#makeupklang

MOST RECENT

Kelebihan Sobella 2 Minutes Eyeshadow:
_
◾ Texture creamy-shadow dan colour yang sangat PIGMENTED!
◾ Tak comot, tak berdebu dan tak berhabuk.
◾ Mudah dipakai! Tinggal calit pada kelopak mata dan blend menggunakan brush atau jari.
◾ Berbentuk stick, mudah dibawa kemana sahaja.
◾ Ada 10 pilihan warna yang menarik!
_
RM39 sahaja taktermasuk postage🤗
_
Click link whatsapp diatas untuk order.

Super suprised betapa this satin bawal senang sgt dibentuk! Sebab before this tak suka pakai satin sbb payah nak bentuk kt muka. But this time not anymoreee. I love it. Want this look for your big day? Hurry and book your slot (discount for this week since its my birthdayyyy yey)
.
.
🧕🏻 @tudongcha
.
.
#makeupbyazrinaazman #muashahalam #muaselangor #muaklang #muaputrajaya #muapuchong #makeupartist #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #naturalmakeup #makeuplover #muamalaysia #makeupnikahmurah #naturalmakeup #muaklang #makeupklang #makeupartisshahalam #makeupshahalam #muasungaibuloh #muaseremban #makeupsandingsungaibuloh #makeupdinner #makeupconvo #makeupkonvo #makeupphotoshoot #makeupprewedding #makeupputrajaya #tudongcha

Yeyeyehhh..yeyeyehhh 🤣
Ha pilih la warna apa lip matte yg korang suka tu baru tukar-tukar 3warna, byk lg warna yg lain boleh follow sis @_thesisterr.co_ 💕
.
For makeup quotation or any enquiries boleh terus click whatsapp link at my bio . Kte dah OPEN BOOKING utk 2019 jugak 😘
.
.
💐 Special price for bridesmaids or brides family members (for 2person and above) .
.
.
*Normal event RM180 only*
For booking, Please whatsapp/text me your details
Name:
Location:
Date:
Time:
Event:
. 📲 018-3955621
.
**Deposit RM100 only to lock your date, contact me now! .

#muaklang #muashahalam #muasubang #muaselangor #muaportklang #muakapar #muakualaselangor #muatanjungkarang #muapj #muakl #makeupartistklang #makeupartistsubang #makeupartistshahalam #makeupartistselangor #makeuptunang #makeupnikah #makeupsanding #makeupmurahklang #servismakeupmurah #pakejmakeupmurah #makeupklang #makeupselangor #makeupshahalam #makeupsubang #nsamakeupservice #malayweddingguide #malaywedding #makeupkonvo #makeupconvomurah

Before & After makeup..
.
Makeup nipis2 je untuk si manis ni. Kulit dia sangat sensitive & ada eczema.
.
Tapi Alhamdulillah guna foundation @alhaalfacosmetics_hq makeup tahan sampai habis event & selesa sampai lah nak remove.
.
Kalau makeup x selesa Syiera boleh jadi pening atau pitam tau..
.
Local product sehebat ni uolls..
.
Nak makeup jom whatsapp je kak @anisnadiv ..
013 360 0188.
.
#muakl #muasetapak #muaampang #muashahalam #muaputrajaya #muapuchong #muaklang #makeupklang #jurusolekklang #makeupevent #eventmakeup #muaserikembangan #muabanting #muabangi #muakajang #muaserikembangan #makeupnilai #makeupkajang #muasepang

4 FAKTA YANG ANDA WAJIB TAHU TENTANG SOBELLA:
-
◾MELEMBABKAN BIBIR.
Tiada lagi masalah bibir kering. Dengan madu asli yang terkandung dalam Sobella, ia dapat merawat masalah bibir kering dan gelap.
-
◾TANPA ALKOHOL.
Bebas dari alkohol dan bahan kimia berbahaya. Jadi anda takperlu ragu ragu untuk memakainya.
-
◾MESRA WUDHU'.
Sangat mudah dicuci. Pakai wet tissue pun dah boleh bagi hilang terus. Takperlu risau lagi kalau nak pergi keluar jalan jalan.
-
◾TAHAN LEBIH 8JAM.
Harga berbaloi, tahan lama pula tu. Minum air takhilang dan takmelekat ada cawan. Makan makan pun lipmatte maintai uolls! Kecuali makanan berminyak, lipmatte akan terusik manja sikit.
-
Lagi satu, Sobella ni sangat sangat LIMITED uolls! -
Nak tahu kenapa?
Sebab setiap warna dan edition tak akan sama. Once nanti dah keluar new edition, edition yang sekarang ini takkan ada lagi tau.
-
By the way, dah grab belum warna lipmatte yang awak suka? Kalau belum grab cepat sebelum terlambat!

Most Popular Instagram Hashtags