnurraysa

.
.
Miss Dila juai Miss Dila Pakai .. memang sangt simple dan cantik sngt make up Nurraysa ni .. senang sangt pakai .. Sambil Makeup sambil merawat kulit sekali .
Memang tak menyesal cuba . Alhamdulillah 😘😍
.
.
SET MAKEUP NURRAYSA BEAUTY PALING VIRAL!!.
.
🌸Cantik
🌸Halus mulus
🌸Jerawat dan jeragat tiada
🌸mudah digunakan
🌸Mudah dipakai dan dicuci
🌸Halal dan selamat digunakan
🌸Tiada bahan kimia yang merbahaya
🌸Mesra wuduk dan mesra solat
.
Masih tercari-cari set makeup yg mudah dicuci ?
Mesra solat?
Apa kata uolss cuba try test produk Nurraysa ni😍
.
Sekali cuba, confirm jatuh hati uolsss..best sangat tau. Boleh lah cantik² masa Raya Haji nanti..Guna je Nurraysa😘
.
MakcikΒ² , AkakΒ² dan adik2, jom beralih dengan set makeup mesra wudhukπŸ˜ƒ
.
Makeup simple TAPI lebih menawan dan menambat hati gitewww😜😍😘.
.
#adilabeautyonlineshoope #shoopingsakan2 #shoopeonline #shooping #makeupnurraysa #noweverycanbebeautiful #halal #mesrawudhuk #nurraysaskincare #cantik #halusdanlembut #merawatkulit #setandingantarabangsa #nurraysa

Ramai yang tegur model ni cantik pakai mekap dan tanya pakai mekap apa. .
Mestilah 100% mekap Nurraysa, memang shoot dengan produk Mekap Nurraysa, takkan nak pakai mekap lain πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Kecuali eyeshadow je, sebab Nurraysa takde lagi eyeshadow. .
Model ni siap beli lagi dd glowing moist cake Nurraysa ni untuk mak dia tau. .
Katanya best sangat, tak pernah pakai produk Malaysia effect macam ni, biasa tak best katanya, ini macam produk luar negara. Mekap tahan sampai ke malam walaupun dia mekap waktu pagi.
.
Silakan share & like
.
#ddmcnurraysa#jimat
#nurraysalover#promosikombo
#ApaSa#tahanlama#aurainstabatch4
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk #makeup
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
#NurraysaDiyakiniMesraWuduk
#makeupnurraysa#makeuplooks - #regrann

Tak perlu nak asah lagi. Mata yang lembut. Mudah dipakai. Warna hitam yang menarik.
.
🌸MIRACLE EYELINER🌸
Harga asal: RM35
βœ…Harga promosi: RM29
.
Postage rm7sm/rm11ss
.
☎WHATSAPP/TELEGRAM 012 5405699
Telegram: @igteratai
Wechat: terataico
.
KELEBIHAN :
.
βœ” Mesra wuduk
βœ” Mudah dicuci
βœ” Hanya menggunakan air sahaja
βœ” Tiada kandungan silikon .
βœ” Tidak comot dan menghitamkan mata
βœ” Bukan kalis air .
βœ” Warna hitam
βœ” Tahan lama
.
.
KANDUNGAN BAHAN :
πŸ‘‰πŸ» Olive Oil
πŸ‘‰πŸ» Beeswax
πŸ‘‰πŸ» Candelilla Wax
πŸ‘‰πŸ» Marine Collagen
πŸ‘‰πŸ» Annuus Seed Oil
πŸ‘‰πŸ» Isoeicosane
.
πŸ‘‰πŸ» Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan)
.
.
NO KKM : NOT161002156K
.
.
#nurraysa #nurraysamurah #produkmesrawuduk #produkmesrawudukmurah #nurraysabeauty #nurraysabeautymurah #produkmesrasolat #produkmesrasolatmurah #nurraysapromosi #produkmesrawudukoriginal #nurraysaoriginal #nurraysaonline #nurraysaonlinemurah #makeupmurah #muamurah #makeupnurraysa #muanurraysa #foundernurraysa #nurraysahq
.
#sabunkolagenmurah #lipsticknurraysa #jerawat #produkjerawat #skincarenurraysa #skincarenurraysamurah #nurraysaborong #agentdiperlukan #bisnesonline #bisnesnurraysa #dropshipdiperlukan

Wow! ramai yg tanya...
APA KELEBIHAN COLLAGEN SOAP NURRAYSA ni sampai viral?πŸ€”
.
Ok jom check it out πŸ‘‡πŸ˜‰
.
πŸ‘ Merawat jerawat
πŸ‘ Merawat jeragat
πŸ‘ Merawat kulit berminyak
πŸ‘ Memudarkan parut
πŸ‘ Mengecilkan liang pori pada wajah
πŸ‘ Mencerahkan kulit wajah
πŸ‘ Membuang sel-sel kulit mati
πŸ‘ Melembapkan kulit muka
πŸ‘ Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
πŸ‘ Mengurangkan whitehead & blackhead
πŸ‘ Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
πŸ‘ Menghilang bau badan
πŸ‘ Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.
____________________
CARA PENGGUNAAN
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
So.. tunggu apa lagi?
Meh grab sekarang dgn harga promo super murahhh😍
.
Whatsapp +6013-3204300 @ klik terus link di bio
.
#nurraysa #nurraysabeauty #makeupnurraysa #skincarenurraysa #nurraysaskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #serumjeragat #serumparut #serumjerawat #serumvitaminc #serumglutavitaminc #azanisscarserum #glowing #putih #flawless #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #lipstick #lipbalm #putihgebu

Kata nak pakai raya haji nanti 😊😊 Siapa diantara anda yang sedang mencari set2 makeup ?
Kalau ada boleh pm @ komen je dibawah πŸ‘‡

#comeysokmo2683
#makeupnurraysa
#nurraysabeauty
#hargapromonurraysa

Apa yang best Perfect Brow Shaping ni?
β–Ά Tiada Silikon
β–Ά Mesra Wudhuk
β–Ά Mudah Dipakai
β–Ά Senang Dibentuk
β–Ά Mudah Dicuci
β–Ά Terdapat dalam warna coklat sahaja
.
Jika berminat boleh WhatsApp sis di 011-1972 6220 @ klik je link di bio.
.
#nurraysahq
#teamnurraysa
#nurraysalover
#produkmuslim
#kosmetikhalal
#kosmetikmuslimah
#mesrawuduk
#mesrasolat
#makeupnurraysa
#makeuphalal
#kosmetik
#tutorialmakeup
#makeuptutorial
#igers
#malaysiaigers
#cspscs
#terimakasih
#terapiinstagram
#ajimaura
#agentnurraysa
#ipohmali
#ipohawesomecity
#ipohipohajer
#hrpbipoh
#politeknikungkuomar
#kptmipoh
#rapatsetia
#greentown
#like4like
#lokalah

Siapa nak cuba bedak compact yg besttt ni?
Boleh cover habis parut dan cela!
.
Ni antara kelebihan bedak TWC Nurraysa πŸ‘‡
πŸ’• 10x ganda kemasan yang gebu dan halus
πŸ’• Gabungan Foundation + Powder
πŸ’• Tidak berminyak dan sesuai untuk semua jenis kulit
πŸ’• Sangat mudah digunakan
πŸ’• Tahan lama
πŸ’• Mesra Wuduk ( mudah dicuci) πŸ’• SPF 35 πŸ’• Boleh cover parut, bekas jerawat
.
βœ… PERCUMA SPAN
.
KEUNIKAN:
.
❀ Uollsss akan rasa lebih keyakinan dalam masa 5 saat sahaja.
❀ Dengan SPF35, wajah akan dilindungi daripada sinaran matahari.
❀ Bersaiz poket yang mudah sangat utk di bawa ke mana sahaja.
❀ Dilengkapi dengan cermin yang bersize besar untuk memudahkan bermekap
❀ Bedak dijaga dengan baik oleh penutup bedak.
.
Tunggu apa lagi?
Cepatlah grab satu utk raya ni😍
Meh risik cepat sementara ada stok ni..
.
Whatsapp +6013-3204300 @ klik terus link di bio
.
#nurraysa #nurraysabeauty #makeupnurraysa #skincarenurraysa #nurraysaskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #serumjeragat #serumparut #serumjerawat #serumvitaminc #serumglutavitaminc #azanisscarserum #glowing #putih #flawless #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #lipstick #lipbalm #putihgebu #NurraysaExecutivePartner #NurraysaRawang #NurraysaBukitSentosa #NurraysaBukitBeruntung

Alhamdulillah dah hampir siap 10 000 kotak MIRACLE SLIM KOKO 😍
.
Berapa ramai yang tak sabar nak KURUS ? πŸ™‹β€β™€οΈπŸ™‹β€β™€οΈ
.
5000 sample LOSYEN KURUS PERCUMA kepada pelanggan yang dapatkan ketika pre launch dan pembeliaan 3 kotak 😍
.
Tunggu apa lagi?
Cepatlah grab harga promosi ni😍
Meh risik sementara ada stok ni..
.
Whatsapp +6013-3204300 @ klik terus link di bio
.
#nurraysa #nurraysabeauty #makeupnurraysa #skincarenurraysa #nurraysaskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #serumjeragat #serumparut #serumjerawat #serumvitaminc #serumglutavitaminc #azanisscarserum #glowing #putih #flawless #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #lipstick #lipbalm #putihgebu #NurraysaExecutivePartner #NurraysaRawang #NurraysaBukitSentosa #NurraysaBukitBeruntung

Simple tapi kelihatan ayu dan comey 😍😍. Harga promo diberikan untuk anda πŸ‘πŸ‘ Berminat boleh dapatkan ngan hakaq πŸ˜‰

#comeysokmo2683
#makeupnurraysa

Siapa nak cuba bedak yg besttt sangat ni?
Ada kandungan MARULA OIL lagi tau... mencantik & merawat gituuuπŸ˜‰
.
Ni antara kelebihan bedak TWC Nurraysa πŸ‘‡
πŸ’• 10x ganda kemasan yang gebu dan halus
πŸ’• Gabungan Foundation + Powder
πŸ’• Tidak berminyak dan sesuai untuk semua jenis kulit
πŸ’• Sangat mudah digunakan
πŸ’• Tahan lama
πŸ’• Mesra Wuduk ( mudah dicuci) πŸ’• SPF 35 πŸ’• Boleh cover parut, bekas jerawat
.
βœ… PERCUMA SPAN
.
KEUNIKAN:
.
❀ Uollsss akan rasa lebih keyakinan dalam masa 5 saat sahaja.
❀ Dengan SPF35, wajah akan dilindungi daripada sinaran matahari.
❀ Bersaiz poket yang mudah sangat utk di bawa ke mana sahaja.
❀ Dilengkapi dengan cermin yang bersize besar untuk memudahkan bermekap
❀ Bedak dijaga dengan baik oleh penutup bedak.
.
Tunggu apa lagi?
Cepatlah grab satu utk raya ni😍
Meh risik cepat sementara ada stok ni..
.
Whatsapp +6013-3204300 @ klik terus link di bio
.
#nurraysa #nurraysabeauty #makeupnurraysa #skincarenurraysa #nurraysaskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #serumjeragat #serumparut #serumjerawat #serumvitaminc #serumglutavitaminc #azanisscarserum #glowing #putih #flawless #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #lipstick #lipbalm #putihgebu #NurraysaExecutivePartner #NurraysaRawang #NurraysaBukitSentosa #NurraysaBukitBeruntung

Siapa nak cuba bedak yg besttt sangat ni?
Ada kandungan MARULA OIL lagi tau... mencantik & merawat gituuuπŸ˜‰
.
Ni antara kelebihan bedak TWC Nurraysa πŸ‘‡
πŸ’• 10x ganda kemasan yang gebu dan halus
πŸ’• Gabungan Foundation + Powder
πŸ’• Tidak berminyak dan sesuai untuk semua jenis kulit
πŸ’• Sangat mudah digunakan
πŸ’• Tahan lama
πŸ’• Mesra Wuduk ( mudah dicuci) πŸ’• SPF 35 πŸ’• Boleh cover parut, bekas jerawat
.
βœ… PERCUMA SPAN
.
KEUNIKAN:
.
❀ Uollsss akan rasa lebih keyakinan dalam masa 5 saat sahaja.
❀ Dengan SPF35, wajah akan dilindungi daripada sinaran matahari.
❀ Bersaiz poket yang mudah sangat utk di bawa ke mana sahaja.
❀ Dilengkapi dengan cermin yang bersize besar untuk memudahkan bermekap
❀ Bedak dijaga dengan baik oleh penutup bedak.
.
Tunggu apa lagi?
Cepatlah grab satu utk raya ni😍
Meh risik cepat sementara ada stok ni..
.
Whatsapp +6013-3204300 @ klik terus link di bio
.
#nurraysa #nurraysabeauty #makeupnurraysa #skincarenurraysa #nurraysaskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #serumjeragat #serumparut #serumjerawat #serumvitaminc #serumglutavitaminc #azanisscarserum #glowing #putih #flawless #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #lipstick #lipbalm #putihgebu #NurraysaExecutivePartner #NurraysaRawang #NurraysaBukitSentosa #NurraysaBukitBeruntung

Siapa nak cuba bedak yg besttt sangat ni?
Ada kandungan MARULA OIL lagi tau... mencantik & merawat gituuuπŸ˜‰
.
Ni antara kelebihan bedak TWC Nurraysa πŸ‘‡
πŸ’• 10x ganda kemasan yang gebu dan halus
πŸ’• Gabungan Foundation + Powder
πŸ’• Tidak berminyak dan sesuai untuk semua jenis kulit
πŸ’• Sangat mudah digunakan
πŸ’• Tahan lama
πŸ’• Mesra Wuduk ( mudah dicuci) πŸ’• SPF 35 πŸ’• Boleh cover parut, bekas jerawat
.
βœ… PERCUMA SPAN
.
KEUNIKAN:
.
❀ Uollsss akan rasa lebih keyakinan dalam masa 5 saat sahaja.
❀ Dengan SPF35, wajah akan dilindungi daripada sinaran matahari.
❀ Bersaiz poket yang mudah sangat utk di bawa ke mana sahaja.
❀ Dilengkapi dengan cermin yang bersize besar untuk memudahkan bermekap
❀ Bedak dijaga dengan baik oleh penutup bedak.
.
Tunggu apa lagi?
Cepatlah grab satu utk raya ni😍
Meh risik cepat sementara ada stok ni..
.
Whatsapp +6013-3204300 @ klik terus link di bio
.
#nurraysa #nurraysabeauty #makeupnurraysa #skincarenurraysa #nurraysaskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaddmoistcake #nurraysalipstick #serumjeragat #serumparut #serumjerawat #serumvitaminc #serumglutavitaminc #azanisscarserum #glowing #putih #flawless #hilangkanparut #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #lipstick #lipbalm #putihgebu #NurraysaExecutivePartner #NurraysaRawang #NurraysaBukitSentosa #NurraysaBukitBeruntung

Jom grab Set SKIN SOLUTION COMBO dari Nurraysa ni, sekarang tengah promo. dengan harga yang berbaloi-baloi tau !
.
Harga? RM140.00 je, set besar tu haa, apalagi jom grab sekarang !
.
Whatsapp ke 0177013356 untuk order & pertanyaan.
.
.
#nurraysa
#teamnurraysa
#nurraysabeauty
#NurraysaCollagenSoap
#makeupmesrawuduk
#makeupnurraysa

Most Popular Instagram Hashtags