#makeupnurraysa

MOST RECENT

morning semuaaa ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
hari cuti pon kita kerja ye huhu naseb ada make up Nurraysa jap jer nk siap hehe
#Nurraysalovers
#makeupNurraysa
#workingday
#Nurraysapokoksena

๐ŸŒธARGAN WHITENING MOISTURIZER๐ŸŒธ
Harga asal RM50
โœ…Harga promosi RM39.
Postage rm7sm/rm11ss
.
โ˜ŽWHATSAPP 01126223595 โค๏ธ
.
PENTINGNYA MOISTURIZER.
.
Siapa yang ada masalah kulit kusam dan kering? Jangan risau sebab ARGAN WHITENING MOISTURIZER boleh merawat masalah kulit anda.
.
Ianya 100% tiada bahan kimia merbahaya. Dan yang paling penting mempunyai Argan Oil yang memang sangat bagus untuk kulit wajah anda ๐Ÿ˜˜
.
Antara kelebihan ARGAN WHITENING MOISTURIZER ialah:
๐Ÿ’• Melembapkan kulit
๐Ÿ’• Membantu masalah kulit kering
๐Ÿ’• Mencerahkan kulit dan membuat warna kulit lebih sekata
๐Ÿ’• Menyegarkan kulit
๐Ÿ’• Mempunyai Vitamin E
๐Ÿ’• Mengurangkan jeragat
๐Ÿ’• Boleh digunakan sebagai asas sebelum makeup atau pakai sebelum tidur sebagai krim malam.
.
Cara penggunaan: Sapu pada kulit wajah secara memutar. Pakai Argan Whitening Moisturizer dahulu selepas itu pakai Treatment Serum kemudian boleh pakai UV Cream.
.
#nurraysa #nurraysamurah #produkmesrawuduk #produkmesrawudukmurah #nurraysabeauty #nurraysabeautymurah #produkmesrasolat #produkmesrasolatmurah #nurraysapromosi #produkmesrawudukoriginal #nurraysaoriginal #nurraysaonline #nurraysaonlinemurah #makeupmurah #muamurah #makeupnurraysa #muanurraysa #nurraysahq #sabunkolagenmurah #lipsticknurraysa #jerawat #produkjerawat #skincarenurraysa #skincarenurraysamurah #nurraysaborong #bisnesonline #bisnesnurraysa #viral #sayajual #murah

๐ŸŒธINSTANT PEARL GLOW BODY LOTION๐ŸŒธ
Harga asal RM25
โœ…Harga promosi RM17
Postage RM7sm/RM11ss
.
Ada ke pengguna Instant Pearl Glow Hand & Body Lotion Nurraysa ?

Ce komen sket.. Share feedback uolss dah berapa lama guna dan best ke?

Ini pakaging terbaru NEW FORMULA tau, SPF 50.
Memang suka sangat-sangat formula terbaru ni, bukan setakat boleh terus cerah, melembabkan kulit lagi tu, kadang-kadang hakak jenis pelupa nak minum air kosong kan.
Yang paling best tak melekit langsung , meresap zuuuup kedalam kulit terus.
Penggunaan yang konsisten boleh mencerahkan dan melembabkan secara kekal kulit kita tau, dulu kulit akak lagi gelap, kulit tangan lagi gelap daripada muka, malu dek non, tapi sekarang bertambah gembira sebab semua dah makin cerah berseri ๐Ÿ˜
.
psst!! Nak harga promo? Apa tunggu lagi, whatsapp 01126223595 ๐Ÿ’–๐Ÿ˜ป
.
Orang lain semua dah cuba, awak bila lagi? ๐Ÿ˜‰ Rugi tauuu kalau tak cuba ๐Ÿ˜
.
#nurraysa #nurraysamurah #produkmesrawuduk #produkmesrawudukmurah #nurraysabeauty #nurraysabeautymurah #produkmesrasolat #produkmesrasolatmurah #nurraysapromosi #produkmesrawudukoriginal #nurraysaoriginal #nurraysaonline #nurraysaonlinemurah #makeupmurah #muamurah #makeupnurraysa #muanurraysa #nurraysahq #sabunkolagenmurah #lipsticknurraysa #jerawat #produkjerawat #skincarenurraysa #skincarenurraysamurah #nurraysaborong #bisnesonline #bisnesnurraysa #viral #sayajual #murah

๐ŸŒธMIRACLE EYELINER๐ŸŒธ
Harga asal: RM35
โœ…Harga promosi: RM29
.
Postage rm7sm/rm11ss
.
โ˜ŽWHATSAPP/TELEGRAM 012 5405699
Telegram: @igteratai
Wechat: terataico
.
KELEBIHAN :
.
โœ” Mesra wuduk
โœ” Mudah dicuci
โœ” Hanya menggunakan air sahaja
โœ” Tiada kandungan silikon .
โœ” Tidak comot dan menghitamkan mata
โœ” Bukan kalis air .
โœ” Warna hitam
โœ” Tahan lama
.
.
KANDUNGAN BAHAN :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Olive Oil
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Beeswax
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Candelilla Wax
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Marine Collagen
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Annuus Seed Oil
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Isoeicosane
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Boleh tahan anggaran 1-2 bulan (mengikut kegunaan)
.
.
NO KKM : NOT161002156K
.
.
#nurraysa #nurraysamurah #produkmesrawuduk #produkmesrawudukmurah #nurraysabeauty #nurraysabeautymurah #produkmesrasolat #produkmesrasolatmurah #nurraysapromosi #produkmesrawudukoriginal #nurraysaoriginal #nurraysaonline #nurraysaonlinemurah #makeupmurah #muamurah #makeupnurraysa #muanurraysa #foundernurraysa #nurraysahq
.
#sabunkolagenmurah #lipsticknurraysa #jerawat #produkjerawat #skincarenurraysa #skincarenurraysamurah #nurraysaborong #agentdiperlukan #bisnesonline #bisnesnurraysa #dropshipdiperlukan

.
Untuk Skin Solution Set kita kasi DISKAUN RM30 dan FREE POSTAGE. Siapa nak ๐Ÿ˜‰
.
Gabungan Sabun kolagen + Serum + Miracle Whitening Spray + Uv Cream. Untuk kulit yang cantik dan flawless
.
.
WhatsApp โžก 013 3725993
.
.

.
Feedback Pengguna Nurraysa tentang Nurraysa Treatment Serum
.
โœ”Sapu serum sebelum tidur, Alhamdulillah esok pagi JERAWAT kecut
โœ”Kulit muka semakin sekata dan liang pori semakin mengecil
โœ”Biji kolesterol di muka semakin hilang
.
Berminat untuk dapatkan produk Nurraysa?
.
WhatsApp โžก 013 3725993
.
.

.
Feedback Pengguna Nurraysa tentang Nurraysa Collagen Soap
.
Alhamdulillah berkat sabar menggunakan Nurraysa Collagen Soap
โœ”Jerawat hilang
โœ”Parut jerawat makin pudar
โœ”Jeragat makin hilang
โœ”Kulit berminyak pulih
.
Berminat untuk dapatkan produk Nurraysa?
.
WhatsApp โžก 013 3725993
.
.

Alhamdulillah syukur terima feedback pengguna Fast Clean Eye Makeup Remover Nurraysa .
Suka sangat apabila banyak feedback kami terima dan ramai dapat manfaat daripada produk kami keluarkan.
Ramai yang berpuas hati dengan produk-produk keluaran Nurraysa .

#makeupnurraysa
#mudahditanggalkan
#kulitbersih
#mesrawuduk
#nurraysadiyakinimesrawuduk
#murah
#freegift
#mudahdigunakan
#spraysahaja
#best

Syifa Melvin cantik dengan rangkaian mekap Nurraysa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Uolsss dah cuba mekap mesra wuduk ni?

#makeupnurraysa
#makeupmesrawudhukdansolat
#jomgunaprodukNurraysa

Saya pakai ni....setia dgn ini sbb kulit serasi malah mesra wuduk...halal dan tak ragu dah....
Apa kata yang menggunakannya....ce komen siki.

#erfazthehouse #nurraysawholesales #nurraysabeauty #makeupnurraysa #nurraysa

RAMADHAN dah dekat, KURMA dah ada?
.
Jom dapatkan KURMA DABBAS dari NURRAYSA
.
Batch pertama dah SOLD OUT, jangan sampai terlepas batch ke dua pulak๐Ÿ˜‰
.
1 kotak RM 10.90
3 kotak RM 29.90
.
Beli banyak-banyak, boleh hadiahkan pada keluarga, masjid dan kawan-kawan๐Ÿ˜‰
.
Berminat, jom WhatsApp โžก 013 3725993
.
.

Set Exclusive Makeup Nurraysa ๐Ÿ’
Sesuai utk hantaran atau hadiah ๐Ÿ˜
Nk bagi. Diskaun rm32.10 utk set nii ๐Ÿ˜‰

#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#makeupnurraysa
#makeup

Jom rebut peluang dapatkan produk Nurraysa dengan harga lebih jimat. WAREHOUSE SALES SEHINGGA 5 APRIL 2018 SAHAJA ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โ—๏ธ
.
Whatsapp๐Ÿ“ฒ014-9082177
.
#nurraysabeauty #nurraysakelantan #makeup #makeupnurraysa #makeuplover #makeuplovermalaysia #promosinurraysa #sayajual #sayapakaisayajual #bazarpaknil

Kenapa korang harus memiliki Miracle Eyeliner Nurraysa?
.
1)Mudah digunakan
Bentuk macam pen kejap je siap nak apply . Pelbagai style boleh jadi bila guna Miracle Eyeliner.
.
2)Mesra wudhuk
Tahan lama dan mudah di ditanggalkan. .
Cik mila share testimoni Miracle Eyeliner dari pengguna tegar yang lain.๐Ÿ˜
.
.
.
.
#cikmila
#testimoni
#testimonimiracleeyeliner
#miracleeyeliner
#eyelinermurah
#customerfeedback
#feedfeed
#feedbackcustomer
#mesrawuduk
#mudahdipakai
#mudahdicuci
#nurraysapenerajuprodukmesrawudukno1dimalaysia
#nurraysabeauty
#makeupsimple
#makeup
#makeupnurraysa

Testimoni pelanggan yang menggunakan set Makeup nurraysa.๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Ringkas pantas Makeup sederhana saja
Dah kelihatan anggun dan berseriยฒ.๐Ÿ˜Š
.
.
Produk Nurraysa di tanggung halal
Mesra wudhuk dan mesra solat.๐Ÿ˜ #MakeupNurraysa
#Nurraysabeautysg
#teamfafrsg

Selamat malam ๐Ÿ’ž

Terima kasih dropship dan customer yang submit order dengan aisya.

Alhamdulillah ada yang dah cod petang tadi sebelum pulang ke shah alam. Selebihnya akan di pos esok hari ๐Ÿ˜˜

#NurraysaExecutivePartner
#SquadAisyaa
#NurraysaBeauty
#PerfumeNurraysa
#SkincareNurraysa
#MakeupNurraysa
#NurraysaLover
#ProdukMesraWuduk
#UsahanJutawan

Most Popular Instagram Hashtags